Utorak, 22.11.2022.

19:45

Ništa od istorijske pobede – Partizan pao u Barseloni

Košarkaši Partizana poraženi su u devetom kolu Evrolige od Barselone rezultatom 79:68.

Izvor: SN

Ništa od istorijske pobede – Partizan pao u Barseloni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Sve dolazi na svoje. Pobeda Zvezde i poraz Partizana.
(insajder, 22. novembar 2022 22:43)

Samo vi nama cuvajte ledja i nemojte brinuti.
(gasman, 22. novembar 2022 23:04)

Sve smo bliži. I to s leđa.

Dejan Lekic

pre 1 godinu

Gledah utakmicu i pitah se nekoliko puta "da li ja ovo gledam utakmicu evropske lige?" - Ovi timovi bi trebalo da su najbolji u Evropi, jel' tako?

Mohikanac

pre 1 godinu

dr.Mabuzo

Odlično zaažanje...mada nije samo do nogu.

Primetio sam da Ristić, Petrušev (on ispravlja u hodu), Janković Stefan...znači koledž momci ili oni koji su juniorski staž odradili u USA imaju problem sa preuzimanjem, lateralnim kretnjama, čitanjem situacija u protoku lopte...

Ne reaguju na zadatke u odbrani, sporo i pogrešno rotiraju.

ada

pre 1 godinu

Zvezda ce uskoro imati isti skor ko i mi,jer cemo mi mozda u sledecih pet kola dobiti upravo samo njih.
Sa ovim rosterom necemo ni aba uzeti jer njima igra 12 a nama sedam igraca....

dr.Mabuzo

pre 1 godinu

Ma sve ok . Barsin roster jači za klasu.
Ali Smajlijevo gubljenje u odbrani kad ne zna koga cuva ... .spore noge (ovo nema veze sa povredom uvek je imao spore noge) - užas.
Valjda ce ga nauciti da barem korektno odigra u odbrani

Mirjana

pre 1 godinu

Opet cu da napisem. Ni jedan nas klub ne zasluzuje i ne treba da igra EL. mala smo i siromasna zemlja. Bacaju se pare. Kome se mi to dokazujemo? Sve jedno da li si deveti ili poslednji. Igras protiv timova koji imaju A licencu i koji imaju daleko vece budzete. Nasi timovi sluze da neki stranci dodju na sezonu uzmu pare i ode i onda sledece sezone jovo nanovo. Zasto se englezi ne guraju u EL, ili jos neki turski, ftancuski, nemacki klub? Dovoljan nam je EC ili najbolje FIBA LS. Dovedes dva tri stranca a ostalo nasi

Живчани лик

pre 1 godinu

Партизан победи Макаби - гробари се радују до неба, величају све играче, не смета им што су шака срба у том клубу статисти. Изгубе вечерас и управо ти исти навијачи поништавају све што су пре неколико дана писали :Д Увек сте били и остали комедија.

Slobo

pre 1 godinu

Sad sam malo trazio statistiku po sajtu EL
Papapetru ima procenat suta za 3p u karijeri 33%
a ove godine u Partizanu 2 od 15 ili 13%
I tih 33% nije neka strasna statistika ako sam nasao da Marko Simonovic ima procenat suta u EL za 3p 41% a igrao je u CZ za klikere sto se kaze.
Punter u EL ima procenat od 37% za 3p a toliko napadani Branko Lazic i od jednih i od drugih navijaca ima 34% procenat za 3p

4k4.Dex

pre 1 godinu

Da li je realno da se vi prepucavate ko je bolji u EL umesto da uživate što imamo dva kluba ako već kao volite košarku da gledate. Neverovatno majke mi.

ccc?

pre 1 godinu

Добро се држали. Да се нису предали тако рано могло би ту свашта да буде. Разлика није ни велика у поенима.
(Вук, 22. novembar 2022 23:05)


Ali za 2 dana se igra u Madridu? Sutra vozom putuju..Video je to Zeljko da ne vredi se trositi i juriti nesto sto ces da izgubis..Sada proti Reala mora mnogo jace..

ja

pre 1 godinu

Džaba milioni kada klub nema mentalitet pobednika
(Objektivan, 22. novembar 2022 23:00)

Polako. Umor je sustigao igrače koji su prethodne utakmice, 2-3 u nedelji odradili sa 30+ minuta. Bio sam u dvorani i jasno se moglo primetiti da su nekim igračima bile vidno teške noge.

sale

pre 1 godinu

Zasluzena pobeda Barse ali..Faul Smajliju u odbrani iako je bio cist faul u napadu,isto to samo obrnuto sviran nama faul u napadu,lakat u glavu Lideju na metar od sudije i trojka,poklonjena 7poena i to sve dok smo bili egal cak i vodili,sudije perfidno prelomile utakmicu,Zoc poludeo i tehnicka,igraci usli u nervozu i kraj

mishkasije

pre 1 godinu

Šteta, mladi srpski igrači pod trenerskom palicom najvećeg Željka su zaslužili više. Možda ne bi bilo loše da se dovede par stranaca, da daju primer ovoj deci koja igraju za Partizan.

Вук

pre 1 godinu

Добро се држали. Да се нису предали тако рано могло би ту свашта да буде. Разлика није ни велика у поенима.

Vesko

pre 1 godinu

Papapetru... kada je letos potpisao neki novinari su pisali da je najveca "bomba" od svih pojacanja! Verovao sam I ja da smo doveli strasnog igraca, a onda sam ga video na EP i rekao da od njega nema nista! Nazalost, bio sam u pravu!

Dobri ljudi

pre 1 godinu

Obradvić se ponaša kao da je predsednik ispitne komisije za polaganje sudijskog ispita.To što ima gomilu trofeja,ne daje mu za pravo ovakvo nasilničko ponašanje.A sa druge strane gledano,pa ovo je privatna liga,a Partizan je pošteno platio ulaznicu,tako da...

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Ono kada citam komentare u kojima se pominju ocekivani porazi…Mozda je Barsa x-tostruki osvajac kojecega, ali ne igra se protiv slavne proslosti nego protiv petorice na terenu. Niko me moze ubediti da se Partizan uz vise zelje i borbenosti ovoj Barsi, pa jos bez Mirotica, nije mogao bolje suprotstaviti, a uz dobru dozu drskosti i par cojonesa cak i na pobedu ici. Ovakvom igrom me je Partizan podsetio na Zvezdu pre premene trenera; prve dve cetvrtine jos nekako, a potom pad i malodusno otaljavanje, i to pre svega od strane Amerikanaca. Bez skoka i pomaganja u odbrani, uz spori protok lopte, soliranja u napadu i los sut, razlika bi jos i izgledala podnosljiva, samo da nismo videli jednu neubedljivu Barsu. Samo sto ce u Madridu uz ovakvu igru biti -25, cime ce se samopouzdanje jos vise srozati, taman da se sanse protiv Zvezde u usponu svedu na teoretske.

zdravko

pre 1 godinu

Cudni su ovi grobari, uvek trazu izgovor porazu. Kada ih alba i olimpijakos otreo po tridest razlike, kazu dasu bili desetkovani. Sada kada ih barsa otresla sa rezervnim igracima, sad kazu kako obradovic predo utakmicu. Pa jiudi moji koji cirkus od navijaca, uvek drugi kriv za poraz pa vi nemate klupu jaku to vam mana. Nemoze vas da nose u evro ligi vukcevic koprivnica smajlagic avramovic andjusic, oni su ne iskusni za ovo takmicenje. Ovi stranci nemogu sami da igraju. Evo primer zvezda izvela petorku sve nasi ivanovic nedovic petrusev mitrovic lazic za tli cas stigli prednost i preokrenuli rezultat u korist zvezde. Samo vildoza uz ove momke i kuzmic to partizanu ne dostaje.Ali grobari posle pobede nad makabijem poleteli odma idu na fajln for polako bre duga je ovo sezona.

milan 26

pre 1 godinu

Ne znam kako, ali ovaj Papapetru je covek van svake forme, ali kao da nije forma, nego neznanje. On ne moze da se sastavi ni u napadu ni i odbrani, a drugi najskuplji igrac u timu, dosao kao zvezda. On igra kao pocetnik, nema ni energiju, svaki drugi potez mu je nelogican, sut ocajan, u odbrani kasni, spor, ne gradi igraca na skoku kako treba, nw kreira... Kako je on bio nosilac igre prosle god u PAO, ja nemam pojma. Sve mislim, proigrace uskoro, ali utakmice prolaze a on nas samo zakopava. Nisam pametan, daj Boze da se lik opasulji, ali ovo je ispod svakog ocekivanja, kao da si doveo igraca iz KK Borc.

123

pre 1 godinu

U ovom dvomecu u 3 dana ko je mislio da je moguce pobediti obe utakmice? U gostima? I ko se nada da ce pobediti Barsu i Real? U Bgd. ok..Ali u Spaniji? I protiv Reala ce biti tesko ali mislim da su vece sanse za neki egal jer ne igraju ovakvu odbranu. Takodje mislim da ce stranci u Partizanu da odigraju bolje, posebno sut. Ovo je bilo ocajno. Sve su promasili. Da li moze gore? Sumnjam. Andjusicu kapa dole i mora da ima vecu minutazu..Kao i Smailu ali je maler nevidjen..Skok..pa to mora da bude mnogo bolje i sa vecom voljom..Po 2 ili 3 napada su imali nakon skoka? To je nedopustivo i zato se gube utakmice..Pokusao sam da pisem o utakmici a ne neke navijacke gluposti. Zvezdi cestitam na pobedi..

Goks

pre 1 godinu

Ajmo grobari još jednom, živeo Janis Papapetru, najbolji igrač u istoriji Partizana. Posle svake utakmice ja pišem o kakvom majstoru se radi i šta... brdo minusa. Večeras ste se uverili o kakvoj igračkoj gromadi se radi. Ovakav nije igrao ovde od 45-e godine, od oslobodjenja. Ubica u napadu , stena u odbrani. Ovakvog majstora, majka više ne radja, ovakav se više neće pojaviti. Nadam se nikad više.

Republika Srpska

pre 1 godinu

Previše smo se mi uzdigli, svaki poraz osuđivati nekoga, Barsa je odigrala odbranu najbolju ove sezone, a nas šut stao. Očigledno nas treba vratiti u doba prije 6 godina, jer neki navijači kluba su toliko nezadovoljni, uživajte u košarci ili nemojte gledati. To što prozivate igrače govori samo kakvi ste navijači Partizana!

mikac357

pre 1 godinu

Da li Željko misli da može da odigra 34 utakmice Evrolige + ABA sa 5 igrača ili očekuje da mu dovedu još 3-4 pojačanja od po 2 miliona?

On to očekuje, navikao tako...

gasman

pre 1 godinu

Evropska kosarka je loseg kvaliteta.
NBA je pokupila sve vredno . Nema mladih ekipa. Barselona ima vise srpskih igraca od Partizana.Treneri,sve sami znalci,iskusni vuci,filozofi ...a ekipe im realno nista ne igraju.Basket ispred zgrade 90 tih je jaci od ovoga.Da li Partizan ima mladje kategorije ? Sta je sa tom decom? Najgore od svega sto se gura prica kako je sve to ok,ne moze dugacije.Moze ali treba odricanje,ulaganje vremena u decu .Ovo je pogresan put pa bio Partizan i prvak Evrope.Nema ovde stila,samo hajducija i udri.
(Vozdovac, 22. novembar 2022 21:45)

Ne moze.
I Deca hoce pare.
Mozes ga razvijati,gurati da igra i neces imati za to vreme nikakve klubske rezultate a kad pocne da lici na igraca ode za bolju ponudu u prvi klub koji mu da tu ponudu.
Ti za to vreme ne igras EL,neces osvajati titule zato sto forsiras te mlade igrace koji ne mogu da se nose sa iskusnim strancima a kad dobiju ponudu da igraju EL oni odu i kazu hoce da igraju EL i osvajaju titule.
A ti ih napravio igracima i onda kada treba da uberes plodove toga oni odu.
Takvo je stanje u nasoj kosarci.
Inace znam dva klinca,dva brata iz jednog naseg velikog kluba koji imaju 14 godina i imaju menadzere koji im odredjuju u kojem ce klubu da igraju.

Zivota

pre 1 godinu

Steta sto Partizan nije dobio ovo veceras, da Barsa konacno otpusti onog "trenera" i da doticni sa sobom povede zemljaka Jakubaitisa! Na koji foru je onaj decko zavrsio u Barsi....svaka cast menadzeru!

Aleksandar

pre 1 godinu

Koka je tragedija Papapetru majko mila.Igrač manje u napadu.Covek masi otvoreno polaganje.A sto pricaju za odbranu,pa on ispada kao na ringispilu.

M

pre 1 godinu

Nerealno je tražiti pobede u Barseloni i Madridu... Razumem euforiju ali ipak malo realnosti nije na odmetu.
Zna to vrlo dobro Željko sta radi, probao sa prvom postavom pa video da neće ići i onda bolje da daje minute ostalima...

društvance iz predgrađa

pre 1 godinu

Zahvaliti se Papapetruu. Mislim da nema potrebe više trošiti vreme sa njim. Dečko ne zna gde je lošiji, da li u odbrani ili napadu. Nula od igrača

Admiral

pre 1 godinu

Za šta je doveden Panter ako sjedi na klupi u ovakvoj utakmici!?
(sasa pg, 22. novembar 2022 22:36)

A sta treba kad mu ne ide? Da se forsira bezveze i da se rizikuje povreda? Previse su neki navijaci uzleteli pa bi da dobijamo Barsu i Real u gostima. To su ocekivani i realni porazi, bitno je ne povrediti se i ne obrukati se a kada igramo u Areni protiv njih probati na pobedu. Za nas su jako bitne dve utakmice nakon Reala, protiv Valensije i Zvezde u Areni, to se mora dobiti po svaku cenu. Ponedeljak i utakmica u Aba protiv Zvezde ce pokazati sta i kako, tu poraz ako ga bude i nije toliko bitan ako je sa malom razlikom jer su domacini, ali u EL ih moramo dobiti.

Зорг

pre 1 godinu

Папапетру је чедо Обрадовића као и ова непостојећа одбрана. Ниједна акција, без скокова, никаква решења у нападу, када нема тројки све се распада. Вукчевић је могао да игра у Реалу али је зато код великог мага закуцан за клупу. Уништио је све домаће играче а игра не постоји

iskreno

pre 1 godinu

Kaže neki lik ja nemam pojma o košarci kada sam komentarisao negativno ovog Grka prethodnih utakmica. Vidim baš je pokidao u odbrani, a i u napadu je vrhunski. Samo ne vidimo mi amateri to, to samo ovi profi koji se razumeju u košarku.

Shallom!

pre 1 godinu

@Vozdovac

Baš tako, sve si lepo rekao.
Meni se nijedan igrač iz ove ekipe Partizana ne sviđa, sem možda Lesora, Anđušića i Smailagića. Svi ostali su teški kampanjaši i solo igrači, kao uostalom i većina Amerikanaca. Došli ljudi da odrade te neke utakmice i treninge i zarade lovu. Partizan, navijači i ta neka "naša priča" njih niti vozi niti uopšte interesuje.

veliki strumf

pre 1 godinu

По ПРВИ ПУТ у сезони и то у завршници утакмице Партизан игра са комплетном белом петорком. И пта је резултат? Смањили су убедљиву разлику на 8! Уђе Ледеј и одмах се изгуби лопта. Нема среће са црнцима, неће они освајати трофеје! И Звезда са комплет белом петорком добила меч.

PAJSER

pre 1 godinu

Baš loše igra Partizan. Mnogo je bolja Crvena Zvezda. Ona u gostima pobedila večeras, a Partizan bruka zemlju košarke. Voleo bih da Partizan ne postoji, nego samo Crvena Zvezda i da bude najbolja uvek od svih. I da je svi obožavaju, a ne da ima onih kojima smeta jer njihov klub misli da on treba da bude prvi. To stvara razdor. Bolje je kad se svi ujedine u obožavanju Crvene Zvezde. Tad nema razdora ni problema nego se šalje pozitivna slika u svet.

Раде

pre 1 godinu

Aко после 10-так утакмица Вукчевић не би био бољи на позицији 3 од Папапетру главу ми сеците.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Bravo crno beli za borbu.
Presudio je skok u napadu i ziceri promašeni.
Druga postava je odigrala super utakmicu , bravo Danilo.
Sve ide još po planu.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Kako smo igrali odlična je razlika. Madar je mnogo tanak igrač. Nadam se da ćemo da ostanemo u igri za top 8 dok se Aleksa ne vrati.

Misa

pre 1 godinu

Zasto je obradovic predao utakmicu. Zaista sramno. Raskid ugovora sa ovim pečalbarima, s papapetruom prvim. On ili je mnogo bezobrazan i nekorektan ili je mnogo glup. Kako god srami se obradovicu i odgovori kako su to bas svi ovi placenici bolji od nasih igraca, po cemu, objasni ili i tebe boli uvo!? Zasto predajes utakmicu na - 10, cutis, sedis, povredjen si ili sta, srami se. Pokazujes protest prema tvojim inostranim izabranicima, nije li tako treneru@? Odakle ti pravo da PREDAJES utakmicu bre!!!!??? Andjusic ti ocitao lekciju.

Pera

pre 1 godinu

Ova utakmica jeste izgubljena, ali dugorocno, dobila je srpska kosarka. Ovolika minutaza Trifunovica, Smailagica, Tristana Vukcevica i ostalih srpskih igraca, i to protiv jedne Barse, to je zalog za buducnost reprezentacije.

Igrajmo taj tango smrti

pre 1 godinu

Partizan očajan, extra domaćinsko suđenje, Barsa duplo više skokova a izgubili smo 11 razlike... ovo uopšte nije loše verujte mi...

Mikii

pre 1 godinu

Nikad lošiju Barsu nisam gledao i opet ni blizu nismo bili. Zvezda se podigla pod Ivanovićem i sad sledi vrlo interesantna borba s njima. Real će nas bataliti prekosutra.

Jovan

pre 1 godinu

duledudule- Ништа бато не значи председник ЕЛ за судијско навлачење.Ако хоћеш да судије навлаче за твој тим-мораш да платиш тарифе унапред.Председник ЕЛ једино може помоћи за лакше повезивање понуђача и судија извођача,и за утицај на делегате и контролоре.Али,нема ништа без пара.

Gazda

pre 1 godinu

Cuvena taktika "ne mogu sudije da sviraju koliko mi mozemo da bijemo". Od polovine 2/4 samo tuca, po svaku cenu. Lako je igrati takvu odbranu kad imas dve podjednake petorke.
Mi smo podbacili u skoku pre svega. Previse drugih napada su imali. Sut nije isao ali kao posledica mesarske odbrane Barselone. Za Pantera sam znao da ce lose odigrati posle "postede" protiv Splita.

Goks

pre 1 godinu

Živeo Janis Papapetru, najbolji igrač u istoriji Partizana. Milion nečega, za čega ? Kako za čega, za ništa. Pa zašto ga toliko plaćaju ? Pa eto. Još jednom, živeo Janis Papapetru.

anketa

pre 1 godinu

Momentalno dati grku otkaz jer ovo sta on radi je van svake pameti. Za te pare se moze dovesti mnogo ozbiljniji igrac. Ako ne stranac, onda vratiti Zagorca, duplo je bolji od ovog.

todos

pre 1 godinu

Važno da će vozom do Madrida i do još jednog poraza.
Alo, nemamo centre, ćorav to vidi. Šutera za tri držimo na klupi, a ovaj Papapetru nema veze sa vezom. Inače gledam simultano i Zvezda dobi sa velikom borbenošću, samo što je Alba krš ekipa.

Ivica PFC

pre 1 godinu

Da li Željko misli da može da odigra 34 utakmice Evrolige + ABA sa 5 igrača ili očekuje da mu dovedu još 3-4 pojačanja od po 2 miliona?

Ovo je samo bacanje para i upropaštavanje domaćih igrača i košarke!

Lex

pre 1 godinu

Добро људи чему пљувачина одмах, не знам стварно шта очекујете против Барселоне која је задњих пар сезона ф4 тим, екипе попут Барсе, Реала, Олимпијакоса итд. су доста јаче, треба се помирити са тим и то је то.Битнији су ми мечеви попут оног против Макабија или Арманија у Арени који су нам директни конкуренти.Овакве мечеве гледам хладне главе.

Tragikomedija

pre 1 godinu

Gde su Papapetruovi svedoci sada? Gde je neko da kaže da svako ko kritikuje Papapetrua nema pojma o košarci? Čovek je ogroman promašaj, čitave sezone igre kriminalno, ofanzivno ne postoji, kretnja u napadu mu nije tipična za sportistu, defanzivno nije sad Geri Pejton kako ga predstavljaju svaki put kad pobedimo. Dobili smo Branka Lazića za jedno 10 puta veću platu od Brankove od igrača koji je bio nosilac tima Panatinaikosa prethodnih sezona, i još uvek se nađu ljudi da ga brane i lupaju minuse kritičarima. Navedite mi jednu tešku utakmicu ove sezone na kojih je Papapetru odigrao solidno napadački, ne sad da je briljirao, al barem solidno. Njegovu ulogu može da igra junior neki, manite me priče o kretnjama, postavljanjima, malim stvarima i njegovoj iznad prosečnoj odbrani, čovek je izgubljen cele sezone.

Mikii

pre 1 godinu

Partizan nema intenzitet ni snagu za borbu do kraja. Protiv Olimpijakosa su se dobro držali i onda skroz pali pa se još i obrukali, a ne sumnjam i da Barsa ovde ide na 20+. Zašto je to tako, pitanje je za Obradovića.

realno

pre 1 godinu

Partizan ima tim za respekt. Mnogo vrhunskih košarkaša. Mogu daleko ove godine. Zeljku je uvijek trebao top tim, nije trener da pravi rezultate sa prosečnim timom. Mada je vrhunski trener.

Eriberto

pre 1 godinu

Kakva krajdja ovo je teebalo da vodiimo 10ak razlike da nije ovih sudija na kraju Zocu tehmicka pa taj Zoc je institucija za sve sudije u EL treba mirno da stoje kad im se Zoc obraca.

Igor

pre 1 godinu

Partizan stvarno odličan ali i preskup tim,4-5 igrača sa platim minimum 1,5mil ali jako dobro skockan i vodjen od strane trenera koji sigurno ima oko milke uz svu neosporivu ljubav,energija iskreno neverovatna i to može biti problem Partizana kasnije..sve pohvale

Vozdovac

pre 1 godinu

Evropska kosarka je loseg kvaliteta.
NBA je pokupila sve vredno . Nema mladih ekipa. Barselona ima vise srpskih igraca od Partizana.Treneri,sve sami znalci,iskusni vuci,filozofi ...a ekipe im realno nista ne igraju.Basket ispred zgrade 90 tih je jaci od ovoga.Da li Partizan ima mladje kategorije ? Sta je sa tom decom? Najgore od svega sto se gura prica kako je sve to ok,ne moze dugacije.Moze ali treba odricanje,ulaganje vremena u decu .Ovo je pogresan put pa bio Partizan i prvak Evrope.Nema ovde stila,samo hajducija i udri.

Diletant

pre 1 godinu

Iznenadio me Partizan dobrom igrom u prvoj četvrtini, sve je išlo kako treba. U drugoj je Batsa baš zategla odbranu, igraju na ivici faula i mučili smo se poprilično. Za sad mi jedini smeta što nikako ne možemo da stabilizujemo skok, Barsa pokupi većinu skokova. Valjda bude bolje u drugom poluvremenu.
Igraj, napadaj !

duledudule

pre 1 godinu

Gledam simultano oba prenosa, Partizan ima najbolje sudjenje u evroligi ubedljivo, 13 bacanja u Blaugrani Barsa 2... Sta ti je direktor evrolige...

jezzz

pre 1 godinu

Partizan kida kako igra…evo ja kao navijac Zvezde (ne delija) vam kazem. Odlicni su…igraci znaju sta rade,trener poslozio.
Steta sto Ivanovic Zvezdi nije bio od pocetka. Ali moracemo da ga sacekamo 1 god. Sledece da vidimo kako ce biti.

Lex

pre 1 godinu

Миротић покушао да помогне навијачима Партизана у Барселони.Овог човека обавезно аплаузом поздравити кад дође у Арену!!!

Lex

pre 1 godinu

Миротић покушао да помогне навијачима Партизана у Барселони.Овог човека обавезно аплаузом поздравити кад дође у Арену!!!

Dobri ljudi

pre 1 godinu

Obradvić se ponaša kao da je predsednik ispitne komisije za polaganje sudijskog ispita.To što ima gomilu trofeja,ne daje mu za pravo ovakvo nasilničko ponašanje.A sa druge strane gledano,pa ovo je privatna liga,a Partizan je pošteno platio ulaznicu,tako da...

veliki strumf

pre 1 godinu

По ПРВИ ПУТ у сезони и то у завршници утакмице Партизан игра са комплетном белом петорком. И пта је резултат? Смањили су убедљиву разлику на 8! Уђе Ледеј и одмах се изгуби лопта. Нема среће са црнцима, неће они освајати трофеје! И Звезда са комплет белом петорком добила меч.

mikac357

pre 1 godinu

Da li Željko misli da može da odigra 34 utakmice Evrolige + ABA sa 5 igrača ili očekuje da mu dovedu još 3-4 pojačanja od po 2 miliona?

On to očekuje, navikao tako...

milan 26

pre 1 godinu

Ne znam kako, ali ovaj Papapetru je covek van svake forme, ali kao da nije forma, nego neznanje. On ne moze da se sastavi ni u napadu ni i odbrani, a drugi najskuplji igrac u timu, dosao kao zvezda. On igra kao pocetnik, nema ni energiju, svaki drugi potez mu je nelogican, sut ocajan, u odbrani kasni, spor, ne gradi igraca na skoku kako treba, nw kreira... Kako je on bio nosilac igre prosle god u PAO, ja nemam pojma. Sve mislim, proigrace uskoro, ali utakmice prolaze a on nas samo zakopava. Nisam pametan, daj Boze da se lik opasulji, ali ovo je ispod svakog ocekivanja, kao da si doveo igraca iz KK Borc.

Ivica PFC

pre 1 godinu

Da li Željko misli da može da odigra 34 utakmice Evrolige + ABA sa 5 igrača ili očekuje da mu dovedu još 3-4 pojačanja od po 2 miliona?

Ovo je samo bacanje para i upropaštavanje domaćih igrača i košarke!

zdravko

pre 1 godinu

Cudni su ovi grobari, uvek trazu izgovor porazu. Kada ih alba i olimpijakos otreo po tridest razlike, kazu dasu bili desetkovani. Sada kada ih barsa otresla sa rezervnim igracima, sad kazu kako obradovic predo utakmicu. Pa jiudi moji koji cirkus od navijaca, uvek drugi kriv za poraz pa vi nemate klupu jaku to vam mana. Nemoze vas da nose u evro ligi vukcevic koprivnica smajlagic avramovic andjusic, oni su ne iskusni za ovo takmicenje. Ovi stranci nemogu sami da igraju. Evo primer zvezda izvela petorku sve nasi ivanovic nedovic petrusev mitrovic lazic za tli cas stigli prednost i preokrenuli rezultat u korist zvezde. Samo vildoza uz ove momke i kuzmic to partizanu ne dostaje.Ali grobari posle pobede nad makabijem poleteli odma idu na fajln for polako bre duga je ovo sezona.

Зорг

pre 1 godinu

Папапетру је чедо Обрадовића као и ова непостојећа одбрана. Ниједна акција, без скокова, никаква решења у нападу, када нема тројки све се распада. Вукчевић је могао да игра у Реалу али је зато код великог мага закуцан за клупу. Уништио је све домаће играче а игра не постоји

Tragikomedija

pre 1 godinu

Gde su Papapetruovi svedoci sada? Gde je neko da kaže da svako ko kritikuje Papapetrua nema pojma o košarci? Čovek je ogroman promašaj, čitave sezone igre kriminalno, ofanzivno ne postoji, kretnja u napadu mu nije tipična za sportistu, defanzivno nije sad Geri Pejton kako ga predstavljaju svaki put kad pobedimo. Dobili smo Branka Lazića za jedno 10 puta veću platu od Brankove od igrača koji je bio nosilac tima Panatinaikosa prethodnih sezona, i još uvek se nađu ljudi da ga brane i lupaju minuse kritičarima. Navedite mi jednu tešku utakmicu ove sezone na kojih je Papapetru odigrao solidno napadački, ne sad da je briljirao, al barem solidno. Njegovu ulogu može da igra junior neki, manite me priče o kretnjama, postavljanjima, malim stvarima i njegovoj iznad prosečnoj odbrani, čovek je izgubljen cele sezone.

Vesko

pre 1 godinu

Papapetru... kada je letos potpisao neki novinari su pisali da je najveca "bomba" od svih pojacanja! Verovao sam I ja da smo doveli strasnog igraca, a onda sam ga video na EP i rekao da od njega nema nista! Nazalost, bio sam u pravu!

Republika Srpska

pre 1 godinu

Previše smo se mi uzdigli, svaki poraz osuđivati nekoga, Barsa je odigrala odbranu najbolju ove sezone, a nas šut stao. Očigledno nas treba vratiti u doba prije 6 godina, jer neki navijači kluba su toliko nezadovoljni, uživajte u košarci ili nemojte gledati. To što prozivate igrače govori samo kakvi ste navijači Partizana!

Misa

pre 1 godinu

Zasto je obradovic predao utakmicu. Zaista sramno. Raskid ugovora sa ovim pečalbarima, s papapetruom prvim. On ili je mnogo bezobrazan i nekorektan ili je mnogo glup. Kako god srami se obradovicu i odgovori kako su to bas svi ovi placenici bolji od nasih igraca, po cemu, objasni ili i tebe boli uvo!? Zasto predajes utakmicu na - 10, cutis, sedis, povredjen si ili sta, srami se. Pokazujes protest prema tvojim inostranim izabranicima, nije li tako treneru@? Odakle ti pravo da PREDAJES utakmicu bre!!!!??? Andjusic ti ocitao lekciju.

mishkasije

pre 1 godinu

Šteta, mladi srpski igrači pod trenerskom palicom najvećeg Željka su zaslužili više. Možda ne bi bilo loše da se dovede par stranaca, da daju primer ovoj deci koja igraju za Partizan.

Раде

pre 1 godinu

Aко после 10-так утакмица Вукчевић не би био бољи на позицији 3 од Папапетру главу ми сеците.

Mikii

pre 1 godinu

Nikad lošiju Barsu nisam gledao i opet ni blizu nismo bili. Zvezda se podigla pod Ivanovićem i sad sledi vrlo interesantna borba s njima. Real će nas bataliti prekosutra.

Goks

pre 1 godinu

Živeo Janis Papapetru, najbolji igrač u istoriji Partizana. Milion nečega, za čega ? Kako za čega, za ništa. Pa zašto ga toliko plaćaju ? Pa eto. Još jednom, živeo Janis Papapetru.

Shallom!

pre 1 godinu

@Vozdovac

Baš tako, sve si lepo rekao.
Meni se nijedan igrač iz ove ekipe Partizana ne sviđa, sem možda Lesora, Anđušića i Smailagića. Svi ostali su teški kampanjaši i solo igrači, kao uostalom i većina Amerikanaca. Došli ljudi da odrade te neke utakmice i treninge i zarade lovu. Partizan, navijači i ta neka "naša priča" njih niti vozi niti uopšte interesuje.

gasman

pre 1 godinu

Evropska kosarka je loseg kvaliteta.
NBA je pokupila sve vredno . Nema mladih ekipa. Barselona ima vise srpskih igraca od Partizana.Treneri,sve sami znalci,iskusni vuci,filozofi ...a ekipe im realno nista ne igraju.Basket ispred zgrade 90 tih je jaci od ovoga.Da li Partizan ima mladje kategorije ? Sta je sa tom decom? Najgore od svega sto se gura prica kako je sve to ok,ne moze dugacije.Moze ali treba odricanje,ulaganje vremena u decu .Ovo je pogresan put pa bio Partizan i prvak Evrope.Nema ovde stila,samo hajducija i udri.
(Vozdovac, 22. novembar 2022 21:45)

Ne moze.
I Deca hoce pare.
Mozes ga razvijati,gurati da igra i neces imati za to vreme nikakve klubske rezultate a kad pocne da lici na igraca ode za bolju ponudu u prvi klub koji mu da tu ponudu.
Ti za to vreme ne igras EL,neces osvajati titule zato sto forsiras te mlade igrace koji ne mogu da se nose sa iskusnim strancima a kad dobiju ponudu da igraju EL oni odu i kazu hoce da igraju EL i osvajaju titule.
A ti ih napravio igracima i onda kada treba da uberes plodove toga oni odu.
Takvo je stanje u nasoj kosarci.
Inace znam dva klinca,dva brata iz jednog naseg velikog kluba koji imaju 14 godina i imaju menadzere koji im odredjuju u kojem ce klubu da igraju.

društvance iz predgrađa

pre 1 godinu

Zahvaliti se Papapetruu. Mislim da nema potrebe više trošiti vreme sa njim. Dečko ne zna gde je lošiji, da li u odbrani ili napadu. Nula od igrača

123

pre 1 godinu

U ovom dvomecu u 3 dana ko je mislio da je moguce pobediti obe utakmice? U gostima? I ko se nada da ce pobediti Barsu i Real? U Bgd. ok..Ali u Spaniji? I protiv Reala ce biti tesko ali mislim da su vece sanse za neki egal jer ne igraju ovakvu odbranu. Takodje mislim da ce stranci u Partizanu da odigraju bolje, posebno sut. Ovo je bilo ocajno. Sve su promasili. Da li moze gore? Sumnjam. Andjusicu kapa dole i mora da ima vecu minutazu..Kao i Smailu ali je maler nevidjen..Skok..pa to mora da bude mnogo bolje i sa vecom voljom..Po 2 ili 3 napada su imali nakon skoka? To je nedopustivo i zato se gube utakmice..Pokusao sam da pisem o utakmici a ne neke navijacke gluposti. Zvezdi cestitam na pobedi..

anketa

pre 1 godinu

Momentalno dati grku otkaz jer ovo sta on radi je van svake pameti. Za te pare se moze dovesti mnogo ozbiljniji igrac. Ako ne stranac, onda vratiti Zagorca, duplo je bolji od ovog.

Goks

pre 1 godinu

Ajmo grobari još jednom, živeo Janis Papapetru, najbolji igrač u istoriji Partizana. Posle svake utakmice ja pišem o kakvom majstoru se radi i šta... brdo minusa. Večeras ste se uverili o kakvoj igračkoj gromadi se radi. Ovakav nije igrao ovde od 45-e godine, od oslobodjenja. Ubica u napadu , stena u odbrani. Ovakvog majstora, majka više ne radja, ovakav se više neće pojaviti. Nadam se nikad više.

Vozdovac

pre 1 godinu

Evropska kosarka je loseg kvaliteta.
NBA je pokupila sve vredno . Nema mladih ekipa. Barselona ima vise srpskih igraca od Partizana.Treneri,sve sami znalci,iskusni vuci,filozofi ...a ekipe im realno nista ne igraju.Basket ispred zgrade 90 tih je jaci od ovoga.Da li Partizan ima mladje kategorije ? Sta je sa tom decom? Najgore od svega sto se gura prica kako je sve to ok,ne moze dugacije.Moze ali treba odricanje,ulaganje vremena u decu .Ovo je pogresan put pa bio Partizan i prvak Evrope.Nema ovde stila,samo hajducija i udri.

iskreno

pre 1 godinu

Kaže neki lik ja nemam pojma o košarci kada sam komentarisao negativno ovog Grka prethodnih utakmica. Vidim baš je pokidao u odbrani, a i u napadu je vrhunski. Samo ne vidimo mi amateri to, to samo ovi profi koji se razumeju u košarku.

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Ono kada citam komentare u kojima se pominju ocekivani porazi…Mozda je Barsa x-tostruki osvajac kojecega, ali ne igra se protiv slavne proslosti nego protiv petorice na terenu. Niko me moze ubediti da se Partizan uz vise zelje i borbenosti ovoj Barsi, pa jos bez Mirotica, nije mogao bolje suprotstaviti, a uz dobru dozu drskosti i par cojonesa cak i na pobedu ici. Ovakvom igrom me je Partizan podsetio na Zvezdu pre premene trenera; prve dve cetvrtine jos nekako, a potom pad i malodusno otaljavanje, i to pre svega od strane Amerikanaca. Bez skoka i pomaganja u odbrani, uz spori protok lopte, soliranja u napadu i los sut, razlika bi jos i izgledala podnosljiva, samo da nismo videli jednu neubedljivu Barsu. Samo sto ce u Madridu uz ovakvu igru biti -25, cime ce se samopouzdanje jos vise srozati, taman da se sanse protiv Zvezde u usponu svedu na teoretske.

Admiral

pre 1 godinu

Za šta je doveden Panter ako sjedi na klupi u ovakvoj utakmici!?
(sasa pg, 22. novembar 2022 22:36)

A sta treba kad mu ne ide? Da se forsira bezveze i da se rizikuje povreda? Previse su neki navijaci uzleteli pa bi da dobijamo Barsu i Real u gostima. To su ocekivani i realni porazi, bitno je ne povrediti se i ne obrukati se a kada igramo u Areni protiv njih probati na pobedu. Za nas su jako bitne dve utakmice nakon Reala, protiv Valensije i Zvezde u Areni, to se mora dobiti po svaku cenu. Ponedeljak i utakmica u Aba protiv Zvezde ce pokazati sta i kako, tu poraz ako ga bude i nije toliko bitan ako je sa malom razlikom jer su domacini, ali u EL ih moramo dobiti.

Aleksandar

pre 1 godinu

Koka je tragedija Papapetru majko mila.Igrač manje u napadu.Covek masi otvoreno polaganje.A sto pricaju za odbranu,pa on ispada kao na ringispilu.

Zivota

pre 1 godinu

Steta sto Partizan nije dobio ovo veceras, da Barsa konacno otpusti onog "trenera" i da doticni sa sobom povede zemljaka Jakubaitisa! Na koji foru je onaj decko zavrsio u Barsi....svaka cast menadzeru!

todos

pre 1 godinu

Važno da će vozom do Madrida i do još jednog poraza.
Alo, nemamo centre, ćorav to vidi. Šutera za tri držimo na klupi, a ovaj Papapetru nema veze sa vezom. Inače gledam simultano i Zvezda dobi sa velikom borbenošću, samo što je Alba krš ekipa.

Живчани лик

pre 1 godinu

Партизан победи Макаби - гробари се радују до неба, величају све играче, не смета им што су шака срба у том клубу статисти. Изгубе вечерас и управо ти исти навијачи поништавају све што су пре неколико дана писали :Д Увек сте били и остали комедија.

Mikii

pre 1 godinu

Partizan nema intenzitet ni snagu za borbu do kraja. Protiv Olimpijakosa su se dobro držali i onda skroz pali pa se još i obrukali, a ne sumnjam i da Barsa ovde ide na 20+. Zašto je to tako, pitanje je za Obradovića.

4k4.Dex

pre 1 godinu

Da li je realno da se vi prepucavate ko je bolji u EL umesto da uživate što imamo dva kluba ako već kao volite košarku da gledate. Neverovatno majke mi.

Gazda

pre 1 godinu

Cuvena taktika "ne mogu sudije da sviraju koliko mi mozemo da bijemo". Od polovine 2/4 samo tuca, po svaku cenu. Lako je igrati takvu odbranu kad imas dve podjednake petorke.
Mi smo podbacili u skoku pre svega. Previse drugih napada su imali. Sut nije isao ali kao posledica mesarske odbrane Barselone. Za Pantera sam znao da ce lose odigrati posle "postede" protiv Splita.

duledudule

pre 1 godinu

Gledam simultano oba prenosa, Partizan ima najbolje sudjenje u evroligi ubedljivo, 13 bacanja u Blaugrani Barsa 2... Sta ti je direktor evrolige...

Slobo

pre 1 godinu

Sad sam malo trazio statistiku po sajtu EL
Papapetru ima procenat suta za 3p u karijeri 33%
a ove godine u Partizanu 2 od 15 ili 13%
I tih 33% nije neka strasna statistika ako sam nasao da Marko Simonovic ima procenat suta u EL za 3p 41% a igrao je u CZ za klikere sto se kaze.
Punter u EL ima procenat od 37% za 3p a toliko napadani Branko Lazic i od jednih i od drugih navijaca ima 34% procenat za 3p

Jovan

pre 1 godinu

duledudule- Ништа бато не значи председник ЕЛ за судијско навлачење.Ако хоћеш да судије навлаче за твој тим-мораш да платиш тарифе унапред.Председник ЕЛ једино може помоћи за лакше повезивање понуђача и судија извођача,и за утицај на делегате и контролоре.Али,нема ништа без пара.

Вук

pre 1 godinu

Добро се држали. Да се нису предали тако рано могло би ту свашта да буде. Разлика није ни велика у поенима.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Kako smo igrali odlična je razlika. Madar je mnogo tanak igrač. Nadam se da ćemo da ostanemo u igri za top 8 dok se Aleksa ne vrati.

Lex

pre 1 godinu

Добро људи чему пљувачина одмах, не знам стварно шта очекујете против Барселоне која је задњих пар сезона ф4 тим, екипе попут Барсе, Реала, Олимпијакоса итд. су доста јаче, треба се помирити са тим и то је то.Битнији су ми мечеви попут оног против Макабија или Арманија у Арени који су нам директни конкуренти.Овакве мечеве гледам хладне главе.

PAJSER

pre 1 godinu

Baš loše igra Partizan. Mnogo je bolja Crvena Zvezda. Ona u gostima pobedila večeras, a Partizan bruka zemlju košarke. Voleo bih da Partizan ne postoji, nego samo Crvena Zvezda i da bude najbolja uvek od svih. I da je svi obožavaju, a ne da ima onih kojima smeta jer njihov klub misli da on treba da bude prvi. To stvara razdor. Bolje je kad se svi ujedine u obožavanju Crvene Zvezde. Tad nema razdora ni problema nego se šalje pozitivna slika u svet.

M

pre 1 godinu

Nerealno je tražiti pobede u Barseloni i Madridu... Razumem euforiju ali ipak malo realnosti nije na odmetu.
Zna to vrlo dobro Željko sta radi, probao sa prvom postavom pa video da neće ići i onda bolje da daje minute ostalima...

Igrajmo taj tango smrti

pre 1 godinu

Partizan očajan, extra domaćinsko suđenje, Barsa duplo više skokova a izgubili smo 11 razlike... ovo uopšte nije loše verujte mi...

Pera

pre 1 godinu

Ova utakmica jeste izgubljena, ali dugorocno, dobila je srpska kosarka. Ovolika minutaza Trifunovica, Smailagica, Tristana Vukcevica i ostalih srpskih igraca, i to protiv jedne Barse, to je zalog za buducnost reprezentacije.

Diletant

pre 1 godinu

Iznenadio me Partizan dobrom igrom u prvoj četvrtini, sve je išlo kako treba. U drugoj je Batsa baš zategla odbranu, igraju na ivici faula i mučili smo se poprilično. Za sad mi jedini smeta što nikako ne možemo da stabilizujemo skok, Barsa pokupi većinu skokova. Valjda bude bolje u drugom poluvremenu.
Igraj, napadaj !

Igor

pre 1 godinu

Partizan stvarno odličan ali i preskup tim,4-5 igrača sa platim minimum 1,5mil ali jako dobro skockan i vodjen od strane trenera koji sigurno ima oko milke uz svu neosporivu ljubav,energija iskreno neverovatna i to može biti problem Partizana kasnije..sve pohvale

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Bravo crno beli za borbu.
Presudio je skok u napadu i ziceri promašeni.
Druga postava je odigrala super utakmicu , bravo Danilo.
Sve ide još po planu.

ccc?

pre 1 godinu

Добро се држали. Да се нису предали тако рано могло би ту свашта да буде. Разлика није ни велика у поенима.
(Вук, 22. novembar 2022 23:05)


Ali za 2 dana se igra u Madridu? Sutra vozom putuju..Video je to Zeljko da ne vredi se trositi i juriti nesto sto ces da izgubis..Sada proti Reala mora mnogo jace..

sale

pre 1 godinu

Zasluzena pobeda Barse ali..Faul Smajliju u odbrani iako je bio cist faul u napadu,isto to samo obrnuto sviran nama faul u napadu,lakat u glavu Lideju na metar od sudije i trojka,poklonjena 7poena i to sve dok smo bili egal cak i vodili,sudije perfidno prelomile utakmicu,Zoc poludeo i tehnicka,igraci usli u nervozu i kraj

Mohikanac

pre 1 godinu

dr.Mabuzo

Odlično zaažanje...mada nije samo do nogu.

Primetio sam da Ristić, Petrušev (on ispravlja u hodu), Janković Stefan...znači koledž momci ili oni koji su juniorski staž odradili u USA imaju problem sa preuzimanjem, lateralnim kretnjama, čitanjem situacija u protoku lopte...

Ne reaguju na zadatke u odbrani, sporo i pogrešno rotiraju.

ja

pre 1 godinu

Džaba milioni kada klub nema mentalitet pobednika
(Objektivan, 22. novembar 2022 23:00)

Polako. Umor je sustigao igrače koji su prethodne utakmice, 2-3 u nedelji odradili sa 30+ minuta. Bio sam u dvorani i jasno se moglo primetiti da su nekim igračima bile vidno teške noge.

jezzz

pre 1 godinu

Partizan kida kako igra…evo ja kao navijac Zvezde (ne delija) vam kazem. Odlicni su…igraci znaju sta rade,trener poslozio.
Steta sto Ivanovic Zvezdi nije bio od pocetka. Ali moracemo da ga sacekamo 1 god. Sledece da vidimo kako ce biti.

Eriberto

pre 1 godinu

Kakva krajdja ovo je teebalo da vodiimo 10ak razlike da nije ovih sudija na kraju Zocu tehmicka pa taj Zoc je institucija za sve sudije u EL treba mirno da stoje kad im se Zoc obraca.

dr.Mabuzo

pre 1 godinu

Ma sve ok . Barsin roster jači za klasu.
Ali Smajlijevo gubljenje u odbrani kad ne zna koga cuva ... .spore noge (ovo nema veze sa povredom uvek je imao spore noge) - užas.
Valjda ce ga nauciti da barem korektno odigra u odbrani

ada

pre 1 godinu

Zvezda ce uskoro imati isti skor ko i mi,jer cemo mi mozda u sledecih pet kola dobiti upravo samo njih.
Sa ovim rosterom necemo ni aba uzeti jer njima igra 12 a nama sedam igraca....

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Sve dolazi na svoje. Pobeda Zvezde i poraz Partizana.
(insajder, 22. novembar 2022 22:43)

Samo vi nama cuvajte ledja i nemojte brinuti.
(gasman, 22. novembar 2022 23:04)

Sve smo bliži. I to s leđa.

realno

pre 1 godinu

Partizan ima tim za respekt. Mnogo vrhunskih košarkaša. Mogu daleko ove godine. Zeljku je uvijek trebao top tim, nije trener da pravi rezultate sa prosečnim timom. Mada je vrhunski trener.

Mirjana

pre 1 godinu

Opet cu da napisem. Ni jedan nas klub ne zasluzuje i ne treba da igra EL. mala smo i siromasna zemlja. Bacaju se pare. Kome se mi to dokazujemo? Sve jedno da li si deveti ili poslednji. Igras protiv timova koji imaju A licencu i koji imaju daleko vece budzete. Nasi timovi sluze da neki stranci dodju na sezonu uzmu pare i ode i onda sledece sezone jovo nanovo. Zasto se englezi ne guraju u EL, ili jos neki turski, ftancuski, nemacki klub? Dovoljan nam je EC ili najbolje FIBA LS. Dovedes dva tri stranca a ostalo nasi

Dejan Lekic

pre 1 godinu

Gledah utakmicu i pitah se nekoliko puta "da li ja ovo gledam utakmicu evropske lige?" - Ovi timovi bi trebalo da su najbolji u Evropi, jel' tako?

Pera

pre 1 godinu

Ova utakmica jeste izgubljena, ali dugorocno, dobila je srpska kosarka. Ovolika minutaza Trifunovica, Smailagica, Tristana Vukcevica i ostalih srpskih igraca, i to protiv jedne Barse, to je zalog za buducnost reprezentacije.

ja

pre 1 godinu

Džaba milioni kada klub nema mentalitet pobednika
(Objektivan, 22. novembar 2022 23:00)

Polako. Umor je sustigao igrače koji su prethodne utakmice, 2-3 u nedelji odradili sa 30+ minuta. Bio sam u dvorani i jasno se moglo primetiti da su nekim igračima bile vidno teške noge.

Eriberto

pre 1 godinu

Kakva krajdja ovo je teebalo da vodiimo 10ak razlike da nije ovih sudija na kraju Zocu tehmicka pa taj Zoc je institucija za sve sudije u EL treba mirno da stoje kad im se Zoc obraca.

ccc?

pre 1 godinu

Добро се држали. Да се нису предали тако рано могло би ту свашта да буде. Разлика није ни велика у поенима.
(Вук, 22. novembar 2022 23:05)


Ali za 2 dana se igra u Madridu? Sutra vozom putuju..Video je to Zeljko da ne vredi se trositi i juriti nesto sto ces da izgubis..Sada proti Reala mora mnogo jace..

veliki strumf

pre 1 godinu

По ПРВИ ПУТ у сезони и то у завршници утакмице Партизан игра са комплетном белом петорком. И пта је резултат? Смањили су убедљиву разлику на 8! Уђе Ледеј и одмах се изгуби лопта. Нема среће са црнцима, неће они освајати трофеје! И Звезда са комплет белом петорком добила меч.

PAJSER

pre 1 godinu

Baš loše igra Partizan. Mnogo je bolja Crvena Zvezda. Ona u gostima pobedila večeras, a Partizan bruka zemlju košarke. Voleo bih da Partizan ne postoji, nego samo Crvena Zvezda i da bude najbolja uvek od svih. I da je svi obožavaju, a ne da ima onih kojima smeta jer njihov klub misli da on treba da bude prvi. To stvara razdor. Bolje je kad se svi ujedine u obožavanju Crvene Zvezde. Tad nema razdora ni problema nego se šalje pozitivna slika u svet.

sale

pre 1 godinu

Zasluzena pobeda Barse ali..Faul Smajliju u odbrani iako je bio cist faul u napadu,isto to samo obrnuto sviran nama faul u napadu,lakat u glavu Lideju na metar od sudije i trojka,poklonjena 7poena i to sve dok smo bili egal cak i vodili,sudije perfidno prelomile utakmicu,Zoc poludeo i tehnicka,igraci usli u nervozu i kraj

Вук

pre 1 godinu

Добро се држали. Да се нису предали тако рано могло би ту свашта да буде. Разлика није ни велика у поенима.

Dobri ljudi

pre 1 godinu

Obradvić se ponaša kao da je predsednik ispitne komisije za polaganje sudijskog ispita.To što ima gomilu trofeja,ne daje mu za pravo ovakvo nasilničko ponašanje.A sa druge strane gledano,pa ovo je privatna liga,a Partizan je pošteno platio ulaznicu,tako da...

Igrajmo taj tango smrti

pre 1 godinu

Partizan očajan, extra domaćinsko suđenje, Barsa duplo više skokova a izgubili smo 11 razlike... ovo uopšte nije loše verujte mi...

Admiral

pre 1 godinu

Za šta je doveden Panter ako sjedi na klupi u ovakvoj utakmici!?
(sasa pg, 22. novembar 2022 22:36)

A sta treba kad mu ne ide? Da se forsira bezveze i da se rizikuje povreda? Previse su neki navijaci uzleteli pa bi da dobijamo Barsu i Real u gostima. To su ocekivani i realni porazi, bitno je ne povrediti se i ne obrukati se a kada igramo u Areni protiv njih probati na pobedu. Za nas su jako bitne dve utakmice nakon Reala, protiv Valensije i Zvezde u Areni, to se mora dobiti po svaku cenu. Ponedeljak i utakmica u Aba protiv Zvezde ce pokazati sta i kako, tu poraz ako ga bude i nije toliko bitan ako je sa malom razlikom jer su domacini, ali u EL ih moramo dobiti.

Lex

pre 1 godinu

Добро људи чему пљувачина одмах, не знам стварно шта очекујете против Барселоне која је задњих пар сезона ф4 тим, екипе попут Барсе, Реала, Олимпијакоса итд. су доста јаче, треба се помирити са тим и то је то.Битнији су ми мечеви попут оног против Макабија или Арманија у Арени који су нам директни конкуренти.Овакве мечеве гледам хладне главе.

Misa

pre 1 godinu

Zasto je obradovic predao utakmicu. Zaista sramno. Raskid ugovora sa ovim pečalbarima, s papapetruom prvim. On ili je mnogo bezobrazan i nekorektan ili je mnogo glup. Kako god srami se obradovicu i odgovori kako su to bas svi ovi placenici bolji od nasih igraca, po cemu, objasni ili i tebe boli uvo!? Zasto predajes utakmicu na - 10, cutis, sedis, povredjen si ili sta, srami se. Pokazujes protest prema tvojim inostranim izabranicima, nije li tako treneru@? Odakle ti pravo da PREDAJES utakmicu bre!!!!??? Andjusic ti ocitao lekciju.

Igor

pre 1 godinu

Partizan stvarno odličan ali i preskup tim,4-5 igrača sa platim minimum 1,5mil ali jako dobro skockan i vodjen od strane trenera koji sigurno ima oko milke uz svu neosporivu ljubav,energija iskreno neverovatna i to može biti problem Partizana kasnije..sve pohvale

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Kako smo igrali odlična je razlika. Madar je mnogo tanak igrač. Nadam se da ćemo da ostanemo u igri za top 8 dok se Aleksa ne vrati.

realno

pre 1 godinu

Partizan ima tim za respekt. Mnogo vrhunskih košarkaša. Mogu daleko ove godine. Zeljku je uvijek trebao top tim, nije trener da pravi rezultate sa prosečnim timom. Mada je vrhunski trener.

duledudule

pre 1 godinu

Gledam simultano oba prenosa, Partizan ima najbolje sudjenje u evroligi ubedljivo, 13 bacanja u Blaugrani Barsa 2... Sta ti je direktor evrolige...

zdravko

pre 1 godinu

Cudni su ovi grobari, uvek trazu izgovor porazu. Kada ih alba i olimpijakos otreo po tridest razlike, kazu dasu bili desetkovani. Sada kada ih barsa otresla sa rezervnim igracima, sad kazu kako obradovic predo utakmicu. Pa jiudi moji koji cirkus od navijaca, uvek drugi kriv za poraz pa vi nemate klupu jaku to vam mana. Nemoze vas da nose u evro ligi vukcevic koprivnica smajlagic avramovic andjusic, oni su ne iskusni za ovo takmicenje. Ovi stranci nemogu sami da igraju. Evo primer zvezda izvela petorku sve nasi ivanovic nedovic petrusev mitrovic lazic za tli cas stigli prednost i preokrenuli rezultat u korist zvezde. Samo vildoza uz ove momke i kuzmic to partizanu ne dostaje.Ali grobari posle pobede nad makabijem poleteli odma idu na fajln for polako bre duga je ovo sezona.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Bravo crno beli za borbu.
Presudio je skok u napadu i ziceri promašeni.
Druga postava je odigrala super utakmicu , bravo Danilo.
Sve ide još po planu.

Зорг

pre 1 godinu

Папапетру је чедо Обрадовића као и ова непостојећа одбрана. Ниједна акција, без скокова, никаква решења у нападу, када нема тројки све се распада. Вукчевић је могао да игра у Реалу али је зато код великог мага закуцан за клупу. Уништио је све домаће играче а игра не постоји

Ivica PFC

pre 1 godinu

Da li Željko misli da može da odigra 34 utakmice Evrolige + ABA sa 5 igrača ili očekuje da mu dovedu još 3-4 pojačanja od po 2 miliona?

Ovo je samo bacanje para i upropaštavanje domaćih igrača i košarke!

Republika Srpska

pre 1 godinu

Previše smo se mi uzdigli, svaki poraz osuđivati nekoga, Barsa je odigrala odbranu najbolju ove sezone, a nas šut stao. Očigledno nas treba vratiti u doba prije 6 godina, jer neki navijači kluba su toliko nezadovoljni, uživajte u košarci ili nemojte gledati. To što prozivate igrače govori samo kakvi ste navijači Partizana!

Gazda

pre 1 godinu

Cuvena taktika "ne mogu sudije da sviraju koliko mi mozemo da bijemo". Od polovine 2/4 samo tuca, po svaku cenu. Lako je igrati takvu odbranu kad imas dve podjednake petorke.
Mi smo podbacili u skoku pre svega. Previse drugih napada su imali. Sut nije isao ali kao posledica mesarske odbrane Barselone. Za Pantera sam znao da ce lose odigrati posle "postede" protiv Splita.

M

pre 1 godinu

Nerealno je tražiti pobede u Barseloni i Madridu... Razumem euforiju ali ipak malo realnosti nije na odmetu.
Zna to vrlo dobro Željko sta radi, probao sa prvom postavom pa video da neće ići i onda bolje da daje minute ostalima...

Vozdovac

pre 1 godinu

Evropska kosarka je loseg kvaliteta.
NBA je pokupila sve vredno . Nema mladih ekipa. Barselona ima vise srpskih igraca od Partizana.Treneri,sve sami znalci,iskusni vuci,filozofi ...a ekipe im realno nista ne igraju.Basket ispred zgrade 90 tih je jaci od ovoga.Da li Partizan ima mladje kategorije ? Sta je sa tom decom? Najgore od svega sto se gura prica kako je sve to ok,ne moze dugacije.Moze ali treba odricanje,ulaganje vremena u decu .Ovo je pogresan put pa bio Partizan i prvak Evrope.Nema ovde stila,samo hajducija i udri.

todos

pre 1 godinu

Važno da će vozom do Madrida i do još jednog poraza.
Alo, nemamo centre, ćorav to vidi. Šutera za tri držimo na klupi, a ovaj Papapetru nema veze sa vezom. Inače gledam simultano i Zvezda dobi sa velikom borbenošću, samo što je Alba krš ekipa.

društvance iz predgrađa

pre 1 godinu

Zahvaliti se Papapetruu. Mislim da nema potrebe više trošiti vreme sa njim. Dečko ne zna gde je lošiji, da li u odbrani ili napadu. Nula od igrača

Shallom!

pre 1 godinu

@Vozdovac

Baš tako, sve si lepo rekao.
Meni se nijedan igrač iz ove ekipe Partizana ne sviđa, sem možda Lesora, Anđušića i Smailagića. Svi ostali su teški kampanjaši i solo igrači, kao uostalom i većina Amerikanaca. Došli ljudi da odrade te neke utakmice i treninge i zarade lovu. Partizan, navijači i ta neka "naša priča" njih niti vozi niti uopšte interesuje.

mikac357

pre 1 godinu

Da li Željko misli da može da odigra 34 utakmice Evrolige + ABA sa 5 igrača ili očekuje da mu dovedu još 3-4 pojačanja od po 2 miliona?

On to očekuje, navikao tako...

Goks

pre 1 godinu

Živeo Janis Papapetru, najbolji igrač u istoriji Partizana. Milion nečega, za čega ? Kako za čega, za ništa. Pa zašto ga toliko plaćaju ? Pa eto. Još jednom, živeo Janis Papapetru.

Mikii

pre 1 godinu

Nikad lošiju Barsu nisam gledao i opet ni blizu nismo bili. Zvezda se podigla pod Ivanovićem i sad sledi vrlo interesantna borba s njima. Real će nas bataliti prekosutra.

Tragikomedija

pre 1 godinu

Gde su Papapetruovi svedoci sada? Gde je neko da kaže da svako ko kritikuje Papapetrua nema pojma o košarci? Čovek je ogroman promašaj, čitave sezone igre kriminalno, ofanzivno ne postoji, kretnja u napadu mu nije tipična za sportistu, defanzivno nije sad Geri Pejton kako ga predstavljaju svaki put kad pobedimo. Dobili smo Branka Lazića za jedno 10 puta veću platu od Brankove od igrača koji je bio nosilac tima Panatinaikosa prethodnih sezona, i još uvek se nađu ljudi da ga brane i lupaju minuse kritičarima. Navedite mi jednu tešku utakmicu ove sezone na kojih je Papapetru odigrao solidno napadački, ne sad da je briljirao, al barem solidno. Njegovu ulogu može da igra junior neki, manite me priče o kretnjama, postavljanjima, malim stvarima i njegovoj iznad prosečnoj odbrani, čovek je izgubljen cele sezone.

anketa

pre 1 godinu

Momentalno dati grku otkaz jer ovo sta on radi je van svake pameti. Za te pare se moze dovesti mnogo ozbiljniji igrac. Ako ne stranac, onda vratiti Zagorca, duplo je bolji od ovog.

jezzz

pre 1 godinu

Partizan kida kako igra…evo ja kao navijac Zvezde (ne delija) vam kazem. Odlicni su…igraci znaju sta rade,trener poslozio.
Steta sto Ivanovic Zvezdi nije bio od pocetka. Ali moracemo da ga sacekamo 1 god. Sledece da vidimo kako ce biti.

Zivota

pre 1 godinu

Steta sto Partizan nije dobio ovo veceras, da Barsa konacno otpusti onog "trenera" i da doticni sa sobom povede zemljaka Jakubaitisa! Na koji foru je onaj decko zavrsio u Barsi....svaka cast menadzeru!

gasman

pre 1 godinu

Evropska kosarka je loseg kvaliteta.
NBA je pokupila sve vredno . Nema mladih ekipa. Barselona ima vise srpskih igraca od Partizana.Treneri,sve sami znalci,iskusni vuci,filozofi ...a ekipe im realno nista ne igraju.Basket ispred zgrade 90 tih je jaci od ovoga.Da li Partizan ima mladje kategorije ? Sta je sa tom decom? Najgore od svega sto se gura prica kako je sve to ok,ne moze dugacije.Moze ali treba odricanje,ulaganje vremena u decu .Ovo je pogresan put pa bio Partizan i prvak Evrope.Nema ovde stila,samo hajducija i udri.
(Vozdovac, 22. novembar 2022 21:45)

Ne moze.
I Deca hoce pare.
Mozes ga razvijati,gurati da igra i neces imati za to vreme nikakve klubske rezultate a kad pocne da lici na igraca ode za bolju ponudu u prvi klub koji mu da tu ponudu.
Ti za to vreme ne igras EL,neces osvajati titule zato sto forsiras te mlade igrace koji ne mogu da se nose sa iskusnim strancima a kad dobiju ponudu da igraju EL oni odu i kazu hoce da igraju EL i osvajaju titule.
A ti ih napravio igracima i onda kada treba da uberes plodove toga oni odu.
Takvo je stanje u nasoj kosarci.
Inace znam dva klinca,dva brata iz jednog naseg velikog kluba koji imaju 14 godina i imaju menadzere koji im odredjuju u kojem ce klubu da igraju.

Раде

pre 1 godinu

Aко после 10-так утакмица Вукчевић не би био бољи на позицији 3 од Папапетру главу ми сеците.

Jovan

pre 1 godinu

duledudule- Ништа бато не значи председник ЕЛ за судијско навлачење.Ако хоћеш да судије навлаче за твој тим-мораш да платиш тарифе унапред.Председник ЕЛ једино може помоћи за лакше повезивање понуђача и судија извођача,и за утицај на делегате и контролоре.Али,нема ништа без пара.

Живчани лик

pre 1 godinu

Партизан победи Макаби - гробари се радују до неба, величају све играче, не смета им што су шака срба у том клубу статисти. Изгубе вечерас и управо ти исти навијачи поништавају све што су пре неколико дана писали :Д Увек сте били и остали комедија.

Lex

pre 1 godinu

Миротић покушао да помогне навијачима Партизана у Барселони.Овог човека обавезно аплаузом поздравити кад дође у Арену!!!

123

pre 1 godinu

U ovom dvomecu u 3 dana ko je mislio da je moguce pobediti obe utakmice? U gostima? I ko se nada da ce pobediti Barsu i Real? U Bgd. ok..Ali u Spaniji? I protiv Reala ce biti tesko ali mislim da su vece sanse za neki egal jer ne igraju ovakvu odbranu. Takodje mislim da ce stranci u Partizanu da odigraju bolje, posebno sut. Ovo je bilo ocajno. Sve su promasili. Da li moze gore? Sumnjam. Andjusicu kapa dole i mora da ima vecu minutazu..Kao i Smailu ali je maler nevidjen..Skok..pa to mora da bude mnogo bolje i sa vecom voljom..Po 2 ili 3 napada su imali nakon skoka? To je nedopustivo i zato se gube utakmice..Pokusao sam da pisem o utakmici a ne neke navijacke gluposti. Zvezdi cestitam na pobedi..

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Ono kada citam komentare u kojima se pominju ocekivani porazi…Mozda je Barsa x-tostruki osvajac kojecega, ali ne igra se protiv slavne proslosti nego protiv petorice na terenu. Niko me moze ubediti da se Partizan uz vise zelje i borbenosti ovoj Barsi, pa jos bez Mirotica, nije mogao bolje suprotstaviti, a uz dobru dozu drskosti i par cojonesa cak i na pobedu ici. Ovakvom igrom me je Partizan podsetio na Zvezdu pre premene trenera; prve dve cetvrtine jos nekako, a potom pad i malodusno otaljavanje, i to pre svega od strane Amerikanaca. Bez skoka i pomaganja u odbrani, uz spori protok lopte, soliranja u napadu i los sut, razlika bi jos i izgledala podnosljiva, samo da nismo videli jednu neubedljivu Barsu. Samo sto ce u Madridu uz ovakvu igru biti -25, cime ce se samopouzdanje jos vise srozati, taman da se sanse protiv Zvezde u usponu svedu na teoretske.

mishkasije

pre 1 godinu

Šteta, mladi srpski igrači pod trenerskom palicom najvećeg Željka su zaslužili više. Možda ne bi bilo loše da se dovede par stranaca, da daju primer ovoj deci koja igraju za Partizan.

Aleksandar

pre 1 godinu

Koka je tragedija Papapetru majko mila.Igrač manje u napadu.Covek masi otvoreno polaganje.A sto pricaju za odbranu,pa on ispada kao na ringispilu.

iskreno

pre 1 godinu

Kaže neki lik ja nemam pojma o košarci kada sam komentarisao negativno ovog Grka prethodnih utakmica. Vidim baš je pokidao u odbrani, a i u napadu je vrhunski. Samo ne vidimo mi amateri to, to samo ovi profi koji se razumeju u košarku.

Mirjana

pre 1 godinu

Opet cu da napisem. Ni jedan nas klub ne zasluzuje i ne treba da igra EL. mala smo i siromasna zemlja. Bacaju se pare. Kome se mi to dokazujemo? Sve jedno da li si deveti ili poslednji. Igras protiv timova koji imaju A licencu i koji imaju daleko vece budzete. Nasi timovi sluze da neki stranci dodju na sezonu uzmu pare i ode i onda sledece sezone jovo nanovo. Zasto se englezi ne guraju u EL, ili jos neki turski, ftancuski, nemacki klub? Dovoljan nam je EC ili najbolje FIBA LS. Dovedes dva tri stranca a ostalo nasi

milan 26

pre 1 godinu

Ne znam kako, ali ovaj Papapetru je covek van svake forme, ali kao da nije forma, nego neznanje. On ne moze da se sastavi ni u napadu ni i odbrani, a drugi najskuplji igrac u timu, dosao kao zvezda. On igra kao pocetnik, nema ni energiju, svaki drugi potez mu je nelogican, sut ocajan, u odbrani kasni, spor, ne gradi igraca na skoku kako treba, nw kreira... Kako je on bio nosilac igre prosle god u PAO, ja nemam pojma. Sve mislim, proigrace uskoro, ali utakmice prolaze a on nas samo zakopava. Nisam pametan, daj Boze da se lik opasulji, ali ovo je ispod svakog ocekivanja, kao da si doveo igraca iz KK Borc.

Diletant

pre 1 godinu

Iznenadio me Partizan dobrom igrom u prvoj četvrtini, sve je išlo kako treba. U drugoj je Batsa baš zategla odbranu, igraju na ivici faula i mučili smo se poprilično. Za sad mi jedini smeta što nikako ne možemo da stabilizujemo skok, Barsa pokupi većinu skokova. Valjda bude bolje u drugom poluvremenu.
Igraj, napadaj !

Goks

pre 1 godinu

Ajmo grobari još jednom, živeo Janis Papapetru, najbolji igrač u istoriji Partizana. Posle svake utakmice ja pišem o kakvom majstoru se radi i šta... brdo minusa. Večeras ste se uverili o kakvoj igračkoj gromadi se radi. Ovakav nije igrao ovde od 45-e godine, od oslobodjenja. Ubica u napadu , stena u odbrani. Ovakvog majstora, majka više ne radja, ovakav se više neće pojaviti. Nadam se nikad više.

Mikii

pre 1 godinu

Partizan nema intenzitet ni snagu za borbu do kraja. Protiv Olimpijakosa su se dobro držali i onda skroz pali pa se još i obrukali, a ne sumnjam i da Barsa ovde ide na 20+. Zašto je to tako, pitanje je za Obradovića.

Vesko

pre 1 godinu

Papapetru... kada je letos potpisao neki novinari su pisali da je najveca "bomba" od svih pojacanja! Verovao sam I ja da smo doveli strasnog igraca, a onda sam ga video na EP i rekao da od njega nema nista! Nazalost, bio sam u pravu!

Slobo

pre 1 godinu

Sad sam malo trazio statistiku po sajtu EL
Papapetru ima procenat suta za 3p u karijeri 33%
a ove godine u Partizanu 2 od 15 ili 13%
I tih 33% nije neka strasna statistika ako sam nasao da Marko Simonovic ima procenat suta u EL za 3p 41% a igrao je u CZ za klikere sto se kaze.
Punter u EL ima procenat od 37% za 3p a toliko napadani Branko Lazic i od jednih i od drugih navijaca ima 34% procenat za 3p

ada

pre 1 godinu

Zvezda ce uskoro imati isti skor ko i mi,jer cemo mi mozda u sledecih pet kola dobiti upravo samo njih.
Sa ovim rosterom necemo ni aba uzeti jer njima igra 12 a nama sedam igraca....

Dejan Lekic

pre 1 godinu

Gledah utakmicu i pitah se nekoliko puta "da li ja ovo gledam utakmicu evropske lige?" - Ovi timovi bi trebalo da su najbolji u Evropi, jel' tako?

4k4.Dex

pre 1 godinu

Da li je realno da se vi prepucavate ko je bolji u EL umesto da uživate što imamo dva kluba ako već kao volite košarku da gledate. Neverovatno majke mi.

dr.Mabuzo

pre 1 godinu

Ma sve ok . Barsin roster jači za klasu.
Ali Smajlijevo gubljenje u odbrani kad ne zna koga cuva ... .spore noge (ovo nema veze sa povredom uvek je imao spore noge) - užas.
Valjda ce ga nauciti da barem korektno odigra u odbrani

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Sve dolazi na svoje. Pobeda Zvezde i poraz Partizana.
(insajder, 22. novembar 2022 22:43)

Samo vi nama cuvajte ledja i nemojte brinuti.
(gasman, 22. novembar 2022 23:04)

Sve smo bliži. I to s leđa.

Mohikanac

pre 1 godinu

dr.Mabuzo

Odlično zaažanje...mada nije samo do nogu.

Primetio sam da Ristić, Petrušev (on ispravlja u hodu), Janković Stefan...znači koledž momci ili oni koji su juniorski staž odradili u USA imaju problem sa preuzimanjem, lateralnim kretnjama, čitanjem situacija u protoku lopte...

Ne reaguju na zadatke u odbrani, sporo i pogrešno rotiraju.