Vesti - Euroleague -

Avramović: Samo da skinem gips; Smailagić: Nije zabavno

Ekipa Partizana već igra u dosta jakom ritmu, a Željko Obradović i dalje čeka da se timu priključe povređeni Aleksa Avramović i Alen Smailagić.

Podeli
Foto: Srđan Stevanović/Starsport
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Pomenuti dvojac je prokomentarisao trenutno stanje za TV Partizan.

"Dobro sam. Treniram u svom režimu. Super se osećam. Sledeći ponedeljak radim kontrolu i nadam se skidanju gipsa. Radim šta mogu. Šta dozvoli ruka. Samo da skinem gips, dosta mi je. Ništa se nije menjalo u mojoj radnoj etici. Treniram jako. Samo me ruka ometa da radim košarkaške stvari. Povreda može da se zadesi bilo gde. Ne kajem se. Mentalno se pripremam za povratak na teren. Sve počinje od glave. Dešava se povreda u sportu, sada je bila reprezentacija. Može da bude klub, teretana ili basket... ne gledam iza sebe, samo napred," kaže Avramović, pa dodaje:

"Bude nervoza kada igramo utakmicu i kada vidim energiju i navijanje. Žao mi je samo što ne mogu da budem prisutan na terenu. Opet, drago mi je što smo pobedili. Imali smo i prethodne utakmice u svojim rukama ali pravili smo greške. Potrudili smo se i odigrali smo maestralno protiv Virtusa. Pohvalio bih Danila i Jama koji su odigrali sjajno i naravno Lesora koji od samog starta sezone igra odlično."

Alen Smailagić od pripremnog perioda kuburi sa povredom noge.

"Dobro sam. Oporavak napreduje. Očekujem da uskoro počnem da radim sa timom. Sledeća kontrola je u utorak ako se ne varam. Posle te kontrole ćemo znati kada ću početi da igram," kaže Smailagić, te ističe kako mu nije lako da gleda saigrače na terenu:

"Uopšte nije zabavno sa moje strane. Znam da sam tu, ali ne mogu da pomognem. Svima nama je košarka ljubav. Teško je gledati."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 31 sledeca idi na stranu