Nova vest
Košarka

Četvrtak, 01.06.2023.

20:00

Panatinaikos "krade" Partizanu Kevina Pantera?

Italijanski i španski mediji su uvereni da će kapiten Partizana otići u Panatinaikos.

Izvor: SN

Autor: SN

Panatinaikos
Foto: Profimedia

Kevin Panter je ove sezone bio jedan od najboljih igrača Partizana, ali i Evrolige i uvršten u drugu idealnu petorku elitnog šampionata Evrope.

Sezonu "50-40-90" su zapazili i čelnici Panatinaikosa koji "kradu" Partizanu kapitena, prema pisanjima Sportanda i Encestanda.

Panter je nedavno objavio da ga ne zanimaju pregovori dok sezona traje i da je jedino zainteresovan da završi uspešno sezonu u crno-belom dresu.

Ipak, španski i italijanski portal navode da je čitav posao blizu dogovora i da će na kraju sezone sve i biti zvanično objavljeno.

Ono što je takođe napomenuto je da je Partizan pojačao ponudu Kevinu Panteru i želi da ga zadrži većom platom od trenutne koju ima, ali se u priču pored Panatinaikosa uključio i Makabi i oba tima navodno nude više od crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d