Nova vest
Košarka

Četvrtak, 30.03.2023.

21:00

Obradović pred Real: Sigurno nije lako

U petak, 31. marta Partizan dočekuje Real Madrid u 32. kolu Evrolige.

Izvor: SN

Autor: SN

Obradović pred Real: Sigurno nije lako
Foto: Srðan Stevanoviæ/Starsport

Košarkaši Partizana su jako blizu prolasku u Top 8 Evrolige pošto imaju 17 pobeda i 14 poraza tri kola pre kraja.

Sada im u goste dolazi jedna od najboljih ekipa Evrolige, madridski Real.

U prvom meču ove sezone, Partizan je u Madridu izgubio sa 105:97. Pred novi duel, trener crno-belih Željko Obradović kaže:

"Četvrta utakmica u sedam dana. Sigurno nije lako, ali tako je kako je. Znali smo taj raspored, da će biti veoma teško. Išli smo iz utakmice u utakmicu, imali smo dva dana, juče trenirali u nešto lakšem ritmu, a danas smo pokušali da odradimo trening kakav inače radimo pred utakmicu. Još juče smo krenuli da pričamo o Real Madridu, timu koji je u toj poziciji kojoj jeste. Pričati o Real Madridu i svemo onome šta on predstavlja u evropskoj košarci, i šta je ove godine sa ovim rosterom, mislim da nema potrebe. Čeka nas teška utakmica i još jedna prilika da damo sve od sebe i da vidimo da li možemo da odigrmo neke minute bolje nego na prethodnoj utakmici protiv Barselone", istakao je Obradović.

Dante Egzum je pred sutrašnju utakmicu izjavio:

"Znamo da je pred nama teška utakmica. Imali smo dva slobodna dana da se priremimo, nedelja za nama je bila veoma izazovna, ali trebalo bi da budemo dobri. U svaku ulazim sa željom da dam sve od sebe, ali ključno što želim je pobeda našeg tima", istakao je Egzum.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve