Nova vest
Košarka

Utorak, 30.05.2023.

09:50

Obradović: Menadžeri igraju igrice

Trener Monaka Saša Obradović izjavio je da će prihvatiti svaku odluku čelnika kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Obradović: Menadžeri igraju igrice
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Obradović dodaje da ne zna da li će i naredne sezone da bude na klupi vicešampiona Francuske

Monako je u ponedeljak na svom terenu pobedio Burž 96:79 u prvom meču polufinala francuskog prvenstva.

Srpski trener je bio u centru pažnje, pošto su francuski mediji prethodno objavili da će na kraju sezone da dobije otkaz. Lokalni mediji su naveli da su kandidati za novog trenera Monaka Ćavi Paskval i Andrea Trinkijeri.

"Mali je svet košarke. Uvek ima glasina i 'informacija' o transferima igrača i trenera. Čak i tokom sezone. Menadžeri igraju igrice da testiraju tržište ili pripreme teren. Što se mene lično tiče, ne znam šta se dešava. Ali poštujem sve velike trenere. Paskval i ostali treneri takvog kalibra zaslužuju da vode najbolje timove. Monako je jedan od njih s obzirom na to šta smo napravili ove sezone"
, rekao je Obradović za Ekip.

Monako je nedavno osvojio treće mesto na završnom turniru Evrolige u Kaunasu.

"Dugo sam u ovom poslu i znam kako stvari funkcionišu. Ako ovo što sam do sada pružio nije dovoljno ili na tržištu postoji neko bolji od mene, onda neka bude tako. Ali nisam mogao da pružim više od ovoga što sam pružio. Moji posvećenost obavezama i profesionalizam nikada nisu bili pod znakom pitanja. Ako mi budućnost nije u Monaku, prihvatiću to kao i svaku drugu odluku uprave kluba", zaključio je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve