Nova vest
Košarka

Utorak, 22.11.2022.

23:39

Obradović: Evroliga da reaguje

Trener Partizana Željko Obradović prokomentarisao je problem koji su navijači crno-belih imali u Barseloni.

Izvor: MT

Autor: MT

Obradović: Evroliga da reaguje
Foto: Profimedia

Blaugrana nije dozvolila mnogim gostujućim navijačima, uprkos kupljenim kartama, da prisustvuju utakmici iz bezbednosnih razloga.

Ti navijači su imali ulaznice, ali one nisu bile za gostujući sektor, te im je stoga bio zabranjen ulaz.

"Čuo sam danas u toku dana, da ljudi koji su dolazili iz cele Evrope, van Evrope... Kupili su karte pre par meseci, nisu im dozvolili da uđu u halu, čuo sam i da su neki koji su ušli u halu da su ih u toku utakmice izbacivali. Ne znam da li je to tačno. Evroliga time mora ozbiljno da se pozabavi", rekao je Obradović.

Obradović je spomenuo da navijači iz Kopenhagena, Nemačke nisu uspeli da uđu, ali ni pojedini koji su u Barselonu stigli istim avionom kao i klupsko osoblje.

"Kažu da su karte kupili pre par meseci i onda im se ne dozvoljava ulazak u halu. Ne znam koji je razlog i mislim da Evroliga treba da reaguje da vidimo zbog čega je došlo do te situacije".

Obradović se zahvalio crno-belim navijačima na podršci.

"U svakom slučaju, hvala im. Žao mi je svih koji nisu ušli, pozivam ih da dođu u Beogradu, biće naši gosti. Oni koji su bili unutra hvala im što nas podržavaju i što su cele godine uz nas", zaključio je Obradović.

Partizan naredni meč igra protiv Reala u Madridu u četvrtak od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve