Nova vest
Košarka

Utorak, 28.03.2023.

23:25

Veseli o povratku u Partizan: Ne želim da obećam nešto što neću da ispunim

Košarkaš Barselone Jan Veseli govorio je za srpske medije posle pobede nad Partizanom u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Veseli o povratku u Partizan: Ne želim da obećam nešto što neću da ispunim
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Blaugrana je slavila rezultatom 89:80 u okviru 31. kola Evrolige.

Veseli je prvi put posle jedne decenije igrao protiv Partizana, a priređen mu je topao doček.

"Neverovatan doček. Bilo je vrlo emotivno. Stvarno sam se trudio da me en pogodi mnogo. Pogodilo me na početku, a posle sam se vratio sebi. Bilo je vrhunski. Stvarno sam uživao u atmosferi. Neverovatno je bilo. Bukvalno sam se setio starih vremena pre nego što sam otišao iz Partizana. Stvarno je bilo fenomenalno", rekao je Veseli i dodao:

"Mi smo znali i spremali smo se da će biti teren težak. Znali smo da treba da igramo fokusirano što smo uradili. Mislim da smo uradili dobar posao po tom pitanju".

Nije ga iznenadilo to što se Obradović 2021. godine vratio u Partizan.

"Mislim da je bilo očekivano. Ja stvarno nisam očekivao kada je došao. A, svi znamo koliko on voli Partizan i verujem da mu je to bila želja da se vrati u karijeri. Radi neverovatno stvar. Nismo imali vremena, nismo se ni videli. Mi smo kasnili malo na trening. Uvek mi je drago da ga vidim", kazao je Veseli.

Veselom su skandirali "O, Jane, vrati se".

"Videćemo. Ne želim da obećavam nešto što neću da ispunim. U Partizanu sam igrao vrhunsku košarku i uživao sam. Navijači, rad sa Duletom. bilo je vrhunski, videćemo", zaključio je Veseli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve