Nova vest
Košarka

Utorak, 31.01.2023.

23:05

Parker: Partizanovi navijači? Šta da vam objašnjavam... VIDEO

Trener Asvela Ti Džej Parker čestitao je Partizanu na pobedi 92:71 u 22. kolu Evrolige.

Izvor: SS

Autor: SS

Parker: Partizanovi navijači? Šta da vam objašnjavam... VIDEO
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Posebno je pohvalio navijače crno-belih koji su još jednom pogurali svoj tim ka ubedljivom trijumfu.

"Atmosfera? Mislim da nemam šta da objašnjavam. Verovatno najbolja u Evroligi, kada su uz vas, to je kao šesti igrač. U momentima kada možda ne ide, čujete njihove glasove i dobijete energiju. Stvarno su neverovatni. Partizan ima velike šanse, potrebno je da ostanu zdravi, Lesor je važan deo tima i povrede mogu da budu bitan faktor u ovom takmičenju", rekao je Parker.

On je upitan i zbog čega Asvel često oscilira u igri, te zbog čega ne koriste na pravi način atletske predispozicije Jusufe Fala.

"Nemamo širok sastav kao neki drugi timovi, nemamo toliko vremena za odmor. Teško je, imamo i jake mečeve u Francuskoj koja je jaka liga. Ne možemo ni tamo da ih odmaramo i onda umor ima uticaj na igru. Vidite da igramo protiv jakih timova, on igra dobro tokom sezone. Imate igrače koji ga dobro brane poput recimo Lesora, stvarno nemam zamerke na igru Fala", zaključio je Parker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve