Nova vest
Košarka

Petak, 31.03.2023.

18:45

Veteranska uvertira: Partizan pobedio Real Madrid

Veterani Partizana pobedili su Real Madrid rezultatom 65:64 u meču koji je poslužio kao uvertira za evroligaški spektakl.

Izvor: SN

Autor: SN

Veteranska uvertira: Partizan pobedio Real Madrid
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Sve su oči uprte u veliki okršaj Partizana i Reala koji je zakazan za 20 časova i 30 minuta u Areni u sklopu 32. kola Evrolige.

Ipak, od 17 časova i 30 minuta su na istom mestu odmerili snage veterani dva tima, a pobedu od pola koša odneli su crno-beli.

Verovatno niko ne bi imao ništa protiv da se i "glavni meč" završi ovakvim rezultatom, a Real je utakmicu počeo odlično i brzo stekao dvocifrenu prednost.

Do 22:11 je ekipu vodio Felipe Rejes koji u tim momentima nije imao nijedan promašaj, ali su Novica Veličković, Saša Pavlović i Aleksandar Rašić uspeli da vrate vođstvo crno-belima.

Na ovom susretu je Novica Veličković igrao jedno poluvreme za Partizan, a drugo za Real Madrid baš kao i Nikola Lončar.

Partizan je uspeo da pobedi sa 65:64 uz 20 poena Rašića, 12 Pavlovića, 11 Šuputa, a 6 Veličkovića (obe trojke u prvom poluvremenu), dok je ekipu Real Madrida predvodio Rejes sa 15 poena, Ljanes je imao 13, a 7 Ernandes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve