Miličić preuzima Makabi?

Hrvatski košarkaški trener Igor Miličić mogao bi uskoro da postane trener Makabija.

Izvor: SN

Nedelja, 04.12.2022.

17:02

Miličić preuzima Makabi?
EPA-EFE/FILIP SINGER

Kako javljaju brojni evropski mediji, Makabi Tel Aviv se sprema da otpusti izraelskog trenera Odeda Kataša jer su nezadovoljni rezultatima.

Ponos Izraela je deveti u Evroligi sa skorom 5-6. U prvenstvu su drugi iza gradskog rivala Hapoela i vezali su u svim takmičenjima tri poraza.

Kao glavni kandidati da zamene Kataša spominju se hrvatski stručnjak i selektor Poljske Igor Miličić, ali i bivši trener Olimpijakosa Janis Sfairopulos.

Sigurno najpopularnije trenersko ime je Pablo Laso, španski stručnjak koji je ovoga leta napustio madridski Real i od tada nema angažman.

Najmanje zvučno ime je doskorašnji trener Saragose Serđo Ernandes koji je sa Argentinom osvojio srebro na SP u Kini 2019. godine.

Ono što je takođe interesantno, Poljska je na ovom Evrobasketu predvođena Miličićem eliminisala Sloveniju posle drame i turnir završila na četvrtom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: