Radonjić odlukom šokirao Amerikance – zbog Partizanovog "dželata"

Navodna odluka Dejana Radonjića da ukloni Endrjua Endrjuza iz ekipe šokirala je neke od evroligaških igrača.

Izvor: LN

Subota, 22.10.2022.

17:36

Radonjić odlukom šokirao Amerikance – zbog Partizanovog
Endrjuz, drugi sleva, i Radonjiæ, drugi zdesna (Srdjan Stevanovic/Starsport)

Grčki mediji javili su da Panatinaikos, na čijoj je klupi bivši strateg Crvene zvezde, planira da otpusti Endrjuza, kojeg je potpisao ovog leta.

Endrjuz je došao iz Bursaspora sa kojim je prošle godine napravio bum u Evrokupu, a 29-godišnji Amerikanac je bio najzaslužniji za izbacivanje Partizana u nokaut fazi.

Evroligašku karijeru, barem statistički gledano, Endrjuz nije počeo na loš način pošto je Realu i Zvezdi ubacio po osam poena, Monaku četiri, a Albi 13.

Ipak, dolaskom Dvejna Bejkona deluje da su se planovi "zelenih" iz Atine i Radonjića naglo promenili i prema informacijama Krisa Kaurisa sa grčkog "Novasporta", Endrjuzu se smeši otkaz.

"Ovo nema nikakvog smisla, ali šta ja znam", oglasio se po objavljivanju ove vesti američki bek Majk Džejms, koji trenutno nastupa za Monako, pa dodao:

"On skoro da im nije ni igrao, a nemaju dovolno skorera i kreatora kako bi on bio na klupi, ali ja nisam trener tako da šta ja znam".

"Nisu mu čak ni dali šansu", oglasio se i bivši američki bek Tajris Rajs.

"Užas. Sezona tek što je počela", naveo je bivši plej Panatinaikosa Kendrik Peri.

"Ovo stvarno nije u redu", nadovezao se dugogodišnji evroligaški plejmejker Malkolm Dilejni.

Zanimljivo je i to što je Dejan Radonjić nakon spekulacija o Bejkonu izašao sa izjavom da je Panatinaikosu potreban drugačiji profil igrača, a da je samo nekoliko dana kasnije ozvaničen dolazak bivšeg igrača Monaka, Orlanda i Šarlota.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: