Nova vest
Košarka

Petak, 31.03.2023.

12:08

"Ne znam zašto se o Lesoru ne priča više"

Košarkaš Real Madrida Valter Tavares rekao je da će Partizan biti težak rival.

Izvor: B92

Autor:B92

EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Partizan i Real sastaju se od 20.30 sati u 32. kolu Evrolige.

"Biće nam teško, Partizan vodi najbolji evropski trener svih vremena ili bar jedan od najboljih. Neće nam biti lako, svi znamo koliko pažnje on posvećuje detaljima, koliko se detaljno sprema za svaku utakmicu, pogotovo kada su naspram najveći evropski klubovi. Igraće kod kuće pred svim tim navijačima, oni će sigurno gurati igrače napred. Neće nam biti lako, poznajemo dobro igrače Partizana, da igraju kod kuće bolje nego na strani, zbog toga će biti teško doći do pobede", rekao je Tavares u razgovoru za Mocart sport.

Večerašnji susret u Štark arenibiće dule dva verovatno najbolja centra u Evroligi Matijasa Lesora i Tavaresa

"Iskreno, mislim da mu se ne daje dovoljno kredita za ono što radi, jer igra fenomenalno. Stvarno je jedan od najboljih igrača takmičenja ove sezone, ali se malo priča o tome. Sjajan je na oba kraja terena, izuzetno aktivan, Može da uradi sve što treba u odbrani, u napadu ga saigrači izuzetno dobro koriste. Baš mi je čudno da se ne priča o njemu više, a pomogao je toliko Partizanu ove godine. Na sve to, ima izuzetnu konekciju sa navijačima što ga očigledno dodatno motiviše na svakoj utakmici", poručio je Tavares.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve