Utorak, 22.11.2022.

19:25

Velika pobeda – Zvezda slavila protiv Albe posle produžetka!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Albu u Berlinu sa 88:84 i tako došli do trećeg trijumfa u novoj sezoni Evrolige.

Izvor: B92

Velika pobeda – Zvezda slavila protiv Albe posle produžetka! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

216 Komentari

Sortiraj po:

mirko&slavko

pre 1 godinu

Mpntoya, Bjelica je bio Partizanov igrač. Otišao je u Austriju da igra i onda ga odatle doveo Pešić, takođe Partizanovac. Teško da je on Zvezdin produkt.
(XY, 23. novembar 2022 01:59)

Jeste i postao je igrač zato što je u nekom mininalnom trenutku života bio u Partizanu. To je isto kao kad neko kaže da je Bogdanović igrač Žitko basketa iako svi znamo da je u Partizanu postao igrač. Do kojih dubina vi idete da bi postigli neke poente bez ikakve težine je presmešno. Onda ćemo da kažemo da Jović nije igrač postao u Zvezdi nego kod Mute u Radničkom, itd. Tako možemo do sutra a ne postižemo ništa. Svako dobro.

Zapazanje

pre 1 godinu

Mpntoya, Bjelica je bio Partizanov igrač. Otišao je u Austriju da igra i onda ga odatle doveo Pešić, takođe Partizanovac. Teško da je on Zvezdin produkt.
(XY, 23. novembar 2022 01:59)

Sigurno bi neko cuo za Bjelicu da nije dosao u Zvezdu i prakticno poceo ozbiljniju karijeru.Pesic je produkt Bosne iz Sarajeva a ne partizana jer ako racunamo ko je gde poceo,onda je i pirotski produkt.

Sofronije

pre 1 godinu

Dakle, u skoro svim ekipama više od 50% tima su stranci, u nekim godinama i po 7-8 igrača.
Dosta spinovanja više, kako eto kao Partizan ima sada 5 Amera, a kad je u Zvezdi to slučaj, onda je to u redu.
(Ben Hur, 23. novembar 2022 00:10)


Tako je dosta spinovanja! Partizan nema 5 Amera!
Partizan ima 3 Amera, Ledeja, Pantera i Nanelija
i samo po jednog Australijanca, Egzuma,
Grka, Papapetrua,
Slovaka, Bordzijanslog ili kako već,
Slovenca, Glasa
Francuza, Lesora
i Izraelca Madara.
3+1+1+1+1+1+1 = 9
Ali zato je juče u Barseloni imao i TRI Srbina, Anđušića, Trifunovića i... izvinjavam se 2,3 Srbina, jer Tristan Tsalikis Vukčević je srpsko-švedsko-grčki košarkaš i još nije odabrao reprezentaciju.

deki27

pre 1 godinu

Vazna pobeda za samopouzdanje ekipe pred dve mnogo bitne utakmice kuci protiv Makabija i Partizana. Ako izuzmemo Zadar i Pao stoseverovatnonebidesilosaDuskomnaklupi, sve ostalo je ocekivano a mozda bi neizvesne zavrsnice u Istanbulu ( obe) i Madridu, otisle na nasu stranu. U svakom slucaju, vidi se znanje i autoritet novog trenera i verujem da uz jos neka pojacanja zbog sirokog rostera, odbrana ABA lige nece doci u pitanje a i solidan plasman u EL. Mi ulazimo u jedan laksi period utakmica gde cemo duze biti u Beogradu sto je mnogo bitno

Prle

pre 1 godinu

Sad posle pobede nad Albom mozete da se vratite u Pionir da gledate vas klub, posto do sada niste znali da im pruzite podrsku. Mada i to ce verovatno da traje do sledeca 2 vezana poraza.

Vojislav Ilic

pre 1 godinu

Da li to Branko Lazic nije igrao ooo hvalim te Bože. Ili je igrao pa ostvario opet "0" kada ce taj čovek da shvati da treba da se mane tog posla posto ocigledno da odgovorni u CZ to ne znaju.

ДЕЈВИД БЕКАМ

pre 1 godinu

Свака част комшије на победи, коначно да се прекине серија. Ивановић је озбиљан тренер, честитам.

Ramones

pre 1 godinu

Posle poraza Partizana od Albe sam napisao komentar,da je Alba prosecna ekipa.Protiv Partizana su pogadjali iz svih pozicija,ali to ne biva svaki dan.Cestitam zvezdi na pobedi.

ciganin 75

pre 1 godinu

Duško je ovo okrenuo na nisku petorku sa 3 beka Vildoza, Nedović, Ivanović. Ušao je svesno u rizik skoro celu 4. i celi produžetak. Patio je skok i visina ali to je ta cena rizika. Dobili smo ih na više poena, nije mala stvar. Nudila se Alba, mi se vraćali i zaslužili skalp. 70% bacanja dobili na poklon.
Lopta ne laže, neka su ih promašili.

Inače Vildoza i Nedović su kao Đofreza i Viljakampa. Znaju matori ljubitelji kakav je to tandem bekova bio. Brz i brži, oba prangijaša. Košarka i jeste igra moćnih bekova, čast centrima ali uvek bilo od Srbije do Amerike.

Ivanović bi verujem ovde oterao 3-4 igrača bez problema ali ne može sada. I sa ovim što vodi se vidi koliko zna igre i taktike, već je izvadio ekipu sa dna. Petrušev ako sad ne postane igrač, neće nikad. Ivanović takođe raduje, probudio se. Ako i Dobrića vrati, iha.

XY

pre 1 godinu

Mpntoya, Bjelica je bio Partizanov igrač. Otišao je u Austriju da igra i onda ga odatle doveo Pešić, takođe Partizanovac. Teško da je on Zvezdin produkt.

4k4.Dex

pre 1 godinu

Uf što volim što u Zbezdi igraju većinom naši igrači. Bravo momci. Svaka čast. Ovo je preokret sezone vraća se Nedović, došao Vildoza i naravno pravi trener. Sezona može da počne!

veliki strumf

pre 1 godinu

Гледам сада статистику: највећи +/- имао је Петрушев, који је одиграо одлично. Чак +18. За њим следи Митровић са +17 (који је на утакмици са Асвелом у овој категорији био убедљиво најбољи са +15). Убедљиво најгори учинак има Бентил са -14 кад је био у игри, а и Вилдоса је у минусу. То значи да кад су њих двојица заједно на паркету, одбрана је јако лоша, а и у нападу шкрипи. Ако се овако нешто понови, мораће Ивановић да тражи неку другу комбинацију, односно да њих двојица што мање заједно буду на паркету.

Kontraš

pre 1 godinu

Ivanovic je previse ozbiljan trener i nikad ne bi ni dosao da mu nisu obecana 2-3 ozbiljna pojacanja u decembru. Sa tim pojacanjima i Duskom kao trenerom bice jos lakse i lepse....

Ben Hur

pre 1 godinu

Kakvo licimerje oko stranaca u Zvezdi i spinovanje kako kao za Zvezdu igraju srpski igrači i kako ih je lepo gledati, a dole pobrojani vam nisu smetali?
Evo malo činjenica na tu temu od 2015., u kojim je KK CZ osvojila sve trofeje u Aba i KLS i u kojima je uglavnom igrala EL (sa ne baš nekim uspehom, uglavanom oko 10+ mesta):

Cirbes, Vilijams, Skorcanitis, Tompson, Gal Mekel, Miler, Kinzi (2015-16),
Volters, Dion Tompson, Jenkins (2016-17),
Ročesti, Feldin, Lesor, Enis, Omić (2017-18),
Beron, Odžo, Perperoglu, Faje, Regland, K.C. Rivers (2018-19)
Beron, Braun, Ojo, Gist, Jenkins, Panter, Perperoglu (2019-20)
Hol, Lojd, Rit, Volden, Noko (2020-21)
Volters, Holins, Ivanovic,Vajt,Cirbes(2021-22)
Bentil, Holand, Vildosa, Adams, Martin, Ivanovic (2022-23).
Samo je Kalinić u svim tim godinama bio ključni domaći igrač, donekle Davidovac i Dobrić.

Dakle, u skoro svim ekipama više od 50% tima su stranci, u nekim godinama i po 7-8 igrača.
Dosta spinovanja više, kako eto kao Partizan ima sada 5 Amera, a kad je u Zvezdi to slučaj, onda je to u redu.

zdravko

pre 1 godinu

Mislim da ivanovic vidi ko moze a ko nemoze od igraca. Mislim da holand odigro svoje bentil takodje ako se ne popravi. Stose tice markovica lazarevica radujiice i topica treba ju nam za aba ligu jer sezona duga. Bilomi je drago kad sam vidio petorku sve nasi. Ivanovic nedovic petrusev mitrovic dobric. Sta ti je strucnjak pedadog za zavrsnice utakmice, deje zvezda gubila redovno te zavrsnice sa radonjim

Kali the greek

pre 1 godinu

Velika pobeda zvezde
Pisao sam o rasporedu i zvezdinih 40 dana u beogradu sa jednom ekskurzijom u Berlin.

Katastrofalan defanzivan skok i jos gori ofanzivni
Holand i Dobric uzasne trojke
Martin
Dusko ce morati da otkazuje nekog do nove godine
Nedovic i vildoza napokon u punom ritmu
Odustati od spustanja na Bentlija

Ps. Psiholog i na konju smo

Pogled sa strane

pre 1 godinu

Kad obican "forumas" manje-vise dobro skenira mane ekipe i pojedinaca, zamislite kakav je tek Ivanovicev rentgen aparat, KOLIKO sezona taj covek ima iza sebe u EL. Njemu je vec sve jasno, dalje ide jos jaci rad na greskama, "brusenje", a mozda i poneka kadrovska promena... U svakom slucaju, od zbunjene ekipe s neizdefinisanim ulogama pojedinaca stize kompaktna, punokrvna i ratoborna Zvezda, spremna da se ravnopravno nosi sa svojim vecitim rivalom. To u svakom slucaju ne moze biti lose po srpsku kosarku, pa neka pobedi bolji.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

cestitam, kao prvo, hvala na cestitkama. Kao drugo, nemoj da trosis vreme na trolove na likove poput grobara i delije. Moguce je da imate isti broj pluseva na razlicite komentare jer mi kao narod volimo postene i casne komentare a volimo i ovo druge koji su trol prica. Takvi smo i to je to. Bilo je ovde nekada vise normalnih i kosarkaskih komentara ali se ekipa sa face portala prebacila ovde. Mislim, mnogo ih je. Evo vidis, ima neki lik koji se potpisuje sa gradjanin i black plus ostali nikovi, koji recimo misli da je fora da mi krade nick i ostavlja trol komentare. I to je ok, njegova bolest i opsednutost sa mnom nema leka. Ali vidis kako sam ga lepo vaspitao kada sam mu vratio istom merom. Malo je plakao pa pobegao sa portala. Tako cemo da vaspitavamo sve trolove mi normalni zajedno, pa ce sami da odu. Jos jednom hvala na cestitkama.

Nik

pre 1 godinu

Sklapa Duško kockice to se vidi i ovo je njegova pobeda.
Šta je ono što mora da se menja:
1.Holand-ajde što u napadu ne isporučuje ništa, već što u odbrani konstantno ispada
2.Martin-jednostavno nije za ovaj nivo košarke
3.Bentil-on mi je misterija ali Petrušev mora da igra više a priča se o Singltonu ne vidim za njega mesta
Marković i Lazarević za sada nam trebaju zbog aba lige.
Raduljica nepotreban, Kuzmić čak i može da odigra neke minute mada kao treći centar.
Dobrića mora da krene treba nam zbog širine i on treba da bude startna trojka.
Da zaključim
Ako dovedemo dobro krilo uz pomenutog Singltona možemo da budemo jako nezgodni.

bvb

pre 1 godinu

Ivanovic stranac, Nedovic 32 godine, Dobric 29, Mitrovic 30, jedino Petrusev koji je dosao iz Efesa a pre toga bio mvp ABA lige u Megi...
(SLANINAR, 22. novembar 2022 22:58)

Nedovic Zvezdino dete, povratnik, Dobric Zvezdino dete sve vreme tu, Mitrovic Zvezdino dete i dugogodisnji kapiten, a i od Petruseva cemk napraviti legit EL igrača, pusti ti Megu i Miskove igrice

super

pre 1 godinu

Evroligaska ekipa promasi svako drugo slobodno bacanje i velicamo trenera?Da su dali koliko i mi bilo bi deset za njih....
(Mnoooogo posla ima tu jos, 22. novembar 2022 22:50)
da su igrali samo poluvreme (Aco Petrović) dobili bi...kakvo razmišljanje???Da je Nedović ubacio silne ulaze ne bi se ni igrao produžetak da je Vildoza ubacio još jednu trojku ne bi bilo produžetak...to je već naučna fantastika šta bi bilo kad bi bilo???

Mikele

pre 1 godinu

Boze koliko je vizionarski onaj komentar od pre 15 godina bio.
U pozno leto sklapa se ekipa, osvaja se evroliga.
U novembru/decembru promena trenera, novo lozenje.
Od februara projekat "sledeca sezona".

Petar P

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo. Teška utakmica ali drugačije nije ni moglo. Odlična taktika i vođenje utakmice Ivanovića. Alba kad krene u svom ritmu onda bukvalno gazi sve. Videlo se to u nekim trenucima ali je Duško brzo reagovao da to spreči a igrači su ispoštovali želju trenera da se igra full svih 40 pa i 45 minuta. Mnooogo je još prostora za napredak u našoj igri i tome se iskreno radujem. Procenti nekih igrača su jako loši i moraju da budu bolji. Kada se to bude dogodilo moći ćemo da igramo opuštenije i lepše za oko. To će se sasvim sigurno brzo desiti jer Dobrić, Nedović i Ivanović imaju mnogo više poena u rukama nego sada. Još jedno bravo za srce na terenu, grešaka je bilo ali želje i vere u pobedu nije nedostajalo i zato smo pobedili. U četvrtak svi u Pionir da probamo da pobedimo ponos Izraela. Možemo mi i to.

cestitam

pre 1 godinu

svaka cast komsije, nazalost mi veceras ne mozemo nista da pogodimo. U svakom slucaju mi je drago da ste vi pobedili!
(cestitam, 22. novembar 2022 22:24) # Link komentara
Preporučujem(+160)Ne preporučujem (-9)
Jel ste videli limari kako se pobeduje Alba u Berlinu. A ne ko vi da puknete 20 razlike.
(Delija, 22. novembar 2022 22:24) # Link komentara
Preporučujem(+117)Ne preporučujem (-20)


Uporedite ova dva komentara poslata u otprilike isto vreme. Moj, koji cestita Zvezdi u trenutku kada Partizan gubi 14 poena razlike, i kada osim Andjusica niko ne moze da pogodi ni ispod kosa...
I ovaj "osvetnicki" koji odmah poredi Zvezdu i Partizan.
Zanimljivo je da i moj i taj drugi komentar dobijaju mnogo pluseva, iako im je svrha potpuno razlicita - ja pokusavam da spustim loptu (vec dugo) i da na prvo mesto stavim SRPSKU kosarku, i da navijam protiv Zvezde samo kada igra sa Partizanom... i drugi komentar koji samo doliva ulje na vatru.
Kako je moguce da oba dobiju tolike pluseve?
Licno cu nastaviti da se ponasam na nacin koji sam opisao gore, a ostalim Srbima ostavljam da se igraju cetnika i partizana na zadovoljstvo svih onih koji nam ne zele dobro. Prijatno!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Било је много прилика да се ријеши и без продужетака ал добро је и овако. Тргнуо их је Душко иако ту има још доста посла да буде још много боље. Ваљда долазе бољи дани... БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏

MiksaCZ

pre 1 godinu

Poslednja četvrtina - najveći deo, 4 domaća igrača i 1 stranac. Instutucija
Bravo
(DIF majster, 22. novembar 2022 22:23)

Kada je oteran je Obradovic na najruzniji moguci nacin, nismo se bunili. Rebic,Tejic,Simanic,Radanov..... i to su nasa deca. Gde ste tada bili da se borite za domace igrace. Zaslepljeni ste. Moka Slavnic,Duci Simonovic i Sasa Obradovic su moje legende. A vi se brukajte.

Бранковић

pre 1 godinu

Хвала тренеру Ивановићу и играчима на победи.Колико ја видим,Душко Ивановић ће тестирати разне играче у разним ситуацијама и моментима.Првенствено ће му бити циљ победе,а после резултата-да види ко је за шта способан,колико је сваки играч психички,физички и кошаркашки јак.Претпостављам да ће му требати месец дана да све ситнице и детаље види,и да ће тек након комплетног скенирања свих играча и њихових способности за тимску игру и резултате правити резове у саставу екипе.Неће форсирати,јер он није ни био тренер кад су довођени играчи,а отпуштање и довођење нових изискује повећане трошкове и ризике за буџет.Одличан је тренер и сигуран сам да ће донети најоптомалније одлуке и решења.Е сада,колико ће то моћи финансијски да испрати управа,видећемо.

Patriota

pre 1 godinu

Velika pobeda. Opet pišemo o domaćim igračima i legendama i Nebojši Čoviću. Da nije bilo Nebojše, dal bi nas i bilo sada u ovakvoj poziciji. Bili smo u kanalu... A što se tiče legendi Ducu, Sale , Moka.. pa barem mi stari navijači moramo biti uz te ljude uvek. Žalosno je što ih nema u klubu. Ali to su naša posla

Slobo

pre 1 godinu

Ja jos uvek verujem da ce Holand biti bolji, ali mi nije jasno u kakvu crnu rupu je upao Dobric i kada ce iz nje izaci.
Ono u sto ne verujem je da cemo imati ikakvu korist od Martina. Taj covek bukvalno nema nista da bi igrao na centru.

Samo kažem

pre 1 godinu

Bilo je i vreme da pobedimo Albu jao gosti baš nam nisu ležali kao protivnici od kako igramo Evroligu. Mitrović i Vildosa(uz 1 do 2 nepotrbna pokušaja za 3) odlični

Sića

pre 1 godinu

Velika pobeda protiv velike Albe.
(Motomanija, 22. novembar 2022 23:07)
Velika Alba razbila mali Partizan 30 razlike.
Alba igra 10 godina EL, Partizan 10 godina nije igrao EL, ni sada ne bi sa država nije jednom takvom timu dala 20-ak miliona za stručni štab i igrače, kupila WC, ali pre svega da Ruse nisu izbacili iz EL.

Entoni Majls

pre 1 godinu

Duško je trener sa T. Kakve majstorske minijature, vađenje Nedovića pa Vildoze, pa vraćanje jednog po jednog taman kad treba. Bentila na klupu čim je video da baš kanali, Petruševa pustio do kraja jer se baš dobro snašao protiv Sikme i Timana. Jedino je Holand dobio previše minuta, no verujem da je vrlo uskoro bivši. Treba poena sa poz 3.

Mitrović opet na svoj basket IQ, kapitenski.

Mnogo velika pobeda. Alba nam je rak rana. Mora Pionir da se zapali i dobije Makabi, oni nam leže u bilo kom sastavu i formi. Sa 4-6 i Virtusom i Partizanom u narednim kolima, potencijalno se okreće munjevito u našu korist. Čestitke Dušku i momcima, bravo svi!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Stefan, jel ono bese te 19/20 u Partizanu bili: Volden, Angola, Pejdz, Makadu,Reding, Tomas, Pejners, Mozli? A da, bio je i Parahovski sa stipendijom od 600k evra bese? I ti ladno nemas problem da pricas o strancima te sezone?

wolwerine

pre 1 godinu

Radonjić je trener koji je daleko jači tim imao od Partizana godinama, i naravno osvajao titule.. On je trener realno za neki osrednji tim ABA lige, znaci covek kojem treba lucidni plej i dominantni centar u skoku ili bobi od 3 metra da bi se igrao pik, jer ne zna nijednu akciju drugu.. I obrana svaka čast trebaju mu Vidić, Stam, R. Karlos I Kafu.. Pešic je najveći trener naravno zadnjih 20 godina, I Sada Ivanović to su ozbiljna imena i nekukusno je Radonju svestavati pored njih.. Pa i Alimpijevica, steta sto nije dobio šansu na duži period i imao tim kao što je imao gore pomenuti trener..

dr Srbin

pre 1 godinu

Ako dobijemo Makabi prekosutra u Pioniru, uz očekivani poraz pogrebnjaka u Madridu, eto nas na istom skoru 4-6. Iako smo mi (po njima) projektovani za TOP 16, a oni za F4. Samo još nisu sigurni da li će biti šampioni ili vicešampioni

The_Game

pre 1 godinu

Čitam komentare pa generalno odgovor. Da, Ivanović je najbolji Zvezdin trener u poslednjih 20 godina. Volim Radonju, i odličan je bio, ali kad se setim koliko je neizvesnih završnica izgubio, koliko sam pokidanih živaca zbog njega imao... Hvala mu za pobede i titule, ali Duško je ipak stari lisac, veliki šmeker i poznavalac košarke sa autoritetom. Drugo, videh neko napisao da je Nedović štetočina koja troši lopte. Pa druže, i veliki Džordan i Kobi su imali očajne procente ali su rešavali utakmice i mimo toga, što Neda i radi ova dva meča u Evroligi. Daleko od toga da ga poredim sa ovom dvojicom. Za Holanda se slažem, verovao sam u njega, i trener je verovao izgleda, ali izgleda da je ispucao sve kredite, čini mi se. Jako bih voleo Holinsa umesto njega recimo.

neko tamo

pre 1 godinu

@Uporedite ova dva komentara poslata u otprilike isto vreme. Moj, koji cestita Zvezdi u trenutku kada Partizan gubi 14 poena razlike, i kada osim Andjusica niko ne moze da pogodi ni ispod kosa...
I ovaj "osvetnicki" koji odmah poredi Zvezdu i Partizan.
Zanimljivo je da i moj i taj drugi komentar dobijaju mnogo pluseva, iako im je svrha potpuno razlicita - ja pokusavam da spustim loptu (vec dugo) i da na prvo mesto stavim SRPSKU kosarku, i da navijam protiv Zvezde samo kada igra sa Partizanom... i drugi komentar koji samo doliva ulje na vatru.
Kako je moguce da oba dobiju tolike pluseve?
Licno cu nastaviti da se ponasam na nacin koji sam opisao gore, a ostalim Srbima ostavljam da se igraju cetnika i partizana na zadovoljstvo svih onih koji nam ne zele dobro. Prijatno!
(cestitam, 22. novembar 2022 23:35)

Zato, prijatelju, sto smo, kao narod, poodavno otisli u teeeski aut. Sto bi rekao lik u onoj seriji, imamo neka sizofrena cepanja. Ne vredi, mislim da je ostala saka jada pristojnih ljudi na ovim prostorima, i plasim se da se ti ljudi nece dobro provesti u buducnosti. Pozdrav tebi od jednog, pa, simpatizera Zvezde, da tako kazem. Svako dobro...

super

pre 1 godinu

samo sledeću da pobedimo Makabi a grobari gube od Reala i onda smo na istom... neverovatno da smo imali isti procenat šuta iz igre kao Alba jedino smo bolji u sl bacanjima..strani igrači 35 poena domaći 53 to volem a još Dobrić bez učinka ali čim udje u svoj mod biće to mnogo bolje!

srbijadotokija

pre 1 godinu

Dusko Ivanovic jos jednom dobio utakmicu!
1 razlike za Zvezdu Vildoza vuce maltene sve sam na prodor igru,uzima divljacki sut,airball,odma klupa.
Umesto njega ulazi Nedovic koji fantasticnim prodorima donosi pobedu Zvezdi.Eto sta je trener!

bvb

pre 1 godinu

Ok, znamo da su Ivanovic, Holand, Martin i Markovic ocajni. Meni mnogo vise smeta Nedovic koji je stetocina kako igra trenutno. Tako letargicno deluje, toliko gresi, toliko mekano ulazi u duele.

Pozega calling

pre 1 godinu

Nisam protivnik mladih trenera ali za euroligu treba iskusan strucnjak. Videlo se veceras. Zahvaliti se Holandu na svemu nije za nas...

Iskren

pre 1 godinu

Zrela i dobra utakmica Zvezde. Zalaganje, postavka, generalno su svi dobri bili ali Vildosa u Nedovic bukvalno doneli pobedu. Mogli su da rese bez produzetka ali u redu, evroliga je to i nema slabe ekipe. Tu su zalutali samo oni kojima drzava kupuje pozivnice. Cestitke igracima i treneru.

Bane

pre 1 godinu

šta ste, bre, navalili ... Nedović ovakav, Nedović onakav ... dovoljno je dobar za platu koju prima ... bitni poeni kad je trebalo ... ako pak, hoćete nekog boljeg, ajde, akcija da se skupe pare pa da se vrate Beron ili Lojd, možda Džejms ili Pengos ... budimo malo realni ...

zemunski kej

pre 1 godinu

Sta je ovo ,pa ta Alba nas je godinama dobijala i ovde i tamo? Isti igraci ,tim mozda i slabiji nego prosle godine . Ipak je do trenera. Ovaj od kako je dosap ne zna za poraz.

Mladen CG

pre 1 godinu

Izuzetno vrijedna pobjeda košarkaša Crvene Zvezde protiv ,, starog dužnika" iz Berlina!! Lucidnost Luke Vildoze, uz najtalentovanijeg košarkaša u Srbiji - Nemanje Nedovića , prevagnule su na ovom meču, protiv ekipe koja igra atipičnu košarku - koristeći brzu tranziciju. Vidi se trenerski pečat i autoritativnost Duška Ivanovića, koji je , već, svim košarkašima pronašao ulogu (osim za Holanda), za razliku od prethodnog trenera.
Ovaj meč je pokazatelj da sezona nije završena, naprotiv!

Bruce

pre 1 godinu

Jedan od utisaka mi je dobra fizicka sprema igraca zvezde i upornost o kojoj Ivanovic govori, ocigledno je bilo da je Alba padala fizicki pri kraju.

SLANINAR

pre 1 godinu

Kakva milina gledati ekipu na terenu :
Ivanovic, Nedovic, Dobric, Mitrovic i Petrusev …
(Mile, 22. novembar 2022 20:35)

Ivanovic stranac, Nedovic 32 godine, Dobric 29, Mitrovic 30, jedino Petrusev koji je dosao iz Efesa a pre toga bio mvp ABA lige u Megi...

objektivan

pre 1 godinu

Svaka čast igračima Zvezde, posle 7 godina pobeđena Alba. Trebalo je završiti utakmicu u regularnom delu, ali i ovako je lepo. Mislim da Zvezda u budućnosti može igrati samo još bolje, ispraviće Duško sve greške koje je prethodni trener pravio. Nedović mora još bolje. Petrušev napreduje, potpuno drugačija igra Bentila, Mitrović standardno dobar, Ivanović puno zreliji nego kod prethodnih trenera. Mislim da ovakvu igru ne može da isprati Holand, ali možda se popravi. Bravo Zvezdo!!!

ZVEZDAS

pre 1 godinu

Svaka cast na pobedi protiv neugodnog protivnika,vidi se sta znaci iskusan evroligaski trener, Zvezda je dugo u Evropi gubila meceve u finisu, sa Ivanovicem se igra i bori do zadnjeg atoma snage, takodje se vidi da su slobodna bacanja na visokom nivou sto je do sad bila jedna velika boljka, jos samo da se nasteluju nisani za trojke i bice to jedna cvrsta EL ekipa. Bravo Zvezdo !!!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Svaka cast momci i Dusko. Velika i potpuno zasluzena pobeda. I opet smo slicno kao i protiv Asvela dobili iako smo gubili 7 razlike 3 minuta pre kraja. Dusko je definitivno skratio klupu. Definitivno podigao nivo odbrane i samopuzdanje. Igra jos nije dobra ali je svakako mnogo bolja u oba pravca. Vildoza odlican, Nedovic los ali kakva dva prodora u produzetku kada se lomilo. Petrusev isto jako dobar uz standardno dobrog Mitrovica. Holan mora bolje. Mislim da je skoro ispucao sav krediti koji je imao. Idemo dalje i u cetvrtak svi u Pionir na spektakl protiv Makabija.

Rade

pre 1 godinu

Važna pobeda Zvezde i u gostima.Biće još bolje pod trenersku palicom Ivanovića kad se još više sklope kockice.Sada je mnogo lakše.Idemo dalje

ivan

pre 1 godinu

Svašta vidim pišete za Nedovića a donese nam pobjedu opet. Prošlu i ovu sa dva vezana ulaza,4 poena zaredom. Pa i pokojni Kobi je znao sve živo da promaši a onda kad zatreba bude najbolji tako i Nemanja noćas kad je najvise trebalo dva ulaza i bam pobjeda braćo. Imamo otpada koliko oćeš,Holand,Lazarević,Marković,Raduljica,Lazić ali već se vidi ozbiljan napredak.

zoran

pre 1 godinu

-Zvezda čestitke treneru igračima na pobedi ali imam velikih zamerki.
Trener je doneo 2 pobede u evroligi i ovde gde je Zvezda tradicijonalno gubila i imala 1/8.
-Što se zamerki tiče 2 igrača pod hitno treba videti sta s njima.
-Holand ništa od početka nije pokazao ni u odbrani ni u napadu.
Prosto se neuklapa u koncepciju.
Tu treba raskidati saradnju.
Nije velika stetočina jer malo igra.
- Nedović je štetočina po ekipu da to nema dalje. Nedović šut 4/16, nesigurni pasovi, beži od duel igre, gubi lopte,letargičan.
Najgore od svega sto forsira svoj užasni šut. Pravi stetu timu kontinuirano. kad bise pogledao njegov indeks on je u minusu.
-šta Zvezda treba da uradi da se reši obojice. Bolje dovesti jednog dobrog šutera nego ova dva igrača plaćati a samo štete.
-možda vratiti Ostina Holinsa.
--- Mora se sa Nedovićem razgovarati. Ako ne ide i šteti
bolje da idnn

Nikola123

pre 1 godinu

Ivanovic nije dao tekmu !!! Pametne pravovremene izmene... realno kad su timovi ovako slicnog kvaliteta trener lomi utakmicu,sto je Dusko i uradio !!!

Lars

pre 1 godinu

Dobra stvar je da ovoga ne moze gore :). Dobili smo a realno katastrofalno odigrali. Ne pamtim kada sam ovoliko izgubio zivaca zbog utakmice... srecom poslednjih 2,5 minuta napokon mirna sigurna igra. Bravo momci, bice to mnogo bolje!

garda

pre 1 godinu

Posle prosle sam rekao "nismo jos dobri ali bi mogli biti". Vec smo bolji. Ali mora se dovesti pravi igrac i dobar suter na trojci. Zamislite samo da je ostao Kalina, ili bar Holins. Zvezda bi sa dva prava pojacanja bila mocna.

luk

pre 1 godinu

Katastrofalni Nedovic, štetočina broj jedan na ovoj utakmici cak veca i od Holanda resava mec pored Vildose koji je u elementu. Pa stvarno pametno. I onda mislis da ovaj trener nesto zna. Uzas!

Babangida

pre 1 godinu

@Boro

Jako cenim Ivanovića kao trenera,i jako mi se dopada što je baš on došao za trenera, al reći da je najbolji u poslednjih 20 godina je preterivanje,prvo ako ćemo po rezultatima i trofejima, u tom periodu, to je Radonjić, a ako ćemo po težini trenerskog imena tj. po svim i velikim osvojenim trofejima kao trener, pored Karija Pešića teško da je tako.

blabla

pre 1 godinu

bravo momciiii!
po malo se gradi ta timska igra.
ta trojka nam fali kao zlato.
bentil i vildosa pogodak, holand leti uskoro siguran sam.
mitrovic i petrusev fantasticni.
nedovic odlican kad treba, a nije imao najbolju utakmicu.
NAPRED ZVEZDA SAMO NAPRED ZVEZDA!

NastyB

pre 1 godinu

Šta znači dobar trener. Još uvek tu škripi od neuigranosti na novi sistem, gube se lopte na neverovatne gluposti i početničke greške, traži se forma nekim igračima, ali napredak u igri je više nego vidljiv. Večeras mnogo bolja odbrana nego u bilo kojoj utakmici ove sezone, izmene i tajmauti taman kad treba i kako treba, a small ball postava je nešto što je iznenadilo svakog ko prati Zvezdu. I totalna suprotnost u odnosu na utakmice pod Radonjom kada smo gubili svaku tesnu završnicu. Da ne pominjem to da postoje organizovani napadi koji su kod Radonje bili misaona imenica.
I pustite više ta „smenjivanja“ Holanda, Markovića ili ne znam koga, duga je sezona, mnogo utakmica, svako od njih će u ABA ligi imati priliku da se dokaže, nije to NBA 2K pa da menjaš igrače kad ti se ćefne. Nemamo tim za F8 ali ne verujem ni da ćemo biti poslednji, tu je Radonja da nas podrži sa skupo plaćenim Panatenaikosom.

SAŠA FRANKFURT

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo, tako se bori. Vidi se da im je Ivanović ulio poverenje, što i pokazuju. Sad još dve pobede kući, i sve je opet u igri! Ovi što pljuju Nedovića, veze nemaju s košarkom!!

zemunski kej

pre 1 godinu

Sta je ovo ,pa ta Alba nas je godinama dobijala i ovde i tamo? Isti igraci ,tim mozda i slabiji nego prosle godine . Ipak je do trenera. Ovaj od kako je dosap ne zna za poraz.

Dare_cz

pre 1 godinu

Konacno je pala i Alba posle toliko vremena,bravo Zvezdo.Vildosa i Nedovic povukli kada je najvaznije, majstori.Ali jedno ime Dusko Ivanovic👏

marko

pre 1 godinu

Bravo!
Bice to dobro... Fale ovde jos minimum 2 igraca. Da zamenimo Holanda i Martina za dva ozbiljnija igraca... pa da se i necemu nadamo! Ali, korak po korak...

Dalibor

pre 1 godinu

Gledao sam sada raspored. Narednih par utakmica zvezda ima šanse da veze još 3-4 pobede. Naravno ako se pobede glodari. A partizan dosta težak raspored.

Mnoooogo posla ima tu jos

pre 1 godinu

Evroligaska ekipa promasi svako drugo slobodno bacanje i velicamo trenera?Da su dali koliko i mi bilo bi deset za njih....

Гале

pre 1 godinu

Ја предлажем да опљујемо Недовића јер ништа не зна и стално промашује и стално је повређен, и тол'ке паре смо дали за њега, и због њега смо изгубили и...не...у ствари ..победили ..чекај .

Duarte

pre 1 godinu

Pobeda posle produžetaka na kraju. Kako volim da trljam svojima na nos što sam bio u pravu za Vladeta, čak sam i tipovao na dolazak Ivanovića, da je Zvezda imala ovakvog trenera od početka druga priča bi bila, ali sad je kasno već. Duško će izvući najviše što može iz ove (realno bedne) ekipe, ali najviše čemu možemo kao navijači da se nadamo je ABA liga, i to jedino ako Željku Obradoviću se skrati klupa do tog okršaja a Zvezdini igrači ostanu manje-više zdravi mada i to je debelo 'AKO'. Ovako, jako, jako teško.

Master Yoda

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo!!!!!
Konacno da pocnemo da dobijamo ovakve zavrsnice, Ivanovic odlican trener. Znalacki mesa ekipu i trazi resenja, i na kraju svaki igrac da kada treba. I Nedovic i Vildosa i Petrusev i Mitrovic, svaki od njih dao ozbiljan doprinos!
Idemooo!

Milan

pre 1 godinu

Čim je Marković izašao iz tima i pored svega teško se gubi. A kad na klupi nema Jovanovića, još se lakše diše.
"Duško Duško ti si mi najdraži...."

veliki strumf

pre 1 godinu

Кило живаца сам изгубио! Колико муке, колико глупости, колико и крађе, срећом па су промашили брдо бацања, а она 4 промашена везана бацања су чиста правда јер прво није био фаул Лазића, а онда био чист фаул у нападу! Ивановић се коцкао са Јоландом и чим је изашао одмах све дошло на своје место. Коначно и Недовић на крају са она два улаза реши утакмицу! Велика победа после 7 узастопних пораза од Албе. Сад да одгледамо ово гажење у Блауграни на миру ?

jataganac

pre 1 godinu

Koliko Zvezdi fali stari Dobric, to su ti poeni koji daju prevagu , pozicija 3 u modernoj kosarci, ali dobro bice to dobro,duga je sezona

PAR

pre 1 godinu

Dobra Zvezda. Jeste da je Alba promašila nestvaran broj bacanja, ali je Zvezda igrala borbeno i nije pala na minus 9, i u par navrata -7. Čestitke.

Bata

pre 1 godinu

Браво, комшије. Улепшали сте ми вече. Има ту још простора за напредак. Долазак новог тренера се испоставио као прави потез.

Stefan

pre 1 godinu

A niste uživali sezone 2019/2020?
Bili Beron
Mohamed Faje
Stratos Perperoglu
Derik Braun
Carls DZenkins
DZejms Gist
Lorenco Braun
Kevin Panter
Kalin Lukas
Majkl Odzo
_________
Landri Noko
DZordan Lojd
Kori Volden
Langston Hol
Duop Rit
Emanuel Teri
Tejlor Rocesti
DZoni O'Brajant
Kino Kolom

Република Српска

pre 1 godinu

БРАВО ТРЕНЕРУ ИВАНОВИЋУ! Када је увео три бека, Ивановића Вилдосу Недовића, три минута пре краја, плус Митровић Петрушев. Каква минијатура! Тренер противничког тима није имао шансе! Враво тренеру Ивановићу, маг југословенске кошарке. Холанд, Добрић, Лазић ослободити се.

super

pre 1 godinu

Holand,Lazarević,Marković,Raduljica,Lazić
(ivan, 22. novembar 2022 22:18)
ja bih dodao i Martina..to je šest zgubidana kojih se treba rešiti na polu sezoni a dovesti iz FMP Frejzera i još 2 igrača a dati im sve ove!

b

pre 1 godinu

Samo jedna riječ. Trener!
I jedan komentar na tekst "U dodatnih pet minuta Alba je nastavila sa katastrofalnom selekcijom šuta sa linije za slobodna bacanja"!? Kako se to selektuje šut sa slobodnih?

Sabre

pre 1 godinu

Nedovic i Vildosa bukvalno isti lik. Kad ih krene, super, ali kad ne dva igraca manje na terenu, jer likovi ne znaju da iskuliraju nego nastave da siluju. Mnogo opasno kad su obojica na terenu u isto vreme, srecom imamo sad ozbiljnog trenera koji zna kako da reaguje. Neko ce reci slucajnost sto smo imali dve guste pobede sad, ali ja vam potpisujem da bi sa Jovanovicem rutinski obe izgubili.

severnjača

pre 1 godinu

Dve neizvesne utakmice (Asvel, Alba) + dve pobede = trener! Bravo Zvezdo, sada slede dve jake utakmice (Makabi i Partizan)! Srećno!

vukan

pre 1 godinu

potreban je da neko da trojku sa pozicije krila, mi to nemamo i to je ogroman problem... kalinic i davidovac prosle ove bentil ali samo kad je ukopan, ne moze da iz kretnje sutne za tri

Gost777

pre 1 godinu

Hoce li Zvezda da isplati i otpusti Hollanda? Mislim da je to manja steta.
Pa ovo sto on igra mogu i ja.
Covek je rupa u oba smera. Basketas klasican.

Milan

pre 1 godinu

Marokanac, navijam za zvezdu, ali reci da je Gurovic zvezdin projekat je blago receno preterivanje a realno nebuloza. i on i Jarić su formirani u Grčkoj. pozdrav i srećno na mondijalu.

Mikan

pre 1 godinu

Ne zna se da li je Holand gori u napadu ili u odbrani, pocepace nas grobari kao svinja masan dzak.Mnogo se gresaka pravi oni ne realizuju pet napada zaredom a mi od tih 5 napada 1 kaznimo i kako ocekujes preokret...

vukan

pre 1 godinu

ovoj ekipi nema spasa, holand, martin, markovic... katastrfa selekcija... a sudije zvezdu ne shvataju ozbiljno i onda ih jos vise unistavaju

zdravko

pre 1 godinu

Vidi se da je napredak kod ivanovica. Ali mora vildozu bentila holinda da malo disciplinuje. Petrusev odlican samo osve prilike se povredio verujem dace moci u drugom polu veremenu igrati.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Pored Ivanovica mogu jos i Stiv Ker i Greg Popovič da dodju,dzabe. Ovde nema s cim da se radi.
Ko su,bre,ovi polovnjaci Martin i Holden?
Ovo je grupa mucenika i igraca u pokusaju.
ABA ligu,sa ovom ekipom,samo da sanjamo!
Ili dovesti dvojicu koji prave razliku,ili pustaj ovo niz vodu,pa kako bude.

Mirjana

pre 1 godinu

Mislim da Zvezda ne treba da sledeće sezone igra EL. Šta time dobija. Ništa. Baca se novac na strance. Sa budžetom od 10 miliona? Sve jedno da li si deveti ili poslednji. Lako je klubovima sa A licencom. Mogu da ekspetimentišu. Mislim da ni Partizan ili bilo koji naš klub treba da igra EL. Sve zemlje po dva tima a sigurno da i u Turskoj, Nemačkoj, Francuskoj pa i Poljskoj, Engleskoj ima klubova koji bi mogli veći budžet da imaju od ova dva naša kluba. Ali niko ne juri da igra EL. EC je puna kapa pa i FIBA LŠ

veliki strumf

pre 1 godinu

Шта ради Ивановић са овим Холандом??? Јел нормалан он? На 6 секунди до краја напада НА ЊЕГА ИДЕ НАПАД!!! Па да ли је то могуће??? У кључном нападу! А онда лик испадне по десети пут у одбрани и примамо тројку за -5! Стварно несхватљиво!

Marokanac

pre 1 godinu

Ovi sto u svakom komentaru napisu domaci igraci, bla bla...cisto da vam objasnim da ste u poslednjih 20 godina, da 20 godina napravili 3 igraca..Radmanovic, Rakocevic i Bjelica.
(montoya, 22. novembar 2022 20:37)

Gurovic, Jovic, Kalinic, Guduric, Nedovic...

veliki strumf

pre 1 godinu

Невероватан број зицера смо промашили у првом полувремену! Невероватан! Бар 7-8. Плус пар оваквих ситуација као у задњем нападу где чисте асистенције за зицер пролазе играчима кроз руке. Некако нам све фали пола корака да завршимо напад или промашујемо отворене шутеве за 2 и за 3. Одбрана на тренутке одлична, али чим уђе Вилдоза одмах пуцамо у одбрани и примамо тројке! Судије нас опет урнишу / чисту мртву суде као фаул и часте Албу са 2 поена, плус сигуран аут код једне тројке не досуди Шпанац а испред њега газио линију… Такође пар сумњивих ситуација под кошем Албе нису судили као фаул.

montoya

pre 1 godinu

Ovi sto u svakom komentaru napisu domaci igraci, bla bla...cisto da vam objasnim da ste u poslednjih 20 godina, da 20 godina napravili 3 igraca..Radmanovic, Rakocevic i Bjelica.

veliki strumf

pre 1 godinu

Почнемо идеално, 5-0, онда Бентил промаши лаган улаз, па добије рампу на куцању, па промаши отворену тројку… А у одбрани опет исто као и свих ових година против Албе - људи нас напуне тројкама, имају шутерски тренинг, нон стоп сами. А и под кошем лоше одбране и серија 10-0. Ццццц

nba 1973

pre 1 godinu

kako se svaka lopta poštuje kod ivanovića. da bentil nije krenuo sa 1/5 i vildosa sa dve izgubljene za njihove kontre, ali dobro je i ovako. isti igraci, a razlika u drugoj evroligaškoj pod ivanovićem kao nebo i zemlja u odnosu na klinca

Србство

pre 1 godinu

Недовић Вилдоса морају заједно играти па колико могу, измене само за одмор. Добрић математику да вежба, шах, мозак да ради. Петрушев зашто не проба га на три? Четири пет, Митровић, Бентил, Кузмић, Мартин па мењати.

The Jack

pre 1 godinu

U odnosu na prošlu kod kuće, za koju nikome nije jasno kako je Zvezda dobila, ovo bar na početku i liči na nešto. Vidi se neka ideja, mada i dalje se dosta greši. Alba ne leži Zvezdi, ne može sedam godina da je dobije, ali svaka serije ima kraj jednom. Možda je to ovo veče.

veliki strumf

pre 1 godinu

Петорка која почиње меч а у којој су Вилдоза, Бентил, Кузмић врло слабо се креће у одбрани, дозвољава много отворених шутева и прима много поена. Чим су они изашли, одмах смо стегли одбрану.

veliki strumf

pre 1 godinu

Првих 7 минута Слба шутира 7/8 из игре, тројке 3/4. Невероватно. А направили смо 1 фаул! Бентил далеко више штете него користи за сада. Промашаји, продаје лопте…

b

pre 1 godinu

Samo jedna riječ. Trener!
I jedan komentar na tekst "U dodatnih pet minuta Alba je nastavila sa katastrofalnom selekcijom šuta sa linije za slobodna bacanja"!? Kako se to selektuje šut sa slobodnih?

Entoni Majls

pre 1 godinu

Duško je trener sa T. Kakve majstorske minijature, vađenje Nedovića pa Vildoze, pa vraćanje jednog po jednog taman kad treba. Bentila na klupu čim je video da baš kanali, Petruševa pustio do kraja jer se baš dobro snašao protiv Sikme i Timana. Jedino je Holand dobio previše minuta, no verujem da je vrlo uskoro bivši. Treba poena sa poz 3.

Mitrović opet na svoj basket IQ, kapitenski.

Mnogo velika pobeda. Alba nam je rak rana. Mora Pionir da se zapali i dobije Makabi, oni nam leže u bilo kom sastavu i formi. Sa 4-6 i Virtusom i Partizanom u narednim kolima, potencijalno se okreće munjevito u našu korist. Čestitke Dušku i momcima, bravo svi!

SAŠA FRANKFURT

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo, tako se bori. Vidi se da im je Ivanović ulio poverenje, što i pokazuju. Sad još dve pobede kući, i sve je opet u igri! Ovi što pljuju Nedovića, veze nemaju s košarkom!!

srbijadotokija

pre 1 godinu

Dusko Ivanovic jos jednom dobio utakmicu!
1 razlike za Zvezdu Vildoza vuce maltene sve sam na prodor igru,uzima divljacki sut,airball,odma klupa.
Umesto njega ulazi Nedovic koji fantasticnim prodorima donosi pobedu Zvezdi.Eto sta je trener!

The Jack

pre 1 godinu

U odnosu na prošlu kod kuće, za koju nikome nije jasno kako je Zvezda dobila, ovo bar na početku i liči na nešto. Vidi se neka ideja, mada i dalje se dosta greši. Alba ne leži Zvezdi, ne može sedam godina da je dobije, ali svaka serije ima kraj jednom. Možda je to ovo veče.

Гале

pre 1 godinu

Ја предлажем да опљујемо Недовића јер ништа не зна и стално промашује и стално је повређен, и тол'ке паре смо дали за њега, и због њега смо изгубили и...не...у ствари ..победили ..чекај .

super

pre 1 godinu

Evroligaska ekipa promasi svako drugo slobodno bacanje i velicamo trenera?Da su dali koliko i mi bilo bi deset za njih....
(Mnoooogo posla ima tu jos, 22. novembar 2022 22:50)
da su igrali samo poluvreme (Aco Petrović) dobili bi...kakvo razmišljanje???Da je Nedović ubacio silne ulaze ne bi se ni igrao produžetak da je Vildoza ubacio još jednu trojku ne bi bilo produžetak...to je već naučna fantastika šta bi bilo kad bi bilo???

Gost777

pre 1 godinu

Hoce li Zvezda da isplati i otpusti Hollanda? Mislim da je to manja steta.
Pa ovo sto on igra mogu i ja.
Covek je rupa u oba smera. Basketas klasican.

neko tamo

pre 1 godinu

@Uporedite ova dva komentara poslata u otprilike isto vreme. Moj, koji cestita Zvezdi u trenutku kada Partizan gubi 14 poena razlike, i kada osim Andjusica niko ne moze da pogodi ni ispod kosa...
I ovaj "osvetnicki" koji odmah poredi Zvezdu i Partizan.
Zanimljivo je da i moj i taj drugi komentar dobijaju mnogo pluseva, iako im je svrha potpuno razlicita - ja pokusavam da spustim loptu (vec dugo) i da na prvo mesto stavim SRPSKU kosarku, i da navijam protiv Zvezde samo kada igra sa Partizanom... i drugi komentar koji samo doliva ulje na vatru.
Kako je moguce da oba dobiju tolike pluseve?
Licno cu nastaviti da se ponasam na nacin koji sam opisao gore, a ostalim Srbima ostavljam da se igraju cetnika i partizana na zadovoljstvo svih onih koji nam ne zele dobro. Prijatno!
(cestitam, 22. novembar 2022 23:35)

Zato, prijatelju, sto smo, kao narod, poodavno otisli u teeeski aut. Sto bi rekao lik u onoj seriji, imamo neka sizofrena cepanja. Ne vredi, mislim da je ostala saka jada pristojnih ljudi na ovim prostorima, i plasim se da se ti ljudi nece dobro provesti u buducnosti. Pozdrav tebi od jednog, pa, simpatizera Zvezde, da tako kazem. Svako dobro...

Master Yoda

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo!!!!!
Konacno da pocnemo da dobijamo ovakve zavrsnice, Ivanovic odlican trener. Znalacki mesa ekipu i trazi resenja, i na kraju svaki igrac da kada treba. I Nedovic i Vildosa i Petrusev i Mitrovic, svaki od njih dao ozbiljan doprinos!
Idemooo!

The_Game

pre 1 godinu

Čitam komentare pa generalno odgovor. Da, Ivanović je najbolji Zvezdin trener u poslednjih 20 godina. Volim Radonju, i odličan je bio, ali kad se setim koliko je neizvesnih završnica izgubio, koliko sam pokidanih živaca zbog njega imao... Hvala mu za pobede i titule, ali Duško je ipak stari lisac, veliki šmeker i poznavalac košarke sa autoritetom. Drugo, videh neko napisao da je Nedović štetočina koja troši lopte. Pa druže, i veliki Džordan i Kobi su imali očajne procente ali su rešavali utakmice i mimo toga, što Neda i radi ova dva meča u Evroligi. Daleko od toga da ga poredim sa ovom dvojicom. Za Holanda se slažem, verovao sam u njega, i trener je verovao izgleda, ali izgleda da je ispucao sve kredite, čini mi se. Jako bih voleo Holinsa umesto njega recimo.

ivan

pre 1 godinu

Svašta vidim pišete za Nedovića a donese nam pobjedu opet. Prošlu i ovu sa dva vezana ulaza,4 poena zaredom. Pa i pokojni Kobi je znao sve živo da promaši a onda kad zatreba bude najbolji tako i Nemanja noćas kad je najvise trebalo dva ulaza i bam pobjeda braćo. Imamo otpada koliko oćeš,Holand,Lazarević,Marković,Raduljica,Lazić ali već se vidi ozbiljan napredak.

dr Srbin

pre 1 godinu

Ako dobijemo Makabi prekosutra u Pioniru, uz očekivani poraz pogrebnjaka u Madridu, eto nas na istom skoru 4-6. Iako smo mi (po njima) projektovani za TOP 16, a oni za F4. Samo još nisu sigurni da li će biti šampioni ili vicešampioni

Bruce

pre 1 godinu

Jedan od utisaka mi je dobra fizicka sprema igraca zvezde i upornost o kojoj Ivanovic govori, ocigledno je bilo da je Alba padala fizicki pri kraju.

Nikola123

pre 1 godinu

Ivanovic nije dao tekmu !!! Pametne pravovremene izmene... realno kad su timovi ovako slicnog kvaliteta trener lomi utakmicu,sto je Dusko i uradio !!!

severnjača

pre 1 godinu

Dve neizvesne utakmice (Asvel, Alba) + dve pobede = trener! Bravo Zvezdo, sada slede dve jake utakmice (Makabi i Partizan)! Srećno!

Mladen CG

pre 1 godinu

Izuzetno vrijedna pobjeda košarkaša Crvene Zvezde protiv ,, starog dužnika" iz Berlina!! Lucidnost Luke Vildoze, uz najtalentovanijeg košarkaša u Srbiji - Nemanje Nedovića , prevagnule su na ovom meču, protiv ekipe koja igra atipičnu košarku - koristeći brzu tranziciju. Vidi se trenerski pečat i autoritativnost Duška Ivanovića, koji je , već, svim košarkašima pronašao ulogu (osim za Holanda), za razliku od prethodnog trenera.
Ovaj meč je pokazatelj da sezona nije završena, naprotiv!

Bata

pre 1 godinu

Браво, комшије. Улепшали сте ми вече. Има ту још простора за напредак. Долазак новог тренера се испоставио као прави потез.

bvb

pre 1 godinu

Ivanovic stranac, Nedovic 32 godine, Dobric 29, Mitrovic 30, jedino Petrusev koji je dosao iz Efesa a pre toga bio mvp ABA lige u Megi...
(SLANINAR, 22. novembar 2022 22:58)

Nedovic Zvezdino dete, povratnik, Dobric Zvezdino dete sve vreme tu, Mitrovic Zvezdino dete i dugogodisnji kapiten, a i od Petruseva cemk napraviti legit EL igrača, pusti ti Megu i Miskove igrice

blabla

pre 1 godinu

bravo momciiii!
po malo se gradi ta timska igra.
ta trojka nam fali kao zlato.
bentil i vildosa pogodak, holand leti uskoro siguran sam.
mitrovic i petrusev fantasticni.
nedovic odlican kad treba, a nije imao najbolju utakmicu.
NAPRED ZVEZDA SAMO NAPRED ZVEZDA!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Било је много прилика да се ријеши и без продужетака ал добро је и овако. Тргнуо их је Душко иако ту има још доста посла да буде још много боље. Ваљда долазе бољи дани... БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏

Република Српска

pre 1 godinu

БРАВО ТРЕНЕРУ ИВАНОВИЋУ! Када је увео три бека, Ивановића Вилдосу Недовића, три минута пре краја, плус Митровић Петрушев. Каква минијатура! Тренер противничког тима није имао шансе! Враво тренеру Ивановићу, маг југословенске кошарке. Холанд, Добрић, Лазић ослободити се.

garda

pre 1 godinu

Posle prosle sam rekao "nismo jos dobri ali bi mogli biti". Vec smo bolji. Ali mora se dovesti pravi igrac i dobar suter na trojci. Zamislite samo da je ostao Kalina, ili bar Holins. Zvezda bi sa dva prava pojacanja bila mocna.

jataganac

pre 1 godinu

Koliko Zvezdi fali stari Dobric, to su ti poeni koji daju prevagu , pozicija 3 u modernoj kosarci, ali dobro bice to dobro,duga je sezona

Marokanac

pre 1 godinu

Ovi sto u svakom komentaru napisu domaci igraci, bla bla...cisto da vam objasnim da ste u poslednjih 20 godina, da 20 godina napravili 3 igraca..Radmanovic, Rakocevic i Bjelica.
(montoya, 22. novembar 2022 20:37)

Gurovic, Jovic, Kalinic, Guduric, Nedovic...

zemunski kej

pre 1 godinu

Sta je ovo ,pa ta Alba nas je godinama dobijala i ovde i tamo? Isti igraci ,tim mozda i slabiji nego prosle godine . Ipak je do trenera. Ovaj od kako je dosap ne zna za poraz.

cestitam

pre 1 godinu

svaka cast komsije, nazalost mi veceras ne mozemo nista da pogodimo. U svakom slucaju mi je drago da ste vi pobedili!
(cestitam, 22. novembar 2022 22:24) # Link komentara
Preporučujem(+160)Ne preporučujem (-9)
Jel ste videli limari kako se pobeduje Alba u Berlinu. A ne ko vi da puknete 20 razlike.
(Delija, 22. novembar 2022 22:24) # Link komentara
Preporučujem(+117)Ne preporučujem (-20)


Uporedite ova dva komentara poslata u otprilike isto vreme. Moj, koji cestita Zvezdi u trenutku kada Partizan gubi 14 poena razlike, i kada osim Andjusica niko ne moze da pogodi ni ispod kosa...
I ovaj "osvetnicki" koji odmah poredi Zvezdu i Partizan.
Zanimljivo je da i moj i taj drugi komentar dobijaju mnogo pluseva, iako im je svrha potpuno razlicita - ja pokusavam da spustim loptu (vec dugo) i da na prvo mesto stavim SRPSKU kosarku, i da navijam protiv Zvezde samo kada igra sa Partizanom... i drugi komentar koji samo doliva ulje na vatru.
Kako je moguce da oba dobiju tolike pluseve?
Licno cu nastaviti da se ponasam na nacin koji sam opisao gore, a ostalim Srbima ostavljam da se igraju cetnika i partizana na zadovoljstvo svih onih koji nam ne zele dobro. Prijatno!

Bane

pre 1 godinu

šta ste, bre, navalili ... Nedović ovakav, Nedović onakav ... dovoljno je dobar za platu koju prima ... bitni poeni kad je trebalo ... ako pak, hoćete nekog boljeg, ajde, akcija da se skupe pare pa da se vrate Beron ili Lojd, možda Džejms ili Pengos ... budimo malo realni ...

Dalibor

pre 1 godinu

Gledao sam sada raspored. Narednih par utakmica zvezda ima šanse da veze još 3-4 pobede. Naravno ako se pobede glodari. A partizan dosta težak raspored.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Svaka cast momci i Dusko. Velika i potpuno zasluzena pobeda. I opet smo slicno kao i protiv Asvela dobili iako smo gubili 7 razlike 3 minuta pre kraja. Dusko je definitivno skratio klupu. Definitivno podigao nivo odbrane i samopuzdanje. Igra jos nije dobra ali je svakako mnogo bolja u oba pravca. Vildoza odlican, Nedovic los ali kakva dva prodora u produzetku kada se lomilo. Petrusev isto jako dobar uz standardno dobrog Mitrovica. Holan mora bolje. Mislim da je skoro ispucao sav krediti koji je imao. Idemo dalje i u cetvrtak svi u Pionir na spektakl protiv Makabija.

nba 1973

pre 1 godinu

kako se svaka lopta poštuje kod ivanovića. da bentil nije krenuo sa 1/5 i vildosa sa dve izgubljene za njihove kontre, ali dobro je i ovako. isti igraci, a razlika u drugoj evroligaškoj pod ivanovićem kao nebo i zemlja u odnosu na klinca

Rade

pre 1 godinu

Važna pobeda Zvezde i u gostima.Biće još bolje pod trenersku palicom Ivanovića kad se još više sklope kockice.Sada je mnogo lakše.Idemo dalje

PAR

pre 1 godinu

Dobra Zvezda. Jeste da je Alba promašila nestvaran broj bacanja, ali je Zvezda igrala borbeno i nije pala na minus 9, i u par navrata -7. Čestitke.

Sabre

pre 1 godinu

Nedovic i Vildosa bukvalno isti lik. Kad ih krene, super, ali kad ne dva igraca manje na terenu, jer likovi ne znaju da iskuliraju nego nastave da siluju. Mnogo opasno kad su obojica na terenu u isto vreme, srecom imamo sad ozbiljnog trenera koji zna kako da reaguje. Neko ce reci slucajnost sto smo imali dve guste pobede sad, ali ja vam potpisujem da bi sa Jovanovicem rutinski obe izgubili.

Slobo

pre 1 godinu

Ja jos uvek verujem da ce Holand biti bolji, ali mi nije jasno u kakvu crnu rupu je upao Dobric i kada ce iz nje izaci.
Ono u sto ne verujem je da cemo imati ikakvu korist od Martina. Taj covek bukvalno nema nista da bi igrao na centru.

Lars

pre 1 godinu

Dobra stvar je da ovoga ne moze gore :). Dobili smo a realno katastrofalno odigrali. Ne pamtim kada sam ovoliko izgubio zivaca zbog utakmice... srecom poslednjih 2,5 minuta napokon mirna sigurna igra. Bravo momci, bice to mnogo bolje!

objektivan

pre 1 godinu

Svaka čast igračima Zvezde, posle 7 godina pobeđena Alba. Trebalo je završiti utakmicu u regularnom delu, ali i ovako je lepo. Mislim da Zvezda u budućnosti može igrati samo još bolje, ispraviće Duško sve greške koje je prethodni trener pravio. Nedović mora još bolje. Petrušev napreduje, potpuno drugačija igra Bentila, Mitrović standardno dobar, Ivanović puno zreliji nego kod prethodnih trenera. Mislim da ovakvu igru ne može da isprati Holand, ali možda se popravi. Bravo Zvezdo!!!

veliki strumf

pre 1 godinu

Кило живаца сам изгубио! Колико муке, колико глупости, колико и крађе, срећом па су промашили брдо бацања, а она 4 промашена везана бацања су чиста правда јер прво није био фаул Лазића, а онда био чист фаул у нападу! Ивановић се коцкао са Јоландом и чим је изашао одмах све дошло на своје место. Коначно и Недовић на крају са она два улаза реши утакмицу! Велика победа после 7 узастопних пораза од Албе. Сад да одгледамо ово гажење у Блауграни на миру ?

NastyB

pre 1 godinu

Šta znači dobar trener. Još uvek tu škripi od neuigranosti na novi sistem, gube se lopte na neverovatne gluposti i početničke greške, traži se forma nekim igračima, ali napredak u igri je više nego vidljiv. Večeras mnogo bolja odbrana nego u bilo kojoj utakmici ove sezone, izmene i tajmauti taman kad treba i kako treba, a small ball postava je nešto što je iznenadilo svakog ko prati Zvezdu. I totalna suprotnost u odnosu na utakmice pod Radonjom kada smo gubili svaku tesnu završnicu. Da ne pominjem to da postoje organizovani napadi koji su kod Radonje bili misaona imenica.
I pustite više ta „smenjivanja“ Holanda, Markovića ili ne znam koga, duga je sezona, mnogo utakmica, svako od njih će u ABA ligi imati priliku da se dokaže, nije to NBA 2K pa da menjaš igrače kad ti se ćefne. Nemamo tim za F8 ali ne verujem ni da ćemo biti poslednji, tu je Radonja da nas podrži sa skupo plaćenim Panatenaikosom.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Stefan, jel ono bese te 19/20 u Partizanu bili: Volden, Angola, Pejdz, Makadu,Reding, Tomas, Pejners, Mozli? A da, bio je i Parahovski sa stipendijom od 600k evra bese? I ti ladno nemas problem da pricas o strancima te sezone?

Petar P

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo. Teška utakmica ali drugačije nije ni moglo. Odlična taktika i vođenje utakmice Ivanovića. Alba kad krene u svom ritmu onda bukvalno gazi sve. Videlo se to u nekim trenucima ali je Duško brzo reagovao da to spreči a igrači su ispoštovali želju trenera da se igra full svih 40 pa i 45 minuta. Mnooogo je još prostora za napredak u našoj igri i tome se iskreno radujem. Procenti nekih igrača su jako loši i moraju da budu bolji. Kada se to bude dogodilo moći ćemo da igramo opuštenije i lepše za oko. To će se sasvim sigurno brzo desiti jer Dobrić, Nedović i Ivanović imaju mnogo više poena u rukama nego sada. Još jedno bravo za srce na terenu, grešaka je bilo ali želje i vere u pobedu nije nedostajalo i zato smo pobedili. U četvrtak svi u Pionir da probamo da pobedimo ponos Izraela. Možemo mi i to.

Pozega calling

pre 1 godinu

Nisam protivnik mladih trenera ali za euroligu treba iskusan strucnjak. Videlo se veceras. Zahvaliti se Holandu na svemu nije za nas...

ZVEZDAS

pre 1 godinu

Svaka cast na pobedi protiv neugodnog protivnika,vidi se sta znaci iskusan evroligaski trener, Zvezda je dugo u Evropi gubila meceve u finisu, sa Ivanovicem se igra i bori do zadnjeg atoma snage, takodje se vidi da su slobodna bacanja na visokom nivou sto je do sad bila jedna velika boljka, jos samo da se nasteluju nisani za trojke i bice to jedna cvrsta EL ekipa. Bravo Zvezdo !!!

Dare_cz

pre 1 godinu

Konacno je pala i Alba posle toliko vremena,bravo Zvezdo.Vildosa i Nedovic povukli kada je najvaznije, majstori.Ali jedno ime Dusko Ivanovic👏

Sića

pre 1 godinu

Velika pobeda protiv velike Albe.
(Motomanija, 22. novembar 2022 23:07)
Velika Alba razbila mali Partizan 30 razlike.
Alba igra 10 godina EL, Partizan 10 godina nije igrao EL, ni sada ne bi sa država nije jednom takvom timu dala 20-ak miliona za stručni štab i igrače, kupila WC, ali pre svega da Ruse nisu izbacili iz EL.

Patriota

pre 1 godinu

Velika pobeda. Opet pišemo o domaćim igračima i legendama i Nebojši Čoviću. Da nije bilo Nebojše, dal bi nas i bilo sada u ovakvoj poziciji. Bili smo u kanalu... A što se tiče legendi Ducu, Sale , Moka.. pa barem mi stari navijači moramo biti uz te ljude uvek. Žalosno je što ih nema u klubu. Ali to su naša posla

marko

pre 1 godinu

Bravo!
Bice to dobro... Fale ovde jos minimum 2 igraca. Da zamenimo Holanda i Martina za dva ozbiljnija igraca... pa da se i necemu nadamo! Ali, korak po korak...

Samo kažem

pre 1 godinu

Bilo je i vreme da pobedimo Albu jao gosti baš nam nisu ležali kao protivnici od kako igramo Evroligu. Mitrović i Vildosa(uz 1 do 2 nepotrbna pokušaja za 3) odlični

Iskren

pre 1 godinu

Zrela i dobra utakmica Zvezde. Zalaganje, postavka, generalno su svi dobri bili ali Vildosa u Nedovic bukvalno doneli pobedu. Mogli su da rese bez produzetka ali u redu, evroliga je to i nema slabe ekipe. Tu su zalutali samo oni kojima drzava kupuje pozivnice. Cestitke igracima i treneru.

Milan

pre 1 godinu

Čim je Marković izašao iz tima i pored svega teško se gubi. A kad na klupi nema Jovanovića, još se lakše diše.
"Duško Duško ti si mi najdraži...."

Бранковић

pre 1 godinu

Хвала тренеру Ивановићу и играчима на победи.Колико ја видим,Душко Ивановић ће тестирати разне играче у разним ситуацијама и моментима.Првенствено ће му бити циљ победе,а после резултата-да види ко је за шта способан,колико је сваки играч психички,физички и кошаркашки јак.Претпостављам да ће му требати месец дана да све ситнице и детаље види,и да ће тек након комплетног скенирања свих играча и њихових способности за тимску игру и резултате правити резове у саставу екипе.Неће форсирати,јер он није ни био тренер кад су довођени играчи,а отпуштање и довођење нових изискује повећане трошкове и ризике за буџет.Одличан је тренер и сигуран сам да ће донети најоптомалније одлуке и решења.Е сада,колико ће то моћи финансијски да испрати управа,видећемо.

super

pre 1 godinu

samo sledeću da pobedimo Makabi a grobari gube od Reala i onda smo na istom... neverovatno da smo imali isti procenat šuta iz igre kao Alba jedino smo bolji u sl bacanjima..strani igrači 35 poena domaći 53 to volem a još Dobrić bez učinka ali čim udje u svoj mod biće to mnogo bolje!

zemunski kej

pre 1 godinu

Sta je ovo ,pa ta Alba nas je godinama dobijala i ovde i tamo? Isti igraci ,tim mozda i slabiji nego prosle godine . Ipak je do trenera. Ovaj od kako je dosap ne zna za poraz.

Babangida

pre 1 godinu

@Boro

Jako cenim Ivanovića kao trenera,i jako mi se dopada što je baš on došao za trenera, al reći da je najbolji u poslednjih 20 godina je preterivanje,prvo ako ćemo po rezultatima i trofejima, u tom periodu, to je Radonjić, a ako ćemo po težini trenerskog imena tj. po svim i velikim osvojenim trofejima kao trener, pored Karija Pešića teško da je tako.

ciganin 75

pre 1 godinu

Duško je ovo okrenuo na nisku petorku sa 3 beka Vildoza, Nedović, Ivanović. Ušao je svesno u rizik skoro celu 4. i celi produžetak. Patio je skok i visina ali to je ta cena rizika. Dobili smo ih na više poena, nije mala stvar. Nudila se Alba, mi se vraćali i zaslužili skalp. 70% bacanja dobili na poklon.
Lopta ne laže, neka su ih promašili.

Inače Vildoza i Nedović su kao Đofreza i Viljakampa. Znaju matori ljubitelji kakav je to tandem bekova bio. Brz i brži, oba prangijaša. Košarka i jeste igra moćnih bekova, čast centrima ali uvek bilo od Srbije do Amerike.

Ivanović bi verujem ovde oterao 3-4 igrača bez problema ali ne može sada. I sa ovim što vodi se vidi koliko zna igre i taktike, već je izvadio ekipu sa dna. Petrušev ako sad ne postane igrač, neće nikad. Ivanović takođe raduje, probudio se. Ako i Dobrića vrati, iha.

super

pre 1 godinu

Holand,Lazarević,Marković,Raduljica,Lazić
(ivan, 22. novembar 2022 22:18)
ja bih dodao i Martina..to je šest zgubidana kojih se treba rešiti na polu sezoni a dovesti iz FMP Frejzera i još 2 igrača a dati im sve ove!

ДЕЈВИД БЕКАМ

pre 1 godinu

Свака част комшије на победи, коначно да се прекине серија. Ивановић је озбиљан тренер, честитам.

Pogled sa strane

pre 1 godinu

Kad obican "forumas" manje-vise dobro skenira mane ekipe i pojedinaca, zamislite kakav je tek Ivanovicev rentgen aparat, KOLIKO sezona taj covek ima iza sebe u EL. Njemu je vec sve jasno, dalje ide jos jaci rad na greskama, "brusenje", a mozda i poneka kadrovska promena... U svakom slucaju, od zbunjene ekipe s neizdefinisanim ulogama pojedinaca stize kompaktna, punokrvna i ratoborna Zvezda, spremna da se ravnopravno nosi sa svojim vecitim rivalom. To u svakom slucaju ne moze biti lose po srpsku kosarku, pa neka pobedi bolji.

veliki strumf

pre 1 godinu

Шта ради Ивановић са овим Холандом??? Јел нормалан он? На 6 секунди до краја напада НА ЊЕГА ИДЕ НАПАД!!! Па да ли је то могуће??? У кључном нападу! А онда лик испадне по десети пут у одбрани и примамо тројку за -5! Стварно несхватљиво!

deki27

pre 1 godinu

Vazna pobeda za samopouzdanje ekipe pred dve mnogo bitne utakmice kuci protiv Makabija i Partizana. Ako izuzmemo Zadar i Pao stoseverovatnonebidesilosaDuskomnaklupi, sve ostalo je ocekivano a mozda bi neizvesne zavrsnice u Istanbulu ( obe) i Madridu, otisle na nasu stranu. U svakom slucaju, vidi se znanje i autoritet novog trenera i verujem da uz jos neka pojacanja zbog sirokog rostera, odbrana ABA lige nece doci u pitanje a i solidan plasman u EL. Mi ulazimo u jedan laksi period utakmica gde cemo duze biti u Beogradu sto je mnogo bitno

4k4.Dex

pre 1 godinu

Uf što volim što u Zbezdi igraju većinom naši igrači. Bravo momci. Svaka čast. Ovo je preokret sezone vraća se Nedović, došao Vildoza i naravno pravi trener. Sezona može da počne!

Sofronije

pre 1 godinu

Dakle, u skoro svim ekipama više od 50% tima su stranci, u nekim godinama i po 7-8 igrača.
Dosta spinovanja više, kako eto kao Partizan ima sada 5 Amera, a kad je u Zvezdi to slučaj, onda je to u redu.
(Ben Hur, 23. novembar 2022 00:10)


Tako je dosta spinovanja! Partizan nema 5 Amera!
Partizan ima 3 Amera, Ledeja, Pantera i Nanelija
i samo po jednog Australijanca, Egzuma,
Grka, Papapetrua,
Slovaka, Bordzijanslog ili kako već,
Slovenca, Glasa
Francuza, Lesora
i Izraelca Madara.
3+1+1+1+1+1+1 = 9
Ali zato je juče u Barseloni imao i TRI Srbina, Anđušića, Trifunovića i... izvinjavam se 2,3 Srbina, jer Tristan Tsalikis Vukčević je srpsko-švedsko-grčki košarkaš i još nije odabrao reprezentaciju.

Ramones

pre 1 godinu

Posle poraza Partizana od Albe sam napisao komentar,da je Alba prosecna ekipa.Protiv Partizana su pogadjali iz svih pozicija,ali to ne biva svaki dan.Cestitam zvezdi na pobedi.

Duarte

pre 1 godinu

Pobeda posle produžetaka na kraju. Kako volim da trljam svojima na nos što sam bio u pravu za Vladeta, čak sam i tipovao na dolazak Ivanovića, da je Zvezda imala ovakvog trenera od početka druga priča bi bila, ali sad je kasno već. Duško će izvući najviše što može iz ove (realno bedne) ekipe, ali najviše čemu možemo kao navijači da se nadamo je ABA liga, i to jedino ako Željku Obradoviću se skrati klupa do tog okršaja a Zvezdini igrači ostanu manje-više zdravi mada i to je debelo 'AKO'. Ovako, jako, jako teško.

Kontraš

pre 1 godinu

Ivanovic je previse ozbiljan trener i nikad ne bi ni dosao da mu nisu obecana 2-3 ozbiljna pojacanja u decembru. Sa tim pojacanjima i Duskom kao trenerom bice jos lakse i lepse....

vukan

pre 1 godinu

potreban je da neko da trojku sa pozicije krila, mi to nemamo i to je ogroman problem... kalinic i davidovac prosle ove bentil ali samo kad je ukopan, ne moze da iz kretnje sutne za tri

veliki strumf

pre 1 godinu

Невероватан број зицера смо промашили у првом полувремену! Невероватан! Бар 7-8. Плус пар оваквих ситуација као у задњем нападу где чисте асистенције за зицер пролазе играчима кроз руке. Некако нам све фали пола корака да завршимо напад или промашујемо отворене шутеве за 2 и за 3. Одбрана на тренутке одлична, али чим уђе Вилдоза одмах пуцамо у одбрани и примамо тројке! Судије нас опет урнишу / чисту мртву суде као фаул и часте Албу са 2 поена, плус сигуран аут код једне тројке не досуди Шпанац а испред њега газио линију… Такође пар сумњивих ситуација под кошем Албе нису судили као фаул.

vukan

pre 1 godinu

ovoj ekipi nema spasa, holand, martin, markovic... katastrfa selekcija... a sudije zvezdu ne shvataju ozbiljno i onda ih jos vise unistavaju

Mikele

pre 1 godinu

Boze koliko je vizionarski onaj komentar od pre 15 godina bio.
U pozno leto sklapa se ekipa, osvaja se evroliga.
U novembru/decembru promena trenera, novo lozenje.
Od februara projekat "sledeca sezona".

MiksaCZ

pre 1 godinu

Poslednja četvrtina - najveći deo, 4 domaća igrača i 1 stranac. Instutucija
Bravo
(DIF majster, 22. novembar 2022 22:23)

Kada je oteran je Obradovic na najruzniji moguci nacin, nismo se bunili. Rebic,Tejic,Simanic,Radanov..... i to su nasa deca. Gde ste tada bili da se borite za domace igrace. Zaslepljeni ste. Moka Slavnic,Duci Simonovic i Sasa Obradovic su moje legende. A vi se brukajte.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Pored Ivanovica mogu jos i Stiv Ker i Greg Popovič da dodju,dzabe. Ovde nema s cim da se radi.
Ko su,bre,ovi polovnjaci Martin i Holden?
Ovo je grupa mucenika i igraca u pokusaju.
ABA ligu,sa ovom ekipom,samo da sanjamo!
Ili dovesti dvojicu koji prave razliku,ili pustaj ovo niz vodu,pa kako bude.

Nik

pre 1 godinu

Sklapa Duško kockice to se vidi i ovo je njegova pobeda.
Šta je ono što mora da se menja:
1.Holand-ajde što u napadu ne isporučuje ništa, već što u odbrani konstantno ispada
2.Martin-jednostavno nije za ovaj nivo košarke
3.Bentil-on mi je misterija ali Petrušev mora da igra više a priča se o Singltonu ne vidim za njega mesta
Marković i Lazarević za sada nam trebaju zbog aba lige.
Raduljica nepotreban, Kuzmić čak i može da odigra neke minute mada kao treći centar.
Dobrića mora da krene treba nam zbog širine i on treba da bude startna trojka.
Da zaključim
Ako dovedemo dobro krilo uz pomenutog Singltona možemo da budemo jako nezgodni.

veliki strumf

pre 1 godinu

Гледам сада статистику: највећи +/- имао је Петрушев, који је одиграо одлично. Чак +18. За њим следи Митровић са +17 (који је на утакмици са Асвелом у овој категорији био убедљиво најбољи са +15). Убедљиво најгори учинак има Бентил са -14 кад је био у игри, а и Вилдоса је у минусу. То значи да кад су њих двојица заједно на паркету, одбрана је јако лоша, а и у нападу шкрипи. Ако се овако нешто понови, мораће Ивановић да тражи неку другу комбинацију, односно да њих двојица што мање заједно буду на паркету.

veliki strumf

pre 1 godinu

Почнемо идеално, 5-0, онда Бентил промаши лаган улаз, па добије рампу на куцању, па промаши отворену тројку… А у одбрани опет исто као и свих ових година против Албе - људи нас напуне тројкама, имају шутерски тренинг, нон стоп сами. А и под кошем лоше одбране и серија 10-0. Ццццц

veliki strumf

pre 1 godinu

Петорка која почиње меч а у којој су Вилдоза, Бентил, Кузмић врло слабо се креће у одбрани, дозвољава много отворених шутева и прима много поена. Чим су они изашли, одмах смо стегли одбрану.

Mikan

pre 1 godinu

Ne zna se da li je Holand gori u napadu ili u odbrani, pocepace nas grobari kao svinja masan dzak.Mnogo se gresaka pravi oni ne realizuju pet napada zaredom a mi od tih 5 napada 1 kaznimo i kako ocekujes preokret...

Stefan

pre 1 godinu

A niste uživali sezone 2019/2020?
Bili Beron
Mohamed Faje
Stratos Perperoglu
Derik Braun
Carls DZenkins
DZejms Gist
Lorenco Braun
Kevin Panter
Kalin Lukas
Majkl Odzo
_________
Landri Noko
DZordan Lojd
Kori Volden
Langston Hol
Duop Rit
Emanuel Teri
Tejlor Rocesti
DZoni O'Brajant
Kino Kolom

luk

pre 1 godinu

Katastrofalni Nedovic, štetočina broj jedan na ovoj utakmici cak veca i od Holanda resava mec pored Vildose koji je u elementu. Pa stvarno pametno. I onda mislis da ovaj trener nesto zna. Uzas!

Србство

pre 1 godinu

Недовић Вилдоса морају заједно играти па колико могу, измене само за одмор. Добрић математику да вежба, шах, мозак да ради. Петрушев зашто не проба га на три? Четири пет, Митровић, Бентил, Кузмић, Мартин па мењати.

Mirjana

pre 1 godinu

Mislim da Zvezda ne treba da sledeće sezone igra EL. Šta time dobija. Ništa. Baca se novac na strance. Sa budžetom od 10 miliona? Sve jedno da li si deveti ili poslednji. Lako je klubovima sa A licencom. Mogu da ekspetimentišu. Mislim da ni Partizan ili bilo koji naš klub treba da igra EL. Sve zemlje po dva tima a sigurno da i u Turskoj, Nemačkoj, Francuskoj pa i Poljskoj, Engleskoj ima klubova koji bi mogli veći budžet da imaju od ova dva naša kluba. Ali niko ne juri da igra EL. EC je puna kapa pa i FIBA LŠ

zdravko

pre 1 godinu

Mislim da ivanovic vidi ko moze a ko nemoze od igraca. Mislim da holand odigro svoje bentil takodje ako se ne popravi. Stose tice markovica lazarevica radujiice i topica treba ju nam za aba ligu jer sezona duga. Bilomi je drago kad sam vidio petorku sve nasi. Ivanovic nedovic petrusev mitrovic dobric. Sta ti je strucnjak pedadog za zavrsnice utakmice, deje zvezda gubila redovno te zavrsnice sa radonjim

Milan

pre 1 godinu

Marokanac, navijam za zvezdu, ali reci da je Gurovic zvezdin projekat je blago receno preterivanje a realno nebuloza. i on i Jarić su formirani u Grčkoj. pozdrav i srećno na mondijalu.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

cestitam, kao prvo, hvala na cestitkama. Kao drugo, nemoj da trosis vreme na trolove na likove poput grobara i delije. Moguce je da imate isti broj pluseva na razlicite komentare jer mi kao narod volimo postene i casne komentare a volimo i ovo druge koji su trol prica. Takvi smo i to je to. Bilo je ovde nekada vise normalnih i kosarkaskih komentara ali se ekipa sa face portala prebacila ovde. Mislim, mnogo ih je. Evo vidis, ima neki lik koji se potpisuje sa gradjanin i black plus ostali nikovi, koji recimo misli da je fora da mi krade nick i ostavlja trol komentare. I to je ok, njegova bolest i opsednutost sa mnom nema leka. Ali vidis kako sam ga lepo vaspitao kada sam mu vratio istom merom. Malo je plakao pa pobegao sa portala. Tako cemo da vaspitavamo sve trolove mi normalni zajedno, pa ce sami da odu. Jos jednom hvala na cestitkama.

Kali the greek

pre 1 godinu

Velika pobeda zvezde
Pisao sam o rasporedu i zvezdinih 40 dana u beogradu sa jednom ekskurzijom u Berlin.

Katastrofalan defanzivan skok i jos gori ofanzivni
Holand i Dobric uzasne trojke
Martin
Dusko ce morati da otkazuje nekog do nove godine
Nedovic i vildoza napokon u punom ritmu
Odustati od spustanja na Bentlija

Ps. Psiholog i na konju smo

Zapazanje

pre 1 godinu

Mpntoya, Bjelica je bio Partizanov igrač. Otišao je u Austriju da igra i onda ga odatle doveo Pešić, takođe Partizanovac. Teško da je on Zvezdin produkt.
(XY, 23. novembar 2022 01:59)

Sigurno bi neko cuo za Bjelicu da nije dosao u Zvezdu i prakticno poceo ozbiljniju karijeru.Pesic je produkt Bosne iz Sarajeva a ne partizana jer ako racunamo ko je gde poceo,onda je i pirotski produkt.

zdravko

pre 1 godinu

Vidi se da je napredak kod ivanovica. Ali mora vildozu bentila holinda da malo disciplinuje. Petrusev odlican samo osve prilike se povredio verujem dace moci u drugom polu veremenu igrati.

SLANINAR

pre 1 godinu

Kakva milina gledati ekipu na terenu :
Ivanovic, Nedovic, Dobric, Mitrovic i Petrusev …
(Mile, 22. novembar 2022 20:35)

Ivanovic stranac, Nedovic 32 godine, Dobric 29, Mitrovic 30, jedino Petrusev koji je dosao iz Efesa a pre toga bio mvp ABA lige u Megi...

montoya

pre 1 godinu

Ovi sto u svakom komentaru napisu domaci igraci, bla bla...cisto da vam objasnim da ste u poslednjih 20 godina, da 20 godina napravili 3 igraca..Radmanovic, Rakocevic i Bjelica.

wolwerine

pre 1 godinu

Radonjić je trener koji je daleko jači tim imao od Partizana godinama, i naravno osvajao titule.. On je trener realno za neki osrednji tim ABA lige, znaci covek kojem treba lucidni plej i dominantni centar u skoku ili bobi od 3 metra da bi se igrao pik, jer ne zna nijednu akciju drugu.. I obrana svaka čast trebaju mu Vidić, Stam, R. Karlos I Kafu.. Pešic je najveći trener naravno zadnjih 20 godina, I Sada Ivanović to su ozbiljna imena i nekukusno je Radonju svestavati pored njih.. Pa i Alimpijevica, steta sto nije dobio šansu na duži period i imao tim kao što je imao gore pomenuti trener..

Prle

pre 1 godinu

Sad posle pobede nad Albom mozete da se vratite u Pionir da gledate vas klub, posto do sada niste znali da im pruzite podrsku. Mada i to ce verovatno da traje do sledeca 2 vezana poraza.

Vojislav Ilic

pre 1 godinu

Da li to Branko Lazic nije igrao ooo hvalim te Bože. Ili je igrao pa ostvario opet "0" kada ce taj čovek da shvati da treba da se mane tog posla posto ocigledno da odgovorni u CZ to ne znaju.

bvb

pre 1 godinu

Ok, znamo da su Ivanovic, Holand, Martin i Markovic ocajni. Meni mnogo vise smeta Nedovic koji je stetocina kako igra trenutno. Tako letargicno deluje, toliko gresi, toliko mekano ulazi u duele.

Mnoooogo posla ima tu jos

pre 1 godinu

Evroligaska ekipa promasi svako drugo slobodno bacanje i velicamo trenera?Da su dali koliko i mi bilo bi deset za njih....

veliki strumf

pre 1 godinu

Првих 7 минута Слба шутира 7/8 из игре, тројке 3/4. Невероватно. А направили смо 1 фаул! Бентил далеко више штете него користи за сада. Промашаји, продаје лопте…

mirko&slavko

pre 1 godinu

Mpntoya, Bjelica je bio Partizanov igrač. Otišao je u Austriju da igra i onda ga odatle doveo Pešić, takođe Partizanovac. Teško da je on Zvezdin produkt.
(XY, 23. novembar 2022 01:59)

Jeste i postao je igrač zato što je u nekom mininalnom trenutku života bio u Partizanu. To je isto kao kad neko kaže da je Bogdanović igrač Žitko basketa iako svi znamo da je u Partizanu postao igrač. Do kojih dubina vi idete da bi postigli neke poente bez ikakve težine je presmešno. Onda ćemo da kažemo da Jović nije igrač postao u Zvezdi nego kod Mute u Radničkom, itd. Tako možemo do sutra a ne postižemo ništa. Svako dobro.

zoran

pre 1 godinu

-Zvezda čestitke treneru igračima na pobedi ali imam velikih zamerki.
Trener je doneo 2 pobede u evroligi i ovde gde je Zvezda tradicijonalno gubila i imala 1/8.
-Što se zamerki tiče 2 igrača pod hitno treba videti sta s njima.
-Holand ništa od početka nije pokazao ni u odbrani ni u napadu.
Prosto se neuklapa u koncepciju.
Tu treba raskidati saradnju.
Nije velika stetočina jer malo igra.
- Nedović je štetočina po ekipu da to nema dalje. Nedović šut 4/16, nesigurni pasovi, beži od duel igre, gubi lopte,letargičan.
Najgore od svega sto forsira svoj užasni šut. Pravi stetu timu kontinuirano. kad bise pogledao njegov indeks on je u minusu.
-šta Zvezda treba da uradi da se reši obojice. Bolje dovesti jednog dobrog šutera nego ova dva igrača plaćati a samo štete.
-možda vratiti Ostina Holinsa.
--- Mora se sa Nedovićem razgovarati. Ako ne ide i šteti
bolje da idnn

Ben Hur

pre 1 godinu

Kakvo licimerje oko stranaca u Zvezdi i spinovanje kako kao za Zvezdu igraju srpski igrači i kako ih je lepo gledati, a dole pobrojani vam nisu smetali?
Evo malo činjenica na tu temu od 2015., u kojim je KK CZ osvojila sve trofeje u Aba i KLS i u kojima je uglavnom igrala EL (sa ne baš nekim uspehom, uglavanom oko 10+ mesta):

Cirbes, Vilijams, Skorcanitis, Tompson, Gal Mekel, Miler, Kinzi (2015-16),
Volters, Dion Tompson, Jenkins (2016-17),
Ročesti, Feldin, Lesor, Enis, Omić (2017-18),
Beron, Odžo, Perperoglu, Faje, Regland, K.C. Rivers (2018-19)
Beron, Braun, Ojo, Gist, Jenkins, Panter, Perperoglu (2019-20)
Hol, Lojd, Rit, Volden, Noko (2020-21)
Volters, Holins, Ivanovic,Vajt,Cirbes(2021-22)
Bentil, Holand, Vildosa, Adams, Martin, Ivanovic (2022-23).
Samo je Kalinić u svim tim godinama bio ključni domaći igrač, donekle Davidovac i Dobrić.

Dakle, u skoro svim ekipama više od 50% tima su stranci, u nekim godinama i po 7-8 igrača.
Dosta spinovanja više, kako eto kao Partizan ima sada 5 Amera, a kad je u Zvezdi to slučaj, onda je to u redu.

XY

pre 1 godinu

Mpntoya, Bjelica je bio Partizanov igrač. Otišao je u Austriju da igra i onda ga odatle doveo Pešić, takođe Partizanovac. Teško da je on Zvezdin produkt.

zoran

pre 1 godinu

-Zvezda čestitke treneru igračima na pobedi ali imam velikih zamerki.
Trener je doneo 2 pobede u evroligi i ovde gde je Zvezda tradicijonalno gubila i imala 1/8.
-Što se zamerki tiče 2 igrača pod hitno treba videti sta s njima.
-Holand ništa od početka nije pokazao ni u odbrani ni u napadu.
Prosto se neuklapa u koncepciju.
Tu treba raskidati saradnju.
Nije velika stetočina jer malo igra.
- Nedović je štetočina po ekipu da to nema dalje. Nedović šut 4/16, nesigurni pasovi, beži od duel igre, gubi lopte,letargičan.
Najgore od svega sto forsira svoj užasni šut. Pravi stetu timu kontinuirano. kad bise pogledao njegov indeks on je u minusu.
-šta Zvezda treba da uradi da se reši obojice. Bolje dovesti jednog dobrog šutera nego ova dva igrača plaćati a samo štete.
-možda vratiti Ostina Holinsa.
--- Mora se sa Nedovićem razgovarati. Ako ne ide i šteti
bolje da idnn

SLANINAR

pre 1 godinu

Kakva milina gledati ekipu na terenu :
Ivanovic, Nedovic, Dobric, Mitrovic i Petrusev …
(Mile, 22. novembar 2022 20:35)

Ivanovic stranac, Nedovic 32 godine, Dobric 29, Mitrovic 30, jedino Petrusev koji je dosao iz Efesa a pre toga bio mvp ABA lige u Megi...

luk

pre 1 godinu

Katastrofalni Nedovic, štetočina broj jedan na ovoj utakmici cak veca i od Holanda resava mec pored Vildose koji je u elementu. Pa stvarno pametno. I onda mislis da ovaj trener nesto zna. Uzas!

bvb

pre 1 godinu

Ok, znamo da su Ivanovic, Holand, Martin i Markovic ocajni. Meni mnogo vise smeta Nedovic koji je stetocina kako igra trenutno. Tako letargicno deluje, toliko gresi, toliko mekano ulazi u duele.

MiksaCZ

pre 1 godinu

Poslednja četvrtina - najveći deo, 4 domaća igrača i 1 stranac. Instutucija
Bravo
(DIF majster, 22. novembar 2022 22:23)

Kada je oteran je Obradovic na najruzniji moguci nacin, nismo se bunili. Rebic,Tejic,Simanic,Radanov..... i to su nasa deca. Gde ste tada bili da se borite za domace igrace. Zaslepljeni ste. Moka Slavnic,Duci Simonovic i Sasa Obradovic su moje legende. A vi se brukajte.

Stefan

pre 1 godinu

A niste uživali sezone 2019/2020?
Bili Beron
Mohamed Faje
Stratos Perperoglu
Derik Braun
Carls DZenkins
DZejms Gist
Lorenco Braun
Kevin Panter
Kalin Lukas
Majkl Odzo
_________
Landri Noko
DZordan Lojd
Kori Volden
Langston Hol
Duop Rit
Emanuel Teri
Tejlor Rocesti
DZoni O'Brajant
Kino Kolom

Mnoooogo posla ima tu jos

pre 1 godinu

Evroligaska ekipa promasi svako drugo slobodno bacanje i velicamo trenera?Da su dali koliko i mi bilo bi deset za njih....

montoya

pre 1 godinu

Ovi sto u svakom komentaru napisu domaci igraci, bla bla...cisto da vam objasnim da ste u poslednjih 20 godina, da 20 godina napravili 3 igraca..Radmanovic, Rakocevic i Bjelica.

Mirjana

pre 1 godinu

Mislim da Zvezda ne treba da sledeće sezone igra EL. Šta time dobija. Ništa. Baca se novac na strance. Sa budžetom od 10 miliona? Sve jedno da li si deveti ili poslednji. Lako je klubovima sa A licencom. Mogu da ekspetimentišu. Mislim da ni Partizan ili bilo koji naš klub treba da igra EL. Sve zemlje po dva tima a sigurno da i u Turskoj, Nemačkoj, Francuskoj pa i Poljskoj, Engleskoj ima klubova koji bi mogli veći budžet da imaju od ova dva naša kluba. Ali niko ne juri da igra EL. EC je puna kapa pa i FIBA LŠ

Mikele

pre 1 godinu

Boze koliko je vizionarski onaj komentar od pre 15 godina bio.
U pozno leto sklapa se ekipa, osvaja se evroliga.
U novembru/decembru promena trenera, novo lozenje.
Od februara projekat "sledeca sezona".

XY

pre 1 godinu

Mpntoya, Bjelica je bio Partizanov igrač. Otišao je u Austriju da igra i onda ga odatle doveo Pešić, takođe Partizanovac. Teško da je on Zvezdin produkt.

Prle

pre 1 godinu

Sad posle pobede nad Albom mozete da se vratite u Pionir da gledate vas klub, posto do sada niste znali da im pruzite podrsku. Mada i to ce verovatno da traje do sledeca 2 vezana poraza.

Vojislav Ilic

pre 1 godinu

Da li to Branko Lazic nije igrao ooo hvalim te Bože. Ili je igrao pa ostvario opet "0" kada ce taj čovek da shvati da treba da se mane tog posla posto ocigledno da odgovorni u CZ to ne znaju.

wolwerine

pre 1 godinu

Radonjić je trener koji je daleko jači tim imao od Partizana godinama, i naravno osvajao titule.. On je trener realno za neki osrednji tim ABA lige, znaci covek kojem treba lucidni plej i dominantni centar u skoku ili bobi od 3 metra da bi se igrao pik, jer ne zna nijednu akciju drugu.. I obrana svaka čast trebaju mu Vidić, Stam, R. Karlos I Kafu.. Pešic je najveći trener naravno zadnjih 20 godina, I Sada Ivanović to su ozbiljna imena i nekukusno je Radonju svestavati pored njih.. Pa i Alimpijevica, steta sto nije dobio šansu na duži period i imao tim kao što je imao gore pomenuti trener..

Ben Hur

pre 1 godinu

Kakvo licimerje oko stranaca u Zvezdi i spinovanje kako kao za Zvezdu igraju srpski igrači i kako ih je lepo gledati, a dole pobrojani vam nisu smetali?
Evo malo činjenica na tu temu od 2015., u kojim je KK CZ osvojila sve trofeje u Aba i KLS i u kojima je uglavnom igrala EL (sa ne baš nekim uspehom, uglavanom oko 10+ mesta):

Cirbes, Vilijams, Skorcanitis, Tompson, Gal Mekel, Miler, Kinzi (2015-16),
Volters, Dion Tompson, Jenkins (2016-17),
Ročesti, Feldin, Lesor, Enis, Omić (2017-18),
Beron, Odžo, Perperoglu, Faje, Regland, K.C. Rivers (2018-19)
Beron, Braun, Ojo, Gist, Jenkins, Panter, Perperoglu (2019-20)
Hol, Lojd, Rit, Volden, Noko (2020-21)
Volters, Holins, Ivanovic,Vajt,Cirbes(2021-22)
Bentil, Holand, Vildosa, Adams, Martin, Ivanovic (2022-23).
Samo je Kalinić u svim tim godinama bio ključni domaći igrač, donekle Davidovac i Dobrić.

Dakle, u skoro svim ekipama više od 50% tima su stranci, u nekim godinama i po 7-8 igrača.
Dosta spinovanja više, kako eto kao Partizan ima sada 5 Amera, a kad je u Zvezdi to slučaj, onda je to u redu.

Duarte

pre 1 godinu

Pobeda posle produžetaka na kraju. Kako volim da trljam svojima na nos što sam bio u pravu za Vladeta, čak sam i tipovao na dolazak Ivanovića, da je Zvezda imala ovakvog trenera od početka druga priča bi bila, ali sad je kasno već. Duško će izvući najviše što može iz ove (realno bedne) ekipe, ali najviše čemu možemo kao navijači da se nadamo je ABA liga, i to jedino ako Željku Obradoviću se skrati klupa do tog okršaja a Zvezdini igrači ostanu manje-više zdravi mada i to je debelo 'AKO'. Ovako, jako, jako teško.

Mikan

pre 1 godinu

Ne zna se da li je Holand gori u napadu ili u odbrani, pocepace nas grobari kao svinja masan dzak.Mnogo se gresaka pravi oni ne realizuju pet napada zaredom a mi od tih 5 napada 1 kaznimo i kako ocekujes preokret...

Gost777

pre 1 godinu

Hoce li Zvezda da isplati i otpusti Hollanda? Mislim da je to manja steta.
Pa ovo sto on igra mogu i ja.
Covek je rupa u oba smera. Basketas klasican.

cestitam

pre 1 godinu

svaka cast komsije, nazalost mi veceras ne mozemo nista da pogodimo. U svakom slucaju mi je drago da ste vi pobedili!
(cestitam, 22. novembar 2022 22:24) # Link komentara
Preporučujem(+160)Ne preporučujem (-9)
Jel ste videli limari kako se pobeduje Alba u Berlinu. A ne ko vi da puknete 20 razlike.
(Delija, 22. novembar 2022 22:24) # Link komentara
Preporučujem(+117)Ne preporučujem (-20)


Uporedite ova dva komentara poslata u otprilike isto vreme. Moj, koji cestita Zvezdi u trenutku kada Partizan gubi 14 poena razlike, i kada osim Andjusica niko ne moze da pogodi ni ispod kosa...
I ovaj "osvetnicki" koji odmah poredi Zvezdu i Partizan.
Zanimljivo je da i moj i taj drugi komentar dobijaju mnogo pluseva, iako im je svrha potpuno razlicita - ja pokusavam da spustim loptu (vec dugo) i da na prvo mesto stavim SRPSKU kosarku, i da navijam protiv Zvezde samo kada igra sa Partizanom... i drugi komentar koji samo doliva ulje na vatru.
Kako je moguce da oba dobiju tolike pluseve?
Licno cu nastaviti da se ponasam na nacin koji sam opisao gore, a ostalim Srbima ostavljam da se igraju cetnika i partizana na zadovoljstvo svih onih koji nam ne zele dobro. Prijatno!

Република Српска

pre 1 godinu

БРАВО ТРЕНЕРУ ИВАНОВИЋУ! Када је увео три бека, Ивановића Вилдосу Недовића, три минута пре краја, плус Митровић Петрушев. Каква минијатура! Тренер противничког тима није имао шансе! Враво тренеру Ивановићу, маг југословенске кошарке. Холанд, Добрић, Лазић ослободити се.

Marokanac

pre 1 godinu

Ovi sto u svakom komentaru napisu domaci igraci, bla bla...cisto da vam objasnim da ste u poslednjih 20 godina, da 20 godina napravili 3 igraca..Radmanovic, Rakocevic i Bjelica.
(montoya, 22. novembar 2022 20:37)

Gurovic, Jovic, Kalinic, Guduric, Nedovic...

super

pre 1 godinu

Holand,Lazarević,Marković,Raduljica,Lazić
(ivan, 22. novembar 2022 22:18)
ja bih dodao i Martina..to je šest zgubidana kojih se treba rešiti na polu sezoni a dovesti iz FMP Frejzera i još 2 igrača a dati im sve ove!

dr Srbin

pre 1 godinu

Ako dobijemo Makabi prekosutra u Pioniru, uz očekivani poraz pogrebnjaka u Madridu, eto nas na istom skoru 4-6. Iako smo mi (po njima) projektovani za TOP 16, a oni za F4. Samo još nisu sigurni da li će biti šampioni ili vicešampioni

Entoni Majls

pre 1 godinu

Duško je trener sa T. Kakve majstorske minijature, vađenje Nedovića pa Vildoze, pa vraćanje jednog po jednog taman kad treba. Bentila na klupu čim je video da baš kanali, Petruševa pustio do kraja jer se baš dobro snašao protiv Sikme i Timana. Jedino je Holand dobio previše minuta, no verujem da je vrlo uskoro bivši. Treba poena sa poz 3.

Mitrović opet na svoj basket IQ, kapitenski.

Mnogo velika pobeda. Alba nam je rak rana. Mora Pionir da se zapali i dobije Makabi, oni nam leže u bilo kom sastavu i formi. Sa 4-6 i Virtusom i Partizanom u narednim kolima, potencijalno se okreće munjevito u našu korist. Čestitke Dušku i momcima, bravo svi!

Milan

pre 1 godinu

Marokanac, navijam za zvezdu, ali reci da je Gurovic zvezdin projekat je blago receno preterivanje a realno nebuloza. i on i Jarić su formirani u Grčkoj. pozdrav i srećno na mondijalu.

Babangida

pre 1 godinu

@Boro

Jako cenim Ivanovića kao trenera,i jako mi se dopada što je baš on došao za trenera, al reći da je najbolji u poslednjih 20 godina je preterivanje,prvo ako ćemo po rezultatima i trofejima, u tom periodu, to je Radonjić, a ako ćemo po težini trenerskog imena tj. po svim i velikim osvojenim trofejima kao trener, pored Karija Pešića teško da je tako.

veliki strumf

pre 1 godinu

Шта ради Ивановић са овим Холандом??? Јел нормалан он? На 6 секунди до краја напада НА ЊЕГА ИДЕ НАПАД!!! Па да ли је то могуће??? У кључном нападу! А онда лик испадне по десети пут у одбрани и примамо тројку за -5! Стварно несхватљиво!

Sabre

pre 1 godinu

Nedovic i Vildosa bukvalno isti lik. Kad ih krene, super, ali kad ne dva igraca manje na terenu, jer likovi ne znaju da iskuliraju nego nastave da siluju. Mnogo opasno kad su obojica na terenu u isto vreme, srecom imamo sad ozbiljnog trenera koji zna kako da reaguje. Neko ce reci slucajnost sto smo imali dve guste pobede sad, ali ja vam potpisujem da bi sa Jovanovicem rutinski obe izgubili.

vukan

pre 1 godinu

ovoj ekipi nema spasa, holand, martin, markovic... katastrfa selekcija... a sudije zvezdu ne shvataju ozbiljno i onda ih jos vise unistavaju

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Pored Ivanovica mogu jos i Stiv Ker i Greg Popovič da dodju,dzabe. Ovde nema s cim da se radi.
Ko su,bre,ovi polovnjaci Martin i Holden?
Ovo je grupa mucenika i igraca u pokusaju.
ABA ligu,sa ovom ekipom,samo da sanjamo!
Ili dovesti dvojicu koji prave razliku,ili pustaj ovo niz vodu,pa kako bude.

Гале

pre 1 godinu

Ја предлажем да опљујемо Недовића јер ништа не зна и стално промашује и стално је повређен, и тол'ке паре смо дали за њега, и због њега смо изгубили и...не...у ствари ..победили ..чекај .

zdravko

pre 1 godinu

Vidi se da je napredak kod ivanovica. Ali mora vildozu bentila holinda da malo disciplinuje. Petrusev odlican samo osve prilike se povredio verujem dace moci u drugom polu veremenu igrati.

bvb

pre 1 godinu

Ivanovic stranac, Nedovic 32 godine, Dobric 29, Mitrovic 30, jedino Petrusev koji je dosao iz Efesa a pre toga bio mvp ABA lige u Megi...
(SLANINAR, 22. novembar 2022 22:58)

Nedovic Zvezdino dete, povratnik, Dobric Zvezdino dete sve vreme tu, Mitrovic Zvezdino dete i dugogodisnji kapiten, a i od Petruseva cemk napraviti legit EL igrača, pusti ti Megu i Miskove igrice

veliki strumf

pre 1 godinu

Кило живаца сам изгубио! Колико муке, колико глупости, колико и крађе, срећом па су промашили брдо бацања, а она 4 промашена везана бацања су чиста правда јер прво није био фаул Лазића, а онда био чист фаул у нападу! Ивановић се коцкао са Јоландом и чим је изашао одмах све дошло на своје место. Коначно и Недовић на крају са она два улаза реши утакмицу! Велика победа после 7 узастопних пораза од Албе. Сад да одгледамо ово гажење у Блауграни на миру ?

The Jack

pre 1 godinu

U odnosu na prošlu kod kuće, za koju nikome nije jasno kako je Zvezda dobila, ovo bar na početku i liči na nešto. Vidi se neka ideja, mada i dalje se dosta greši. Alba ne leži Zvezdi, ne može sedam godina da je dobije, ali svaka serije ima kraj jednom. Možda je to ovo veče.

The_Game

pre 1 godinu

Čitam komentare pa generalno odgovor. Da, Ivanović je najbolji Zvezdin trener u poslednjih 20 godina. Volim Radonju, i odličan je bio, ali kad se setim koliko je neizvesnih završnica izgubio, koliko sam pokidanih živaca zbog njega imao... Hvala mu za pobede i titule, ali Duško je ipak stari lisac, veliki šmeker i poznavalac košarke sa autoritetom. Drugo, videh neko napisao da je Nedović štetočina koja troši lopte. Pa druže, i veliki Džordan i Kobi su imali očajne procente ali su rešavali utakmice i mimo toga, što Neda i radi ova dva meča u Evroligi. Daleko od toga da ga poredim sa ovom dvojicom. Za Holanda se slažem, verovao sam u njega, i trener je verovao izgleda, ali izgleda da je ispucao sve kredite, čini mi se. Jako bih voleo Holinsa umesto njega recimo.

Slobo

pre 1 godinu

Ja jos uvek verujem da ce Holand biti bolji, ali mi nije jasno u kakvu crnu rupu je upao Dobric i kada ce iz nje izaci.
Ono u sto ne verujem je da cemo imati ikakvu korist od Martina. Taj covek bukvalno nema nista da bi igrao na centru.

Mladen CG

pre 1 godinu

Izuzetno vrijedna pobjeda košarkaša Crvene Zvezde protiv ,, starog dužnika" iz Berlina!! Lucidnost Luke Vildoze, uz najtalentovanijeg košarkaša u Srbiji - Nemanje Nedovića , prevagnule su na ovom meču, protiv ekipe koja igra atipičnu košarku - koristeći brzu tranziciju. Vidi se trenerski pečat i autoritativnost Duška Ivanovića, koji je , već, svim košarkašima pronašao ulogu (osim za Holanda), za razliku od prethodnog trenera.
Ovaj meč je pokazatelj da sezona nije završena, naprotiv!

Sića

pre 1 godinu

Velika pobeda protiv velike Albe.
(Motomanija, 22. novembar 2022 23:07)
Velika Alba razbila mali Partizan 30 razlike.
Alba igra 10 godina EL, Partizan 10 godina nije igrao EL, ni sada ne bi sa država nije jednom takvom timu dala 20-ak miliona za stručni štab i igrače, kupila WC, ali pre svega da Ruse nisu izbacili iz EL.

neko tamo

pre 1 godinu

@Uporedite ova dva komentara poslata u otprilike isto vreme. Moj, koji cestita Zvezdi u trenutku kada Partizan gubi 14 poena razlike, i kada osim Andjusica niko ne moze da pogodi ni ispod kosa...
I ovaj "osvetnicki" koji odmah poredi Zvezdu i Partizan.
Zanimljivo je da i moj i taj drugi komentar dobijaju mnogo pluseva, iako im je svrha potpuno razlicita - ja pokusavam da spustim loptu (vec dugo) i da na prvo mesto stavim SRPSKU kosarku, i da navijam protiv Zvezde samo kada igra sa Partizanom... i drugi komentar koji samo doliva ulje na vatru.
Kako je moguce da oba dobiju tolike pluseve?
Licno cu nastaviti da se ponasam na nacin koji sam opisao gore, a ostalim Srbima ostavljam da se igraju cetnika i partizana na zadovoljstvo svih onih koji nam ne zele dobro. Prijatno!
(cestitam, 22. novembar 2022 23:35)

Zato, prijatelju, sto smo, kao narod, poodavno otisli u teeeski aut. Sto bi rekao lik u onoj seriji, imamo neka sizofrena cepanja. Ne vredi, mislim da je ostala saka jada pristojnih ljudi na ovim prostorima, i plasim se da se ti ljudi nece dobro provesti u buducnosti. Pozdrav tebi od jednog, pa, simpatizera Zvezde, da tako kazem. Svako dobro...

nba 1973

pre 1 godinu

kako se svaka lopta poštuje kod ivanovića. da bentil nije krenuo sa 1/5 i vildosa sa dve izgubljene za njihove kontre, ali dobro je i ovako. isti igraci, a razlika u drugoj evroligaškoj pod ivanovićem kao nebo i zemlja u odnosu na klinca

Dalibor

pre 1 godinu

Gledao sam sada raspored. Narednih par utakmica zvezda ima šanse da veze još 3-4 pobede. Naravno ako se pobede glodari. A partizan dosta težak raspored.

veliki strumf

pre 1 godinu

Првих 7 минута Слба шутира 7/8 из игре, тројке 3/4. Невероватно. А направили смо 1 фаул! Бентил далеко више штете него користи за сада. Промашаји, продаје лопте…

veliki strumf

pre 1 godinu

Невероватан број зицера смо промашили у првом полувремену! Невероватан! Бар 7-8. Плус пар оваквих ситуација као у задњем нападу где чисте асистенције за зицер пролазе играчима кроз руке. Некако нам све фали пола корака да завршимо напад или промашујемо отворене шутеве за 2 и за 3. Одбрана на тренутке одлична, али чим уђе Вилдоза одмах пуцамо у одбрани и примамо тројке! Судије нас опет урнишу / чисту мртву суде као фаул и часте Албу са 2 поена, плус сигуран аут код једне тројке не досуди Шпанац а испред њега газио линију… Такође пар сумњивих ситуација под кошем Албе нису судили као фаул.

Milan

pre 1 godinu

Čim je Marković izašao iz tima i pored svega teško se gubi. A kad na klupi nema Jovanovića, još se lakše diše.
"Duško Duško ti si mi najdraži...."

SAŠA FRANKFURT

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo, tako se bori. Vidi se da im je Ivanović ulio poverenje, što i pokazuju. Sad još dve pobede kući, i sve je opet u igri! Ovi što pljuju Nedovića, veze nemaju s košarkom!!

garda

pre 1 godinu

Posle prosle sam rekao "nismo jos dobri ali bi mogli biti". Vec smo bolji. Ali mora se dovesti pravi igrac i dobar suter na trojci. Zamislite samo da je ostao Kalina, ili bar Holins. Zvezda bi sa dva prava pojacanja bila mocna.

NastyB

pre 1 godinu

Šta znači dobar trener. Još uvek tu škripi od neuigranosti na novi sistem, gube se lopte na neverovatne gluposti i početničke greške, traži se forma nekim igračima, ali napredak u igri je više nego vidljiv. Večeras mnogo bolja odbrana nego u bilo kojoj utakmici ove sezone, izmene i tajmauti taman kad treba i kako treba, a small ball postava je nešto što je iznenadilo svakog ko prati Zvezdu. I totalna suprotnost u odnosu na utakmice pod Radonjom kada smo gubili svaku tesnu završnicu. Da ne pominjem to da postoje organizovani napadi koji su kod Radonje bili misaona imenica.
I pustite više ta „smenjivanja“ Holanda, Markovića ili ne znam koga, duga je sezona, mnogo utakmica, svako od njih će u ABA ligi imati priliku da se dokaže, nije to NBA 2K pa da menjaš igrače kad ti se ćefne. Nemamo tim za F8 ali ne verujem ni da ćemo biti poslednji, tu je Radonja da nas podrži sa skupo plaćenim Panatenaikosom.

zdravko

pre 1 godinu

Mislim da ivanovic vidi ko moze a ko nemoze od igraca. Mislim da holand odigro svoje bentil takodje ako se ne popravi. Stose tice markovica lazarevica radujiice i topica treba ju nam za aba ligu jer sezona duga. Bilomi je drago kad sam vidio petorku sve nasi. Ivanovic nedovic petrusev mitrovic dobric. Sta ti je strucnjak pedadog za zavrsnice utakmice, deje zvezda gubila redovno te zavrsnice sa radonjim

Србство

pre 1 godinu

Недовић Вилдоса морају заједно играти па колико могу, измене само за одмор. Добрић математику да вежба, шах, мозак да ради. Петрушев зашто не проба га на три? Четири пет, Митровић, Бентил, Кузмић, Мартин па мењати.

Lars

pre 1 godinu

Dobra stvar je da ovoga ne moze gore :). Dobili smo a realno katastrofalno odigrali. Ne pamtim kada sam ovoliko izgubio zivaca zbog utakmice... srecom poslednjih 2,5 minuta napokon mirna sigurna igra. Bravo momci, bice to mnogo bolje!

super

pre 1 godinu

Evroligaska ekipa promasi svako drugo slobodno bacanje i velicamo trenera?Da su dali koliko i mi bilo bi deset za njih....
(Mnoooogo posla ima tu jos, 22. novembar 2022 22:50)
da su igrali samo poluvreme (Aco Petrović) dobili bi...kakvo razmišljanje???Da je Nedović ubacio silne ulaze ne bi se ni igrao produžetak da je Vildoza ubacio još jednu trojku ne bi bilo produžetak...to je već naučna fantastika šta bi bilo kad bi bilo???

super

pre 1 godinu

samo sledeću da pobedimo Makabi a grobari gube od Reala i onda smo na istom... neverovatno da smo imali isti procenat šuta iz igre kao Alba jedino smo bolji u sl bacanjima..strani igrači 35 poena domaći 53 to volem a još Dobrić bez učinka ali čim udje u svoj mod biće to mnogo bolje!

veliki strumf

pre 1 godinu

Почнемо идеално, 5-0, онда Бентил промаши лаган улаз, па добије рампу на куцању, па промаши отворену тројку… А у одбрани опет исто као и свих ових година против Албе - људи нас напуне тројкама, имају шутерски тренинг, нон стоп сами. А и под кошем лоше одбране и серија 10-0. Ццццц

veliki strumf

pre 1 godinu

Петорка која почиње меч а у којој су Вилдоза, Бентил, Кузмић врло слабо се креће у одбрани, дозвољава много отворених шутева и прима много поена. Чим су они изашли, одмах смо стегли одбрану.

Bane

pre 1 godinu

šta ste, bre, navalili ... Nedović ovakav, Nedović onakav ... dovoljno je dobar za platu koju prima ... bitni poeni kad je trebalo ... ako pak, hoćete nekog boljeg, ajde, akcija da se skupe pare pa da se vrate Beron ili Lojd, možda Džejms ili Pengos ... budimo malo realni ...

blabla

pre 1 godinu

bravo momciiii!
po malo se gradi ta timska igra.
ta trojka nam fali kao zlato.
bentil i vildosa pogodak, holand leti uskoro siguran sam.
mitrovic i petrusev fantasticni.
nedovic odlican kad treba, a nije imao najbolju utakmicu.
NAPRED ZVEZDA SAMO NAPRED ZVEZDA!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Било је много прилика да се ријеши и без продужетака ал добро је и овако. Тргнуо их је Душко иако ту има још доста посла да буде још много боље. Ваљда долазе бољи дани... БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏

Bata

pre 1 godinu

Браво, комшије. Улепшали сте ми вече. Има ту још простора за напредак. Долазак новог тренера се испоставио као прави потез.

Dare_cz

pre 1 godinu

Konacno je pala i Alba posle toliko vremena,bravo Zvezdo.Vildosa i Nedovic povukli kada je najvaznije, majstori.Ali jedno ime Dusko Ivanovic👏

zemunski kej

pre 1 godinu

Sta je ovo ,pa ta Alba nas je godinama dobijala i ovde i tamo? Isti igraci ,tim mozda i slabiji nego prosle godine . Ipak je do trenera. Ovaj od kako je dosap ne zna za poraz.

Rade

pre 1 godinu

Važna pobeda Zvezde i u gostima.Biće još bolje pod trenersku palicom Ivanovića kad se još više sklope kockice.Sada je mnogo lakše.Idemo dalje

Patriota

pre 1 godinu

Velika pobeda. Opet pišemo o domaćim igračima i legendama i Nebojši Čoviću. Da nije bilo Nebojše, dal bi nas i bilo sada u ovakvoj poziciji. Bili smo u kanalu... A što se tiče legendi Ducu, Sale , Moka.. pa barem mi stari navijači moramo biti uz te ljude uvek. Žalosno je što ih nema u klubu. Ali to su naša posla

b

pre 1 godinu

Samo jedna riječ. Trener!
I jedan komentar na tekst "U dodatnih pet minuta Alba je nastavila sa katastrofalnom selekcijom šuta sa linije za slobodna bacanja"!? Kako se to selektuje šut sa slobodnih?

srbijadotokija

pre 1 godinu

Dusko Ivanovic jos jednom dobio utakmicu!
1 razlike za Zvezdu Vildoza vuce maltene sve sam na prodor igru,uzima divljacki sut,airball,odma klupa.
Umesto njega ulazi Nedovic koji fantasticnim prodorima donosi pobedu Zvezdi.Eto sta je trener!

Kali the greek

pre 1 godinu

Velika pobeda zvezde
Pisao sam o rasporedu i zvezdinih 40 dana u beogradu sa jednom ekskurzijom u Berlin.

Katastrofalan defanzivan skok i jos gori ofanzivni
Holand i Dobric uzasne trojke
Martin
Dusko ce morati da otkazuje nekog do nove godine
Nedovic i vildoza napokon u punom ritmu
Odustati od spustanja na Bentlija

Ps. Psiholog i na konju smo

ivan

pre 1 godinu

Svašta vidim pišete za Nedovića a donese nam pobjedu opet. Prošlu i ovu sa dva vezana ulaza,4 poena zaredom. Pa i pokojni Kobi je znao sve živo da promaši a onda kad zatreba bude najbolji tako i Nemanja noćas kad je najvise trebalo dva ulaza i bam pobjeda braćo. Imamo otpada koliko oćeš,Holand,Lazarević,Marković,Raduljica,Lazić ali već se vidi ozbiljan napredak.

Pozega calling

pre 1 godinu

Nisam protivnik mladih trenera ali za euroligu treba iskusan strucnjak. Videlo se veceras. Zahvaliti se Holandu na svemu nije za nas...

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Svaka cast momci i Dusko. Velika i potpuno zasluzena pobeda. I opet smo slicno kao i protiv Asvela dobili iako smo gubili 7 razlike 3 minuta pre kraja. Dusko je definitivno skratio klupu. Definitivno podigao nivo odbrane i samopuzdanje. Igra jos nije dobra ali je svakako mnogo bolja u oba pravca. Vildoza odlican, Nedovic los ali kakva dva prodora u produzetku kada se lomilo. Petrusev isto jako dobar uz standardno dobrog Mitrovica. Holan mora bolje. Mislim da je skoro ispucao sav krediti koji je imao. Idemo dalje i u cetvrtak svi u Pionir na spektakl protiv Makabija.

PAR

pre 1 godinu

Dobra Zvezda. Jeste da je Alba promašila nestvaran broj bacanja, ali je Zvezda igrala borbeno i nije pala na minus 9, i u par navrata -7. Čestitke.

objektivan

pre 1 godinu

Svaka čast igračima Zvezde, posle 7 godina pobeđena Alba. Trebalo je završiti utakmicu u regularnom delu, ali i ovako je lepo. Mislim da Zvezda u budućnosti može igrati samo još bolje, ispraviće Duško sve greške koje je prethodni trener pravio. Nedović mora još bolje. Petrušev napreduje, potpuno drugačija igra Bentila, Mitrović standardno dobar, Ivanović puno zreliji nego kod prethodnih trenera. Mislim da ovakvu igru ne može da isprati Holand, ali možda se popravi. Bravo Zvezdo!!!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Stefan, jel ono bese te 19/20 u Partizanu bili: Volden, Angola, Pejdz, Makadu,Reding, Tomas, Pejners, Mozli? A da, bio je i Parahovski sa stipendijom od 600k evra bese? I ti ladno nemas problem da pricas o strancima te sezone?

Ramones

pre 1 godinu

Posle poraza Partizana od Albe sam napisao komentar,da je Alba prosecna ekipa.Protiv Partizana su pogadjali iz svih pozicija,ali to ne biva svaki dan.Cestitam zvezdi na pobedi.

vukan

pre 1 godinu

potreban je da neko da trojku sa pozicije krila, mi to nemamo i to je ogroman problem... kalinic i davidovac prosle ove bentil ali samo kad je ukopan, ne moze da iz kretnje sutne za tri

jataganac

pre 1 godinu

Koliko Zvezdi fali stari Dobric, to su ti poeni koji daju prevagu , pozicija 3 u modernoj kosarci, ali dobro bice to dobro,duga je sezona

Master Yoda

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo!!!!!
Konacno da pocnemo da dobijamo ovakve zavrsnice, Ivanovic odlican trener. Znalacki mesa ekipu i trazi resenja, i na kraju svaki igrac da kada treba. I Nedovic i Vildosa i Petrusev i Mitrovic, svaki od njih dao ozbiljan doprinos!
Idemooo!

Bruce

pre 1 godinu

Jedan od utisaka mi je dobra fizicka sprema igraca zvezde i upornost o kojoj Ivanovic govori, ocigledno je bilo da je Alba padala fizicki pri kraju.

marko

pre 1 godinu

Bravo!
Bice to dobro... Fale ovde jos minimum 2 igraca. Da zamenimo Holanda i Martina za dva ozbiljnija igraca... pa da se i necemu nadamo! Ali, korak po korak...

Iskren

pre 1 godinu

Zrela i dobra utakmica Zvezde. Zalaganje, postavka, generalno su svi dobri bili ali Vildosa u Nedovic bukvalno doneli pobedu. Mogli su da rese bez produzetka ali u redu, evroliga je to i nema slabe ekipe. Tu su zalutali samo oni kojima drzava kupuje pozivnice. Cestitke igracima i treneru.

Nikola123

pre 1 godinu

Ivanovic nije dao tekmu !!! Pametne pravovremene izmene... realno kad su timovi ovako slicnog kvaliteta trener lomi utakmicu,sto je Dusko i uradio !!!

zemunski kej

pre 1 godinu

Sta je ovo ,pa ta Alba nas je godinama dobijala i ovde i tamo? Isti igraci ,tim mozda i slabiji nego prosle godine . Ipak je do trenera. Ovaj od kako je dosap ne zna za poraz.

Petar P

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo. Teška utakmica ali drugačije nije ni moglo. Odlična taktika i vođenje utakmice Ivanovića. Alba kad krene u svom ritmu onda bukvalno gazi sve. Videlo se to u nekim trenucima ali je Duško brzo reagovao da to spreči a igrači su ispoštovali želju trenera da se igra full svih 40 pa i 45 minuta. Mnooogo je još prostora za napredak u našoj igri i tome se iskreno radujem. Procenti nekih igrača su jako loši i moraju da budu bolji. Kada se to bude dogodilo moći ćemo da igramo opuštenije i lepše za oko. To će se sasvim sigurno brzo desiti jer Dobrić, Nedović i Ivanović imaju mnogo više poena u rukama nego sada. Još jedno bravo za srce na terenu, grešaka je bilo ali želje i vere u pobedu nije nedostajalo i zato smo pobedili. U četvrtak svi u Pionir da probamo da pobedimo ponos Izraela. Možemo mi i to.

ДЕЈВИД БЕКАМ

pre 1 godinu

Свака част комшије на победи, коначно да се прекине серија. Ивановић је озбиљан тренер, честитам.

deki27

pre 1 godinu

Vazna pobeda za samopouzdanje ekipe pred dve mnogo bitne utakmice kuci protiv Makabija i Partizana. Ako izuzmemo Zadar i Pao stoseverovatnonebidesilosaDuskomnaklupi, sve ostalo je ocekivano a mozda bi neizvesne zavrsnice u Istanbulu ( obe) i Madridu, otisle na nasu stranu. U svakom slucaju, vidi se znanje i autoritet novog trenera i verujem da uz jos neka pojacanja zbog sirokog rostera, odbrana ABA lige nece doci u pitanje a i solidan plasman u EL. Mi ulazimo u jedan laksi period utakmica gde cemo duze biti u Beogradu sto je mnogo bitno

ZVEZDAS

pre 1 godinu

Svaka cast na pobedi protiv neugodnog protivnika,vidi se sta znaci iskusan evroligaski trener, Zvezda je dugo u Evropi gubila meceve u finisu, sa Ivanovicem se igra i bori do zadnjeg atoma snage, takodje se vidi da su slobodna bacanja na visokom nivou sto je do sad bila jedna velika boljka, jos samo da se nasteluju nisani za trojke i bice to jedna cvrsta EL ekipa. Bravo Zvezdo !!!

severnjača

pre 1 godinu

Dve neizvesne utakmice (Asvel, Alba) + dve pobede = trener! Bravo Zvezdo, sada slede dve jake utakmice (Makabi i Partizan)! Srećno!

Samo kažem

pre 1 godinu

Bilo je i vreme da pobedimo Albu jao gosti baš nam nisu ležali kao protivnici od kako igramo Evroligu. Mitrović i Vildosa(uz 1 do 2 nepotrbna pokušaja za 3) odlični

veliki strumf

pre 1 godinu

Гледам сада статистику: највећи +/- имао је Петрушев, који је одиграо одлично. Чак +18. За њим следи Митровић са +17 (који је на утакмици са Асвелом у овој категорији био убедљиво најбољи са +15). Убедљиво најгори учинак има Бентил са -14 кад је био у игри, а и Вилдоса је у минусу. То значи да кад су њих двојица заједно на паркету, одбрана је јако лоша, а и у нападу шкрипи. Ако се овако нешто понови, мораће Ивановић да тражи неку другу комбинацију, односно да њих двојица што мање заједно буду на паркету.

Бранковић

pre 1 godinu

Хвала тренеру Ивановићу и играчима на победи.Колико ја видим,Душко Ивановић ће тестирати разне играче у разним ситуацијама и моментима.Првенствено ће му бити циљ победе,а после резултата-да види ко је за шта способан,колико је сваки играч психички,физички и кошаркашки јак.Претпостављам да ће му требати месец дана да све ситнице и детаље види,и да ће тек након комплетног скенирања свих играча и њихових способности за тимску игру и резултате правити резове у саставу екипе.Неће форсирати,јер он није ни био тренер кад су довођени играчи,а отпуштање и довођење нових изискује повећане трошкове и ризике за буџет.Одличан је тренер и сигуран сам да ће донети најоптомалније одлуке и решења.Е сада,колико ће то моћи финансијски да испрати управа,видећемо.

Sofronije

pre 1 godinu

Dakle, u skoro svim ekipama više od 50% tima su stranci, u nekim godinama i po 7-8 igrača.
Dosta spinovanja više, kako eto kao Partizan ima sada 5 Amera, a kad je u Zvezdi to slučaj, onda je to u redu.
(Ben Hur, 23. novembar 2022 00:10)


Tako je dosta spinovanja! Partizan nema 5 Amera!
Partizan ima 3 Amera, Ledeja, Pantera i Nanelija
i samo po jednog Australijanca, Egzuma,
Grka, Papapetrua,
Slovaka, Bordzijanslog ili kako već,
Slovenca, Glasa
Francuza, Lesora
i Izraelca Madara.
3+1+1+1+1+1+1 = 9
Ali zato je juče u Barseloni imao i TRI Srbina, Anđušića, Trifunovića i... izvinjavam se 2,3 Srbina, jer Tristan Tsalikis Vukčević je srpsko-švedsko-grčki košarkaš i još nije odabrao reprezentaciju.

Nik

pre 1 godinu

Sklapa Duško kockice to se vidi i ovo je njegova pobeda.
Šta je ono što mora da se menja:
1.Holand-ajde što u napadu ne isporučuje ništa, već što u odbrani konstantno ispada
2.Martin-jednostavno nije za ovaj nivo košarke
3.Bentil-on mi je misterija ali Petrušev mora da igra više a priča se o Singltonu ne vidim za njega mesta
Marković i Lazarević za sada nam trebaju zbog aba lige.
Raduljica nepotreban, Kuzmić čak i može da odigra neke minute mada kao treći centar.
Dobrića mora da krene treba nam zbog širine i on treba da bude startna trojka.
Da zaključim
Ako dovedemo dobro krilo uz pomenutog Singltona možemo da budemo jako nezgodni.

4k4.Dex

pre 1 godinu

Uf što volim što u Zbezdi igraju većinom naši igrači. Bravo momci. Svaka čast. Ovo je preokret sezone vraća se Nedović, došao Vildoza i naravno pravi trener. Sezona može da počne!

Kontraš

pre 1 godinu

Ivanovic je previse ozbiljan trener i nikad ne bi ni dosao da mu nisu obecana 2-3 ozbiljna pojacanja u decembru. Sa tim pojacanjima i Duskom kao trenerom bice jos lakse i lepse....

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

cestitam, kao prvo, hvala na cestitkama. Kao drugo, nemoj da trosis vreme na trolove na likove poput grobara i delije. Moguce je da imate isti broj pluseva na razlicite komentare jer mi kao narod volimo postene i casne komentare a volimo i ovo druge koji su trol prica. Takvi smo i to je to. Bilo je ovde nekada vise normalnih i kosarkaskih komentara ali se ekipa sa face portala prebacila ovde. Mislim, mnogo ih je. Evo vidis, ima neki lik koji se potpisuje sa gradjanin i black plus ostali nikovi, koji recimo misli da je fora da mi krade nick i ostavlja trol komentare. I to je ok, njegova bolest i opsednutost sa mnom nema leka. Ali vidis kako sam ga lepo vaspitao kada sam mu vratio istom merom. Malo je plakao pa pobegao sa portala. Tako cemo da vaspitavamo sve trolove mi normalni zajedno, pa ce sami da odu. Jos jednom hvala na cestitkama.

Pogled sa strane

pre 1 godinu

Kad obican "forumas" manje-vise dobro skenira mane ekipe i pojedinaca, zamislite kakav je tek Ivanovicev rentgen aparat, KOLIKO sezona taj covek ima iza sebe u EL. Njemu je vec sve jasno, dalje ide jos jaci rad na greskama, "brusenje", a mozda i poneka kadrovska promena... U svakom slucaju, od zbunjene ekipe s neizdefinisanim ulogama pojedinaca stize kompaktna, punokrvna i ratoborna Zvezda, spremna da se ravnopravno nosi sa svojim vecitim rivalom. To u svakom slucaju ne moze biti lose po srpsku kosarku, pa neka pobedi bolji.

ciganin 75

pre 1 godinu

Duško je ovo okrenuo na nisku petorku sa 3 beka Vildoza, Nedović, Ivanović. Ušao je svesno u rizik skoro celu 4. i celi produžetak. Patio je skok i visina ali to je ta cena rizika. Dobili smo ih na više poena, nije mala stvar. Nudila se Alba, mi se vraćali i zaslužili skalp. 70% bacanja dobili na poklon.
Lopta ne laže, neka su ih promašili.

Inače Vildoza i Nedović su kao Đofreza i Viljakampa. Znaju matori ljubitelji kakav je to tandem bekova bio. Brz i brži, oba prangijaša. Košarka i jeste igra moćnih bekova, čast centrima ali uvek bilo od Srbije do Amerike.

Ivanović bi verujem ovde oterao 3-4 igrača bez problema ali ne može sada. I sa ovim što vodi se vidi koliko zna igre i taktike, već je izvadio ekipu sa dna. Petrušev ako sad ne postane igrač, neće nikad. Ivanović takođe raduje, probudio se. Ako i Dobrića vrati, iha.

Zapazanje

pre 1 godinu

Mpntoya, Bjelica je bio Partizanov igrač. Otišao je u Austriju da igra i onda ga odatle doveo Pešić, takođe Partizanovac. Teško da je on Zvezdin produkt.
(XY, 23. novembar 2022 01:59)

Sigurno bi neko cuo za Bjelicu da nije dosao u Zvezdu i prakticno poceo ozbiljniju karijeru.Pesic je produkt Bosne iz Sarajeva a ne partizana jer ako racunamo ko je gde poceo,onda je i pirotski produkt.

mirko&slavko

pre 1 godinu

Mpntoya, Bjelica je bio Partizanov igrač. Otišao je u Austriju da igra i onda ga odatle doveo Pešić, takođe Partizanovac. Teško da je on Zvezdin produkt.
(XY, 23. novembar 2022 01:59)

Jeste i postao je igrač zato što je u nekom mininalnom trenutku života bio u Partizanu. To je isto kao kad neko kaže da je Bogdanović igrač Žitko basketa iako svi znamo da je u Partizanu postao igrač. Do kojih dubina vi idete da bi postigli neke poente bez ikakve težine je presmešno. Onda ćemo da kažemo da Jović nije igrač postao u Zvezdi nego kod Mute u Radničkom, itd. Tako možemo do sutra a ne postižemo ništa. Svako dobro.