Petak, 07.10.2022.

10:00

Zvezdina evroligaška odiseja – potcenjivanje ili realnost?

Jedna od ekipa koje su napravile najveći broj promena u pauzi između sezona i kojoj mnogi ne predviđaju poziciju koja vodi u nokaut fazu je – Crvena zvezda.

Izvor: LN

Zvezdina evroligaška odiseja – potcenjivanje ili realnost? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Aster Blistok

pre 1 godinu

Na žalost, realnost. Zvezda ima slabu ekipu i slabog trenera. Za Evroligu, veoma slabo. Taško da će Zvezda imati više od nekoliko pobeda.

rajaram

pre 1 godinu

Koliko razocaranih i koliko negativnih komentara, polako ni počeli nijesmo, dajte malo pozitivne, mozda npr dobijemo Toplica ove sezone, Lazarevica, mozda ovaj iz Australije iznenadi, kao i Petruševa, pa nije zaboravio da igra, ljudi
Malo podrške
Ja imam 42 sjecam se mnooogo gorih epoha igrača, trenera...

rajaram

pre 1 godinu

Nije mi jasan potez sa Raduljicom, bez ako je extra spreman i motivisan isto kao što neznam šta u ovoj ekipi traži Kuzmic koji realno nije nivo nekadašnjeg igrača i centra, mogli su ga bar pozajmiti FMP, plus njegove godine( koliko je puta posle god napravio vezane greske u sam par minuta na oba kraja, koliko je samo nervirao, kad ostane kratak na prvom pbruču itd itd)
Ovaj amer je def dvojka bek suter, i tu ga treba sa Nedovicem mijenjati, a trebalo je dovesti čistog pleja, saasistencijama u rukama
Trece morali smo zadržati kalinu
IPAK DOBAR JE TIM SAD DOSTA ZAVISI OD TRENERA JBG.. IDEMO DALJE!!

Vdusan

pre 1 godinu

Mozda CZ i nije “najlosija ikada”, mozda samo mi nemamo bas neka ocekivanja, jer u timu ima gomila nepoznanica. Znacemo vec za mesec dana kuda plovi nas brod. Ne treba se sekirati, jer se kraj evrolige kao takmicenja, cini mi se, nazire. Klubovi imaju samo rashode, pogledajte Barsu i Real, ne zna se ko je zaduzeniji.

A sto se tice kvaliteta lige, liga je otprilike ista, ili slabija, jer Partizan, Virtus i Valensija nisu isto sto i CSKA, Zenit i Uniks.

Nebo7

pre 1 godinu

Realnost je da je Zvezdin budžet jedan od najmanjih u EL. Tokom leta su u cilju nadoknađivanja ključnih odlazaka – Kalinić, Volters, Davidovac i Holins, dovedena osmorica, ali i propuštena prilika da se to uradi „planski“. Nagomilane su pozicije koje pokrivaju unutrašnju igru i potpuno nejasna uloga Petruševa, koji je kao i javnost bio iznenađen potpisivanjem Raduljice. Nejasan je i rezon kluba da prošle godine kritičnu poziciju „5“ koju su izneli Kuzmić i Mitrović, pojača dovođenjem čak tri centra?! Ako je već Petrušev izabrao Zvezdu da bi igrao EL i kroz minute povratio formu i uspeo da se nametne Philadelphia 76ers, kako je moguće da ima konkurenciju u još 4 visoka igrača? Savremena košarka forsira bržu igru i traži prilagodljive koji mogu da igraju na više pozicija. Davidovac je mogao na „3“ i „4“, Kalinić da brani sve od beka do krilnog centra, a falila je „4“ koja dobro šutira s distance. Doveden je Bentil, ali on ne može da se spusti na „3“, a može da zida na niskom postu i igra lažnu „5“. Ostao je vakuum na „3“, a univerzalni igrač samo je Lazarević, koji može da brani skoro sve pozicije. Premalo je bekova, naročito ako se u obzir uzmu Nedovićeva ranjivost, Adamsov debi i neizvesnost prilagođavanja, šuterska ograničenja Markovića... Narušena je timska hemija kao najjači adut. Po meni, realnost je 15. mesto, sve preko veliki uspeh. Ne zaboravite da timovi rangirani ispod Zvezde osim ASVEL nemaju manji budžet, ali imaju ambicije da poprave utisak iz prošle sezone.

iguadala

pre 1 godinu

Slažem se sa komentarom da su igrači previše gomilani na nekim pozicijama. Na prvi pogled deluje da nema reda i poretka u ekipi, da nema vođu na terenu i nekog ko bi u odlučujućim momentima preuzimao stvar u svoje ruke. Možda će to biti Nedović ali nisam sasvim uveren u to.
Sa druge strane profil igrača koji su na raspolaganju može ukazivati na to da će svi biti usmereni na timsku igru. Uz dobre treninge, stavljanje fokusa na čvrstu i jaku odbranu, pravilno raspoređenu minutažu na terenu, svi nedostaci se mogu anulirati.
Vrlo je moguće da će tim kroz vreme napredovati i više nego što mi kao navijači očekujemo. Tu govorim i o treneru Jovanoviću koji zaslužuje poverenje i šansu i podršku svih nas koji volimo Zvezdu.
Dobra stvar je što Zvezdu niko neće doživljavati kao favorita, ali ako se kockice lepo slože i timska igra bude na očekivanom nivou, Zvezda može postati tim protiv koga niko neće želeti da igra, a iz takve percepcije i velikog samopouzdanja se kreira osnova za velike rezultate.
Zaista me ne bi čudilo da ovaj tim eksplodira negde od Marta, Aprila naredne godine i nisam siguran da će Partizan tako lako do titula u Aba ligi i domaćim takmičenjima.

Stevan

pre 1 godinu

Звезда ће освојити Аба лигу, једино је Словенци могу зауставити, али не играчи него судије. За ЕЛ нам нису дали буџет. Добро је да смо се ослонили на српске играче.
Пуна подршка овим момцима и старим Звездиним борцима: Недовићу, Марковићу, Добрићу, Лазићу, Ивановићу, Митровићу, Кузмићу!
(Стара школа, 07. oktobar 2022 11:18)

Mozda. Mi cemo jos ove godine moci koliko-toliko da pariramo Partizanu. I to je to. Ne pada mi na pamet da kukam ili da imam nerealna razmisljanja, pokusavam da budem realan. Oni imaju najmladji tim u Evroligi, imaju iskusnog trenera, imaju igrace koji mogu jako da napreduju, imaju igrace pod visegidisnjim ugovorima. Mi to nemamo. I to je jednostavno tako.

BOKI

pre 1 godinu

stranci im ne daju šanse zato što ih vodi trener početnik u evroligi ali to ne mora ništa da znači niti da bude presudno.
s druge strane domaći mediji se upinju da nam objasne kako je zvezda nekakav autsajder a realno imaju najveći budžet u svojoj istoriji.
očekujem i da će dovesti još jednog ili dva igrača i sa njima će plasman u top8 biti realnost

Стара школа

pre 1 godinu

Звезда ће освојити Аба лигу, једино је Словенци могу зауставити, али не играчи него судије. За ЕЛ нам нису дали буџет. Добро је да смо се ослонили на српске играче.
Пуна подршка овим момцима и старим Звездиним борцима: Недовићу, Марковићу, Добрићу, Лазићу, Ивановићу, Митровићу, Кузмићу!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Tim i nije toliko los ako se dovede jos jedan igrac na 1 koji ima kontrolu sa loptom. Kuzmic je visak tu, ali ostale pozicije su dobro pokrivene. Ako gledamo po pozicijama na 5 imamo Martina, Petruseva, Kuzmica i Raduljuci. Na 4 imamo Bentil, Mitrovic, Ilic. Na 3 imamo Holand, Lazarevic i Lazic. Na 2 sada se vidi da ce Adams to da igra imamo pored njega i Nedovica i Dobrica. Na 1 Markovic i Ivanovic. Bukvalno nam na 1 sa ovom postavkom nedostaje igrac i onda imamo po 3 igraca na svakoj poziciji. Znaci ce to zbog umora, povreda, svega…tim nije los, trener je solidan, nemamo neka velika ocekivanja ove sezone. Nase je da podrzimo momke na terenu, neka se bore pa dokle doguramo.

dzoni

pre 1 godinu

opterećujemo se glupostima, jedina realnost je da ni partizan ni zvezda nemaju tim za top 8, teško čak i kad bi se spojili, mada realno sem nedovića i dobrića niko iz zvezde i nema mesta u petorci partizana, biće i zvezda i partizan na nekoj poziciji od 9-18 s tim što bi pre rekao da će naši klubovi biti bliži 9tom mestu nego 18tom iz razloga što igraju sve utakmice maksimalno dok ove veće ekipe kad izgube šanse za top 8 krenu da tankuju tako da bi u drugom delu sezone trebali da dobijemo više utakmica....i sigurno će da se i koriguju sastavi tokom sezone...zvezda na trojci i možda pleju ako od ovog adamsa ne bude ništa a sva je prilika da će da bude tako, partizan na centru eventualno plej....tako da će tek posle januara da se vidi neko realno stanje....treba da uživamo u evroligi dok uopšte i igramo...a pitanje do kad ćemo jer ni zvezda ni partizan nemaju ni trećinu zdravog budžeta u odnosu kako troše....kad pukne ovaj sistem pranja državnih para završiće ko cibona

Observer

pre 1 godinu

Ne vidim nekog vodju u ovoj ekpi. Mozda je bilo mnogo bolje da je dovedeno manje igraca ali da su oni kvalitetniji, 3 pozicije su kljucne - plej, bek suter i centar. Adams se nije pokazao, mislim da nije EL kvalitet. Markovic i Ivanovic su ljudu za epizodne uloge, Ivanovic doduse zna da bljesne da da 15 poena ali nije konstantan. Nedovic znamo kakav je, vise povredjen nego sto igra, u nedostatku pravog beka sutera bojim se da ce se ispucavati dosta. Od Dobrica ocekujem da povuce jace ove godine. Lazic i Lazarevic su odlicni u odbrani ali jako limitirani u napadu, slab dribling, sut preskroman, a znamo protiv kakvih ekipa igramo, daju ti nekolike trojke nisi se ni okrenuo. Bice problem sut ove godine, pogotovo za 3, onaj Holand voli da je pripali, ali za sad je to bas onako... Bentil moze imati dobru ulogu videcemo kao i Mitrovic, nekako mislim da bi njih dvojica mogli da nose tim. Sto se centara tice Petrusev je nepoznanina, nije igrao godinu dana, sigurno je to zestok pad u odnosu na period u Megi. Martin ce povremeno imati dobih partija ali u susretima sa ekipama kao sto je Real, protiv gorostasa kao sto su Tavarez ili Poarje nema sta da trazi, limitiran je zbog visine. Videcemo i na koga se nece racunati previse dal Kuzmic ili Raduljica, misim da se jedan od njih nece skidati.

Brada_BG

pre 1 godinu

Mislim da ce Efes veceras da nas naduva sa trideset razlike. Zaista u poslednjih 8-9 godina nikad nisam imao losiji predosecaj kad je Zvezda u pitanju.

Nije mi jasno ..

pre 1 godinu

"Sve u svemu, ovo je jedna nova ekipa sa novim i mladim trenerom, te i promenjenim stručnim štabom u na prvi pogled nikad jačoj Evroligi"

Kako to da odjednom postade nikad jača Evroliga a nema ruskih klubova koji su uvek tu bili u top 8??? Prethodnih godina evroliga je bila slaba ili sta??? Sad posto je tu partizan postade nikad jača?

Dag Kristi

pre 1 godinu

Mislim da ce Efes veceras da nas naduva sa trideset razlike. Zaista u poslednjih 8-9 godina nikad nisam imao losiji predosecaj kad je Zvezda u pitanju.
(Brada_BG, 07. oktobar 2022 10:01)

Nema teorije, Efes nije složio kockice, još nemaju igru, ovo će biti maksimalno plus 6-7 za Efes. U Bg-u će nas nakantati 30 razlike.

cinjenica

pre 1 godinu

Tim je najeftiniji i najtanji u celoj evroligi , to je činjenica u poredjenju sa Partizanom nebo i zemlja...rezervisti, neki igraci koje niko nece u evroligi osim nas, neki su prosto visak , nemamo plejmejkera Adams nije plej .

stefanDelija1989

pre 1 godinu

Iskreno mislim da cemo ove sezone max 15 biti… po meni bas lose sklopljen tim plus neiskusan trener. Bog nek nam je u pomoci. NAPRED ZVEZDA SAMO NAPRED ZVEZDA!

To je cinjenica

pre 1 godinu

Pa dajte zvezdi skup tim kao igokea pa ce da bude rezultata , a da je bila podrška zna se koga, zvezda bi svake godine igrala top 8 , ali je sa skromnim timom pravila cuda...

Mohikanac

pre 1 godinu

cinjenica

"nemamo pleja"... Marković, Ivanović , Topić ...znači tri igrača.

Možda Adams nije plej ili ne onakav kakav ti zamišljaš ali to je četvrti igrač koji može to da igra i još Nedović.

Ukupno 5 igrača koja mogu da igraju plejmejkera.

Kao i na drugim pozicijama sem možda krilo mada i tu ima igrače sa drugih pozicija koji su polivalentni Zvezda ima širok roster. 15 igrača.

Nije kvalitetan slažem se ali vremenom će se iskristalisati prva/druga opcija po poziciji, sezona je duga.

Trener ...za mene najveća misterija...doneće neke druge akcije to se već vidi ali i određena anarhija i stihija...toga ranije nije bilo...nedostaje disciplina u igri i biće to njegov verovatno najveći problem.

Zvezda ima solidan potencijal u rosteru a da li će trener to da posloži nisam siguran.

vlaca

pre 1 godinu

Daj boze da udje u top 8 ali tesko kad prosle godine nisu mogli imali sansu bez Ruskih klubova.Prije ce Partizan u top8 nego Zvezda.Partizan je u kosarci kao Zvezda u fudbalu.Ali super imamo dva kluba u Evroligi oba cu da.pratim to je uzivancija za sport

Morgot Bauglir

pre 1 godinu

Od kada igramo EL ovo je ubedljivo najlošiji tim. No, to nije ni čudo jer ga je selektovao lićno Čović doktor. Iz petnih žila se upinje da dokaže kako je on najzaslužniji za Zvezdne uspehe a ne Radonjić. Očekuje nas loša sezona.

bvb

pre 1 godinu

Na veliku zalost, Zvezda ove sezone lici na ekipu koja je sklapana bez ikakve koncepcije. Covic se zaigrao menadzera, postavio je na celo tima coveka koji se nece pitati ni za sta i koji nema iskustva. Budzet je slupan na staklenog Nedovica, a kao pojacanja nam predstavljaju igrace iz EK i Australije. Martin moze da bude dobar, ali je imao ozbiljnu povredu i u padu je. Bentil bi isto imao sezonu za zaborav da pola Olimpije nije bilo povredjeno na kraju sezone.Petrusev isto. Ilica se mi ne planira za EL koliko vidim. Raduljica je rekreativac, bukvalno je dosao na poziciju Cirbesa. Ivanovic bi mozda mogao da iskoraci ali mislim da nema kvalitet za EL. Bas ne znam sta da mislim, moze da ispadne bas dobra sezona, nekom ludom srecom ali su mnogo vece sanse da sve ode dodjavola.

Duh

pre 1 godinu

Vise me brine odsustvo igraca koji su takozvane ubice Grobara, a naravno to su ljudi koji su ukupno na svim utakmicama bili najbolji kad je trebalo. Kalinic, Davidovac, Cirbes od prosle sezone. Davidovac i Kalinic uvek najbolji kad je najbitnije, a Cirbes u svoje vreme bukvalno je terorisao u najbitnijim utakmicama sad vec davnih sezona. To je taj duh koji ce nedostajati.

Radonjic

pre 1 godinu

Kad zavrsimo 7 u aba ligi, kada osvojimo 0 trofeja, kada zakukamo da nas sistematski unistavaju, e onda će zvezda moci da dovede skupe igrace kao Igokea

Bradilic

pre 1 godinu

Nikad gori posao Zvezde, nazalost. Jovanovic je i dalje neiskusan trener, bez dovoljno kvaliteta za Evroligu, covek je dobio otkaz u Ciboni, a sad treba da igra protiv Efesa? Za prvog pleja dovedena macka u dzaku, najvece pare date igracu koji ce odigrati mozda 15 utakmica u Evroligi, o Petrusevu ne treba trositi reci, Raduljica ne znam ni da li je trenirao prethodne 2-3 godine. Dovedena 2-3 stranca jos, jedan iz Evrokupa, Bentil igrao 10min u Milanu, Martin treci centar Olimpijakosa. Na to povreda Dobrica i dobije se realno jako jako losa ekipa. Nadam se da gresim, ali Olimpijakos je pokazatelj kako ce sezona izgledati. Nece biti 40 razlike, ali broj pobeda ce biti mizeran. A veceras sve ispod 25 je dobro. Nazalost je tako, to su sve cinjenice.

Nije mi jasno ..

pre 1 godinu

"Sve u svemu, ovo je jedna nova ekipa sa novim i mladim trenerom, te i promenjenim stručnim štabom u na prvi pogled nikad jačoj Evroligi"

Kako to da odjednom postade nikad jača Evroliga a nema ruskih klubova koji su uvek tu bili u top 8??? Prethodnih godina evroliga je bila slaba ili sta??? Sad posto je tu partizan postade nikad jača?

cinjenica

pre 1 godinu

Tim je najeftiniji i najtanji u celoj evroligi , to je činjenica u poredjenju sa Partizanom nebo i zemlja...rezervisti, neki igraci koje niko nece u evroligi osim nas, neki su prosto visak , nemamo plejmejkera Adams nije plej .

bvb

pre 1 godinu

Na veliku zalost, Zvezda ove sezone lici na ekipu koja je sklapana bez ikakve koncepcije. Covic se zaigrao menadzera, postavio je na celo tima coveka koji se nece pitati ni za sta i koji nema iskustva. Budzet je slupan na staklenog Nedovica, a kao pojacanja nam predstavljaju igrace iz EK i Australije. Martin moze da bude dobar, ali je imao ozbiljnu povredu i u padu je. Bentil bi isto imao sezonu za zaborav da pola Olimpije nije bilo povredjeno na kraju sezone.Petrusev isto. Ilica se mi ne planira za EL koliko vidim. Raduljica je rekreativac, bukvalno je dosao na poziciju Cirbesa. Ivanovic bi mozda mogao da iskoraci ali mislim da nema kvalitet za EL. Bas ne znam sta da mislim, moze da ispadne bas dobra sezona, nekom ludom srecom ali su mnogo vece sanse da sve ode dodjavola.

stefanDelija1989

pre 1 godinu

Iskreno mislim da cemo ove sezone max 15 biti… po meni bas lose sklopljen tim plus neiskusan trener. Bog nek nam je u pomoci. NAPRED ZVEZDA SAMO NAPRED ZVEZDA!

Стара школа

pre 1 godinu

Звезда ће освојити Аба лигу, једино је Словенци могу зауставити, али не играчи него судије. За ЕЛ нам нису дали буџет. Добро је да смо се ослонили на српске играче.
Пуна подршка овим момцима и старим Звездиним борцима: Недовићу, Марковићу, Добрићу, Лазићу, Ивановићу, Митровићу, Кузмићу!

To je cinjenica

pre 1 godinu

Pa dajte zvezdi skup tim kao igokea pa ce da bude rezultata , a da je bila podrška zna se koga, zvezda bi svake godine igrala top 8 , ali je sa skromnim timom pravila cuda...

Duh

pre 1 godinu

Vise me brine odsustvo igraca koji su takozvane ubice Grobara, a naravno to su ljudi koji su ukupno na svim utakmicama bili najbolji kad je trebalo. Kalinic, Davidovac, Cirbes od prosle sezone. Davidovac i Kalinic uvek najbolji kad je najbitnije, a Cirbes u svoje vreme bukvalno je terorisao u najbitnijim utakmicama sad vec davnih sezona. To je taj duh koji ce nedostajati.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Tim i nije toliko los ako se dovede jos jedan igrac na 1 koji ima kontrolu sa loptom. Kuzmic je visak tu, ali ostale pozicije su dobro pokrivene. Ako gledamo po pozicijama na 5 imamo Martina, Petruseva, Kuzmica i Raduljuci. Na 4 imamo Bentil, Mitrovic, Ilic. Na 3 imamo Holand, Lazarevic i Lazic. Na 2 sada se vidi da ce Adams to da igra imamo pored njega i Nedovica i Dobrica. Na 1 Markovic i Ivanovic. Bukvalno nam na 1 sa ovom postavkom nedostaje igrac i onda imamo po 3 igraca na svakoj poziciji. Znaci ce to zbog umora, povreda, svega…tim nije los, trener je solidan, nemamo neka velika ocekivanja ove sezone. Nase je da podrzimo momke na terenu, neka se bore pa dokle doguramo.

Brada_BG

pre 1 godinu

Mislim da ce Efes veceras da nas naduva sa trideset razlike. Zaista u poslednjih 8-9 godina nikad nisam imao losiji predosecaj kad je Zvezda u pitanju.

Radonjic

pre 1 godinu

Kad zavrsimo 7 u aba ligi, kada osvojimo 0 trofeja, kada zakukamo da nas sistematski unistavaju, e onda će zvezda moci da dovede skupe igrace kao Igokea

Vdusan

pre 1 godinu

Mozda CZ i nije “najlosija ikada”, mozda samo mi nemamo bas neka ocekivanja, jer u timu ima gomila nepoznanica. Znacemo vec za mesec dana kuda plovi nas brod. Ne treba se sekirati, jer se kraj evrolige kao takmicenja, cini mi se, nazire. Klubovi imaju samo rashode, pogledajte Barsu i Real, ne zna se ko je zaduzeniji.

A sto se tice kvaliteta lige, liga je otprilike ista, ili slabija, jer Partizan, Virtus i Valensija nisu isto sto i CSKA, Zenit i Uniks.

Bradilic

pre 1 godinu

Nikad gori posao Zvezde, nazalost. Jovanovic je i dalje neiskusan trener, bez dovoljno kvaliteta za Evroligu, covek je dobio otkaz u Ciboni, a sad treba da igra protiv Efesa? Za prvog pleja dovedena macka u dzaku, najvece pare date igracu koji ce odigrati mozda 15 utakmica u Evroligi, o Petrusevu ne treba trositi reci, Raduljica ne znam ni da li je trenirao prethodne 2-3 godine. Dovedena 2-3 stranca jos, jedan iz Evrokupa, Bentil igrao 10min u Milanu, Martin treci centar Olimpijakosa. Na to povreda Dobrica i dobije se realno jako jako losa ekipa. Nadam se da gresim, ali Olimpijakos je pokazatelj kako ce sezona izgledati. Nece biti 40 razlike, ali broj pobeda ce biti mizeran. A veceras sve ispod 25 je dobro. Nazalost je tako, to su sve cinjenice.

dzoni

pre 1 godinu

opterećujemo se glupostima, jedina realnost je da ni partizan ni zvezda nemaju tim za top 8, teško čak i kad bi se spojili, mada realno sem nedovića i dobrića niko iz zvezde i nema mesta u petorci partizana, biće i zvezda i partizan na nekoj poziciji od 9-18 s tim što bi pre rekao da će naši klubovi biti bliži 9tom mestu nego 18tom iz razloga što igraju sve utakmice maksimalno dok ove veće ekipe kad izgube šanse za top 8 krenu da tankuju tako da bi u drugom delu sezone trebali da dobijemo više utakmica....i sigurno će da se i koriguju sastavi tokom sezone...zvezda na trojci i možda pleju ako od ovog adamsa ne bude ništa a sva je prilika da će da bude tako, partizan na centru eventualno plej....tako da će tek posle januara da se vidi neko realno stanje....treba da uživamo u evroligi dok uopšte i igramo...a pitanje do kad ćemo jer ni zvezda ni partizan nemaju ni trećinu zdravog budžeta u odnosu kako troše....kad pukne ovaj sistem pranja državnih para završiće ko cibona

Mohikanac

pre 1 godinu

cinjenica

"nemamo pleja"... Marković, Ivanović , Topić ...znači tri igrača.

Možda Adams nije plej ili ne onakav kakav ti zamišljaš ali to je četvrti igrač koji može to da igra i još Nedović.

Ukupno 5 igrača koja mogu da igraju plejmejkera.

Kao i na drugim pozicijama sem možda krilo mada i tu ima igrače sa drugih pozicija koji su polivalentni Zvezda ima širok roster. 15 igrača.

Nije kvalitetan slažem se ali vremenom će se iskristalisati prva/druga opcija po poziciji, sezona je duga.

Trener ...za mene najveća misterija...doneće neke druge akcije to se već vidi ali i određena anarhija i stihija...toga ranije nije bilo...nedostaje disciplina u igri i biće to njegov verovatno najveći problem.

Zvezda ima solidan potencijal u rosteru a da li će trener to da posloži nisam siguran.

Nebo7

pre 1 godinu

Realnost je da je Zvezdin budžet jedan od najmanjih u EL. Tokom leta su u cilju nadoknađivanja ključnih odlazaka – Kalinić, Volters, Davidovac i Holins, dovedena osmorica, ali i propuštena prilika da se to uradi „planski“. Nagomilane su pozicije koje pokrivaju unutrašnju igru i potpuno nejasna uloga Petruševa, koji je kao i javnost bio iznenađen potpisivanjem Raduljice. Nejasan je i rezon kluba da prošle godine kritičnu poziciju „5“ koju su izneli Kuzmić i Mitrović, pojača dovođenjem čak tri centra?! Ako je već Petrušev izabrao Zvezdu da bi igrao EL i kroz minute povratio formu i uspeo da se nametne Philadelphia 76ers, kako je moguće da ima konkurenciju u još 4 visoka igrača? Savremena košarka forsira bržu igru i traži prilagodljive koji mogu da igraju na više pozicija. Davidovac je mogao na „3“ i „4“, Kalinić da brani sve od beka do krilnog centra, a falila je „4“ koja dobro šutira s distance. Doveden je Bentil, ali on ne može da se spusti na „3“, a može da zida na niskom postu i igra lažnu „5“. Ostao je vakuum na „3“, a univerzalni igrač samo je Lazarević, koji može da brani skoro sve pozicije. Premalo je bekova, naročito ako se u obzir uzmu Nedovićeva ranjivost, Adamsov debi i neizvesnost prilagođavanja, šuterska ograničenja Markovića... Narušena je timska hemija kao najjači adut. Po meni, realnost je 15. mesto, sve preko veliki uspeh. Ne zaboravite da timovi rangirani ispod Zvezde osim ASVEL nemaju manji budžet, ali imaju ambicije da poprave utisak iz prošle sezone.

Morgot Bauglir

pre 1 godinu

Od kada igramo EL ovo je ubedljivo najlošiji tim. No, to nije ni čudo jer ga je selektovao lićno Čović doktor. Iz petnih žila se upinje da dokaže kako je on najzaslužniji za Zvezdne uspehe a ne Radonjić. Očekuje nas loša sezona.

iguadala

pre 1 godinu

Slažem se sa komentarom da su igrači previše gomilani na nekim pozicijama. Na prvi pogled deluje da nema reda i poretka u ekipi, da nema vođu na terenu i nekog ko bi u odlučujućim momentima preuzimao stvar u svoje ruke. Možda će to biti Nedović ali nisam sasvim uveren u to.
Sa druge strane profil igrača koji su na raspolaganju može ukazivati na to da će svi biti usmereni na timsku igru. Uz dobre treninge, stavljanje fokusa na čvrstu i jaku odbranu, pravilno raspoređenu minutažu na terenu, svi nedostaci se mogu anulirati.
Vrlo je moguće da će tim kroz vreme napredovati i više nego što mi kao navijači očekujemo. Tu govorim i o treneru Jovanoviću koji zaslužuje poverenje i šansu i podršku svih nas koji volimo Zvezdu.
Dobra stvar je što Zvezdu niko neće doživljavati kao favorita, ali ako se kockice lepo slože i timska igra bude na očekivanom nivou, Zvezda može postati tim protiv koga niko neće želeti da igra, a iz takve percepcije i velikog samopouzdanja se kreira osnova za velike rezultate.
Zaista me ne bi čudilo da ovaj tim eksplodira negde od Marta, Aprila naredne godine i nisam siguran da će Partizan tako lako do titula u Aba ligi i domaćim takmičenjima.

Stevan

pre 1 godinu

Звезда ће освојити Аба лигу, једино је Словенци могу зауставити, али не играчи него судије. За ЕЛ нам нису дали буџет. Добро је да смо се ослонили на српске играче.
Пуна подршка овим момцима и старим Звездиним борцима: Недовићу, Марковићу, Добрићу, Лазићу, Ивановићу, Митровићу, Кузмићу!
(Стара школа, 07. oktobar 2022 11:18)

Mozda. Mi cemo jos ove godine moci koliko-toliko da pariramo Partizanu. I to je to. Ne pada mi na pamet da kukam ili da imam nerealna razmisljanja, pokusavam da budem realan. Oni imaju najmladji tim u Evroligi, imaju iskusnog trenera, imaju igrace koji mogu jako da napreduju, imaju igrace pod visegidisnjim ugovorima. Mi to nemamo. I to je jednostavno tako.

rajaram

pre 1 godinu

Koliko razocaranih i koliko negativnih komentara, polako ni počeli nijesmo, dajte malo pozitivne, mozda npr dobijemo Toplica ove sezone, Lazarevica, mozda ovaj iz Australije iznenadi, kao i Petruševa, pa nije zaboravio da igra, ljudi
Malo podrške
Ja imam 42 sjecam se mnooogo gorih epoha igrača, trenera...

Observer

pre 1 godinu

Ne vidim nekog vodju u ovoj ekpi. Mozda je bilo mnogo bolje da je dovedeno manje igraca ali da su oni kvalitetniji, 3 pozicije su kljucne - plej, bek suter i centar. Adams se nije pokazao, mislim da nije EL kvalitet. Markovic i Ivanovic su ljudu za epizodne uloge, Ivanovic doduse zna da bljesne da da 15 poena ali nije konstantan. Nedovic znamo kakav je, vise povredjen nego sto igra, u nedostatku pravog beka sutera bojim se da ce se ispucavati dosta. Od Dobrica ocekujem da povuce jace ove godine. Lazic i Lazarevic su odlicni u odbrani ali jako limitirani u napadu, slab dribling, sut preskroman, a znamo protiv kakvih ekipa igramo, daju ti nekolike trojke nisi se ni okrenuo. Bice problem sut ove godine, pogotovo za 3, onaj Holand voli da je pripali, ali za sad je to bas onako... Bentil moze imati dobru ulogu videcemo kao i Mitrovic, nekako mislim da bi njih dvojica mogli da nose tim. Sto se centara tice Petrusev je nepoznanina, nije igrao godinu dana, sigurno je to zestok pad u odnosu na period u Megi. Martin ce povremeno imati dobih partija ali u susretima sa ekipama kao sto je Real, protiv gorostasa kao sto su Tavarez ili Poarje nema sta da trazi, limitiran je zbog visine. Videcemo i na koga se nece racunati previse dal Kuzmic ili Raduljica, misim da se jedan od njih nece skidati.

Dag Kristi

pre 1 godinu

Mislim da ce Efes veceras da nas naduva sa trideset razlike. Zaista u poslednjih 8-9 godina nikad nisam imao losiji predosecaj kad je Zvezda u pitanju.
(Brada_BG, 07. oktobar 2022 10:01)

Nema teorije, Efes nije složio kockice, još nemaju igru, ovo će biti maksimalno plus 6-7 za Efes. U Bg-u će nas nakantati 30 razlike.

vlaca

pre 1 godinu

Daj boze da udje u top 8 ali tesko kad prosle godine nisu mogli imali sansu bez Ruskih klubova.Prije ce Partizan u top8 nego Zvezda.Partizan je u kosarci kao Zvezda u fudbalu.Ali super imamo dva kluba u Evroligi oba cu da.pratim to je uzivancija za sport

rajaram

pre 1 godinu

Nije mi jasan potez sa Raduljicom, bez ako je extra spreman i motivisan isto kao što neznam šta u ovoj ekipi traži Kuzmic koji realno nije nivo nekadašnjeg igrača i centra, mogli su ga bar pozajmiti FMP, plus njegove godine( koliko je puta posle god napravio vezane greske u sam par minuta na oba kraja, koliko je samo nervirao, kad ostane kratak na prvom pbruču itd itd)
Ovaj amer je def dvojka bek suter, i tu ga treba sa Nedovicem mijenjati, a trebalo je dovesti čistog pleja, saasistencijama u rukama
Trece morali smo zadržati kalinu
IPAK DOBAR JE TIM SAD DOSTA ZAVISI OD TRENERA JBG.. IDEMO DALJE!!

BOKI

pre 1 godinu

stranci im ne daju šanse zato što ih vodi trener početnik u evroligi ali to ne mora ništa da znači niti da bude presudno.
s druge strane domaći mediji se upinju da nam objasne kako je zvezda nekakav autsajder a realno imaju najveći budžet u svojoj istoriji.
očekujem i da će dovesti još jednog ili dva igrača i sa njima će plasman u top8 biti realnost

Aster Blistok

pre 1 godinu

Na žalost, realnost. Zvezda ima slabu ekipu i slabog trenera. Za Evroligu, veoma slabo. Taško da će Zvezda imati više od nekoliko pobeda.

Nije mi jasno ..

pre 1 godinu

"Sve u svemu, ovo je jedna nova ekipa sa novim i mladim trenerom, te i promenjenim stručnim štabom u na prvi pogled nikad jačoj Evroligi"

Kako to da odjednom postade nikad jača Evroliga a nema ruskih klubova koji su uvek tu bili u top 8??? Prethodnih godina evroliga je bila slaba ili sta??? Sad posto je tu partizan postade nikad jača?

Morgot Bauglir

pre 1 godinu

Od kada igramo EL ovo je ubedljivo najlošiji tim. No, to nije ni čudo jer ga je selektovao lićno Čović doktor. Iz petnih žila se upinje da dokaže kako je on najzaslužniji za Zvezdne uspehe a ne Radonjić. Očekuje nas loša sezona.

Brada_BG

pre 1 godinu

Mislim da ce Efes veceras da nas naduva sa trideset razlike. Zaista u poslednjih 8-9 godina nikad nisam imao losiji predosecaj kad je Zvezda u pitanju.

Bradilic

pre 1 godinu

Nikad gori posao Zvezde, nazalost. Jovanovic je i dalje neiskusan trener, bez dovoljno kvaliteta za Evroligu, covek je dobio otkaz u Ciboni, a sad treba da igra protiv Efesa? Za prvog pleja dovedena macka u dzaku, najvece pare date igracu koji ce odigrati mozda 15 utakmica u Evroligi, o Petrusevu ne treba trositi reci, Raduljica ne znam ni da li je trenirao prethodne 2-3 godine. Dovedena 2-3 stranca jos, jedan iz Evrokupa, Bentil igrao 10min u Milanu, Martin treci centar Olimpijakosa. Na to povreda Dobrica i dobije se realno jako jako losa ekipa. Nadam se da gresim, ali Olimpijakos je pokazatelj kako ce sezona izgledati. Nece biti 40 razlike, ali broj pobeda ce biti mizeran. A veceras sve ispod 25 je dobro. Nazalost je tako, to su sve cinjenice.

To je cinjenica

pre 1 godinu

Pa dajte zvezdi skup tim kao igokea pa ce da bude rezultata , a da je bila podrška zna se koga, zvezda bi svake godine igrala top 8 , ali je sa skromnim timom pravila cuda...

Radonjic

pre 1 godinu

Kad zavrsimo 7 u aba ligi, kada osvojimo 0 trofeja, kada zakukamo da nas sistematski unistavaju, e onda će zvezda moci da dovede skupe igrace kao Igokea

vlaca

pre 1 godinu

Daj boze da udje u top 8 ali tesko kad prosle godine nisu mogli imali sansu bez Ruskih klubova.Prije ce Partizan u top8 nego Zvezda.Partizan je u kosarci kao Zvezda u fudbalu.Ali super imamo dva kluba u Evroligi oba cu da.pratim to je uzivancija za sport

Стара школа

pre 1 godinu

Звезда ће освојити Аба лигу, једино је Словенци могу зауставити, али не играчи него судије. За ЕЛ нам нису дали буџет. Добро је да смо се ослонили на српске играче.
Пуна подршка овим момцима и старим Звездиним борцима: Недовићу, Марковићу, Добрићу, Лазићу, Ивановићу, Митровићу, Кузмићу!

cinjenica

pre 1 godinu

Tim je najeftiniji i najtanji u celoj evroligi , to je činjenica u poredjenju sa Partizanom nebo i zemlja...rezervisti, neki igraci koje niko nece u evroligi osim nas, neki su prosto visak , nemamo plejmejkera Adams nije plej .

bvb

pre 1 godinu

Na veliku zalost, Zvezda ove sezone lici na ekipu koja je sklapana bez ikakve koncepcije. Covic se zaigrao menadzera, postavio je na celo tima coveka koji se nece pitati ni za sta i koji nema iskustva. Budzet je slupan na staklenog Nedovica, a kao pojacanja nam predstavljaju igrace iz EK i Australije. Martin moze da bude dobar, ali je imao ozbiljnu povredu i u padu je. Bentil bi isto imao sezonu za zaborav da pola Olimpije nije bilo povredjeno na kraju sezone.Petrusev isto. Ilica se mi ne planira za EL koliko vidim. Raduljica je rekreativac, bukvalno je dosao na poziciju Cirbesa. Ivanovic bi mozda mogao da iskoraci ali mislim da nema kvalitet za EL. Bas ne znam sta da mislim, moze da ispadne bas dobra sezona, nekom ludom srecom ali su mnogo vece sanse da sve ode dodjavola.

BOKI

pre 1 godinu

stranci im ne daju šanse zato što ih vodi trener početnik u evroligi ali to ne mora ništa da znači niti da bude presudno.
s druge strane domaći mediji se upinju da nam objasne kako je zvezda nekakav autsajder a realno imaju najveći budžet u svojoj istoriji.
očekujem i da će dovesti još jednog ili dva igrača i sa njima će plasman u top8 biti realnost

stefanDelija1989

pre 1 godinu

Iskreno mislim da cemo ove sezone max 15 biti… po meni bas lose sklopljen tim plus neiskusan trener. Bog nek nam je u pomoci. NAPRED ZVEZDA SAMO NAPRED ZVEZDA!

Dag Kristi

pre 1 godinu

Mislim da ce Efes veceras da nas naduva sa trideset razlike. Zaista u poslednjih 8-9 godina nikad nisam imao losiji predosecaj kad je Zvezda u pitanju.
(Brada_BG, 07. oktobar 2022 10:01)

Nema teorije, Efes nije složio kockice, još nemaju igru, ovo će biti maksimalno plus 6-7 za Efes. U Bg-u će nas nakantati 30 razlike.

Duh

pre 1 godinu

Vise me brine odsustvo igraca koji su takozvane ubice Grobara, a naravno to su ljudi koji su ukupno na svim utakmicama bili najbolji kad je trebalo. Kalinic, Davidovac, Cirbes od prosle sezone. Davidovac i Kalinic uvek najbolji kad je najbitnije, a Cirbes u svoje vreme bukvalno je terorisao u najbitnijim utakmicama sad vec davnih sezona. To je taj duh koji ce nedostajati.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Na žalost, realnost. Zvezda ima slabu ekipu i slabog trenera. Za Evroligu, veoma slabo. Taško da će Zvezda imati više od nekoliko pobeda.

Mohikanac

pre 1 godinu

cinjenica

"nemamo pleja"... Marković, Ivanović , Topić ...znači tri igrača.

Možda Adams nije plej ili ne onakav kakav ti zamišljaš ali to je četvrti igrač koji može to da igra i još Nedović.

Ukupno 5 igrača koja mogu da igraju plejmejkera.

Kao i na drugim pozicijama sem možda krilo mada i tu ima igrače sa drugih pozicija koji su polivalentni Zvezda ima širok roster. 15 igrača.

Nije kvalitetan slažem se ali vremenom će se iskristalisati prva/druga opcija po poziciji, sezona je duga.

Trener ...za mene najveća misterija...doneće neke druge akcije to se već vidi ali i određena anarhija i stihija...toga ranije nije bilo...nedostaje disciplina u igri i biće to njegov verovatno najveći problem.

Zvezda ima solidan potencijal u rosteru a da li će trener to da posloži nisam siguran.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Tim i nije toliko los ako se dovede jos jedan igrac na 1 koji ima kontrolu sa loptom. Kuzmic je visak tu, ali ostale pozicije su dobro pokrivene. Ako gledamo po pozicijama na 5 imamo Martina, Petruseva, Kuzmica i Raduljuci. Na 4 imamo Bentil, Mitrovic, Ilic. Na 3 imamo Holand, Lazarevic i Lazic. Na 2 sada se vidi da ce Adams to da igra imamo pored njega i Nedovica i Dobrica. Na 1 Markovic i Ivanovic. Bukvalno nam na 1 sa ovom postavkom nedostaje igrac i onda imamo po 3 igraca na svakoj poziciji. Znaci ce to zbog umora, povreda, svega…tim nije los, trener je solidan, nemamo neka velika ocekivanja ove sezone. Nase je da podrzimo momke na terenu, neka se bore pa dokle doguramo.

dzoni

pre 1 godinu

opterećujemo se glupostima, jedina realnost je da ni partizan ni zvezda nemaju tim za top 8, teško čak i kad bi se spojili, mada realno sem nedovića i dobrića niko iz zvezde i nema mesta u petorci partizana, biće i zvezda i partizan na nekoj poziciji od 9-18 s tim što bi pre rekao da će naši klubovi biti bliži 9tom mestu nego 18tom iz razloga što igraju sve utakmice maksimalno dok ove veće ekipe kad izgube šanse za top 8 krenu da tankuju tako da bi u drugom delu sezone trebali da dobijemo više utakmica....i sigurno će da se i koriguju sastavi tokom sezone...zvezda na trojci i možda pleju ako od ovog adamsa ne bude ništa a sva je prilika da će da bude tako, partizan na centru eventualno plej....tako da će tek posle januara da se vidi neko realno stanje....treba da uživamo u evroligi dok uopšte i igramo...a pitanje do kad ćemo jer ni zvezda ni partizan nemaju ni trećinu zdravog budžeta u odnosu kako troše....kad pukne ovaj sistem pranja državnih para završiće ko cibona

Vdusan

pre 1 godinu

Mozda CZ i nije “najlosija ikada”, mozda samo mi nemamo bas neka ocekivanja, jer u timu ima gomila nepoznanica. Znacemo vec za mesec dana kuda plovi nas brod. Ne treba se sekirati, jer se kraj evrolige kao takmicenja, cini mi se, nazire. Klubovi imaju samo rashode, pogledajte Barsu i Real, ne zna se ko je zaduzeniji.

A sto se tice kvaliteta lige, liga je otprilike ista, ili slabija, jer Partizan, Virtus i Valensija nisu isto sto i CSKA, Zenit i Uniks.

Nebo7

pre 1 godinu

Realnost je da je Zvezdin budžet jedan od najmanjih u EL. Tokom leta su u cilju nadoknađivanja ključnih odlazaka – Kalinić, Volters, Davidovac i Holins, dovedena osmorica, ali i propuštena prilika da se to uradi „planski“. Nagomilane su pozicije koje pokrivaju unutrašnju igru i potpuno nejasna uloga Petruševa, koji je kao i javnost bio iznenađen potpisivanjem Raduljice. Nejasan je i rezon kluba da prošle godine kritičnu poziciju „5“ koju su izneli Kuzmić i Mitrović, pojača dovođenjem čak tri centra?! Ako je već Petrušev izabrao Zvezdu da bi igrao EL i kroz minute povratio formu i uspeo da se nametne Philadelphia 76ers, kako je moguće da ima konkurenciju u još 4 visoka igrača? Savremena košarka forsira bržu igru i traži prilagodljive koji mogu da igraju na više pozicija. Davidovac je mogao na „3“ i „4“, Kalinić da brani sve od beka do krilnog centra, a falila je „4“ koja dobro šutira s distance. Doveden je Bentil, ali on ne može da se spusti na „3“, a može da zida na niskom postu i igra lažnu „5“. Ostao je vakuum na „3“, a univerzalni igrač samo je Lazarević, koji može da brani skoro sve pozicije. Premalo je bekova, naročito ako se u obzir uzmu Nedovićeva ranjivost, Adamsov debi i neizvesnost prilagođavanja, šuterska ograničenja Markovića... Narušena je timska hemija kao najjači adut. Po meni, realnost je 15. mesto, sve preko veliki uspeh. Ne zaboravite da timovi rangirani ispod Zvezde osim ASVEL nemaju manji budžet, ali imaju ambicije da poprave utisak iz prošle sezone.

Stevan

pre 1 godinu

Звезда ће освојити Аба лигу, једино је Словенци могу зауставити, али не играчи него судије. За ЕЛ нам нису дали буџет. Добро је да смо се ослонили на српске играче.
Пуна подршка овим момцима и старим Звездиним борцима: Недовићу, Марковићу, Добрићу, Лазићу, Ивановићу, Митровићу, Кузмићу!
(Стара школа, 07. oktobar 2022 11:18)

Mozda. Mi cemo jos ove godine moci koliko-toliko da pariramo Partizanu. I to je to. Ne pada mi na pamet da kukam ili da imam nerealna razmisljanja, pokusavam da budem realan. Oni imaju najmladji tim u Evroligi, imaju iskusnog trenera, imaju igrace koji mogu jako da napreduju, imaju igrace pod visegidisnjim ugovorima. Mi to nemamo. I to je jednostavno tako.

Observer

pre 1 godinu

Ne vidim nekog vodju u ovoj ekpi. Mozda je bilo mnogo bolje da je dovedeno manje igraca ali da su oni kvalitetniji, 3 pozicije su kljucne - plej, bek suter i centar. Adams se nije pokazao, mislim da nije EL kvalitet. Markovic i Ivanovic su ljudu za epizodne uloge, Ivanovic doduse zna da bljesne da da 15 poena ali nije konstantan. Nedovic znamo kakav je, vise povredjen nego sto igra, u nedostatku pravog beka sutera bojim se da ce se ispucavati dosta. Od Dobrica ocekujem da povuce jace ove godine. Lazic i Lazarevic su odlicni u odbrani ali jako limitirani u napadu, slab dribling, sut preskroman, a znamo protiv kakvih ekipa igramo, daju ti nekolike trojke nisi se ni okrenuo. Bice problem sut ove godine, pogotovo za 3, onaj Holand voli da je pripali, ali za sad je to bas onako... Bentil moze imati dobru ulogu videcemo kao i Mitrovic, nekako mislim da bi njih dvojica mogli da nose tim. Sto se centara tice Petrusev je nepoznanina, nije igrao godinu dana, sigurno je to zestok pad u odnosu na period u Megi. Martin ce povremeno imati dobih partija ali u susretima sa ekipama kao sto je Real, protiv gorostasa kao sto su Tavarez ili Poarje nema sta da trazi, limitiran je zbog visine. Videcemo i na koga se nece racunati previse dal Kuzmic ili Raduljica, misim da se jedan od njih nece skidati.

iguadala

pre 1 godinu

Slažem se sa komentarom da su igrači previše gomilani na nekim pozicijama. Na prvi pogled deluje da nema reda i poretka u ekipi, da nema vođu na terenu i nekog ko bi u odlučujućim momentima preuzimao stvar u svoje ruke. Možda će to biti Nedović ali nisam sasvim uveren u to.
Sa druge strane profil igrača koji su na raspolaganju može ukazivati na to da će svi biti usmereni na timsku igru. Uz dobre treninge, stavljanje fokusa na čvrstu i jaku odbranu, pravilno raspoređenu minutažu na terenu, svi nedostaci se mogu anulirati.
Vrlo je moguće da će tim kroz vreme napredovati i više nego što mi kao navijači očekujemo. Tu govorim i o treneru Jovanoviću koji zaslužuje poverenje i šansu i podršku svih nas koji volimo Zvezdu.
Dobra stvar je što Zvezdu niko neće doživljavati kao favorita, ali ako se kockice lepo slože i timska igra bude na očekivanom nivou, Zvezda može postati tim protiv koga niko neće želeti da igra, a iz takve percepcije i velikog samopouzdanja se kreira osnova za velike rezultate.
Zaista me ne bi čudilo da ovaj tim eksplodira negde od Marta, Aprila naredne godine i nisam siguran da će Partizan tako lako do titula u Aba ligi i domaćim takmičenjima.

rajaram

pre 1 godinu

Nije mi jasan potez sa Raduljicom, bez ako je extra spreman i motivisan isto kao što neznam šta u ovoj ekipi traži Kuzmic koji realno nije nivo nekadašnjeg igrača i centra, mogli su ga bar pozajmiti FMP, plus njegove godine( koliko je puta posle god napravio vezane greske u sam par minuta na oba kraja, koliko je samo nervirao, kad ostane kratak na prvom pbruču itd itd)
Ovaj amer je def dvojka bek suter, i tu ga treba sa Nedovicem mijenjati, a trebalo je dovesti čistog pleja, saasistencijama u rukama
Trece morali smo zadržati kalinu
IPAK DOBAR JE TIM SAD DOSTA ZAVISI OD TRENERA JBG.. IDEMO DALJE!!

rajaram

pre 1 godinu

Koliko razocaranih i koliko negativnih komentara, polako ni počeli nijesmo, dajte malo pozitivne, mozda npr dobijemo Toplica ove sezone, Lazarevica, mozda ovaj iz Australije iznenadi, kao i Petruševa, pa nije zaboravio da igra, ljudi
Malo podrške
Ja imam 42 sjecam se mnooogo gorih epoha igrača, trenera...