Nova vest
Košarka

Petak, 27.01.2023.

21:44

Ivanović: Ćeraćemo se mi još

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović sumirao je utiske nakon poraza protiv Partizana (78:79) u meču 21. kola Evrolige.

Izvor:

Autor:

Ivanović: Ćeraćemo se mi još
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs

Kao ključnu za poraz, istakao je nestrpljivost crveno-belih.

"Mislim da je Partizan igrao dobro, a mi ne. Oni su igrali sa stprljenjem, a mi ne. Mnogo napada su završavali u poslednjim sekundama", rekao je Ivanović i dodao:

"Velika je razlika između izgubljenih lopti i osvojenih lopti. Sve polazi od toga da nije bilo strpljenja. Mi smo hteli da osvojimo utakmicu brzo, ali ne može. Rekao sam igračima da mirno spavaju. Sledeću utakmicu videćemo šta će biti."

Kako kaže, nitii je ljut na nekog od igrača niti smatra da neko treba da bude kažnjen.

"Ne, ne. Nije bitno kako neko igra, nego šta on da. Kažem vam, falilo nam je najviše strpljenja. Igraćemo mi i sa Partizanom još i što kaže veliki Zvezdaš Matija Bećković ‘ćeraćemo se mi još‘", ističe Ivanović koji je odbio da komentariše suđenje.

Pohvalio je navijače Zvezde.

"Naša publika je bila fantastična. To je naša velika pobeda večeras", rekao je Ivanović koji nije bio svestan uvredljivih poruka koje su stizale od strane navijača Partizana:

"Nemam nikakav komentar. Nisam video."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d