Nova vest
Košarka

Utorak, 21.03.2023.

21:04

"Doveo bih Jokića i Lučića u Partizan" VIDEO

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić je rekao da bi doveo Nikolu Jokića i Vladimira Lučića u klub, ukoliko bi morao da izabere dvojicu saigrača iz reprezentacije.

Izvor:

Autor:

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Njemu je to pitanje postavljeno od strane gledalaca intervjua sprovedenog uživo na Instagramu portala "Basketnjuz".

"Jokić, naravno, i Vladimir Lučić. Jedan od mojih omiljenih saigrača i bio mi je kapiten u Partizanu. Voleo bih opet da dođe, ne znam koliko je to moguće jer ima ugovor sa Bajernom. On ima posebnu vezu sa navijačima Partizana", rekao je Anđušić.

Govorio je i uopšteno o sezoni crno-belih. Rekao je i koje timove očekuje na Fajnal-foru.

"Najbolja sezona ikad u Evroligi. Svake nedelje su rezultati koje ne očekujete, mnogi timovi se bore za plej-of, nikad ovako nije bilo. Na početku sam imao neke timove kao favorite za prve četiri mesta, sad je potpuno drugačije. Biće borbe između Fenera i Monaka za četvrto mesto. Olimpijakos će biti broj jedan, Real, Madrid, Barselona i Monako. Naravno računam i nas, ako pobedimo svih pet utakmica, moguće je", zaključio je Anđušić.

Iskusni košarkaš je ove sezone odigrao 22 utakmice u Evroligi, a samo dve je počeo u startnoj petorci. U proseku beleži 6,8 poena i jednu asistenciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve