Nova vest
Košarka

Četvrtak, 01.12.2022.

20:10

Micić flertovao sa tripl-dablom

Košarkaši Efesa savladali su Olimpijakos rezultatom 82:71 u meču 11. kola Evrolige.

Izvor:

Autor:

Micić flertovao sa tripl-dablom
Foto: Profimedia

Gosti iz Pireja su maestralno otvorili meč serijom 10:0 i konstantno su bili u prednosti sve do početka četvrte deonice kada je Vil Klajburn pogodio za tri i prvo vođstvo turske ekipe.

Od tog trenutka je prednost ekipe Ergina Atamana rasla na krilima maestralnog Vasilija Micića koji im je doneo četvrtu uzastopnu pobedu u Evroligi.

Srpski plejmejker je bio blizu tripl-dabl učinka, falio mu je samo jedan skok i asistencija. Pored 18 poena imao je po devet uspešnih dodavanja za koš i uhvaćenih lopti za indeks korisnosti 31.

Efikasniji od njega je bio Vil Klajburn sa 23 poena, pet skokova i tri asistencije, kao i Rodrig Buboa sa 19 poena i šest skokova. Njih trojica su bili jedini dvocifreni.

Kod Olimpijakosa se istakao MVP Evrolige za novembar Saša Vezenkov sa 18 poena i po tri asistencije i skoka, dok je Larencakis dodao 13 poena.

Efes sada ima šest pobeda i pet poraza u Evroligi, dok je ovo grčkom timu četvrti poraz uz sedam pobeda.

Evroliga, 11. kolo
Četvrtak
Alba – Barselona u toku
Efes – Olimpijakos 82:71
20.00 Asvel – Monako
20.30 Baskonija – Olimpija
20.45 Partizan – Valensija
Petak
18.00 Crvena zvezda – Virtus
18.45 Fenerbahče – Real Madrid
19.00 Žalgiris – Panatinaikos
20.30 Bajern – Makabi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

5 h

U fokusu

Vidi sve