Nova vest
Košarka

Petak, 27.01.2023.

21:37

Obradović na konferenciji: Nemam pojma šta su vikali

Trener Partizana Željko Obradović istakao je na konferenciji za medije da će pobeda protiv Crvene zvezde igračima poslužiti za samopouzdanje u nastavku sezone.

Izvor: SS

Autor: SS

Obradović na konferenciji: Nemam pojma šta su vikali
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

"Veoma sam srećan jer smo pobedili, čestitam igračima i hvala ovim ljudima u dvorani koji su nas podržavali", rekao je Obradović na engleskom jeziku, pa se prešlo na srpski jezik.

"Mogu da se složim da smo neke stvari dobro uradili, ali da smo Zvezdine kreatore zaustavili, nismo. Nedović i Vildosa su imali poene. Jako mi je žao što nismo odbranili ova četiri razlike, ali škola se plaća".

Jedan od junaka meča bio je Zek Ledej.

"Zek je odigrao odličan meč. Kada se pogleda statistika, jako sam zadovoljan odnosom osvojenih i izgubljenih lopti. Kada se to pogleda, onda je neverovatno da je rezultat ovakav, ali to je lepota košarke. Nadam se da su svi uživali".

Obradović je istakao da ima još puno da se igra do kraja sezone.

"Ima još 14 kola, svi se slažu da je Evroliga ove sezone strašno teška i da se dešavaju iznenađenja, svako svakoga može da pobedi. U ovom načinu na koji mi igramo, evo već u nedelju Mornar, pa Asvel, pa u Kaunasu. To je neviđen ritam, moram da vodim računa o minutaži. Ova utakmica mora da nam posluži za samopozdanje, uspeli smo da vodimo tokom celog meča, kontrolisali", rekao je Obradović.

Potom je bio upitan o vređanjima sa tribina, kao i transparentu koji je bio istaknut tokom celog meča.

"Neću da ulazim, to morate vi da pišete. Svi smo svedoci... Meni je bilo lepo jer su navijači Zvezde napravili odličnu atmosferu, a i ovi naši su se čuli, tako da je bila lepa atmosfera".

Vređanja navijača Zvezde i transparent?

"Nisam video transparent, a i ako je bilo vređanja, mene to ne dotiče. Bavim se mojim timom, nemam pojma šta su vikali i taj transparent... Među nama je bilo sve dobro, između igrača i trenera i to je najvažnije".

Prva pobeda u poslednjih 16 utakmica

"Vidim da su se navijači u svlačionici veoma radovali. Svaka pobeda je veoma važna za nas. Opet se vraćam na raspored, da računamo na umor, pa onda ide i Kup u Nišu. Ali to je totalno drugačije takmičenje i ima vremena da se razmišlja o tome".

"Mislim da cela Evropa priča o ovome. Smatram da oba kluba moraju da igraju u Evroligi uvek. Uvek je bilo prepucavanja među navijačima, ali slika koja je poslata ove večeri, kao i iz naše sale pre mesec dana, je najlepša slika koja je poslata
", zaključio je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d