Janis želi da igra za Efes: Čekamo ga

Ergin Ataman, trener Anadolu Efesa, otkrio je da bi Janis Adetokumbo voleo da jednog dana zaigra za njega.

Izvor: SN

Četvrtak, 06.10.2022.

16:30

Janis želi da igra za Efes: Čekamo ga
Foto: Profimedia

Ergin Ataman je sa Anadolu Efesom dva puta osvajao Evroligu i to u dve uzastopne sezone.

Takođe je ovoga leta kao selektor predvodio Tursku na Evrobasketu i na Akropolis kupu u sklopu priprema za turnir imao je interesantan susret sa Janisom Adetokumbom.

"Kada smo došli u Atinu da igramo Akropolis kup, sreo sam Janisa Adetokumba. Odmah mi je prišao i rekao da forsiram odličnu košarku i da mnogo ceni mene i Anadolu Efes i da bi želeo da igra za nas jednog dana. Rekao sam mu da ga čekam i da su mu naša vrata uvek otvorena", otkrio je Ergin Ataman.

Janis nije igrao protiv Turske i Grčka je taj meč izgubila, a Ataman zbog dve tehničke greške isključen.

"Lepo je znati da takav igrač želi da bude u vašem timu. Na kraju svega mi volimo to što radimo i ovaj razgovor sa Janisom je bio veoma lep. Ponudio sam mu mesto u timu, rekao sam mu da ću ga čekati koliko on kaže i voleo bih da ga treniram jednog dana ma gde bio. Mislim da ćemo raditi zajedno kada napusti NBA ligu", smatra turski stručnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: