Nova vest
Košarka

Petak, 03.02.2023.

23:00

Virtus bez Teodosića srušio Asvel

Košarkaši Virtus Bolonje pobedili su Asvel rezultatom 77:64 u 23. kolu Evrolige.

Izvor: SN

Autor: SN

Virtus bez Teodosića srušio Asvel
Foto: Starsport

Virtus je ovo duplo kolo završio sa stoprocentnim učinkom jer su nakon pobede nad Zvezdom u Virtus Areni nadigrali Asvel u Vilerbanu.

Na ovom meču nisu mogli da računaju na Miloša Teodosića, ali su ipak odigrali kvalitetan meč i došli do 10. pobede u šampionatu, dok Asvel ostaje na 8-13 sa sve manjim šansama za prolaz.

Asvel je, podsetimo, ove nedelje u utorak poražen od Partizana u Beogradu i to ubedljivo, a onda su i na svom parketu izgubili od Virtusa.

Marko Belineli je odigrao veoma dobar meč i upisao 21 poen, a posebno se istakao u prvom poluvremenu kada je nosio Virtus do dvocifrenog vođstva.

Imali su 21:14 na kraju prvog kvartala, a onda sledi serija Asvela koji sa 37:39 završava poluvreme, da bi u nastavku sve išlo na ruku Serđa Skariola i njegovih izabranika.

Asvel je promašivao otvorene šuteve, a bez tih koševa ne možete mnogo da učinite.

Na kraju ubedjiva pobeda i zaslužena pobeda Virtusa za koju je Belineli bio najzaslužniji sa 21 poenom, dok su sa po 10 bili dvocifreni Kordinije i Šengelija.

U redovima Asvela, 15 poena je upisao Nando de Kolo, 11 Jusufa Fal, a 10 Amine Nua.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve