Petak, 07.10.2022.

19:00

Partizan doživeo težak poraz u Berlinu

Košarkaši Partizana poraženi su od Albe sa 100:84 u prvom kolu Evrolige.

Izvor: B92

Partizan doživeo težak poraz u Berlinu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

547 Komentari

Sortiraj po:

Marko

pre 1 godinu

Ljudi, bre, Zvezda i Partizan će zauzeti dva poslednja mesta u Evroligi, a vi se tu prepucavate oko toga ko će biti sedamnaesti, a ko osamnaesti.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Možemo li nekako da se prebacimo u Evrokup, nije kasno?
(noCom, 08. oktobar 2022 08:25)

ne moze, nije to jednostavno kao kad vi menjate adresu, grb i ime tima.
(aca, 08. oktobar 2022 09:23)

A evo i komentara dotičnog na Zvezdinoj vesti:

"Efes u svaku sezonu EL ulazi 10% snage.
(aca, 07. oktobar 2022 20:01)

Zato je tu Alba sa 100%.
(Toto-ko-tunjo, 07. oktobar 2022 20:15)

ne znam, ne gledam Albu vec Zvezda-Efes. Ne znam dal sam napisao nesto pogresno? Jel pratis EL uopste?
(aca, 07. oktobar 2022 20:42)"

I tako, čovek ne gleda Albu, ali piše o praćenju EL. Na vesti o Albi. Ranije je bilo ovde i korektnih Partizanovaca. S Neutralnim felšom si mogao i da se našališ, i to svako na svoj račun. Ova balavurdija što je došla, bože sačuvaj...

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Koliko se samo miliona uložilo u ovu prazninu... Organizovano vođenje navijača...Emotion, mentality... I na kraju Coungradulations!

Doc. dr

pre 1 godinu

Tuga je sto Partizan gubi vecim delom igrajuci sa preplacenim prosecnim strancima, dok domaci igraci greju klupu. Daleko je ovaj Obradovic od onog Obradovica kada je bio na pocetku svoje trenerske karijere u Partizanu.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Navijač sam Zvezde, ali pratim EL, vec drugu sezonu, mada je sami početak, Partizan ne posvećuje pažnju ODBRANI,
primiti 100 poena, Alba se ispucavala zadnjih par minuta, sramota, tu se odbrana igrala nije...
(rajaram, 08. oktobar 2022 13:22)

Alba se ispucavala celu utakmicu. Ovi nesrećnici nisu znali gde teraju. Bilo i -26.

drvobradi

pre 1 godinu

@Goks
Switch odbrana je skoro pa zaštitni znak NBA lige. Pogotovo poslednjih 10g. Problem Partizana je neuigranost tima, što u napadu što u odbrani.

rajaram

pre 1 godinu

Navijač sam Zvezde, ali pratim EL, vec drugu sezonu, mada je sami početak, Partizan ne posvećuje pažnju ODBRANI,
primiti 100 poena, Alba se ispucavala zadnjih par minuta, sramota, tu se odbrana igrala nije...

+41

pre 1 godinu

Vi pričate o Albi sa podsmehom?Pa da nije tužno bilo bi smešno.Pre godinu dana su vas u sred BG dobili 78:63.Sram vas bilo.U sred BG 15 razlike i vi pljujete što je Partizan izgubio sa 16 u Berlinu.

hrabri_krojac

pre 1 godinu

Ja se izvinjavam, može li iko racionalno da mi objasni zašto je Obradović ceo meč igrao sa 7 igrača? Šest stranaca i Anđušićem?
(Meklejn, 7. oktobar 2022 22:44)

Evo ja ne znam. Tako bi npr. ja da me stave da budem trener tamo nekim cudom. Posto se ne razumem mnogo meni bi najvise igrali najskuplji igraci jer bi se vodio logikom da ako su skupi mora da su dobri. A zasto trener koji je prosao sito i reseto u karijeri, ni ne pokusava da sa igracima sa klupe izmesa karte malo, ne ide mi u glavu.Ja drugo objasnjenje, osim njegovih godina nemam.

Ivan

pre 1 godinu

ala likuju sada ovi nasi (ne znam ni kako da ih nazovem) u skupstini. uspevaju da odrze podeljen narod, nesloga im ide na ruku tj. ovo se izučava...

dragan

pre 1 godinu

Kakve veze ima ko je sa kolikom koš razlikom izgubio,izgubili su.
Dali Partizan igra sa svim strancima ili Zvezda sa.manje stranaca,pa nebitno.
Da su po emili kojim slučajem,priča bi išla u drugom pravcu.
To je već prošlost,igra se dalje.

One night in May

pre 1 godinu

ne moze, nije to jednostavno kao kad vi menjate adresu, grb i ime tima.
(aca, 8. oktobar 2022 09:23)

Ili kad vi promenite klupske boje...Juce plavo-crveni, danas crno-beli, sutra zuto-zeleni. Spavas li mirno, Mego?!

Miskec

pre 1 godinu

Svake godine pre pocetka kosarkaske sezone isto, ali bukvalno isto:"Osvajamo sve, dosta je bilo terora drzavne miljenice, vratila se kosarka tamo gde joj je mesto, CZ po obicaju nece uraditi nista, najvise f17, mi smo jedina sansa srpske kosarke, f4 osiguran, Efes, Real, Barselona i mi, ako udjemo u finale osvajamo sigurno ...!"
A onda, otreznjenje, bolno!
Pricajte i pisite sta god hocete, poraz nije slucajan, splet okolnosti i slicno, ocigledno je da je Alba bila prejaka, a gde su tek timovi iz gornjeg dela jacine!
Najbolji kosarkaski trener Evrope (ovo zaista mislim) nema razloga da se zali, ovi kosarkasi su njegov izbor!

Batko

pre 1 godinu

Jeste, prvaka Evrope koji igra sa 50% i Albu koja igra sa 100%
(Bracki, 08. oktobar 2022 10:30)

Ma gde 50% ...u stvari Efes nije ni igrao, a za Albu pola igrača iz NBA .
A, pri tome Alba igrala sa 345% snage. Nema, Efes ove godine 14-16 mesto, Alba već na F4

Kk partizan drugoligaš

pre 1 godinu

Naravno da je težak poraz kada celu utakmicu gubiš od13 do 19, čak je u jednom momentu bilo -26.
Na kraju izgubiš sa 16 od Albe, šta je to nego težak poraz.
Zvezda je protiv Aktuelnog prvaka Evrope celu utakmicu igrala u egalu.Poslednja četvrtina je odlučila i nezasluženo visok poraz na kraju po prikazanoj igri.
Ali kako to objasniti košarkaški nepismenim navijačima drugoligaša?

Crnobelac

pre 1 godinu

(@ malo vas je grobari)

-13 koševa; -13 koševa; -13 koševa; skupo prodana koža,a -41 koš je izuzetno skupo prodana koža.Ali ništa čudno,kakvi su navijači,takvi su i njihovi komentari.NAPRED PARTIZAN.

Samo da podsetim

pre 1 godinu

nikad jača Alba
(pa da, 07. oktobar 2022 20:14)

Ta Alba je prošle sezone dobila Zvezdu u Pioniru 15 razlike, posle i u Berlinu nešto tesnije. Protiv Albe Zvezda ima sedam vezanih poraza.

To ne menja činjenicu da smo mi sinoć bili užasni, ali samo da podsetim kako stoje stvari.

Bratee

pre 1 godinu

Vidim ovde navijace iz predgradja koji veruju da Partizan ima duplo veci burzet od Albe a Alba prosle sezone imala 11m, znaci ove ima sigurno veci. Sto dalje implicira da Partizan ima budzet preko 22m. Kako he vama ustvari lepo covece. Dovoljno je da jedan mamlaz lupi glupost i da se svi primite na to i verujete mu. Sutra cu ja da pocnem da pisem kako Zvezda ima budzet od 30m, cisto da imam alibi za poraz. Sto je najgore, Zvezda ove sezone dovela duplo vise igraca od Partizana. I jos veruju da ti igraci igraju za kikiriki.

Bracki

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 8. oktobar 2022 07:53)

Dakle, uporedio si prvaka Evrope, dvostrukog uzastopnog, i Albu??
(One night in May, 8. oktobar 2022 09:42)

Jeste, prvaka Evrope koji igra sa 50% i Albu koja igra sa 100%

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

CZV izgubi 13 razlike - " hrabra zvezda skupo prodala
(riđobradi, 08. oktobar 2022 09:50)

Mene bi bilo blam da ovako nešto napišem. Odgledaj utakmicu, pa posle piši. Sve su to oni "košarka je Partizan" navijači, čije praćenje se završava čitanjem naslova po portalima, a navijanje kuckanjem ovakvih komentara.

super

pre 1 godinu

Sto je najgore, Zvezda ove sezone dovela duplo vise igraca od Partizana. I jos veruju da ti igraci igraju za kikiriki.
(Bratee, 08. oktobar 2022 10:03)jeste dovela više igrača ali više je i otišlo...recimo Zvezdi na kraju sezone odu svi stranci a vi ste zadržali 80% stranaca tj otišli su samo oni koji nisu igrali redom (Dangubić,Miletić) ili ako su igrali više štete nego koristi (Zagorac,Kuruc) jedino od igrala koji su ponekad nešto odigrali je Morr
A u Zvezdi je otišlo najbolji tj najvažniji igrači čitava prva petorka Kalinić Volters Davidovac Holins White(jedino on nije nešto odigrao)
Koga Zvezda ima ili dovela i ko je doveden u Partizan oćeš da uporedimo...imate 8:4 stranaca i opet kukate??? Rano ste počeli škripaće patike u Areni!!!

Malo vas je grobari!

pre 1 godinu

Upalile su se sve lampice u državnom vrhu! Rumeni ljubitelj maloletnica ni ove sezone sa 30 miliona evra neće uraditi ništa! Samo da im Evroliga ne oduzme Wild Card jer će posle 5 kola biti jedini bez pobede i sa koš razlikom -100. Možda da ih odmah prebace u Evrocup?

Vlada

pre 1 godinu

Zvezda ove sezone dovela duplo vise igraca od Partizana. I jos veruju da ti igraci igraju za kikiriki.
(Bratee, 08. oktobar 2022 10:03)

Dal je realno da uporedjujes plate Egzuma, Pantera, Papapetrua, Nanelija, Ledeja sa platama Holanda, Mitrovica, Raduljice, Ivanovica? Jedini skupi igrac u zvezdi je Nedovic, dok partizan ima 5 takvih igraca i pritom jos i stranci koji su skuplji od Nedovica

hrabri_krojac

pre 1 godinu

Zaista jaki i preskupi igrači u Partizanu...mnogo je pitanja kako je stvoren ovako jak tim, i sa čijim sredstvima...ipak sve ovo deluje na silu...nece se dobro završiti
(rale, 7. oktobar 2022 21:32)

Pa pare je obezbedila srpska sirotinja koja je zaduzena do praunucadi. Ne mislis valjda da bi neki ozbiljan biznismen ulozio svoje pare u ovako nesto?

Pele

pre 1 godinu

Partizanovim navijacima moras objasnjavati sve kao da objasnjavas maloj deci. Nije problem sto je partizan izgubio 16 razlike a zvezda 13 razlika je u pristupu igri . Partizan je izgubio utakmicu u prvoj cetvrtini do je zvezda izgubila utakmicu polovinom cetvrte cetvrtine. Drugo razlika izmedju kvaliteta albe i efesa je valjda jasna I partizanovcima. Trece partizan je imao cak i podrsku svojih navijaca. Dalje partizan je igrao utakmicu sa svojim najboljim igracima izuzev abramovica ali ko zna koliko ce njemu trebati da se vrati u formu dok za zvezdu nisu igralu nedovic kao najvece pojacanje Holand i dobric . Cetvrto za zvezdu su igrali domaci igraci uz pomoc dva stranca dok za partizan su igrali stranci uz pomoc anjdjusica. Ima toga jos dosta za analizu ali ko to moze objasniti navijacima partizana svaka cast. Kazem nije problem u porazima zvezde I partizana ali navijaci partizana su godinama omalavazavali pobede zvezde dok posle prve utakmice u evroligi nisu udarli na nikad jacu i uigraniju albu

bvb

pre 1 godinu

Za ove sto porede poraze od 16 i 13. Ima jedna bitna stvar. KKP je gazen celu utskmicu, vubili skoro 30 razlike i primili 61 poen za poluvreme. Sa druge strane, Zvezda je 90 posto prvog poluvremena vodila, a onda igrala egal ili zaostajala 5 do 7 poena do pred kraj utakmice. Onih 13 je na ktlraju bila najveca razlika. I jos jedna bitna stvar. Efes je dvostruki uzastponi sampion i prvi favorit dok je Alba projektovana za jedno od poslednjih mesta.I jos jedna stvar, KKP ima budzet koji je veci od Albinog i Zvezdinog zajedno.

aca

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 8. oktobar 2022 07:53)

Dakle, uporedio si prvaka Evrope, dvostrukog uzastopnog, i Albu??
(One night in May, 08. oktobar 2022 09:42)

Efes godinama u nazad prvih 5,6 kola redovno gubi. Daju gas tek od nekog 6tog, 7mog kola.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 8. oktobar 2022 07:53)

Dakle, uporedio si prvaka Evrope, dvostrukog uzastopnog, i Albu??
(One night in May, 8. oktobar 2022 09:42)

Jeste, prvaka Evrope koji igra sa 50% i Albu koja igra sa 100%
(Bracki

Nisi u pravu. Prvak Evrope igrao sa 10%, a Alba dale 220% !!!!
Da vas nema trebalo bi vas izmisliti
Koja ste vi komedija. Samozvani poznavaoci košarke!!!

joca

pre 1 godinu

opet prepucavanje a oboje izgubili.netreba zaboraviti da zvezdi lezi Efes.igrali su proslje sezone sjajno protiv njih.od Albe naprimer izgubili bez vecih problema oba puta.tako da nema razlike sto zvezda izgubila od prvaka evrope a Partizan od slabe Albe.zvezda igra duze vreme vec evroligu i snalazi se dobro.Partizan ce sigurno sa vremenom uci u dobar ritam i biti konkurentan u ovom takmicenju.

sofronije

pre 1 godinu

“Jos suza I maramica” napisa navijac kluba koji je deceniju bez trofeja.
(Realan, 8. oktobar 2022 09:04)

Druze, pravi navijac voli svoj klub bez obzira na rezultate a lazni navijac ne navija za klub nego za limene trofeje, zato vas i zovu sakupljaci sekundarnih sirovina, zato sto ne znate za ljubav prema klubu i zato sto pristajete i da promenite klub ako ce taj novi klub zameniti pretposlednje mesto u ABA ligi za poneki trofej.... I meni je svaka suza i maramica jednako draga koliko i pukao glas i promuklo grlo i slavljenicki maurluk, sve je to deo ljubavi prema klubu... Steta je sto to necete osetiti ali to je vas izbor...

Patka u tatka

pre 1 godinu

Ovo grobari su šou majke mi.Sad se ljute što piše da su doživeli težak poraz a za Zvezdu da je skupo prodala kožu hahaha - pa sa kime ste vi igrali ne da je težak poraz nego je i gore trebalo da napišu.Celu utakmicu su vas ubijali a razlika je neki put išla i na 20. I to od Albe ekipe sa kojom će te se boriti za 15 mesto.Plus ste igrali u punom sastavu.
Zvezda jeste skupo prodala kožu i to bez Dobrića i Nedovića.3/4 smo se lepo držali i to protiv možda i najjače ekipe.
Želim vam da što više kmečite zbog medijskih naslova jer će te ih imati dosta sličnih ove godine jer ste nerealno ali i puni zavisti.

Dart Vejder

pre 1 godinu

Zvezda skupo prodala kožu sa 13 razlike.,a Partizan doživeo težak poraz sa 16 razlike.
(Oce to oce, 8. oktobar 2022 07:16)

Možda ima veze sa time ko je protiv koga igrao... A možda i sa time kako je tekla utakmica. Nemoj da si mrzitelj, danas je baš lep i sunčan dan. Nemoj da te dotiču naslovi. Biće bolje. A bićete i vi bolji, ne sekiraj se.

Krojf

pre 1 godinu

Ako izbace Nemacke, Italijanske Španske klubove, partizanka ulazi lagano u top 9
(Tako nekako, 8. oktobar 2022 07:48) 

Da si isao u skolu ili makar pratio kako drugi pisu ovde znao bi da se nemacki, italijanski i spanski pise malim slovom.

Max von Laaberg

pre 1 godinu

Gosp.Ostoja! Molim te skrati nam ove muke,nicemu ovo ne vodi.Zoc se samo profilira pred penziju,a njega niko ne slusa.Na kraju Partizan bit ce ugasen jer niko normalan u Srbiji nece moci ni hteti da plati dugove.Prosle godine nije nista osvojeno ove godine bit ce manje.Zoc nije hteo da igra KLS.ligu ove nece hteti ni Jadransku ligu da igra,njegovi izabranici nisu za takmicenje samo sou.

Jb

pre 1 godinu

B R Z I su, sve sto rade na terenu rade brze od nas, svaki element kosarkaske igre. Tako nam je i reprezentacija igrala, sporo. Kad na to dodate malo asistencija, znaci bez suta jer sut iz jedan na jedan kod nasih igraca je nauka, i to , dobijete ovo sto gledate. Stvarno je neverovatno neshvatanje nasih trenera u kom pravcu ide kosarka i nedostatak zelje da se menjaju. Partizan u odnosu na Albu nije imao nista, nula, sut skok asistencija???!!!. Pocetak je sezone, pa nece biti bas tako, svima je pocetak i ako se vratimo unazad mnogo je vise onih koji pocnu lose i lose zavrsi nego da se podignu

Anti blizanac

pre 1 godinu

zbezda i partizan kidaju,nikad ječe timove nemaju,nikad više para država nije otela gradjanima da bi ova dva tima kidala širom evrope.

reprezentaciji RIP

Aster Blistok

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare
Da. Znaš li zašto?
Zato što je Zvezda izgubila od dvostrukog uzastopnog prvaka Evrolige i najboljeg tima Evrope.
A partizan je izgubio sa većom razlikom nego što je Zvezda, od tima koji teško da će igrati bitniju ulogu u takmičenju.
Razumeo?

aca

pre 1 godinu

Tebe je ovaj debakl bas dobro zviznuo u vugla. Sad si poceo i sam sebi da odgovaras na postove.... Strasno...
(Sremacicar, 08. oktobar 2022 07:36)

haha, ok neka je tako ali aj ti meni pametnjakovicu odgovori na pitanje.

aca

pre 1 godinu

Možemo li nekako da se prebacimo u Evrokup, nije kasno?
(noCom, 08. oktobar 2022 08:25)

ne moze, nije to jednostavno kao kad vi menjate adresu, grb i ime tima.

Gazda

pre 1 godinu

Pocetna petorka sa Koprivicom, Vukcevicem i Trifunovicem za uvodnih pet minuta odigra 16:16. Onda udju legionari i Alba za 5 minuta napravi seriju 17:2.
Ne bi mi ni jedan primio platu, osim Egzuma.

Pazarc

pre 1 godinu

Težak poraz i Zvezde i Partizan Al navijači partizan se bune oko naslova ove dve utakmice netreba da se bunite jer Partizan je gubio 20 razlike od samog počeka utakmice dok Zvezda se borila dobro do kraja treće četvrtine…a i sudije su isticale dosta na pobedu Efesa…bilo je sramnih faulova u korist Efesa

Pero

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 08. oktobar 2022 07:53)
Legendo ,vi ste nekako sa 20+ svukli na 16 ,a Zvezda je većinom meča vodila i imala jednu (zadnju) lošu četvrtinu .

super

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 08. oktobar 2022 07:53)to je bezveze ali ako si gledao obe utakmice ili pratio rezultate Zvezda je vodila ili bila u egalu 3/4 a onda je u 4/4 prodala 3-4 lopte i zato je izgubila 13 razlike dok je Partizan bio loš celu utakmicu u prvoj četvrtini je bilo već -15 i tokom cele utakmice je bilo između -14 do -20...

One night in May

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 8. oktobar 2022 07:53)

Dakle, uporedio si prvaka Evrope, dvostrukog uzastopnog, i Albu??

Šomi

pre 1 godinu

Al su se raspisali panteri,hahahaha,a oni ovu istu Albu nisu pobedili godinama,redovno ih peglaju i u Beogradu i u Berlinu.. Ali dobro,tu se vidi koliki kompleks imaju od kk Partizan,polako panteri tek je prvo kolo bilo.. Sto se tice utakmice od sinoc,Zeljko mora konacno da prestane da igra u odbrani preuzimanja i da predje na odbranu covek na coveka! Ako to ne uradi,cesto cemo dobijati sto poena,evroligaske ekipe lako ekstra pasom izbace coveka samog na sut i zbog toga primamo puno trojki.. Zeljko prestani sa tom odbranom vise,to se igra par puta samo na utakmici a ne celu utakmicu,protivnicki timovi se lako prilagode toj odbrani i protiv nas imaju spremnu igru,ja kao laik to vidim..

Reče navijač 007

pre 1 godinu

e ovo je vrhunac ironije kad navijac zamrznutih frikom pantera ,govori redovnim ucesnicima kad je ta liga bila.nesto i igrao se fajnal.for dobrodoski u el...pa mi smo zemljace avangarda El mozemo izgubiti sve utakmice za nas ce se uvek znati i imati respekt od strane el.ekipa.
(g.k zukov, 7. oktobar 2022 22:58)


Jel ovakav respekt razbili vas u svim segmentima, niste znali gde se nalazite, jel ti pričaš o ovom respektu? Koga boli uvo za partizan? Bilo nekad pre 20 I kusur godina. A da toliko ste poznati da svi misle o vama,oooo došao je prvak evrope, da ali pre 20 godina.
Bolje ti je da ćutiš,ne brukaj se I ti.

Realan

pre 1 godinu

Ja ne znam sta su ove zvezdice navalile strani igraci pa strani igraci..ovo je realnost kosarke i trzista..vi ste igrali isto sa strancima i nasim igracima.pa sta ..godinama samo tapkate od 12 do 18 mesta..izgubio partizan i sta ce mo sada..ni prvi ni poslednji put.i vi ce te u berlin isto ici.alba je jedan jak evroligadki klub.partizan odigrao lose oni do maximums dobro i to je to.gledajte vi svoga posla i kako da prebrodite svoje utakmice.pustite vi partizan ne istresajte svoju frustraciju na tudje situacije.smirite se navijajte za svoj klub i samo uzivajte.bice tu jos suza i maramica.samo napred partizan
(Poko, 07. oktobar 2022 23:45)
“Jos suza I maramica” napisa navijac kluba koji je deceniju bez trofeja.

aaaaa

pre 1 godinu

@ Zanimljivi naslovi, Partizan izgubi 16 razlike i dozivi debakl. A Zvezda izgubi 13 razlike i skupo prodala svoju kozu. Neverovatno
(Kimi, 08. oktobar 2022 07:42)

Zvezda je igrala protiv sampiona od prosle god.partuzan je igrao sa ekipom kojoj se prognozira poslednje mesto ove godine.pa sad dal je to debakl ili nije ne znam

aca

pre 1 godinu

Mi matori stvarno treba da zaboravimo detinjstvo i mladost. Sećam se kad su nas komunisti hapsili kad pevamo Oj Vojvodo Sindjeliću ili Marš na Drinu. Govorili su "ne Solunaši". Nisi smeo da nosiš srpsku zastavu niti bilo gde da staviš 4 ocila. Nisi smeo. Vredjao im se njihov drug Tito. Nije mogao da spava. Pa se išlo u zatvor da on može da zaspi. A sad ih gledam- Srpske zastave, pevaju Marš na Drinu. Solunaše. A ja ću da se pravim da sam budala i da se ničega ne sećam
(Sir Oliver, 08. oktobar 2022 01:42)

vaaoooo!! ko bi rekao da ste nekad bili tako hrabri? Pogotovo kad se uzme u obzir kako danas ne smete da zucnete vodji, ali da zucnete ne smete. I to u danasnje vreme kad smo zaduzeniji nego ikada, cene vece nego ikada i mladi kao nikada pre napustaju zemlju.

Batko

pre 1 godinu

Zanimljivi naslovi, Partizan izgubi 16 razlike i dozivi debakl. A Zvezda izgubi 13 razlike i skupo prodala svoju kozu. Neverovatno
(Kimi, 08. oktobar 2022 07:42)


Na 5 min do kraja Zvezda bila na - 5-8 poena...Partizan se nije spuštao ispod 10.
I zamisli, Efes prvak EL...

Rumeniloooo

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 08. oktobar 2022 07:53)

Dečaku, nemoj uporedjivati poraz od prosečne Albe i poraz od Efesa...p.s. još falila dva odlična domaća igrača, pa mozda i trećeg Raduljice koji ima neverovatno iskustvo

Batko

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 08. oktobar 2022 07:53)

Zavi protiv koga i na koji način.
Ako ti je to zasmetalo u svemu onome što se dešavalo sinoć na te dve utakmice, super

Humuhumu

pre 1 godinu

Kako brzo lece rane navijaci iz Zeleznika.. odmah su zaboravili da su i oni izgubili. Najgore od svega je to sto oni ovu Albu ne mogu godinama da pobede. Sta vam je deco, sezona je tek pocela.

Bane

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 8. oktobar 2022 07:53)
-16 od Albe ti porediš sa -13 od aktuelnog dvostrukog prvaka Evrope, Efesa?

veliki strumf

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 08. oktobar 2022 07:53). Да си гледао утакмице знао би да се Звезда држала више од 3/4 и да је пала тек пред крај меча а играч је ПРОТИВ ШАМПИОНА ЕВРОПЕ! А ви сте губили 15 разлике већ после 1/4, а ишло се и до 26 (46-20). И то против Албе која је 17 “фаворит” Евролиге! Зато ћутите бар кад сте се жестоко остамотили.

toboparaliza

pre 1 godinu

Meni potpuno očekivano. Ekipa sklopnjena bez jezgra domaćih igrača, niko nije tu duže od godinu dana. Kao tim nemaju iskustva jakih mečeva osim protiv Zvezde a i njih su gubili. U Evrokupu ih izbacila Bursa. Doveli su sada mnogo zvučnih i iskusnih igrača ali dok se to posloži, doći će januara a do tada će biti i većih poraza. Na proleće možemo očekivati Partizan koji češće pobeđuje.

sssss

pre 1 godinu

Baš me zanima da li je iko svestan da su budzeti jednaki a prošle godine je kkczbg imala i veći budzet,a o ovom timu Partizana se govori ko da je nba ekipa a mučena zvezda eto sklapa kraj sa krajem.....

Medison

pre 1 godinu

Moraće procuriti šta se i kako se radi na treningu. Da li je tu zajednički medjunožni bol ili se trener upinje kako da objasni akcije u napadu i kako igrati odbranu? Da li ga igrači slušaju?

Aster Blistok

pre 1 godinu

NAJVECA PREVARA IKADA - Zek Ledaj ili kako god se zove, rupa na skoku, spor, kilav, bez cm skoka, a uz to ne igra nikakvu odbranu, svako va puno kako spolja, tako i unutra. ISTO SVE kao i prosle sezone, ood hitnk mu se zahvaliti i taj ogroman novac preusmeriti na kljucnog igraca koji ovde nedostaje a to je
CHRIS SIGLETON!

Ne ide to tako. "pod hitno đu sf zahvaliti"!!! I da mu se zahvalite, pare mora d ami isplatite. Nema tu, preusmeravanja novca, nego sav obećan novac se isplaćuje !!!!

AtG

pre 1 godinu

Poraz nije uopšte težak, štaviše veoma je lekovit. Ko hoće da vidi i ispravlja nedostatke, naravno. Glavni problem su skok i odbrana. I gubiće se utakmice uprkos tome što će se davati gotovo uvek 80+ poena. Partizan je tanak na pozicijama 4 i 5, a dok se ne vrati Avramović i na kecu. Ne verujem da ovako koncipirana ekipa može da se pobije na terenu. Sinoć je samo Egzum igrao ozbiljnu košarku. Kad ti osam protivničkih igrača da trojku znači da ih puštaš da rade šta hoće. Nemoguće je da se baš svi razigraju protiv tebe. Bilo bi zanimljivo videti statistiku da li će postojati tim sa više primljenih trojki. Dakle, ko hoće da vidi mora da bude zahvalan na porazu od Albe jer je ogolio sve mane trenutnog tima i načina na koji je koncipiran i kako se vodi.

Sremacicar

pre 1 godinu

dobro, ajde majku mu nabroji koji su to treneri osvajali EL sa slabim i jeftinim igracima? Nemoj samo da mi navodis neke trenere koji su stizali do cetrtfinala ili polufinala nego samo one koji su sa malim budzetima uzeli pehar. Ajde zivo me interesuje da vidim sta ces odgovoriti, jer znam da ces procitati ovaj komentar. Ili mi navedi prolaznika sa ulice koji nije trener a preuzeo je da trenira neki bogati klub i s njim uzeo titulu.
(aca, 07. oktobar 2022 23:07)

sta, ne moze niko da mi odgovori na komentar? Znate stalno da pljujete po coveku a kad vas neko pita koji su to treneri koji osvajaju trofeje sa niskobudzetnim timovima nema nijednog jedinog odgovora? Trenutno Zoc nije mozda ni u top 5 trenera u EL ali toliko omalovazati njegovu zaovstavstinu na osnovu poslednjih nekoliko godina je cist bezobrazluk i onaj najmizerniji palanacki mentalitet. Neko ko se poprilicno vise razume u kosarku od svih nas zajedno ovde je stavio Zoca na mesto koje mu pripada u njegovoj bransi.
(aca, 08. oktobar 2022 00:00)

Tebe je ovaj debakl bas dobro zviznuo u vugla. Sad si poceo i sam sebi da odgovaras na postove.... Strasno...

Vajldkardsi

pre 1 godinu

Sramotan odnos Albe prema Partizanu, predlažem da bojkotujemo drugo kolo i da se ne pojavimo pa da vidimo šta će onda protivnici.

Humuhumu

pre 1 godinu

Prosle godine ovi izgubili od Albe 81:58 a evo ih, puna usta prozivki za debakl. Pa 7 godina vi ovu Albu ne znate da pobedite. A znate zasto? Zato sto je retka ekipa u ovom sistemu koja svaku utakmicu igra 100%. Vi pobedjuete Reale i Barse, a i mi cemo, zato sto oni imaju prostora da kalkulisu, Alba, Zvezda, Partizan, Zalgiris i ostali ne..

Konfučije

pre 1 godinu

Recicu nesto kao i prosle godine, Titule ne donose Holinsi, Ledeji, Adamsi, Bentili, Naneliji…oni donose pobede. Titule donose Lazici, Trifunovici, Dangubici, Kuzmici, Macvani, Davidovci, Berici…Sa petorkom stranaca ne mozes da uzmes Aba ligu a kamo li Top 8 El…Onaj ko oseca grb a ne lovu donosi titulu…
(Srx, 07. oktobar 2022 23:54)

Baš, tako!! Bravo za komentar. Dodaću i ja nešto samo u prilog, ovom što si napisao. Stranci ti daju, taman onoliko koliko su plaćeni. Ponekad, nešto više, ako imaju želju da se prodaju, dalje za veći novac. Ali to je rizik za ekipu, ameri su veliki soleri i potrošači lopti, jure statistiku, rezultat ih ne zanima. Domaći igrač je taj koji, daje onih čuvenih 110 posto, kad se lomi i kad je gusto. Na kraju biti 9 ili 13 u EL je isto, a dobro si hranio strance i ni jednog mladog igrača, našeg nisi afirmisao. U oba kluba isto. Velika je ovo tema i teško je u komentarima, analize praviti.

Sir Oliver

pre 1 godinu

Mi matori stvarno treba da zaboravimo detinjstvo i mladost. Sećam se kad su nas komunisti hapsili kad pevamo Oj Vojvodo Sindjeliću ili Marš na Drinu. Govorili su "ne Solunaši". Nisi smeo da nosiš srpsku zastavu niti bilo gde da staviš 4 ocila. Nisi smeo. Vredjao im se njihov drug Tito. Nije mogao da spava. Pa se išlo u zatvor da on može da zaspi. A sad ih gledam- Srpske zastave, pevaju Marš na Drinu. Solunaše. A ja ću da se pravim da sam budala i da se ničega ne sećam

ja

pre 1 godinu

Realno, bas tezak zreb za Partizan...upao je u najjacu grupu Evrolige!
(One night in May, 08. oktobar 2022 00:30)

Da, baš sam očekivao da ćete nas prozivati zbog poraza od Albe od koje vi redovno pucate 10+ razlike...

aca

pre 1 godinu

dobro, ajde majku mu nabroji koji su to treneri osvajali EL sa slabim i jeftinim igracima? Nemoj samo da mi navodis neke trenere koji su stizali do cetrtfinala ili polufinala nego samo one koji su sa malim budzetima uzeli pehar. Ajde zivo me interesuje da vidim sta ces odgovoriti, jer znam da ces procitati ovaj komentar. Ili mi navedi prolaznika sa ulice koji nije trener a preuzeo je da trenira neki bogati klub i s njim uzeo titulu.
(aca, 07. oktobar 2022 23:07)

sta, ne moze niko da mi odgovori na komentar? Znate stalno da pljujete po coveku a kad vas neko pita koji su to treneri koji osvajaju trofeje sa niskobudzetnim timovima nema nijednog jedinog odgovora? Trenutno Zoc nije mozda ni u top 5 trenera u EL ali toliko omalovazati njegovu zaovstavstinu na osnovu poslednjih nekoliko godina je cist bezobrazluk i onaj najmizerniji palanacki mentalitet. Neko ko se poprilicno vise razume u kosarku od svih nas zajedno ovde je stavio Zoca na mesto koje mu pripada u njegovoj bransi.

Bane53

pre 1 godinu

Zeljko, idi kao čovek u penziju. Neprijatno je gledati starog sedog coveka koji ne prestaje da se dere.
Bolje bi igrali bez trenera na klupi, kako ko zna i ume. Sasekao si sve igrace.

urke

pre 1 godinu

Kako sistem nije tezi ako posle 8 odigranih utakmica mozes da ispadnes iz takmicenja? Ti ovaj sistem igras 6 meseci i u tih 6 neseci mozes da se pojacas ako imas prostora. To sa 3 pobede se desilo jednom Partizanu i ko zna kada i kome jos i to samo zato sto se poklopilo tako. Zvezda iste sezone sa vise pobeda nije prosla dalje. Zar ti to ne pokazuje koliko je prema nekim ekipama okrutno? I zar ti to ne govori da je Zvezda morala da odigra jace od toga da bi prosla prvu grupu? I dalje ne kapiras?

Ne kapiras nista, tada su rosteri bili slabiji, kalkulisalo se puno vise..
Jace ekipe su pocinjale da igraju tek kada se formiraju dve nove grupe.
Danas moras da imas jak i sirok roster ( citaj ogroman budzet) ili ispadas posle 10. kola nakon 6-7 poraza.Kraj.

Cubaka

pre 1 godinu

Da li Alba zna da je Partizan INSTITUCIJA?
(Master Yoda, 7. oktobar 2022 22:39)

Naravno da zna, zato su imali postovanja i utepase ih sa samo 100 poena.

Srx

pre 1 godinu

Ovo je jedna od najslabijih ekipa u ovom formatu El, da bi se uslo u 8 mora da se pobedi barem 8-9 utakmica na strani. Gde su sada oni koji prognoziraju Top 8…Znate li vi crni majci da ovde treba gostovati Realu, Barsi, Armaniju, Monaku, Olimpijakosu, Baskoniji…O kakvom se top 8 razmisljalo uopste, Partizan, Zvezda, Alba, Valensija, Trevizo su najslabije ekipe i mogu da mastaju o 8…

Srba Srbić

pre 1 godinu

Nisam ni sanjao da ću ikad ovo napisati u životu vezano za velikog Željka Obradovića. Od toliko napadačkih akcija i odbrambenih kombinacija, sveo se na preuzimanje u odbrani do iznemoglosti i individualno rešavanje u napadu do iznemoglosti. Nešto tu debelo nije u redu. Da li potcenjuje svoje igrače jer misli da nisu sposobni da odigraju ništa osim toga ili je nešto drugo u pitanju. Sigurno nije glup da ne zna da prilagodi način igre timu koji trenira. Ne ide mi u glavu da za to nije sposoban, pa nije ceo život trenirao samo ekipe koje mogu u odbrani da igraju priču preuzimanje svi sve. Plašim se da kreće polako da razočarava , nažalost...

Frax

pre 1 godinu

Ljudi moji kako ne shvatate da Željko Obradović ne bi imao ni jednu titulu prvaka Evrope da je kroz celu svoju karijeru vodio klubove kakav je današnji Partizan.On ima znanje samo onda kada mu klub dovede najbolje igrače a tada bi titulu osvojio i svaki prolaznik na ulici.
(Ljubo, 7. oktobar 2022 22:51)

Eno Siti i PSG promenili tuce trenera,grunuli milijarde i opet nista od lige sampiona. Sumnjam da bi i sa slucajnim prolaznikom bolje prosli. Navijam za Zvezdu,ali ajmo malo postovanja za najboljeg trenera Evrope svih vremena. Ruku na srce poslednjih 5-6 godina Zeljko nije na nivou.

Ivan KG

pre 1 godinu

Poko, godinama se smejete i govorite kako Zvezda bruka srpsku kosarku u Evroligi. Na prvoj utakmici primate stotku od ekipe koja ima duplo manji budzet od vas. Treba da vas je sramota a ne da branite ovo sto vam domaci igraci uopste ni ne igraju.

Handy

pre 1 godinu

Sto se tice neke zanimljivosti, pogotovu za navijace slabijih timova, tu se slazem sa tobom ali daleko da je taj sistem tezi od ovoga sad.
(Handy, 7. oktobar 2022 22:05)

Kako sistem nije tezi ako posle 8 odigranih utakmica mozes da ispadnes iz takmicenja? Ti ovaj sistem igras 6 meseci i u tih 6 neseci mozes da se pojacas ako imas prostora. To sa 3 pobede se desilo jednom Partizanu i ko zna kada i kome jos i to samo zato sto se poklopilo tako. Zvezda iste sezone sa vise pobeda nije prosla dalje. Zar ti to ne pokazuje koliko je prema nekim ekipama okrutno? I zar ti to ne govori da je Zvezda morala da odigra jace od toga da bi prosla prvu grupu? I dalje ne kapiras?
(Prle, 7. oktobar 2022 22:43)

Sine! Sta tu ima da se kapira specijalno? Prosta matematika. Tad si mogao da se provuces sa 3 pobede, a sad i sa 5 puta toliko tesko da mozes da se nadas prolazu! Pritom nije ti dovoljno da pobedis kuci neki Ritas, vec moras i na strani da roknes recimo Real, Fener, Oly… ako mislis icemu da se nadas. Drugo, u to vreme si i kao treci u ABA isao u EL, a sad moras i da je osvojis istovremeno igrajuci utakmice u ABA i cesto plus dva kola u istoj nedelji u EL, pa ti vidi sta je i kad je teze. Ponavljam, to mozda jeste bilo zanimljivije za slabije klubove, jer su imali cemu da se nadaju ali daleko od toga da je bilo lakse.

Srx

pre 1 godinu

Recicu nesto kao i prosle godine, Titule ne donose Holinsi, Ledeji, Adamsi, Bentili, Naneliji…oni donose pobede. Titule donose Lazici, Trifunovici, Dangubici, Kuzmici, Macvani, Davidovci, Berici…Sa petorkom stranaca ne mozes da uzmes Aba ligu a kamo li Top 8 El…Onaj ko oseca grb a ne lovu donosi titulu…

Poko

pre 1 godinu

Ja ne znam sta su ove zvezdice navalile strani igraci pa strani igraci..ovo je realnost kosarke i trzista..vi ste igrali isto sa strancima i nasim igracima.pa sta ..godinama samo tapkate od 12 do 18 mesta..izgubio partizan i sta ce mo sada..ni prvi ni poslednji put.i vi ce te u berlin isto ici.alba je jedan jak evroligadki klub.partizan odigrao lose oni do maximums dobro i to je to.gledajte vi svoga posla i kako da prebrodite svoje utakmice.pustite vi partizan ne istresajte svoju frustraciju na tudje situacije.smirite se navijajte za svoj klub i samo uzivajte.bice tu jos suza i maramica.samo napred partizan

deltavlada

pre 1 godinu

Kakvi su ovo komentari da fali plej i ko zna sta.Fali odbrana. Kad primis 61 poen za poluvreme je noda primis 120 na kraju. 61 poen za poluvreme sve govori. Nema odbrane. Legija stranaca bez mozga.

Bracki

pre 1 godinu

Jeli ti tražiš opravdanje? Pogledaj samo koji su timovi učestvovali. Lotomatika, Rytas, Estudijantes, Huventud,.. Da ne nabrajam dalje. Grupe gde Partizan nikada nije imao više pobeda od poraza a jednom i sa dve pobede otišao dalje. Koji su sastavi timova bili. Danas svaka ekipa 2-3 bivša NBA igrača. Igra se i dve utakmice nedeljno
(NY, 7. oktobar 2022 22:03)

Ne blamiraj se molim te. U Realu i Barsi su tada igrali Ljulj, Navaro, Rodriges, Rejes, Rubio, Pridjoni, Garbahosa, Kaukenas i ostali.. U Olimpijakosu Teo u najboljoj formi. Nikola Pekovic, Kriapa, Papalukas, Siskauskas.. glupo je i da nabrajam vise jer je sve veca sramota. Toliko nemate pojma o kosarci da je to za zaljenje.

aca

pre 1 godinu

Ljudi moji kako ne shvatate da Željko Obradović ne bi imao ni jednu titulu prvaka Evrope da je kroz celu svoju karijeru vodio klubove kakav je današnji Partizan.On ima znanje samo onda kada mu klub dovede najbolje igrače a tada bi titulu osvojio i svaki prolaznik na ulici.
(Ljubo, 07. oktobar 2022 22:51)

dobro, ajde majku mu nabroji koji su to treneri osvajali EL sa slabim i jeftinim igracima? Nemoj samo da mi navodis neke trenere koji su stizali do cetrtfinala ili polufinala nego samo one koji su sa malim budzetima uzeli pehar. Ajde zivo me interesuje da vidim sta ces odgovoriti, jer znam da ces procitati ovaj komentar. Ili mi navedi prolaznika sa ulice koji nije trener a preuzeo je da trenira neki bogati klub i s njim uzeo titulu.

Max

pre 1 godinu

@Prle
Prle, gledas iz potpuno nelogicnog i matematicki neipsravnog ugla - je l' ti kapiras da sad NE MOZE da se prodje sa ispod 50 posto?
To sto je Zvezda trebalo tada da igra jace, samo pokazuje da ste vi prolazili kroz JOS LAKSE grupe - Da li znas da ste vi za sve vreme igranja u EL samo JEDNOM imali tacno 50 posto? Sve ostalo ispod. I tebi je tad bilo teze da se prodje, igra? Kapiras?

rajko

pre 1 godinu

Partizan kao i prošle godine katastrofalan skok u odbrani.Od 31 lopte pod Partizanovim košem Partizan 17 skokova u odbrani ,Alba 14 skokova u napadu.Neshvatljivo da Željko godinu dana ne može to da popravi.Sa takvim skokom u odbrani ne može se dobiti maltene niko osim ako ekipa ima izuzetan šuterski dan.Odbrana isto loša,retke su utakmice na kojima Partizan prima ispod 85 poena.

Mare

pre 1 godinu

Alba ne moze da promasi. Ovo je ludilo, kako sipaju.
(NR, 07. oktobar 2022 21:52)

Dobrodošli u Evroligu zemljaci. Malko drugačiju, ne pamtite je vi. Nema više Zjelone Gore, Budivelnika, Nantera...

petar krivokuca

pre 1 godinu

Ne blamiraj se molim te. U Realu i Barsi su tada igrali Ljulj, Navaro, Rodriges, Rejes, Rubio, Pridjoni, Garbahosa, Kaukenas i ostali.. U Olimpijakosu Teo u najboljoj formi. Nikola Pekovic, Kriapa, Papalukas, Siskauskas.. glupo je i da nabrajam vise jer je sve veca sramota. Toliko nemate pojma o kosarci da je to za zaljenje.
(Bracki, 07. oktobar 2022 23:01)

Bracki, stvarno je degutantno porediti EL tad i EL sad. Ovo danas je sevimrski brod naspram tog tada.

Litar vina litar kisele

pre 1 godinu

Samo 4 domaća igrača koji su odigrali ukupno 43 minute i 28 sekundi što je 21,5 % vremena utakmice. Žalosno.Zar je dražava ubacila milione da bi u Partizanu igrali 8 stranaca.

Mohikanac

pre 1 godinu

Stotka za srpski Makabi.

Neću 95 neću 97 daj sto il' ništa.

Da sudije nisu krale Albu raznim izmijenjena bacanja...Lesorovo povlačenje obruča bilo bi opušteno 30 razlike.

15 miliona, poklonjena hala, porez 6,5 miliona... znači tim od 22 miliona sa kime se Alba sprda i zavrće uši na rumeno.

sasa pg

pre 1 godinu

Lakše mi pada poraz jer uz ovoliko stranaca gubim osjećaj da je ovo Partizan. Bolje sa nekim našim mladim igračima da gubimo 40 nego sa ovim skupim "zvijezdama" 20.

g.k zukov

pre 1 godinu

Grobari, dobrodošli u EL !
(Bocko, 07. oktobar 2022 22:27


e ovo je vrhunac ironije kad navijac zamrznutih frikom pantera ,govori redovnim ucesnicima kad je ta liga bila.nesto i igrao se fajnal.for dobrodoski u el...pa mi smo zemljace avangarda El mozemo izgubiti sve utakmice za nas ce se uvek znati i imati respekt od strane el.ekipa.

Pop

pre 1 godinu

Zeljko, kosarka se promenila a i ti. Urlanje i bes ne pali vise. Danas su uspesni treneri stalozeni i dozvoljavaju slobodu i iskakanje iz seme. Danas igraci nisu sposobni za cvrstu odbranu ne zbog fizikalija nego koncentracije. Ti dobijas gotove igrace koji u osnovi nemaju ono sto tebi treba a ti ih tome neces nauciti. Zap mi je ali shvati da je gotovo.

Smederevac

pre 1 godinu

Gde nadjoste ovog papapetrua..zauzima mesto mladjim igracima a totalno je bezkoristan..alba suterski odigrala utakmicu decenije..partizan od kako je dosao obradovic nikako da nauce preuzimanje igraca u odbrani..onda me cudi sto ne igraju na coveka.svaki napad oni stvaraju visak igraca onda poentiraju rutinski.istinu da kazem ocekuje se suterski vise od pantera..ako je prosecan onda ima takvih na gomilu..prvi poraz nije strasno ali zabrinjava kako partizan igra odbranu..zeljko ispravno postupio kod madara mali igra nekako neozbiljno.moraju da se naviknu u evroligi se igra cvrsto.do iznemoglosti.pozdrav

duledudule

pre 1 godinu

Toliko sam godina citao komentare kako je ova nova Evroliga slaba da je evroliga bila mnogo jaca pre 20 godina... tako da nema nikakve frke da dobiju ovu smesnu Albu koja je medju gorim EL ekipama
(lokosss, 7. oktobar 2022 19:32) 

Prijatelju, nisu ekipe koje igraju slabe vec sistem takmicenja dozvoljava dosta opustanja ekipama. Iz tog razloga jake ekipe mogu da kalkulisu. Real je prosle sezone vezao mesec dana losih utakmica a na kraju igrao finale. U starom sistemu to nije moglo da se radi. Iz tog razloga smatramo da je EL nekada bila jaca i zanimljivija. Ako se u fudbalu obistini Superliga umesto Lige Sampiona, videcete o cemu pricamo.
Stvarno nekada treba da vam se nacrta kako biste shvatili.
(Prle, 07. oktobar 2022 21:41)
Zato se u nikad jacem starom sistemu prolazilo medju 16 sa 2 pobede...

Handy

pre 1 godinu

Toliko sam godina citao komentare kako je ova nova Evroliga slaba da je evroliga bila mnogo jaca pre 20 godina... tako da nema nikakve frke da dobiju ovu smesnu Albu koja je medju gorim EL ekipama
(lokosss, 7. oktobar 2022 19:32)

Prijatelju, nisu ekipe koje igraju slabe vec sistem takmicenja dozvoljava dosta opustanja ekipama. Iz tog razloga jake ekipe mogu da kalkulisu. Real je prosle sezone vezao mesec dana losih utakmica a na kraju igrao finale. U starom sistemu to nije moglo da se radi. Iz tog razloga smatramo da je EL nekada bila jaca i zanimljivija. Ako se u fudbalu obistini Superliga umesto Lige Sampiona, videcete o cemu pricamo.
Stvarno nekada treba da vam se nacrta kako biste shvatili.
(Prle, 7. oktobar 2022 21:41)

Nekada si sa 3 pobede protiv smesnih ekipa mogao da prodjes dalje i domognes se nekako eliminacione faze uz malo srece da ti se poklope neki drugi rezultati, a sad to nije dovoljno vec moras da skidas skalpove i najjacim i istovremeno kidas u ABA (ako mislis da igras EL i naredne sezone). Sad ti ni 15-16 pobeda ne garantuje Top 8, dok si ranije mogao glat da osvojis titulu sa toliko pobeda u EL u sezoni. Ne treba niko da crta vec samo da mucnes malo glavom. Sto se tice neke zanimljivosti, pogotovu za navijace slabijih timova, tu se slazem sa tobom ali daleko da je taj sistem tezi od ovoga sad.

zvezda

pre 1 godinu

Rekao sam još prošle godine, a opet sad kažem. Obradoviću je proslo vreme, isto kao i pesicu. Mora da se osveži, da se traže mladji treneri sa većim ambicijama i da se igra modernija košarka. Dokle god je obradovic na klupi partizana biće dobro za zvezdu

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Nejasno je zašto su na klupi zaboravljeni Balsa i Tristan, šta kao počeli su i odigrali po 5 minuta samo da bi ispalo da smo počeli sa domaćim igračima? Moraju njih dvojica više da igraju, Lesor je mnogo koštao u odbrani večeras. Takodje, užasno branimo šut za 3. Sa druge, pozitivnije strane, Dante Egzum igra sa mnogo samopouzdanja, biće odličan. Andjusic treba da rešava više akcija i da ima češće loptu u rukama.Biće teško da se udje u top 8.

stručnjak ,za koš

pre 1 godinu

poslednja četvrtina
jedan belac sve vreme.
papapetru 6 minuta
anđušić 4.
jedan Srbin 4 minuta ?!
sramno.
zvezda završava, Marković, Topić,Petrušev, Lazarević, Mitrović.!!!

WalterNBGD

pre 1 godinu

Par pitanja,da li je Alba bolji i skuplji tim,i da li imaju boljeg trenera?Kakva su ocekivanja posle ovakvog poraza?Dobice svaku cetvrtu utakmicu na buku i galamu.Zavrseno je sa kosarkom na nasim prostorima.Tuzno.

123

pre 1 godinu

Bice ovo dobro. Odbrana, odbrana suta za 3 i skok. Gradjenje pod obrucima igraca zbog skoka. Sve je to bilo lose. Pridjemo na 12 zaostatka i upropastimo napad, pridjemo na 11 zaostatka i upropastimo napad. Iskusne ekipe to koriste..Mora mnogo vise da ima asistencija. Dosta se igra individualno..Egzum i Andjusic nije dovoljno..

+41

pre 1 godinu

Igrali smo bez 3,4 igrača.Fale nam Aleksa i Madar.Da podstetim,u sezoni 2009/2010 smo izgubili od Ritasa 21 razlike,na kraju otišli na F4.
Polako,korak po korak.Verujem da će biti mnogo bolje.

Šomi

pre 1 godinu

Zeljko,covece,shvati,nemoj vise da igras odbranu na preuzimanje,jer protivnicki kosarkasi ostaju sami na trojci,aman prestani to,igraj covek na coveka,AMAN VISE!

Dejan Zemun

pre 1 godinu

Mozda Zelimir ne zna da postavi odbranu, ali je zato veceras uradio dosta na razvoju mladog Koprivice, Tristana i Trifunovica. Sta oni skoro da nisu nj igrali? Nista onda.

Неедукован

pre 1 godinu

Жоц је причао да су његове екипе знале по 130 уиграних акција.
Једино није рекао да му за то треба буџет од 130 милиона.
Иначе, Жоц превазиђен тренер који не ради на себи. Кошарка је еволуирала, а он и даље форсира игру по шаблону његових акција где има јако мало креативности и слободе за играче. Зато су играчи неснађени, то је све због њега. Још увек игра 'шах' на терену као пре 20 година кад се играло на мали број поена.
Месина је нпр био пар година у НБА, учио и сад примењује. Сви клубови играју модерније од Партизана. То му је прошле године сасуо у лице и Алимпије у сред крцате Арене. Шахирање је прошлост кошарке, Жоц је превазиђен тренер.

Sokrat

pre 1 godinu

Znam da je prva utakmica u EL posle toliko godina ali ovo što smo večeras “igrali” i kako smo izgledali je ispod svakog nivoa a sve nažalost i teška srca moram da priznam zaslugom trenera.Delovali smo kao grupa građana, kao tim bez glave i repa, gde se opet igra individualno u napadu u čemu prednjači Panter.Mislim da je pogubno takvom igraču dati toliku slobodu u igri i to se videlo i prošle sezone. Taktika u odbrani gde smo išli na preuzimanje Sikme je samoubilačka i samo totalni diletant je mogao da se odluči na takvu strategiju.Čovek je svaku situaciju rešio ili lakim košem ili asistencijom.Odnos skokova dovoljno govori o želji i motivaciji.Željko počinje sa Tristanom, Balšom i Trifunovicem i posle 5 minuta ih zakuca na klupu do kraja.Pa majstore ako si im dao poverenje da počnu zašto ih nisi uveo zadnjih 5 minuta nego ti Lesor , Panter i Naneli igraju do kraja.Dule nikada to ne bi dozvolio i zato je i pravio mlade igrače.Ne želim puno da mračim ali bojim se još jedne sezone bez trofeja i što he najgore bez i jednog mladog ugrača koji će napredovati.

Najrealnije

pre 1 godinu

Kao sto sam pisao pre mesec dana,limari ce imati 0(nula) pobeda na strani ove sezone u EL i 5-6 kod kuce na pritisak stoke sa tribina.Dalje nece moci,previse su poleteli,bez razloga.

Nemanja

pre 1 godinu

Zao je sto smo krenuli sa porazom ali realno ovo je sve novo za nas,bicemo sve bolji. Fale nam povredjen Madar,Aleksa i Smajlagic.
Ja kao partizanovac cu uzivati u ovoj sezoni sigurno,a komsijama ne znam kako da izbacim od nas strah koji osecaju ove sezone.
Zeljko je nama doneo blagoslov '92 , kupio je sebi 2 godine minimum kredita da uziva kuci.

Copab

pre 1 godinu

Шта би са Копривицом и Вукчевићем?! Ово је била игра мачке и миша. Без правог центра, свака утакмица ће бити ноћна мора што се тиче скокова. Такође, фали плеј. Мадар није евролигашки потенцијал...

Milovan

pre 1 godinu

Partizan 16 skokova manje i 17 asistencija manje i 15 trojki primio i izgubio 16 razlike, Zvezda 10 skokova vise i 6 asistencija vise i izgubila 13 razlike, ispade da smo igrali protiv Efesa da bi izgubili jedno 40 razlike. Zeljko sve titule sem poslednje si uzeo preko odbrane, prosle sezone Partizan je bio ocajan u odbrani i nista nisu uradili, ako i ove godine mislite neigrati odbranu bolje idi odma sa klupe. Ovaj Partizan ima potencijal u napadu jako dobar, Exum ipak ima NBA kvalitet ali Lesor je kriminal i nije mi jasno zasto su ga zadrzali, a Koprivica ocigledno nije jos dovoljno dobar za EL. Umesto Lesora morao je doci neki centar koji ima veci IQ od bubasvabe. Ako nam svaka ekipa ovako bude uzimala skokove u napadu bolje da odma istupimo iz EL.

Milioneri iz cirkusa

pre 1 godinu

Nego što nisu igrali Koprivica, Vukčević i Trifunović? Jesu povređeni ne daj bože, ili trener više veruje legiji stranaca?

Brzi

pre 1 godinu

Sramota! Zeljko zaista treba da ide i ne treba da igramo nesto na silu.
Svaka cast i neizmerno postovanje njemu i Pesicu ali obojica su ljudi i ne mogu da pobegnu od prirodnog. Stare.
U redu je da imaju savetodavnu ulogu, ali prvi treneri vise ne.
Sigurno uz Dudu u prva 5 trenera Evrope i to je to!
Za ovaj Partizan ko nabavlja novac svaka mu cast i treba da ostane. Svi ostali odmah otkaze i ispocetka.

Diletant

pre 1 godinu

Da li ste realni vi koji poredite FK i KK? Pa Evroliga je kao LŠ u fudbalu a FK ne moze da se kvalifikuje ni u Ligu Evrope. Ovo što FK igra je trecerazredno evropsko takmičenje, to je kao da KK igra Fibinu LŠ.
Ono što definitivno podržavam su kritike na izgled ovog tima i rezultati. Ovde nema hemije i nema emocija. Ovo nije onaj KKP na koji nas je Dule navikao i koga smo zdušno bodrili. Jedno je imati razumevanja za poraze domaćih mladih igrača, nije bilo para pa shodno tome i očekivanja nisu bila velika. Domaćim mladim igračima smo oprastali greške jer im je bilo potrebno sazrevanje a onda će to jednog dana vratiti u Partizanu ili u reprezentaciji.
Za ovu preplaćenu legiju stranaca apsolutno nemam razumevanje i ne želim da ih čekam. Dovedeni su da odmah prave razliku na terenu i da izginu za klub jer su za to plaćeni a ne da ih gledamo kako se šetkaju po terenu ili da su poput Lesora izgubljeni na terenu.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Izbaci više tog Lesorta napolje,vraćaj Koprivicu
!!!!Šta ti je Obradoviću???
(Rade74, 7. oktobar 2022 21:25)

Miletić bi bio mnogo korisniji od Lesora, momak bi makar pokupio defanzivne skokove. Lesor je baš dosta doprineo da Alba napravi 30-4 seriju. Štetočina i bezmozgovic.

nskiki

pre 1 godinu

Alba je utakmicu dobila izmedju 5. u 10. minuta, kad su izasli klinci i usli oni najplaceniji. E zato su do kraja utakmice i igrali samo ti najplaceniji, da iskrvare, a ne da lade na klupi.

Markp

pre 1 godinu

Naši igraci su dali 19 poena, 31godišnji Andjusić 14, Trifinović 3, i Koprivica 2 poena. I posle cemo se pitati šta nam je sa reprezenzacijom, trebali bi se opametiti dok nije kasno, a moùda vec i jeste...

nije dobro

pre 1 godinu

Partizan 16 skokova manje i 17 asistencija manje i 15 trojki primio i izgubio 16 razlike, Zvezda 10 skokova vise i 6 asistencija vise i izgubila 13 razlike, ispade da smo igrali protiv Efesa da bi izgubili jedno 40 razlike. Zeljko sve titule sem poslednje si uzeo preko odbrane, prosle sezone Partizan je bio ocajan u odbrani i nista nisu uradili, ako i ove godine mislite neigrati odbranu bolje idi odma sa klupe. Ovaj Partizan ima potencijal u napadu jako dobar, Exum ipak ima NBA kvalitet ali Lesor je kriminal i nije mi jasno zasto su ga zadrzali, a Koprivica ocigledno nije jos dovoljno dobar za EL. Umesto Lesora morao je doci neki centar koji ima veci IQ od bubasvabe. Ako nam svaka ekipa ovako bude uzimala skokove u napadu bolje da odma istupimo iz EL.
(Milovan, 7. oktobar 2022 22:08)

Sve tacno. Alba je imala i bolji procenat suta, narocito za dva poena - ali to verovatno dosta potice od ofanzivnih skokova i lose odbrane Partizana. Moram, po prvi put, da priznam da nesto skripi kod Zeljka - veliki je trener, sigurno zna sve sto jedan trener moze da zna, strast je tu, ali tim ne izgleda dobro...

Batko

pre 1 godinu

Zeljko,covece,shvati,nemoj vise da igras odbranu na preuzimanje,jer protivnicki kosarkasi ostaju sami na trojci,aman prestani to,igraj covek na coveka,AMAN VISE!
(Šomi, 7. oktobar 2022 22:07)

Pa nije igrao čovek "zonu". Preuzimanje se igra i kada igraš "čoveka" ! Malo si pobrkao , kao i ovi što ti dadoše plusiće

Ne znate vi ovaj sport, pa sada "stručno" objasnjavate.
Obradović poslednjih 10 god igra "svi sve preuzimaju" , po tom konceptu i bira igrače. Problem je što ovde imate barem 3 igrača koji su navikli da su stalno "na lopti" (Naneli,Egzum,a posebno Panter) i zato se desi da imate 17 asistencija manje !

Suviše solera. Treba će mu vremena da ih "obuzda". Ako ne uspe do Nove godine , onda će vam to biti kraj.
Zato vam fali "lepak" u vidu nekih domaćih igrača, jer realno ovi vam igraju 10 min zajedno.

Ne pljujte čoveka koji vam je dao sve ! Niste godinama igrali EL, nemate pojma šta i kakvo je to takmičenje, navijali ste samo za Zvezdine protivnike i u svojim glavama bili "Mi ćemo to lako"
Ovo je preozbiljno takmičenje i biće još izgubljenih utakmica i sa većom razlikom.
Ali ako ga vec kritikujete, onda to bar uradite DA IMA SMISLA.

Aj, sto si ti lupio, ali ovi plusici za to. Strasno

I licilo je po pripremnim da ce ovako biti

pre 1 godinu

Isti pocetak utakmice kao protiv Cibone. I ona bi vodila 20 poena u prvoj cetvrtini da je malo jaca ekipa i da mi nismo pogodili sve trojke koje smo sutnuli. Bukvalno prva cetvrtina bez odbrane, neki igraci vec dve sezone ne mogu da nauce sta treba da rade, plus sto i ovi novi nije da su bas skapirali neke stvari. Generalno ja sam gledao do 13:13 i kad sam se sledeci put ukljucio oni su imali 36, a mi 18, stvarno mi nije jasno sta se desilo za tako kratko vreme. Neuigrana ekipa totalno, ali bice bolje, ovi kad dodju u BG nabicemo ih 20 razlike.

super

pre 1 godinu

odnos u poenima 19 domaći igrači (Anđušić 14 Koprivica 2 i Trifunović 3) strani igrači 65???
odnos u minutima 80% strani igrači su Igrali celu utakmicu što znači 4strana i jedan domaći u petorci što je strašno,stim da je Anđušić odigrao 26 minuta a ova tri mlada naša igrača zajedno 16 minuta??? I opet potop još je Alba prosečna ekipa,dok kod Zvezde su igrali 3 strana igrača i većinu vremena je bila čista domaća petorka...

Naša posla...

pre 1 godinu

Partizan sa ovakvim pristupom je zalutao u Evroligu…

Željko nije uspeo plaćene strance da natera da se spuste u stav…

U napadu protok lopte ravan nuli, previše driblinga, cela igra “jedan na jedan”, nema saradnje…

Liče na United u fudbalu…

Mnogo mnogo uloženih sredstava, a kvalitet igre na jako jako lošem nivou…

Baskonija iduće kolo biće igra mačke i miša…

Berlinac

pre 1 godinu

Ne znam zašto je Alba večeras igrala sa pola snage?
Možda zbog toga što je igrala protiv najslabije ekipe u Evroligi,koja je na kvarno dobila wild card? Stvarno se večeras videlo da Partizan nije za Evroligu i da se "šlepa" na ima Željka Obradovića.

zmajognjeni

pre 1 godinu

Toliko sam godina citao komentare kako je ova nova Evroliga slaba da je evroliga bila mnogo jaca pre 20 godina... tako da nema nikakve frke da dobiju ovu smesnu Albu koja je medju gorim EL ekipama
(lokosss, 07. oktobar 2022 19:32)

Nisi cuo? Evroliga je ovo godine najjace kosarkasko takmicinje na svetu u poslednjih 10 godina.

aca

pre 1 godinu

prvo sinoc radost za vecite u fudbalu, pobede i jednih i drugih a i veceras radost za navijace vecitih, poraz vecitih rivala. Svi mozemo srecni na spavanje :)

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Ovaj Papapetru će biti najskuplji promašaj u istoriji košarke na ovim prostorima. Uzima čovek milion godišnje da trčkara rekreativno po terenu.
(Meklejn, 7. oktobar 2022 21:36)

Milion?? Sinak, raspali Nedović je za 1,1 milion došao iz Panate, a njihov najbolji igrač i MVP Grčke lige je debelo skuplji od Nemanje.

Rade74

pre 1 godinu

Zasluženo izgubili,bezbodbrane još ni jedna ekipa jije pobedil.Lesortu pod hitno dati šut kartu.Zašto je Koprivica igrao samo 3 minute????Umesto da ga ćelići,on će ga unazaditi.Ne razumem.Prvi put me Željko razoćarao.

Mikeli

pre 1 godinu

Sad kad Želimir ubaci protiv MZTa Koprivicu i Vukčevića da dominiraju, pa krene priča o partizanovoj mladosti poletnoj, dok protiv Albe igrali 5 i po stranaca i Anđušić.

Liberty

pre 1 godinu

ČEKAJTE LJUDI! Treba uzeti u obzir neke stvari,
prvo, Partizan nikad nije igrao ovakvu Evroligu i oni ne znaju koliko je to takmičenje teško.
Drugo, Partizan nije izborio na terenu i zaslužio da igra Evroligu već je tu privilegiju kupio novcem, znači realno nije im tu ni mesto.
Treće, prva petorka pet stranaca, nema srba.
Četvrto, kapiten tima Kevin Panter?
Ko visoko leti, nisko pada. I pored silnih miliona uloženih u tim, i pored velike euforije, pored toga što je na klupi velikan među trenerima, pored svega toga mora se uzeti u obzir da je to klub koji istupa iz lige samo da ne bi morao da igra protiv boljeg od sebe. Bolje da su igrali i naučili nešto od boljih, od Zvezde, jer Zvezda je Evroligaš, možda bi stekli malo iskustva makar da izgube sa jednocifrenom razlikom, ali kad se beži sa megdana onda pukne STOTKA!
Nadam se da neće bežati od Zvezde i u Evroligi i da neće ponovo istupati iz lige.
Još nešto, Zvezda u Istanbulu protiv dvostrukog šampiona Evrolige zaredom igra sa petorkom srba! Kapiten srbin! Ponos i kad se gubi!
Mora Partizan još mnogo toga da uči, a pre svega da nisu dovoljni milioni i milioni za uspeh već srce, a oni koji beže sa megdana srce nemaju...
Biće bolje, polako...
Sportski pozdrav!

Miloš

pre 1 godinu

Ovo veceras je jako loše. Ne znam šta se dešava ali imam osećaj kao da igramo protiv nekog NBA tima. Alba igra brzo, konkretno, agresivno u odbrani a mi totalno suprotno, sporo i bez ideje. Ne može se bez plejmejkera, nema ko da organizuje napad a bez plejmejkera su nam i trenutni centri totalno neupotrebljivi. Ono što nisam očekivao je ovako loša odbrana. Nadam se da će se stvari srediti u drugom poluvremenu i da ćemo zaigrati bolje.
(Diletant, 07. oktobar 2022 21:11)

Dobro došli u Euroleague ! I to nikad slabiju ( bez Rusa)

Poker

pre 1 godinu

Draže mi je da u petorci svog kluba vidim petorku:Topic,Nedovic,Dobric,Lazarevic,Petrusev nego pet najboljih stranaca trenutno po pozicijama od jedan do pet,stranci ne osvajaju trofeje u srpskim klubovima to je već mnogo puta pokazano.Realno ova legija Partizanovih stranaca je sve samo ne loša,Egsum,Naneli,Papapetru,Panter,Ledej mogu da igraju za bilo koji klub od ovih favorita,i da budu među nosiocima,brutalan tim na papiru.Moje mišljenje je da bi Milojević sa ovim timom lagano u top8,ali opet kažem prednost u Aba dajem Zvezdi zbog domaćih igrača.Zvezdi treba plejmejker,a Partizanu mladji trener,i oba kluba će biti dobra,mozda i vise od toga u evropi ove sezone.

Crudelta

pre 1 godinu

@Prle- Nema potrebe da se crta ali druže pre je bilo da ekipe u drugu fazu prodju sa skorom 2-8 ili 3-7 zato što su bile 4 grupe po 6 timova i po 4 išla dalje, jedno vreme direkt 1/8 a posle bilo ono 4 grupe po 4 pa dva najbolja dalje. Sada jeste tačno da velike ekipe mogu da imaju loš period ali oni to nadoknade pa se kad odigras 30 ili 34 meča normalno ovi najveći provuku a desilo se da je CZ ispala sa skorom 16-14. Ovaj sistem je neuporedivo teži jer ima previše utakmica u sezoni. Ekipe koje odu na F4 sada igraju bukvalno kao i u NBA nekih 90-100 mečeva.

Prle

pre 1 godinu

Sto se tice neke zanimljivosti, pogotovu za navijace slabijih timova, tu se slazem sa tobom ali daleko da je taj sistem tezi od ovoga sad.
(Handy, 7. oktobar 2022 22:05)

Kako sistem nije tezi ako posle 8 odigranih utakmica mozes da ispadnes iz takmicenja? Ti ovaj sistem igras 6 meseci i u tih 6 neseci mozes da se pojacas ako imas prostora. To sa 3 pobede se desilo jednom Partizanu i ko zna kada i kome jos i to samo zato sto se poklopilo tako. Zvezda iste sezone sa vise pobeda nije prosla dalje. Zar ti to ne pokazuje koliko je prema nekim ekipama okrutno? I zar ti to ne govori da je Zvezda morala da odigra jace od toga da bi prosla prvu grupu? I dalje ne kapiras?

Delija

pre 1 godinu

Jel sam rekao da Alba ovo rutinski resava? Dobro, malo sam precenio Partizan i rekao da ce biti poraz do 15 razlike, ali eto bio je veci. Lepe pare se uzele veceras na ovako poklon kvoti Mozzarta na Albu.

Aleksandar Ruma

pre 1 godinu

rezultat 16:16, za nekoliko minuta 46:20 za Albu. Protivnik pravi seriju 30:4. Pomislih igramo protiv Golden Stejta.
Ništa ovo sada ne valja, ovakve serije su nedopustive.
Kod Duleta se znalo, sutra trening u 5 ujutru.

Meklejn

pre 1 godinu

Ja se izvinjavam, može li iko racionalno da mi objasni zašto je Obradović ceo meč igrao sa 7 igrača? Šest stranaca i Anđušićem?

Prle

pre 1 godinu

Jeli ti tražiš opravdanje? Pogledaj samo koji su timovi učestvovali. Lotomatika, Rytas, Estudijantes, Huventud,.. Da ne nabrajam dalje. Grupe gde Partizan nikada nije imao više pobeda od poraza a jednom i sa dve pobede otišao dalje. Koji su sastavi timova bili. Danas svaka ekipa 2-3 bivša NBA igrača. Igra se i dve utakmice nedeljno
(NY, 7. oktobar 2022 22:03) 

Sastave ekipa ne mogu da ti navedem jer ti ne poznajes te igrace, nisi pratio kosarku tada. Da si pratio ne bi postavio to pitanje. Tada su timove cinili reprezentativci Spanije, Francuske, Nemacke, Italije, Srbije, Litvanije i drugih... sada su reprezentativci u NBA ligi a EL igraju ispusene lule iz NBA lige.

Partizanovac

pre 1 godinu

Drugari nije ovo bilo toliko lose koliko su mozda ocekivanja bila velika.

Veliku medijsku paznju je Partizan dobio prva utakmica ok malo se pogubili, na stranu sto je nova ekipa.

Izgubili smo na skokove...skokovi su cisti fokus igraca nista vise. Ruku na srce u prvoj četvrtini su sipali trojke ko Italijani.

Svidja mi se sto smo na -26 ustali i probali da stignemo.

Docice oni kod nas pa cemo vracati sa kamatom.

super

pre 1 godinu

Panteri bolje vi pazite kako cete da obezbedite F18, nemojte vi da se brinete za Partizan
(anonimni, 07. oktobar 2022 22:13)za vas je rezervisano to mesto a pošto ste poznati po begstvu moraćete opet da kupite učešće u Evroligi jer ne vidim ništa 1 domaći igrač je igrao ove epizodiste od 1-2 to niko ozbiljan ne računa a tako će biti u svim utakmicama Partizana u Evroligi...nekada smo gledali domaće igrače u Partizanu a sad nemamo osećaj da je to Srpski tim!

NY

pre 1 godinu

Prijatelju, nisu ekipe koje igraju slabe vec sistem takmicenja dozvoljava dosta opustanja ekipama. Iz tog razloga jake ekipe mogu da kalkulisu. Real je prosle sezone vezao mesec dana losih utakmica a na kraju igrao finale. U starom sistemu to nije moglo da se radi. Iz tog razloga smatramo da je EL nekada bila jaca i zanimljivija. Ako se u fudbalu obistini Superliga umesto Lige Sampiona, videcete o cemu pricamo.
Stvarno nekada treba da vam se nacrta kako biste shvatili.
(Prle, 07. oktobar 2022 21:41)

Jeli ti tražiš opravdanje? Pogledaj samo koji su timovi učestvovali. Lotomatika, Rytas, Estudijantes, Huventud,.. Da ne nabrajam dalje. Grupe gde Partizan nikada nije imao više pobeda od poraza a jednom i sa dve pobede otišao dalje. Koji su sastavi timova bili. Danas svaka ekipa 2-3 bivša NBA igrača. Igra se i dve utakmice nedeljno

Kide

pre 1 godinu

Isto pocela seozna ko prosle godine bar sto se igre tice.Nigde veze.Tim bez glave i repa.Nije bitan poraz vec nacin na koji igramo.Dal je moguce da igraci prime 60 poena za poluvreme.Svima skinuti 10% od plate za pocetak ukljucujuci i Obradovica.Alba ima odredjeni kvalitet ali su indijanska ekipa.Brzo igraju i sutiraju iz svake pozicije za tri i naravno pogadjaju ako im dozvolite.Sta je sa Obradovicem nije mi jasno. Dal je moguce da mu ekipa nema akcije i da ne zna da postavi odbranu.Procitan i providan.Gde je presing po celom terenu,gde je kombinovana zona,promene odbrane.Gde je gradjenje,skok? Na sta ovo lici.Za sta ste bre vi svi zajedno placeni tolike pare?Prva je ufakmica ali ako se ovo nastavi treba neko da odgovara.Savic,Obradovic ko god.Sramota!

Nemanja

pre 1 godinu

Obradovic celu utakmicu protiv Albe u Berilinu igra sa 6 igrača! 31 - 14 asistencije. Ok Avramović povredjen, a ništa puno ne bi bilo drugačije jer nije pravi play! Dakle, fali odlican i inteligentan plej! Ofanzivni skokovi 14 - 7, Defanzivni skokovi 26 - 17!!! 40 - 24 Ukupno!!! Ok, povredjen Smajlagic, ali isto se ništa znacajno ne bi promenilo jer nije prava petica! Dakle, fali klasičan centar, jaka petica! Aman!!! Šta da gledam basket ekipu od 5 staranaca i jednog Srbina bez klasičnog top pleja i klasičnog top centra! 22 - 16 u faulovima za Albu, u otvorenim sutevima ko zna koliko, 100 primljenih poena, znaci ove strance apsolutno ne interesuje da igraju odbranu, bez ikakve agresivnosti! U napadu nema krštene akcije, sve na ulaze, sve na individualno. Ja ne znam, ali ovo je katastrofa u najavi ako se nešto ne promeni!!! Alba sasvim prosečna ekipa sa dobrim centrom i dobrim suterima za tri. A kako igramo odbranu, i suterski osetno slabija ekipa bi nas dobila!

deki27

pre 1 godinu

Partizan unisten pod kosem 40-26,ostali procenti nisu nista slabiji od Albe.Igraci Partizana ne igraju odbranu i to je najveci problem.Ako im je Cibona ubacila 81 onda nije cudno sto su ovi dali stotku .Lose preuzimanje u odbrani,kao muve bez glave,gomila otvorenih suteva za tri a ovi su poznati da kad ih krene sut,mozes odmah da ides kuci.Po meni je Zeljko najveci krivac,neka je on osvojio 9 EL nije ih osvojio sa Partizanom i svako je podlozan kritici.I na pripremama se videlo da su oni pozadi haos,ko im sve nije davao 90 i vise koseva.Mora da se igra odbrana jer iz dobre odbrane trazis poene .Prica da klub nije igrao ovaj formst takmicenja "ne pije vodu",nije igrao klub ali osim Trifunovica i Koprivice koji su ukupno dalli 5 poena,sve koseve su dali Eksum,Andjusic ,Panter,Lesor i Naneli

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

Da smo celu utakmicu igrali zonu , Alba ne bi imala ovoliko otvorenih suteva.Samo da podsetim na zeljkove reci od juce ALBA IMA JEDNOG EKSTRA IGRACA , SIKMU, ALI SU SVI ODLICNI SUTERI. I ?? Sta smo ucinili protiv tih istih sutera. Nista, gledali smo ih.

Stari jug

pre 1 godinu

Panter i Ledej nastavili tamo gde su stali prosle sezone, daleko od onoga za sta su dovedeni i placeni. Jedan nas Andjusic je pokazao koliko je bolji od nekog Pantera a koliko je jeftiniji. Prosle sezone smo imali Kuruca a sada se Kuruc zovu Naneli i Papapetru. Egzum dobar ali nije timski igrac. Partizan tanak na pleju i pod kosem, na krilu takodje. Odrastao sam uz Kicu i Praju, voleo romanticni Partizan sa nasim talentima a ovo sada ne znam kako bih nazvao, samo ga ne bih nazvao Partizanom. Evroliga ovakva nije po mom ukusu.

CisTo_OnAkO

pre 1 godinu

12 asistencija govore sve,ono sto je bio problem prosle,problem je i ove,bez pravog pleja koji ima asistenciju u rukama nema sta da se trazi pogotovo ne u euroligi,sa dobrim igracem ali klasicnim aistentom na ovaj sastav to bi bila druga dimenzija...ovako gledacemo mucenje i soliranje

Ljubo

pre 1 godinu

Ljudi moji kako ne shvatate da Željko Obradović ne bi imao ni jednu titulu prvaka Evrope da je kroz celu svoju karijeru vodio klubove kakav je današnji Partizan.On ima znanje samo onda kada mu klub dovede najbolje igrače a tada bi titulu osvojio i svaki prolaznik na ulici.

Pall Mall

pre 1 godinu

Ne pred porazom nego pred blamazom protiv Albe. Puce stotka kao zvecka. Ovolike pare ovoliki milioni legija stranaca na celu ekipe Rumeni. I sta su uradili na početku EL postavili negativan rekord u prvih 13 minuta zaostaju čitavih 26 poena za protivnikom. To nije uspelo ni jednoj ekipi od kako se igra ovaj format EL. Bruka i sramota.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Smeju nam se navijaci kluba koji 7 godina ne zna da pobedi Albu u EL.
(Babara, 7. oktobar 2022 21:59)

Ne, VI ste ti koji su se smejali kada je Alba tukla Zvezdu i histerisali kako je to brukanje srpske košarke, a vi sa 3X većim budžetom od bilo kojeg Zvezdinog primate stotku od te slabe ekipe!!

aca

pre 1 godinu

poslednja četvrtina
jedan belac sve vreme.
papapetru 6 minuta
anđušić 4.
jedan Srbin 4 minuta ?!
sramno.
zvezda završava, Marković, Topić,Petrušev, Lazarević, Mitrović.!!!
(stručnjak ,za koš, 07. oktobar 2022 22:12)

hehe, probaj da budes makar malo iskren i reci od ovih koje si nabrojao koliko je njih buducnost ili sadasnjost nase reprezentacije? Sad ti mozes da napises kako ce to biti i Topic i Lazarevic pa mozda cak i Petrusev ali ako gledamo realno tesko nama sa takvim igracima.

Goks

pre 1 godinu

Čini mi se 2005 evropsko prvenstvo kod nas. Igrali smo na Spensu protiv Francuske za prolaz i izgubili. Divac, Pedja, Bodiroga...svi. Sedeo sam tik iza naše klupe i nisam mogao da verujem šta slušam. Svaki tajm aut Željkov je bio puguban po ekipu, katastrofa. Od tada nemam nikakvu iluziju o kakvom treneru se radi. Kakav je danas trener je ispod nivoa kritike. Užas, dve godine bez jedne akcije sa suludim preuzimanjima u odbrani. Biće ovo duga i mučna sezona za Partizan.

Admiral

pre 1 godinu

@ Ne, VI ste ti koji su se smejali kada je Alba tukla Zvezdu i histerisali kako je to brukanje srpske košarke, a vi sa 3X većim budžetom od bilo kojeg Zvezdinog primate stotku od te slabe ekipe!!
(Lajavi krelac, 07. oktobar 2022 22:45)

Jesi ti realan? Sam vas Covic je rekao da je Zvezdin budzet 12 miliona evra. Znaci po tebi Partizan ima 36 miliona, kao Barsa, Real, Efes? Da ima toliki bidzet ne bi nam centri bili Lesor i Koprivica a plej Madar, dajte bar malo realnosti pobogu.

realan zvezdas

pre 1 godinu

3 000 dana ste čekali ovaj dan. Da svima pokažete snagu i veličinu. Verovali u vaše bajke... Al nema više Poljskih, Holandskih, Belgijskih timova.. Naleteli ste na najslabiji tim evrolige i odmah brodolom.
Toliko novca uloženo, tako skupi stranci, najbolji trener u univerzumu, već viđeni F8 i F 4...

Dobrodosli u Evroligu.. U ono što nikada niste igrali.

Aster Blistok

pre 1 godinu

..
Druga stvar, dovođenje Pantera je glupost, lik je privatnik, drži loptu ceo napad i onda ili šutne iz nemoguće pozicije ili uvali nekome vruć krompir.
(lupa

Tačno tako. Ja sam ovo pričao i kada je bio kod nas u Zvezdi. Čovek, niti košarkaškog znanja niti košarkaške inteligencije. Samo silovatelj lopte. Ništa više od toga. Dokaz tome je i prošla godina u partizanu. Jedan od glavnih krivaca što partizan nije uzeo titulu Zvezdi. A mogao je. Na našu sreću, imali ste Pantera.

C i n i k

pre 1 godinu

Jos u 1.cetvrtini su izgubili.
Delovali su neuigrano definitivno, stranci su losi a sem Danila nikog bih izdvojio da je bio na nivou..

Milisav Vokri

pre 1 godinu

Dragi gledaoci, valjalo bi i odbrana da se malo igra. Nisam odavno video da neka ekipa u evroligi primi 61 poen za prvo poluvreme!!! Naravno 100tka je logican splet dogadjaja na kraju

Aster Blistok

pre 1 godinu

Jos jedan "Grobar iz predgradja" ??
Kako vam nije glupo da se blamirate. Vodi brigu o timu iz predgradja,pusti ti Zelimira, on ne mora vise nista da osvoji u karijeri, ostaje najveci. Samo je problem sto i vi znate da ce osvojiti a tu je i gospodin Bodiroga koji pudlicu salje tamo gde joj je mesto. Tesko vreme se nadvilo nad predgradjem kao i one 2012. kada je ugasena Zvezda.
(Cika Mile
Čika Mile, čika Mile. Trebalo bi da vas je sramota godina kada pišete ovako nešto. Dičite se time što će eto Bodiroga da nas pošalje "tamo gde nam je mesto"!!!!? Kada valjda ne možete vi sami na terenu, onda eto mora Boditoga. Ali, ne čudi to. Vi se ne stidite takvih stvari. Ne stidite se da dobijate sve vam terena. Od titula u fudbalu, preko igranja lige šampiona umesto nas, do bežanja sa terena pa sve do vaild karti i moljakanja.
Ali to ste jednostavno rečeno vi.

Goks

pre 1 godinu

Suluda preuzimanja iliti svič odbrana ti garantuje da ćeš primiti 15 do 20 trojki po utakmici. To više nijedna ekipa ne igra ni u ludilu ni u EL pogotovo u NBA. Sve što hoće ekipe u napadu je da izazovu brzo preuzimanje i brz protok lopte. Ako im ti još pomažeš u tome upravo preuzimanjem, dolivaš ulje na vatru. Automatski je neko sam na tojci ili je rupa u reketu. Želimir se toga neće nikada odreći makar naredjali 25 poraza za redom. Pamti vreme kad se tako igralo pre desetak godina i tu je vreme za njega stalo. U napadu bez akcije, izmene katastrofalne, histerija na klupi. Teško blamira sebe a Partizan još više. Sada kad je logistika savršena, kad novac nije problem da igra bude ovakva bruka je neshvatljivo. Da ima obraza kao sto nema, rekao bi braćo hvala vam, nisam ja više za ovaj posao.

Cinjenice

pre 1 godinu

Zeljko je zreo za penziju. Ovakvom igrom ima svako da nas razbija bez problema. Odbrane nema, napad ispucavanja bez ikakve organizacije. Nije problem poraz, problem je sto odbrana ne postoji i sto se prima stotka od jedne od najgorih ekipa u Evroligi.

Batko

pre 1 godinu

Alba ne moze da promasi. Ovo je ludilo, kako sipaju.
(NR, 07. oktobar 2022 21:52)

Pa kad ne znate.
Ovo je za vas čudno takmičenje
Naviklo to na Bursu, Oldenburg, Metropoliten i slično...

hmhmhm

pre 1 godinu

Ништа страшно,Алба је шутерска и домаћинска екипа.Тако нас деру годинама у Немачкој а сада су и вас.Ваша шанса су утакмице у Арени и можда у гостима кад вам буде дан.

Ivan KG

pre 1 godinu

Evo je i stotka i to lagana. Kakva bruka i sramota. Pojma nemamo, nas bilo koja ekipa u Evroligi ima da razbija. Imamo duplo veci budzet od Albe i oni nas ovako lagano rutiniraju.

rale

pre 1 godinu

Zaista jaki i preskupi igrači u Partizanu...mnogo je pitanja kako je stvoren ovako jak tim, i sa čijim sredstvima...ipak sve ovo deluje na silu...nece se dobro završiti

Mikeli

pre 1 godinu

Neiskusni su ovi igrači partizana. To je razlog ovog rutinskog poraza. Naneli je tek stasao, Papapetru je junior, Egzum samo na koledžu igrao, Lesor je jedva punoletan, jedini koji su iskusniji su Panter i Ledej. Inače Želimir se zarumeneo ne znam zašto.

Mihail

pre 1 godinu

NAJVECA PREVARA IKADA - Zek Ledaj ili kako god se zove, rupa na skoku, spor, kilav, bez cm skoka, a uz to ne igra nikakvu odbranu, svako va puno kako spolja, tako i unutra. ISTO SVE kao i prosle sezone, ood hitnk mu se zahvaliti i taj ogroman novac preusmeriti na kljucnog igraca koji ovde nedostaje a to je
CHRIS SIGLETON!!!
On ima sve ono sto navedeni nema ni u tragovima, plus cohones, to je igrac koji bi svima dao samopozdanja i zakrpio sve rupe na 4-ci... Takodje bi dobrpdosao i Rejnolds is RU.
Toliko, Ziveo Partizan i Majka SRBIJA !!!

Sasko

pre 1 godinu

Srećna prva stotka i nadam se da će ih biti još dosta! Nego, pitam se šta bi bilo da nema čuvenih Željkovih principa odbrane...

Prle

pre 1 godinu

Toliko sam godina citao komentare kako je ova nova Evroliga slaba da je evroliga bila mnogo jaca pre 20 godina... tako da nema nikakve frke da dobiju ovu smesnu Albu koja je medju gorim EL ekipama
(lokosss, 7. oktobar 2022 19:32) 

Prijatelju, nisu ekipe koje igraju slabe vec sistem takmicenja dozvoljava dosta opustanja ekipama. Iz tog razloga jake ekipe mogu da kalkulisu. Real je prosle sezone vezao mesec dana losih utakmica a na kraju igrao finale. U starom sistemu to nije moglo da se radi. Iz tog razloga smatramo da je EL nekada bila jaca i zanimljivija. Ako se u fudbalu obistini Superliga umesto Lige Sampiona, videcete o cemu pricamo.
Stvarno nekada treba da vam se nacrta kako biste shvatili.

Раде

pre 1 godinu

Не зна се шта је горе, дал' ова легија странаца од Партизана или ове судије што већају да ли је старија кокошка или јаје.

Zoran

pre 1 godinu

Tim bez ideje, koncepcije. Za to je trener odgovoran. Takodje neko kao Lesor , dalje od druge lige ne bi trebao o kosarci viseg ranga ni u snu da razmislja. Decko ne zna gde udara. Zek Ledej takodje suvi prosek..Sve u svemu ovo je tim za dno EL tabele.
Partizan nema centra...Komedija od tima ali bukvalno komedija...

Раде

pre 1 godinu

Нема дражи гледати страну петорку скупих тридесетогодшњака како је кида у фронцле Алба. Мислим да ни наши млади играчи не би били ништа гори, али би зато они сигурно напредовали. Ово се све своди на уигравање странаца за завршне окршаје у лиги бивше Југославије, или боље речено за Црвену звезду. Да није тужно било би смешно.

Realno

pre 1 godinu

Tim od 10 milona eura neiskusnih igrača. I najboljim trenerom univezuma.
(Ajgor, 07. oktobar 2022 21:03)
10 miliona je nista za EL. Valjda si to naucio do sada. Sa 9 milki ste bili 14-18 godinama.
(Petar, 7. oktobar 2022 21:33)

Covek se zeznuo za cifru,mislio je na ovogodisnjih 15 miliona sto vam drzava ubacila i jos kupila mesto u EL.Mi smo samo jednom bili ispod 11.mesta za sve ove godine,uglavnom od 8-11.sto ce vama biti san u ovoj sezoni.

Nikola

pre 1 godinu

Jeste Partizan odigrao ocajno ali s druge strane Alba ima sut iz igre preko 50%, 16 trojki dali za sad, 30 asistencija... Ovo je zaista vrhunska utakmica jednog tima i ne znas odakle ti preti opasnost. Recimo Italija protiv Srbije je dala isto 16 trojki, jednostavno sa svih strana pogadjaju i ne znas sta da branis prosto.

nesa80

pre 1 godinu

vec se i na pripreme videlo da mi nismo nizasta,prosecne ekipe na davale 25-35 koseva po cetvrtini ama bas svaka ekipa-nije bilo izuzetaka,a sta ce tek ovde da nam rade,pa eto vidi se,mozda kuci ubodemo koju pobedu i to je sve.koliko smo ponizavali fk partizan i igrace a uzdizali ovaj naduveni kk partizan a ono sasvim suprotno od ocekivanog

Cik cak

pre 1 godinu

Kada je dobijen WC ja napisah da Partizan tek čeka haos. EL je deset puta jača od EC. Kako je ta Alba prolazila u prvoj sezoni? Bila na začelju. Evo i Virtus. A tek kada krenu duple nedelje plus ABA. Zvezda je uvek imala 12-15 pobeda sa najmanjim budžetom. Pobedjivala i Real u Madridu što Partizanu nikada nije uspelo. Većinu utakmica gubila na jednu loptu, produžetak.

lupa

pre 1 godinu

Već sam pisao, Željko je posle Fenerbahčea trebalo da ode u penziju.
Ono što je igrao Fener poslednje sezonu, dve pod Željkom i ono što igra Partizan već godinu dana je katastrofa. Sve je samo nije košarka.
Niti odbrane niti neke akcije u napadu, sve nešto individualno, 1 na 1...
Druga stvar, dovođenje Pantera je glupost, lik je privatnik, drži loptu ceo napad i onda ili šutne iz nemoguće pozicije ili uvali nekome vruć krompir.

tranzicija

pre 1 godinu

Bozza, 7. oktobar 2022 21:17
8 godina si gledao cigane u Evroligu, ej 8 godina patnje tuge i bola a biće i ove verovatno, džaba vam lova kad nemate pojma

Veljko

pre 1 godinu

Polako ljudi sta vam je dok to Zeljko uklopi, ima vise od 186 uigranih akcija, pa dok se ALEKSA oporavi i dok dodaje jos jedan centar i plej........

Prle

pre 1 godinu

nikad jača Alba
(pa da, 7. oktobar 2022 20:14)

Druze, pobedili ste Albu jednom u 10 utakmica i to pre 7 godina. Za vas je svake sezone nikad jaca.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Vidljivo neiskustvo Partizana igranja EL i protiv najboljih evropskih ekipa!
(cukce, 07. oktobar 2022 20:50)

Panter igrao u Crnokosoj, Egzum u Zlatiboru, Ledej i Lesor u Dinamiku, Papapetru i Naneli u Metalcu, niko od njih nije video, a kamoli igrao u nekom Evroligaškom timu, sa sve trenerom koji dalje od Srpske lige nije trenirao ništa...

Cika Mile

pre 1 godinu

Ostavka Zelimire. Svaka cast za minuli rad, ali ovo opet ne lici ni na sta.
(Outsider pravi, 7. oktobar 2022 20:46)

Jos jedan "Grobar iz predgradja" 🤣🤣
Kako vam nije glupo da se blamirate. Vodi brigu o timu iz predgradja,pusti ti Zelimira, on ne mora vise nista da osvoji u karijeri, ostaje najveci. Samo je problem sto i vi znate da ce osvojiti a tu je i gospodin Bodiroga koji pudlicu salje tamo gde joj je mesto. Tesko vreme se nadvilo nad predgradjem kao i one 2012. kada je ugasena Zvezda.

Miskec

pre 1 godinu

Pa kako sad poraz, ne razumem, za Zvezdu znate da nece nista uraditi, kao sto vec znate da uzimate sve pehare.
Ma da, u stvari ovo ste namerno izgubili, da se ne vidi koliko ste jaki!

Mikeli

pre 1 godinu

jos nije gotovo bre
(Milan, 07. oktobar 2022 21:09)

Jeste jeste. Srecom po srpsku kosarku mnogo vase dece iz partizanove skole se sada kale i to je ulog u budućnost sa kojom se ponosimo. Igraju se deca Naneli, Panter, Lesor, Ledej, Egzum, Papapetru.

Petar

pre 1 godinu

Vidljivo neiskustvo Partizana igranja EL i protiv najboljih evropskih ekipa! Ipak ovaj klub 8 godina nije igrao košarku na ovom nivou, još od one trojke Nolana Smita! Ni Žeks nekoliko godina nije vodio klubove u EL! Treba uklopiti sve ove strance i od raspasane pande napraviti ekipu.
(cukce, 07. oktobar 2022 20:50)

Tim od 10 milona eura neiskusnih igrača. I najboljim trenerom univezuma.
(Ajgor, 07. oktobar 2022 21:03)
10 miliona je nista za EL. Valjda si to naucio do sada. Sa 9 milki ste bili 14-18 godinama.

Jackie Treehorn

pre 1 godinu

Izgleda da je prva četvrtina odredila tok meča.Ostatak je prošao u izjednačenoj igri oba tima.Partizan se vratio posle duge pauze u EL i trebaće neko vreme da se igrači naviknu na viši nivo igre.Alba je ekipa koja nikako ne odgovara srpskim timovima,pre svega Zvezdi koja je nije pobedila u gostima,a gubila je i kod kuće.Trebaće strpljenje navijačima crno-belih ove sezone,proći će neko vreme dok se igrači ne uklope u sistem igranja EL.

Borkes

pre 1 godinu

Nije mi samo jasno kako Obradovic misli da razigrava nase mlade igrace. Koprivica, Vukcevic, Trifunovic, Djordjije ukupno 10 minuta. Sve stranci igraju i Andjusic. Ne gleda mi se ovakav Partizan.

Pele

pre 1 godinu

Ali cemo se nauzivati gledajuci zvezdu i partizan u evroligi :) partizan ima poene ali nema odbranu a zvezda ima odbranu ali nema ko da da kos mozda kad bi spojili ove strance iz partizana i zvezde mozda bi napravili dobar tim za top 8 evrolige . U svakom slucaju znam da nije moda i da zoc ne gleda ko je stranac ali da sem andjusica niko od domacih igraca ne igra nije u redu . Komentar jednog zvezdas

Zoran

pre 1 godinu

ovo je sramota za Partizan da primi 60 koseva za poluvreme, ne bore se.Partizan dve godine ima veci budjet od Zvezde ali ne zna da izabere igrace.Nemamo centra za Evroligi,plemejkera, pa nismo mi birali igrace.Ne mogu navijaci igrati. Ni Smailagic nije kvalitet za ovu ligu,ne pomazu ni Obradovicevi trofeji Partizan sad ne igra dobro, krajnje je vreme da poboljsamo igracki kadar i da se razjasni ko je odgovoran sto ekipa nije boljeg kvaliteta.

vp

pre 1 godinu

Panteri 80% komentara na utakmici Partizana i to dok jos uvek traje njihov mec! Kakve dozivotne komplekse im je Dule nabio!
(Bozza, 07. oktobar 2022 21:17)

Idi vidi juce komentare na poraz Panate od Reala, da vidis kakve je posledice Radonja ostavio tek

eeazy tiger

pre 1 godinu

Puce stotka na premijeri, jedna od mnogih. Odbrana dobija, a tek cete da vidite kakve "ubice" treba braniti...Partizan nikada nije igrao ligaski format najboljeg takmicenja u Evropi. Treba zivaca za to.

Djape

pre 1 godinu

Ako se po prvoj četvrtini sezona u Evroligi poznaje, bolje da nismo ni dobili Wild Card. Navijači nisu čekali 8 godina da gledaju kako Alba uništava Partizan. Užas!
(Mahatma Pandi, 7. oktobar 2022 20:24)

A ti se ponadao rodjace?! Sta si mislio da ce neko ko je jedva bio 7. u Aba ligi pa sa ubedljivo najvecim budzetom jedva usao u finale iste,da bude neki faktor u EL? Tesko sine,rezervisani ste za dno tabele.
(Realno, 07. oktobar 2022 21:07)
Ne blamiraj se. Danas je sve dostupno, lako se proveri.

zemunski kej

pre 1 godinu

Ova Alba redovno deljala Zvezdu a sad počela u Partizan. Zvezda nema kvalitet a Partizan kao nesto bolji ali energije nigde. Iako je prvo kolo ,videli smo da nismo za vrh.Neka sredina ako i to dobacimo.

Ajgor

pre 1 godinu

Vidljivo neiskustvo Partizana igranja EL i protiv najboljih evropskih ekipa! Ipak ovaj klub 8 godina nije igrao košarku na ovom nivou, još od one trojke Nolana Smita! Ni Žeks nekoliko godina nije vodio klubove u EL! Treba uklopiti sve ove strance i od raspasane pande napraviti ekipu.
(cukce, 07. oktobar 2022 20:50)

Tim od 10 milona eura neiskusnih igrača. I najboljim trenerom univezuma.

gud gejm

pre 1 godinu

Jesam Zvezdas al niste mi jasbi vi sto navijate za Partizan, pa ima jos 2 cetvrtine da se odigraju a vi kukate kako ste izgubili utakmicu

Uroš

pre 1 godinu

Jedino rešenje je da se Partizanu i Zvezdi poveća budžet za po 5 eventualno 10m evra naših para. Tad bi možda i ličili ne nešto.

urke

pre 1 godinu

Prijatelju, nisu ekipe koje igraju slabe vec sistem takmicenja dozvoljava dosta opustanja ekipama. Iz tog razloga jake ekipe mogu da kalkulisu. Real je prosle sezone vezao mesec dana losih utakmica a na kraju igrao finale. U starom sistemu to nije moglo da se radi. Iz tog razloga smatramo da je EL nekada bila jaca i zanimljivija. Ako se u fudbalu obistini Superliga umesto Lige Sampiona, videcete o cemu pricamo.
Stvarno nekada treba da vam se nacrta kako biste shvatili.

Prijatelju, nemas ti pojima...gledao si nekada daaaavno neko drugo takmicenje.
Jake ekipe naprave seriju pobeda pa onda kalkulisu, odmaraju..
Ako u startu vezes poraze, tesko se vracas, eventalno juris osmo mesto.

Зоки

pre 1 godinu

Људи да ли неко може да јави Обрадовићу да замени ову петорку што му игра од 5 минута утакмице.

NijeBitno

pre 1 godinu

Da stvar bude bolja,kao neko ko je isparavalo u utakmicama Evrolige u toku prve decenije ovog veka,ja uopšte nemam konekciju sa ovim klubom više,kao da gledam neki strani klub.Neprihvatljivo je ova konstatacija gde ti u većem delu utakmice gledaš stranu postavu.

Meklejn

pre 1 godinu

Ovaj Papapetru će biti najskuplji promašaj u istoriji košarke na ovim prostorima. Uzima čovek milion godišnje da trčkara rekreativno po terenu.

Druškan

pre 1 godinu

Ako ovo nije sramotna igra Partizana ja ne znam šta je onda sramota.Ovoga Obradovića sam gotivio, drag mi je čovjek, ali ovi igraju kao da nikad nijesu vidjeli trenera.
Ovo je njegov poraz kao što je njegov poraz i prošla sezona.
Vrijeme je da ide.Zbogom.

Diletant

pre 1 godinu

Ovo veceras je jako loše. Ne znam šta se dešava ali imam osećaj kao da igramo protiv nekog NBA tima. Alba igra brzo, konkretno, agresivno u odbrani a mi totalno suprotno, sporo i bez ideje. Ne može se bez plejmejkera, nema ko da organizuje napad a bez plejmejkera su nam i trenutni centri totalno neupotrebljivi. Ono što nisam očekivao je ovako loša odbrana. Nadam se da će se stvari srediti u drugom poluvremenu i da ćemo zaigrati bolje.

Ajgor

pre 1 godinu

Tim od 10 milona eura neiskusnih igrača. I najboljim trenerom univezuma.
(Ajgor, 07. oktobar 2022 21:03)

10 miliona je nista za EL. Valjda si to naucio do sada. Sa 9 milki ste bili 14-18 godinama.
(Petar, 07. oktobar 2022 21:33)

Kako sad to? Pa zar niste tada posprdno pričali o Zvezdi i TOP16?

es

pre 1 godinu

ja ne mogu da verujem da su izgubili.Pa kako,zar oni nisu harali Evroligom kad je bila mnogo teža,kad su bile grupe sa strasnim Buđevelnikom i Prokomom, i gde samo 80% grupe ide dalje...
zar ovo nije smesna Evroliga sada...

Зорг

pre 1 godinu

Обрадовићу иди из Партизана молим те. Уништићеш своју репутацију и замрзеће те навијачи. Време те је преегазило. Форсираш пања Лесора и странце а Копривица, Вулчевић и Трифиновић су закуцани на клупи. Одбрана је још гора него прошле године, твоје преузимање ће свакој противничкој екипи да дозволи по 15 тројки по мечу. Ово је срамно, тужно и одвратно.

cigan do koske

pre 1 godinu

i tako vratise se grobari u nikad slabiju evroligu,jer je ona koju su oni igrali sa marusijima,zlatokosama i ostalim velikanima bila bas ono jaca i eto u nikad slabijoj evroligi neka tamo alba im dade 60 poena za poluvreme,a na kraju ce i stotka da padne i nabise ih 20 razlike.

nesa80

pre 1 godinu

vec se i na pripreme videlo da mi nismo nizasta,prosecne ekipe na davale 25-35 koseva po cetvrtini ama bas svaka ekipa-nije bilo izuzetaka,a sta ce tek ovde da nam rade,pa eto vidi se,mozda kuci ubodemo koju pobedu i to je sve.koliko smo ponizavali fk partizan i igrace a uzdizali ovaj naduveni kk partizan a ono sasvim suprotno od ocekivanog

Bob Rock

pre 1 godinu

Ne možemo da nadjemo loptu!
Naneli čist promašaj odmah raskinuti ugovor sa njim ako je moguce sporazumno.
Obrad zaspao ma pocetku dvadesetog veka.

mich

pre 1 godinu

Uteg'o ih Zoc, nema sta, kakvo silovanje hahaha...
Mnogo grobari kombinuju, bolja je ona "divlja" kosarka na Pantera, sztira 40 puta, pogodice bar 20...smesni ste.

Realno

pre 1 godinu

Ako se po prvoj četvrtini sezona u Evroligi poznaje, bolje da nismo ni dobili Wild Card. Navijači nisu čekali 8 godina da gledaju kako Alba uništava Partizan. Užas!
(Mahatma Pandi, 7. oktobar 2022 20:24)

A ti se ponadao rodjace?! Sta si mislio da ce neko ko je jedva bio 7. u Aba ligi pa sa ubedljivo najvecim budzetom jedva usao u finale iste,da bude neki faktor u EL? Tesko sine,rezervisani ste za dno tabele.

cigan do koske

pre 1 godinu

Panteri 80% komentara na utakmici Partizana i to dok jos uvek traje njihov mec! Kakve dozivotne komplekse im je Dule nabio!


Druze moj da te pitam kakve vi komplekse imate 10 godina vam se svodi sve na gledanje i navijanje protiv zvezde,a sad kad ste zahvaljujuci tome sto je rat izbio u 21vom veku i sto ste masno platili docekali da igrate ponovo evroligu alba vas unistava,a po skupoci tima vas svrstali u tom 8.

cole

pre 1 godinu

odgledao sam poluvreme zvezde i deo prve cetvrtine grobara. zvezda se jos i drzi jer igra timski...grobari pucaju jer igraju individualno. razlika u pristupu igri, drasticna!

nole

pre 1 godinu

Mozda je početak sezone, al čini mi se da nema ovaj nas tim identitet Partizana. Dobri i skupi igrači, al ne deluje da osete dres kako treba. Duga je sezona, treba ih podržati.

Zapazanje

pre 1 godinu

15 razlike za Partizan! ajmooo Grobari!!
(građanin opasnih namera, 7. oktobar 2022 19:20)

Sine,samo tolika razlika je u prvoj cetvrtini ali za Albu.Izgleda da ste se zaigrali i previse poleteli,kao i prethodne sezone.Rekao sam i stojim iza toga,da cete biti medju 4 zadnje ekipe.

Desmond Hume

pre 1 godinu

Žali bože bačenih para, možda dobijemo neku utakmicu kao domaćini, ovo na strani nemamo čemu da se nadamo.Razumem da je početak sezone, ali svima je početak sezone, a nasa igra je preslkana kao prošla sezona.Odbranu tradicionalno ne igra niko, ‘ladno smo primili u evropskoj košarci preko 60 poena za poluvreme.KATRASTROFA!

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Nije to ona Alba od prošle godine kada su se grobari smejali kada je pobedila Zvezdu, ovo je Alba projektovana za prvaka EL, NBA i sunčevog sistema.
Baš kao što je EL prošle godine bila nikada slabija, a ove je jača od NBA.

Milunka Malina

pre 1 godinu

@prle ljutiš se malo moram primetiti. Lagano idete u F4 to je za vas tradicija. Tako ste obećavali. Jel imate Željka? imate. Jel imate veći budzet? imate. Jel su vas pustili u Evroligu da igrate da ih sve pobedite? Jesu. E sada pravac F4.

iskreno

pre 1 godinu

Lepo sam ja pisao da je Željko ispušena muštikla, dobio sam stotine minusa. Najveća slabost ove ekipe Partizana je upravo on...

Mikeli

pre 1 godinu

Sa ovakvom igrom teško ćete na f4 instalacijo. Nego gde su vam ovi silni mladi igrači koje imate? Ja vidim samo strance plus Anđušića, a on tesko da je mlad igrač

istina je tamo negde

pre 1 godinu

Opet Zvezda bruka srpsku košarku. Gubi od prvaka Evrope sa 1 razlike na poluvremenu dok se Partizan junački nosi sa paklenom ekipom Albe i gubi samo 26 razlike na polovini druge četvrtine

Enrico Pallazzo

pre 1 godinu

Ček, ako su ovi crni F4 potencijal, onda je Alba finalista? Daj još 10 milona da se ne primi 61 poen za poluvreme. Prvak Evrope to nije dao Zvezdi za 3 četvrtine

Prle

pre 1 godinu

Koliko je Zeljko osvojio trofeja prosle godine???
(Goxyyy, 7. oktobar 2022 19:08)

Sakupi sve Zvezdine trenere u istoriji i sracunaj da li imaju vise Evro titula od trenera koji nista nije osvojio prosle sezone. Ili mi reci koliko imaju Evro titula..

Mance

pre 1 godinu

jedno je šta je na papiru, gas u medijima i na fan stranicama po instagramu a drugo je da se vrati posle 8 god i oseti takmičenje, to se vidi posle prve četvrtine.

Radovan Osamnaesti

pre 1 godinu

Zvezda se bez dva vrlo bitna igrača drži dosta dobro protiv evropskog šampiona. Nekadašnji evropski šampion biva razmontiran od strane Albe. Ne mogu da kažem da mi nije milo..Bahatost grobara i Željka Obradovića je baš preterala. Spustite se na zemlju i pravite timsku hemiju.

Milovan

pre 1 godinu

17:2 serija Albe, toliko iskusnih igraca Panter, Exum, Naneli i da niko ne moze da zaustavi seriju Alve da igraju protiv Reala ili Barse oa ajde nego Alba...

Malo vas je grobari!

pre 1 godinu

Zašto si državo dala samo 30 miliona evra Partizanu!?! Šta da radi čuveni Žoc sa tako malo para!?! Pa to nije dovoljno ni za bekovsku liniju samo!

ferdinand

pre 1 godinu

Gosin Obradovića je pregazilo vreme u košarkaškom smislu. Bolje da lepo uživa u penziji nego da se bruka košarkom koja je prevaziđena.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Lesor je najneinteligentniji igrač koji je ikada igrao u Partizanu. Tristan mora da igra ispred Ledeja. Željko užasno vodi utakmicu.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Ako se po prvoj četvrtini sezona u Evroligi poznaje, bolje da nismo ni dobili Wild Card. Navijači nisu čekali 8 godina da gledaju kako Alba uništava Partizan. Užas!

Lex

pre 1 godinu

Одбрана тотални криминал.Једноставно делујемо незаинтересовано на том крају паркета.Лепо каже Родман, одбрана је ствар жеље, не талента.

jelly

pre 1 godinu

Da vidimo sta ce panteri pre da gledaju?!

Kako Partizan rastura Albu ili kako Efes rastura FMP?!
(Grobar, 07. oktobar 2022 19:24)

alba rastura igokeu

Straight Outta München

pre 1 godinu

Koliko je dovoljno Obradovicu da ima skuplji tim od protivnika??? Prosle godine 2x skuplji tim od CZ, ove godine ima 4x skupli tim od CZ i bar 3 puta skuplji od Albe ne vredi. Ne ide na silu.
Na sta ce da lici ova banda placenika u maju kada se bude igralo za trofeje…

33 poena za 1/4…Mnogo je kume.

Ombre

pre 1 godinu

Na sta ova drzava baca pare??? Dajte mu jos Hardena i Kyria pa mozda pobedi neku!! Sramota stvarno, ovo je zlocin koji traje. Neka daju svoje pare pa nema problema a ne drzavne pare da se ovako najstrasnije bacaju u nista, ovo nema nigde

Antusa

pre 1 godinu

Videli smo u Rusiji da ne mogu pobediti nikoga zar očekujete da će biti bolje u Evroligi. Ni domaća publika neće spasiti ovaj loš tim.

Beč opet čeka titulu- Rade Milić

pre 1 godinu

Neće sudija da svira očigledan penal, bruka. Pomoćni ne vidi da je nemački igrač u ofsajdu. Ovo vam namerno rade, hoće da vas ugase.Sad razumem o čemu Pantić Željko sve vreme priča. Dok ovo pišem, nije sviran još jedan čist penal. Kradja.

Realista

pre 1 godinu

Hahhaahhahah je l su to oni koji su već počeli EL sa skorom 3:0 i početnom laganom pobedom protiv slabe Albe?

Nije vam ovo EK, a i tamo vas nalupala neka Bursa!

nnn

pre 1 godinu

Tek ce sad biti katastrofa citati komentare, kada su i Zvezda i Partizan u Evroligi. Bice takmicenje u sto vecem prozivanju i nijedan komentar o samoj kosarci

Зорг

pre 1 godinu

Одбрана је криминална, као што сви виде који нису заслепљени идолом Жељком, ни ове године ништа нећемо урадити. Жељкова концепција игре је одавно проваљена и није способан да је мења. Све док је он у Партизану неће бити ни игре ни резултата.

zvezdaš

pre 1 godinu

Nema ovde P od Partizana, na terenu pet stranaca uglavnom.
(Master Yoda, 07. oktobar 2022 20:15)

Ma odakle vama stranci kad nemate para i svi su protiv vas? Nisi ti to dobro video, okreni antenu prema Avali.

Bojan

pre 1 godinu

Čèkao sam skoro 10 godina da pogledam Partizan u evroligi. Prebacim, i šta imam da vidim. Pet amerikanaca koji igraju bez glave i repa, soliraju... Asistencija im je nepoznat pojam. U Duletovo vrijeme je kostur ekipe bio sastavljen od domaćih igrača, sa strancima koji su služili da popune nedostatke. A ovo... teško se identifikovati sa ovakvim Partizanom i steći onaj osjećaj ljubavi prema klubu kada nemaš domaćih igrača već samo strance koji su tu došli samo da idrade ugovor. Mrka kapa

Kg

pre 1 godinu

Partizan je godinama unazad ismejavao Zvezdu, top 9, nikad slabija Alba, Zalgiris, Baskonia, Monako itd. Dobrodosli u EL. 46 poena primljenih za 14 minuta. Eee moja institucijo.

Cubaka

pre 1 godinu

Napad dobar, odbrana losa. Ali, to ce se uigrati kako sezona odmice.
(Dejan, 7. oktobar 2022 20:14)

U pravu si taman cete se uigrati do Maja iduce godine za KLS ali nece vam vredeti posto cete tada pobeci kukavicki sa terena.

Miki kd

pre 1 godinu

Trenutno u Istanbulu igra : Markovic,Petrusev,Lazić,Ivanovic i Mitrovic..rezultat je 44:41 za Efes..U Berlinuigra Alba protiv 5 stranaca i rez. je 54:37…i ovo ste čekali 8 god..hmmm

Robotek

pre 1 godinu

@LajaviKrelac
Nije to ona Alba od prošle godine kada su se grobari smejali kada je pobedila Zvezdu, ovo je Alba projektovana za prvaka EL, NBA i sunčevog sistema.
Baš kao što je EL prošle godine bila nikada slabija, a ove je jača od NBA.

Ista priča i za ligu konferencija, prošle sezone to je "Cipiripi Kup", najnebitnije takmičenje a od sinoć se sabiraju bodovi, računa se kalkuliše se.

Iks

pre 1 godinu

Da vidimo sta ce panteri pre da gledaju?!
Kako Partizan rastura Albu ili kako Efes rastura FMP?!
(Grobar, 7. oktobar 2022 19:24)

Evo, ja bih pre da gledam kako Partizan rastura Albu. Samo, reci mi, molim te, gde to rasturanje da gledam. Hvala unapred.

ikis

pre 1 godinu

Zvezda za poluvreme od Efesa 35, Partizan za cetvrtinu od Albe 33, sve je jasno, grupa rekreativaca malo se seta po Evropi. Sad ce nam neki objasnjavati da je Alba ustvari jaca od Efesa. Obradovic bukvalno nista nije uradio da podigne nivo igre od kada je dosao.

Rade74

pre 1 godinu

Ljudi moji ovaj Lesort je operisan od košarke.Prošlu sezonu je već pokazao,da je mnogo limitiran.Željko vraćaj Koprivicu.Gde je odbrana,ibit će nas trojkama.

Hahahhahah

pre 1 godinu

Da vidimo sta ce panteri pre da gledaju?!

Kako Partizan rastura Albu ili kako Efes rastura FMP?!
(Grobar, 7. oktobar 2022 19:24)

Samo da javis Albi da ste institucija. Oni nisu obavešteni o tome.

cukce

pre 1 godinu

Vidljivo neiskustvo Partizana igranja EL i protiv najboljih evropskih ekipa! Ipak ovaj klub 8 godina nije igrao košarku na ovom nivou, još od one trojke Nolana Smita! Ni Žeks nekoliko godina nije vodio klubove u EL! Treba uklopiti sve ove strance i od raspasane pande napraviti ekipu.

Milutin

pre 1 godinu

Ova ekipa Partizana nemože da "preuzima",ima li to neko da kaže treneru?Tako da ova ekipa igra bez odbrane,kao i prethodne utakmice!

Stefan

pre 1 godinu

Dule je pravio tim,a Zeljko skup placenika...Bez uloga,bez kretnji,bez zelje...Bez domacih igraca nema ni ekipe .Zvezdi svaka cast ,bolji su za klasu .Ljudi ginu bore se ,kapa dole od navijaca Partizana.

veliki strumf

pre 1 godinu

Нисте ви за Евролигу! Ни за Еврокуп нисте били, то се видело свих година уназад.

lokosss

pre 1 godinu

Toliko sam godina citao komentare kako je ova nova Evroliga slaba da je evroliga bila mnogo jaca pre 20 godina... tako da nema nikakve frke da dobiju ovu smesnu Albu koja je medju gorim EL ekipama

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Vidljivo neiskustvo Partizana igranja EL i protiv najboljih evropskih ekipa!
(cukce, 07. oktobar 2022 20:50)

Panter igrao u Crnokosoj, Egzum u Zlatiboru, Ledej i Lesor u Dinamiku, Papapetru i Naneli u Metalcu, niko od njih nije video, a kamoli igrao u nekom Evroligaškom timu, sa sve trenerom koji dalje od Srpske lige nije trenirao ništa...

Lex

pre 1 godinu

Одбрана тотални криминал.Једноставно делујемо незаинтересовано на том крају паркета.Лепо каже Родман, одбрана је ствар жеље, не талента.

Miki kd

pre 1 godinu

Trenutno u Istanbulu igra : Markovic,Petrusev,Lazić,Ivanovic i Mitrovic..rezultat je 44:41 za Efes..U Berlinuigra Alba protiv 5 stranaca i rez. je 54:37…i ovo ste čekali 8 god..hmmm

lokosss

pre 1 godinu

Toliko sam godina citao komentare kako je ova nova Evroliga slaba da je evroliga bila mnogo jaca pre 20 godina... tako da nema nikakve frke da dobiju ovu smesnu Albu koja je medju gorim EL ekipama

Ivan KG

pre 1 godinu

Poko, godinama se smejete i govorite kako Zvezda bruka srpsku kosarku u Evroligi. Na prvoj utakmici primate stotku od ekipe koja ima duplo manji budzet od vas. Treba da vas je sramota a ne da branite ovo sto vam domaci igraci uopste ni ne igraju.

Раде

pre 1 godinu

Нема дражи гледати страну петорку скупих тридесетогодшњака како је кида у фронцле Алба. Мислим да ни наши млади играчи не би били ништа гори, али би зато они сигурно напредовали. Ово се све своди на уигравање странаца за завршне окршаје у лиги бивше Југославије, или боље речено за Црвену звезду. Да није тужно било би смешно.

Srx

pre 1 godinu

Recicu nesto kao i prosle godine, Titule ne donose Holinsi, Ledeji, Adamsi, Bentili, Naneliji…oni donose pobede. Titule donose Lazici, Trifunovici, Dangubici, Kuzmici, Macvani, Davidovci, Berici…Sa petorkom stranaca ne mozes da uzmes Aba ligu a kamo li Top 8 El…Onaj ko oseca grb a ne lovu donosi titulu…

lupa

pre 1 godinu

Već sam pisao, Željko je posle Fenerbahčea trebalo da ode u penziju.
Ono što je igrao Fener poslednje sezonu, dve pod Željkom i ono što igra Partizan već godinu dana je katastrofa. Sve je samo nije košarka.
Niti odbrane niti neke akcije u napadu, sve nešto individualno, 1 na 1...
Druga stvar, dovođenje Pantera je glupost, lik je privatnik, drži loptu ceo napad i onda ili šutne iz nemoguće pozicije ili uvali nekome vruć krompir.

Mare

pre 1 godinu

Alba ne moze da promasi. Ovo je ludilo, kako sipaju.
(NR, 07. oktobar 2022 21:52)

Dobrodošli u Evroligu zemljaci. Malko drugačiju, ne pamtite je vi. Nema više Zjelone Gore, Budivelnika, Nantera...

Ajgor

pre 1 godinu

Vidljivo neiskustvo Partizana igranja EL i protiv najboljih evropskih ekipa! Ipak ovaj klub 8 godina nije igrao košarku na ovom nivou, još od one trojke Nolana Smita! Ni Žeks nekoliko godina nije vodio klubove u EL! Treba uklopiti sve ove strance i od raspasane pande napraviti ekipu.
(cukce, 07. oktobar 2022 20:50)

Tim od 10 milona eura neiskusnih igrača. I najboljim trenerom univezuma.

vp

pre 1 godinu

Panteri 80% komentara na utakmici Partizana i to dok jos uvek traje njihov mec! Kakve dozivotne komplekse im je Dule nabio!
(Bozza, 07. oktobar 2022 21:17)

Idi vidi juce komentare na poraz Panate od Reala, da vidis kakve je posledice Radonja ostavio tek

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Smeju nam se navijaci kluba koji 7 godina ne zna da pobedi Albu u EL.
(Babara, 7. oktobar 2022 21:59)

Ne, VI ste ti koji su se smejali kada je Alba tukla Zvezdu i histerisali kako je to brukanje srpske košarke, a vi sa 3X većim budžetom od bilo kojeg Zvezdinog primate stotku od te slabe ekipe!!

Cubaka

pre 1 godinu

Da li Alba zna da je Partizan INSTITUCIJA?
(Master Yoda, 7. oktobar 2022 22:39)

Naravno da zna, zato su imali postovanja i utepase ih sa samo 100 poena.

Meklejn

pre 1 godinu

Ovaj Papapetru će biti najskuplji promašaj u istoriji košarke na ovim prostorima. Uzima čovek milion godišnje da trčkara rekreativno po terenu.

Enrico Pallazzo

pre 1 godinu

Ček, ako su ovi crni F4 potencijal, onda je Alba finalista? Daj još 10 milona da se ne primi 61 poen za poluvreme. Prvak Evrope to nije dao Zvezdi za 3 četvrtine

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Lesor je najneinteligentniji igrač koji je ikada igrao u Partizanu. Tristan mora da igra ispred Ledeja. Željko užasno vodi utakmicu.

Зоки

pre 1 godinu

Људи да ли неко може да јави Обрадовићу да замени ову петорку што му игра од 5 минута утакмице.

Mikeli

pre 1 godinu

Neiskusni su ovi igrači partizana. To je razlog ovog rutinskog poraza. Naneli je tek stasao, Papapetru je junior, Egzum samo na koledžu igrao, Lesor je jedva punoletan, jedini koji su iskusniji su Panter i Ledej. Inače Želimir se zarumeneo ne znam zašto.

Bane53

pre 1 godinu

Zeljko, idi kao čovek u penziju. Neprijatno je gledati starog sedog coveka koji ne prestaje da se dere.
Bolje bi igrali bez trenera na klupi, kako ko zna i ume. Sasekao si sve igrace.

deltavlada

pre 1 godinu

Kakvi su ovo komentari da fali plej i ko zna sta.Fali odbrana. Kad primis 61 poen za poluvreme je noda primis 120 na kraju. 61 poen za poluvreme sve govori. Nema odbrane. Legija stranaca bez mozga.

Handy

pre 1 godinu

Sto se tice neke zanimljivosti, pogotovu za navijace slabijih timova, tu se slazem sa tobom ali daleko da je taj sistem tezi od ovoga sad.
(Handy, 7. oktobar 2022 22:05)

Kako sistem nije tezi ako posle 8 odigranih utakmica mozes da ispadnes iz takmicenja? Ti ovaj sistem igras 6 meseci i u tih 6 neseci mozes da se pojacas ako imas prostora. To sa 3 pobede se desilo jednom Partizanu i ko zna kada i kome jos i to samo zato sto se poklopilo tako. Zvezda iste sezone sa vise pobeda nije prosla dalje. Zar ti to ne pokazuje koliko je prema nekim ekipama okrutno? I zar ti to ne govori da je Zvezda morala da odigra jace od toga da bi prosla prvu grupu? I dalje ne kapiras?
(Prle, 7. oktobar 2022 22:43)

Sine! Sta tu ima da se kapira specijalno? Prosta matematika. Tad si mogao da se provuces sa 3 pobede, a sad i sa 5 puta toliko tesko da mozes da se nadas prolazu! Pritom nije ti dovoljno da pobedis kuci neki Ritas, vec moras i na strani da roknes recimo Real, Fener, Oly… ako mislis icemu da se nadas. Drugo, u to vreme si i kao treci u ABA isao u EL, a sad moras i da je osvojis istovremeno igrajuci utakmice u ABA i cesto plus dva kola u istoj nedelji u EL, pa ti vidi sta je i kad je teze. Ponavljam, to mozda jeste bilo zanimljivije za slabije klubove, jer su imali cemu da se nadaju ali daleko od toga da je bilo lakse.

Goks

pre 1 godinu

Suluda preuzimanja iliti svič odbrana ti garantuje da ćeš primiti 15 do 20 trojki po utakmici. To više nijedna ekipa ne igra ni u ludilu ni u EL pogotovo u NBA. Sve što hoće ekipe u napadu je da izazovu brzo preuzimanje i brz protok lopte. Ako im ti još pomažeš u tome upravo preuzimanjem, dolivaš ulje na vatru. Automatski je neko sam na tojci ili je rupa u reketu. Želimir se toga neće nikada odreći makar naredjali 25 poraza za redom. Pamti vreme kad se tako igralo pre desetak godina i tu je vreme za njega stalo. U napadu bez akcije, izmene katastrofalne, histerija na klupi. Teško blamira sebe a Partizan još više. Sada kad je logistika savršena, kad novac nije problem da igra bude ovakva bruka je neshvatljivo. Da ima obraza kao sto nema, rekao bi braćo hvala vam, nisam ja više za ovaj posao.

cigan do koske

pre 1 godinu

Panteri 80% komentara na utakmici Partizana i to dok jos uvek traje njihov mec! Kakve dozivotne komplekse im je Dule nabio!


Druze moj da te pitam kakve vi komplekse imate 10 godina vam se svodi sve na gledanje i navijanje protiv zvezde,a sad kad ste zahvaljujuci tome sto je rat izbio u 21vom veku i sto ste masno platili docekali da igrate ponovo evroligu alba vas unistava,a po skupoci tima vas svrstali u tom 8.

Srba Srbić

pre 1 godinu

Nisam ni sanjao da ću ikad ovo napisati u životu vezano za velikog Željka Obradovića. Od toliko napadačkih akcija i odbrambenih kombinacija, sveo se na preuzimanje u odbrani do iznemoglosti i individualno rešavanje u napadu do iznemoglosti. Nešto tu debelo nije u redu. Da li potcenjuje svoje igrače jer misli da nisu sposobni da odigraju ništa osim toga ili je nešto drugo u pitanju. Sigurno nije glup da ne zna da prilagodi način igre timu koji trenira. Ne ide mi u glavu da za to nije sposoban, pa nije ceo život trenirao samo ekipe koje mogu u odbrani da igraju priču preuzimanje svi sve. Plašim se da kreće polako da razočarava , nažalost...

Mikeli

pre 1 godinu

Sad kad Želimir ubaci protiv MZTa Koprivicu i Vukčevića da dominiraju, pa krene priča o partizanovoj mladosti poletnoj, dok protiv Albe igrali 5 i po stranaca i Anđušić.

Litar vina litar kisele

pre 1 godinu

Samo 4 domaća igrača koji su odigrali ukupno 43 minute i 28 sekundi što je 21,5 % vremena utakmice. Žalosno.Zar je dražava ubacila milione da bi u Partizanu igrali 8 stranaca.

petar krivokuca

pre 1 godinu

Ne blamiraj se molim te. U Realu i Barsi su tada igrali Ljulj, Navaro, Rodriges, Rejes, Rubio, Pridjoni, Garbahosa, Kaukenas i ostali.. U Olimpijakosu Teo u najboljoj formi. Nikola Pekovic, Kriapa, Papalukas, Siskauskas.. glupo je i da nabrajam vise jer je sve veca sramota. Toliko nemate pojma o kosarci da je to za zaljenje.
(Bracki, 07. oktobar 2022 23:01)

Bracki, stvarno je degutantno porediti EL tad i EL sad. Ovo danas je sevimrski brod naspram tog tada.

Dejan Zemun

pre 1 godinu

Mozda Zelimir ne zna da postavi odbranu, ali je zato veceras uradio dosta na razvoju mladog Koprivice, Tristana i Trifunovica. Sta oni skoro da nisu nj igrali? Nista onda.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Nije to ona Alba od prošle godine kada su se grobari smejali kada je pobedila Zvezdu, ovo je Alba projektovana za prvaka EL, NBA i sunčevog sistema.
Baš kao što je EL prošle godine bila nikada slabija, a ove je jača od NBA.

rale

pre 1 godinu

Zaista jaki i preskupi igrači u Partizanu...mnogo je pitanja kako je stvoren ovako jak tim, i sa čijim sredstvima...ipak sve ovo deluje na silu...nece se dobro završiti

Realno

pre 1 godinu

Ako se po prvoj četvrtini sezona u Evroligi poznaje, bolje da nismo ni dobili Wild Card. Navijači nisu čekali 8 godina da gledaju kako Alba uništava Partizan. Užas!
(Mahatma Pandi, 7. oktobar 2022 20:24)

A ti se ponadao rodjace?! Sta si mislio da ce neko ko je jedva bio 7. u Aba ligi pa sa ubedljivo najvecim budzetom jedva usao u finale iste,da bude neki faktor u EL? Tesko sine,rezervisani ste za dno tabele.

Meklejn

pre 1 godinu

Ja se izvinjavam, može li iko racionalno da mi objasni zašto je Obradović ceo meč igrao sa 7 igrača? Šest stranaca i Anđušićem?

Aster Blistok

pre 1 godinu

Jos jedan "Grobar iz predgradja" ??
Kako vam nije glupo da se blamirate. Vodi brigu o timu iz predgradja,pusti ti Zelimira, on ne mora vise nista da osvoji u karijeri, ostaje najveci. Samo je problem sto i vi znate da ce osvojiti a tu je i gospodin Bodiroga koji pudlicu salje tamo gde joj je mesto. Tesko vreme se nadvilo nad predgradjem kao i one 2012. kada je ugasena Zvezda.
(Cika Mile
Čika Mile, čika Mile. Trebalo bi da vas je sramota godina kada pišete ovako nešto. Dičite se time što će eto Bodiroga da nas pošalje "tamo gde nam je mesto"!!!!? Kada valjda ne možete vi sami na terenu, onda eto mora Boditoga. Ali, ne čudi to. Vi se ne stidite takvih stvari. Ne stidite se da dobijate sve vam terena. Od titula u fudbalu, preko igranja lige šampiona umesto nas, do bežanja sa terena pa sve do vaild karti i moljakanja.
Ali to ste jednostavno rečeno vi.

Srx

pre 1 godinu

Ovo je jedna od najslabijih ekipa u ovom formatu El, da bi se uslo u 8 mora da se pobedi barem 8-9 utakmica na strani. Gde su sada oni koji prognoziraju Top 8…Znate li vi crni majci da ovde treba gostovati Realu, Barsi, Armaniju, Monaku, Olimpijakosu, Baskoniji…O kakvom se top 8 razmisljalo uopste, Partizan, Zvezda, Alba, Valensija, Trevizo su najslabije ekipe i mogu da mastaju o 8…

Pop

pre 1 godinu

Zeljko, kosarka se promenila a i ti. Urlanje i bes ne pali vise. Danas su uspesni treneri stalozeni i dozvoljavaju slobodu i iskakanje iz seme. Danas igraci nisu sposobni za cvrstu odbranu ne zbog fizikalija nego koncentracije. Ti dobijas gotove igrace koji u osnovi nemaju ono sto tebi treba a ti ih tome neces nauciti. Zap mi je ali shvati da je gotovo.

Nemanja

pre 1 godinu

Obradovic celu utakmicu protiv Albe u Berilinu igra sa 6 igrača! 31 - 14 asistencije. Ok Avramović povredjen, a ništa puno ne bi bilo drugačije jer nije pravi play! Dakle, fali odlican i inteligentan plej! Ofanzivni skokovi 14 - 7, Defanzivni skokovi 26 - 17!!! 40 - 24 Ukupno!!! Ok, povredjen Smajlagic, ali isto se ništa znacajno ne bi promenilo jer nije prava petica! Dakle, fali klasičan centar, jaka petica! Aman!!! Šta da gledam basket ekipu od 5 staranaca i jednog Srbina bez klasičnog top pleja i klasičnog top centra! 22 - 16 u faulovima za Albu, u otvorenim sutevima ko zna koliko, 100 primljenih poena, znaci ove strance apsolutno ne interesuje da igraju odbranu, bez ikakve agresivnosti! U napadu nema krštene akcije, sve na ulaze, sve na individualno. Ja ne znam, ali ovo je katastrofa u najavi ako se nešto ne promeni!!! Alba sasvim prosečna ekipa sa dobrim centrom i dobrim suterima za tri. A kako igramo odbranu, i suterski osetno slabija ekipa bi nas dobila!

Frax

pre 1 godinu

Ljudi moji kako ne shvatate da Željko Obradović ne bi imao ni jednu titulu prvaka Evrope da je kroz celu svoju karijeru vodio klubove kakav je današnji Partizan.On ima znanje samo onda kada mu klub dovede najbolje igrače a tada bi titulu osvojio i svaki prolaznik na ulici.
(Ljubo, 7. oktobar 2022 22:51)

Eno Siti i PSG promenili tuce trenera,grunuli milijarde i opet nista od lige sampiona. Sumnjam da bi i sa slucajnim prolaznikom bolje prosli. Navijam za Zvezdu,ali ajmo malo postovanja za najboljeg trenera Evrope svih vremena. Ruku na srce poslednjih 5-6 godina Zeljko nije na nivou.

Stefan

pre 1 godinu

Dule je pravio tim,a Zeljko skup placenika...Bez uloga,bez kretnji,bez zelje...Bez domacih igraca nema ni ekipe .Zvezdi svaka cast ,bolji su za klasu .Ljudi ginu bore se ,kapa dole od navijaca Partizana.

rajko

pre 1 godinu

Partizan kao i prošle godine katastrofalan skok u odbrani.Od 31 lopte pod Partizanovim košem Partizan 17 skokova u odbrani ,Alba 14 skokova u napadu.Neshvatljivo da Željko godinu dana ne može to da popravi.Sa takvim skokom u odbrani ne može se dobiti maltene niko osim ako ekipa ima izuzetan šuterski dan.Odbrana isto loša,retke su utakmice na kojima Partizan prima ispod 85 poena.

Max

pre 1 godinu

@Prle
Prle, gledas iz potpuno nelogicnog i matematicki neipsravnog ugla - je l' ti kapiras da sad NE MOZE da se prodje sa ispod 50 posto?
To sto je Zvezda trebalo tada da igra jace, samo pokazuje da ste vi prolazili kroz JOS LAKSE grupe - Da li znas da ste vi za sve vreme igranja u EL samo JEDNOM imali tacno 50 posto? Sve ostalo ispod. I tebi je tad bilo teze da se prodje, igra? Kapiras?

duledudule

pre 1 godinu

Toliko sam godina citao komentare kako je ova nova Evroliga slaba da je evroliga bila mnogo jaca pre 20 godina... tako da nema nikakve frke da dobiju ovu smesnu Albu koja je medju gorim EL ekipama
(lokosss, 7. oktobar 2022 19:32) 

Prijatelju, nisu ekipe koje igraju slabe vec sistem takmicenja dozvoljava dosta opustanja ekipama. Iz tog razloga jake ekipe mogu da kalkulisu. Real je prosle sezone vezao mesec dana losih utakmica a na kraju igrao finale. U starom sistemu to nije moglo da se radi. Iz tog razloga smatramo da je EL nekada bila jaca i zanimljivija. Ako se u fudbalu obistini Superliga umesto Lige Sampiona, videcete o cemu pricamo.
Stvarno nekada treba da vam se nacrta kako biste shvatili.
(Prle, 07. oktobar 2022 21:41)
Zato se u nikad jacem starom sistemu prolazilo medju 16 sa 2 pobede...

Kk partizan drugoligaš

pre 1 godinu

Naravno da je težak poraz kada celu utakmicu gubiš od13 do 19, čak je u jednom momentu bilo -26.
Na kraju izgubiš sa 16 od Albe, šta je to nego težak poraz.
Zvezda je protiv Aktuelnog prvaka Evrope celu utakmicu igrala u egalu.Poslednja četvrtina je odlučila i nezasluženo visok poraz na kraju po prikazanoj igri.
Ali kako to objasniti košarkaški nepismenim navijačima drugoligaša?

Bojan

pre 1 godinu

Čèkao sam skoro 10 godina da pogledam Partizan u evroligi. Prebacim, i šta imam da vidim. Pet amerikanaca koji igraju bez glave i repa, soliraju... Asistencija im je nepoznat pojam. U Duletovo vrijeme je kostur ekipe bio sastavljen od domaćih igrača, sa strancima koji su služili da popune nedostatke. A ovo... teško se identifikovati sa ovakvim Partizanom i steći onaj osjećaj ljubavi prema klubu kada nemaš domaćih igrača već samo strance koji su tu došli samo da idrade ugovor. Mrka kapa

nije dobro

pre 1 godinu

Partizan 16 skokova manje i 17 asistencija manje i 15 trojki primio i izgubio 16 razlike, Zvezda 10 skokova vise i 6 asistencija vise i izgubila 13 razlike, ispade da smo igrali protiv Efesa da bi izgubili jedno 40 razlike. Zeljko sve titule sem poslednje si uzeo preko odbrane, prosle sezone Partizan je bio ocajan u odbrani i nista nisu uradili, ako i ove godine mislite neigrati odbranu bolje idi odma sa klupe. Ovaj Partizan ima potencijal u napadu jako dobar, Exum ipak ima NBA kvalitet ali Lesor je kriminal i nije mi jasno zasto su ga zadrzali, a Koprivica ocigledno nije jos dovoljno dobar za EL. Umesto Lesora morao je doci neki centar koji ima veci IQ od bubasvabe. Ako nam svaka ekipa ovako bude uzimala skokove u napadu bolje da odma istupimo iz EL.
(Milovan, 7. oktobar 2022 22:08)

Sve tacno. Alba je imala i bolji procenat suta, narocito za dva poena - ali to verovatno dosta potice od ofanzivnih skokova i lose odbrane Partizana. Moram, po prvi put, da priznam da nesto skripi kod Zeljka - veliki je trener, sigurno zna sve sto jedan trener moze da zna, strast je tu, ali tim ne izgleda dobro...

super

pre 1 godinu

odnos u poenima 19 domaći igrači (Anđušić 14 Koprivica 2 i Trifunović 3) strani igrači 65???
odnos u minutima 80% strani igrači su Igrali celu utakmicu što znači 4strana i jedan domaći u petorci što je strašno,stim da je Anđušić odigrao 26 minuta a ova tri mlada naša igrača zajedno 16 minuta??? I opet potop još je Alba prosečna ekipa,dok kod Zvezde su igrali 3 strana igrača i većinu vremena je bila čista domaća petorka...

zvezdaš

pre 1 godinu

Nema ovde P od Partizana, na terenu pet stranaca uglavnom.
(Master Yoda, 07. oktobar 2022 20:15)

Ma odakle vama stranci kad nemate para i svi su protiv vas? Nisi ti to dobro video, okreni antenu prema Avali.

tranzicija

pre 1 godinu

Bozza, 7. oktobar 2022 21:17
8 godina si gledao cigane u Evroligu, ej 8 godina patnje tuge i bola a biće i ove verovatno, džaba vam lova kad nemate pojma

WalterNBGD

pre 1 godinu

Par pitanja,da li je Alba bolji i skuplji tim,i da li imaju boljeg trenera?Kakva su ocekivanja posle ovakvog poraza?Dobice svaku cetvrtu utakmicu na buku i galamu.Zavrseno je sa kosarkom na nasim prostorima.Tuzno.

Diletant

pre 1 godinu

Da li ste realni vi koji poredite FK i KK? Pa Evroliga je kao LŠ u fudbalu a FK ne moze da se kvalifikuje ni u Ligu Evrope. Ovo što FK igra je trecerazredno evropsko takmičenje, to je kao da KK igra Fibinu LŠ.
Ono što definitivno podržavam su kritike na izgled ovog tima i rezultati. Ovde nema hemije i nema emocija. Ovo nije onaj KKP na koji nas je Dule navikao i koga smo zdušno bodrili. Jedno je imati razumevanja za poraze domaćih mladih igrača, nije bilo para pa shodno tome i očekivanja nisu bila velika. Domaćim mladim igračima smo oprastali greške jer im je bilo potrebno sazrevanje a onda će to jednog dana vratiti u Partizanu ili u reprezentaciji.
Za ovu preplaćenu legiju stranaca apsolutno nemam razumevanje i ne želim da ih čekam. Dovedeni su da odmah prave razliku na terenu i da izginu za klub jer su za to plaćeni a ne da ih gledamo kako se šetkaju po terenu ili da su poput Lesora izgubljeni na terenu.

Kide

pre 1 godinu

Isto pocela seozna ko prosle godine bar sto se igre tice.Nigde veze.Tim bez glave i repa.Nije bitan poraz vec nacin na koji igramo.Dal je moguce da igraci prime 60 poena za poluvreme.Svima skinuti 10% od plate za pocetak ukljucujuci i Obradovica.Alba ima odredjeni kvalitet ali su indijanska ekipa.Brzo igraju i sutiraju iz svake pozicije za tri i naravno pogadjaju ako im dozvolite.Sta je sa Obradovicem nije mi jasno. Dal je moguce da mu ekipa nema akcije i da ne zna da postavi odbranu.Procitan i providan.Gde je presing po celom terenu,gde je kombinovana zona,promene odbrane.Gde je gradjenje,skok? Na sta ovo lici.Za sta ste bre vi svi zajedno placeni tolike pare?Prva je ufakmica ali ako se ovo nastavi treba neko da odgovara.Savic,Obradovic ko god.Sramota!

nesa80

pre 1 godinu

vec se i na pripreme videlo da mi nismo nizasta,prosecne ekipe na davale 25-35 koseva po cetvrtini ama bas svaka ekipa-nije bilo izuzetaka,a sta ce tek ovde da nam rade,pa eto vidi se,mozda kuci ubodemo koju pobedu i to je sve.koliko smo ponizavali fk partizan i igrace a uzdizali ovaj naduveni kk partizan a ono sasvim suprotno od ocekivanog

Mikeli

pre 1 godinu

jos nije gotovo bre
(Milan, 07. oktobar 2022 21:09)

Jeste jeste. Srecom po srpsku kosarku mnogo vase dece iz partizanove skole se sada kale i to je ulog u budućnost sa kojom se ponosimo. Igraju se deca Naneli, Panter, Lesor, Ledej, Egzum, Papapetru.

Liberty

pre 1 godinu

ČEKAJTE LJUDI! Treba uzeti u obzir neke stvari,
prvo, Partizan nikad nije igrao ovakvu Evroligu i oni ne znaju koliko je to takmičenje teško.
Drugo, Partizan nije izborio na terenu i zaslužio da igra Evroligu već je tu privilegiju kupio novcem, znači realno nije im tu ni mesto.
Treće, prva petorka pet stranaca, nema srba.
Četvrto, kapiten tima Kevin Panter?
Ko visoko leti, nisko pada. I pored silnih miliona uloženih u tim, i pored velike euforije, pored toga što je na klupi velikan među trenerima, pored svega toga mora se uzeti u obzir da je to klub koji istupa iz lige samo da ne bi morao da igra protiv boljeg od sebe. Bolje da su igrali i naučili nešto od boljih, od Zvezde, jer Zvezda je Evroligaš, možda bi stekli malo iskustva makar da izgube sa jednocifrenom razlikom, ali kad se beži sa megdana onda pukne STOTKA!
Nadam se da neće bežati od Zvezde i u Evroligi i da neće ponovo istupati iz lige.
Još nešto, Zvezda u Istanbulu protiv dvostrukog šampiona Evrolige zaredom igra sa petorkom srba! Kapiten srbin! Ponos i kad se gubi!
Mora Partizan još mnogo toga da uči, a pre svega da nisu dovoljni milioni i milioni za uspeh već srce, a oni koji beže sa megdana srce nemaju...
Biće bolje, polako...
Sportski pozdrav!

Batko

pre 1 godinu

Jeste, prvaka Evrope koji igra sa 50% i Albu koja igra sa 100%
(Bracki, 08. oktobar 2022 10:30)

Ma gde 50% ...u stvari Efes nije ni igrao, a za Albu pola igrača iz NBA .
A, pri tome Alba igrala sa 345% snage. Nema, Efes ove godine 14-16 mesto, Alba već na F4

One night in May

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 8. oktobar 2022 07:53)

Dakle, uporedio si prvaka Evrope, dvostrukog uzastopnog, i Albu??

Cubaka

pre 1 godinu

Napad dobar, odbrana losa. Ali, to ce se uigrati kako sezona odmice.
(Dejan, 7. oktobar 2022 20:14)

U pravu si taman cete se uigrati do Maja iduce godine za KLS ali nece vam vredeti posto cete tada pobeci kukavicki sa terena.

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

Da smo celu utakmicu igrali zonu , Alba ne bi imala ovoliko otvorenih suteva.Samo da podsetim na zeljkove reci od juce ALBA IMA JEDNOG EKSTRA IGRACA , SIKMU, ALI SU SVI ODLICNI SUTERI. I ?? Sta smo ucinili protiv tih istih sutera. Nista, gledali smo ih.

Ljubo

pre 1 godinu

Ljudi moji kako ne shvatate da Željko Obradović ne bi imao ni jednu titulu prvaka Evrope da je kroz celu svoju karijeru vodio klubove kakav je današnji Partizan.On ima znanje samo onda kada mu klub dovede najbolje igrače a tada bi titulu osvojio i svaki prolaznik na ulici.

Prle

pre 1 godinu

Koliko je Zeljko osvojio trofeja prosle godine???
(Goxyyy, 7. oktobar 2022 19:08)

Sakupi sve Zvezdine trenere u istoriji i sracunaj da li imaju vise Evro titula od trenera koji nista nije osvojio prosle sezone. Ili mi reci koliko imaju Evro titula..

Раде

pre 1 godinu

Не зна се шта је горе, дал' ова легија странаца од Партизана или ове судије што већају да ли је старија кокошка или јаје.

Aster Blistok

pre 1 godinu

..
Druga stvar, dovođenje Pantera je glupost, lik je privatnik, drži loptu ceo napad i onda ili šutne iz nemoguće pozicije ili uvali nekome vruć krompir.
(lupa

Tačno tako. Ja sam ovo pričao i kada je bio kod nas u Zvezdi. Čovek, niti košarkaškog znanja niti košarkaške inteligencije. Samo silovatelj lopte. Ništa više od toga. Dokaz tome je i prošla godina u partizanu. Jedan od glavnih krivaca što partizan nije uzeo titulu Zvezdi. A mogao je. Na našu sreću, imali ste Pantera.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

CZV izgubi 13 razlike - " hrabra zvezda skupo prodala
(riđobradi, 08. oktobar 2022 09:50)

Mene bi bilo blam da ovako nešto napišem. Odgledaj utakmicu, pa posle piši. Sve su to oni "košarka je Partizan" navijači, čije praćenje se završava čitanjem naslova po portalima, a navijanje kuckanjem ovakvih komentara.

Sokrat

pre 1 godinu

Znam da je prva utakmica u EL posle toliko godina ali ovo što smo večeras “igrali” i kako smo izgledali je ispod svakog nivoa a sve nažalost i teška srca moram da priznam zaslugom trenera.Delovali smo kao grupa građana, kao tim bez glave i repa, gde se opet igra individualno u napadu u čemu prednjači Panter.Mislim da je pogubno takvom igraču dati toliku slobodu u igri i to se videlo i prošle sezone. Taktika u odbrani gde smo išli na preuzimanje Sikme je samoubilačka i samo totalni diletant je mogao da se odluči na takvu strategiju.Čovek je svaku situaciju rešio ili lakim košem ili asistencijom.Odnos skokova dovoljno govori o želji i motivaciji.Željko počinje sa Tristanom, Balšom i Trifunovicem i posle 5 minuta ih zakuca na klupu do kraja.Pa majstore ako si im dao poverenje da počnu zašto ih nisi uveo zadnjih 5 minuta nego ti Lesor , Panter i Naneli igraju do kraja.Dule nikada to ne bi dozvolio i zato je i pravio mlade igrače.Ne želim puno da mračim ali bojim se još jedne sezone bez trofeja i što he najgore bez i jednog mladog ugrača koji će napredovati.

realan zvezdas

pre 1 godinu

3 000 dana ste čekali ovaj dan. Da svima pokažete snagu i veličinu. Verovali u vaše bajke... Al nema više Poljskih, Holandskih, Belgijskih timova.. Naleteli ste na najslabiji tim evrolige i odmah brodolom.
Toliko novca uloženo, tako skupi stranci, najbolji trener u univerzumu, već viđeni F8 i F 4...

Dobrodosli u Evroligu.. U ono što nikada niste igrali.

Cinjenice

pre 1 godinu

Zeljko je zreo za penziju. Ovakvom igrom ima svako da nas razbija bez problema. Odbrane nema, napad ispucavanja bez ikakve organizacije. Nije problem poraz, problem je sto odbrana ne postoji i sto se prima stotka od jedne od najgorih ekipa u Evroligi.

Goks

pre 1 godinu

Čini mi se 2005 evropsko prvenstvo kod nas. Igrali smo na Spensu protiv Francuske za prolaz i izgubili. Divac, Pedja, Bodiroga...svi. Sedeo sam tik iza naše klupe i nisam mogao da verujem šta slušam. Svaki tajm aut Željkov je bio puguban po ekipu, katastrofa. Od tada nemam nikakvu iluziju o kakvom treneru se radi. Kakav je danas trener je ispod nivoa kritike. Užas, dve godine bez jedne akcije sa suludim preuzimanjima u odbrani. Biće ovo duga i mučna sezona za Partizan.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Ovaj Papapetru će biti najskuplji promašaj u istoriji košarke na ovim prostorima. Uzima čovek milion godišnje da trčkara rekreativno po terenu.
(Meklejn, 7. oktobar 2022 21:36)

Milion?? Sinak, raspali Nedović je za 1,1 milion došao iz Panate, a njihov najbolji igrač i MVP Grčke lige je debelo skuplji od Nemanje.

deki27

pre 1 godinu

Partizan unisten pod kosem 40-26,ostali procenti nisu nista slabiji od Albe.Igraci Partizana ne igraju odbranu i to je najveci problem.Ako im je Cibona ubacila 81 onda nije cudno sto su ovi dali stotku .Lose preuzimanje u odbrani,kao muve bez glave,gomila otvorenih suteva za tri a ovi su poznati da kad ih krene sut,mozes odmah da ides kuci.Po meni je Zeljko najveci krivac,neka je on osvojio 9 EL nije ih osvojio sa Partizanom i svako je podlozan kritici.I na pripremama se videlo da su oni pozadi haos,ko im sve nije davao 90 i vise koseva.Mora da se igra odbrana jer iz dobre odbrane trazis poene .Prica da klub nije igrao ovaj formst takmicenja "ne pije vodu",nije igrao klub ali osim Trifunovica i Koprivice koji su ukupno dalli 5 poena,sve koseve su dali Eksum,Andjusic ,Panter,Lesor i Naneli

mich

pre 1 godinu

Uteg'o ih Zoc, nema sta, kakvo silovanje hahaha...
Mnogo grobari kombinuju, bolja je ona "divlja" kosarka na Pantera, sztira 40 puta, pogodice bar 20...smesni ste.

Batko

pre 1 godinu

Alba ne moze da promasi. Ovo je ludilo, kako sipaju.
(NR, 07. oktobar 2022 21:52)

Pa kad ne znate.
Ovo je za vas čudno takmičenje
Naviklo to na Bursu, Oldenburg, Metropoliten i slično...

Неедукован

pre 1 godinu

Жоц је причао да су његове екипе знале по 130 уиграних акција.
Једино није рекао да му за то треба буџет од 130 милиона.
Иначе, Жоц превазиђен тренер који не ради на себи. Кошарка је еволуирала, а он и даље форсира игру по шаблону његових акција где има јако мало креативности и слободе за играче. Зато су играчи неснађени, то је све због њега. Још увек игра 'шах' на терену као пре 20 година кад се играло на мали број поена.
Месина је нпр био пар година у НБА, учио и сад примењује. Сви клубови играју модерније од Партизана. То му је прошле године сасуо у лице и Алимпије у сред крцате Арене. Шахирање је прошлост кошарке, Жоц је превазиђен тренер.

Batko

pre 1 godinu

Zeljko,covece,shvati,nemoj vise da igras odbranu na preuzimanje,jer protivnicki kosarkasi ostaju sami na trojci,aman prestani to,igraj covek na coveka,AMAN VISE!
(Šomi, 7. oktobar 2022 22:07)

Pa nije igrao čovek "zonu". Preuzimanje se igra i kada igraš "čoveka" ! Malo si pobrkao , kao i ovi što ti dadoše plusiće

Ne znate vi ovaj sport, pa sada "stručno" objasnjavate.
Obradović poslednjih 10 god igra "svi sve preuzimaju" , po tom konceptu i bira igrače. Problem je što ovde imate barem 3 igrača koji su navikli da su stalno "na lopti" (Naneli,Egzum,a posebno Panter) i zato se desi da imate 17 asistencija manje !

Suviše solera. Treba će mu vremena da ih "obuzda". Ako ne uspe do Nove godine , onda će vam to biti kraj.
Zato vam fali "lepak" u vidu nekih domaćih igrača, jer realno ovi vam igraju 10 min zajedno.

Ne pljujte čoveka koji vam je dao sve ! Niste godinama igrali EL, nemate pojma šta i kakvo je to takmičenje, navijali ste samo za Zvezdine protivnike i u svojim glavama bili "Mi ćemo to lako"
Ovo je preozbiljno takmičenje i biće još izgubljenih utakmica i sa većom razlikom.
Ali ako ga vec kritikujete, onda to bar uradite DA IMA SMISLA.

Aj, sto si ti lupio, ali ovi plusici za to. Strasno

Зорг

pre 1 godinu

Одбрана је криминална, као што сви виде који нису заслепљени идолом Жељком, ни ове године ништа нећемо урадити. Жељкова концепција игре је одавно проваљена и није способан да је мења. Све док је он у Партизану неће бити ни игре ни резултата.

Beč opet čeka titulu- Rade Milić

pre 1 godinu

Neće sudija da svira očigledan penal, bruka. Pomoćni ne vidi da je nemački igrač u ofsajdu. Ovo vam namerno rade, hoće da vas ugase.Sad razumem o čemu Pantić Željko sve vreme priča. Dok ovo pišem, nije sviran još jedan čist penal. Kradja.

zvezda

pre 1 godinu

Rekao sam još prošle godine, a opet sad kažem. Obradoviću je proslo vreme, isto kao i pesicu. Mora da se osveži, da se traže mladji treneri sa većim ambicijama i da se igra modernija košarka. Dokle god je obradovic na klupi partizana biće dobro za zvezdu

zmajognjeni

pre 1 godinu

Toliko sam godina citao komentare kako je ova nova Evroliga slaba da je evroliga bila mnogo jaca pre 20 godina... tako da nema nikakve frke da dobiju ovu smesnu Albu koja je medju gorim EL ekipama
(lokosss, 07. oktobar 2022 19:32)

Nisi cuo? Evroliga je ovo godine najjace kosarkasko takmicinje na svetu u poslednjih 10 godina.

stručnjak ,za koš

pre 1 godinu

poslednja četvrtina
jedan belac sve vreme.
papapetru 6 minuta
anđušić 4.
jedan Srbin 4 minuta ?!
sramno.
zvezda završava, Marković, Topić,Petrušev, Lazarević, Mitrović.!!!

Aleksandar Ruma

pre 1 godinu

rezultat 16:16, za nekoliko minuta 46:20 za Albu. Protivnik pravi seriju 30:4. Pomislih igramo protiv Golden Stejta.
Ništa ovo sada ne valja, ovakve serije su nedopustive.
Kod Duleta se znalo, sutra trening u 5 ujutru.

Pele

pre 1 godinu

Partizanovim navijacima moras objasnjavati sve kao da objasnjavas maloj deci. Nije problem sto je partizan izgubio 16 razlike a zvezda 13 razlika je u pristupu igri . Partizan je izgubio utakmicu u prvoj cetvrtini do je zvezda izgubila utakmicu polovinom cetvrte cetvrtine. Drugo razlika izmedju kvaliteta albe i efesa je valjda jasna I partizanovcima. Trece partizan je imao cak i podrsku svojih navijaca. Dalje partizan je igrao utakmicu sa svojim najboljim igracima izuzev abramovica ali ko zna koliko ce njemu trebati da se vrati u formu dok za zvezdu nisu igralu nedovic kao najvece pojacanje Holand i dobric . Cetvrto za zvezdu su igrali domaci igraci uz pomoc dva stranca dok za partizan su igrali stranci uz pomoc anjdjusica. Ima toga jos dosta za analizu ali ko to moze objasniti navijacima partizana svaka cast. Kazem nije problem u porazima zvezde I partizana ali navijaci partizana su godinama omalavazavali pobede zvezde dok posle prve utakmice u evroligi nisu udarli na nikad jacu i uigraniju albu

AtG

pre 1 godinu

Poraz nije uopšte težak, štaviše veoma je lekovit. Ko hoće da vidi i ispravlja nedostatke, naravno. Glavni problem su skok i odbrana. I gubiće se utakmice uprkos tome što će se davati gotovo uvek 80+ poena. Partizan je tanak na pozicijama 4 i 5, a dok se ne vrati Avramović i na kecu. Ne verujem da ovako koncipirana ekipa može da se pobije na terenu. Sinoć je samo Egzum igrao ozbiljnu košarku. Kad ti osam protivničkih igrača da trojku znači da ih puštaš da rade šta hoće. Nemoguće je da se baš svi razigraju protiv tebe. Bilo bi zanimljivo videti statistiku da li će postojati tim sa više primljenih trojki. Dakle, ko hoće da vidi mora da bude zahvalan na porazu od Albe jer je ogolio sve mane trenutnog tima i načina na koji je koncipiran i kako se vodi.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare
Da. Znaš li zašto?
Zato što je Zvezda izgubila od dvostrukog uzastopnog prvaka Evrolige i najboljeg tima Evrope.
A partizan je izgubio sa većom razlikom nego što je Zvezda, od tima koji teško da će igrati bitniju ulogu u takmičenju.
Razumeo?

cole

pre 1 godinu

odgledao sam poluvreme zvezde i deo prve cetvrtine grobara. zvezda se jos i drzi jer igra timski...grobari pucaju jer igraju individualno. razlika u pristupu igri, drasticna!

nskiki

pre 1 godinu

Alba je utakmicu dobila izmedju 5. u 10. minuta, kad su izasli klinci i usli oni najplaceniji. E zato su do kraja utakmice i igrali samo ti najplaceniji, da iskrvare, a ne da lade na klupi.

Delija

pre 1 godinu

Jel sam rekao da Alba ovo rutinski resava? Dobro, malo sam precenio Partizan i rekao da ce biti poraz do 15 razlike, ali eto bio je veci. Lepe pare se uzele veceras na ovako poklon kvoti Mozzarta na Albu.

iskreno

pre 1 godinu

Lepo sam ja pisao da je Željko ispušena muštikla, dobio sam stotine minusa. Najveća slabost ove ekipe Partizana je upravo on...

Prle

pre 1 godinu

Toliko sam godina citao komentare kako je ova nova Evroliga slaba da je evroliga bila mnogo jaca pre 20 godina... tako da nema nikakve frke da dobiju ovu smesnu Albu koja je medju gorim EL ekipama
(lokosss, 7. oktobar 2022 19:32) 

Prijatelju, nisu ekipe koje igraju slabe vec sistem takmicenja dozvoljava dosta opustanja ekipama. Iz tog razloga jake ekipe mogu da kalkulisu. Real je prosle sezone vezao mesec dana losih utakmica a na kraju igrao finale. U starom sistemu to nije moglo da se radi. Iz tog razloga smatramo da je EL nekada bila jaca i zanimljivija. Ako se u fudbalu obistini Superliga umesto Lige Sampiona, videcete o cemu pricamo.
Stvarno nekada treba da vam se nacrta kako biste shvatili.

sasa pg

pre 1 godinu

Lakše mi pada poraz jer uz ovoliko stranaca gubim osjećaj da je ovo Partizan. Bolje sa nekim našim mladim igračima da gubimo 40 nego sa ovim skupim "zvijezdama" 20.

Miloš

pre 1 godinu

Ovo veceras je jako loše. Ne znam šta se dešava ali imam osećaj kao da igramo protiv nekog NBA tima. Alba igra brzo, konkretno, agresivno u odbrani a mi totalno suprotno, sporo i bez ideje. Ne može se bez plejmejkera, nema ko da organizuje napad a bez plejmejkera su nam i trenutni centri totalno neupotrebljivi. Ono što nisam očekivao je ovako loša odbrana. Nadam se da će se stvari srediti u drugom poluvremenu i da ćemo zaigrati bolje.
(Diletant, 07. oktobar 2022 21:11)

Dobro došli u Euroleague ! I to nikad slabiju ( bez Rusa)

super

pre 1 godinu

Sto je najgore, Zvezda ove sezone dovela duplo vise igraca od Partizana. I jos veruju da ti igraci igraju za kikiriki.
(Bratee, 08. oktobar 2022 10:03)jeste dovela više igrača ali više je i otišlo...recimo Zvezdi na kraju sezone odu svi stranci a vi ste zadržali 80% stranaca tj otišli su samo oni koji nisu igrali redom (Dangubić,Miletić) ili ako su igrali više štete nego koristi (Zagorac,Kuruc) jedino od igrala koji su ponekad nešto odigrali je Morr
A u Zvezdi je otišlo najbolji tj najvažniji igrači čitava prva petorka Kalinić Volters Davidovac Holins White(jedino on nije nešto odigrao)
Koga Zvezda ima ili dovela i ko je doveden u Partizan oćeš da uporedimo...imate 8:4 stranaca i opet kukate??? Rano ste počeli škripaće patike u Areni!!!

Malo vas je grobari!

pre 1 godinu

Zašto si državo dala samo 30 miliona evra Partizanu!?! Šta da radi čuveni Žoc sa tako malo para!?! Pa to nije dovoljno ni za bekovsku liniju samo!

urke

pre 1 godinu

Kako sistem nije tezi ako posle 8 odigranih utakmica mozes da ispadnes iz takmicenja? Ti ovaj sistem igras 6 meseci i u tih 6 neseci mozes da se pojacas ako imas prostora. To sa 3 pobede se desilo jednom Partizanu i ko zna kada i kome jos i to samo zato sto se poklopilo tako. Zvezda iste sezone sa vise pobeda nije prosla dalje. Zar ti to ne pokazuje koliko je prema nekim ekipama okrutno? I zar ti to ne govori da je Zvezda morala da odigra jace od toga da bi prosla prvu grupu? I dalje ne kapiras?

Ne kapiras nista, tada su rosteri bili slabiji, kalkulisalo se puno vise..
Jace ekipe su pocinjale da igraju tek kada se formiraju dve nove grupe.
Danas moras da imas jak i sirok roster ( citaj ogroman budzet) ili ispadas posle 10. kola nakon 6-7 poraza.Kraj.

Malo vas je grobari!

pre 1 godinu

Upalile su se sve lampice u državnom vrhu! Rumeni ljubitelj maloletnica ni ove sezone sa 30 miliona evra neće uraditi ništa! Samo da im Evroliga ne oduzme Wild Card jer će posle 5 kola biti jedini bez pobede i sa koš razlikom -100. Možda da ih odmah prebace u Evrocup?

Radovan Osamnaesti

pre 1 godinu

Zvezda se bez dva vrlo bitna igrača drži dosta dobro protiv evropskog šampiona. Nekadašnji evropski šampion biva razmontiran od strane Albe. Ne mogu da kažem da mi nije milo..Bahatost grobara i Željka Obradovića je baš preterala. Spustite se na zemlju i pravite timsku hemiju.

hrabri_krojac

pre 1 godinu

Zaista jaki i preskupi igrači u Partizanu...mnogo je pitanja kako je stvoren ovako jak tim, i sa čijim sredstvima...ipak sve ovo deluje na silu...nece se dobro završiti
(rale, 7. oktobar 2022 21:32)

Pa pare je obezbedila srpska sirotinja koja je zaduzena do praunucadi. Ne mislis valjda da bi neki ozbiljan biznismen ulozio svoje pare u ovako nesto?

Realista

pre 1 godinu

Hahhaahhahah je l su to oni koji su već počeli EL sa skorom 3:0 i početnom laganom pobedom protiv slabe Albe?

Nije vam ovo EK, a i tamo vas nalupala neka Bursa!

Reče navijač 007

pre 1 godinu

e ovo je vrhunac ironije kad navijac zamrznutih frikom pantera ,govori redovnim ucesnicima kad je ta liga bila.nesto i igrao se fajnal.for dobrodoski u el...pa mi smo zemljace avangarda El mozemo izgubiti sve utakmice za nas ce se uvek znati i imati respekt od strane el.ekipa.
(g.k zukov, 7. oktobar 2022 22:58)


Jel ovakav respekt razbili vas u svim segmentima, niste znali gde se nalazite, jel ti pričaš o ovom respektu? Koga boli uvo za partizan? Bilo nekad pre 20 I kusur godina. A da toliko ste poznati da svi misle o vama,oooo došao je prvak evrope, da ali pre 20 godina.
Bolje ti je da ćutiš,ne brukaj se I ti.

hmhmhm

pre 1 godinu

Ништа страшно,Алба је шутерска и домаћинска екипа.Тако нас деру годинама у Немачкој а сада су и вас.Ваша шанса су утакмице у Арени и можда у гостима кад вам буде дан.

super

pre 1 godinu

Panteri bolje vi pazite kako cete da obezbedite F18, nemojte vi da se brinete za Partizan
(anonimni, 07. oktobar 2022 22:13)za vas je rezervisano to mesto a pošto ste poznati po begstvu moraćete opet da kupite učešće u Evroligi jer ne vidim ništa 1 domaći igrač je igrao ove epizodiste od 1-2 to niko ozbiljan ne računa a tako će biti u svim utakmicama Partizana u Evroligi...nekada smo gledali domaće igrače u Partizanu a sad nemamo osećaj da je to Srpski tim!

cigan do koske

pre 1 godinu

i tako vratise se grobari u nikad slabiju evroligu,jer je ona koju su oni igrali sa marusijima,zlatokosama i ostalim velikanima bila bas ono jaca i eto u nikad slabijoj evroligi neka tamo alba im dade 60 poena za poluvreme,a na kraju ce i stotka da padne i nabise ih 20 razlike.

Naša posla...

pre 1 godinu

Partizan sa ovakvim pristupom je zalutao u Evroligu…

Željko nije uspeo plaćene strance da natera da se spuste u stav…

U napadu protok lopte ravan nuli, previše driblinga, cela igra “jedan na jedan”, nema saradnje…

Liče na United u fudbalu…

Mnogo mnogo uloženih sredstava, a kvalitet igre na jako jako lošem nivou…

Baskonija iduće kolo biće igra mačke i miša…

Handy

pre 1 godinu

Toliko sam godina citao komentare kako je ova nova Evroliga slaba da je evroliga bila mnogo jaca pre 20 godina... tako da nema nikakve frke da dobiju ovu smesnu Albu koja je medju gorim EL ekipama
(lokosss, 7. oktobar 2022 19:32)

Prijatelju, nisu ekipe koje igraju slabe vec sistem takmicenja dozvoljava dosta opustanja ekipama. Iz tog razloga jake ekipe mogu da kalkulisu. Real je prosle sezone vezao mesec dana losih utakmica a na kraju igrao finale. U starom sistemu to nije moglo da se radi. Iz tog razloga smatramo da je EL nekada bila jaca i zanimljivija. Ako se u fudbalu obistini Superliga umesto Lige Sampiona, videcete o cemu pricamo.
Stvarno nekada treba da vam se nacrta kako biste shvatili.
(Prle, 7. oktobar 2022 21:41)

Nekada si sa 3 pobede protiv smesnih ekipa mogao da prodjes dalje i domognes se nekako eliminacione faze uz malo srece da ti se poklope neki drugi rezultati, a sad to nije dovoljno vec moras da skidas skalpove i najjacim i istovremeno kidas u ABA (ako mislis da igras EL i naredne sezone). Sad ti ni 15-16 pobeda ne garantuje Top 8, dok si ranije mogao glat da osvojis titulu sa toliko pobeda u EL u sezoni. Ne treba niko da crta vec samo da mucnes malo glavom. Sto se tice neke zanimljivosti, pogotovu za navijace slabijih timova, tu se slazem sa tobom ali daleko da je taj sistem tezi od ovoga sad.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Izbaci više tog Lesorta napolje,vraćaj Koprivicu
!!!!Šta ti je Obradoviću???
(Rade74, 7. oktobar 2022 21:25)

Miletić bi bio mnogo korisniji od Lesora, momak bi makar pokupio defanzivne skokove. Lesor je baš dosta doprineo da Alba napravi 30-4 seriju. Štetočina i bezmozgovic.

Gazda

pre 1 godinu

Pocetna petorka sa Koprivicom, Vukcevicem i Trifunovicem za uvodnih pet minuta odigra 16:16. Onda udju legionari i Alba za 5 minuta napravi seriju 17:2.
Ne bi mi ni jedan primio platu, osim Egzuma.

Šomi

pre 1 godinu

Zeljko,covece,shvati,nemoj vise da igras odbranu na preuzimanje,jer protivnicki kosarkasi ostaju sami na trojci,aman prestani to,igraj covek na coveka,AMAN VISE!

C i n i k

pre 1 godinu

Jos u 1.cetvrtini su izgubili.
Delovali su neuigrano definitivno, stranci su losi a sem Danila nikog bih izdvojio da je bio na nivou..

Vajldkardsi

pre 1 godinu

Sramotan odnos Albe prema Partizanu, predlažem da bojkotujemo drugo kolo i da se ne pojavimo pa da vidimo šta će onda protivnici.

toboparaliza

pre 1 godinu

Meni potpuno očekivano. Ekipa sklopnjena bez jezgra domaćih igrača, niko nije tu duže od godinu dana. Kao tim nemaju iskustva jakih mečeva osim protiv Zvezde a i njih su gubili. U Evrokupu ih izbacila Bursa. Doveli su sada mnogo zvučnih i iskusnih igrača ali dok se to posloži, doći će januara a do tada će biti i većih poraza. Na proleće možemo očekivati Partizan koji češće pobeđuje.

jelly

pre 1 godinu

Da vidimo sta ce panteri pre da gledaju?!

Kako Partizan rastura Albu ili kako Efes rastura FMP?!
(Grobar, 07. oktobar 2022 19:24)

alba rastura igokeu

Kg

pre 1 godinu

Partizan je godinama unazad ismejavao Zvezdu, top 9, nikad slabija Alba, Zalgiris, Baskonia, Monako itd. Dobrodosli u EL. 46 poena primljenih za 14 minuta. Eee moja institucijo.

Druškan

pre 1 godinu

Ako ovo nije sramotna igra Partizana ja ne znam šta je onda sramota.Ovoga Obradovića sam gotivio, drag mi je čovjek, ali ovi igraju kao da nikad nijesu vidjeli trenera.
Ovo je njegov poraz kao što je njegov poraz i prošla sezona.
Vrijeme je da ide.Zbogom.

eeazy tiger

pre 1 godinu

Puce stotka na premijeri, jedna od mnogih. Odbrana dobija, a tek cete da vidite kakve "ubice" treba braniti...Partizan nikada nije igrao ligaski format najboljeg takmicenja u Evropi. Treba zivaca za to.

Milioneri iz cirkusa

pre 1 godinu

Nego što nisu igrali Koprivica, Vukčević i Trifunović? Jesu povređeni ne daj bože, ili trener više veruje legiji stranaca?

Vlada

pre 1 godinu

Zvezda ove sezone dovela duplo vise igraca od Partizana. I jos veruju da ti igraci igraju za kikiriki.
(Bratee, 08. oktobar 2022 10:03)

Dal je realno da uporedjujes plate Egzuma, Pantera, Papapetrua, Nanelija, Ledeja sa platama Holanda, Mitrovica, Raduljice, Ivanovica? Jedini skupi igrac u zvezdi je Nedovic, dok partizan ima 5 takvih igraca i pritom jos i stranci koji su skuplji od Nedovica

istina je tamo negde

pre 1 godinu

Opet Zvezda bruka srpsku košarku. Gubi od prvaka Evrope sa 1 razlike na poluvremenu dok se Partizan junački nosi sa paklenom ekipom Albe i gubi samo 26 razlike na polovini druge četvrtine

Konfučije

pre 1 godinu

Recicu nesto kao i prosle godine, Titule ne donose Holinsi, Ledeji, Adamsi, Bentili, Naneliji…oni donose pobede. Titule donose Lazici, Trifunovici, Dangubici, Kuzmici, Macvani, Davidovci, Berici…Sa petorkom stranaca ne mozes da uzmes Aba ligu a kamo li Top 8 El…Onaj ko oseca grb a ne lovu donosi titulu…
(Srx, 07. oktobar 2022 23:54)

Baš, tako!! Bravo za komentar. Dodaću i ja nešto samo u prilog, ovom što si napisao. Stranci ti daju, taman onoliko koliko su plaćeni. Ponekad, nešto više, ako imaju želju da se prodaju, dalje za veći novac. Ali to je rizik za ekipu, ameri su veliki soleri i potrošači lopti, jure statistiku, rezultat ih ne zanima. Domaći igrač je taj koji, daje onih čuvenih 110 posto, kad se lomi i kad je gusto. Na kraju biti 9 ili 13 u EL je isto, a dobro si hranio strance i ni jednog mladog igrača, našeg nisi afirmisao. U oba kluba isto. Velika je ovo tema i teško je u komentarima, analize praviti.

Sremacicar

pre 1 godinu

dobro, ajde majku mu nabroji koji su to treneri osvajali EL sa slabim i jeftinim igracima? Nemoj samo da mi navodis neke trenere koji su stizali do cetrtfinala ili polufinala nego samo one koji su sa malim budzetima uzeli pehar. Ajde zivo me interesuje da vidim sta ces odgovoriti, jer znam da ces procitati ovaj komentar. Ili mi navedi prolaznika sa ulice koji nije trener a preuzeo je da trenira neki bogati klub i s njim uzeo titulu.
(aca, 07. oktobar 2022 23:07)

sta, ne moze niko da mi odgovori na komentar? Znate stalno da pljujete po coveku a kad vas neko pita koji su to treneri koji osvajaju trofeje sa niskobudzetnim timovima nema nijednog jedinog odgovora? Trenutno Zoc nije mozda ni u top 5 trenera u EL ali toliko omalovazati njegovu zaovstavstinu na osnovu poslednjih nekoliko godina je cist bezobrazluk i onaj najmizerniji palanacki mentalitet. Neko ko se poprilicno vise razume u kosarku od svih nas zajedno ovde je stavio Zoca na mesto koje mu pripada u njegovoj bransi.
(aca, 08. oktobar 2022 00:00)

Tebe je ovaj debakl bas dobro zviznuo u vugla. Sad si poceo i sam sebi da odgovaras na postove.... Strasno...

Borkes

pre 1 godinu

Nije mi samo jasno kako Obradovic misli da razigrava nase mlade igrace. Koprivica, Vukcevic, Trifunovic, Djordjije ukupno 10 minuta. Sve stranci igraju i Andjusic. Ne gleda mi se ovakav Partizan.

Mikeli

pre 1 godinu

Sa ovakvom igrom teško ćete na f4 instalacijo. Nego gde su vam ovi silni mladi igrači koje imate? Ja vidim samo strance plus Anđušića, a on tesko da je mlad igrač

Straight Outta München

pre 1 godinu

Koliko je dovoljno Obradovicu da ima skuplji tim od protivnika??? Prosle godine 2x skuplji tim od CZ, ove godine ima 4x skupli tim od CZ i bar 3 puta skuplji od Albe ne vredi. Ne ide na silu.
Na sta ce da lici ova banda placenika u maju kada se bude igralo za trofeje…

33 poena za 1/4…Mnogo je kume.

ferdinand

pre 1 godinu

Gosin Obradovića je pregazilo vreme u košarkaškom smislu. Bolje da lepo uživa u penziji nego da se bruka košarkom koja je prevaziđena.

Najrealnije

pre 1 godinu

Kao sto sam pisao pre mesec dana,limari ce imati 0(nula) pobeda na strani ove sezone u EL i 5-6 kod kuce na pritisak stoke sa tribina.Dalje nece moci,previse su poleteli,bez razloga.

Berlinac

pre 1 godinu

Ne znam zašto je Alba večeras igrala sa pola snage?
Možda zbog toga što je igrala protiv najslabije ekipe u Evroligi,koja je na kvarno dobila wild card? Stvarno se večeras videlo da Partizan nije za Evroligu i da se "šlepa" na ima Željka Obradovića.

Batko

pre 1 godinu

Zanimljivi naslovi, Partizan izgubi 16 razlike i dozivi debakl. A Zvezda izgubi 13 razlike i skupo prodala svoju kozu. Neverovatno
(Kimi, 08. oktobar 2022 07:42)


Na 5 min do kraja Zvezda bila na - 5-8 poena...Partizan se nije spuštao ispod 10.
I zamisli, Efes prvak EL...

Patka u tatka

pre 1 godinu

Ovo grobari su šou majke mi.Sad se ljute što piše da su doživeli težak poraz a za Zvezdu da je skupo prodala kožu hahaha - pa sa kime ste vi igrali ne da je težak poraz nego je i gore trebalo da napišu.Celu utakmicu su vas ubijali a razlika je neki put išla i na 20. I to od Albe ekipe sa kojom će te se boriti za 15 mesto.Plus ste igrali u punom sastavu.
Zvezda jeste skupo prodala kožu i to bez Dobrića i Nedovića.3/4 smo se lepo držali i to protiv možda i najjače ekipe.
Želim vam da što više kmečite zbog medijskih naslova jer će te ih imati dosta sličnih ove godine jer ste nerealno ali i puni zavisti.

Iks

pre 1 godinu

Da vidimo sta ce panteri pre da gledaju?!
Kako Partizan rastura Albu ili kako Efes rastura FMP?!
(Grobar, 7. oktobar 2022 19:24)

Evo, ja bih pre da gledam kako Partizan rastura Albu. Samo, reci mi, molim te, gde to rasturanje da gledam. Hvala unapred.

Stari jug

pre 1 godinu

Panter i Ledej nastavili tamo gde su stali prosle sezone, daleko od onoga za sta su dovedeni i placeni. Jedan nas Andjusic je pokazao koliko je bolji od nekog Pantera a koliko je jeftiniji. Prosle sezone smo imali Kuruca a sada se Kuruc zovu Naneli i Papapetru. Egzum dobar ali nije timski igrac. Partizan tanak na pleju i pod kosem, na krilu takodje. Odrastao sam uz Kicu i Praju, voleo romanticni Partizan sa nasim talentima a ovo sada ne znam kako bih nazvao, samo ga ne bih nazvao Partizanom. Evroliga ovakva nije po mom ukusu.

aca

pre 1 godinu

Ljudi moji kako ne shvatate da Željko Obradović ne bi imao ni jednu titulu prvaka Evrope da je kroz celu svoju karijeru vodio klubove kakav je današnji Partizan.On ima znanje samo onda kada mu klub dovede najbolje igrače a tada bi titulu osvojio i svaki prolaznik na ulici.
(Ljubo, 07. oktobar 2022 22:51)

dobro, ajde majku mu nabroji koji su to treneri osvajali EL sa slabim i jeftinim igracima? Nemoj samo da mi navodis neke trenere koji su stizali do cetrtfinala ili polufinala nego samo one koji su sa malim budzetima uzeli pehar. Ajde zivo me interesuje da vidim sta ces odgovoriti, jer znam da ces procitati ovaj komentar. Ili mi navedi prolaznika sa ulice koji nije trener a preuzeo je da trenira neki bogati klub i s njim uzeo titulu.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 8. oktobar 2022 07:53)

Dakle, uporedio si prvaka Evrope, dvostrukog uzastopnog, i Albu??
(One night in May, 8. oktobar 2022 09:42)

Jeste, prvaka Evrope koji igra sa 50% i Albu koja igra sa 100%
(Bracki

Nisi u pravu. Prvak Evrope igrao sa 10%, a Alba dale 220% !!!!
Da vas nema trebalo bi vas izmisliti
Koja ste vi komedija. Samozvani poznavaoci košarke!!!

Milunka Malina

pre 1 godinu

@prle ljutiš se malo moram primetiti. Lagano idete u F4 to je za vas tradicija. Tako ste obećavali. Jel imate Željka? imate. Jel imate veći budzet? imate. Jel su vas pustili u Evroligu da igrate da ih sve pobedite? Jesu. E sada pravac F4.

Mohikanac

pre 1 godinu

Stotka za srpski Makabi.

Neću 95 neću 97 daj sto il' ništa.

Da sudije nisu krale Albu raznim izmijenjena bacanja...Lesorovo povlačenje obruča bilo bi opušteno 30 razlike.

15 miliona, poklonjena hala, porez 6,5 miliona... znači tim od 22 miliona sa kime se Alba sprda i zavrće uši na rumeno.

Jackie Treehorn

pre 1 godinu

Izgleda da je prva četvrtina odredila tok meča.Ostatak je prošao u izjednačenoj igri oba tima.Partizan se vratio posle duge pauze u EL i trebaće neko vreme da se igrači naviknu na viši nivo igre.Alba je ekipa koja nikako ne odgovara srpskim timovima,pre svega Zvezdi koja je nije pobedila u gostima,a gubila je i kod kuće.Trebaće strpljenje navijačima crno-belih ove sezone,proći će neko vreme dok se igrači ne uklope u sistem igranja EL.

Зорг

pre 1 godinu

Обрадовићу иди из Партизана молим те. Уништићеш своју репутацију и замрзеће те навијачи. Време те је преегазило. Форсираш пања Лесора и странце а Копривица, Вулчевић и Трифиновић су закуцани на клупи. Одбрана је још гора него прошле године, твоје преузимање ће свакој противничкој екипи да дозволи по 15 тројки по мечу. Ово је срамно, тужно и одвратно.

Milisav Vokri

pre 1 godinu

Dragi gledaoci, valjalo bi i odbrana da se malo igra. Nisam odavno video da neka ekipa u evroligi primi 61 poen za prvo poluvreme!!! Naravno 100tka je logican splet dogadjaja na kraju

Zoran

pre 1 godinu

ovo je sramota za Partizan da primi 60 koseva za poluvreme, ne bore se.Partizan dve godine ima veci budjet od Zvezde ali ne zna da izabere igrace.Nemamo centra za Evroligi,plemejkera, pa nismo mi birali igrace.Ne mogu navijaci igrati. Ni Smailagic nije kvalitet za ovu ligu,ne pomazu ni Obradovicevi trofeji Partizan sad ne igra dobro, krajnje je vreme da poboljsamo igracki kadar i da se razjasni ko je odgovoran sto ekipa nije boljeg kvaliteta.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Ako se po prvoj četvrtini sezona u Evroligi poznaje, bolje da nismo ni dobili Wild Card. Navijači nisu čekali 8 godina da gledaju kako Alba uništava Partizan. Užas!

Realno

pre 1 godinu

Tim od 10 milona eura neiskusnih igrača. I najboljim trenerom univezuma.
(Ajgor, 07. oktobar 2022 21:03)
10 miliona je nista za EL. Valjda si to naucio do sada. Sa 9 milki ste bili 14-18 godinama.
(Petar, 7. oktobar 2022 21:33)

Covek se zeznuo za cifru,mislio je na ovogodisnjih 15 miliona sto vam drzava ubacila i jos kupila mesto u EL.Mi smo samo jednom bili ispod 11.mesta za sve ove godine,uglavnom od 8-11.sto ce vama biti san u ovoj sezoni.

Pall Mall

pre 1 godinu

Ne pred porazom nego pred blamazom protiv Albe. Puce stotka kao zvecka. Ovolike pare ovoliki milioni legija stranaca na celu ekipe Rumeni. I sta su uradili na početku EL postavili negativan rekord u prvih 13 minuta zaostaju čitavih 26 poena za protivnikom. To nije uspelo ni jednoj ekipi od kako se igra ovaj format EL. Bruka i sramota.

Milovan

pre 1 godinu

Partizan 16 skokova manje i 17 asistencija manje i 15 trojki primio i izgubio 16 razlike, Zvezda 10 skokova vise i 6 asistencija vise i izgubila 13 razlike, ispade da smo igrali protiv Efesa da bi izgubili jedno 40 razlike. Zeljko sve titule sem poslednje si uzeo preko odbrane, prosle sezone Partizan je bio ocajan u odbrani i nista nisu uradili, ako i ove godine mislite neigrati odbranu bolje idi odma sa klupe. Ovaj Partizan ima potencijal u napadu jako dobar, Exum ipak ima NBA kvalitet ali Lesor je kriminal i nije mi jasno zasto su ga zadrzali, a Koprivica ocigledno nije jos dovoljno dobar za EL. Umesto Lesora morao je doci neki centar koji ima veci IQ od bubasvabe. Ako nam svaka ekipa ovako bude uzimala skokove u napadu bolje da odma istupimo iz EL.

aca

pre 1 godinu

dobro, ajde majku mu nabroji koji su to treneri osvajali EL sa slabim i jeftinim igracima? Nemoj samo da mi navodis neke trenere koji su stizali do cetrtfinala ili polufinala nego samo one koji su sa malim budzetima uzeli pehar. Ajde zivo me interesuje da vidim sta ces odgovoriti, jer znam da ces procitati ovaj komentar. Ili mi navedi prolaznika sa ulice koji nije trener a preuzeo je da trenira neki bogati klub i s njim uzeo titulu.
(aca, 07. oktobar 2022 23:07)

sta, ne moze niko da mi odgovori na komentar? Znate stalno da pljujete po coveku a kad vas neko pita koji su to treneri koji osvajaju trofeje sa niskobudzetnim timovima nema nijednog jedinog odgovora? Trenutno Zoc nije mozda ni u top 5 trenera u EL ali toliko omalovazati njegovu zaovstavstinu na osnovu poslednjih nekoliko godina je cist bezobrazluk i onaj najmizerniji palanacki mentalitet. Neko ko se poprilicno vise razume u kosarku od svih nas zajedno ovde je stavio Zoca na mesto koje mu pripada u njegovoj bransi.

Desmond Hume

pre 1 godinu

Žali bože bačenih para, možda dobijemo neku utakmicu kao domaćini, ovo na strani nemamo čemu da se nadamo.Razumem da je početak sezone, ali svima je početak sezone, a nasa igra je preslkana kao prošla sezona.Odbranu tradicionalno ne igra niko, ‘ladno smo primili u evropskoj košarci preko 60 poena za poluvreme.KATRASTROFA!

Milutin

pre 1 godinu

Ova ekipa Partizana nemože da "preuzima",ima li to neko da kaže treneru?Tako da ova ekipa igra bez odbrane,kao i prethodne utakmice!

aaaaa

pre 1 godinu

@ Zanimljivi naslovi, Partizan izgubi 16 razlike i dozivi debakl. A Zvezda izgubi 13 razlike i skupo prodala svoju kozu. Neverovatno
(Kimi, 08. oktobar 2022 07:42)

Zvezda je igrala protiv sampiona od prosle god.partuzan je igrao sa ekipom kojoj se prognozira poslednje mesto ove godine.pa sad dal je to debakl ili nije ne znam

Robotek

pre 1 godinu

@LajaviKrelac
Nije to ona Alba od prošle godine kada su se grobari smejali kada je pobedila Zvezdu, ovo je Alba projektovana za prvaka EL, NBA i sunčevog sistema.
Baš kao što je EL prošle godine bila nikada slabija, a ove je jača od NBA.

Ista priča i za ligu konferencija, prošle sezone to je "Cipiripi Kup", najnebitnije takmičenje a od sinoć se sabiraju bodovi, računa se kalkuliše se.

Bob Rock

pre 1 godinu

Ne možemo da nadjemo loptu!
Naneli čist promašaj odmah raskinuti ugovor sa njim ako je moguce sporazumno.
Obrad zaspao ma pocetku dvadesetog veka.

Crudelta

pre 1 godinu

@Prle- Nema potrebe da se crta ali druže pre je bilo da ekipe u drugu fazu prodju sa skorom 2-8 ili 3-7 zato što su bile 4 grupe po 6 timova i po 4 išla dalje, jedno vreme direkt 1/8 a posle bilo ono 4 grupe po 4 pa dva najbolja dalje. Sada jeste tačno da velike ekipe mogu da imaju loš period ali oni to nadoknade pa se kad odigras 30 ili 34 meča normalno ovi najveći provuku a desilo se da je CZ ispala sa skorom 16-14. Ovaj sistem je neuporedivo teži jer ima previše utakmica u sezoni. Ekipe koje odu na F4 sada igraju bukvalno kao i u NBA nekih 90-100 mečeva.

nnn

pre 1 godinu

Tek ce sad biti katastrofa citati komentare, kada su i Zvezda i Partizan u Evroligi. Bice takmicenje u sto vecem prozivanju i nijedan komentar o samoj kosarci

nole

pre 1 godinu

Mozda je početak sezone, al čini mi se da nema ovaj nas tim identitet Partizana. Dobri i skupi igrači, al ne deluje da osete dres kako treba. Duga je sezona, treba ih podržati.

es

pre 1 godinu

ja ne mogu da verujem da su izgubili.Pa kako,zar oni nisu harali Evroligom kad je bila mnogo teža,kad su bile grupe sa strasnim Buđevelnikom i Prokomom, i gde samo 80% grupe ide dalje...
zar ovo nije smesna Evroliga sada...

Markp

pre 1 godinu

Naši igraci su dali 19 poena, 31godišnji Andjusić 14, Trifinović 3, i Koprivica 2 poena. I posle cemo se pitati šta nam je sa reprezenzacijom, trebali bi se opametiti dok nije kasno, a moùda vec i jeste...

Hahahhahah

pre 1 godinu

Da vidimo sta ce panteri pre da gledaju?!

Kako Partizan rastura Albu ili kako Efes rastura FMP?!
(Grobar, 7. oktobar 2022 19:24)

Samo da javis Albi da ste institucija. Oni nisu obavešteni o tome.

nesa80

pre 1 godinu

vec se i na pripreme videlo da mi nismo nizasta,prosecne ekipe na davale 25-35 koseva po cetvrtini ama bas svaka ekipa-nije bilo izuzetaka,a sta ce tek ovde da nam rade,pa eto vidi se,mozda kuci ubodemo koju pobedu i to je sve.koliko smo ponizavali fk partizan i igrace a uzdizali ovaj naduveni kk partizan a ono sasvim suprotno od ocekivanog

Cik cak

pre 1 godinu

Kada je dobijen WC ja napisah da Partizan tek čeka haos. EL je deset puta jača od EC. Kako je ta Alba prolazila u prvoj sezoni? Bila na začelju. Evo i Virtus. A tek kada krenu duple nedelje plus ABA. Zvezda je uvek imala 12-15 pobeda sa najmanjim budžetom. Pobedjivala i Real u Madridu što Partizanu nikada nije uspelo. Većinu utakmica gubila na jednu loptu, produžetak.

aca

pre 1 godinu

prvo sinoc radost za vecite u fudbalu, pobede i jednih i drugih a i veceras radost za navijace vecitih, poraz vecitih rivala. Svi mozemo srecni na spavanje :)

Milovan

pre 1 godinu

17:2 serija Albe, toliko iskusnih igraca Panter, Exum, Naneli i da niko ne moze da zaustavi seriju Alve da igraju protiv Reala ili Barse oa ajde nego Alba...

CisTo_OnAkO

pre 1 godinu

12 asistencija govore sve,ono sto je bio problem prosle,problem je i ove,bez pravog pleja koji ima asistenciju u rukama nema sta da se trazi pogotovo ne u euroligi,sa dobrim igracem ali klasicnim aistentom na ovaj sastav to bi bila druga dimenzija...ovako gledacemo mucenje i soliranje

Ombre

pre 1 godinu

Na sta ova drzava baca pare??? Dajte mu jos Hardena i Kyria pa mozda pobedi neku!! Sramota stvarno, ovo je zlocin koji traje. Neka daju svoje pare pa nema problema a ne drzavne pare da se ovako najstrasnije bacaju u nista, ovo nema nigde

Miskec

pre 1 godinu

Pa kako sad poraz, ne razumem, za Zvezdu znate da nece nista uraditi, kao sto vec znate da uzimate sve pehare.
Ma da, u stvari ovo ste namerno izgubili, da se ne vidi koliko ste jaki!

Antusa

pre 1 godinu

Videli smo u Rusiji da ne mogu pobediti nikoga zar očekujete da će biti bolje u Evroligi. Ni domaća publika neće spasiti ovaj loš tim.

Uroš

pre 1 godinu

Jedino rešenje je da se Partizanu i Zvezdi poveća budžet za po 5 eventualno 10m evra naših para. Tad bi možda i ličili ne nešto.

Sasko

pre 1 godinu

Srećna prva stotka i nadam se da će ih biti još dosta! Nego, pitam se šta bi bilo da nema čuvenih Željkovih principa odbrane...

NY

pre 1 godinu

Prijatelju, nisu ekipe koje igraju slabe vec sistem takmicenja dozvoljava dosta opustanja ekipama. Iz tog razloga jake ekipe mogu da kalkulisu. Real je prosle sezone vezao mesec dana losih utakmica a na kraju igrao finale. U starom sistemu to nije moglo da se radi. Iz tog razloga smatramo da je EL nekada bila jaca i zanimljivija. Ako se u fudbalu obistini Superliga umesto Lige Sampiona, videcete o cemu pricamo.
Stvarno nekada treba da vam se nacrta kako biste shvatili.
(Prle, 07. oktobar 2022 21:41)

Jeli ti tražiš opravdanje? Pogledaj samo koji su timovi učestvovali. Lotomatika, Rytas, Estudijantes, Huventud,.. Da ne nabrajam dalje. Grupe gde Partizan nikada nije imao više pobeda od poraza a jednom i sa dve pobede otišao dalje. Koji su sastavi timova bili. Danas svaka ekipa 2-3 bivša NBA igrača. Igra se i dve utakmice nedeljno

Dart Vejder

pre 1 godinu

Zvezda skupo prodala kožu sa 13 razlike.,a Partizan doživeo težak poraz sa 16 razlike.
(Oce to oce, 8. oktobar 2022 07:16)

Možda ima veze sa time ko je protiv koga igrao... A možda i sa time kako je tekla utakmica. Nemoj da si mrzitelj, danas je baš lep i sunčan dan. Nemoj da te dotiču naslovi. Biće bolje. A bićete i vi bolji, ne sekiraj se.

veliki strumf

pre 1 godinu

Нисте ви за Евролигу! Ни за Еврокуп нисте били, то се видело свих година уназад.

Veljko

pre 1 godinu

Polako ljudi sta vam je dok to Zeljko uklopi, ima vise od 186 uigranih akcija, pa dok se ALEKSA oporavi i dok dodaje jos jedan centar i plej........

Poker

pre 1 godinu

Draže mi je da u petorci svog kluba vidim petorku:Topic,Nedovic,Dobric,Lazarevic,Petrusev nego pet najboljih stranaca trenutno po pozicijama od jedan do pet,stranci ne osvajaju trofeje u srpskim klubovima to je već mnogo puta pokazano.Realno ova legija Partizanovih stranaca je sve samo ne loša,Egsum,Naneli,Papapetru,Panter,Ledej mogu da igraju za bilo koji klub od ovih favorita,i da budu među nosiocima,brutalan tim na papiru.Moje mišljenje je da bi Milojević sa ovim timom lagano u top8,ali opet kažem prednost u Aba dajem Zvezdi zbog domaćih igrača.Zvezdi treba plejmejker,a Partizanu mladji trener,i oba kluba će biti dobra,mozda i vise od toga u evropi ove sezone.

Rade74

pre 1 godinu

Zasluženo izgubili,bezbodbrane još ni jedna ekipa jije pobedil.Lesortu pod hitno dati šut kartu.Zašto je Koprivica igrao samo 3 minute????Umesto da ga ćelići,on će ga unazaditi.Ne razumem.Prvi put me Željko razoćarao.

g.k zukov

pre 1 godinu

Grobari, dobrodošli u EL !
(Bocko, 07. oktobar 2022 22:27


e ovo je vrhunac ironije kad navijac zamrznutih frikom pantera ,govori redovnim ucesnicima kad je ta liga bila.nesto i igrao se fajnal.for dobrodoski u el...pa mi smo zemljace avangarda El mozemo izgubiti sve utakmice za nas ce se uvek znati i imati respekt od strane el.ekipa.

Poko

pre 1 godinu

Ja ne znam sta su ove zvezdice navalile strani igraci pa strani igraci..ovo je realnost kosarke i trzista..vi ste igrali isto sa strancima i nasim igracima.pa sta ..godinama samo tapkate od 12 do 18 mesta..izgubio partizan i sta ce mo sada..ni prvi ni poslednji put.i vi ce te u berlin isto ici.alba je jedan jak evroligadki klub.partizan odigrao lose oni do maximums dobro i to je to.gledajte vi svoga posla i kako da prebrodite svoje utakmice.pustite vi partizan ne istresajte svoju frustraciju na tudje situacije.smirite se navijajte za svoj klub i samo uzivajte.bice tu jos suza i maramica.samo napred partizan

super

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 08. oktobar 2022 07:53)to je bezveze ali ako si gledao obe utakmice ili pratio rezultate Zvezda je vodila ili bila u egalu 3/4 a onda je u 4/4 prodala 3-4 lopte i zato je izgubila 13 razlike dok je Partizan bio loš celu utakmicu u prvoj četvrtini je bilo već -15 i tokom cele utakmice je bilo između -14 do -20...

hrabri_krojac

pre 1 godinu

Ja se izvinjavam, može li iko racionalno da mi objasni zašto je Obradović ceo meč igrao sa 7 igrača? Šest stranaca i Anđušićem?
(Meklejn, 7. oktobar 2022 22:44)

Evo ja ne znam. Tako bi npr. ja da me stave da budem trener tamo nekim cudom. Posto se ne razumem mnogo meni bi najvise igrali najskuplji igraci jer bi se vodio logikom da ako su skupi mora da su dobri. A zasto trener koji je prosao sito i reseto u karijeri, ni ne pokusava da sa igracima sa klupe izmesa karte malo, ne ide mi u glavu.Ja drugo objasnjenje, osim njegovih godina nemam.

Cika Mile

pre 1 godinu

Ostavka Zelimire. Svaka cast za minuli rad, ali ovo opet ne lici ni na sta.
(Outsider pravi, 7. oktobar 2022 20:46)

Jos jedan "Grobar iz predgradja" 🤣🤣
Kako vam nije glupo da se blamirate. Vodi brigu o timu iz predgradja,pusti ti Zelimira, on ne mora vise nista da osvoji u karijeri, ostaje najveci. Samo je problem sto i vi znate da ce osvojiti a tu je i gospodin Bodiroga koji pudlicu salje tamo gde joj je mesto. Tesko vreme se nadvilo nad predgradjem kao i one 2012. kada je ugasena Zvezda.

Ivan KG

pre 1 godinu

Evo je i stotka i to lagana. Kakva bruka i sramota. Pojma nemamo, nas bilo koja ekipa u Evroligi ima da razbija. Imamo duplo veci budzet od Albe i oni nas ovako lagano rutiniraju.

Copab

pre 1 godinu

Шта би са Копривицом и Вукчевићем?! Ово је била игра мачке и миша. Без правог центра, свака утакмица ће бити ноћна мора што се тиче скокова. Такође, фали плеј. Мадар није евролигашки потенцијал...

Aster Blistok

pre 1 godinu

NAJVECA PREVARA IKADA - Zek Ledaj ili kako god se zove, rupa na skoku, spor, kilav, bez cm skoka, a uz to ne igra nikakvu odbranu, svako va puno kako spolja, tako i unutra. ISTO SVE kao i prosle sezone, ood hitnk mu se zahvaliti i taj ogroman novac preusmeriti na kljucnog igraca koji ovde nedostaje a to je
CHRIS SIGLETON!

Ne ide to tako. "pod hitno đu sf zahvaliti"!!! I da mu se zahvalite, pare mora d ami isplatite. Nema tu, preusmeravanja novca, nego sav obećan novac se isplaćuje !!!!

bvb

pre 1 godinu

Za ove sto porede poraze od 16 i 13. Ima jedna bitna stvar. KKP je gazen celu utskmicu, vubili skoro 30 razlike i primili 61 poen za poluvreme. Sa druge strane, Zvezda je 90 posto prvog poluvremena vodila, a onda igrala egal ili zaostajala 5 do 7 poena do pred kraj utakmice. Onih 13 je na ktlraju bila najveca razlika. I jos jedna bitna stvar. Efes je dvostruki uzastponi sampion i prvi favorit dok je Alba projektovana za jedno od poslednjih mesta.I jos jedna stvar, KKP ima budzet koji je veci od Albinog i Zvezdinog zajedno.

Miskec

pre 1 godinu

Svake godine pre pocetka kosarkaske sezone isto, ali bukvalno isto:"Osvajamo sve, dosta je bilo terora drzavne miljenice, vratila se kosarka tamo gde joj je mesto, CZ po obicaju nece uraditi nista, najvise f17, mi smo jedina sansa srpske kosarke, f4 osiguran, Efes, Real, Barselona i mi, ako udjemo u finale osvajamo sigurno ...!"
A onda, otreznjenje, bolno!
Pricajte i pisite sta god hocete, poraz nije slucajan, splet okolnosti i slicno, ocigledno je da je Alba bila prejaka, a gde su tek timovi iz gornjeg dela jacine!
Najbolji kosarkaski trener Evrope (ovo zaista mislim) nema razloga da se zali, ovi kosarkasi su njegov izbor!

cukce

pre 1 godinu

Vidljivo neiskustvo Partizana igranja EL i protiv najboljih evropskih ekipa! Ipak ovaj klub 8 godina nije igrao košarku na ovom nivou, još od one trojke Nolana Smita! Ni Žeks nekoliko godina nije vodio klubove u EL! Treba uklopiti sve ove strance i od raspasane pande napraviti ekipu.

gud gejm

pre 1 godinu

Jesam Zvezdas al niste mi jasbi vi sto navijate za Partizan, pa ima jos 2 cetvrtine da se odigraju a vi kukate kako ste izgubili utakmicu

Pele

pre 1 godinu

Ali cemo se nauzivati gledajuci zvezdu i partizan u evroligi :) partizan ima poene ali nema odbranu a zvezda ima odbranu ali nema ko da da kos mozda kad bi spojili ove strance iz partizana i zvezde mozda bi napravili dobar tim za top 8 evrolige . U svakom slucaju znam da nije moda i da zoc ne gleda ko je stranac ali da sem andjusica niko od domacih igraca ne igra nije u redu . Komentar jednog zvezdas

Brzi

pre 1 godinu

Sramota! Zeljko zaista treba da ide i ne treba da igramo nesto na silu.
Svaka cast i neizmerno postovanje njemu i Pesicu ali obojica su ljudi i ne mogu da pobegnu od prirodnog. Stare.
U redu je da imaju savetodavnu ulogu, ali prvi treneri vise ne.
Sigurno uz Dudu u prva 5 trenera Evrope i to je to!
Za ovaj Partizan ko nabavlja novac svaka mu cast i treba da ostane. Svi ostali odmah otkaze i ispocetka.

Bracki

pre 1 godinu

Jeli ti tražiš opravdanje? Pogledaj samo koji su timovi učestvovali. Lotomatika, Rytas, Estudijantes, Huventud,.. Da ne nabrajam dalje. Grupe gde Partizan nikada nije imao više pobeda od poraza a jednom i sa dve pobede otišao dalje. Koji su sastavi timova bili. Danas svaka ekipa 2-3 bivša NBA igrača. Igra se i dve utakmice nedeljno
(NY, 7. oktobar 2022 22:03)

Ne blamiraj se molim te. U Realu i Barsi su tada igrali Ljulj, Navaro, Rodriges, Rejes, Rubio, Pridjoni, Garbahosa, Kaukenas i ostali.. U Olimpijakosu Teo u najboljoj formi. Nikola Pekovic, Kriapa, Papalukas, Siskauskas.. glupo je i da nabrajam vise jer je sve veca sramota. Toliko nemate pojma o kosarci da je to za zaljenje.

ikis

pre 1 godinu

Zvezda za poluvreme od Efesa 35, Partizan za cetvrtinu od Albe 33, sve je jasno, grupa rekreativaca malo se seta po Evropi. Sad ce nam neki objasnjavati da je Alba ustvari jaca od Efesa. Obradovic bukvalno nista nije uradio da podigne nivo igre od kada je dosao.

Petar

pre 1 godinu

Vidljivo neiskustvo Partizana igranja EL i protiv najboljih evropskih ekipa! Ipak ovaj klub 8 godina nije igrao košarku na ovom nivou, još od one trojke Nolana Smita! Ni Žeks nekoliko godina nije vodio klubove u EL! Treba uklopiti sve ove strance i od raspasane pande napraviti ekipu.
(cukce, 07. oktobar 2022 20:50)

Tim od 10 milona eura neiskusnih igrača. I najboljim trenerom univezuma.
(Ajgor, 07. oktobar 2022 21:03)
10 miliona je nista za EL. Valjda si to naucio do sada. Sa 9 milki ste bili 14-18 godinama.

NijeBitno

pre 1 godinu

Da stvar bude bolja,kao neko ko je isparavalo u utakmicama Evrolige u toku prve decenije ovog veka,ja uopšte nemam konekciju sa ovim klubom više,kao da gledam neki strani klub.Neprihvatljivo je ova konstatacija gde ti u većem delu utakmice gledaš stranu postavu.

Batko

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 08. oktobar 2022 07:53)

Zavi protiv koga i na koji način.
Ako ti je to zasmetalo u svemu onome što se dešavalo sinoć na te dve utakmice, super

Medison

pre 1 godinu

Moraće procuriti šta se i kako se radi na treningu. Da li je tu zajednički medjunožni bol ili se trener upinje kako da objasni akcije u napadu i kako igrati odbranu? Da li ga igrači slušaju?

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Navijač sam Zvezde, ali pratim EL, vec drugu sezonu, mada je sami početak, Partizan ne posvećuje pažnju ODBRANI,
primiti 100 poena, Alba se ispucavala zadnjih par minuta, sramota, tu se odbrana igrala nije...
(rajaram, 08. oktobar 2022 13:22)

Alba se ispucavala celu utakmicu. Ovi nesrećnici nisu znali gde teraju. Bilo i -26.

Max von Laaberg

pre 1 godinu

Gosp.Ostoja! Molim te skrati nam ove muke,nicemu ovo ne vodi.Zoc se samo profilira pred penziju,a njega niko ne slusa.Na kraju Partizan bit ce ugasen jer niko normalan u Srbiji nece moci ni hteti da plati dugove.Prosle godine nije nista osvojeno ove godine bit ce manje.Zoc nije hteo da igra KLS.ligu ove nece hteti ni Jadransku ligu da igra,njegovi izabranici nisu za takmicenje samo sou.

One night in May

pre 1 godinu

ne moze, nije to jednostavno kao kad vi menjate adresu, grb i ime tima.
(aca, 8. oktobar 2022 09:23)

Ili kad vi promenite klupske boje...Juce plavo-crveni, danas crno-beli, sutra zuto-zeleni. Spavas li mirno, Mego?!

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Koliko se samo miliona uložilo u ovu prazninu... Organizovano vođenje navijača...Emotion, mentality... I na kraju Coungradulations!

urke

pre 1 godinu

Prijatelju, nisu ekipe koje igraju slabe vec sistem takmicenja dozvoljava dosta opustanja ekipama. Iz tog razloga jake ekipe mogu da kalkulisu. Real je prosle sezone vezao mesec dana losih utakmica a na kraju igrao finale. U starom sistemu to nije moglo da se radi. Iz tog razloga smatramo da je EL nekada bila jaca i zanimljivija. Ako se u fudbalu obistini Superliga umesto Lige Sampiona, videcete o cemu pricamo.
Stvarno nekada treba da vam se nacrta kako biste shvatili.

Prijatelju, nemas ti pojima...gledao si nekada daaaavno neko drugo takmicenje.
Jake ekipe naprave seriju pobeda pa onda kalkulisu, odmaraju..
Ako u startu vezes poraze, tesko se vracas, eventalno juris osmo mesto.

Marko

pre 1 godinu

Ljudi, bre, Zvezda i Partizan će zauzeti dva poslednja mesta u Evroligi, a vi se tu prepucavate oko toga ko će biti sedamnaesti, a ko osamnaesti.

Rade74

pre 1 godinu

Ljudi moji ovaj Lesort je operisan od košarke.Prošlu sezonu je već pokazao,da je mnogo limitiran.Željko vraćaj Koprivicu.Gde je odbrana,ibit će nas trojkama.

Zapazanje

pre 1 godinu

15 razlike za Partizan! ajmooo Grobari!!
(građanin opasnih namera, 7. oktobar 2022 19:20)

Sine,samo tolika razlika je u prvoj cetvrtini ali za Albu.Izgleda da ste se zaigrali i previse poleteli,kao i prethodne sezone.Rekao sam i stojim iza toga,da cete biti medju 4 zadnje ekipe.

Zoran

pre 1 godinu

Tim bez ideje, koncepcije. Za to je trener odgovoran. Takodje neko kao Lesor , dalje od druge lige ne bi trebao o kosarci viseg ranga ni u snu da razmislja. Decko ne zna gde udara. Zek Ledej takodje suvi prosek..Sve u svemu ovo je tim za dno EL tabele.
Partizan nema centra...Komedija od tima ali bukvalno komedija...

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Nejasno je zašto su na klupi zaboravljeni Balsa i Tristan, šta kao počeli su i odigrali po 5 minuta samo da bi ispalo da smo počeli sa domaćim igračima? Moraju njih dvojica više da igraju, Lesor je mnogo koštao u odbrani večeras. Takodje, užasno branimo šut za 3. Sa druge, pozitivnije strane, Dante Egzum igra sa mnogo samopouzdanja, biće odličan. Andjusic treba da rešava više akcija i da ima češće loptu u rukama.Biće teško da se udje u top 8.

rajaram

pre 1 godinu

Navijač sam Zvezde, ali pratim EL, vec drugu sezonu, mada je sami početak, Partizan ne posvećuje pažnju ODBRANI,
primiti 100 poena, Alba se ispucavala zadnjih par minuta, sramota, tu se odbrana igrala nije...

Doc. dr

pre 1 godinu

Tuga je sto Partizan gubi vecim delom igrajuci sa preplacenim prosecnim strancima, dok domaci igraci greju klupu. Daleko je ovaj Obradovic od onog Obradovica kada je bio na pocetku svoje trenerske karijere u Partizanu.

aca

pre 1 godinu

poslednja četvrtina
jedan belac sve vreme.
papapetru 6 minuta
anđušić 4.
jedan Srbin 4 minuta ?!
sramno.
zvezda završava, Marković, Topić,Petrušev, Lazarević, Mitrović.!!!
(stručnjak ,za koš, 07. oktobar 2022 22:12)

hehe, probaj da budes makar malo iskren i reci od ovih koje si nabrojao koliko je njih buducnost ili sadasnjost nase reprezentacije? Sad ti mozes da napises kako ce to biti i Topic i Lazarevic pa mozda cak i Petrusev ali ako gledamo realno tesko nama sa takvim igracima.

Pazarc

pre 1 godinu

Težak poraz i Zvezde i Partizan Al navijači partizan se bune oko naslova ove dve utakmice netreba da se bunite jer Partizan je gubio 20 razlike od samog počeka utakmice dok Zvezda se borila dobro do kraja treće četvrtine…a i sudije su isticale dosta na pobedu Efesa…bilo je sramnih faulova u korist Efesa

Mance

pre 1 godinu

jedno je šta je na papiru, gas u medijima i na fan stranicama po instagramu a drugo je da se vrati posle 8 god i oseti takmičenje, to se vidi posle prve četvrtine.

Smederevac

pre 1 godinu

Gde nadjoste ovog papapetrua..zauzima mesto mladjim igracima a totalno je bezkoristan..alba suterski odigrala utakmicu decenije..partizan od kako je dosao obradovic nikako da nauce preuzimanje igraca u odbrani..onda me cudi sto ne igraju na coveka.svaki napad oni stvaraju visak igraca onda poentiraju rutinski.istinu da kazem ocekuje se suterski vise od pantera..ako je prosecan onda ima takvih na gomilu..prvi poraz nije strasno ali zabrinjava kako partizan igra odbranu..zeljko ispravno postupio kod madara mali igra nekako neozbiljno.moraju da se naviknu u evroligi se igra cvrsto.do iznemoglosti.pozdrav

Prle

pre 1 godinu

Sto se tice neke zanimljivosti, pogotovu za navijace slabijih timova, tu se slazem sa tobom ali daleko da je taj sistem tezi od ovoga sad.
(Handy, 7. oktobar 2022 22:05)

Kako sistem nije tezi ako posle 8 odigranih utakmica mozes da ispadnes iz takmicenja? Ti ovaj sistem igras 6 meseci i u tih 6 neseci mozes da se pojacas ako imas prostora. To sa 3 pobede se desilo jednom Partizanu i ko zna kada i kome jos i to samo zato sto se poklopilo tako. Zvezda iste sezone sa vise pobeda nije prosla dalje. Zar ti to ne pokazuje koliko je prema nekim ekipama okrutno? I zar ti to ne govori da je Zvezda morala da odigra jace od toga da bi prosla prvu grupu? I dalje ne kapiras?

Rumeniloooo

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 08. oktobar 2022 07:53)

Dečaku, nemoj uporedjivati poraz od prosečne Albe i poraz od Efesa...p.s. još falila dva odlična domaća igrača, pa mozda i trećeg Raduljice koji ima neverovatno iskustvo

Realan

pre 1 godinu

Ja ne znam sta su ove zvezdice navalile strani igraci pa strani igraci..ovo je realnost kosarke i trzista..vi ste igrali isto sa strancima i nasim igracima.pa sta ..godinama samo tapkate od 12 do 18 mesta..izgubio partizan i sta ce mo sada..ni prvi ni poslednji put.i vi ce te u berlin isto ici.alba je jedan jak evroligadki klub.partizan odigrao lose oni do maximums dobro i to je to.gledajte vi svoga posla i kako da prebrodite svoje utakmice.pustite vi partizan ne istresajte svoju frustraciju na tudje situacije.smirite se navijajte za svoj klub i samo uzivajte.bice tu jos suza i maramica.samo napred partizan
(Poko, 07. oktobar 2022 23:45)
“Jos suza I maramica” napisa navijac kluba koji je deceniju bez trofeja.

Šomi

pre 1 godinu

Al su se raspisali panteri,hahahaha,a oni ovu istu Albu nisu pobedili godinama,redovno ih peglaju i u Beogradu i u Berlinu.. Ali dobro,tu se vidi koliki kompleks imaju od kk Partizan,polako panteri tek je prvo kolo bilo.. Sto se tice utakmice od sinoc,Zeljko mora konacno da prestane da igra u odbrani preuzimanja i da predje na odbranu covek na coveka! Ako to ne uradi,cesto cemo dobijati sto poena,evroligaske ekipe lako ekstra pasom izbace coveka samog na sut i zbog toga primamo puno trojki.. Zeljko prestani sa tom odbranom vise,to se igra par puta samo na utakmici a ne celu utakmicu,protivnicki timovi se lako prilagode toj odbrani i protiv nas imaju spremnu igru,ja kao laik to vidim..

Diletant

pre 1 godinu

Ovo veceras je jako loše. Ne znam šta se dešava ali imam osećaj kao da igramo protiv nekog NBA tima. Alba igra brzo, konkretno, agresivno u odbrani a mi totalno suprotno, sporo i bez ideje. Ne može se bez plejmejkera, nema ko da organizuje napad a bez plejmejkera su nam i trenutni centri totalno neupotrebljivi. Ono što nisam očekivao je ovako loša odbrana. Nadam se da će se stvari srediti u drugom poluvremenu i da ćemo zaigrati bolje.

Ajgor

pre 1 godinu

Tim od 10 milona eura neiskusnih igrača. I najboljim trenerom univezuma.
(Ajgor, 07. oktobar 2022 21:03)

10 miliona je nista za EL. Valjda si to naucio do sada. Sa 9 milki ste bili 14-18 godinama.
(Petar, 07. oktobar 2022 21:33)

Kako sad to? Pa zar niste tada posprdno pričali o Zvezdi i TOP16?

Pero

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 08. oktobar 2022 07:53)
Legendo ,vi ste nekako sa 20+ svukli na 16 ,a Zvezda je većinom meča vodila i imala jednu (zadnju) lošu četvrtinu .

aca

pre 1 godinu

Mi matori stvarno treba da zaboravimo detinjstvo i mladost. Sećam se kad su nas komunisti hapsili kad pevamo Oj Vojvodo Sindjeliću ili Marš na Drinu. Govorili su "ne Solunaši". Nisi smeo da nosiš srpsku zastavu niti bilo gde da staviš 4 ocila. Nisi smeo. Vredjao im se njihov drug Tito. Nije mogao da spava. Pa se išlo u zatvor da on može da zaspi. A sad ih gledam- Srpske zastave, pevaju Marš na Drinu. Solunaše. A ja ću da se pravim da sam budala i da se ničega ne sećam
(Sir Oliver, 08. oktobar 2022 01:42)

vaaoooo!! ko bi rekao da ste nekad bili tako hrabri? Pogotovo kad se uzme u obzir kako danas ne smete da zucnete vodji, ali da zucnete ne smete. I to u danasnje vreme kad smo zaduzeniji nego ikada, cene vece nego ikada i mladi kao nikada pre napustaju zemlju.

Bratee

pre 1 godinu

Vidim ovde navijace iz predgradja koji veruju da Partizan ima duplo veci burzet od Albe a Alba prosle sezone imala 11m, znaci ove ima sigurno veci. Sto dalje implicira da Partizan ima budzet preko 22m. Kako he vama ustvari lepo covece. Dovoljno je da jedan mamlaz lupi glupost i da se svi primite na to i verujete mu. Sutra cu ja da pocnem da pisem kako Zvezda ima budzet od 30m, cisto da imam alibi za poraz. Sto je najgore, Zvezda ove sezone dovela duplo vise igraca od Partizana. I jos veruju da ti igraci igraju za kikiriki.

Samo da podsetim

pre 1 godinu

nikad jača Alba
(pa da, 07. oktobar 2022 20:14)

Ta Alba je prošle sezone dobila Zvezdu u Pioniru 15 razlike, posle i u Berlinu nešto tesnije. Protiv Albe Zvezda ima sedam vezanih poraza.

To ne menja činjenicu da smo mi sinoć bili užasni, ali samo da podsetim kako stoje stvari.

veliki strumf

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 08. oktobar 2022 07:53). Да си гледао утакмице знао би да се Звезда држала више од 3/4 и да је пала тек пред крај меча а играч је ПРОТИВ ШАМПИОНА ЕВРОПЕ! А ви сте губили 15 разлике већ после 1/4, а ишло се и до 26 (46-20). И то против Албе која је 17 “фаворит” Евролиге! Зато ћутите бар кад сте се жестоко остамотили.

Prle

pre 1 godinu

Jeli ti tražiš opravdanje? Pogledaj samo koji su timovi učestvovali. Lotomatika, Rytas, Estudijantes, Huventud,.. Da ne nabrajam dalje. Grupe gde Partizan nikada nije imao više pobeda od poraza a jednom i sa dve pobede otišao dalje. Koji su sastavi timova bili. Danas svaka ekipa 2-3 bivša NBA igrača. Igra se i dve utakmice nedeljno
(NY, 7. oktobar 2022 22:03) 

Sastave ekipa ne mogu da ti navedem jer ti ne poznajes te igrace, nisi pratio kosarku tada. Da si pratio ne bi postavio to pitanje. Tada su timove cinili reprezentativci Spanije, Francuske, Nemacke, Italije, Srbije, Litvanije i drugih... sada su reprezentativci u NBA ligi a EL igraju ispusene lule iz NBA lige.

Bane

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 8. oktobar 2022 07:53)
-16 od Albe ti porediš sa -13 od aktuelnog dvostrukog prvaka Evrope, Efesa?

Humuhumu

pre 1 godinu

Prosle godine ovi izgubili od Albe 81:58 a evo ih, puna usta prozivki za debakl. Pa 7 godina vi ovu Albu ne znate da pobedite. A znate zasto? Zato sto je retka ekipa u ovom sistemu koja svaku utakmicu igra 100%. Vi pobedjuete Reale i Barse, a i mi cemo, zato sto oni imaju prostora da kalkulisu, Alba, Zvezda, Partizan, Zalgiris i ostali ne..

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Možemo li nekako da se prebacimo u Evrokup, nije kasno?
(noCom, 08. oktobar 2022 08:25)

ne moze, nije to jednostavno kao kad vi menjate adresu, grb i ime tima.
(aca, 08. oktobar 2022 09:23)

A evo i komentara dotičnog na Zvezdinoj vesti:

"Efes u svaku sezonu EL ulazi 10% snage.
(aca, 07. oktobar 2022 20:01)

Zato je tu Alba sa 100%.
(Toto-ko-tunjo, 07. oktobar 2022 20:15)

ne znam, ne gledam Albu vec Zvezda-Efes. Ne znam dal sam napisao nesto pogresno? Jel pratis EL uopste?
(aca, 07. oktobar 2022 20:42)"

I tako, čovek ne gleda Albu, ali piše o praćenju EL. Na vesti o Albi. Ranije je bilo ovde i korektnih Partizanovaca. S Neutralnim felšom si mogao i da se našališ, i to svako na svoj račun. Ova balavurdija što je došla, bože sačuvaj...

Djape

pre 1 godinu

Ako se po prvoj četvrtini sezona u Evroligi poznaje, bolje da nismo ni dobili Wild Card. Navijači nisu čekali 8 godina da gledaju kako Alba uništava Partizan. Užas!
(Mahatma Pandi, 7. oktobar 2022 20:24)

A ti se ponadao rodjace?! Sta si mislio da ce neko ko je jedva bio 7. u Aba ligi pa sa ubedljivo najvecim budzetom jedva usao u finale iste,da bude neki faktor u EL? Tesko sine,rezervisani ste za dno tabele.
(Realno, 07. oktobar 2022 21:07)
Ne blamiraj se. Danas je sve dostupno, lako se proveri.

+41

pre 1 godinu

Vi pričate o Albi sa podsmehom?Pa da nije tužno bilo bi smešno.Pre godinu dana su vas u sred BG dobili 78:63.Sram vas bilo.U sred BG 15 razlike i vi pljujete što je Partizan izgubio sa 16 u Berlinu.

Admiral

pre 1 godinu

@ Ne, VI ste ti koji su se smejali kada je Alba tukla Zvezdu i histerisali kako je to brukanje srpske košarke, a vi sa 3X većim budžetom od bilo kojeg Zvezdinog primate stotku od te slabe ekipe!!
(Lajavi krelac, 07. oktobar 2022 22:45)

Jesi ti realan? Sam vas Covic je rekao da je Zvezdin budzet 12 miliona evra. Znaci po tebi Partizan ima 36 miliona, kao Barsa, Real, Efes? Da ima toliki bidzet ne bi nam centri bili Lesor i Koprivica a plej Madar, dajte bar malo realnosti pobogu.

joca

pre 1 godinu

opet prepucavanje a oboje izgubili.netreba zaboraviti da zvezdi lezi Efes.igrali su proslje sezone sjajno protiv njih.od Albe naprimer izgubili bez vecih problema oba puta.tako da nema razlike sto zvezda izgubila od prvaka evrope a Partizan od slabe Albe.zvezda igra duze vreme vec evroligu i snalazi se dobro.Partizan ce sigurno sa vremenom uci u dobar ritam i biti konkurentan u ovom takmicenju.

Bracki

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 8. oktobar 2022 07:53)

Dakle, uporedio si prvaka Evrope, dvostrukog uzastopnog, i Albu??
(One night in May, 8. oktobar 2022 09:42)

Jeste, prvaka Evrope koji igra sa 50% i Albu koja igra sa 100%

aca

pre 1 godinu

Možemo li nekako da se prebacimo u Evrokup, nije kasno?
(noCom, 08. oktobar 2022 08:25)

ne moze, nije to jednostavno kao kad vi menjate adresu, grb i ime tima.

+41

pre 1 godinu

Igrali smo bez 3,4 igrača.Fale nam Aleksa i Madar.Da podstetim,u sezoni 2009/2010 smo izgubili od Ritasa 21 razlike,na kraju otišli na F4.
Polako,korak po korak.Verujem da će biti mnogo bolje.

Sir Oliver

pre 1 godinu

Mi matori stvarno treba da zaboravimo detinjstvo i mladost. Sećam se kad su nas komunisti hapsili kad pevamo Oj Vojvodo Sindjeliću ili Marš na Drinu. Govorili su "ne Solunaši". Nisi smeo da nosiš srpsku zastavu niti bilo gde da staviš 4 ocila. Nisi smeo. Vredjao im se njihov drug Tito. Nije mogao da spava. Pa se išlo u zatvor da on može da zaspi. A sad ih gledam- Srpske zastave, pevaju Marš na Drinu. Solunaše. A ja ću da se pravim da sam budala i da se ničega ne sećam

Jb

pre 1 godinu

B R Z I su, sve sto rade na terenu rade brze od nas, svaki element kosarkaske igre. Tako nam je i reprezentacija igrala, sporo. Kad na to dodate malo asistencija, znaci bez suta jer sut iz jedan na jedan kod nasih igraca je nauka, i to , dobijete ovo sto gledate. Stvarno je neverovatno neshvatanje nasih trenera u kom pravcu ide kosarka i nedostatak zelje da se menjaju. Partizan u odnosu na Albu nije imao nista, nula, sut skok asistencija???!!!. Pocetak je sezone, pa nece biti bas tako, svima je pocetak i ako se vratimo unazad mnogo je vise onih koji pocnu lose i lose zavrsi nego da se podignu

I licilo je po pripremnim da ce ovako biti

pre 1 godinu

Isti pocetak utakmice kao protiv Cibone. I ona bi vodila 20 poena u prvoj cetvrtini da je malo jaca ekipa i da mi nismo pogodili sve trojke koje smo sutnuli. Bukvalno prva cetvrtina bez odbrane, neki igraci vec dve sezone ne mogu da nauce sta treba da rade, plus sto i ovi novi nije da su bas skapirali neke stvari. Generalno ja sam gledao do 13:13 i kad sam se sledeci put ukljucio oni su imali 36, a mi 18, stvarno mi nije jasno sta se desilo za tako kratko vreme. Neuigrana ekipa totalno, ali bice bolje, ovi kad dodju u BG nabicemo ih 20 razlike.

Partizanovac

pre 1 godinu

Drugari nije ovo bilo toliko lose koliko su mozda ocekivanja bila velika.

Veliku medijsku paznju je Partizan dobio prva utakmica ok malo se pogubili, na stranu sto je nova ekipa.

Izgubili smo na skokove...skokovi su cisti fokus igraca nista vise. Ruku na srce u prvoj četvrtini su sipali trojke ko Italijani.

Svidja mi se sto smo na -26 ustali i probali da stignemo.

Docice oni kod nas pa cemo vracati sa kamatom.

sofronije

pre 1 godinu

“Jos suza I maramica” napisa navijac kluba koji je deceniju bez trofeja.
(Realan, 8. oktobar 2022 09:04)

Druze, pravi navijac voli svoj klub bez obzira na rezultate a lazni navijac ne navija za klub nego za limene trofeje, zato vas i zovu sakupljaci sekundarnih sirovina, zato sto ne znate za ljubav prema klubu i zato sto pristajete i da promenite klub ako ce taj novi klub zameniti pretposlednje mesto u ABA ligi za poneki trofej.... I meni je svaka suza i maramica jednako draga koliko i pukao glas i promuklo grlo i slavljenicki maurluk, sve je to deo ljubavi prema klubu... Steta je sto to necete osetiti ali to je vas izbor...

drvobradi

pre 1 godinu

@Goks
Switch odbrana je skoro pa zaštitni znak NBA lige. Pogotovo poslednjih 10g. Problem Partizana je neuigranost tima, što u napadu što u odbrani.

Prle

pre 1 godinu

nikad jača Alba
(pa da, 7. oktobar 2022 20:14)

Druze, pobedili ste Albu jednom u 10 utakmica i to pre 7 godina. Za vas je svake sezone nikad jaca.

aca

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 8. oktobar 2022 07:53)

Dakle, uporedio si prvaka Evrope, dvostrukog uzastopnog, i Albu??
(One night in May, 08. oktobar 2022 09:42)

Efes godinama u nazad prvih 5,6 kola redovno gubi. Daju gas tek od nekog 6tog, 7mog kola.

ja

pre 1 godinu

Realno, bas tezak zreb za Partizan...upao je u najjacu grupu Evrolige!
(One night in May, 08. oktobar 2022 00:30)

Da, baš sam očekivao da ćete nas prozivati zbog poraza od Albe od koje vi redovno pucate 10+ razlike...

Ivan

pre 1 godinu

ala likuju sada ovi nasi (ne znam ni kako da ih nazovem) u skupstini. uspevaju da odrze podeljen narod, nesloga im ide na ruku tj. ovo se izučava...

Anti blizanac

pre 1 godinu

zbezda i partizan kidaju,nikad ječe timove nemaju,nikad više para država nije otela gradjanima da bi ova dva tima kidala širom evrope.

reprezentaciji RIP

Mihail

pre 1 godinu

NAJVECA PREVARA IKADA - Zek Ledaj ili kako god se zove, rupa na skoku, spor, kilav, bez cm skoka, a uz to ne igra nikakvu odbranu, svako va puno kako spolja, tako i unutra. ISTO SVE kao i prosle sezone, ood hitnk mu se zahvaliti i taj ogroman novac preusmeriti na kljucnog igraca koji ovde nedostaje a to je
CHRIS SIGLETON!!!
On ima sve ono sto navedeni nema ni u tragovima, plus cohones, to je igrac koji bi svima dao samopozdanja i zakrpio sve rupe na 4-ci... Takodje bi dobrpdosao i Rejnolds is RU.
Toliko, Ziveo Partizan i Majka SRBIJA !!!

zemunski kej

pre 1 godinu

Ova Alba redovno deljala Zvezdu a sad počela u Partizan. Zvezda nema kvalitet a Partizan kao nesto bolji ali energije nigde. Iako je prvo kolo ,videli smo da nismo za vrh.Neka sredina ako i to dobacimo.

Nemanja

pre 1 godinu

Zao je sto smo krenuli sa porazom ali realno ovo je sve novo za nas,bicemo sve bolji. Fale nam povredjen Madar,Aleksa i Smajlagic.
Ja kao partizanovac cu uzivati u ovoj sezoni sigurno,a komsijama ne znam kako da izbacim od nas strah koji osecaju ove sezone.
Zeljko je nama doneo blagoslov '92 , kupio je sebi 2 godine minimum kredita da uziva kuci.

Crnobelac

pre 1 godinu

(@ malo vas je grobari)

-13 koševa; -13 koševa; -13 koševa; skupo prodana koža,a -41 koš je izuzetno skupo prodana koža.Ali ništa čudno,kakvi su navijači,takvi su i njihovi komentari.NAPRED PARTIZAN.

Krojf

pre 1 godinu

Ako izbace Nemacke, Italijanske Španske klubove, partizanka ulazi lagano u top 9
(Tako nekako, 8. oktobar 2022 07:48) 

Da si isao u skolu ili makar pratio kako drugi pisu ovde znao bi da se nemacki, italijanski i spanski pise malim slovom.

dragan

pre 1 godinu

Kakve veze ima ko je sa kolikom koš razlikom izgubio,izgubili su.
Dali Partizan igra sa svim strancima ili Zvezda sa.manje stranaca,pa nebitno.
Da su po emili kojim slučajem,priča bi išla u drugom pravcu.
To je već prošlost,igra se dalje.

Nikola

pre 1 godinu

Jeste Partizan odigrao ocajno ali s druge strane Alba ima sut iz igre preko 50%, 16 trojki dali za sad, 30 asistencija... Ovo je zaista vrhunska utakmica jednog tima i ne znas odakle ti preti opasnost. Recimo Italija protiv Srbije je dala isto 16 trojki, jednostavno sa svih strana pogadjaju i ne znas sta da branis prosto.

Humuhumu

pre 1 godinu

Kako brzo lece rane navijaci iz Zeleznika.. odmah su zaboravili da su i oni izgubili. Najgore od svega je to sto oni ovu Albu ne mogu godinama da pobede. Sta vam je deco, sezona je tek pocela.

sssss

pre 1 godinu

Baš me zanima da li je iko svestan da su budzeti jednaki a prošle godine je kkczbg imala i veći budzet,a o ovom timu Partizana se govori ko da je nba ekipa a mučena zvezda eto sklapa kraj sa krajem.....

aca

pre 1 godinu

Tebe je ovaj debakl bas dobro zviznuo u vugla. Sad si poceo i sam sebi da odgovaras na postove.... Strasno...
(Sremacicar, 08. oktobar 2022 07:36)

haha, ok neka je tako ali aj ti meni pametnjakovicu odgovori na pitanje.

123

pre 1 godinu

Bice ovo dobro. Odbrana, odbrana suta za 3 i skok. Gradjenje pod obrucima igraca zbog skoka. Sve je to bilo lose. Pridjemo na 12 zaostatka i upropastimo napad, pridjemo na 11 zaostatka i upropastimo napad. Iskusne ekipe to koriste..Mora mnogo vise da ima asistencija. Dosta se igra individualno..Egzum i Andjusic nije dovoljno..

Prle

pre 1 godinu

Koliko je Zeljko osvojio trofeja prosle godine???
(Goxyyy, 7. oktobar 2022 19:08)

Sakupi sve Zvezdine trenere u istoriji i sracunaj da li imaju vise Evro titula od trenera koji nista nije osvojio prosle sezone. Ili mi reci koliko imaju Evro titula..

g.k zukov

pre 1 godinu

Grobari, dobrodošli u EL !
(Bocko, 07. oktobar 2022 22:27


e ovo je vrhunac ironije kad navijac zamrznutih frikom pantera ,govori redovnim ucesnicima kad je ta liga bila.nesto i igrao se fajnal.for dobrodoski u el...pa mi smo zemljace avangarda El mozemo izgubiti sve utakmice za nas ce se uvek znati i imati respekt od strane el.ekipa.

Prle

pre 1 godinu

Toliko sam godina citao komentare kako je ova nova Evroliga slaba da je evroliga bila mnogo jaca pre 20 godina... tako da nema nikakve frke da dobiju ovu smesnu Albu koja je medju gorim EL ekipama
(lokosss, 7. oktobar 2022 19:32) 

Prijatelju, nisu ekipe koje igraju slabe vec sistem takmicenja dozvoljava dosta opustanja ekipama. Iz tog razloga jake ekipe mogu da kalkulisu. Real je prosle sezone vezao mesec dana losih utakmica a na kraju igrao finale. U starom sistemu to nije moglo da se radi. Iz tog razloga smatramo da je EL nekada bila jaca i zanimljivija. Ako se u fudbalu obistini Superliga umesto Lige Sampiona, videcete o cemu pricamo.
Stvarno nekada treba da vam se nacrta kako biste shvatili.

Cika Mile

pre 1 godinu

Ostavka Zelimire. Svaka cast za minuli rad, ali ovo opet ne lici ni na sta.
(Outsider pravi, 7. oktobar 2022 20:46)

Jos jedan "Grobar iz predgradja" 🤣🤣
Kako vam nije glupo da se blamirate. Vodi brigu o timu iz predgradja,pusti ti Zelimira, on ne mora vise nista da osvoji u karijeri, ostaje najveci. Samo je problem sto i vi znate da ce osvojiti a tu je i gospodin Bodiroga koji pudlicu salje tamo gde joj je mesto. Tesko vreme se nadvilo nad predgradjem kao i one 2012. kada je ugasena Zvezda.

Poko

pre 1 godinu

Ja ne znam sta su ove zvezdice navalile strani igraci pa strani igraci..ovo je realnost kosarke i trzista..vi ste igrali isto sa strancima i nasim igracima.pa sta ..godinama samo tapkate od 12 do 18 mesta..izgubio partizan i sta ce mo sada..ni prvi ni poslednji put.i vi ce te u berlin isto ici.alba je jedan jak evroligadki klub.partizan odigrao lose oni do maximums dobro i to je to.gledajte vi svoga posla i kako da prebrodite svoje utakmice.pustite vi partizan ne istresajte svoju frustraciju na tudje situacije.smirite se navijajte za svoj klub i samo uzivajte.bice tu jos suza i maramica.samo napred partizan

Bracki

pre 1 godinu

Jeli ti tražiš opravdanje? Pogledaj samo koji su timovi učestvovali. Lotomatika, Rytas, Estudijantes, Huventud,.. Da ne nabrajam dalje. Grupe gde Partizan nikada nije imao više pobeda od poraza a jednom i sa dve pobede otišao dalje. Koji su sastavi timova bili. Danas svaka ekipa 2-3 bivša NBA igrača. Igra se i dve utakmice nedeljno
(NY, 7. oktobar 2022 22:03)

Ne blamiraj se molim te. U Realu i Barsi su tada igrali Ljulj, Navaro, Rodriges, Rejes, Rubio, Pridjoni, Garbahosa, Kaukenas i ostali.. U Olimpijakosu Teo u najboljoj formi. Nikola Pekovic, Kriapa, Papalukas, Siskauskas.. glupo je i da nabrajam vise jer je sve veca sramota. Toliko nemate pojma o kosarci da je to za zaljenje.

aca

pre 1 godinu

poslednja četvrtina
jedan belac sve vreme.
papapetru 6 minuta
anđušić 4.
jedan Srbin 4 minuta ?!
sramno.
zvezda završava, Marković, Topić,Petrušev, Lazarević, Mitrović.!!!
(stručnjak ,za koš, 07. oktobar 2022 22:12)

hehe, probaj da budes makar malo iskren i reci od ovih koje si nabrojao koliko je njih buducnost ili sadasnjost nase reprezentacije? Sad ti mozes da napises kako ce to biti i Topic i Lazarevic pa mozda cak i Petrusev ali ako gledamo realno tesko nama sa takvim igracima.

Jackie Treehorn

pre 1 godinu

Izgleda da je prva četvrtina odredila tok meča.Ostatak je prošao u izjednačenoj igri oba tima.Partizan se vratio posle duge pauze u EL i trebaće neko vreme da se igrači naviknu na viši nivo igre.Alba je ekipa koja nikako ne odgovara srpskim timovima,pre svega Zvezdi koja je nije pobedila u gostima,a gubila je i kod kuće.Trebaće strpljenje navijačima crno-belih ove sezone,proći će neko vreme dok se igrači ne uklope u sistem igranja EL.

Admiral

pre 1 godinu

@ Ne, VI ste ti koji su se smejali kada je Alba tukla Zvezdu i histerisali kako je to brukanje srpske košarke, a vi sa 3X većim budžetom od bilo kojeg Zvezdinog primate stotku od te slabe ekipe!!
(Lajavi krelac, 07. oktobar 2022 22:45)

Jesi ti realan? Sam vas Covic je rekao da je Zvezdin budzet 12 miliona evra. Znaci po tebi Partizan ima 36 miliona, kao Barsa, Real, Efes? Da ima toliki bidzet ne bi nam centri bili Lesor i Koprivica a plej Madar, dajte bar malo realnosti pobogu.

aca

pre 1 godinu

dobro, ajde majku mu nabroji koji su to treneri osvajali EL sa slabim i jeftinim igracima? Nemoj samo da mi navodis neke trenere koji su stizali do cetrtfinala ili polufinala nego samo one koji su sa malim budzetima uzeli pehar. Ajde zivo me interesuje da vidim sta ces odgovoriti, jer znam da ces procitati ovaj komentar. Ili mi navedi prolaznika sa ulice koji nije trener a preuzeo je da trenira neki bogati klub i s njim uzeo titulu.
(aca, 07. oktobar 2022 23:07)

sta, ne moze niko da mi odgovori na komentar? Znate stalno da pljujete po coveku a kad vas neko pita koji su to treneri koji osvajaju trofeje sa niskobudzetnim timovima nema nijednog jedinog odgovora? Trenutno Zoc nije mozda ni u top 5 trenera u EL ali toliko omalovazati njegovu zaovstavstinu na osnovu poslednjih nekoliko godina je cist bezobrazluk i onaj najmizerniji palanacki mentalitet. Neko ko se poprilicno vise razume u kosarku od svih nas zajedno ovde je stavio Zoca na mesto koje mu pripada u njegovoj bransi.

Petar

pre 1 godinu

Vidljivo neiskustvo Partizana igranja EL i protiv najboljih evropskih ekipa! Ipak ovaj klub 8 godina nije igrao košarku na ovom nivou, još od one trojke Nolana Smita! Ni Žeks nekoliko godina nije vodio klubove u EL! Treba uklopiti sve ove strance i od raspasane pande napraviti ekipu.
(cukce, 07. oktobar 2022 20:50)

Tim od 10 milona eura neiskusnih igrača. I najboljim trenerom univezuma.
(Ajgor, 07. oktobar 2022 21:03)
10 miliona je nista za EL. Valjda si to naucio do sada. Sa 9 milki ste bili 14-18 godinama.

Miki kd

pre 1 godinu

Trenutno u Istanbulu igra : Markovic,Petrusev,Lazić,Ivanovic i Mitrovic..rezultat je 44:41 za Efes..U Berlinuigra Alba protiv 5 stranaca i rez. je 54:37…i ovo ste čekali 8 god..hmmm

Prle

pre 1 godinu

Jeli ti tražiš opravdanje? Pogledaj samo koji su timovi učestvovali. Lotomatika, Rytas, Estudijantes, Huventud,.. Da ne nabrajam dalje. Grupe gde Partizan nikada nije imao više pobeda od poraza a jednom i sa dve pobede otišao dalje. Koji su sastavi timova bili. Danas svaka ekipa 2-3 bivša NBA igrača. Igra se i dve utakmice nedeljno
(NY, 7. oktobar 2022 22:03) 

Sastave ekipa ne mogu da ti navedem jer ti ne poznajes te igrace, nisi pratio kosarku tada. Da si pratio ne bi postavio to pitanje. Tada su timove cinili reprezentativci Spanije, Francuske, Nemacke, Italije, Srbije, Litvanije i drugih... sada su reprezentativci u NBA ligi a EL igraju ispusene lule iz NBA lige.

Bracki

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 8. oktobar 2022 07:53)

Dakle, uporedio si prvaka Evrope, dvostrukog uzastopnog, i Albu??
(One night in May, 8. oktobar 2022 09:42)

Jeste, prvaka Evrope koji igra sa 50% i Albu koja igra sa 100%

+41

pre 1 godinu

Igrali smo bez 3,4 igrača.Fale nam Aleksa i Madar.Da podstetim,u sezoni 2009/2010 smo izgubili od Ritasa 21 razlike,na kraju otišli na F4.
Polako,korak po korak.Verujem da će biti mnogo bolje.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Vidljivo neiskustvo Partizana igranja EL i protiv najboljih evropskih ekipa!
(cukce, 07. oktobar 2022 20:50)

Panter igrao u Crnokosoj, Egzum u Zlatiboru, Ledej i Lesor u Dinamiku, Papapetru i Naneli u Metalcu, niko od njih nije video, a kamoli igrao u nekom Evroligaškom timu, sa sve trenerom koji dalje od Srpske lige nije trenirao ništa...

Crnobelac

pre 1 godinu

(@ malo vas je grobari)

-13 koševa; -13 koševa; -13 koševa; skupo prodana koža,a -41 koš je izuzetno skupo prodana koža.Ali ništa čudno,kakvi su navijači,takvi su i njihovi komentari.NAPRED PARTIZAN.

Nemanja

pre 1 godinu

Zao je sto smo krenuli sa porazom ali realno ovo je sve novo za nas,bicemo sve bolji. Fale nam povredjen Madar,Aleksa i Smajlagic.
Ja kao partizanovac cu uzivati u ovoj sezoni sigurno,a komsijama ne znam kako da izbacim od nas strah koji osecaju ove sezone.
Zeljko je nama doneo blagoslov '92 , kupio je sebi 2 godine minimum kredita da uziva kuci.

Frax

pre 1 godinu

Ljudi moji kako ne shvatate da Željko Obradović ne bi imao ni jednu titulu prvaka Evrope da je kroz celu svoju karijeru vodio klubove kakav je današnji Partizan.On ima znanje samo onda kada mu klub dovede najbolje igrače a tada bi titulu osvojio i svaki prolaznik na ulici.
(Ljubo, 7. oktobar 2022 22:51)

Eno Siti i PSG promenili tuce trenera,grunuli milijarde i opet nista od lige sampiona. Sumnjam da bi i sa slucajnim prolaznikom bolje prosli. Navijam za Zvezdu,ali ajmo malo postovanja za najboljeg trenera Evrope svih vremena. Ruku na srce poslednjih 5-6 godina Zeljko nije na nivou.

Ivan KG

pre 1 godinu

Poko, godinama se smejete i govorite kako Zvezda bruka srpsku kosarku u Evroligi. Na prvoj utakmici primate stotku od ekipe koja ima duplo manji budzet od vas. Treba da vas je sramota a ne da branite ovo sto vam domaci igraci uopste ni ne igraju.

aca

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 8. oktobar 2022 07:53)

Dakle, uporedio si prvaka Evrope, dvostrukog uzastopnog, i Albu??
(One night in May, 08. oktobar 2022 09:42)

Efes godinama u nazad prvih 5,6 kola redovno gubi. Daju gas tek od nekog 6tog, 7mog kola.

Bratee

pre 1 godinu

Vidim ovde navijace iz predgradja koji veruju da Partizan ima duplo veci burzet od Albe a Alba prosle sezone imala 11m, znaci ove ima sigurno veci. Sto dalje implicira da Partizan ima budzet preko 22m. Kako he vama ustvari lepo covece. Dovoljno je da jedan mamlaz lupi glupost i da se svi primite na to i verujete mu. Sutra cu ja da pocnem da pisem kako Zvezda ima budzet od 30m, cisto da imam alibi za poraz. Sto je najgore, Zvezda ove sezone dovela duplo vise igraca od Partizana. I jos veruju da ti igraci igraju za kikiriki.

Samo da podsetim

pre 1 godinu

nikad jača Alba
(pa da, 07. oktobar 2022 20:14)

Ta Alba je prošle sezone dobila Zvezdu u Pioniru 15 razlike, posle i u Berlinu nešto tesnije. Protiv Albe Zvezda ima sedam vezanih poraza.

To ne menja činjenicu da smo mi sinoć bili užasni, ali samo da podsetim kako stoje stvari.

Partizanovac

pre 1 godinu

Drugari nije ovo bilo toliko lose koliko su mozda ocekivanja bila velika.

Veliku medijsku paznju je Partizan dobio prva utakmica ok malo se pogubili, na stranu sto je nova ekipa.

Izgubili smo na skokove...skokovi su cisti fokus igraca nista vise. Ruku na srce u prvoj četvrtini su sipali trojke ko Italijani.

Svidja mi se sto smo na -26 ustali i probali da stignemo.

Docice oni kod nas pa cemo vracati sa kamatom.

Realno

pre 1 godinu

Ako se po prvoj četvrtini sezona u Evroligi poznaje, bolje da nismo ni dobili Wild Card. Navijači nisu čekali 8 godina da gledaju kako Alba uništava Partizan. Užas!
(Mahatma Pandi, 7. oktobar 2022 20:24)

A ti se ponadao rodjace?! Sta si mislio da ce neko ko je jedva bio 7. u Aba ligi pa sa ubedljivo najvecim budzetom jedva usao u finale iste,da bude neki faktor u EL? Tesko sine,rezervisani ste za dno tabele.

lokosss

pre 1 godinu

Toliko sam godina citao komentare kako je ova nova Evroliga slaba da je evroliga bila mnogo jaca pre 20 godina... tako da nema nikakve frke da dobiju ovu smesnu Albu koja je medju gorim EL ekipama

aca

pre 1 godinu

Ljudi moji kako ne shvatate da Željko Obradović ne bi imao ni jednu titulu prvaka Evrope da je kroz celu svoju karijeru vodio klubove kakav je današnji Partizan.On ima znanje samo onda kada mu klub dovede najbolje igrače a tada bi titulu osvojio i svaki prolaznik na ulici.
(Ljubo, 07. oktobar 2022 22:51)

dobro, ajde majku mu nabroji koji su to treneri osvajali EL sa slabim i jeftinim igracima? Nemoj samo da mi navodis neke trenere koji su stizali do cetrtfinala ili polufinala nego samo one koji su sa malim budzetima uzeli pehar. Ajde zivo me interesuje da vidim sta ces odgovoriti, jer znam da ces procitati ovaj komentar. Ili mi navedi prolaznika sa ulice koji nije trener a preuzeo je da trenira neki bogati klub i s njim uzeo titulu.

+41

pre 1 godinu

Vi pričate o Albi sa podsmehom?Pa da nije tužno bilo bi smešno.Pre godinu dana su vas u sred BG dobili 78:63.Sram vas bilo.U sred BG 15 razlike i vi pljujete što je Partizan izgubio sa 16 u Berlinu.

Prle

pre 1 godinu

Sto se tice neke zanimljivosti, pogotovu za navijace slabijih timova, tu se slazem sa tobom ali daleko da je taj sistem tezi od ovoga sad.
(Handy, 7. oktobar 2022 22:05)

Kako sistem nije tezi ako posle 8 odigranih utakmica mozes da ispadnes iz takmicenja? Ti ovaj sistem igras 6 meseci i u tih 6 neseci mozes da se pojacas ako imas prostora. To sa 3 pobede se desilo jednom Partizanu i ko zna kada i kome jos i to samo zato sto se poklopilo tako. Zvezda iste sezone sa vise pobeda nije prosla dalje. Zar ti to ne pokazuje koliko je prema nekim ekipama okrutno? I zar ti to ne govori da je Zvezda morala da odigra jace od toga da bi prosla prvu grupu? I dalje ne kapiras?

aca

pre 1 godinu

Možemo li nekako da se prebacimo u Evrokup, nije kasno?
(noCom, 08. oktobar 2022 08:25)

ne moze, nije to jednostavno kao kad vi menjate adresu, grb i ime tima.

Humuhumu

pre 1 godinu

Prosle godine ovi izgubili od Albe 81:58 a evo ih, puna usta prozivki za debakl. Pa 7 godina vi ovu Albu ne znate da pobedite. A znate zasto? Zato sto je retka ekipa u ovom sistemu koja svaku utakmicu igra 100%. Vi pobedjuete Reale i Barse, a i mi cemo, zato sto oni imaju prostora da kalkulisu, Alba, Zvezda, Partizan, Zalgiris i ostali ne..

Šomi

pre 1 godinu

Al su se raspisali panteri,hahahaha,a oni ovu istu Albu nisu pobedili godinama,redovno ih peglaju i u Beogradu i u Berlinu.. Ali dobro,tu se vidi koliki kompleks imaju od kk Partizan,polako panteri tek je prvo kolo bilo.. Sto se tice utakmice od sinoc,Zeljko mora konacno da prestane da igra u odbrani preuzimanja i da predje na odbranu covek na coveka! Ako to ne uradi,cesto cemo dobijati sto poena,evroligaske ekipe lako ekstra pasom izbace coveka samog na sut i zbog toga primamo puno trojki.. Zeljko prestani sa tom odbranom vise,to se igra par puta samo na utakmici a ne celu utakmicu,protivnicki timovi se lako prilagode toj odbrani i protiv nas imaju spremnu igru,ja kao laik to vidim..

Djape

pre 1 godinu

Ako se po prvoj četvrtini sezona u Evroligi poznaje, bolje da nismo ni dobili Wild Card. Navijači nisu čekali 8 godina da gledaju kako Alba uništava Partizan. Užas!
(Mahatma Pandi, 7. oktobar 2022 20:24)

A ti se ponadao rodjace?! Sta si mislio da ce neko ko je jedva bio 7. u Aba ligi pa sa ubedljivo najvecim budzetom jedva usao u finale iste,da bude neki faktor u EL? Tesko sine,rezervisani ste za dno tabele.
(Realno, 07. oktobar 2022 21:07)
Ne blamiraj se. Danas je sve dostupno, lako se proveri.

Ljubo

pre 1 godinu

Ljudi moji kako ne shvatate da Željko Obradović ne bi imao ni jednu titulu prvaka Evrope da je kroz celu svoju karijeru vodio klubove kakav je današnji Partizan.On ima znanje samo onda kada mu klub dovede najbolje igrače a tada bi titulu osvojio i svaki prolaznik na ulici.

ja

pre 1 godinu

Realno, bas tezak zreb za Partizan...upao je u najjacu grupu Evrolige!
(One night in May, 08. oktobar 2022 00:30)

Da, baš sam očekivao da ćete nas prozivati zbog poraza od Albe od koje vi redovno pucate 10+ razlike...

Mihail

pre 1 godinu

NAJVECA PREVARA IKADA - Zek Ledaj ili kako god se zove, rupa na skoku, spor, kilav, bez cm skoka, a uz to ne igra nikakvu odbranu, svako va puno kako spolja, tako i unutra. ISTO SVE kao i prosle sezone, ood hitnk mu se zahvaliti i taj ogroman novac preusmeriti na kljucnog igraca koji ovde nedostaje a to je
CHRIS SIGLETON!!!
On ima sve ono sto navedeni nema ni u tragovima, plus cohones, to je igrac koji bi svima dao samopozdanja i zakrpio sve rupe na 4-ci... Takodje bi dobrpdosao i Rejnolds is RU.
Toliko, Ziveo Partizan i Majka SRBIJA !!!

joca

pre 1 godinu

opet prepucavanje a oboje izgubili.netreba zaboraviti da zvezdi lezi Efes.igrali su proslje sezone sjajno protiv njih.od Albe naprimer izgubili bez vecih problema oba puta.tako da nema razlike sto zvezda izgubila od prvaka evrope a Partizan od slabe Albe.zvezda igra duze vreme vec evroligu i snalazi se dobro.Partizan ce sigurno sa vremenom uci u dobar ritam i biti konkurentan u ovom takmicenju.

Mare

pre 1 godinu

Alba ne moze da promasi. Ovo je ludilo, kako sipaju.
(NR, 07. oktobar 2022 21:52)

Dobrodošli u Evroligu zemljaci. Malko drugačiju, ne pamtite je vi. Nema više Zjelone Gore, Budivelnika, Nantera...

Ajgor

pre 1 godinu

Vidljivo neiskustvo Partizana igranja EL i protiv najboljih evropskih ekipa! Ipak ovaj klub 8 godina nije igrao košarku na ovom nivou, još od one trojke Nolana Smita! Ni Žeks nekoliko godina nije vodio klubove u EL! Treba uklopiti sve ove strance i od raspasane pande napraviti ekipu.
(cukce, 07. oktobar 2022 20:50)

Tim od 10 milona eura neiskusnih igrača. I najboljim trenerom univezuma.

cukce

pre 1 godinu

Vidljivo neiskustvo Partizana igranja EL i protiv najboljih evropskih ekipa! Ipak ovaj klub 8 godina nije igrao košarku na ovom nivou, još od one trojke Nolana Smita! Ni Žeks nekoliko godina nije vodio klubove u EL! Treba uklopiti sve ove strance i od raspasane pande napraviti ekipu.

Nikola

pre 1 godinu

Jeste Partizan odigrao ocajno ali s druge strane Alba ima sut iz igre preko 50%, 16 trojki dali za sad, 30 asistencija... Ovo je zaista vrhunska utakmica jednog tima i ne znas odakle ti preti opasnost. Recimo Italija protiv Srbije je dala isto 16 trojki, jednostavno sa svih strana pogadjaju i ne znas sta da branis prosto.

Prle

pre 1 godinu

nikad jača Alba
(pa da, 7. oktobar 2022 20:14)

Druze, pobedili ste Albu jednom u 10 utakmica i to pre 7 godina. Za vas je svake sezone nikad jaca.

I licilo je po pripremnim da ce ovako biti

pre 1 godinu

Isti pocetak utakmice kao protiv Cibone. I ona bi vodila 20 poena u prvoj cetvrtini da je malo jaca ekipa i da mi nismo pogodili sve trojke koje smo sutnuli. Bukvalno prva cetvrtina bez odbrane, neki igraci vec dve sezone ne mogu da nauce sta treba da rade, plus sto i ovi novi nije da su bas skapirali neke stvari. Generalno ja sam gledao do 13:13 i kad sam se sledeci put ukljucio oni su imali 36, a mi 18, stvarno mi nije jasno sta se desilo za tako kratko vreme. Neuigrana ekipa totalno, ali bice bolje, ovi kad dodju u BG nabicemo ih 20 razlike.

Humuhumu

pre 1 godinu

Kako brzo lece rane navijaci iz Zeleznika.. odmah su zaboravili da su i oni izgubili. Najgore od svega je to sto oni ovu Albu ne mogu godinama da pobede. Sta vam je deco, sezona je tek pocela.

Srx

pre 1 godinu

Recicu nesto kao i prosle godine, Titule ne donose Holinsi, Ledeji, Adamsi, Bentili, Naneliji…oni donose pobede. Titule donose Lazici, Trifunovici, Dangubici, Kuzmici, Macvani, Davidovci, Berici…Sa petorkom stranaca ne mozes da uzmes Aba ligu a kamo li Top 8 El…Onaj ko oseca grb a ne lovu donosi titulu…

tranzicija

pre 1 godinu

Bozza, 7. oktobar 2022 21:17
8 godina si gledao cigane u Evroligu, ej 8 godina patnje tuge i bola a biće i ove verovatno, džaba vam lova kad nemate pojma

sofronije

pre 1 godinu

“Jos suza I maramica” napisa navijac kluba koji je deceniju bez trofeja.
(Realan, 8. oktobar 2022 09:04)

Druze, pravi navijac voli svoj klub bez obzira na rezultate a lazni navijac ne navija za klub nego za limene trofeje, zato vas i zovu sakupljaci sekundarnih sirovina, zato sto ne znate za ljubav prema klubu i zato sto pristajete i da promenite klub ako ce taj novi klub zameniti pretposlednje mesto u ABA ligi za poneki trofej.... I meni je svaka suza i maramica jednako draga koliko i pukao glas i promuklo grlo i slavljenicki maurluk, sve je to deo ljubavi prema klubu... Steta je sto to necete osetiti ali to je vas izbor...

Раде

pre 1 godinu

Нема дражи гледати страну петорку скупих тридесетогодшњака како је кида у фронцле Алба. Мислим да ни наши млади играчи не би били ништа гори, али би зато они сигурно напредовали. Ово се све своди на уигравање странаца за завршне окршаје у лиги бивше Југославије, или боље речено за Црвену звезду. Да није тужно било би смешно.

123

pre 1 godinu

Bice ovo dobro. Odbrana, odbrana suta za 3 i skok. Gradjenje pod obrucima igraca zbog skoka. Sve je to bilo lose. Pridjemo na 12 zaostatka i upropastimo napad, pridjemo na 11 zaostatka i upropastimo napad. Iskusne ekipe to koriste..Mora mnogo vise da ima asistencija. Dosta se igra individualno..Egzum i Andjusic nije dovoljno..

Malo vas je grobari!

pre 1 godinu

Upalile su se sve lampice u državnom vrhu! Rumeni ljubitelj maloletnica ni ove sezone sa 30 miliona evra neće uraditi ništa! Samo da im Evroliga ne oduzme Wild Card jer će posle 5 kola biti jedini bez pobede i sa koš razlikom -100. Možda da ih odmah prebace u Evrocup?

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Smeju nam se navijaci kluba koji 7 godina ne zna da pobedi Albu u EL.
(Babara, 7. oktobar 2022 21:59)

Ne, VI ste ti koji su se smejali kada je Alba tukla Zvezdu i histerisali kako je to brukanje srpske košarke, a vi sa 3X većim budžetom od bilo kojeg Zvezdinog primate stotku od te slabe ekipe!!

Liberty

pre 1 godinu

ČEKAJTE LJUDI! Treba uzeti u obzir neke stvari,
prvo, Partizan nikad nije igrao ovakvu Evroligu i oni ne znaju koliko je to takmičenje teško.
Drugo, Partizan nije izborio na terenu i zaslužio da igra Evroligu već je tu privilegiju kupio novcem, znači realno nije im tu ni mesto.
Treće, prva petorka pet stranaca, nema srba.
Četvrto, kapiten tima Kevin Panter?
Ko visoko leti, nisko pada. I pored silnih miliona uloženih u tim, i pored velike euforije, pored toga što je na klupi velikan među trenerima, pored svega toga mora se uzeti u obzir da je to klub koji istupa iz lige samo da ne bi morao da igra protiv boljeg od sebe. Bolje da su igrali i naučili nešto od boljih, od Zvezde, jer Zvezda je Evroligaš, možda bi stekli malo iskustva makar da izgube sa jednocifrenom razlikom, ali kad se beži sa megdana onda pukne STOTKA!
Nadam se da neće bežati od Zvezde i u Evroligi i da neće ponovo istupati iz lige.
Još nešto, Zvezda u Istanbulu protiv dvostrukog šampiona Evrolige zaredom igra sa petorkom srba! Kapiten srbin! Ponos i kad se gubi!
Mora Partizan još mnogo toga da uči, a pre svega da nisu dovoljni milioni i milioni za uspeh već srce, a oni koji beže sa megdana srce nemaju...
Biće bolje, polako...
Sportski pozdrav!

petar krivokuca

pre 1 godinu

Ne blamiraj se molim te. U Realu i Barsi su tada igrali Ljulj, Navaro, Rodriges, Rejes, Rubio, Pridjoni, Garbahosa, Kaukenas i ostali.. U Olimpijakosu Teo u najboljoj formi. Nikola Pekovic, Kriapa, Papalukas, Siskauskas.. glupo je i da nabrajam vise jer je sve veca sramota. Toliko nemate pojma o kosarci da je to za zaljenje.
(Bracki, 07. oktobar 2022 23:01)

Bracki, stvarno je degutantno porediti EL tad i EL sad. Ovo danas je sevimrski brod naspram tog tada.

sssss

pre 1 godinu

Baš me zanima da li je iko svestan da su budzeti jednaki a prošle godine je kkczbg imala i veći budzet,a o ovom timu Partizana se govori ko da je nba ekipa a mučena zvezda eto sklapa kraj sa krajem.....

One night in May

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 8. oktobar 2022 07:53)

Dakle, uporedio si prvaka Evrope, dvostrukog uzastopnog, i Albu??

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Ovaj Papapetru će biti najskuplji promašaj u istoriji košarke na ovim prostorima. Uzima čovek milion godišnje da trčkara rekreativno po terenu.
(Meklejn, 7. oktobar 2022 21:36)

Milion?? Sinak, raspali Nedović je za 1,1 milion došao iz Panate, a njihov najbolji igrač i MVP Grčke lige je debelo skuplji od Nemanje.

aca

pre 1 godinu

Tebe je ovaj debakl bas dobro zviznuo u vugla. Sad si poceo i sam sebi da odgovaras na postove.... Strasno...
(Sremacicar, 08. oktobar 2022 07:36)

haha, ok neka je tako ali aj ti meni pametnjakovicu odgovori na pitanje.

vp

pre 1 godinu

Panteri 80% komentara na utakmici Partizana i to dok jos uvek traje njihov mec! Kakve dozivotne komplekse im je Dule nabio!
(Bozza, 07. oktobar 2022 21:17)

Idi vidi juce komentare na poraz Panate od Reala, da vidis kakve je posledice Radonja ostavio tek

lupa

pre 1 godinu

Već sam pisao, Željko je posle Fenerbahčea trebalo da ode u penziju.
Ono što je igrao Fener poslednje sezonu, dve pod Željkom i ono što igra Partizan već godinu dana je katastrofa. Sve je samo nije košarka.
Niti odbrane niti neke akcije u napadu, sve nešto individualno, 1 na 1...
Druga stvar, dovođenje Pantera je glupost, lik je privatnik, drži loptu ceo napad i onda ili šutne iz nemoguće pozicije ili uvali nekome vruć krompir.

Cubaka

pre 1 godinu

Da li Alba zna da je Partizan INSTITUCIJA?
(Master Yoda, 7. oktobar 2022 22:39)

Naravno da zna, zato su imali postovanja i utepase ih sa samo 100 poena.

Enrico Pallazzo

pre 1 godinu

Ček, ako su ovi crni F4 potencijal, onda je Alba finalista? Daj još 10 milona da se ne primi 61 poen za poluvreme. Prvak Evrope to nije dao Zvezdi za 3 četvrtine

Litar vina litar kisele

pre 1 godinu

Samo 4 domaća igrača koji su odigrali ukupno 43 minute i 28 sekundi što je 21,5 % vremena utakmice. Žalosno.Zar je dražava ubacila milione da bi u Partizanu igrali 8 stranaca.

Bane53

pre 1 godinu

Zeljko, idi kao čovek u penziju. Neprijatno je gledati starog sedog coveka koji ne prestaje da se dere.
Bolje bi igrali bez trenera na klupi, kako ko zna i ume. Sasekao si sve igrace.

Sir Oliver

pre 1 godinu

Mi matori stvarno treba da zaboravimo detinjstvo i mladost. Sećam se kad su nas komunisti hapsili kad pevamo Oj Vojvodo Sindjeliću ili Marš na Drinu. Govorili su "ne Solunaši". Nisi smeo da nosiš srpsku zastavu niti bilo gde da staviš 4 ocila. Nisi smeo. Vredjao im se njihov drug Tito. Nije mogao da spava. Pa se išlo u zatvor da on može da zaspi. A sad ih gledam- Srpske zastave, pevaju Marš na Drinu. Solunaše. A ja ću da se pravim da sam budala i da se ničega ne sećam

Anti blizanac

pre 1 godinu

zbezda i partizan kidaju,nikad ječe timove nemaju,nikad više para država nije otela gradjanima da bi ova dva tima kidala širom evrope.

reprezentaciji RIP

Aster Blistok

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare
Da. Znaš li zašto?
Zato što je Zvezda izgubila od dvostrukog uzastopnog prvaka Evrolige i najboljeg tima Evrope.
A partizan je izgubio sa većom razlikom nego što je Zvezda, od tima koji teško da će igrati bitniju ulogu u takmičenju.
Razumeo?

Kk partizan drugoligaš

pre 1 godinu

Naravno da je težak poraz kada celu utakmicu gubiš od13 do 19, čak je u jednom momentu bilo -26.
Na kraju izgubiš sa 16 od Albe, šta je to nego težak poraz.
Zvezda je protiv Aktuelnog prvaka Evrope celu utakmicu igrala u egalu.Poslednja četvrtina je odlučila i nezasluženo visok poraz na kraju po prikazanoj igri.
Ali kako to objasniti košarkaški nepismenim navijačima drugoligaša?

Lex

pre 1 godinu

Одбрана тотални криминал.Једноставно делујемо незаинтересовано на том крају паркета.Лепо каже Родман, одбрана је ствар жеље, не талента.

cigan do koske

pre 1 godinu

Panteri 80% komentara na utakmici Partizana i to dok jos uvek traje njihov mec! Kakve dozivotne komplekse im je Dule nabio!


Druze moj da te pitam kakve vi komplekse imate 10 godina vam se svodi sve na gledanje i navijanje protiv zvezde,a sad kad ste zahvaljujuci tome sto je rat izbio u 21vom veku i sto ste masno platili docekali da igrate ponovo evroligu alba vas unistava,a po skupoci tima vas svrstali u tom 8.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Jos jedan "Grobar iz predgradja" ??
Kako vam nije glupo da se blamirate. Vodi brigu o timu iz predgradja,pusti ti Zelimira, on ne mora vise nista da osvoji u karijeri, ostaje najveci. Samo je problem sto i vi znate da ce osvojiti a tu je i gospodin Bodiroga koji pudlicu salje tamo gde joj je mesto. Tesko vreme se nadvilo nad predgradjem kao i one 2012. kada je ugasena Zvezda.
(Cika Mile
Čika Mile, čika Mile. Trebalo bi da vas je sramota godina kada pišete ovako nešto. Dičite se time što će eto Bodiroga da nas pošalje "tamo gde nam je mesto"!!!!? Kada valjda ne možete vi sami na terenu, onda eto mora Boditoga. Ali, ne čudi to. Vi se ne stidite takvih stvari. Ne stidite se da dobijate sve vam terena. Od titula u fudbalu, preko igranja lige šampiona umesto nas, do bežanja sa terena pa sve do vaild karti i moljakanja.
Ali to ste jednostavno rečeno vi.

Sremacicar

pre 1 godinu

dobro, ajde majku mu nabroji koji su to treneri osvajali EL sa slabim i jeftinim igracima? Nemoj samo da mi navodis neke trenere koji su stizali do cetrtfinala ili polufinala nego samo one koji su sa malim budzetima uzeli pehar. Ajde zivo me interesuje da vidim sta ces odgovoriti, jer znam da ces procitati ovaj komentar. Ili mi navedi prolaznika sa ulice koji nije trener a preuzeo je da trenira neki bogati klub i s njim uzeo titulu.
(aca, 07. oktobar 2022 23:07)

sta, ne moze niko da mi odgovori na komentar? Znate stalno da pljujete po coveku a kad vas neko pita koji su to treneri koji osvajaju trofeje sa niskobudzetnim timovima nema nijednog jedinog odgovora? Trenutno Zoc nije mozda ni u top 5 trenera u EL ali toliko omalovazati njegovu zaovstavstinu na osnovu poslednjih nekoliko godina je cist bezobrazluk i onaj najmizerniji palanacki mentalitet. Neko ko se poprilicno vise razume u kosarku od svih nas zajedno ovde je stavio Zoca na mesto koje mu pripada u njegovoj bransi.
(aca, 08. oktobar 2022 00:00)

Tebe je ovaj debakl bas dobro zviznuo u vugla. Sad si poceo i sam sebi da odgovaras na postove.... Strasno...

Mikeli

pre 1 godinu

Neiskusni su ovi igrači partizana. To je razlog ovog rutinskog poraza. Naneli je tek stasao, Papapetru je junior, Egzum samo na koledžu igrao, Lesor je jedva punoletan, jedini koji su iskusniji su Panter i Ledej. Inače Želimir se zarumeneo ne znam zašto.

Meklejn

pre 1 godinu

Ovaj Papapetru će biti najskuplji promašaj u istoriji košarke na ovim prostorima. Uzima čovek milion godišnje da trčkara rekreativno po terenu.

zemunski kej

pre 1 godinu

Ova Alba redovno deljala Zvezdu a sad počela u Partizan. Zvezda nema kvalitet a Partizan kao nesto bolji ali energije nigde. Iako je prvo kolo ,videli smo da nismo za vrh.Neka sredina ako i to dobacimo.

Najrealnije

pre 1 godinu

Kao sto sam pisao pre mesec dana,limari ce imati 0(nula) pobeda na strani ove sezone u EL i 5-6 kod kuce na pritisak stoke sa tribina.Dalje nece moci,previse su poleteli,bez razloga.

duledudule

pre 1 godinu

Toliko sam godina citao komentare kako je ova nova Evroliga slaba da je evroliga bila mnogo jaca pre 20 godina... tako da nema nikakve frke da dobiju ovu smesnu Albu koja je medju gorim EL ekipama
(lokosss, 7. oktobar 2022 19:32) 

Prijatelju, nisu ekipe koje igraju slabe vec sistem takmicenja dozvoljava dosta opustanja ekipama. Iz tog razloga jake ekipe mogu da kalkulisu. Real je prosle sezone vezao mesec dana losih utakmica a na kraju igrao finale. U starom sistemu to nije moglo da se radi. Iz tog razloga smatramo da je EL nekada bila jaca i zanimljivija. Ako se u fudbalu obistini Superliga umesto Lige Sampiona, videcete o cemu pricamo.
Stvarno nekada treba da vam se nacrta kako biste shvatili.
(Prle, 07. oktobar 2022 21:41)
Zato se u nikad jacem starom sistemu prolazilo medju 16 sa 2 pobede...

Krojf

pre 1 godinu

Ako izbace Nemacke, Italijanske Španske klubove, partizanka ulazi lagano u top 9
(Tako nekako, 8. oktobar 2022 07:48) 

Da si isao u skolu ili makar pratio kako drugi pisu ovde znao bi da se nemacki, italijanski i spanski pise malim slovom.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

CZV izgubi 13 razlike - " hrabra zvezda skupo prodala
(riđobradi, 08. oktobar 2022 09:50)

Mene bi bilo blam da ovako nešto napišem. Odgledaj utakmicu, pa posle piši. Sve su to oni "košarka je Partizan" navijači, čije praćenje se završava čitanjem naslova po portalima, a navijanje kuckanjem ovakvih komentara.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Nije to ona Alba od prošle godine kada su se grobari smejali kada je pobedila Zvezdu, ovo je Alba projektovana za prvaka EL, NBA i sunčevog sistema.
Baš kao što je EL prošle godine bila nikada slabija, a ove je jača od NBA.

Batko

pre 1 godinu

Alba ne moze da promasi. Ovo je ludilo, kako sipaju.
(NR, 07. oktobar 2022 21:52)

Pa kad ne znate.
Ovo je za vas čudno takmičenje
Naviklo to na Bursu, Oldenburg, Metropoliten i slično...

hrabri_krojac

pre 1 godinu

Zaista jaki i preskupi igrači u Partizanu...mnogo je pitanja kako je stvoren ovako jak tim, i sa čijim sredstvima...ipak sve ovo deluje na silu...nece se dobro završiti
(rale, 7. oktobar 2022 21:32)

Pa pare je obezbedila srpska sirotinja koja je zaduzena do praunucadi. Ne mislis valjda da bi neki ozbiljan biznismen ulozio svoje pare u ovako nesto?

Batko

pre 1 godinu

Zeljko,covece,shvati,nemoj vise da igras odbranu na preuzimanje,jer protivnicki kosarkasi ostaju sami na trojci,aman prestani to,igraj covek na coveka,AMAN VISE!
(Šomi, 7. oktobar 2022 22:07)

Pa nije igrao čovek "zonu". Preuzimanje se igra i kada igraš "čoveka" ! Malo si pobrkao , kao i ovi što ti dadoše plusiće

Ne znate vi ovaj sport, pa sada "stručno" objasnjavate.
Obradović poslednjih 10 god igra "svi sve preuzimaju" , po tom konceptu i bira igrače. Problem je što ovde imate barem 3 igrača koji su navikli da su stalno "na lopti" (Naneli,Egzum,a posebno Panter) i zato se desi da imate 17 asistencija manje !

Suviše solera. Treba će mu vremena da ih "obuzda". Ako ne uspe do Nove godine , onda će vam to biti kraj.
Zato vam fali "lepak" u vidu nekih domaćih igrača, jer realno ovi vam igraju 10 min zajedno.

Ne pljujte čoveka koji vam je dao sve ! Niste godinama igrali EL, nemate pojma šta i kakvo je to takmičenje, navijali ste samo za Zvezdine protivnike i u svojim glavama bili "Mi ćemo to lako"
Ovo je preozbiljno takmičenje i biće još izgubljenih utakmica i sa većom razlikom.
Ali ako ga vec kritikujete, onda to bar uradite DA IMA SMISLA.

Aj, sto si ti lupio, ali ovi plusici za to. Strasno

Handy

pre 1 godinu

Sto se tice neke zanimljivosti, pogotovu za navijace slabijih timova, tu se slazem sa tobom ali daleko da je taj sistem tezi od ovoga sad.
(Handy, 7. oktobar 2022 22:05)

Kako sistem nije tezi ako posle 8 odigranih utakmica mozes da ispadnes iz takmicenja? Ti ovaj sistem igras 6 meseci i u tih 6 neseci mozes da se pojacas ako imas prostora. To sa 3 pobede se desilo jednom Partizanu i ko zna kada i kome jos i to samo zato sto se poklopilo tako. Zvezda iste sezone sa vise pobeda nije prosla dalje. Zar ti to ne pokazuje koliko je prema nekim ekipama okrutno? I zar ti to ne govori da je Zvezda morala da odigra jace od toga da bi prosla prvu grupu? I dalje ne kapiras?
(Prle, 7. oktobar 2022 22:43)

Sine! Sta tu ima da se kapira specijalno? Prosta matematika. Tad si mogao da se provuces sa 3 pobede, a sad i sa 5 puta toliko tesko da mozes da se nadas prolazu! Pritom nije ti dovoljno da pobedis kuci neki Ritas, vec moras i na strani da roknes recimo Real, Fener, Oly… ako mislis icemu da se nadas. Drugo, u to vreme si i kao treci u ABA isao u EL, a sad moras i da je osvojis istovremeno igrajuci utakmice u ABA i cesto plus dva kola u istoj nedelji u EL, pa ti vidi sta je i kad je teze. Ponavljam, to mozda jeste bilo zanimljivije za slabije klubove, jer su imali cemu da se nadaju ali daleko od toga da je bilo lakse.

toboparaliza

pre 1 godinu

Meni potpuno očekivano. Ekipa sklopnjena bez jezgra domaćih igrača, niko nije tu duže od godinu dana. Kao tim nemaju iskustva jakih mečeva osim protiv Zvezde a i njih su gubili. U Evrokupu ih izbacila Bursa. Doveli su sada mnogo zvučnih i iskusnih igrača ali dok se to posloži, doći će januara a do tada će biti i većih poraza. Na proleće možemo očekivati Partizan koji češće pobeđuje.

Reče navijač 007

pre 1 godinu

e ovo je vrhunac ironije kad navijac zamrznutih frikom pantera ,govori redovnim ucesnicima kad je ta liga bila.nesto i igrao se fajnal.for dobrodoski u el...pa mi smo zemljace avangarda El mozemo izgubiti sve utakmice za nas ce se uvek znati i imati respekt od strane el.ekipa.
(g.k zukov, 7. oktobar 2022 22:58)


Jel ovakav respekt razbili vas u svim segmentima, niste znali gde se nalazite, jel ti pričaš o ovom respektu? Koga boli uvo za partizan? Bilo nekad pre 20 I kusur godina. A da toliko ste poznati da svi misle o vama,oooo došao je prvak evrope, da ali pre 20 godina.
Bolje ti je da ćutiš,ne brukaj se I ti.

Batko

pre 1 godinu

Jeste, prvaka Evrope koji igra sa 50% i Albu koja igra sa 100%
(Bracki, 08. oktobar 2022 10:30)

Ma gde 50% ...u stvari Efes nije ni igrao, a za Albu pola igrača iz NBA .
A, pri tome Alba igrala sa 345% snage. Nema, Efes ove godine 14-16 mesto, Alba već na F4

Malo vas je grobari!

pre 1 godinu

Zašto si državo dala samo 30 miliona evra Partizanu!?! Šta da radi čuveni Žoc sa tako malo para!?! Pa to nije dovoljno ni za bekovsku liniju samo!

Radovan Osamnaesti

pre 1 godinu

Zvezda se bez dva vrlo bitna igrača drži dosta dobro protiv evropskog šampiona. Nekadašnji evropski šampion biva razmontiran od strane Albe. Ne mogu da kažem da mi nije milo..Bahatost grobara i Željka Obradovića je baš preterala. Spustite se na zemlju i pravite timsku hemiju.

zvezdaš

pre 1 godinu

Nema ovde P od Partizana, na terenu pet stranaca uglavnom.
(Master Yoda, 07. oktobar 2022 20:15)

Ma odakle vama stranci kad nemate para i svi su protiv vas? Nisi ti to dobro video, okreni antenu prema Avali.

mich

pre 1 godinu

Uteg'o ih Zoc, nema sta, kakvo silovanje hahaha...
Mnogo grobari kombinuju, bolja je ona "divlja" kosarka na Pantera, sztira 40 puta, pogodice bar 20...smesni ste.

Zoran

pre 1 godinu

ovo je sramota za Partizan da primi 60 koseva za poluvreme, ne bore se.Partizan dve godine ima veci budjet od Zvezde ali ne zna da izabere igrace.Nemamo centra za Evroligi,plemejkera, pa nismo mi birali igrace.Ne mogu navijaci igrati. Ni Smailagic nije kvalitet za ovu ligu,ne pomazu ni Obradovicevi trofeji Partizan sad ne igra dobro, krajnje je vreme da poboljsamo igracki kadar i da se razjasni ko je odgovoran sto ekipa nije boljeg kvaliteta.

stručnjak ,za koš

pre 1 godinu

poslednja četvrtina
jedan belac sve vreme.
papapetru 6 minuta
anđušić 4.
jedan Srbin 4 minuta ?!
sramno.
zvezda završava, Marković, Topić,Petrušev, Lazarević, Mitrović.!!!

Smederevac

pre 1 godinu

Gde nadjoste ovog papapetrua..zauzima mesto mladjim igracima a totalno je bezkoristan..alba suterski odigrala utakmicu decenije..partizan od kako je dosao obradovic nikako da nauce preuzimanje igraca u odbrani..onda me cudi sto ne igraju na coveka.svaki napad oni stvaraju visak igraca onda poentiraju rutinski.istinu da kazem ocekuje se suterski vise od pantera..ako je prosecan onda ima takvih na gomilu..prvi poraz nije strasno ali zabrinjava kako partizan igra odbranu..zeljko ispravno postupio kod madara mali igra nekako neozbiljno.moraju da se naviknu u evroligi se igra cvrsto.do iznemoglosti.pozdrav

Patka u tatka

pre 1 godinu

Ovo grobari su šou majke mi.Sad se ljute što piše da su doživeli težak poraz a za Zvezdu da je skupo prodala kožu hahaha - pa sa kime ste vi igrali ne da je težak poraz nego je i gore trebalo da napišu.Celu utakmicu su vas ubijali a razlika je neki put išla i na 20. I to od Albe ekipe sa kojom će te se boriti za 15 mesto.Plus ste igrali u punom sastavu.
Zvezda jeste skupo prodala kožu i to bez Dobrića i Nedovića.3/4 smo se lepo držali i to protiv možda i najjače ekipe.
Želim vam da što više kmečite zbog medijskih naslova jer će te ih imati dosta sličnih ove godine jer ste nerealno ali i puni zavisti.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 8. oktobar 2022 07:53)

Dakle, uporedio si prvaka Evrope, dvostrukog uzastopnog, i Albu??
(One night in May, 8. oktobar 2022 09:42)

Jeste, prvaka Evrope koji igra sa 50% i Albu koja igra sa 100%
(Bracki

Nisi u pravu. Prvak Evrope igrao sa 10%, a Alba dale 220% !!!!
Da vas nema trebalo bi vas izmisliti
Koja ste vi komedija. Samozvani poznavaoci košarke!!!

Pele

pre 1 godinu

Partizanovim navijacima moras objasnjavati sve kao da objasnjavas maloj deci. Nije problem sto je partizan izgubio 16 razlike a zvezda 13 razlika je u pristupu igri . Partizan je izgubio utakmicu u prvoj cetvrtini do je zvezda izgubila utakmicu polovinom cetvrte cetvrtine. Drugo razlika izmedju kvaliteta albe i efesa je valjda jasna I partizanovcima. Trece partizan je imao cak i podrsku svojih navijaca. Dalje partizan je igrao utakmicu sa svojim najboljim igracima izuzev abramovica ali ko zna koliko ce njemu trebati da se vrati u formu dok za zvezdu nisu igralu nedovic kao najvece pojacanje Holand i dobric . Cetvrto za zvezdu su igrali domaci igraci uz pomoc dva stranca dok za partizan su igrali stranci uz pomoc anjdjusica. Ima toga jos dosta za analizu ali ko to moze objasniti navijacima partizana svaka cast. Kazem nije problem u porazima zvezde I partizana ali navijaci partizana su godinama omalavazavali pobede zvezde dok posle prve utakmice u evroligi nisu udarli na nikad jacu i uigraniju albu

dragan

pre 1 godinu

Kakve veze ima ko je sa kolikom koš razlikom izgubio,izgubili su.
Dali Partizan igra sa svim strancima ili Zvezda sa.manje stranaca,pa nebitno.
Da su po emili kojim slučajem,priča bi išla u drugom pravcu.
To je već prošlost,igra se dalje.

nole

pre 1 godinu

Mozda je početak sezone, al čini mi se da nema ovaj nas tim identitet Partizana. Dobri i skupi igrači, al ne deluje da osete dres kako treba. Duga je sezona, treba ih podržati.

cigan do koske

pre 1 godinu

i tako vratise se grobari u nikad slabiju evroligu,jer je ona koju su oni igrali sa marusijima,zlatokosama i ostalim velikanima bila bas ono jaca i eto u nikad slabijoj evroligi neka tamo alba im dade 60 poena za poluvreme,a na kraju ce i stotka da padne i nabise ih 20 razlike.

Berlinac

pre 1 godinu

Ne znam zašto je Alba večeras igrala sa pola snage?
Možda zbog toga što je igrala protiv najslabije ekipe u Evroligi,koja je na kvarno dobila wild card? Stvarno se večeras videlo da Partizan nije za Evroligu i da se "šlepa" na ima Željka Obradovića.

Šomi

pre 1 godinu

Zeljko,covece,shvati,nemoj vise da igras odbranu na preuzimanje,jer protivnicki kosarkasi ostaju sami na trojci,aman prestani to,igraj covek na coveka,AMAN VISE!

zvezda

pre 1 godinu

Rekao sam još prošle godine, a opet sad kažem. Obradoviću je proslo vreme, isto kao i pesicu. Mora da se osveži, da se traže mladji treneri sa većim ambicijama i da se igra modernija košarka. Dokle god je obradovic na klupi partizana biće dobro za zvezdu

Dejan Zemun

pre 1 godinu

Mozda Zelimir ne zna da postavi odbranu, ali je zato veceras uradio dosta na razvoju mladog Koprivice, Tristana i Trifunovica. Sta oni skoro da nisu nj igrali? Nista onda.

Pop

pre 1 godinu

Zeljko, kosarka se promenila a i ti. Urlanje i bes ne pali vise. Danas su uspesni treneri stalozeni i dozvoljavaju slobodu i iskakanje iz seme. Danas igraci nisu sposobni za cvrstu odbranu ne zbog fizikalija nego koncentracije. Ti dobijas gotove igrace koji u osnovi nemaju ono sto tebi treba a ti ih tome neces nauciti. Zap mi je ali shvati da je gotovo.

super

pre 1 godinu

odnos u poenima 19 domaći igrači (Anđušić 14 Koprivica 2 i Trifunović 3) strani igrači 65???
odnos u minutima 80% strani igrači su Igrali celu utakmicu što znači 4strana i jedan domaći u petorci što je strašno,stim da je Anđušić odigrao 26 minuta a ova tri mlada naša igrača zajedno 16 minuta??? I opet potop još je Alba prosečna ekipa,dok kod Zvezde su igrali 3 strana igrača i većinu vremena je bila čista domaća petorka...

Marko

pre 1 godinu

Ljudi, bre, Zvezda i Partizan će zauzeti dva poslednja mesta u Evroligi, a vi se tu prepucavate oko toga ko će biti sedamnaesti, a ko osamnaesti.

Milunka Malina

pre 1 godinu

@prle ljutiš se malo moram primetiti. Lagano idete u F4 to je za vas tradicija. Tako ste obećavali. Jel imate Željka? imate. Jel imate veći budzet? imate. Jel su vas pustili u Evroligu da igrate da ih sve pobedite? Jesu. E sada pravac F4.

gud gejm

pre 1 godinu

Jesam Zvezdas al niste mi jasbi vi sto navijate za Partizan, pa ima jos 2 cetvrtine da se odigraju a vi kukate kako ste izgubili utakmicu

Realno

pre 1 godinu

Tim od 10 milona eura neiskusnih igrača. I najboljim trenerom univezuma.
(Ajgor, 07. oktobar 2022 21:03)
10 miliona je nista za EL. Valjda si to naucio do sada. Sa 9 milki ste bili 14-18 godinama.
(Petar, 7. oktobar 2022 21:33)

Covek se zeznuo za cifru,mislio je na ovogodisnjih 15 miliona sto vam drzava ubacila i jos kupila mesto u EL.Mi smo samo jednom bili ispod 11.mesta za sve ove godine,uglavnom od 8-11.sto ce vama biti san u ovoj sezoni.

Bob Rock

pre 1 godinu

Ne možemo da nadjemo loptu!
Naneli čist promašaj odmah raskinuti ugovor sa njim ako je moguce sporazumno.
Obrad zaspao ma pocetku dvadesetog veka.

Druškan

pre 1 godinu

Ako ovo nije sramotna igra Partizana ja ne znam šta je onda sramota.Ovoga Obradovića sam gotivio, drag mi je čovjek, ali ovi igraju kao da nikad nijesu vidjeli trenera.
Ovo je njegov poraz kao što je njegov poraz i prošla sezona.
Vrijeme je da ide.Zbogom.

eeazy tiger

pre 1 godinu

Puce stotka na premijeri, jedna od mnogih. Odbrana dobija, a tek cete da vidite kakve "ubice" treba braniti...Partizan nikada nije igrao ligaski format najboljeg takmicenja u Evropi. Treba zivaca za to.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Nejasno je zašto su na klupi zaboravljeni Balsa i Tristan, šta kao počeli su i odigrali po 5 minuta samo da bi ispalo da smo počeli sa domaćim igračima? Moraju njih dvojica više da igraju, Lesor je mnogo koštao u odbrani večeras. Takodje, užasno branimo šut za 3. Sa druge, pozitivnije strane, Dante Egzum igra sa mnogo samopouzdanja, biće odličan. Andjusic treba da rešava više akcija i da ima češće loptu u rukama.Biće teško da se udje u top 8.

sasa pg

pre 1 godinu

Lakše mi pada poraz jer uz ovoliko stranaca gubim osjećaj da je ovo Partizan. Bolje sa nekim našim mladim igračima da gubimo 40 nego sa ovim skupim "zvijezdama" 20.

hmhmhm

pre 1 godinu

Ништа страшно,Алба је шутерска и домаћинска екипа.Тако нас деру годинама у Немачкој а сада су и вас.Ваша шанса су утакмице у Арени и можда у гостима кад вам буде дан.

Delija

pre 1 godinu

Jel sam rekao da Alba ovo rutinski resava? Dobro, malo sam precenio Partizan i rekao da ce biti poraz do 15 razlike, ali eto bio je veci. Lepe pare se uzele veceras na ovako poklon kvoti Mozzarta na Albu.

Goks

pre 1 godinu

Suluda preuzimanja iliti svič odbrana ti garantuje da ćeš primiti 15 do 20 trojki po utakmici. To više nijedna ekipa ne igra ni u ludilu ni u EL pogotovo u NBA. Sve što hoće ekipe u napadu je da izazovu brzo preuzimanje i brz protok lopte. Ako im ti još pomažeš u tome upravo preuzimanjem, dolivaš ulje na vatru. Automatski je neko sam na tojci ili je rupa u reketu. Želimir se toga neće nikada odreći makar naredjali 25 poraza za redom. Pamti vreme kad se tako igralo pre desetak godina i tu je vreme za njega stalo. U napadu bez akcije, izmene katastrofalne, histerija na klupi. Teško blamira sebe a Partizan još više. Sada kad je logistika savršena, kad novac nije problem da igra bude ovakva bruka je neshvatljivo. Da ima obraza kao sto nema, rekao bi braćo hvala vam, nisam ja više za ovaj posao.

Max von Laaberg

pre 1 godinu

Gosp.Ostoja! Molim te skrati nam ove muke,nicemu ovo ne vodi.Zoc se samo profilira pred penziju,a njega niko ne slusa.Na kraju Partizan bit ce ugasen jer niko normalan u Srbiji nece moci ni hteti da plati dugove.Prosle godine nije nista osvojeno ove godine bit ce manje.Zoc nije hteo da igra KLS.ligu ove nece hteti ni Jadransku ligu da igra,njegovi izabranici nisu za takmicenje samo sou.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Ako se po prvoj četvrtini sezona u Evroligi poznaje, bolje da nismo ni dobili Wild Card. Navijači nisu čekali 8 godina da gledaju kako Alba uništava Partizan. Užas!

rale

pre 1 godinu

Zaista jaki i preskupi igrači u Partizanu...mnogo je pitanja kako je stvoren ovako jak tim, i sa čijim sredstvima...ipak sve ovo deluje na silu...nece se dobro završiti

Раде

pre 1 godinu

Не зна се шта је горе, дал' ова легија странаца од Партизана или ове судије што већају да ли је старија кокошка или јаје.

Miloš

pre 1 godinu

Ovo veceras je jako loše. Ne znam šta se dešava ali imam osećaj kao da igramo protiv nekog NBA tima. Alba igra brzo, konkretno, agresivno u odbrani a mi totalno suprotno, sporo i bez ideje. Ne može se bez plejmejkera, nema ko da organizuje napad a bez plejmejkera su nam i trenutni centri totalno neupotrebljivi. Ono što nisam očekivao je ovako loša odbrana. Nadam se da će se stvari srediti u drugom poluvremenu i da ćemo zaigrati bolje.
(Diletant, 07. oktobar 2022 21:11)

Dobro došli u Euroleague ! I to nikad slabiju ( bez Rusa)

Goks

pre 1 godinu

Čini mi se 2005 evropsko prvenstvo kod nas. Igrali smo na Spensu protiv Francuske za prolaz i izgubili. Divac, Pedja, Bodiroga...svi. Sedeo sam tik iza naše klupe i nisam mogao da verujem šta slušam. Svaki tajm aut Željkov je bio puguban po ekipu, katastrofa. Od tada nemam nikakvu iluziju o kakvom treneru se radi. Kakav je danas trener je ispod nivoa kritike. Užas, dve godine bez jedne akcije sa suludim preuzimanjima u odbrani. Biće ovo duga i mučna sezona za Partizan.

nskiki

pre 1 godinu

Alba je utakmicu dobila izmedju 5. u 10. minuta, kad su izasli klinci i usli oni najplaceniji. E zato su do kraja utakmice i igrali samo ti najplaceniji, da iskrvare, a ne da lade na klupi.

Srba Srbić

pre 1 godinu

Nisam ni sanjao da ću ikad ovo napisati u životu vezano za velikog Željka Obradovića. Od toliko napadačkih akcija i odbrambenih kombinacija, sveo se na preuzimanje u odbrani do iznemoglosti i individualno rešavanje u napadu do iznemoglosti. Nešto tu debelo nije u redu. Da li potcenjuje svoje igrače jer misli da nisu sposobni da odigraju ništa osim toga ili je nešto drugo u pitanju. Sigurno nije glup da ne zna da prilagodi način igre timu koji trenira. Ne ide mi u glavu da za to nije sposoban, pa nije ceo život trenirao samo ekipe koje mogu u odbrani da igraju priču preuzimanje svi sve. Plašim se da kreće polako da razočarava , nažalost...

urke

pre 1 godinu

Kako sistem nije tezi ako posle 8 odigranih utakmica mozes da ispadnes iz takmicenja? Ti ovaj sistem igras 6 meseci i u tih 6 neseci mozes da se pojacas ako imas prostora. To sa 3 pobede se desilo jednom Partizanu i ko zna kada i kome jos i to samo zato sto se poklopilo tako. Zvezda iste sezone sa vise pobeda nije prosla dalje. Zar ti to ne pokazuje koliko je prema nekim ekipama okrutno? I zar ti to ne govori da je Zvezda morala da odigra jace od toga da bi prosla prvu grupu? I dalje ne kapiras?

Ne kapiras nista, tada su rosteri bili slabiji, kalkulisalo se puno vise..
Jace ekipe su pocinjale da igraju tek kada se formiraju dve nove grupe.
Danas moras da imas jak i sirok roster ( citaj ogroman budzet) ili ispadas posle 10. kola nakon 6-7 poraza.Kraj.

Vajldkardsi

pre 1 godinu

Sramotan odnos Albe prema Partizanu, predlažem da bojkotujemo drugo kolo i da se ne pojavimo pa da vidimo šta će onda protivnici.

Batko

pre 1 godinu

Zanimljivi naslovi, Partizan izgubi 16 razlike i dozivi debakl. A Zvezda izgubi 13 razlike i skupo prodala svoju kozu. Neverovatno
(Kimi, 08. oktobar 2022 07:42)


Na 5 min do kraja Zvezda bila na - 5-8 poena...Partizan se nije spuštao ispod 10.
I zamisli, Efes prvak EL...

One night in May

pre 1 godinu

ne moze, nije to jednostavno kao kad vi menjate adresu, grb i ime tima.
(aca, 8. oktobar 2022 09:23)

Ili kad vi promenite klupske boje...Juce plavo-crveni, danas crno-beli, sutra zuto-zeleni. Spavas li mirno, Mego?!

Straight Outta München

pre 1 godinu

Koliko je dovoljno Obradovicu da ima skuplji tim od protivnika??? Prosle godine 2x skuplji tim od CZ, ove godine ima 4x skupli tim od CZ i bar 3 puta skuplji od Albe ne vredi. Ne ide na silu.
Na sta ce da lici ova banda placenika u maju kada se bude igralo za trofeje…

33 poena za 1/4…Mnogo je kume.

Uroš

pre 1 godinu

Jedino rešenje je da se Partizanu i Zvezdi poveća budžet za po 5 eventualno 10m evra naših para. Tad bi možda i ličili ne nešto.

Зорг

pre 1 godinu

Обрадовићу иди из Партизана молим те. Уништићеш своју репутацију и замрзеће те навијачи. Време те је преегазило. Форсираш пања Лесора и странце а Копривица, Вулчевић и Трифиновић су закуцани на клупи. Одбрана је још гора него прошле године, твоје преузимање ће свакој противничкој екипи да дозволи по 15 тројки по мечу. Ово је срамно, тужно и одвратно.

Poker

pre 1 godinu

Draže mi je da u petorci svog kluba vidim petorku:Topic,Nedovic,Dobric,Lazarevic,Petrusev nego pet najboljih stranaca trenutno po pozicijama od jedan do pet,stranci ne osvajaju trofeje u srpskim klubovima to je već mnogo puta pokazano.Realno ova legija Partizanovih stranaca je sve samo ne loša,Egsum,Naneli,Papapetru,Panter,Ledej mogu da igraju za bilo koji klub od ovih favorita,i da budu među nosiocima,brutalan tim na papiru.Moje mišljenje je da bi Milojević sa ovim timom lagano u top8,ali opet kažem prednost u Aba dajem Zvezdi zbog domaćih igrača.Zvezdi treba plejmejker,a Partizanu mladji trener,i oba kluba će biti dobra,mozda i vise od toga u evropi ove sezone.

Aster Blistok

pre 1 godinu

..
Druga stvar, dovođenje Pantera je glupost, lik je privatnik, drži loptu ceo napad i onda ili šutne iz nemoguće pozicije ili uvali nekome vruć krompir.
(lupa

Tačno tako. Ja sam ovo pričao i kada je bio kod nas u Zvezdi. Čovek, niti košarkaškog znanja niti košarkaške inteligencije. Samo silovatelj lopte. Ništa više od toga. Dokaz tome je i prošla godina u partizanu. Jedan od glavnih krivaca što partizan nije uzeo titulu Zvezdi. A mogao je. Na našu sreću, imali ste Pantera.

Mikeli

pre 1 godinu

Sad kad Želimir ubaci protiv MZTa Koprivicu i Vukčevića da dominiraju, pa krene priča o partizanovoj mladosti poletnoj, dok protiv Albe igrali 5 i po stranaca i Anđušić.

Srx

pre 1 godinu

Ovo je jedna od najslabijih ekipa u ovom formatu El, da bi se uslo u 8 mora da se pobedi barem 8-9 utakmica na strani. Gde su sada oni koji prognoziraju Top 8…Znate li vi crni majci da ovde treba gostovati Realu, Barsi, Armaniju, Monaku, Olimpijakosu, Baskoniji…O kakvom se top 8 razmisljalo uopste, Partizan, Zvezda, Alba, Valensija, Trevizo su najslabije ekipe i mogu da mastaju o 8…

Realan

pre 1 godinu

Ja ne znam sta su ove zvezdice navalile strani igraci pa strani igraci..ovo je realnost kosarke i trzista..vi ste igrali isto sa strancima i nasim igracima.pa sta ..godinama samo tapkate od 12 do 18 mesta..izgubio partizan i sta ce mo sada..ni prvi ni poslednji put.i vi ce te u berlin isto ici.alba je jedan jak evroligadki klub.partizan odigrao lose oni do maximums dobro i to je to.gledajte vi svoga posla i kako da prebrodite svoje utakmice.pustite vi partizan ne istresajte svoju frustraciju na tudje situacije.smirite se navijajte za svoj klub i samo uzivajte.bice tu jos suza i maramica.samo napred partizan
(Poko, 07. oktobar 2022 23:45)
“Jos suza I maramica” napisa navijac kluba koji je deceniju bez trofeja.

super

pre 1 godinu

Sto je najgore, Zvezda ove sezone dovela duplo vise igraca od Partizana. I jos veruju da ti igraci igraju za kikiriki.
(Bratee, 08. oktobar 2022 10:03)jeste dovela više igrača ali više je i otišlo...recimo Zvezdi na kraju sezone odu svi stranci a vi ste zadržali 80% stranaca tj otišli su samo oni koji nisu igrali redom (Dangubić,Miletić) ili ako su igrali više štete nego koristi (Zagorac,Kuruc) jedino od igrala koji su ponekad nešto odigrali je Morr
A u Zvezdi je otišlo najbolji tj najvažniji igrači čitava prva petorka Kalinić Volters Davidovac Holins White(jedino on nije nešto odigrao)
Koga Zvezda ima ili dovela i ko je doveden u Partizan oćeš da uporedimo...imate 8:4 stranaca i opet kukate??? Rano ste počeli škripaće patike u Areni!!!

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Možemo li nekako da se prebacimo u Evrokup, nije kasno?
(noCom, 08. oktobar 2022 08:25)

ne moze, nije to jednostavno kao kad vi menjate adresu, grb i ime tima.
(aca, 08. oktobar 2022 09:23)

A evo i komentara dotičnog na Zvezdinoj vesti:

"Efes u svaku sezonu EL ulazi 10% snage.
(aca, 07. oktobar 2022 20:01)

Zato je tu Alba sa 100%.
(Toto-ko-tunjo, 07. oktobar 2022 20:15)

ne znam, ne gledam Albu vec Zvezda-Efes. Ne znam dal sam napisao nesto pogresno? Jel pratis EL uopste?
(aca, 07. oktobar 2022 20:42)"

I tako, čovek ne gleda Albu, ali piše o praćenju EL. Na vesti o Albi. Ranije je bilo ovde i korektnih Partizanovaca. S Neutralnim felšom si mogao i da se našališ, i to svako na svoj račun. Ova balavurdija što je došla, bože sačuvaj...

Bojan

pre 1 godinu

Čèkao sam skoro 10 godina da pogledam Partizan u evroligi. Prebacim, i šta imam da vidim. Pet amerikanaca koji igraju bez glave i repa, soliraju... Asistencija im je nepoznat pojam. U Duletovo vrijeme je kostur ekipe bio sastavljen od domaćih igrača, sa strancima koji su služili da popune nedostatke. A ovo... teško se identifikovati sa ovakvim Partizanom i steći onaj osjećaj ljubavi prema klubu kada nemaš domaćih igrača već samo strance koji su tu došli samo da idrade ugovor. Mrka kapa

jelly

pre 1 godinu

Da vidimo sta ce panteri pre da gledaju?!

Kako Partizan rastura Albu ili kako Efes rastura FMP?!
(Grobar, 07. oktobar 2022 19:24)

alba rastura igokeu

Iks

pre 1 godinu

Da vidimo sta ce panteri pre da gledaju?!
Kako Partizan rastura Albu ili kako Efes rastura FMP?!
(Grobar, 7. oktobar 2022 19:24)

Evo, ja bih pre da gledam kako Partizan rastura Albu. Samo, reci mi, molim te, gde to rasturanje da gledam. Hvala unapred.

Kg

pre 1 godinu

Partizan je godinama unazad ismejavao Zvezdu, top 9, nikad slabija Alba, Zalgiris, Baskonia, Monako itd. Dobrodosli u EL. 46 poena primljenih za 14 minuta. Eee moja institucijo.

Cubaka

pre 1 godinu

Napad dobar, odbrana losa. Ali, to ce se uigrati kako sezona odmice.
(Dejan, 7. oktobar 2022 20:14)

U pravu si taman cete se uigrati do Maja iduce godine za KLS ali nece vam vredeti posto cete tada pobeci kukavicki sa terena.

Beč opet čeka titulu- Rade Milić

pre 1 godinu

Neće sudija da svira očigledan penal, bruka. Pomoćni ne vidi da je nemački igrač u ofsajdu. Ovo vam namerno rade, hoće da vas ugase.Sad razumem o čemu Pantić Željko sve vreme priča. Dok ovo pišem, nije sviran još jedan čist penal. Kradja.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Lesor je najneinteligentniji igrač koji je ikada igrao u Partizanu. Tristan mora da igra ispred Ledeja. Željko užasno vodi utakmicu.

Realista

pre 1 godinu

Hahhaahhahah je l su to oni koji su već počeli EL sa skorom 3:0 i početnom laganom pobedom protiv slabe Albe?

Nije vam ovo EK, a i tamo vas nalupala neka Bursa!

nesa80

pre 1 godinu

vec se i na pripreme videlo da mi nismo nizasta,prosecne ekipe na davale 25-35 koseva po cetvrtini ama bas svaka ekipa-nije bilo izuzetaka,a sta ce tek ovde da nam rade,pa eto vidi se,mozda kuci ubodemo koju pobedu i to je sve.koliko smo ponizavali fk partizan i igrace a uzdizali ovaj naduveni kk partizan a ono sasvim suprotno od ocekivanog

Зоки

pre 1 godinu

Људи да ли неко може да јави Обрадовићу да замени ову петорку што му игра од 5 минута утакмице.

Veljko

pre 1 godinu

Polako ljudi sta vam je dok to Zeljko uklopi, ima vise od 186 uigranih akcija, pa dok se ALEKSA oporavi i dok dodaje jos jedan centar i plej........

NijeBitno

pre 1 godinu

Da stvar bude bolja,kao neko ko je isparavalo u utakmicama Evrolige u toku prve decenije ovog veka,ja uopšte nemam konekciju sa ovim klubom više,kao da gledam neki strani klub.Neprihvatljivo je ova konstatacija gde ti u većem delu utakmice gledaš stranu postavu.

Markp

pre 1 godinu

Naši igraci su dali 19 poena, 31godišnji Andjusić 14, Trifinović 3, i Koprivica 2 poena. I posle cemo se pitati šta nam je sa reprezenzacijom, trebali bi se opametiti dok nije kasno, a moùda vec i jeste...

Mohikanac

pre 1 godinu

Stotka za srpski Makabi.

Neću 95 neću 97 daj sto il' ništa.

Da sudije nisu krale Albu raznim izmijenjena bacanja...Lesorovo povlačenje obruča bilo bi opušteno 30 razlike.

15 miliona, poklonjena hala, porez 6,5 miliona... znači tim od 22 miliona sa kime se Alba sprda i zavrće uši na rumeno.

Sokrat

pre 1 godinu

Znam da je prva utakmica u EL posle toliko godina ali ovo što smo večeras “igrali” i kako smo izgledali je ispod svakog nivoa a sve nažalost i teška srca moram da priznam zaslugom trenera.Delovali smo kao grupa građana, kao tim bez glave i repa, gde se opet igra individualno u napadu u čemu prednjači Panter.Mislim da je pogubno takvom igraču dati toliku slobodu u igri i to se videlo i prošle sezone. Taktika u odbrani gde smo išli na preuzimanje Sikme je samoubilačka i samo totalni diletant je mogao da se odluči na takvu strategiju.Čovek je svaku situaciju rešio ili lakim košem ili asistencijom.Odnos skokova dovoljno govori o želji i motivaciji.Željko počinje sa Tristanom, Balšom i Trifunovicem i posle 5 minuta ih zakuca na klupu do kraja.Pa majstore ako si im dao poverenje da počnu zašto ih nisi uveo zadnjih 5 minuta nego ti Lesor , Panter i Naneli igraju do kraja.Dule nikada to ne bi dozvolio i zato je i pravio mlade igrače.Ne želim puno da mračim ali bojim se još jedne sezone bez trofeja i što he najgore bez i jednog mladog ugrača koji će napredovati.

Aleksandar Ruma

pre 1 godinu

rezultat 16:16, za nekoliko minuta 46:20 za Albu. Protivnik pravi seriju 30:4. Pomislih igramo protiv Golden Stejta.
Ništa ovo sada ne valja, ovakve serije su nedopustive.
Kod Duleta se znalo, sutra trening u 5 ujutru.

deki27

pre 1 godinu

Partizan unisten pod kosem 40-26,ostali procenti nisu nista slabiji od Albe.Igraci Partizana ne igraju odbranu i to je najveci problem.Ako im je Cibona ubacila 81 onda nije cudno sto su ovi dali stotku .Lose preuzimanje u odbrani,kao muve bez glave,gomila otvorenih suteva za tri a ovi su poznati da kad ih krene sut,mozes odmah da ides kuci.Po meni je Zeljko najveci krivac,neka je on osvojio 9 EL nije ih osvojio sa Partizanom i svako je podlozan kritici.I na pripremama se videlo da su oni pozadi haos,ko im sve nije davao 90 i vise koseva.Mora da se igra odbrana jer iz dobre odbrane trazis poene .Prica da klub nije igrao ovaj formst takmicenja "ne pije vodu",nije igrao klub ali osim Trifunovica i Koprivice koji su ukupno dalli 5 poena,sve koseve su dali Eksum,Andjusic ,Panter,Lesor i Naneli

CisTo_OnAkO

pre 1 godinu

12 asistencija govore sve,ono sto je bio problem prosle,problem je i ove,bez pravog pleja koji ima asistenciju u rukama nema sta da se trazi pogotovo ne u euroligi,sa dobrim igracem ali klasicnim aistentom na ovaj sastav to bi bila druga dimenzija...ovako gledacemo mucenje i soliranje

super

pre 1 godinu

Panteri bolje vi pazite kako cete da obezbedite F18, nemojte vi da se brinete za Partizan
(anonimni, 07. oktobar 2022 22:13)za vas je rezervisano to mesto a pošto ste poznati po begstvu moraćete opet da kupite učešće u Evroligi jer ne vidim ništa 1 domaći igrač je igrao ove epizodiste od 1-2 to niko ozbiljan ne računa a tako će biti u svim utakmicama Partizana u Evroligi...nekada smo gledali domaće igrače u Partizanu a sad nemamo osećaj da je to Srpski tim!

Max

pre 1 godinu

@Prle
Prle, gledas iz potpuno nelogicnog i matematicki neipsravnog ugla - je l' ti kapiras da sad NE MOZE da se prodje sa ispod 50 posto?
To sto je Zvezda trebalo tada da igra jace, samo pokazuje da ste vi prolazili kroz JOS LAKSE grupe - Da li znas da ste vi za sve vreme igranja u EL samo JEDNOM imali tacno 50 posto? Sve ostalo ispod. I tebi je tad bilo teze da se prodje, igra? Kapiras?

Medison

pre 1 godinu

Moraće procuriti šta se i kako se radi na treningu. Da li je tu zajednički medjunožni bol ili se trener upinje kako da objasni akcije u napadu i kako igrati odbranu? Da li ga igrači slušaju?

aaaaa

pre 1 godinu

@ Zanimljivi naslovi, Partizan izgubi 16 razlike i dozivi debakl. A Zvezda izgubi 13 razlike i skupo prodala svoju kozu. Neverovatno
(Kimi, 08. oktobar 2022 07:42)

Zvezda je igrala protiv sampiona od prosle god.partuzan je igrao sa ekipom kojoj se prognozira poslednje mesto ove godine.pa sad dal je to debakl ili nije ne znam

Vlada

pre 1 godinu

Zvezda ove sezone dovela duplo vise igraca od Partizana. I jos veruju da ti igraci igraju za kikiriki.
(Bratee, 08. oktobar 2022 10:03)

Dal je realno da uporedjujes plate Egzuma, Pantera, Papapetrua, Nanelija, Ledeja sa platama Holanda, Mitrovica, Raduljice, Ivanovica? Jedini skupi igrac u zvezdi je Nedovic, dok partizan ima 5 takvih igraca i pritom jos i stranci koji su skuplji od Nedovica

Зорг

pre 1 godinu

Одбрана је криминална, као што сви виде који нису заслепљени идолом Жељком, ни ове године ништа нећемо урадити. Жељкова концепција игре је одавно проваљена и није способан да је мења. Све док је он у Партизану неће бити ни игре ни резултата.

Antusa

pre 1 godinu

Videli smo u Rusiji da ne mogu pobediti nikoga zar očekujete da će biti bolje u Evroligi. Ni domaća publika neće spasiti ovaj loš tim.

Ombre

pre 1 godinu

Na sta ova drzava baca pare??? Dajte mu jos Hardena i Kyria pa mozda pobedi neku!! Sramota stvarno, ovo je zlocin koji traje. Neka daju svoje pare pa nema problema a ne drzavne pare da se ovako najstrasnije bacaju u nista, ovo nema nigde

Robotek

pre 1 godinu

@LajaviKrelac
Nije to ona Alba od prošle godine kada su se grobari smejali kada je pobedila Zvezdu, ovo je Alba projektovana za prvaka EL, NBA i sunčevog sistema.
Baš kao što je EL prošle godine bila nikada slabija, a ove je jača od NBA.

Ista priča i za ligu konferencija, prošle sezone to je "Cipiripi Kup", najnebitnije takmičenje a od sinoć se sabiraju bodovi, računa se kalkuliše se.

Stefan

pre 1 godinu

Dule je pravio tim,a Zeljko skup placenika...Bez uloga,bez kretnji,bez zelje...Bez domacih igraca nema ni ekipe .Zvezdi svaka cast ,bolji su za klasu .Ljudi ginu bore se ,kapa dole od navijaca Partizana.

nesa80

pre 1 godinu

vec se i na pripreme videlo da mi nismo nizasta,prosecne ekipe na davale 25-35 koseva po cetvrtini ama bas svaka ekipa-nije bilo izuzetaka,a sta ce tek ovde da nam rade,pa eto vidi se,mozda kuci ubodemo koju pobedu i to je sve.koliko smo ponizavali fk partizan i igrace a uzdizali ovaj naduveni kk partizan a ono sasvim suprotno od ocekivanog

Mikeli

pre 1 godinu

jos nije gotovo bre
(Milan, 07. oktobar 2022 21:09)

Jeste jeste. Srecom po srpsku kosarku mnogo vase dece iz partizanove skole se sada kale i to je ulog u budućnost sa kojom se ponosimo. Igraju se deca Naneli, Panter, Lesor, Ledej, Egzum, Papapetru.

Cik cak

pre 1 godinu

Kada je dobijen WC ja napisah da Partizan tek čeka haos. EL je deset puta jača od EC. Kako je ta Alba prolazila u prvoj sezoni? Bila na začelju. Evo i Virtus. A tek kada krenu duple nedelje plus ABA. Zvezda je uvek imala 12-15 pobeda sa najmanjim budžetom. Pobedjivala i Real u Madridu što Partizanu nikada nije uspelo. Većinu utakmica gubila na jednu loptu, produžetak.

realan zvezdas

pre 1 godinu

3 000 dana ste čekali ovaj dan. Da svima pokažete snagu i veličinu. Verovali u vaše bajke... Al nema više Poljskih, Holandskih, Belgijskih timova.. Naleteli ste na najslabiji tim evrolige i odmah brodolom.
Toliko novca uloženo, tako skupi stranci, najbolji trener u univerzumu, već viđeni F8 i F 4...

Dobrodosli u Evroligu.. U ono što nikada niste igrali.

Неедукован

pre 1 godinu

Жоц је причао да су његове екипе знале по 130 уиграних акција.
Једино није рекао да му за то треба буџет од 130 милиона.
Иначе, Жоц превазиђен тренер који не ради на себи. Кошарка је еволуирала, а он и даље форсира игру по шаблону његових акција где има јако мало креативности и слободе за играче. Зато су играчи неснађени, то је све због њега. Још увек игра 'шах' на терену као пре 20 година кад се играло на мали број поена.
Месина је нпр био пар година у НБА, учио и сад примењује. Сви клубови играју модерније од Партизана. То му је прошле године сасуо у лице и Алимпије у сред крцате Арене. Шахирање је прошлост кошарке, Жоц је превазиђен тренер.

NY

pre 1 godinu

Prijatelju, nisu ekipe koje igraju slabe vec sistem takmicenja dozvoljava dosta opustanja ekipama. Iz tog razloga jake ekipe mogu da kalkulisu. Real je prosle sezone vezao mesec dana losih utakmica a na kraju igrao finale. U starom sistemu to nije moglo da se radi. Iz tog razloga smatramo da je EL nekada bila jaca i zanimljivija. Ako se u fudbalu obistini Superliga umesto Lige Sampiona, videcete o cemu pricamo.
Stvarno nekada treba da vam se nacrta kako biste shvatili.
(Prle, 07. oktobar 2022 21:41)

Jeli ti tražiš opravdanje? Pogledaj samo koji su timovi učestvovali. Lotomatika, Rytas, Estudijantes, Huventud,.. Da ne nabrajam dalje. Grupe gde Partizan nikada nije imao više pobeda od poraza a jednom i sa dve pobede otišao dalje. Koji su sastavi timova bili. Danas svaka ekipa 2-3 bivša NBA igrača. Igra se i dve utakmice nedeljno

Rade74

pre 1 godinu

Zasluženo izgubili,bezbodbrane još ni jedna ekipa jije pobedil.Lesortu pod hitno dati šut kartu.Zašto je Koprivica igrao samo 3 minute????Umesto da ga ćelići,on će ga unazaditi.Ne razumem.Prvi put me Željko razoćarao.

Cinjenice

pre 1 godinu

Zeljko je zreo za penziju. Ovakvom igrom ima svako da nas razbija bez problema. Odbrane nema, napad ispucavanja bez ikakve organizacije. Nije problem poraz, problem je sto odbrana ne postoji i sto se prima stotka od jedne od najgorih ekipa u Evroligi.

Nemanja

pre 1 godinu

Obradovic celu utakmicu protiv Albe u Berilinu igra sa 6 igrača! 31 - 14 asistencije. Ok Avramović povredjen, a ništa puno ne bi bilo drugačije jer nije pravi play! Dakle, fali odlican i inteligentan plej! Ofanzivni skokovi 14 - 7, Defanzivni skokovi 26 - 17!!! 40 - 24 Ukupno!!! Ok, povredjen Smajlagic, ali isto se ništa znacajno ne bi promenilo jer nije prava petica! Dakle, fali klasičan centar, jaka petica! Aman!!! Šta da gledam basket ekipu od 5 staranaca i jednog Srbina bez klasičnog top pleja i klasičnog top centra! 22 - 16 u faulovima za Albu, u otvorenim sutevima ko zna koliko, 100 primljenih poena, znaci ove strance apsolutno ne interesuje da igraju odbranu, bez ikakve agresivnosti! U napadu nema krštene akcije, sve na ulaze, sve na individualno. Ja ne znam, ali ovo je katastrofa u najavi ako se nešto ne promeni!!! Alba sasvim prosečna ekipa sa dobrim centrom i dobrim suterima za tri. A kako igramo odbranu, i suterski osetno slabija ekipa bi nas dobila!

WalterNBGD

pre 1 godinu

Par pitanja,da li je Alba bolji i skuplji tim,i da li imaju boljeg trenera?Kakva su ocekivanja posle ovakvog poraza?Dobice svaku cetvrtu utakmicu na buku i galamu.Zavrseno je sa kosarkom na nasim prostorima.Tuzno.

Aster Blistok

pre 1 godinu

NAJVECA PREVARA IKADA - Zek Ledaj ili kako god se zove, rupa na skoku, spor, kilav, bez cm skoka, a uz to ne igra nikakvu odbranu, svako va puno kako spolja, tako i unutra. ISTO SVE kao i prosle sezone, ood hitnk mu se zahvaliti i taj ogroman novac preusmeriti na kljucnog igraca koji ovde nedostaje a to je
CHRIS SIGLETON!

Ne ide to tako. "pod hitno đu sf zahvaliti"!!! I da mu se zahvalite, pare mora d ami isplatite. Nema tu, preusmeravanja novca, nego sav obećan novac se isplaćuje !!!!

aca

pre 1 godinu

Mi matori stvarno treba da zaboravimo detinjstvo i mladost. Sećam se kad su nas komunisti hapsili kad pevamo Oj Vojvodo Sindjeliću ili Marš na Drinu. Govorili su "ne Solunaši". Nisi smeo da nosiš srpsku zastavu niti bilo gde da staviš 4 ocila. Nisi smeo. Vredjao im se njihov drug Tito. Nije mogao da spava. Pa se išlo u zatvor da on može da zaspi. A sad ih gledam- Srpske zastave, pevaju Marš na Drinu. Solunaše. A ja ću da se pravim da sam budala i da se ničega ne sećam
(Sir Oliver, 08. oktobar 2022 01:42)

vaaoooo!! ko bi rekao da ste nekad bili tako hrabri? Pogotovo kad se uzme u obzir kako danas ne smete da zucnete vodji, ali da zucnete ne smete. I to u danasnje vreme kad smo zaduzeniji nego ikada, cene vece nego ikada i mladi kao nikada pre napustaju zemlju.

bvb

pre 1 godinu

Za ove sto porede poraze od 16 i 13. Ima jedna bitna stvar. KKP je gazen celu utskmicu, vubili skoro 30 razlike i primili 61 poen za poluvreme. Sa druge strane, Zvezda je 90 posto prvog poluvremena vodila, a onda igrala egal ili zaostajala 5 do 7 poena do pred kraj utakmice. Onih 13 je na ktlraju bila najveca razlika. I jos jedna bitna stvar. Efes je dvostruki uzastponi sampion i prvi favorit dok je Alba projektovana za jedno od poslednjih mesta.I jos jedna stvar, KKP ima budzet koji je veci od Albinog i Zvezdinog zajedno.

hrabri_krojac

pre 1 godinu

Ja se izvinjavam, može li iko racionalno da mi objasni zašto je Obradović ceo meč igrao sa 7 igrača? Šest stranaca i Anđušićem?
(Meklejn, 7. oktobar 2022 22:44)

Evo ja ne znam. Tako bi npr. ja da me stave da budem trener tamo nekim cudom. Posto se ne razumem mnogo meni bi najvise igrali najskuplji igraci jer bi se vodio logikom da ako su skupi mora da su dobri. A zasto trener koji je prosao sito i reseto u karijeri, ni ne pokusava da sa igracima sa klupe izmesa karte malo, ne ide mi u glavu.Ja drugo objasnjenje, osim njegovih godina nemam.

Rade74

pre 1 godinu

Ljudi moji ovaj Lesort je operisan od košarke.Prošlu sezonu je već pokazao,da je mnogo limitiran.Željko vraćaj Koprivicu.Gde je odbrana,ibit će nas trojkama.

nnn

pre 1 godinu

Tek ce sad biti katastrofa citati komentare, kada su i Zvezda i Partizan u Evroligi. Bice takmicenje u sto vecem prozivanju i nijedan komentar o samoj kosarci

Zapazanje

pre 1 godinu

15 razlike za Partizan! ajmooo Grobari!!
(građanin opasnih namera, 7. oktobar 2022 19:20)

Sine,samo tolika razlika je u prvoj cetvrtini ali za Albu.Izgleda da ste se zaigrali i previse poleteli,kao i prethodne sezone.Rekao sam i stojim iza toga,da cete biti medju 4 zadnje ekipe.

Diletant

pre 1 godinu

Ovo veceras je jako loše. Ne znam šta se dešava ali imam osećaj kao da igramo protiv nekog NBA tima. Alba igra brzo, konkretno, agresivno u odbrani a mi totalno suprotno, sporo i bez ideje. Ne može se bez plejmejkera, nema ko da organizuje napad a bez plejmejkera su nam i trenutni centri totalno neupotrebljivi. Ono što nisam očekivao je ovako loša odbrana. Nadam se da će se stvari srediti u drugom poluvremenu i da ćemo zaigrati bolje.

Zoran

pre 1 godinu

Tim bez ideje, koncepcije. Za to je trener odgovoran. Takodje neko kao Lesor , dalje od druge lige ne bi trebao o kosarci viseg ranga ni u snu da razmislja. Decko ne zna gde udara. Zek Ledej takodje suvi prosek..Sve u svemu ovo je tim za dno EL tabele.
Partizan nema centra...Komedija od tima ali bukvalno komedija...

Crudelta

pre 1 godinu

@Prle- Nema potrebe da se crta ali druže pre je bilo da ekipe u drugu fazu prodju sa skorom 2-8 ili 3-7 zato što su bile 4 grupe po 6 timova i po 4 išla dalje, jedno vreme direkt 1/8 a posle bilo ono 4 grupe po 4 pa dva najbolja dalje. Sada jeste tačno da velike ekipe mogu da imaju loš period ali oni to nadoknade pa se kad odigras 30 ili 34 meča normalno ovi najveći provuku a desilo se da je CZ ispala sa skorom 16-14. Ovaj sistem je neuporedivo teži jer ima previše utakmica u sezoni. Ekipe koje odu na F4 sada igraju bukvalno kao i u NBA nekih 90-100 mečeva.

Milioneri iz cirkusa

pre 1 godinu

Nego što nisu igrali Koprivica, Vukčević i Trifunović? Jesu povređeni ne daj bože, ili trener više veruje legiji stranaca?

Pall Mall

pre 1 godinu

Ne pred porazom nego pred blamazom protiv Albe. Puce stotka kao zvecka. Ovolike pare ovoliki milioni legija stranaca na celu ekipe Rumeni. I sta su uradili na početku EL postavili negativan rekord u prvih 13 minuta zaostaju čitavih 26 poena za protivnikom. To nije uspelo ni jednoj ekipi od kako se igra ovaj format EL. Bruka i sramota.

aca

pre 1 godinu

prvo sinoc radost za vecite u fudbalu, pobede i jednih i drugih a i veceras radost za navijace vecitih, poraz vecitih rivala. Svi mozemo srecni na spavanje :)

Handy

pre 1 godinu

Toliko sam godina citao komentare kako je ova nova Evroliga slaba da je evroliga bila mnogo jaca pre 20 godina... tako da nema nikakve frke da dobiju ovu smesnu Albu koja je medju gorim EL ekipama
(lokosss, 7. oktobar 2022 19:32)

Prijatelju, nisu ekipe koje igraju slabe vec sistem takmicenja dozvoljava dosta opustanja ekipama. Iz tog razloga jake ekipe mogu da kalkulisu. Real je prosle sezone vezao mesec dana losih utakmica a na kraju igrao finale. U starom sistemu to nije moglo da se radi. Iz tog razloga smatramo da je EL nekada bila jaca i zanimljivija. Ako se u fudbalu obistini Superliga umesto Lige Sampiona, videcete o cemu pricamo.
Stvarno nekada treba da vam se nacrta kako biste shvatili.
(Prle, 7. oktobar 2022 21:41)

Nekada si sa 3 pobede protiv smesnih ekipa mogao da prodjes dalje i domognes se nekako eliminacione faze uz malo srece da ti se poklope neki drugi rezultati, a sad to nije dovoljno vec moras da skidas skalpove i najjacim i istovremeno kidas u ABA (ako mislis da igras EL i naredne sezone). Sad ti ni 15-16 pobeda ne garantuje Top 8, dok si ranije mogao glat da osvojis titulu sa toliko pobeda u EL u sezoni. Ne treba niko da crta vec samo da mucnes malo glavom. Sto se tice neke zanimljivosti, pogotovu za navijace slabijih timova, tu se slazem sa tobom ali daleko da je taj sistem tezi od ovoga sad.

Stari jug

pre 1 godinu

Panter i Ledej nastavili tamo gde su stali prosle sezone, daleko od onoga za sta su dovedeni i placeni. Jedan nas Andjusic je pokazao koliko je bolji od nekog Pantera a koliko je jeftiniji. Prosle sezone smo imali Kuruca a sada se Kuruc zovu Naneli i Papapetru. Egzum dobar ali nije timski igrac. Partizan tanak na pleju i pod kosem, na krilu takodje. Odrastao sam uz Kicu i Praju, voleo romanticni Partizan sa nasim talentima a ovo sada ne znam kako bih nazvao, samo ga ne bih nazvao Partizanom. Evroliga ovakva nije po mom ukusu.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Izbaci više tog Lesorta napolje,vraćaj Koprivicu
!!!!Šta ti je Obradoviću???
(Rade74, 7. oktobar 2022 21:25)

Miletić bi bio mnogo korisniji od Lesora, momak bi makar pokupio defanzivne skokove. Lesor je baš dosta doprineo da Alba napravi 30-4 seriju. Štetočina i bezmozgovic.

Milovan

pre 1 godinu

Partizan 16 skokova manje i 17 asistencija manje i 15 trojki primio i izgubio 16 razlike, Zvezda 10 skokova vise i 6 asistencija vise i izgubila 13 razlike, ispade da smo igrali protiv Efesa da bi izgubili jedno 40 razlike. Zeljko sve titule sem poslednje si uzeo preko odbrane, prosle sezone Partizan je bio ocajan u odbrani i nista nisu uradili, ako i ove godine mislite neigrati odbranu bolje idi odma sa klupe. Ovaj Partizan ima potencijal u napadu jako dobar, Exum ipak ima NBA kvalitet ali Lesor je kriminal i nije mi jasno zasto su ga zadrzali, a Koprivica ocigledno nije jos dovoljno dobar za EL. Umesto Lesora morao je doci neki centar koji ima veci IQ od bubasvabe. Ako nam svaka ekipa ovako bude uzimala skokove u napadu bolje da odma istupimo iz EL.

Brzi

pre 1 godinu

Sramota! Zeljko zaista treba da ide i ne treba da igramo nesto na silu.
Svaka cast i neizmerno postovanje njemu i Pesicu ali obojica su ljudi i ne mogu da pobegnu od prirodnog. Stare.
U redu je da imaju savetodavnu ulogu, ali prvi treneri vise ne.
Sigurno uz Dudu u prva 5 trenera Evrope i to je to!
Za ovaj Partizan ko nabavlja novac svaka mu cast i treba da ostane. Svi ostali odmah otkaze i ispocetka.

Diletant

pre 1 godinu

Da li ste realni vi koji poredite FK i KK? Pa Evroliga je kao LŠ u fudbalu a FK ne moze da se kvalifikuje ni u Ligu Evrope. Ovo što FK igra je trecerazredno evropsko takmičenje, to je kao da KK igra Fibinu LŠ.
Ono što definitivno podržavam su kritike na izgled ovog tima i rezultati. Ovde nema hemije i nema emocija. Ovo nije onaj KKP na koji nas je Dule navikao i koga smo zdušno bodrili. Jedno je imati razumevanja za poraze domaćih mladih igrača, nije bilo para pa shodno tome i očekivanja nisu bila velika. Domaćim mladim igračima smo oprastali greške jer im je bilo potrebno sazrevanje a onda će to jednog dana vratiti u Partizanu ili u reprezentaciji.
Za ovu preplaćenu legiju stranaca apsolutno nemam razumevanje i ne želim da ih čekam. Dovedeni su da odmah prave razliku na terenu i da izginu za klub jer su za to plaćeni a ne da ih gledamo kako se šetkaju po terenu ili da su poput Lesora izgubljeni na terenu.

zmajognjeni

pre 1 godinu

Toliko sam godina citao komentare kako je ova nova Evroliga slaba da je evroliga bila mnogo jaca pre 20 godina... tako da nema nikakve frke da dobiju ovu smesnu Albu koja je medju gorim EL ekipama
(lokosss, 07. oktobar 2022 19:32)

Nisi cuo? Evroliga je ovo godine najjace kosarkasko takmicinje na svetu u poslednjih 10 godina.

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

Da smo celu utakmicu igrali zonu , Alba ne bi imala ovoliko otvorenih suteva.Samo da podsetim na zeljkove reci od juce ALBA IMA JEDNOG EKSTRA IGRACA , SIKMU, ALI SU SVI ODLICNI SUTERI. I ?? Sta smo ucinili protiv tih istih sutera. Nista, gledali smo ih.

Kide

pre 1 godinu

Isto pocela seozna ko prosle godine bar sto se igre tice.Nigde veze.Tim bez glave i repa.Nije bitan poraz vec nacin na koji igramo.Dal je moguce da igraci prime 60 poena za poluvreme.Svima skinuti 10% od plate za pocetak ukljucujuci i Obradovica.Alba ima odredjeni kvalitet ali su indijanska ekipa.Brzo igraju i sutiraju iz svake pozicije za tri i naravno pogadjaju ako im dozvolite.Sta je sa Obradovicem nije mi jasno. Dal je moguce da mu ekipa nema akcije i da ne zna da postavi odbranu.Procitan i providan.Gde je presing po celom terenu,gde je kombinovana zona,promene odbrane.Gde je gradjenje,skok? Na sta ovo lici.Za sta ste bre vi svi zajedno placeni tolike pare?Prva je ufakmica ali ako se ovo nastavi treba neko da odgovara.Savic,Obradovic ko god.Sramota!

Meklejn

pre 1 godinu

Ja se izvinjavam, može li iko racionalno da mi objasni zašto je Obradović ceo meč igrao sa 7 igrača? Šest stranaca i Anđušićem?

C i n i k

pre 1 godinu

Jos u 1.cetvrtini su izgubili.
Delovali su neuigrano definitivno, stranci su losi a sem Danila nikog bih izdvojio da je bio na nivou..

Konfučije

pre 1 godinu

Recicu nesto kao i prosle godine, Titule ne donose Holinsi, Ledeji, Adamsi, Bentili, Naneliji…oni donose pobede. Titule donose Lazici, Trifunovici, Dangubici, Kuzmici, Macvani, Davidovci, Berici…Sa petorkom stranaca ne mozes da uzmes Aba ligu a kamo li Top 8 El…Onaj ko oseca grb a ne lovu donosi titulu…
(Srx, 07. oktobar 2022 23:54)

Baš, tako!! Bravo za komentar. Dodaću i ja nešto samo u prilog, ovom što si napisao. Stranci ti daju, taman onoliko koliko su plaćeni. Ponekad, nešto više, ako imaju želju da se prodaju, dalje za veći novac. Ali to je rizik za ekipu, ameri su veliki soleri i potrošači lopti, jure statistiku, rezultat ih ne zanima. Domaći igrač je taj koji, daje onih čuvenih 110 posto, kad se lomi i kad je gusto. Na kraju biti 9 ili 13 u EL je isto, a dobro si hranio strance i ni jednog mladog igrača, našeg nisi afirmisao. U oba kluba isto. Velika je ovo tema i teško je u komentarima, analize praviti.

Dart Vejder

pre 1 godinu

Zvezda skupo prodala kožu sa 13 razlike.,a Partizan doživeo težak poraz sa 16 razlike.
(Oce to oce, 8. oktobar 2022 07:16)

Možda ima veze sa time ko je protiv koga igrao... A možda i sa time kako je tekla utakmica. Nemoj da si mrzitelj, danas je baš lep i sunčan dan. Nemoj da te dotiču naslovi. Biće bolje. A bićete i vi bolji, ne sekiraj se.

Miskec

pre 1 godinu

Svake godine pre pocetka kosarkaske sezone isto, ali bukvalno isto:"Osvajamo sve, dosta je bilo terora drzavne miljenice, vratila se kosarka tamo gde joj je mesto, CZ po obicaju nece uraditi nista, najvise f17, mi smo jedina sansa srpske kosarke, f4 osiguran, Efes, Real, Barselona i mi, ako udjemo u finale osvajamo sigurno ...!"
A onda, otreznjenje, bolno!
Pricajte i pisite sta god hocete, poraz nije slucajan, splet okolnosti i slicno, ocigledno je da je Alba bila prejaka, a gde su tek timovi iz gornjeg dela jacine!
Najbolji kosarkaski trener Evrope (ovo zaista mislim) nema razloga da se zali, ovi kosarkasi su njegov izbor!

Ivan

pre 1 godinu

ala likuju sada ovi nasi (ne znam ni kako da ih nazovem) u skupstini. uspevaju da odrze podeljen narod, nesloga im ide na ruku tj. ovo se izučava...

drvobradi

pre 1 godinu

@Goks
Switch odbrana je skoro pa zaštitni znak NBA lige. Pogotovo poslednjih 10g. Problem Partizana je neuigranost tima, što u napadu što u odbrani.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Koliko se samo miliona uložilo u ovu prazninu... Organizovano vođenje navijača...Emotion, mentality... I na kraju Coungradulations!

cole

pre 1 godinu

odgledao sam poluvreme zvezde i deo prve cetvrtine grobara. zvezda se jos i drzi jer igra timski...grobari pucaju jer igraju individualno. razlika u pristupu igri, drasticna!

istina je tamo negde

pre 1 godinu

Opet Zvezda bruka srpsku košarku. Gubi od prvaka Evrope sa 1 razlike na poluvremenu dok se Partizan junački nosi sa paklenom ekipom Albe i gubi samo 26 razlike na polovini druge četvrtine

veliki strumf

pre 1 godinu

Нисте ви за Евролигу! Ни за Еврокуп нисте били, то се видело свих година уназад.

iskreno

pre 1 godinu

Lepo sam ja pisao da je Željko ispušena muštikla, dobio sam stotine minusa. Najveća slabost ove ekipe Partizana je upravo on...

ferdinand

pre 1 godinu

Gosin Obradovića je pregazilo vreme u košarkaškom smislu. Bolje da lepo uživa u penziji nego da se bruka košarkom koja je prevaziđena.

Desmond Hume

pre 1 godinu

Žali bože bačenih para, možda dobijemo neku utakmicu kao domaćini, ovo na strani nemamo čemu da se nadamo.Razumem da je početak sezone, ali svima je početak sezone, a nasa igra je preslkana kao prošla sezona.Odbranu tradicionalno ne igra niko, ‘ladno smo primili u evropskoj košarci preko 60 poena za poluvreme.KATRASTROFA!

Borkes

pre 1 godinu

Nije mi samo jasno kako Obradovic misli da razigrava nase mlade igrace. Koprivica, Vukcevic, Trifunovic, Djordjije ukupno 10 minuta. Sve stranci igraju i Andjusic. Ne gleda mi se ovakav Partizan.

urke

pre 1 godinu

Prijatelju, nisu ekipe koje igraju slabe vec sistem takmicenja dozvoljava dosta opustanja ekipama. Iz tog razloga jake ekipe mogu da kalkulisu. Real je prosle sezone vezao mesec dana losih utakmica a na kraju igrao finale. U starom sistemu to nije moglo da se radi. Iz tog razloga smatramo da je EL nekada bila jaca i zanimljivija. Ako se u fudbalu obistini Superliga umesto Lige Sampiona, videcete o cemu pricamo.
Stvarno nekada treba da vam se nacrta kako biste shvatili.

Prijatelju, nemas ti pojima...gledao si nekada daaaavno neko drugo takmicenje.
Jake ekipe naprave seriju pobeda pa onda kalkulisu, odmaraju..
Ako u startu vezes poraze, tesko se vracas, eventalno juris osmo mesto.

Miskec

pre 1 godinu

Pa kako sad poraz, ne razumem, za Zvezdu znate da nece nista uraditi, kao sto vec znate da uzimate sve pehare.
Ma da, u stvari ovo ste namerno izgubili, da se ne vidi koliko ste jaki!

Sasko

pre 1 godinu

Srećna prva stotka i nadam se da će ih biti još dosta! Nego, pitam se šta bi bilo da nema čuvenih Željkovih principa odbrane...

Ivan KG

pre 1 godinu

Evo je i stotka i to lagana. Kakva bruka i sramota. Pojma nemamo, nas bilo koja ekipa u Evroligi ima da razbija. Imamo duplo veci budzet od Albe i oni nas ovako lagano rutiniraju.

Copab

pre 1 godinu

Шта би са Копривицом и Вукчевићем?! Ово је била игра мачке и миша. Без правог центра, свака утакмица ће бити ноћна мора што се тиче скокова. Такође, фали плеј. Мадар није евролигашки потенцијал...

Naša posla...

pre 1 godinu

Partizan sa ovakvim pristupom je zalutao u Evroligu…

Željko nije uspeo plaćene strance da natera da se spuste u stav…

U napadu protok lopte ravan nuli, previše driblinga, cela igra “jedan na jedan”, nema saradnje…

Liče na United u fudbalu…

Mnogo mnogo uloženih sredstava, a kvalitet igre na jako jako lošem nivou…

Baskonija iduće kolo biće igra mačke i miša…

deltavlada

pre 1 godinu

Kakvi su ovo komentari da fali plej i ko zna sta.Fali odbrana. Kad primis 61 poen za poluvreme je noda primis 120 na kraju. 61 poen za poluvreme sve govori. Nema odbrane. Legija stranaca bez mozga.

AtG

pre 1 godinu

Poraz nije uopšte težak, štaviše veoma je lekovit. Ko hoće da vidi i ispravlja nedostatke, naravno. Glavni problem su skok i odbrana. I gubiće se utakmice uprkos tome što će se davati gotovo uvek 80+ poena. Partizan je tanak na pozicijama 4 i 5, a dok se ne vrati Avramović i na kecu. Ne verujem da ovako koncipirana ekipa može da se pobije na terenu. Sinoć je samo Egzum igrao ozbiljnu košarku. Kad ti osam protivničkih igrača da trojku znači da ih puštaš da rade šta hoće. Nemoguće je da se baš svi razigraju protiv tebe. Bilo bi zanimljivo videti statistiku da li će postojati tim sa više primljenih trojki. Dakle, ko hoće da vidi mora da bude zahvalan na porazu od Albe jer je ogolio sve mane trenutnog tima i načina na koji je koncipiran i kako se vodi.

Pero

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 08. oktobar 2022 07:53)
Legendo ,vi ste nekako sa 20+ svukli na 16 ,a Zvezda je većinom meča vodila i imala jednu (zadnju) lošu četvrtinu .

Rumeniloooo

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 08. oktobar 2022 07:53)

Dečaku, nemoj uporedjivati poraz od prosečne Albe i poraz od Efesa...p.s. još falila dva odlična domaća igrača, pa mozda i trećeg Raduljice koji ima neverovatno iskustvo

Doc. dr

pre 1 godinu

Tuga je sto Partizan gubi vecim delom igrajuci sa preplacenim prosecnim strancima, dok domaci igraci greju klupu. Daleko je ovaj Obradovic od onog Obradovica kada je bio na pocetku svoje trenerske karijere u Partizanu.

Mikeli

pre 1 godinu

Sa ovakvom igrom teško ćete na f4 instalacijo. Nego gde su vam ovi silni mladi igrači koje imate? Ja vidim samo strance plus Anđušića, a on tesko da je mlad igrač

Hahahhahah

pre 1 godinu

Da vidimo sta ce panteri pre da gledaju?!

Kako Partizan rastura Albu ili kako Efes rastura FMP?!
(Grobar, 7. oktobar 2022 19:24)

Samo da javis Albi da ste institucija. Oni nisu obavešteni o tome.

ikis

pre 1 godinu

Zvezda za poluvreme od Efesa 35, Partizan za cetvrtinu od Albe 33, sve je jasno, grupa rekreativaca malo se seta po Evropi. Sad ce nam neki objasnjavati da je Alba ustvari jaca od Efesa. Obradovic bukvalno nista nije uradio da podigne nivo igre od kada je dosao.

Milutin

pre 1 godinu

Ova ekipa Partizana nemože da "preuzima",ima li to neko da kaže treneru?Tako da ova ekipa igra bez odbrane,kao i prethodne utakmice!

Ajgor

pre 1 godinu

Tim od 10 milona eura neiskusnih igrača. I najboljim trenerom univezuma.
(Ajgor, 07. oktobar 2022 21:03)

10 miliona je nista za EL. Valjda si to naucio do sada. Sa 9 milki ste bili 14-18 godinama.
(Petar, 07. oktobar 2022 21:33)

Kako sad to? Pa zar niste tada posprdno pričali o Zvezdi i TOP16?

Pele

pre 1 godinu

Ali cemo se nauzivati gledajuci zvezdu i partizan u evroligi :) partizan ima poene ali nema odbranu a zvezda ima odbranu ali nema ko da da kos mozda kad bi spojili ove strance iz partizana i zvezde mozda bi napravili dobar tim za top 8 evrolige . U svakom slucaju znam da nije moda i da zoc ne gleda ko je stranac ali da sem andjusica niko od domacih igraca ne igra nije u redu . Komentar jednog zvezdas

es

pre 1 godinu

ja ne mogu da verujem da su izgubili.Pa kako,zar oni nisu harali Evroligom kad je bila mnogo teža,kad su bile grupe sa strasnim Buđevelnikom i Prokomom, i gde samo 80% grupe ide dalje...
zar ovo nije smesna Evroliga sada...

Milisav Vokri

pre 1 godinu

Dragi gledaoci, valjalo bi i odbrana da se malo igra. Nisam odavno video da neka ekipa u evroligi primi 61 poen za prvo poluvreme!!! Naravno 100tka je logican splet dogadjaja na kraju

nije dobro

pre 1 godinu

Partizan 16 skokova manje i 17 asistencija manje i 15 trojki primio i izgubio 16 razlike, Zvezda 10 skokova vise i 6 asistencija vise i izgubila 13 razlike, ispade da smo igrali protiv Efesa da bi izgubili jedno 40 razlike. Zeljko sve titule sem poslednje si uzeo preko odbrane, prosle sezone Partizan je bio ocajan u odbrani i nista nisu uradili, ako i ove godine mislite neigrati odbranu bolje idi odma sa klupe. Ovaj Partizan ima potencijal u napadu jako dobar, Exum ipak ima NBA kvalitet ali Lesor je kriminal i nije mi jasno zasto su ga zadrzali, a Koprivica ocigledno nije jos dovoljno dobar za EL. Umesto Lesora morao je doci neki centar koji ima veci IQ od bubasvabe. Ako nam svaka ekipa ovako bude uzimala skokove u napadu bolje da odma istupimo iz EL.
(Milovan, 7. oktobar 2022 22:08)

Sve tacno. Alba je imala i bolji procenat suta, narocito za dva poena - ali to verovatno dosta potice od ofanzivnih skokova i lose odbrane Partizana. Moram, po prvi put, da priznam da nesto skripi kod Zeljka - veliki je trener, sigurno zna sve sto jedan trener moze da zna, strast je tu, ali tim ne izgleda dobro...

rajko

pre 1 godinu

Partizan kao i prošle godine katastrofalan skok u odbrani.Od 31 lopte pod Partizanovim košem Partizan 17 skokova u odbrani ,Alba 14 skokova u napadu.Neshvatljivo da Željko godinu dana ne može to da popravi.Sa takvim skokom u odbrani ne može se dobiti maltene niko osim ako ekipa ima izuzetan šuterski dan.Odbrana isto loša,retke su utakmice na kojima Partizan prima ispod 85 poena.

veliki strumf

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 08. oktobar 2022 07:53). Да си гледао утакмице знао би да се Звезда држала више од 3/4 и да је пала тек пред крај меча а играч је ПРОТИВ ШАМПИОНА ЕВРОПЕ! А ви сте губили 15 разлике већ после 1/4, а ишло се и до 26 (46-20). И то против Албе која је 17 “фаворит” Евролиге! Зато ћутите бар кад сте се жестоко остамотили.

Bane

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 8. oktobar 2022 07:53)
-16 od Albe ti porediš sa -13 od aktuelnog dvostrukog prvaka Evrope, Efesa?

Pazarc

pre 1 godinu

Težak poraz i Zvezde i Partizan Al navijači partizan se bune oko naslova ove dve utakmice netreba da se bunite jer Partizan je gubio 20 razlike od samog počeka utakmice dok Zvezda se borila dobro do kraja treće četvrtine…a i sudije su isticale dosta na pobedu Efesa…bilo je sramnih faulova u korist Efesa

super

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 08. oktobar 2022 07:53)to je bezveze ali ako si gledao obe utakmice ili pratio rezultate Zvezda je vodila ili bila u egalu 3/4 a onda je u 4/4 prodala 3-4 lopte i zato je izgubila 13 razlike dok je Partizan bio loš celu utakmicu u prvoj četvrtini je bilo već -15 i tokom cele utakmice je bilo između -14 do -20...

Batko

pre 1 godinu

Dakle poraz od 16 razlike je “težak poraz”, a od 13 razlike “skupo prodata koža”?
(Mare, 08. oktobar 2022 07:53)

Zavi protiv koga i na koji način.
Ako ti je to zasmetalo u svemu onome što se dešavalo sinoć na te dve utakmice, super

rajaram

pre 1 godinu

Navijač sam Zvezde, ali pratim EL, vec drugu sezonu, mada je sami početak, Partizan ne posvećuje pažnju ODBRANI,
primiti 100 poena, Alba se ispucavala zadnjih par minuta, sramota, tu se odbrana igrala nije...

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Navijač sam Zvezde, ali pratim EL, vec drugu sezonu, mada je sami početak, Partizan ne posvećuje pažnju ODBRANI,
primiti 100 poena, Alba se ispucavala zadnjih par minuta, sramota, tu se odbrana igrala nije...
(rajaram, 08. oktobar 2022 13:22)

Alba se ispucavala celu utakmicu. Ovi nesrećnici nisu znali gde teraju. Bilo i -26.

Milovan

pre 1 godinu

17:2 serija Albe, toliko iskusnih igraca Panter, Exum, Naneli i da niko ne moze da zaustavi seriju Alve da igraju protiv Reala ili Barse oa ajde nego Alba...

Mance

pre 1 godinu

jedno je šta je na papiru, gas u medijima i na fan stranicama po instagramu a drugo je da se vrati posle 8 god i oseti takmičenje, to se vidi posle prve četvrtine.

Jb

pre 1 godinu

B R Z I su, sve sto rade na terenu rade brze od nas, svaki element kosarkaske igre. Tako nam je i reprezentacija igrala, sporo. Kad na to dodate malo asistencija, znaci bez suta jer sut iz jedan na jedan kod nasih igraca je nauka, i to , dobijete ovo sto gledate. Stvarno je neverovatno neshvatanje nasih trenera u kom pravcu ide kosarka i nedostatak zelje da se menjaju. Partizan u odnosu na Albu nije imao nista, nula, sut skok asistencija???!!!. Pocetak je sezone, pa nece biti bas tako, svima je pocetak i ako se vratimo unazad mnogo je vise onih koji pocnu lose i lose zavrsi nego da se podignu

Gazda

pre 1 godinu

Pocetna petorka sa Koprivicom, Vukcevicem i Trifunovicem za uvodnih pet minuta odigra 16:16. Onda udju legionari i Alba za 5 minuta napravi seriju 17:2.
Ne bi mi ni jedan primio platu, osim Egzuma.