Nova vest
Košarka

Subota, 01.04.2023.

19:30

Nova kritika na račun Radonjića: "Nismo imali trenera"

Košarkaš Panatinaikosa Marijus Grigonis još jednom je izneo stavove o Dejanu Radonjiću i situaciji u redovima grčkog tima.

Izvor: MT

Autor: MT

Nova kritika na račun Radonjića:
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Crnogorski stručnjak je nedavno napustio atinske "zelene", a litvanski bek ističe da je situacija u klubu sada malo bolja.

"Neće se svima svideti ono što ću da kažem, ali promena trenera je donela dosta promena. U početku nismo imali trenera pa nam je bilo teško da funkcionišemo kao tim", rekao je Grigonis i dodao:

"Iako napredak postoji, to sve još uvek nije dovoljno. I dalje gubimo utakmice. Postoje pozitivne naznake iz onoga što vidite, ali još uvek smo na putu".

Grigonis pruža bolje partije kod novog trenera Histosa Serelisa.

"Ja sam timski igrač, želim da budem uključen u igru u napadu, ali i da uključujem saigrače. Ako počnemo da šutiramo kako hoćemo, vratićemo se na ono što se dešavalo pre dva meseca. Nije moja odluka kako ćemo da napadnemo, to je odluka trenera. Njemu se ’sudi’ za to i on odlučuje. Sve što želim jeste da pomognem", kazao je Grigonis.

Grigonis za PAO nastupa od leta 2022. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d