Subota, 03.09.2022.

16:30

Srbija nepotrebno komplikovala, ali pobedila – za 2/2 na Evrobasketu

Košarkaši Srbije pobedili su Češku rezultatom 81:68 u drugom kolu Evrobasketa.

Izvor: SN

Srbija nepotrebno komplikovala, ali pobedila – za 2/2 na Evrobasketu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

422 Komentari

Sortiraj po:

kejt_winslet

pre 1 godinu

Opet klubaštvo..., dokle više?
Vanja je svojim minulim radom davao povod za kritike, večito toplo-hladno sa više hladnog. Ovo što sada gledamo je neki novi Vanja, naš ubedljivo najstabilniji šuter za tri, uz zaista odličnu odbranu. Kako bi to u NBA rekli 3 & D. Kao da mu prija okruženje i atmosfera u reprezentaciji pa ga je to podiglo. Samo neka potraje.
(Milan, 04. septembar 2022 08:23)

Slazem se za atmosferu.
Jednostavno niko od njega nije puno ocekivao na ovom prvenstvu, sav pritisak je na Jokicu i Micicu.
A Pesic mu je ukazao veliko poverenje insistirajuci da Vanja bude starter, i Vanja se odlicno snalazi kao "igrac iz senke", maltene nas peti igrac (po nekom renomeu) u prvoj petorci. Svaka cast i Pesicu i Vanji.

Мисим

pre 1 godinu

@ A Vanja nas najbolji suter!(milan, 4. septembar 12:45)

Нисам писао коментар у односу на ове две последње утакмице, већ у односу на генерални утисак о играчима након година праћења њихове игре. И ти и сви остали који сте дали минус, видећете за пар дана колико сам у праву.

Алекса

pre 1 godinu

Nisi gledao Srbija-Grcka prosle nedelje?
(Kg, 4. septembar 2022 08:47)

Није првенство један меч. Нас носе Васа, Јокић и евентуално Маринковић. Прошло европско смо изгубили само зато што се Јовић повредио и све је легло на Богдановића.
Бојазан да немамо ко да одмени Васу је оправдана...

milan

pre 1 godinu

3) Маринковић, Давидовац, Ристић, Куриџа

Помагачи. Највише их користити за одбрамбене задатке, тактичке фаулове и одмор играча из прве и друге групе.
(Мисим, 04. septembar 2022 07:57)

A Vanja nas najbolji suter.

Ramones

pre 1 godinu

Vlade Djurovic je nekulturni matorac.To sto on analizira utakmice,veze nema sa zivotom.Uvek kaze dve opcije,jednu kosu drugu dobru,pa nemoze da
promaši.Kako takav stručnjak ne trenira nikoga.Nabrojte mi njegove trofeje.Jadnik jajara.

Retro

pre 1 godinu

@Rade

Ne znam kako upoređuješ tu drugu postavu?

Te igrače sem Gudurića u njihovim klubovima neko pokreće, razigrava. Oni imaju svojih mana i tu su gde jesu. Nije Jaramaz prvi plej Bayerna često i ne igra pleja već beka. Kuridža igra ABA ligu, Davidovac nema konstantu bar ne u EL a ni u ABA, Ristić??? Nedović ovde ima sasvim drugu ulogu koja mu ne leži očigledno.
Na sve to dolaze i dolaziće igrači nasuprot njima koji imaju šta da ponude, Veseli, Krejčir i slični.
To su igrači koji su bolji od naše druge postave jer sa razlogom su u boljim klubovima ili sa većom minutažom.
Normalno da bi Kariju bilo lakše da ima Jovića zdravog na pleju i pre svega Bogdanovića a na sve to i Milutinova, Bjelicu.

Kari je izašao sa nekom idejom da ima nekoliko polivalentnih igrača i da tako nadomesti izostanak beckup pleja, startnog beka i startne četvorke. tako je kako je možda će da kliknu baš kad treba i daju veći doprinos.

onako

pre 1 godinu

Nemanja

Ajde što guraju Nedovića i gudurića ali što dižu Jaramaza i Lučića, strašno.

Ubedljivo dva najgora igrača na celom EP, do sada. Lučić ipak vodi u toj kategoriji, bez premca je, čovek odluke za druge.

Mohikanac

pre 1 godinu

Majstor je to, najbolja evropska trojka
(sasa pg, 3. septembar 2022 23:58)

Mora da se šališ?

Tu utakmicu koju Lučić "proradi" izgubićemo ubedljivo...a da je najbolja trojka evo smejem se još...
Mora da slušaš Tegijev radio prenos, verovatno nemaš TV?

Trud, znoj i posvećenost cenim i poštujem i oko toga nema pregovaranja...ALI to isporučuju i drugi igrači pa im se svašta spočitava.

Realnost kaže ...Jaramaz 4 izg lopte od 7 koliko je komplet tim Srbije izgubio na utakmici i Lučić šut iz igre 1/9...

Suvišno je bilo šta objašnjavati i pitati se "šta igra ovaj šta igra onaj....", Lučić je promašio TRI zicera, tri otvorene trojke i dva šuta sa posta potpuno SAM.

Takođe nadam se kao i ti da će biti bolje, za sada je užas.

dejandddddd

pre 1 godinu

boban
Ahahahahahahahahahaha
Telefon je u pitanju.
U svakom sliučaju mozemo do medalje, ali mnogo fizicki trosimo Jokica I Micica.

Nemanja

pre 1 godinu

Ja ne verujem da neko Guduru i Nedovica pominje kao neke igrace odluke. Doduse jesu ali u protivnicku korist. Pa kad su njih dvojica na terenu mi ne mozemo da se odlepimo od kk Cajetina. Sramota, prosek poena 4 zajedno imaju. A koliko se guraju u medijima to je tek bolest. Ali to su ti "igraci"!

Rade

pre 1 godinu

i prva i druga utakmica jasno pokazuju da je nasa druga postava jako losa, prva postava napravi za 15-tak minuta lepu prednost (15-20) razlike, i umesto da druga postava nastavi da uveceva ili odrzava razliku oni gube prednost u obe utakmice i Pesic opet mora da uvodi Jokica i Vasu da resavaju utakmice. Guduric jako slabo, Nedovic dal i dalje ima problem sa povredom ali decko ne postoji a kako bolje da se uvede u ritam od toga da nabije samopouzdanje protiv ovih slabijih ekipa, Davidovac isto pogubljen skroz, Kuridza i Ristic igraju koliko im njihov kvalitet dozvoljava, Jare prosecan, protiv ozbiljnijih ekipa Jokic i Micic nece tako lako napraviti prednost a kada im dodje vreme za odmor bicemo u velikom problemu ako ovako nastavi "druga postava".

Marin

pre 1 godinu

+/- kumulativno u obe utakmice
1. Marinković 49
2. Jokić 32
3. Micić 30
4. Kalinić 21
5. Lučić 21
6. Kuridža 14
7. Nedović 6
8. Gudurić 5
9. Jaramaz 3
10.Ristić 3
11.Davidovac 1

Gubitnički mentalitet najveći neprijatelj srpskoga naroda

pre 1 godinu

(zemunski kej, 4. septembar 2022 01:11)

To što govoriš da treba da vidimo da kalkulišemo je tipičan gubitnički mentalitet i tako ne razmišlja nijedan ozbiljan sportista. Zbog gubitničkog mentaliteta Srbija danas nema ni more koje čak i Bosna ima, pa ti nastavi da sediš u zemunskoj šupi.

Kg

pre 1 godinu

Realno gledano, mi smo daleko od prvih favorita prvenstva!
Od onoga što sam do sad video, ubedljivo najveći favoriti su Slovenci i Grci, a zatim Francuzi i Španci, mi smo tek peti ili šesti favorit po dosad prikazanoj igri!
(Cinik, 3. septembar 2022 22:48)

Nisi gledao Srbija-Grcka prosle nedelje?

Milan

pre 1 godinu

Gde ste pljuvaci Vanje Marinkovica...
(ajmocrnobeli

Opet klubaštvo..., dokle više?
Vanja je svojim minulim radom davao povod za kritike, večito toplo-hladno sa više hladnog. Ovo što sada gledamo je neki novi Vanja, naš ubedljivo najstabilniji šuter za tri, uz zaista odličnu odbranu. Kako bi to u NBA rekli 3 & D. Kao da mu prija okruženje i atmosfera u reprezentaciji pa ga je to podiglo. Samo neka potraje.

Igor

pre 1 godinu

@dejandddddd

Si mi boban? Nisi dobio neki slogic? Aj lepo procitaj sta si napisao, pa lepo ispisi sve to opet, ali gramaticki pravilno, da te razumemo.

Ns

pre 1 godinu

sa prvim timom odbrana deluje savršeno kad stisnu, to je najbitnije. Napadački uvek možemo nesto da ubacimo, ako niko ne moze daj loptu Jokicu.
(milan, 3. septembar 2022 21:39)

Prvi deo, slazem se. Drugi deo treba da je obrnuto, daj loptu Jokicu, ako ne moze onda neka neko drugi nesto pokusa.
Nisam nezadovoljan kao mnogi ovde, resili smo 2 autsajdera bez problema, sto ranije je znalo da ne bude tako.
Ono cime sam neprijatno iznenadjen je da nasi kosarkasi, tj vecina njih, jos uvek nije razumela kako treba da se igra sa Jokicem u igri. Vrlo jednostavno, kad je Jokic u igri ako ne dobije loptu kad smo u napadu, ne radis nesto kako treba. Toliko je ocigledno da kad god on dobije loptu dobre se stvari dese. Ili ga udvoje pa neko ostane sam na sutu ili ispod kosa, ili on jedan na jedan izmaltretira nekog mucenika. Ja kad vidim da neko ima loptu 15 sekundi, nebitno ko je u pitanju, dobijem nervni slom. Ta igra vise ne pali. Bice zanimljivo protiv Finske, sutiraju 50 puta za 3 i nemaju centra. Ako usporimo igru, ne bi trebalo bude problema.

Мисим

pre 1 godinu

Поделио бих наше репрезентативце у три групе:

1) Мицић, Недовић, Калинић,Јокић

Главни играчи. Умеју да играју добро под притиском и решавају егал завршнице. Морају бити највише у игри у последњим четвртинама одлучујућих утакмица. Ако задњи напад решава победника, обавезно за неког од њих правити акцију.

2) Јарамаз, Лучић, Гудурић, Милутинов

Џокери. Могу својим мини серијама од по 2-3 коша да премосте кризне периоде током утакмице кад већини осталих ништа не полази за руком и тако одрже прикључак. Највише их трошити током прве три четвртине. Имају јако битну улогу јер од њиховог доприноса зависи колико ће играчи из прве групе бити свежи за завршнице.

3) Маринковић, Давидовац, Ристић, Куриџа

Помагачи. Највише их користити за одбрамбене задатке, тактичке фаулове и одмор играча из прве и друге групе.

dejandddddd

pre 1 godinu

Dulo
Ja definitivno nisan klinac, a svi vi sto mastate da su Nedivic, Davidiovac, Gyduruc klase od igraca ste samo ne realni cigani I nista vise.
Moze da ima prosek I 25, ali džabe nama treba pmay koji mize da pokrije 15 minuta kada Mucić ne igra, imali smo to u Teodosiću, ali je neko mislio dactreba da mu se zahvali na disad uradjenom.
P.S.
Da sebrazumemo, mislim da mozemo do medalje, ali uz dosta muke sa Teom bi vetovatno Imali zlato.

Јанко

pre 1 godinu

Шта би тек народ писао да смо којом несрећом изгубили? Коментатори овде су или огрезли у партизан-звезда навијаштву, или искрено немају појма са кошарком. На прсте једне руке да набројиш нормалан свет.

Пустите Пешића и момке на миру, раде феноменалан посао. Гледајте и уживајте, ако умете.

zemunski kej

pre 1 godinu

Gledao sam nase i par drugih utakmica . Po meni nismo losi ali daleko od toga da smo favoriti.Nemamo drugu jedinicu osim Micica a Jaramaz igra celu karijeru beka sutera. Nikada pleja. Verovatno je Teo bio u jako losem stanju kada ga nije poveo. Nemamo ni tog sutera koji bi nam mnogo znacio u stvari imamo ih par koji mogu ali i ne moraju da prorade. Grci danas onako ali realno jaki su kao zemlja,Slovenija sa Doncicem i Dragicem plus Tobi najaca na tim organizacionim pozicijama.Spance nisam gledao aki sta god dovedu to mora da je dobro jer im je liga najjaca u Evropi.
Danas smo dobro odigrali u jednom trenutku su dodli do minus 8 i to je bilo sve jer su vraceni u igru Micic i Jokic i kraj price. Vec smo se plasirali ,sada da vidimo da li da malo kalkulisemo ili da idemo jako do kraja. Jokic i Vasa da igraju ovaj krug po 10 minuta dovoljno,

Lucho

pre 1 godinu

Imamo 5 bivših jugoslovenskih republika na evropskom prvenstvu i nijedna nije losa stvarno neverovatno koliko dobrih igrača dve su favoriti za zlato a i Hrvatska mozda moze do medalje ako nista bar po kvalitetu igrača.. Srbija igra sa 50% snage posebno mislim na odbranu i nadam se da idemo do kraja nekako mi uliva poverenje to sto Pesic moze da izvuče najbolje iz njih a vidi se da su složni..ziveli

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

Zna čovek šta priča, a?

Pa reče pre utakmice da će Veseli ubaciti najmanje 20 poena. Koliko je ubacio?

Zna čovek šta priča?
(mile rizik, 3. septembar 2022 21:53)

Lako je biti general posle bitke. Jesi li ti pre meča mislio isto ili ne? Svi smo. Srećom, Veseli je podbacio. Đurović se smejao sam sebi, svojoj proceni za Veselog. Ništa strašno.

Denis

pre 1 godinu

Све је рекао Владе Ђуровић, после меча... Ми, сем Мицића, немамо организатора игре. Тачка.
(Miloradović, 3. septembar 2022 20:20)

Kako volim ove 'tacke' na kraju. To mi je na nivou 'znam da nisam u pravu, ali nemoj da se raspravljas, moje misljenje je jedino validno'.

Kao prvo, imamo verovatno najboljeg organizatora na planeti - Jokica! Pored toga, Nedovic jos izlazi iz povrede, moze i on da doprinese. Takodje, Jaramaz je u ozbiljnoj takmicarskoj utakmici protiv Grcke pokazao da moze da iznese teret nakon povrede Micica. Tu je takodje i Guduric koji ima prilicno dobar pas. Malo li je?

Isto mozemo da kazemo i za Grcku, osim Dorisija oni nemaju dobrog pleja. Kalates toliko lose sutira za 3 da se efektivno sam cuva. Francuska nema ni tog jednog. Slovenija ima cak 2, matorog Dragica i Doncica. Nemacka ima Srudera koji igra odlicno 1/3 utakmica. Tako da je istina i to 'samo' za Micica ne bi rekao da smo ispod konkurencije.

I trece, sta je taj Djurovic uradio po tom pitanju? Toliko dugo je bio trener kod nas, koje je to organizatore igre stvorio po svojim klubovima da nam nose tim sada?

Denis

pre 1 godinu

Realno bice veoma tesko da se dobije bilo koja ekipa iz grupe B sa kojom se ukrstamo u 1/4 finalu . To ce verovatno biti Francuska ili Litvanija , a to su jedine dve ekipe na turnire koje imaju centre koji ce moci koliko toliko da pariraju Jokicu , ali bojim se ipak dovoljno da bude problema . Moraju do tog meca da prorade Jaramaz i Nedovic , jer nam ocajnicki treba suter .
(Andrea Djani, 3. septembar 2022 21:27)

Ne bi ja tu iskljucio ni Bosnu, igraju odlicno, a i dobili su Francusku pre nedelju dana. Takodje, grupa je gde svako moze svakoga da dobije, tako da mogu neki ludi krugovi da se desavaju pa da dodje bukvalno bilo ko iz te grupe. Cak i Madjarska nije lose igrala, da su u bilo kojoj drugo grupi prosli bi.

Denis

pre 1 godinu

Što kaže brka Djurović, bojim se jakih utakmica i petorke sa Jaramazom, Kuridžom, Davidovcom. Jokić i Micić tada moraju na 35minuta.
(iki, 3. septembar 2022 19:29)

A da, videli smo protiv Grcke, koja je sigurno u top 3 tima po snazi, i Turske sa domacim sudjenjem. Micic i Jokic su igrali po 45 minuta. A ipak ne, Micic je bio povredjen, a Jokic jedva 20...

Da li je tebi stvarno Djurovic reper za bilo sta? Mislim da prosecan gledalac zna vise o kosarci o njemu.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

....Sada niti klinci igraju basket niti se daje prednost domacim igracima nego strancima u klubovima.Zato je i tesko da ista osvojimo.
(Microsoft Power Point, 03. septembar 2022 23:57)

Bravo,ziva istina. Dodjes ,igras dok ne dodju stariji,i cekas. I ako te neka ekipa pozove,jer im fali jedan,pa tvojoj sreci kraja nema. I trema,brate da se pokazes, jer ce mozda opet da te zovu.
Sad odem na igraliste,gomila se skupi na tribinama,puste onu ,nazovi,muziku,cepaju pivo,grickalice...Sacuvaj boze.
I tako je svuda. Zato ,tesko da ce vise da "iskoci" neki Djordjevic,Danilovic,Bodiroga,Obradovic,Stojakovic,pa i Rakocevic,Bogdanovic,Teo...
Nisam optimista za buducnost nase kosarke.

Meklejn

pre 1 godinu

Lucic je lose sutirao za 3 poena, to je cinjenica. 0/3. Ali sta je bio bolji Kalina? 1/4? Jedan sut za 3 ..ni tablu nije pogodio? Guduric jos gori. 1/5 ?? Svi su ocajno sutirali osim Marinkovica. Iz 5 pokusaja pogodio je 3 trojke. I ispade da je on u ove dve utakmice nas najbolji suter. Mi moramo mnogo bolje da sutiramo za 3 poena..Umesto toga, vadimo se igrom u reketu, probijanjem...
(111, 03. septembar 2022 22:53)

Lučić je šutirao 2 od 9. Juče 3 od 7.
Kalinić danas 2 od 5. Juče 4 od 6.

Dakle efikasniji na manjem uzorku u oba meča.
Lučić mora više ako hoćemo medalju. Ovo neće biti dovoljno. On mora da poboljša procente, jer on nije Davidovac. On je startno krilo i igrac koji je pre dve sezone bio u idealnoj petorci Evrolige.

Microsoft Power Point

pre 1 godinu

Ako ne osvojimo nista tj ne odemo daleko ne napadajte Pesica.Covek je dosao da pomogne uradice sta moze ali nije cudotvorac.Ovo nije Amerika ili barem bivsa Jugoslavija da kosarkasi nicu na svakom koraku.Kad sam bio klinac odes na kos da igras basket po najvecem suncu jer kad dodju stariji oteraju te.Sada niti klinci igraju basket niti se daje prednost domacim igracima nego strancima u klubovima.Zato je i tesko da ista osvojimo.

Privatizacija blizanaca

pre 1 godinu

Mnogo promašenih (otvorenih) šuteva, protiv kvalitetnijih timova od Češke verujem da neće doći do opuštanja. Fali nam Bogdan, ali od kuknjave nema ništa. Drago mi je da vidim dobru volju među igračima.

sasa pg

pre 1 godinu

@111

Alo Lučić večeras 1/9 ili 1/10 iz igre...to je cirkus.
Koja 0/3 ...da je 0/3 bilo bi odlično.
(onako, 3. septembar 2022 23:23)

Dešava se loš dan svima,i bolje što je to bilo protiv Češke. Blistaće Luča kad bude trebalo! Majstor je to, najbolja evropska trojka

sale

pre 1 godinu

"Klupa nije tanka ..fali Milutinov i eventualno Bjelica"

Mislim, stvarno vise s Bjelicom.. Shvatite da covek ima toliko godina koliko ima, u zadnje vreme je igrao lose za reprezentaciju, spor je.. Svakako je dobar momak i svaka cast za karijeru ali ni on ni Teo nisu vise za reprezentaciju. Deluje mi da su neki igraci s klupe skroz bez ucinka, npr. Davidovac (DaviDOvac?).. Ne mozemo da imamo 4 igraca zadatka u reprezentaciji, neko mora i da zna da ubaci loptu u kos.

Gazda Dojkan

pre 1 godinu

Nismo gledali istu utakmicu. Svaki napad drži loptu 15 od24s ili 10 od 14 i on drugima uvaljuje ne krompir nego vruću kamenčugu, tj Luči prvenstveno. Tri promašaja usiljena je imao zbog " boljeg na poziciji pleja"......Ježim se šta će da radi kad se pojave neki ozbiljniji na suprotnoj strani. Koliko god neko ne voleo stats i gledanje igrača kroz istu, ona skoro sve pokazuje. Njegova na god nivou u svim takmičenjima je loša, a deli minutažu, tj igra više od 21min. Da očekujemo da bude u reprezentaciji bolji......šanse nema. To je anomalija u svetu košarke.
Zbog toga polako sa hvaljenjem i Marinkovića, tu su negde. Bojim se još više da ne nestane kad počne košarka na ispadanje. Problem su još i Nedović, Davidovac, pa i Gudura, ali ajde ova dvojica imali povredice pa malo izbačeni iz koloseka. Moraju brže nazad. Ne postoje u izmeni, samo brojčano.
(bVb, 3. septembar 2022 20:17)

Koliko loptu drzi Micic? I to dok je u igri prva petorka sa sve Jokicem.
Hajde malo realnosti. Jaramaz nije plej. Odradjuje tu ulogu u drugoj petorci bez Milutinova, sa Risticem na petici i Kuridzom na 4. Dakle ne bas sjajnim napadacima. Kosarka je mnogo vise od 1 na 1. Pa cak i 1 na 1 pozicija mora da se izgradi, timski. Najvaznije je popljunuti i to sto jace i sto zesce. Decko je jedan od najzasluznijih sto smo dobili Grcku u kvalifikacijama. Velika drama sto je losije odigrao protiv Ceske.

Cinik

pre 1 godinu

Realno gledano, mi smo daleko od prvih favorita prvenstva!
Od onoga što sam do sad video, ubedljivo najveći favoriti su Slovenci i Grci, a zatim Francuzi i Španci, mi smo tek peti ili šesti favorit po dosad prikazanoj igri!

111

pre 1 godinu

Sve su u pravu. Problem je što za sada Pešić ne razigrava Nedovića, a on je jedini koji pored Vase i Jokića ima napadački arsenal u rukama.
Mene plaši i užasna efikasnost Lučića koji za razliku od Kalinića ne isporučuje svoje. Biće vrlo važno da oni najiskusniji pogađaju otvorene šuteve.
Ono što za sada makar daje neku nadu u šut je Vanja od koga čini mi se niko ništa ne ocekuje. Ako ovako nastavi da šutira, biće igrač zlata vredan.
Dakle za medalju će biti jako važno da naši nenosioci doprinose i pogađaju ono što moraju da pogađaju.
(Meklejn, 3. septembar 2022 21:54)

Lucic je lose sutirao za 3 poena, to je cinjenica. 0/3. Ali sta je bio bolji Kalina? 1/4? Jedan sut za 3 ..ni tablu nije pogodio? Guduric jos gori. 1/5 ?? Svi su ocajno sutirali osim Marinkovica. Iz 5 pokusaja pogodio je 3 trojke. I ispade da je on u ove dve utakmice nas najbolji suter. Mi moramo mnogo bolje da sutiramo za 3 poena..Umesto toga, vadimo se igrom u reketu, probijanjem...

321

pre 1 godinu

Pojedinci moraju mnogo bolje da sutiraju za 3 poena. Marinkovic koga neki pljuju opet odlican za 3. Sutirao je 3 od 5. Postigao 8 trojki iz 13 pokusaja u ove dve utakmice. 61%? Sto je vise nego odlicno. Ali Micic 2 od 6, Kalinic 1 od 4, Guduric 1 od 5, Lucic 0 od 3, Jaramaz 0 od 2, Davidovac 0 od 1?? To mora mnogo bolje u narednim utakmicama..Sutirali smo kao tim 8 od 27 za 3 poena? 29,6%? Sta vi mislite, da li to mora MNOGO bolje? Ovo je veoma los procenat...

Dulo

pre 1 godinu

nenad
To sto si napisao je NAUCNA FANTASTIKA, kakav bolji Davudovac, Nedović, Gudurić, to su igraci koji ne mogu bolje to je sto je.
Verovatno si klinac koji gleda navijacki.
P.S.
Voleo bih da gresim, ali...
(dejandddddd, 03. septembar 2022 21:46)

Nedović sa prosekom od 15 poena po utakmici u Evroligi ne može bolje? Srecom ti nisi klinac koji gleda navijački

fergi

pre 1 godinu

Uvijek sam govorio da je realnije porediti Marinkovica sa Guduricem, obojica su limitirani.
(Lord, 3. septembar 2022 21:47)


Ne pominji Marinkovica..sramota me umesto tebe. Sta ti gledas ove dve utakmice? Ko je najbolji nas suter? Gledaj bre malo , ne lupaj. Ili uzmi statistiku pa vidi da je iz 13 pokusaja, pogodio 8 trojki?? Lepo pise. U ove dve utakmice nas najbolji suter.

super

pre 1 godinu

Vlade Djurovic za selektora!

"...nemamo mi vrhunske igrace..." ? ? ?

Pa,cika Vlade,ako je i od Vas...
(marko77, 03. septembar 2022 19:30)
mislim da Micić Jokić Kalinić Milutinov...ostali igrači za sad slabiji pre svega otvoreni put za 3 poena.Sve je dobro dok pobedjujemo ali svi verujemo u naše jer grizu bore se i nadamo se medalji!

Andrea Djani

pre 1 godinu

Realno bice veoma tesko da se dobije bilo koja ekipa iz grupe B sa kojom se ukrstamo u 1/4 finalu . To ce verovatno biti Francuska ili Litvanija , a to su jedine dve ekipe na turnire koje imaju centre koji ce moci koliko toliko da pariraju Jokicu , ali bojim se ipak dovoljno da bude problema . Moraju do tog meca da prorade Jaramaz i Nedovic , jer nam ocajnicki treba suter . Ove dve utakmice do sada ne treba komentarisati , jer su to bili protivnici koje bi prava ekipa pobedila sa po 40 razlike .

smss

pre 1 godinu

Po meni sve ocekivano. Pesic ubacivanjem rezervi uigrava sve solucije,nije poenta da Jokic,Micic,Kalinic vuku sve,kad ima sirinu koju treba uigrati. Cekam jos Nedovica da preuzme sa ulazima ono sto se od njega ocekuje,a jos kad Milutinov doda igru i u odbrani i u napadu.Licno mislim da su i Marinkovic i Kuridza potpuno opravdali povjerenje,a polako to pokazuje i Ristic...

nenad

pre 1 godinu

Nismo mi kpmplikovali već nam je klupa tanka I to je surova realnost. Pored prve petorke imamo jos dva igrača koji mogu da odrzavsju taj nivo igre sve ostalo je težak prosek.
Pešić je napravio stravičnu grešku sa Teodosićem.
(dejandddddd, 03. septembar 2022 20:17
Klupa nije tanka ..fali Milutinov i eventualno Bjelica ali nece biti razlike na kraju ..svako ima svoju ulogu i tim nije 12 pojedinaca nego grupa koja se najbolje uklapa ..ocekujemo u narednih 2 nedelje boljeg nedovica gudurica davidovca ..malo boljeg jaramaza i nosioce za stepen iznad ...videces..

Meklejn

pre 1 godinu

Realno bice veoma tesko da se dobije bilo koja ekipa iz grupe B sa kojom se ukrstamo u 1/4 finalu . To ce verovatno biti Francuska ili Litvanija , a to su jedine dve ekipe na turnire koje imaju centre koji ce moci koliko toliko da pariraju Jokicu , ali bojim se ipak dovoljno da bude problema . Moraju do tog meca da prorade Jaramaz i Nedovic , jer nam ocajnicki treba suter . Ove dve utakmice do sada ne treba komentarisati , jer su to bili protivnici koje bi prava ekipa pobedila sa po 40 razlike .
(Andrea Djani, 03. septembar 2022 21:27)

Sve su u pravu. Problem je što za sada Pešić ne razigrava Nedovića, a on je jedini koji pored Vase i Jokića ima napadački arsenal u rukama.
Mene plaši i užasna efikasnost Lučića koji za razliku od Kalinića ne isporučuje svoje. Biće vrlo važno da oni najiskusniji pogađaju otvorene šuteve.
Ono što za sada makar daje neku nadu u šut je Vanja od koga čini mi se niko ništa ne ocekuje. Ako ovako nastavi da šutira, biće igrač zlata vredan.
Dakle za medalju će biti jako važno da naši nenosioci doprinose i pogađaju ono što moraju da pogađaju.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Све је рекао Владе Ђуровић, после меча... Ми, сем Мицића, немамо организатора игре. Тачка.
(Miloradović, 03. septembar 2022 20:20)

Imamo, i to najboljeg na svetu. U telu centra. Samo sto lopta jako retko pravovremeno dodje do njega usled filozofiranja i viska driblinga. Videli smo i veceras kako Jokic BEZ driblinga pronalazi jako brzo saigrace same kao duhove. dok drugi potrose napad na dribling.

Treba preformulisati recenicu - Mi zbog Micica i negovog predugog driblinga i NE MOZEMO da imamo druge organizatore u igri (osim u 10% situacija, uglavnom iznudjenih, kada bas mora da prepusti organizaciju, uglavnom posle bacenog pola napada i pet propustenih pravovremenih, slobodnih i efikasnih dodavanja.).

Svi smo videli kako organizacija izgleda ipreko Nikole a ne kada se protivnik postavi u odbranu i kada Jokic mora da se bije sa 2-3 igraca na sebi. Steta je sto tako igramo 10% vremena (Minuti Nikole bez Micica).

I dalje tvrdim da bi Vasa mnogo bolje funkcionisao sa Milutinovim (nadam se sto brzem povratku) jer je centar bez lopte a Jokic sa bilo kojim drugim bekom koji se krece od lopte i koji mu pravovremeno doda bez suvisnih filozofiranja. Nazalost, ne moze MVP Evrolige ulaziti sa klupe (drugi slucaj bi tek bio besmislen) sto i ne treba, prirodno.

Samo tako imamo ponekad mucan napad i 60% neiskoriscenog Jokica (kroz kreaciju za tim) koji i ovako, kroz preskakanje pasa, uglavnom moranje igranja 1 na 1 kroz batine bude najefikasniji igrac utakmice. Sve je to super, cepaj Vasilije ali po Tim i nije bas najbolje sto ce i pokazati tezi protivnici (nadam se ne na tezi nacin).

dejandddddd

pre 1 godinu

nenad
To sto si napisao je NAUCNA FANTASTIKA, kakav bolji Davudovac, Nedović, Gudurić, to su igraci koji ne mogu bolje to je sto je.
Verovatno si klinac koji gleda navijacki.
P.S.
Voleo bih da gresim, ali...

milan

pre 1 godinu

sa prvim timom odbrana deluje savršeno kad stisnu, to je najbitnije. Napadački uvek možemo nesto da ubacimo, ako niko ne moze daj loptu Jokicu.

Куп је битан

pre 1 godinu

Ако будемо први у групи највероватније ћемо играти против Украјине.

miki

pre 1 godinu

Odbrana loša,pogotovu loše branimo bekove i liniju za tri poena. Jednostavno mnogo prostora za šut ostavljamo. Što se našeg šuta za tri tiče procentualno pristojno ali obzirom da je većina šuteva potpuno otvorena bila trebalo bi to bolje. Takođe imamo ozbiljnih problema na defanzivnom skoku. Pogledao sam sve ekipe i ono gde smo za sada najbolji je protok lopte u pozicionom napadu. Lopta Ide dobro posle nekog udvajanja ali se onda šutevi moraju pogoditi. Realno zahvaljujući Pešićevoj selekciji igrača imamo jako tanku klupu i zato imamo puno praznih minuta. Ja iskreno ne znam šta da očekujem. Može ovo biti od sjaja do očaja za nas...

Квасник_Mиле

pre 1 godinu

Зато треба гледати било који пренос сем “домаћег”, срамоте се безобразлуком! Хрват сасвим коректан. И даље смо на висини задатка, коришћење свих играча подједнако. То некоме ни не одговара али донекле крије праве адуте. Увежбава се шут који нам никада и није био најјача страна. Одбрана је сасвим солидна када се стегне, а још се игра помало лагано што је и разумљиво јер се у одбрани највише троше играчи. Врло разноврсно и дозирано, баш како треба у овој фази. А и хемије међу екипом постоји, бар се такав утисак стиче!

mile rizik

pre 1 godinu

Svim pljuvačima Đurovića... Alo, čovek godinama radi najnezahvalniji posao u zemlji Srbiji gde ima 6 miliona selektora stručnjaka. Šta mislite, jel on sam sebe zove u studio? Neće niko od boljih trenera da ide, nisu ludi. On ide i zna čovek da priča, omane neki lapsus, ali zna čovek šta priča. Sad ćemo da vidimo sledećih nekoliko utakmica kvalitet komentara, kad ne bude on tu.
(Cloud Atlas, 03. septembar 2022 20:07)

Zna čovek šta priča, a?

Pa reče pre utakmice da će Veseli ubaciti najmanje 20 poena. Koliko je ubacio?

Zna čovek šta priča?

D

pre 1 godinu

Jaramaz opasan igrac ali ne moze da igra sa drugom cetvorkom suvise su staticni treba ga ubacivati malo vise sa prvom postavom da dobijemo dobru zamenu na pleju. Milutinov realno hvali.To je moje misljenje ali verujem u Pesica

Kaњош

pre 1 godinu

Malo gledao protiv holandije i neću više.Nekad smo imali 4 pleja sada samo 1 a na vidiku nikog.Savet ko hoće da zaradi pare kladiti se protiv Srbije od eliminacija.Ja se lično ne kladim nikad protiv naših zbog karme.
(Djuka, 3. septembar 2022 19:01)

Имаш резервног плеја, Алекса Аврамовић. Дечко би играо сигурно 15 мин у просеку да је здрав.

Lord

pre 1 godinu

Kad se sjetim da su ljudi poredili ovog Gudurića sa Bogdanom.
Hahahaha.
Uvijek sam govorio da je realnije porediti Marinkovica sa Guduricem, obojica su limitirani.

Onaj tamo

pre 1 godinu

Svaka čast našoj reprezentaciji za mečeve do sada. Neznam da li je umor bio u igri ali su danas mogli bolje. Bilo je dosta napada i prodora do koša bez poena.

Realne nervoze će tek da budu protiv jačih timova kao što je Španija ili ovih još neupostavljenih potencijala. Nemačka nije loše igrala, Bosna sa Nurkićem može biti tvrda a i Poljska izgleda solidna.

Danas me nerviralo da dosta trojke nisu uspele….

Ali bez obzira Srbija i Košarka već zadnjih 30 godina me ne ostavlja hladnog…

nenad

pre 1 godinu

Svako ko ima primedbe ne zna nista o kosarci ...vantasticno vodjenje , podela minuta , obe utakmice potpuna kontrola iako su odigrane u 24 sata ...dugo je prcenstvo i Pesic odlicno zna sta radi ...bice to sve bolje i bolje a i ovako je odlicno ...jer ovo nije umetnicko klizanje i ne igramo protiv amatera vec protiv sve do jedne jake reprezentacije ..svi imaju makar 6 igraca vrhunskih ..kome to nije jasno neka prati drugi sport ...pravi smo tim gde se znaju uloge ..i bice to sve dobro kako i ocekujemo ...

Vrg

pre 1 godinu

Vlada Đurović u komentaru na kraju utakmice vređa Jaramaza i kaže jadnik. Na šta to liči.
(Goran, 3. septembar 2022 19:31)

Ja ne mogu da verujem. Prvo sam mislio da je to neki lik ovde po komentarima, a onda vidim kao neki konsultant na TV-u bez blama kaze jadnik. Eto ko je jadnik u stvari.

Vračarac

pre 1 godinu

Vlada Đurović u komentaru na kraju utakmice vređa Jaramaza i kaže jadnik. Na šta to liči.
(Goran, 03. septembar 2022 19:31)

Na svetskom prvenstvu 2019 kada smo svi poleteli pobedama u grupi i svaka reklama je bila u fazonu “idemo do zlata”, Đurović je ukazivao na probleme i bio podjednako umereno pesimističan kao i sada. Kada smo došli do Španije i Argentine, postalo je jasno o čemu priča. Nadam se da ovog puta greši. Videćemo.

C i n i k

pre 1 godinu

Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..
(HanSolo, 03. septembar 2022 19:17)


Sve ok ali ti nisi Srbin, prema tome nema razloga da se glupiras i objasnjavas kakav je to srpski narod..zato jer si sovinista.
Pisi sledeci x u svoje ime i za svoj narod.
A kakav je srpski narod imas prilike da gledas u prenosima..
Zivela SRB!

C i n i k

pre 1 godinu

Cestitam momcima, Ceska je hrabra ekipa,nisu imali Saturanskog ali ni mi nismo imali Milutinova..
Sve u svemu pobeda nije dolazila u pitanje ali citam nki zale sto je svega 13 razlike....?

Taso

pre 1 godinu

Nedovic i Davidovac trenutno van forme ali proradice oni kada to bude najvise trebalo, siguran sam.
Necu da nabrajam dobre stvari kojih ima na pretek jer nema svrhe. Ali samo s dobrom namerom napisacu da ima i losih koje nasi moraju popraviti, dok jos za to ima vremena jer kad pocne 1/8 vec je kasno.
A to su slobodna bacanja, odbrana pod samim kosem i kontranapad.

croata

pre 1 godinu

Cesi su ozbiljna ekipa i jos domacini, sta god pisali ovo je velika pobjeda srbije. Sto se nas tice ucinit sve da dobijemo italiju da izbjegnemo upravo cehe

Jos malo

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..
(HanSolo, 03. septembar 2022 19:17)

Dezurni autosovinista na visini zadatka, nikad ne zabusavate

sve je relativno

pre 1 godinu

Jaramaz nije kompatibilan sa košarkašima Zvezde. Oni su navikli na Evroligu, on je u Megi i Partizanu igrao ligu bez briga, a u Bajern u maše peškirom. Samo da se nadamo da Nedović proradi kao rezervni plej.
(Tandžara, 03. septembar 2022 20:07)

Evo ga još jedan stručnjak. Jaramaz maše peškirom. Da si malo pratio EL i Bajern, video bi da je Jaramaz bio jedan od boljih igrača na kraju sezone i opet im je malo falilo da odu na FF.

Branimir

pre 1 godinu

Hajde malo objektivnosti, verujem da ovde nije ni 80% selektora potrcalo za loptom, sve ovo ide svojim tokom, i dobro je, bema ni jedna selekcija jaku klupu, grci i mi smo blizu toga, imamo dobre zamene sa cinjenicom da nam fale jos neki ali to je odavno zatvorena knjiga, odlicno je ovo za sada, prva petorka igra oko pola utakmice , bitno je da se ne povrede i ne umore, kada pocne druga faza onda je ono pravo...

nesa80

pre 1 godinu

Imaš nekoliko nepismenih, imaš jeftine provokatore, nekoliko komšija, mentalno bolesne, mrzitelje i licemere, nekoliko životno frustriranih, drogirane tupadžije navijaćki obojene, plus sami sebe komentarišu. Zlo i zlobu i idiotizam ignorisati.
(nar, 3. septembar 2022 18:51)
uff ti si pa neki andjeo sa komentarom,valjda ima svako pravo da iznese misljenje,najbolje bi bilo da svi pisu isto ko papagaji.ti ovde pises i navodis neke osobine ljudi ko da se bog zna sta desilo a ne najobicnija utakmica

Mihailo

pre 1 godinu

Kad dodje osmina finala neće Pešić ovoliko kombinovati. Nikad neće menjati kompletnu petorku. Nikad neće odmarati u isto vreme Jokića i Micića. Kalinić i Lučić takođje. Milutinov se vraća, veoma bitan igrač. Ja imam poverenja u ovaj tim.
Slovenci, Grci,Španci,Turci ... svi imaju po jednog stranca. Da smo mi doveli stranca na poziciji 2 (npr. Panter) lagano bi ovo osvojili.

Aca bg

pre 1 godinu

Ja sam optimista.Ne zato sto smo mi ne znam koliko dobri,koliko su ostali losi.Previse su 24 repke,nekad je EP igralo 8.Nekada se znalo da su u prva cetiri sigurno SSSR i SFRJ sa gomilom asova.Sada 10 ekipa ima po jednog asa(Jokic,Janis,Doncic,Gober,Rudi,Bojan B,Markanen..)ostali se trude koliko mogu.

lal

pre 1 godinu

Ali najjači su mi ovi što pričaju kako je evropska košarka kvalitetnija od NBA i kako se u Evropi igra strašna odbrana. To najbolje vidimo po tome kako trpaju Jokić, Dončić, Janis itd sve po evropskim standardima. Pogledajte im prosek poena, ubedljivo su najbolji u svojim reprezentacijama. To bi isto bilo kao da kažeš za fudbal da je srpska Ling Long liga kvalitetnija od engleske premijer.
(Ivan, 03. septembar 2022 19:34)

meni su najjaci oni koji uporno menjaju teze i objasnjavaju kako je durent bolji od kuridze... ajdeee?!?

problem sa cirkusom nije kvalitet igraca... problem je sto se igra gomila revijalnih utakmica... sto se tankuje... sto nema ispadanja... sto se ne postuju osnovna pravila kosarkaske igre zbog podizanja popularnosti...

da... radije gledam mzt - split nego oklahoma - houston... i da... svestan sam da bi oklahoma unistila kombinovani sastav ABA lige sa 100 razlike... ako bi igrali u zivot...

Cloud Atlas

pre 1 godinu

Svim pljuvačima Đurovića... Alo, čovek godinama radi najnezahvalniji posao u zemlji Srbiji gde ima 6 miliona selektora stručnjaka. Šta mislite, jel on sam sebe zove u studio? Neće niko od boljih trenera da ide, nisu ludi. On ide i zna čovek da priča, omane neki lapsus, ali zna čovek šta priča. Sad ćemo da vidimo sledećih nekoliko utakmica kvalitet komentara, kad ne bude on tu.

Edward SanchezA

pre 1 godinu

Zasto se polazi od tacke da mi igramo ultra planetarnu kosarku sa 12 NBA igraca i sve ispod 20 razlike je debakl za nas? Cemu to?
Kvalitetom smo medju prve 4 ekipe ali ni ostali nisu potpuno autsajderi, svak zeli da srusi favorita i daju se maksimalno dok mi samo trosimo vreme do kraja utakmice, izbegavanja umora i povreda
Radje mi je da dobijamo sa po 10 poena razlike nego da punimo sa po 40-50 i onda se okliznemo u polufinalu ili pre, sa 60 postignutih poena za celu utakmicu

Pera

pre 1 godinu

Bojim se da smo kratki za jednog sutera,da rastereti Jokica,ova krila bekovi imaju svoje trenutke,ali ne i kontinuitet.Kad bude na ispadanje,bice gusto.Da je Bogdan tu,prvaci Evrope a ovako moraju suteri da su koncentrisaniji,kao da ne veruju sebi.

kebek123

pre 1 godinu

Ovdje komentari kao u doba Sovjetskog saveza, alooo, cijeli svijet igra kosarku, nema lakih protivnika, nasi odlicni, Pesic pokusava da razigra neke igrace sa klupe, tu ima padova u igri...

Dr

pre 1 godinu

Citam komentare pa bih pitao pojedine kad smo mi to imali dobre sutere u zadnjih desetak godina? Od Pedje stojakovica i Djordjevica mi nemamo sigurnog sutera! Ne mozete racunati Tea ,Bogdanovica koji potrose brdo lopti i nerezonskih suteva i skupe neki broj pogodaka! Zaboravio sam i Rakocevica koji je poput Tea i Bogija,bolje i sto ne igraju!!!

Tandžara

pre 1 godinu

Jaramaz nije kompatibilan sa košarkašima Zvezde. Oni su navikli na Evroligu, on je u Megi i Partizanu igrao ligu bez briga, a u Bajern u maše peškirom. Samo da se nadamo da Nedović proradi kao rezervni plej.

Milan S

pre 1 godinu

Gde su sad svi oni sto su omalovazavali Vanju, govorili kako ne bi trebalo da bude u 12 i bunili se sto Dobric nije tu umesto njega?

Ne navijam ni za jedan klub, vec samo na nasu reprezentaciju, posebno ne navijam za cz i par jer smatram da su to klubovi koji svake godine umesto da stvaraju nase igrace, daju sve vise minuta strancima (drugim recima unistavaju nase igrace) ili nasim igracima u zrelim igrackim godinama... tako da ako treba nekog da postujem, postujem megu jer je izbacila (razvijala) nase najbolje igrace.

Najveci problem nase kosarke je rivalitet izmedju cz i par. Konstantno neobjektivna misljenja, lobiranja i forsiranja samo zbog ta dva kulba koja realno nisu ni bitna. Bitno je da nas mladi igrac ode u sredinu gde moze da igra i razvija se a to su obicno neka druga mesta koja nisu cz i par.

Kao neko ko vise favorizuje megu od cz i par, mogu potpuno objektivno da kazem da je Vanja za klasu bolji igrac od Dobrica u ovom trenutku, Kari apsolutno nije pogresio i dokaz za to evo gledamo skoro svaki mec. Samo vi pljuvaci Vanje nastavite da ga omalovazavate, cini se da ga dobro motivisete.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Dribling dribling dribling dribling dribling... dokle? Recenica Sarenca "Micic I DALJE sa loptom" savrseno opisuje nasu igru kada i zasto nije leprsava, mnogo efikasnija a videli smo da moze biti.

Ne znam, to me toliko nervira. Primetio sam istu situaciju u tri navrata. Jokic hvata skok u odbrani, karakteristicno odmah krece u drubling i prenos lopte (uvek uspesno jer se odbrana hvata u raskoraku, nasuprot standardnom cekanju da plej dodje po loptu) a Micic stoji u mestu ili ostaje Nikoli iza ledja cekajuci nesto UMESTO da odmah trci povuce, ako je vec Nikola resio da je prevede.

I onda svaki put u takvoj situaciji igramo sa igracem manje, dok se Vasa saceka koji odmah trazi loptu = neiskoriscena kontra, protivnik u raskoraku, ma nista. izgubljeno pola napada.

Vasa je vanserijski igrac u ovom momentu ali reprezentacija se MUCI kada on toliko zadrzava loptu, makar dao i 30p. Videli smo mnogo tecniju igru reprezentacije kada Jokic i Micic nisu zajedno u par meceva pre turnira.

Ok, pobedjujemo mi i ovako, i dobro je to ali moze MNOGO efikasnije a dolaze kasnije mnogi ozbiljniji protivnici. Uopste mi nije jasno zasto toliko cekanja i visak driblinga, preskakanje pasa itd. Ako je to koncept, ok ali mucimo se jako cesto usled toga i Jokicevu igru svodimo na guranje 1 na 1, pravljenje milijardu blokova Micicu i mahanje rukama u koje lopta cesto pravovremeno je dolazi.

Bolja je hemija izmedju njih svakako ali dribling, dribling, cekanje, dribling. Uff

Svaka cast na novoj pobedi!

kali the greek

pre 1 godinu

mada je nezahvalno prognozirati
gledajuci ukrstanja cini se da
u 1/4 finalu igramo sa B3
a u polufinalu sa B1

ps.pod predpostavkom da i mi i grci budemo prvi u grupama
i da u 1/8 finala prodjemo verovatno ukrajinu

Реалан

pre 1 godinu

Ало рођаци своја земља и репрезентација се увек воли и подржава а не само кад је добро и кад побеђујемо него и кад су лоши и кад су просечни ,запамтите увееек.

Српским писмом пишемо

pre 1 godinu

Добро је ово за припремну утакмицу, у којој се носиоци одмарају, а резерве уигравају.

dejandddddd

pre 1 godinu

Nismo mi kpmplikovali već nam je klupa tanka I to je surova realnost. Pored prve petorke imamo jos dva igrača koji mogu da odrzavsju taj nivo igre sve ostalo je težak prosek.
Pešić je napravio stravičnu grešku sa Teodosićem.

urke

pre 1 godinu

Gudura neka pogleda snimak utakmice i biće mu jasno zašto se nije zadržao u NBA. Nepotrebno fintira ili propusti priliku za brz šut zato što se premišlja, posle bespotrebno siluje iz nekog step back-a ili preko ruke. Da izbaci nekako to razmišljanje, verovatno bi šutirao mnogo bolje. Nedović mora malo više da šutira, mora još neki bek da uđe u formu, dok igramo ove lagane utakmice. Čak bih voleo i da se Kuridza malo opusti, ima on pristojan šut.
(shone, 3. septembar 2022 19:56) # Link komentara

Kakav glup.komentar..
U toj Nba ligi se nisu zadrzali jedan Djordjevic, Rakocevic pa sta?
Mi smo dream team pa mogu da nam igraju samo Nba asovi??
Ljudi, sta vam je sa ovim komentarima????

Veliki red

pre 1 godinu

Sreća pa na vreme oterasmo poslednjeg boema... Momci grizu, bore se jedan za drugog, nema svadjice, rovare ja, u čemu je boem najjači... A ovu budalu sa rts-a Djurovića,niti slusati niti komentari sati njegovo vredjanje igrača... Retard prve klase...

Don Kihot

pre 1 godinu

Jedino Marinković i Kalinić igraju na nivou evropskog prvenstva,svi drugi su ispod očekivanja,a neki nisu za reprezentaciju!
Holandija i Češka su medju 5-6 najslabijih od 24,to smo morali dobiti lagano sa preko 30 razlike,tako te jači respektuju,ovako će svi misliti da nas mogu dobiti!? Pešić "odmara" glavne igrače??? A,Jokić u NBA igra svaki drugi dan po 35 min. i nije umoran 80 utakmica???

bVb

pre 1 godinu

Gazda Dojkan, 03. septembar 2022 19:36)

Nismo gledali istu utakmicu. Svaki napad drži loptu 15 od24s ili 10 od 14 i on drugima uvaljuje ne krompir nego vruću kamenčugu, tj Luči prvenstveno. Tri promašaja usiljena je imao zbog " boljeg na poziciji pleja"......Ježim se šta će da radi kad se pojave neki ozbiljniji na suprotnoj strani. Koliko god neko ne voleo stats i gledanje igrača kroz istu, ona skoro sve pokazuje. Njegova na god nivou u svim takmičenjima je loša, a deli minutažu, tj igra više od 21min. Da očekujemo da bude u reprezentaciji bolji......šanse nema. To je anomalija u svetu košarke.
Zbog toga polako sa hvaljenjem i Marinkovića, tu su negde. Bojim se još više da ne nestane kad počne košarka na ispadanje. Problem su još i Nedović, Davidovac, pa i Gudura, ali ajde ova dvojica imali povredice pa malo izbačeni iz koloseka. Moraju brže nazad. Ne postoje u izmeni, samo brojčano.

Seek and Destroy

pre 1 godinu

Što kaže brka Djurović, bojim se jakih utakmica i petorke sa Jaramazom, Kuridžom, Davidovcom. Jokić i Micić tada moraju na 35minuta.
(iki, 03. septembar 2022 19:29)
Nije on ništa pogrešio.Vidim ovde u komentarima slinavci ga pljuju.
Kada smo igrali SP i prve tri utakmice razbili one anonimuse i bila euforija do neba.Daj amere da se igramo.Znaci to je bilo gotovo osvajamo zlato.
I Vlade Djurovic je gostovao na RTS posle pobede od nekih 20 razlike ne mogu da se setim koga,uglavnom neke u rangu Holandije.
I čovek je ladno opisao šta će sve sa se desi,secam se da se voditelj šokirao zašto tako prica kada smo najbolji,deremo sve,ne može nam niko ništa.
I posle toga nas Argentina i Španija demolirali.Čovek objasnio sve naše slabosti,iskreno bez ikakve euforije.
I isto je ovde 300 posto u pravu.Bez Jokica i Micica mi smo prosek.

обс

pre 1 godinu

За сада играмо врло добро. Ово је утакмица која је тренинг. Временски размак између утакмица је врло кратак. Коментарисати играче дисфорично је (еуфорично данас а с ниподаштавањем сутра) ствар такта коментатора тако да он пре свега говори о сопственој некритичности. Господски смо победили а да домаћина нисмо понизили јер је разлика у квалитету очигледна. Следеће, што би Србија играла најјачу кошарку у овој фази такмичења?! Битно је да сви буду здрави и да рутински обаве такмичење у групи и да већ уиграни, касније, направе резултат. Срећно Србија!

Rhyzm

pre 1 godinu

Neka mi stručnjaci koji se "razumeju u košarku", objasne "napredak košarke" u poslednjih 20-30 godina...Te ispada da su Lučić i Davidovac po tome bolji od recimo Džordana i Pipena, jer eto sad se "kida u odbrani". Šta je to tačno Davidovac danas "pokidao" osim ligamenata Jaramazu kada mu je napravio blok u odbrani dok je ovaj jurio jednog Čeha? Objasnite mi "stručnjaci za košarku", kako je moguće da isti taj Davidovac u sportu u kome kamera pokriva ceo teren, uspe da bude van kadra pola svoje minutaže?! Objasnite mi isto tako Lučićev procenat šuta, i broj poena sa poludistance naše reprezentacije na prvenstvu, koji trenutno glasi 0 ?! Je li to svemirska košarka o kojoj trubite i još pokušavate da ubedite nekoga da se sada bolje igra nego devedesetih, te da su ovi anti-talenti bolji igrači od Bodiroge, Divca, Đorđevića, Danilovića, Paspalja...?

Miloradović

pre 1 godinu

Све је рекао Владе Ђуровић, после меча... Ми, сем Мицића, немамо организатора игре. Тачка.

ja

pre 1 godinu

Vlade Djurovic za selektora!

"...nemamo mi vrhunske igrace..." ? ? ?

Pa,cika Vlade,ako je i od Vas...
(marko77, 03. septembar 2022 19:30)
Vlade je možda surov ali je realan. Na žalost pokazaće se to u važnim utakmicama. Jedino Micic I Jokic da igraju 35 minuta i da njih ide. Neshvatljivo mi je kako loše igra Davidovac, Lučić, Nedović ... Gudura mora i moze mnogo bolje. Glupo bi bilo da kritikujem Kuridzu jer daje očekivano. Ni od Jaramaza ja ne ocekujem mnogo vise.

Mohikanac

pre 1 godinu

Gazda Dojkan

Stvarno si slučaj.

Kako nije do Jaramaza kada ne zna da razigra niti je to znao ikada... svi lepo crtaju da je više bek nego plej.

Znači ostali ne mogu da budu dobri sa njim na parketu jer NE ZNA svoj posao.

Prosto je ali ne ti nam objasni da je do drugih...
Izgubljene lopte, gaženje linije, uvaljivanje lopte drugima u teškoj situaciji... sve je danas demonstrirao kao i lošu odbranu.

Ali kako.... KAKO da bude neko kriv a ima veze sa Partizanom?

Jaramaz i Lučić dva najgora igrača večeras, možda neće biti slučaj sledeći put ali sada JESTE.
Zato si slučaj.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Vlada Đurović u komentaru na kraju utakmice vređa Jaramaza i kaže jadnik. Na šta to liči.
(Goran, 03. septembar 2022 19:31)

Ne diraj Djurovica. Covek je sve u pravu. Bio je u pravu i 2019 kada smo zapali u neku neverovatnu euforiju.
Drzi kosarku u malom prstu i sve je u pravu bio i 2019 i sada. Treba malo da se spustimo na zemlju, jer ovo prosipanje 20 razlike se desava p pravilu.

аco

pre 1 godinu

Биће ово добро. Ми смо једина репрезентација која најбоље играче не мора да оптерећује великом минутажом у групној фази. Шутерски још нисмо на свом стандардном нивоу, али Кари вероватно свесно темпира форму. Лучић, Калинић и Гудурић ће сигурно поправити шут до нокаут фазе. Требаће нам и Милутинов и Недовић.

wer

pre 1 godinu

Na +10 imamo celi napad, a Vasa šutira tricu u osmoj sekundi i promašuje, Česi poentiraji i sada je +8. Ovo jednostavno ne mogu da razumem, zašto šutirati tako brzo.
(nekoizmase, 3. septembar 2022 19:15)

micic inace ima saljivi nadimak "stetocina",
ono 2 apsolutno vrhunska poteza, pa onda 3 ozbiljna glupiranja,
ponekad se to desava i kalinoglu-u,
ali kada se sve sumira obojica su ipak veoma korisni igraci

Andjus

pre 1 godinu

Hoće neko da mi objasni sta Davidovac tačno radi u timu? Koja je njegova uloga?!
(Aftosamurai, 3. septembar 2022 19:05)

Realno da znaš te stvari, bio bi ti selektor...

bradina

pre 1 godinu

Narode,spustite loptu-ovo je samo zagrevanje! Bice bolje svakim narednim mecem.Nikola se nije preterano iscimao do sada,a kad se motori upale....
Ipak je on jedan od najboljih evropskih igraca,zar ne!? Ostaje zal za Bogijem,ali sta je tu je i ovaj sastav je u mogucnosti da donese medalju! Kojeg sjaja videcemo,nadam se najsjajnijem!

I posle Bogdana - Bogdan

pre 1 godinu

Ne znam zasto se Lucicu daje kredit da toliko sutira, izgleda da smo dobili novog Bogdana u reprezentaciji.
Protiv Turske tehnicka, danas namerna, lose navike iz doba Partizana koje su tamo prolazile nekaznjeno.

Djuka

pre 1 godinu

Malo gledao protiv holandije i neću više.Nekad smo imali 4 pleja sada samo 1 a na vidiku nikog.Savet ko hoće da zaradi pare kladiti se protiv Srbije od eliminacija.Ja se lično ne kladim nikad protiv naših zbog karme.

Sasa

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Pa gde trazis kulturne na portalima? Ovde su sve polupismeni mrzitelji svega.

Czv

pre 1 godinu

Bitna je samo pobeda, i ovim smo prošli dalje. Da vidimo sad sa Milutinovim kako će izgledati protiv finaca. O utakmici, zaboraviti je. Nista spec, a i česi bili oslabljeni

Ramones

pre 1 godinu

Guduric kada dobije loptu,davi usporava napad i onda vruc krompir saigraču.Godinama se ceka da proigrao,ko bre njega forsira.Odigrace jednu utakmicu i onda ce ganci svi u glas Gudura,Gudura.

Bard Živa

pre 1 godinu

Razlika između evropske košarke i NBA je: Najbolji centar evrope Veseli 2 poena (penali) vs Najbolji centar NBA Jokić 18 poena...

Solo

pre 1 godinu

Neznam kako ce Pesic da prolazi sa boljim timovima koji se zagrevaju trojkama dok mi uopste nemamo nijednog dobrog sutera za "trojku" po kome smo poznati..Prosto nreverovatno da smo uspeli da dodjemo i do ovoga jer drugi timovi koje smo pobedili su igrali slabije a da su imali bolje sutere bilo bi povuci potegni po nas..Razocaran sa nasim kao profesionalcima koji nemogu jebiga da pogode za "trojku" a igraju za reprezentaciju..sramota

Ccc

pre 1 godinu

Au koliko smara ovaj komentator, konsutant sta je vec, samo spominje one koji nisu tu, ajde bre oladi, nisu tu i kraj, koga nema bez njega se mora, daj bre podrzite ove momke a ne da ih prozivate svako malo...

076 sasa

pre 1 godinu

Tekma dobijena idemo dalje, ja opet kazem kako ove hejtere koji nisu otisli na baket u zivotu ne mrzi da izigravaju selektore preko tastatureeee vise dosadni ste

m

pre 1 godinu

Utakmice protiv ekipa kao što su Grčka i Turska i to pod moranjem, pritiskom da se mora pobediti ne mogu pokazati pravu sliku snage naše ekipe.

Јабучило

pre 1 godinu

Друго полувреме за додатне кругове на ванредном јутарњем тренингу у пет ујутро..

Marko

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..
(HanSolo, 03. septembar 2022 19:17)

Ko nije kulturan ,Šta bre ser.š ?

Zabrinut

pre 1 godinu

Davidovcu selektor ili da nađe ulogu, ili da ga ne uvodi uopste kad krenu bitne utakmice. Čovek je dobar igrač, ali na terenu deluje kao da je rekreativac.
Lučić već godinama u reprezentaciji ne igra na nivou u kom igra u Bajernu. Ok ne mora da preuzima odgovornost, ima ko će. Ali mora da pogađa one otvorene šuteve. Ko će ako neće on koji je jedan od iskusnijih. I ne govorim ovo na osnovu ove utakmice. Ima on ovakvih utakmica u reprezentaciji još od 2017.
Takođe kritika za Gudurića koji donosi mnogo loših odluka, umesto da mu igra bude usmerena na na prodor povratni pas, prodor na koš i otvaranje na šut.
Nije mi jasno ni zasto se Nedović ne razigrava, jer ovakav nam je potpuno beskoristan.
U principu najviše me Lučić brine što ne isporučuje ono što mora.

Vule

pre 1 godinu

Hoće neko da mi objasni sta Davidovac tačno radi u timu? Koja je njegova uloga?!
(Aftosamurai, 3. septembar 2022 19:05)

Da pruža moralnu podršku.

Hahahahahaha

pre 1 godinu

Hoće neko da mi objasni sta Davidovac tačno radi u timu? Koja je njegova uloga?!
(Aftosamurai, 3. septembar 2022 19:05)

Tacno se zna njegova uloga u timu. On je tu da popuni da imamo 12 igraca.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Opet ludilo sa komentarima, opet svi nezadovoljni, kao da smo izgubili. Da li je i jednog momenta došla u pitanje pobeda? Naravno da nije, igraju koliko treba. Svako ko se iole razume u košarku vidi ovo. Ali ovde većina frustritanih u životu, pa udri po košarkašima tražeći im mane. Ajde ljudi, odlična ekipa, odlični momci, biće to top kad zatreba. Za sada sa pola gasa.

Kredar

pre 1 godinu

Jokić genijalac, Kalinić odličan, Jaramaz nas uništio, umislio da je Bogi, Lućić pomračenje. Raduje Gudurić, sve bolji, Ristić stvarno dobar danas.

britanac

pre 1 godinu

Pljujete Lučića zbog lošeg šuterskog izdanja večeras, a dečko svaku utakmicu izgine u odbrani. Lučić kad je izašao iz igre, istopila se prednost od 25 poena.

Mare

pre 1 godinu

Takva sebicnost Micica da je to neverovatno, u drugom poluvremenu totalno umrtvio ekipu i to je jedini razlog zasto smo stali sa fenomenalnom igrom.
(Zdravce, 03. septembar 2022 19:23)

Druže koju si ti utakmicu gledao? Micic je opet imao najviše asistencija na utakmici. Samo su nas on i Jokic izvukli večeras,bez njih nema ni igre.

GorVelkovich

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da Kari od Turske sve do sad pravi apsolutno istu gresku. U trenucima kada se lomi utakmica kad trebamo da slomimo potpuno protivnika on vadi celokupnu prvu petorku i u jednom trenutku na parketu budu Davidovac,Ristic i Kuridza koji su ljudi posli pre svega zbog odbrane. Samo cekam kad ce to da nam se obije o glavu. Protiv Turaka smo bili na ivici provalije,izvukao na Kalina. Mislim da sledeci put fortuna nece biti na nasoj strani. I sto je jos cudnije,imamo + 23 na parketu u tom trenutku petorka Jare,Guduric,Davidovac,Kuridza i Ristic. Za 2 minuta Cesi smanjuju na -11 i umesto da vraca nekog iz prve petorke ili jednostavno trazi tajm,on se nervira pored klupe,a na parketu mu petorka koja bi jedva pobedila Tamis iz Panceva. Odmaramo igrace... A sta da rade Francuzi,Litvanci,Nemci,Slovenci?-kad oni da odmaraju svoje igrace kad iz dana u dan igraju u paklenom ritmu.Pusti ga bre neka igra,ima 27 godina,moze volu rep da iscupa a ti ga drzis na klupi vise od 20 minuta,i pri tome je zvanicno najbolji igrac na svetu.Pa Itudis drzi Janisa 33 minuta po utakmici . Opasno sam se iznervirao.Sta bi bilo ovde da je mogao Sataoranski da igra recimo?
Daleko od toga da smo losi,odlicni smo kad igramo kako treba. Ali iz ove dve utakmice se jasno vidi da i svakom trenutku na terenu moraju biti ili Vasa i li Joka,ili obojica zajedno. Bez jednog od njih na parketu tim gubi svaku smisao. Guduric danas nije mogao da pogodi olimpijski bazen.

bskfan

pre 1 godinu

OK razigravanje igraca i sve to ali bespotrebno se stvara losa navika lakog gubljenja prednosti. Vanja je trebalo da odigra jos neki minut, na prosloj utakmici +24, na ovoj +25.

Sut za tri poena nas ubija, ovih 29% moze da prodje protiv slabijih ekipa ali protiv jacih tesko.

Slicno kao i Holandija, Ceska je izgubila zbog cak 10 vise izgubljenih lopti.

roten

pre 1 godinu

Rutinska pobeda. Što se tiče klupe... Kada krene nokaut faza skratiće se i rotacija, sa klupe će ulaziti Milutinov, Gudurić, malo Nedović i Jaramaz i to je to. Meni to ne izgleda loše. Sada svi igraju, mnogo utakmica za malo vremena, nema potrebe da se Jokić, Micić i Kalinić previše troše protiv ekipa od kojih smo za klasu bolji.

Milan

pre 1 godinu

Nedović van forme, Lučić danas pogubljen, Jaramaz pomračenje danas, Kalinić očajan u šutu za tri ali izvukao na bezobrazluk par faulova, Ristić rupa u odbrani, treba nam Milutinov.
Raduje dobra forma Gudurića i Marinkovića, Kuridža stabilan. Micić i Jokić klasa, šteta što moraju da igraju ovakve završnice.
Sad je bitno pobeđivati a najbolju igru čuvati za četvrt finale pa dalje

Mohikanac

pre 1 godinu

Dva igrača koji najviše nedostaju su Dobrić i Bogdanović.
I to samo pod uslovom da nema glavnu ulogu Bogdan.
Da li povreda ili uloga ali Nedović se ne vidi bar ne u onoj meri kao u EL gde je jedan od najboljih strelaca.

Gudurić prijatno iznenađenje defanzivno kao i asistent dok je Lučić ubedljivo najgori šuter ove prve dve utakmice.

Ne blistaju ni ostali ali nešto pogode dok Lučić ne može ni zicer da ubaci... niti ume kao Kalinić da odigra na niskom postu.

Takođe šteta za Davidovca što ne oseća tim kao u Zvezdi... takav je utisak do sada.

Voleo bih iskreno da nisam u pravu ali moraće da se probude ta tri igrača jer Jaramaz i Vanja ne mogu bolje...tj biće teško u eliminacijama.

tutu tutu

pre 1 godinu

Ako francuzi izgube
Verovatno ce sa nama u 1/4 kao b3
(Kali the greek, 03. septembar 2022 18:29)

na nas ce ici ili Hrvatska ili Ukrajina
(boki89, 03. septembar 2022 18:47)


Koliko se komentari ovlaš čitaju, a onda i na njih daju plusevi iako su netačni.
Čovek priča o četvrtfinalu, ne osmini finala.

shone

pre 1 godinu

Gudura neka pogleda snimak utakmice i biće mu jasno zašto se nije zadržao u NBA. Nepotrebno fintira ili propusti priliku za brz šut zato što se premišlja, posle bespotrebno siluje iz nekog step back-a ili preko ruke. Da izbaci nekako to razmišljanje, verovatno bi šutirao mnogo bolje. Nedović mora malo više da šutira, mora još neki bek da uđe u formu, dok igramo ove lagane utakmice. Čak bih voleo i da se Kuridza malo opusti, ima on pristojan šut.

građanin opasnih namera

pre 1 godinu

izlapeli čiča na rts-u naziva Jaramaza jadnikom, ovo nisam doziveo u zivotu, kakva sramota javnog servisa i ovog senilnog umisljenog strucnjaka...pu

Јабучило

pre 1 godinu

Opet ludilo sa komentarima, opet svi nezadovoljni, kao da smo izgubili. Da li je i jednog momenta došla u pitanje pobeda? Naravno da nije, igraju koliko treba. Svako ko se iole razume u košarku vidi ovo. Ali ovde većina frustritanih u životu, pa udri po košarkašima tražeći im mane. Ajde ljudi, odlična ekipa, odlični momci, biće to top kad zatreba. Za sada sa pola gasa.
(Giga Moravac, 03. septembar 2022 19:31)

Шта би ти? Хвалоспеве док лоше играју?

Ivan

pre 1 godinu

Ali najjači su mi ovi što pričaju kako je evropska košarka kvalitetnija od NBA i kako se u Evropi igra strašna odbrana. To najbolje vidimo po tome kako trpaju Jokić, Dončić, Janis itd sve po evropskim standardima. Pogledajte im prosek poena, ubedljivo su najbolji u svojim reprezentacijama. To bi isto bilo kao da kažeš za fudbal da je srpska Ling Long liga kvalitetnija od engleske premijer.

smeh

pre 1 godinu

@Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..
(HanSolo, 3. septembar 2022 19:17)

Ovo možeš samo da pričaš u svoje ime i u ime idiota koji su pokušali da budu "duhoviti" a ne da generalizuješ. Pričaš o osnovnoj kulturi i vaspitanju a ne znaš da ne treba generalizovati na osnovu dela pojedinaca pogotovu jer je dečko i dobio odgovore zašto Milutinov ne igra. Ali valjda si krenuo od sebe pa si pomislio da su i drugi isti.

Јабучило

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Ех, ти ко да си први пут на коментарима :)))

dule vujosevic

pre 1 godinu

Upravo mali vlado djurovic kometarise i prica kako je Jaramaz jadnik,covek prvo neka namesti zube pa da dodje i da prica na televiziji,jos je pritom on neki strucni konsultant,bruka i sramota!Ko sve komentarise utakmice kod nas,nije ni cudo sto je na areni takodje konsultant,jedino tamo i moze da bude!

Kontravez

pre 1 godinu

Jokić genijalac, Kalinić odličan, Jaramaz nas uništio, umislio da je Bogi, Lućić pomračenje. Raduje Gudurić, sve bolji, Ristić stvarno dobar danas.
(Kredar, 03. septembar 2022 19:20)

Ko'j Raduje? Guduric? Pa kako ne znas "Radulu" naseg.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Mi ove utakmice igramo tačno onoliko koliko je potrebno , ni više ni manje od toga.
Imam osjećaj a i znam naše igrače da bi u jacim utakmicama igrali sa 150 posto a ne ko sada sa nekih 60.
Ovo je sve super. Rutinski , lagano i bez povreda što je najbitnije . Bravo Srbija i tako dalje .

a

pre 1 godinu

Ovaj je definitivno šampion. Veli da je lakše igrati u NBA nego u Evropi? Lakše Jokiću da dobije 200 miliona dolara u NBA nego u Evropi milion evra po sezoni? Vole Ameri da daju ogroman novac na lepe oči? Inače i večeras očekujem pobedu…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Em što ti je dosadno u životu još i lupetaš. Ima li neko u kući da te izvede na vazduh

Алекса

pre 1 godinu

Sta kazete, ne valja Vanja?
(veljavp, 3. septembar 2022 19:17)

Ко каже? Ни за провокације немате смисла....

Вања је феноменалан играч, што и треба да буде.

Tex

pre 1 godinu

Evo razlike između profesionalnog trenera i amatera Đorđevića. Sale bi ih terao sa prvon postavom da pobeđuju na ovim glupim utakmicama sa 50 razlike, a trener uigrava rotacije i klupu. Takođe trener prilagođava taktiku timu koji može da sastavi, a amater Đorđević bi po svaku cenu da igra kao 1995.

nekoizmase

pre 1 godinu

Na +10 imamo celi napad, a Vasa šutira tricu u osmoj sekundi i promašuje, Česi poentiraji i sada je +8. Ovo jednostavno ne mogu da razumem, zašto šutirati tako brzo.

HanSolo

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..

iki

pre 1 godinu

Što kaže brka Djurović, bojim se jakih utakmica i petorke sa Jaramazom, Kuridžom, Davidovcom. Jokić i Micić tada moraju na 35minuta.

мерак

pre 1 godinu

Не палите се, играмо колико нам треба. Кари испробава комбинације са другим тимом, све је ово супер. Само корак по корак. Идемо бреее!

Splavar

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..
(HanSolo, 03. septembar 2022 19:17)

A vama dvojci koliko decenija trebalo to da shvatite. Neke nepravde prema naciji jesu nacinjene od zapada pre dve decenije, ali najgora se tek danas desava. Kompletni debilizam mladih ljudi koji u isto doba velicaju jugoslovenskog tenisera, ponovo presudjuju Milosevicu, ponedeljkom i cetvrtkom obozavaju Nato, sredom i petkom se solidarisu s Rusijom, cudan svet. Srbi napolju su ok sa svima iz bilo kog dela sveta, jedino ne zelimo znati za bilo kog iz sfrj, gospodski ignorisemo postojanje tih ljudi

2CRAZY

pre 1 godinu

Repriza utakmice sa Holandijom i pre toga Turskom, opet ubedljivi i dominantni u prvo poluvremenu, a u drugom nestanemo i cupamo se do kraja...
Jokic pokida prvo poluvreme i posle ga nema nigde celo drugo poluvreme, nema kosa, tek poneka asistencija.
Druga postava nam je vrlo losa, usli su na 20 razlike i izgubila se prednost dok su oni bili na parketu, jako lose igraju i nepovezano, ne umeju kos da daju, niti da odbrane neki.
Odbrana suta od 3 poena ponovo losa.
Micic odlican protiv ovih losih timova, videcemo kakav ce biti protiv dobrih timova.
Marinkovic opet sjajno sutirao trojke - za pohvalu.
Jaramaz los, Nedovic neprimetan (mozda je jos rovit pa se cuva od povrede za bitnije utakmice).
Fali nam dosta Milutinov koji mislim da ce uskoro poceti da igra.
Vazna je pobeda, sad malo da odmorimo, ali moramo biti bolji u drugom poluvremenu i Jokic mora da se probudi.

posve_nepodoban

pre 1 godinu

Malo kvalitetnija ekipa od Češke bi nas razbucala kao beba zvečku. Jako loša realizacija, na nivou evropske košarke iz devedesetih...ne valja. U redu, nisu igrali na 100%, druga je utakmica u dva dana, ali otvoreni šutevi se moraju pogađati, a promašilo se toliko toga, od trojki, preko slobodnih, pa sve do nekih polaganja, sam ispod koša. Neozbiljno. Ako se ovako nastavi, neće biti dobro. Posebno nerviraju ove oscilacije, pa koja je ovo utakmica po redu da se drastično pada i dozvoljava protivniku da se vrati iz velikog zaostatka?
Ako smo velika reprezentacija i ciljamo na titulu, onda ne može biti ovakvih turbulencija.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Upravo, nepotrebno komplikovala = Vasa Micic.

Ako je njegov preterani posed lopte zarad nekoliko uspesnih prodora (moze ponekad da odigra i od lopte da zeli) vredno da se ovako mucimo i da se Nikola, koji BEZ driblinga u sekundi proigrava saigrace na zicerima, koristi samo ovako (kroz 90% igre 1 na 1 i batine + bezbroj blokova Micicu), neka bude.

Pobedjivacemo svakako ali se plasim eliminacionih kada opet bude "aj Nikola sad ti ono tvoje (za TIM najbolje) i ako ne igramo tako uvek, samo kada moramo a i zasto bi igrali efikasnije i brze kada mozemo da driblamo do besvesti". :)

Price o stednji Jokica, skrivanju karata a ceo svet zna kada i kako je najbolji a krz to bez greske i TIM, su bas besmislene. Prvenstvo je pocelo, desetak meceva ako idemo do kraja.. Kada cemo ako ne ODMAH preko i kroz ruke naseg najboljeg i timski najkorisnijeg igraca.

Gledajuci statistiku mnogi bi rekli pa on je najbolji vec, daje najvise poena (ne radi se o poenima) o cemu prica ovaj... ALI onaj ko zna kako to izgleda vidi da se cesto mucimo, da protok nestaje, da se pravovremeni pas preskace i da se lopta siluje driblingom. Ako je "debeli" krenuo u prenos posle skoka, trci bre na drugu stranu, spojice te sa kosem. Sta mu cekas iza ledja, sablonski.

"I dalje Micic sa liptom"

sasa pg

pre 1 godinu

@Ja da sam administrator koji odlučuje koji komentar treba da prođe samo bih puštao komentare podrške. Tako bi zlonamerni i oni koji su košarkaški nepismeni odustali od komentara i ostali bi samo normalni ljudi koji podržavaju reprezentaciju.
(Meklejn, 3. septembar 2022 18:46)

Tačno, samo puštati one koji pišu hvalospjeve i lupkaju po ramenu. Kritika nikad nije dobra donijela, naši ne mogu nikad da pogriješe. To je recept za uspjeh,bravo

b78

pre 1 godinu

Dakle...igrali koliko je potrebno...Cesi ni u jednjom trenutku nisi bili blizu...u dobroj meri igrala sve vreme druga petorka...nema povreda...sve u svemu super a sto bi mi da gazimo sa trideset razlike to je vec nas mentalitet. Jaramaz je ok ali ne zaboravite fa igra sa drugom postavom...sa njima ni Micic ne bi izgledao toliko dobro....on je svakako losiji i brine sto nemamo drugog pleja ali nije ni toliko slabiji koliko izgleda sada....Guduric ja prosto takvog igraca ne volim iako bljesne ponekad...Ristic i Davidovac zalutali...jedino me tesi povratak Nikole Milutinova koji bi u 90% reprezentacija bio prva petica i u odbrani je mozda i bolji od Jokica....Kuridza dobar....Vanja iznenadjujuce dobar sa jasnom ulogom...Vasu i Nikolu ne bih kolentarisao od njih zavisimo...Luca i Kalina odrade svoje...ovoga puta ne bas sjajno ali su uvek borbeni...Nedovic vidi de da dolazi povredjen i bojim se da od njega necemo nista videti na ovom prvenstvu a on mi je i inace neka malo drugacija verzija Gudurica...sve u svemu ok ali za neko top 5 mesto mora bar 20% bolje...za grupu skroz ok

smeh

pre 1 godinu

Bravo za naše! Solidno odrađena utakmica. Jedino što izgleda i dalje tražimo dobitnu drugu petorku pa pojedini igrači sa klupe igraju više nego što treba. A i može nam se da isprobavamo. Jedino šteta za ono fenomenalno dodavanje Jokića bez gledanja što nije završeno pogotkom. Bila bi to možda asistencija turnira.

Gazda Dojkan

pre 1 godinu

Nije problem u Jaramazu vec u petorci u kojoj igra. Davidovac, Guduric (danas los), Ristic, Kuridza... Tesko da sa tim saigracima moze nesto da iskreira jer on nije primarno plej. Nekoliko suteva je uzimao na isteku napada kada su mu saigraci vracali loptu ko vruc krompir.

bigg boss

pre 1 godinu

Bravo momci.. nije mi jasno jel Pesic stvarno hteo staviti Davidovca u 12 ili godine cine svoje ili nemam pojma.. aj za Kuridzu necu da komentarisem

Maximus

pre 1 godinu

Пешић и Гудурић су вишак у репрезентацији. Никад више не требају да буду део тима

Zdravce

pre 1 godinu

Takva sebicnost Micica da je to neverovatno, u drugom poluvremenu totalno umrtvio ekipu i to je jedini razlog zasto smo stali sa fenomenalnom igrom.

lipovij.1

pre 1 godinu

Guramo nekako, dve pobede su tu. Na momente deluje sve jako dobro, a onda se pokazuju slabosti u napadu, a naročito u odbrani. Možda je ipak trebalo naći mesta za Darka Lazića (šta ako ima puno godima, ima i Kuridža) i zategnuti odbranu...

Dachazvezda

pre 1 godinu

Bravo momci!! RUTINA!!
Mali pad u finišu, al Bože moj, ne možete da gazite 40min.. Ni blizu nesto neizvesno, sve ok!!

IDEMO DALJE!!!

Demar Derozan

pre 1 godinu

Dobro timsko izdanje, polako i pametno samo, idemo tekmu po tekmu, dobre su analize Vlade Djurovica u pauzi i posle tekme, nedostaje Milutinov za vazne meceve koji slede, danas nije igrao Nedovic, Vanja je dobar za sada, podrska Kariju i momcima!

No1e

pre 1 godinu

Mi ne komotno da igramo ni sa Ceskom. Razocaravajuce.
Lucic ne moze ni jedan zicer da pogodi, na kraju pobudalio i Jokic i Guduric.
O Davidovcu i Jaramazu ne vredi ni pricati. Kada su njih dvojica na terenu, Ceska sa -22 prioazi na -10 razlike…
Puno stvari kod nas ne valja… Nadam se da cemo u razigravanju makar biti konkurentni…Ovo je premalo i poprilicno nesigurno.

sasha the red Baron...

pre 1 godinu

SVASTA:

Stvarno,svakakve gluposti ljudi javljaju ovde.
Srbija seta kroz grupu,igra sa 50%...
Ovo je 1 krug,uzecemo 1 mesto u grupi,ne potrositi se,vratiti Milutinova,i onda pocinje sampionat.A ovo sad je predigra i staviti ocene sad je naivno...

džordž

pre 1 godinu

Samo da se vrati Milutinov i da Jaramaz krene da igra kao protiv Grčke. Ristić i Marinković su bolji nego ikada. Kalinić, Lučić, Gudurić imaju svoj standard. Nedović nikako da se pokrene. Kuridža je stari rutiner a Davidovac makar da u odbrani bude bolji. I onda Micić & Jokić mogu sve.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

od kad se gregor fucka penzionisao ova ceska raspad
(fermin, 03. septembar 2022 18:51)

Ne znam dal' se zezas,al' Gregor Fucka je igrao za Italiju.
A mislim i da je Slovenac po rodjenju

X

pre 1 godinu

Mi ove utakmice igramo tačno onoliko koliko je potrebno , ni više ni manje od toga.
Imam osjećaj a i znam naše igrače da bi u jacim utakmicama igrali sa 150 posto a ne ko sada sa nekih 60.
Ovo je sve super. Rutinski , lagano i bez povreda što je najbitnije . Bravo Srbija i tako dalje .
(Slavko Vrekic, 03. septembar 2022 19:15)

Nije baš tako. Onoliko koliko treba bi bilo da Jokić i Vasa nisu morali da se vraćaju i igru u 4. četvrtini. U ovakvom sistemu takmičenja poenta je što više odmarati glavnice igrače protiv lakih protivnika. A mi već dve utakmice komplikujemo. Kad se Milutinov vrati, nadam se da će klupa bit dosta jača..

Džoni

pre 1 godinu

Prva petorka odlicna(malo samo Lučić nervozan) a klupa ispod proseka.
Dakle, sa jacim ekipama nemamo sanse.
(Sale nacionale, 03. septembar 2022 19:17

A inače te "jače" ekipe na klupi imaju sve same asove? Ne treba zaboraviti da drugu petorku čini i Milutinov, koji je igrao ove pripremne više nego Ristić. Gudurić i Nedović se vraćaju posle povreda, a i kada se bude igralo sa "jačima" rotacija će svakako biti sužena i neće Pešić menjati celu petorku nego samo po kojeg igrača. Ovo sada se radi da se minuti podele i da se koliko toliko sačuva svežina, a kad počne ono pravo onda ima da se igra onoliko koliko je potrebno. Ako Jokić i Micić mogu u klubovima u plej ofu da igraju po 35 min a i više, zašto ne bi mogli i ovde kad dođu TI mečevi?

Seek and Destroy

pre 1 godinu

Ja se izvinjavam ali je li ovo neko trolovanje u komentarima,bojkot reprezentacije,neki dogovor da se bukvalno svi blate nije mi jasno?
Po komentarima bi rekao da mi gubimo najmanje 15 razlike.
Pa mi smo kao narod postali teška tuga.
Može li jadnije od ovoga?
Jedni blate igrace Zvezde drugi igrace Partizana a ima ovih dežurnih pljuvaca Jokica.
Strašno.

2CRAZY

pre 1 godinu

Zaboravih da dodam, smeta i sto kad imamo cistu poziciju za tri poena, ne sutiramo, nego nesto filozofiramo i dodajemo.
Kalinic i Lucic losi u sutu, ali mislim da je razlog tome velika potrosnja u odbrani.

Mikii

pre 1 godinu

Ako francuzi izgube
Verovatno ce sa nama u 1/4 kao b3
(Kali the greek, 03. septembar 2022 18:29)

na nas ce ici ili Hrvatska ili Ukrajina
(boki89, 03. septembar 2022 18:47)

Čovek priča o četvrtfinalu, stručnjak.

Jaaa

pre 1 godinu

Nisam u toku,ali zasto nema Milutinova i sastavu.znam da je igrao one pripremne utakmice,posle nisam pratio.
(Mirko, 03. septembar 2022 17:59)

Završio karijeru otišao na pecanje..

Meklejn

pre 1 godinu

Ja da sam administrator koji odlučuje koji komentar treba da prođe samo bih puštao komentare podrške. Tako bi zlonamerni i oni koji su košarkaški nepismeni odustali od komentara i ostali bi samo normalni ljudi koji podržavaju reprezentaciju.

Czv

pre 1 godinu

Iako vodimo, stvarno je primetno da ne možemo da ubacimo trojku a sami ko duhovi. Nije presudno, naravno, ali ipak, lakše je tako i vrsis pritisak. Videcemo

Meklejn

pre 1 godinu

Valjalo bi Nedović da igra što više u ovim utakmicama. Treba ga vratiti u ritam. Trebace nam za odlučujuće utakmice. Što manje da igraju nosioci, Jokić, Kalinić i Lučić. Pustiti takodje i Vasu da razigrava sve. Marinkoviću dati svu slobodu u šutu kako bi imao samopouzdanja i za jače protivnike. Gudurić takođe što više da šutira, a ne da dribla i kad treba i kad ne treba.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Što napravi u napadu, Jokić prospe u odbrani. Gudurića ne treba ni komentarisat
(sasa pg, 03. septembar 2022 17:49)





Šta je sporno? Vode 20 razlike protiv domaćina. Na njihovom terenu. I sinoć protiv Holandije koja je šutirala nenormalno za 3 poena lagana pobeda. Gledajući sve utakmice od početka šampionata igramo najstabilnije od svih reprezentacija na ovom EP. Pričam za trenutnu situaciju…

nesa80

pre 1 godinu

nisam gledao nedovica odavno osim tu sad par utakmica u reprezentaciji i kao navijacu partizana mi je drago da je u zvezdi za ogroman novac,pa on je nista posebno,wolters bio mnogo bolji na poziciji pleja.pozitivno su me iznenadili marinkovic i ristic a ostali standarno dobro

bVb

pre 1 godinu

15-20 kraj prve cetvrtine za nas. Ulazi Jaramaz na pocetku druge, 17-39 do njegove izmene.
(Bitoo, 03. septembar 2022 18:12)

Ulazi Jaramaz i 10-0 za Čehe očas posla, Pešić traži tm.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

"Ako nisi dobar u nečemu budi najbolji u svemu" osvaja titulu najidiotskijeg slogana u nekoj reklami.

Inače mi je smešna histerija lopatara oko Gudurića, pljuju ga jer im još uvek odzvanja ono "Gudurić o tablu". Ako su nekada i znali nešto o košarci, a nisu, danas su postali eksperti u mržnji prema svemu što ima veze sa Zvezdom. Jadno, jer je reč o reprezentaciji. Mada, ovo i nije njihova reprezentacija, njihova repka je danas pobedila moćnu Britaniju.

Gde ja zivim

pre 1 godinu

Uprava Denvera da angazuje Micica... Ova dvojica da igraju u istom klubu, sa svakodnevnim treninzima zajedno i jakim utakmicama, paklena kombinacija!

Denis

pre 1 godinu

Cesi i kosarka...Zadnji igrac koga se sjecam zvao se, cini mi se, Ondrus..
(Igorsulic, 3. septembar 2022 18:30)

Ti Cesi igrase na OI prosle godine, a mi ne. Izbacili Kanadu u Kanadi i Grcku u finalu!

Đura

pre 1 godinu

Hoće li Lučić pogoditi jedan šut u životu? Bilo za dva bilo za tri? Pitam za druga.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 3. septembar 2022 18:32)

Kladili se on i Gudurić ko će više šuteva da promaši. Tu su egal za sada.

todos

pre 1 godinu

Ne treba pljuvati, još se uigravaju. Vide se prednosti i mane u našoj igri. Definitivno bez Jokića nema ništa od igre. Postoje ti padovi koje treba smanjiti na najmanju moguću meru. Isto ima igrača koji jednostavno vrlo teško poentiraju. Kad god je naša Reprezentacija osvojila nešto, uvek je na početku bila slaba. Osim toga danas igramo sa dvanestom reprezentacijom sveta.

boki89

pre 1 godinu

Ako francuzi izgube
Verovatno ce sa nama u 1/4 kao b3
(Kali the greek, 03. septembar 2022 18:29)

na nas ce ici ili Hrvatska ili Ukrajina

Bane

pre 1 godinu

Što napravi u napadu, Jokić prospe u odbrani. Gudurića ne treba ni komentarisat
(sasa pg, 3. septembar 2022 17:49)

Pokaži mu ti kako se igra. On ne zna.

vlad

pre 1 godinu

Gudurić iz utakmice u takmicu sve bolji i bolji,još kada bi Nedović proradio, Lučić i Micić užas. Pogotovo Micić, gore od ovoga ne može.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Sviđa mi se što imamo dve petorke koje igraju po poluvreme u proseku, ali druga petorka mora mnogo bolje. Verovatno i hoće kada se priljuči Milutinov. Pozić cmokić

Ogi li

pre 1 godinu

Čitajući komentare čovek bi pomislio da Česi vode da 20 razlike. Sa koliko razlike treba da pobedimo da bi pljuvači bili zadovoljni? Patnja je vaša velika!

Black_mirror

pre 1 godinu

Da mene sa dve leve i dve desne noge, koji se u kosarku ne razumem mnogo, stavite 10 dana na neke pripreme, pogodio bih nesto, svakako vise od ovog Lucica. Ubedjen sam da je ovaj covek najgori igrac Srbije ikada. Kapiten.. majko moja mila

nar

pre 1 godinu

Imaš nekoliko nepismenih, imaš jeftine provokatore, nekoliko komšija, mentalno bolesne, mrzitelje i licemere, nekoliko životno frustriranih, drogirane tupadžije navijaćki obojene, plus sami sebe komentarišu. Zlo i zlobu i idiotizam ignorisati.

Rokabili

pre 1 godinu

Moram priznati da Marinković bolje igra od Nedovica koji deluje skroz pogubljeno i nesigurno, i da je umesto njega eventualno mogao da ide Dobric...
Da li će se dozvati, iskreno ne verujem, ali bi valjalo, i taj šut skroz mu deluje kao da je zaboravio da pogađa...

taslacitisestru taj bolesnik svako vece

pre 1 godinu

Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Ovo gore je komentar od juče. Koliko si ti bolestan!
(axl, 03. septembar 2022 18:11)Bice da je to razlog sto ga trolujes?

mateo

pre 1 godinu

srbija je preko 90 posto jokic, da ga nema nebi nikoga dobili. ovo sto ja vidim je jako lose, kad naletite na prvu pravu ekipu izgubit ce te i ispast. neda vama dalje od cetvrtfinala

Džoni

pre 1 godinu

nisam gledao nedovica odavno osim tu sad par utakmica u reprezentaciji i kao navijacu partizana mi je drago da je u zvezdi za ogroman novac,pa on je nista posebno,wolters bio mnogo bolji na poziciji pleja.pozitivno su me iznenadili marinkovic i ristic a ostali standarno dobro
(nesa80, 03. septembar 2022 18:2

Dečko bio povređen, nije radio sa ekipom. U EL je bio ubedljivo najbolji u Panati prošle sezone. Kidao je kako je igrao.

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

Nisam u toku,ali zasto nema Milutinova i sastavu.znam da je igrao one pripremne utakmice,posle nisam pratio.
(Mirko, 03. septembar 2022 17:59)

Ima "virozu". Stiže.

ljg

pre 1 godinu

Neverovatno je koliko Gudurić nema samopouzdanja da šutne čak ni otvorene šuteve. Šta mu se desilo?
(Ja, 03. septembar 202

Gledaj odbranu

Milan

pre 1 godinu

Guduric je najgori srpski kosarkas svih vremena, nije ni za KK Metalac. Njegov menadzer bi trebao da dobije nobelovu nagradu:-) Cak je uspeo da ga jednu sezonu ubaci u nba ligu, naravno bez ikakvog uspeha.

I agree

pre 1 godinu

Ovaj je definitivno šampion. Veli da je lakše igrati u NBA nego u Evropi? Lakše Jokiću da dobije 200 miliona dolara u NBA nego u Evropi milion evra po sezoni? Vole Ameri da daju ogroman novac na lepe oči? Inače i večeras očekujem pobedu…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Ovo gore je komentar od juče. Koliko si ti bolestan!
(axl, 03. septembar 2022 18:11)
@
Hahahaha, ha ha ha ha ha ha.

Xman

pre 1 godinu

Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Ovo gore je komentar od juče. Koliko si ti bolestan!
(axl, 03. septembar 2022 18:11)Ljudi kace komentare po sajtu pre 5 godina. Sta je problem ako nisi ti taj koji je napisao komentar?

Bgd

pre 1 godinu

Nisam u toku,ali zasto nema Milutinova i sastavu.znam da je igrao one pripremne utakmice,posle nisam pratio.
(Mirko, 3. septembar 2022 17:59) 

Povreda. Ne igra prve dve utakmice.

axl

pre 1 godinu

Koliko je Jokara limitiran centar pa to nije normalno . Ti protiv konobara iz Holandije hoces da bijes sudiju, jer ti se centar Holandije ne sklanja pod kosem kao vecina panjeva u NBA.
Sramota koliko nista ne zna a neki vajni mvp.
(kemp, 02. septembar 2022 22:08)




Ovaj je definitivno šampion. Veli da je lakše igrati u NBA nego u Evropi? Lakše Jokiću da dobije 200 miliona dolara u NBA nego u Evropi milion evra po sezoni? Vole Ameri da daju ogroman novac na lepe oči? Inače i večeras očekujem pobedu…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Ovo gore je komentar od juče. Koliko si ti bolestan!

Mare

pre 1 godinu

Utakmice protiv ekipa kao što su Češka i Holandija nam ne mogu pokazati pravu sliku snage naše ekipe.

Mi igramo solidno, nit odlično nit lose. Ali ovo solidno nije dovoljno za jače ekipe. Tako da moramo podići nivo igre ako mislimo da se nadamo medalji.

m

pre 1 godinu

Jokić, Gudurić najbolji, Marko da skrati lažnjake na šutu za tri i biće još bolji, Micić očajan, ipak par asistencija, Lučić odličan u odbrani, u napadu katastrofa, Nedović dobar defanzivno, van ritma u napadu, potreban mu jedan ulaz, jedna trojka, i on će da proradi, svi solidni, svi se baš trude u odbrani, svako daje doprinos, ono što je najbitnije imamo tim, homogenu ekipu za razliku od SP.

Bgd

pre 1 godinu

Nisam u toku,ali zasto nema Milutinova i sastavu.znam da je igrao one pripremne utakmice,posle nisam pratio.
(Mirko, 3. septembar 2022 17:59) 

Povreda. Ne igra prve dve utakmice.

ovaj dole ti jebesestru

pre 1 godinu

(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Ovo gore je komentar od juče. Koliko si ti bolestan!
(axl, 03. septembar 2022 18:11)svako vece. Srbija ovo resava.

Gde ja zivim

pre 1 godinu

Nisam u toku,ali zasto nema Milutinova i sastavu.znam da je igrao one pripremne utakmice,posle nisam pratio.
(Mirko, 03. septembar 2022 17:59)

Ima "virozu", rekao juce Sarenac, a i na vestima bilo da je bolestan, da ce se uskoro prikljuciti sastavu.

nevolem

pre 1 godinu

Jaramaz je odlicno resenje i defanzivo i adekvatno prilagodi svoju igru kada je Jokic na terenu i kada nije. Vasa dosta ispada u odbrani. Super igrac ali i dalje mislim da ne moze u petorci sa jokicem, em defanzivno los, em krade vreme Jokicu. Ima fantazija asistencije ali one nisu toliko potrebne kada je Jokic tu.

ajs nigrutin

pre 1 godinu

nije da je bitno za utakmicu, igramo sjajno ali realno bilo je vise od 5 faulova koje su greskom sudjeni cesima a nama ne. u prvom poluvremenu

Đura

pre 1 godinu

Hoće li Lučić pogoditi jedan šut u životu? Bilo za dva bilo za tri? Pitam za druga.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 3. septembar 2022 18:32)

Kladili se on i Gudurić ko će više šuteva da promaši. Tu su egal za sada.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

OK mi igramo u napadu, srecom. A u odbrani promaja i jedno veliko nista.
Doduse, mozda igramo koliko nam treba. Dugo je prvenstvo.

Kad vec pricas o transferu blama...

pre 1 godinu

Ništa bez Vlade Đurovića na Rts-u. Godinama jedini košarkaški "stručnjak" kojeg zove RTS da analizira utakmice. oseti čovek transfer blama slušajući koliko veze nema o košarci....
(Gagano)


Za rasliku od tebe, koji si odbio Stiv Kera.

tutu tutu

pre 1 godinu

Prva četvrtina, Česi imaju tri faula, mi nula i tako stoji na grafici, a na zapisničkom stolu broj tri stoji pored naše klupe, a broj nula kod češke.
Zar nije uvek bilo da broj pokazuje broj faulova u četvrtini one ekipe pored čije klupe stoji?
(tutu tutu, 03. septembar 2022 17:41)


Ipak promeniše kasnije. Verovatno je bila greška.

Svasta o svemu

pre 1 godinu

Kad se setim da su doktorovi navijaci tvrdili da je Gudura bolji od Bogdana. Kuku majko!!!

Pa sad nema nikog da ga gusi, a on nastavlja da baca cigle. U odbrani ga nema. Prespor, pogubljen....

Gagano

pre 1 godinu

Ništa bez Vlade Đurovića na Rts-u. Godinama jedini košarkaški "stručnjak" kojeg zove RTS da analizira utakmice. oseti čovek transfer blama slušajući koliko veze nema o košarci....

tutu tutu

pre 1 godinu

Prva četvrtina, Česi imaju tri faula, mi nula i tako stoji na grafici, a na zapisničkom stolu broj tri stoji pored naše klupe, a broj nula kod češke.
Zar nije uvek bilo da broj pokazuje broj faulova u četvrtini one ekipe pored čije klupe stoji?

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

(Loznica, Gučevo, Cer…, 3. septembar 2022 16:38)

Sine ako lupis dovoljno pluseva dobijes veceru, ima palacinke koje sa secerom su.

Džoni

pre 1 godinu

Da mi je neko rekao da će protivnici odbranu na našoj reprezentaciji zasnivati na tome da suze u reketu a puštaju šut za tri, a mi da ne možemo to da kaznimo, pa na sve to se još i plašimo da šutnemo kada smo sami, ne bih verovao?!?

Aragorn

pre 1 godinu

Reče Micić nakon pobede sinoć, sve se vrti oko Jokića, tu smo da mu pomognemo!
A on sručio majstor 12 asistencija!!!
Vaske ako mu tako budeš pomagao, nema zime za nas!
Ni trunke ega a najbolji u Evropi!!!
Poštovanje Svetislavu Pešicu starom liscu i prekaljenom vuku, puna podrška momcima, idemo polako iz meča u meč, možemo dosta da uradimo!!! Trude se svi, odbranu Vanja grize a i ostali Kalina Luča, ovo dobro izgleda!!!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Koliko je Jokara limitiran centar pa to nije normalno . Ti protiv konobara iz Holandije hoces da bijes sudiju, jer ti se centar Holandije ne sklanja pod kosem kao vecina panjeva u NBA.
Sramota koliko nista ne zna a neki vajni mvp.
(kemp, 02. septembar 2022 22:08)




Ovaj je definitivno šampion. Veli da je lakše igrati u NBA nego u Evropi? Lakše Jokiću da dobije 200 miliona dolara u NBA nego u Evropi milion evra po sezoni? Vole Ameri da daju ogroman novac na lepe oči? Inače i večeras očekujem pobedu…

Aragorn

pre 1 godinu

Reče Micić nakon pobede sinoć, sve se vrti oko Jokića, tu smo da mu pomognemo!
A on sručio majstor 12 asistencija!!!
Vaske ako mu tako budeš pomagao, nema zime za nas!
Ni trunke ega a najbolji u Evropi!!!
Poštovanje Svetislavu Pešicu starom liscu i prekaljenom vuku, puna podrška momcima, idemo polako iz meča u meč, možemo dosta da uradimo!!! Trude se svi, odbranu Vanja grize a i ostali Kalina Luča, ovo dobro izgleda!!!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Koliko je Jokara limitiran centar pa to nije normalno . Ti protiv konobara iz Holandije hoces da bijes sudiju, jer ti se centar Holandije ne sklanja pod kosem kao vecina panjeva u NBA.
Sramota koliko nista ne zna a neki vajni mvp.
(kemp, 02. septembar 2022 22:08)




Ovaj je definitivno šampion. Veli da je lakše igrati u NBA nego u Evropi? Lakše Jokiću da dobije 200 miliona dolara u NBA nego u Evropi milion evra po sezoni? Vole Ameri da daju ogroman novac na lepe oči? Inače i večeras očekujem pobedu…

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Mi ove utakmice igramo tačno onoliko koliko je potrebno , ni više ni manje od toga.
Imam osjećaj a i znam naše igrače da bi u jacim utakmicama igrali sa 150 posto a ne ko sada sa nekih 60.
Ovo je sve super. Rutinski , lagano i bez povreda što je najbitnije . Bravo Srbija i tako dalje .

Edward SanchezA

pre 1 godinu

Zasto se polazi od tacke da mi igramo ultra planetarnu kosarku sa 12 NBA igraca i sve ispod 20 razlike je debakl za nas? Cemu to?
Kvalitetom smo medju prve 4 ekipe ali ni ostali nisu potpuno autsajderi, svak zeli da srusi favorita i daju se maksimalno dok mi samo trosimo vreme do kraja utakmice, izbegavanja umora i povreda
Radje mi je da dobijamo sa po 10 poena razlike nego da punimo sa po 40-50 i onda se okliznemo u polufinalu ili pre, sa 60 postignutih poena za celu utakmicu

HanSolo

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..

Džoni

pre 1 godinu

Prva petorka odlicna(malo samo Lučić nervozan) a klupa ispod proseka.
Dakle, sa jacim ekipama nemamo sanse.
(Sale nacionale, 03. septembar 2022 19:17

A inače te "jače" ekipe na klupi imaju sve same asove? Ne treba zaboraviti da drugu petorku čini i Milutinov, koji je igrao ove pripremne više nego Ristić. Gudurić i Nedović se vraćaju posle povreda, a i kada se bude igralo sa "jačima" rotacija će svakako biti sužena i neće Pešić menjati celu petorku nego samo po kojeg igrača. Ovo sada se radi da se minuti podele i da se koliko toliko sačuva svežina, a kad počne ono pravo onda ima da se igra onoliko koliko je potrebno. Ako Jokić i Micić mogu u klubovima u plej ofu da igraju po 35 min a i više, zašto ne bi mogli i ovde kad dođu TI mečevi?

Kad vec pricas o transferu blama...

pre 1 godinu

Ništa bez Vlade Đurovića na Rts-u. Godinama jedini košarkaški "stručnjak" kojeg zove RTS da analizira utakmice. oseti čovek transfer blama slušajući koliko veze nema o košarci....
(Gagano)


Za rasliku od tebe, koji si odbio Stiv Kera.

Gde ja zivim

pre 1 godinu

Nisam u toku,ali zasto nema Milutinova i sastavu.znam da je igrao one pripremne utakmice,posle nisam pratio.
(Mirko, 03. septembar 2022 17:59)

Ima "virozu", rekao juce Sarenac, a i na vestima bilo da je bolestan, da ce se uskoro prikljuciti sastavu.

Veliki red

pre 1 godinu

Sreća pa na vreme oterasmo poslednjeg boema... Momci grizu, bore se jedan za drugog, nema svadjice, rovare ja, u čemu je boem najjači... A ovu budalu sa rts-a Djurovića,niti slusati niti komentari sati njegovo vredjanje igrača... Retard prve klase...

Gde ja zivim

pre 1 godinu

Uprava Denvera da angazuje Micica... Ova dvojica da igraju u istom klubu, sa svakodnevnim treninzima zajedno i jakim utakmicama, paklena kombinacija!

Kredar

pre 1 godinu

Jokić genijalac, Kalinić odličan, Jaramaz nas uništio, umislio da je Bogi, Lućić pomračenje. Raduje Gudurić, sve bolji, Ristić stvarno dobar danas.

Ogi li

pre 1 godinu

Čitajući komentare čovek bi pomislio da Česi vode da 20 razlike. Sa koliko razlike treba da pobedimo da bi pljuvači bili zadovoljni? Patnja je vaša velika!

Vračarac

pre 1 godinu

Vlada Đurović u komentaru na kraju utakmice vređa Jaramaza i kaže jadnik. Na šta to liči.
(Goran, 03. septembar 2022 19:31)

Na svetskom prvenstvu 2019 kada smo svi poleteli pobedama u grupi i svaka reklama je bila u fazonu “idemo do zlata”, Đurović je ukazivao na probleme i bio podjednako umereno pesimističan kao i sada. Kada smo došli do Španije i Argentine, postalo je jasno o čemu priča. Nadam se da ovog puta greši. Videćemo.

Српским писмом пишемо

pre 1 godinu

Добро је ово за припремну утакмицу, у којој се носиоци одмарају, а резерве уигравају.

Meklejn

pre 1 godinu

Ja da sam administrator koji odlučuje koji komentar treba da prođe samo bih puštao komentare podrške. Tako bi zlonamerni i oni koji su košarkaški nepismeni odustali od komentara i ostali bi samo normalni ljudi koji podržavaju reprezentaciju.

Microsoft Power Point

pre 1 godinu

Ako ne osvojimo nista tj ne odemo daleko ne napadajte Pesica.Covek je dosao da pomogne uradice sta moze ali nije cudotvorac.Ovo nije Amerika ili barem bivsa Jugoslavija da kosarkasi nicu na svakom koraku.Kad sam bio klinac odes na kos da igras basket po najvecem suncu jer kad dodju stariji oteraju te.Sada niti klinci igraju basket niti se daje prednost domacim igracima nego strancima u klubovima.Zato je i tesko da ista osvojimo.

Hahahahahaha

pre 1 godinu

Hoće neko da mi objasni sta Davidovac tačno radi u timu? Koja je njegova uloga?!
(Aftosamurai, 3. septembar 2022 19:05)

Tacno se zna njegova uloga u timu. On je tu da popuni da imamo 12 igraca.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Dribling dribling dribling dribling dribling... dokle? Recenica Sarenca "Micic I DALJE sa loptom" savrseno opisuje nasu igru kada i zasto nije leprsava, mnogo efikasnija a videli smo da moze biti.

Ne znam, to me toliko nervira. Primetio sam istu situaciju u tri navrata. Jokic hvata skok u odbrani, karakteristicno odmah krece u drubling i prenos lopte (uvek uspesno jer se odbrana hvata u raskoraku, nasuprot standardnom cekanju da plej dodje po loptu) a Micic stoji u mestu ili ostaje Nikoli iza ledja cekajuci nesto UMESTO da odmah trci povuce, ako je vec Nikola resio da je prevede.

I onda svaki put u takvoj situaciji igramo sa igracem manje, dok se Vasa saceka koji odmah trazi loptu = neiskoriscena kontra, protivnik u raskoraku, ma nista. izgubljeno pola napada.

Vasa je vanserijski igrac u ovom momentu ali reprezentacija se MUCI kada on toliko zadrzava loptu, makar dao i 30p. Videli smo mnogo tecniju igru reprezentacije kada Jokic i Micic nisu zajedno u par meceva pre turnira.

Ok, pobedjujemo mi i ovako, i dobro je to ali moze MNOGO efikasnije a dolaze kasnije mnogi ozbiljniji protivnici. Uopste mi nije jasno zasto toliko cekanja i visak driblinga, preskakanje pasa itd. Ako je to koncept, ok ali mucimo se jako cesto usled toga i Jokicevu igru svodimo na guranje 1 na 1, pravljenje milijardu blokova Micicu i mahanje rukama u koje lopta cesto pravovremeno je dolazi.

Bolja je hemija izmedju njih svakako ali dribling, dribling, cekanje, dribling. Uff

Svaka cast na novoj pobedi!

Mare

pre 1 godinu

Utakmice protiv ekipa kao što su Češka i Holandija nam ne mogu pokazati pravu sliku snage naše ekipe.

Mi igramo solidno, nit odlično nit lose. Ali ovo solidno nije dovoljno za jače ekipe. Tako da moramo podići nivo igre ako mislimo da se nadamo medalji.

Taso

pre 1 godinu

Nedovic i Davidovac trenutno van forme ali proradice oni kada to bude najvise trebalo, siguran sam.
Necu da nabrajam dobre stvari kojih ima na pretek jer nema svrhe. Ali samo s dobrom namerom napisacu da ima i losih koje nasi moraju popraviti, dok jos za to ima vremena jer kad pocne 1/8 vec je kasno.
A to su slobodna bacanja, odbrana pod samim kosem i kontranapad.

Vrg

pre 1 godinu

Vlada Đurović u komentaru na kraju utakmice vređa Jaramaza i kaže jadnik. Na šta to liči.
(Goran, 3. septembar 2022 19:31)

Ja ne mogu da verujem. Prvo sam mislio da je to neki lik ovde po komentarima, a onda vidim kao neki konsultant na TV-u bez blama kaze jadnik. Eto ko je jadnik u stvari.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Све је рекао Владе Ђуровић, после меча... Ми, сем Мицића, немамо организатора игре. Тачка.
(Miloradović, 03. septembar 2022 20:20)

Imamo, i to najboljeg na svetu. U telu centra. Samo sto lopta jako retko pravovremeno dodje do njega usled filozofiranja i viska driblinga. Videli smo i veceras kako Jokic BEZ driblinga pronalazi jako brzo saigrace same kao duhove. dok drugi potrose napad na dribling.

Treba preformulisati recenicu - Mi zbog Micica i negovog predugog driblinga i NE MOZEMO da imamo druge organizatore u igri (osim u 10% situacija, uglavnom iznudjenih, kada bas mora da prepusti organizaciju, uglavnom posle bacenog pola napada i pet propustenih pravovremenih, slobodnih i efikasnih dodavanja.).

Svi smo videli kako organizacija izgleda ipreko Nikole a ne kada se protivnik postavi u odbranu i kada Jokic mora da se bije sa 2-3 igraca na sebi. Steta je sto tako igramo 10% vremena (Minuti Nikole bez Micica).

I dalje tvrdim da bi Vasa mnogo bolje funkcionisao sa Milutinovim (nadam se sto brzem povratku) jer je centar bez lopte a Jokic sa bilo kojim drugim bekom koji se krece od lopte i koji mu pravovremeno doda bez suvisnih filozofiranja. Nazalost, ne moze MVP Evrolige ulaziti sa klupe (drugi slucaj bi tek bio besmislen) sto i ne treba, prirodno.

Samo tako imamo ponekad mucan napad i 60% neiskoriscenog Jokica (kroz kreaciju za tim) koji i ovako, kroz preskakanje pasa, uglavnom moranje igranja 1 na 1 kroz batine bude najefikasniji igrac utakmice. Sve je to super, cepaj Vasilije ali po Tim i nije bas najbolje sto ce i pokazati tezi protivnici (nadam se ne na tezi nacin).

nenad

pre 1 godinu

Svako ko ima primedbe ne zna nista o kosarci ...vantasticno vodjenje , podela minuta , obe utakmice potpuna kontrola iako su odigrane u 24 sata ...dugo je prcenstvo i Pesic odlicno zna sta radi ...bice to sve bolje i bolje a i ovako je odlicno ...jer ovo nije umetnicko klizanje i ne igramo protiv amatera vec protiv sve do jedne jake reprezentacije ..svi imaju makar 6 igraca vrhunskih ..kome to nije jasno neka prati drugi sport ...pravi smo tim gde se znaju uloge ..i bice to sve dobro kako i ocekujemo ...

обс

pre 1 godinu

За сада играмо врло добро. Ово је утакмица која је тренинг. Временски размак између утакмица је врло кратак. Коментарисати играче дисфорично је (еуфорично данас а с ниподаштавањем сутра) ствар такта коментатора тако да он пре свега говори о сопственој некритичности. Господски смо победили а да домаћина нисмо понизили јер је разлика у квалитету очигледна. Следеће, што би Србија играла најјачу кошарку у овој фази такмичења?! Битно је да сви буду здрави и да рутински обаве такмичење у групи и да већ уиграни, касније, направе резултат. Срећно Србија!

sasa pg

pre 1 godinu

@111

Alo Lučić večeras 1/9 ili 1/10 iz igre...to je cirkus.
Koja 0/3 ...da je 0/3 bilo bi odlično.
(onako, 3. septembar 2022 23:23)

Dešava se loš dan svima,i bolje što je to bilo protiv Češke. Blistaće Luča kad bude trebalo! Majstor je to, najbolja evropska trojka

Реалан

pre 1 godinu

Ало рођаци своја земља и репрезентација се увек воли и подржава а не само кад је добро и кад побеђујемо него и кад су лоши и кад су просечни ,запамтите увееек.

fergi

pre 1 godinu

Uvijek sam govorio da je realnije porediti Marinkovica sa Guduricem, obojica su limitirani.
(Lord, 3. septembar 2022 21:47)


Ne pominji Marinkovica..sramota me umesto tebe. Sta ti gledas ove dve utakmice? Ko je najbolji nas suter? Gledaj bre malo , ne lupaj. Ili uzmi statistiku pa vidi da je iz 13 pokusaja, pogodio 8 trojki?? Lepo pise. U ove dve utakmice nas najbolji suter.

Gazda Dojkan

pre 1 godinu

Nije problem u Jaramazu vec u petorci u kojoj igra. Davidovac, Guduric (danas los), Ristic, Kuridza... Tesko da sa tim saigracima moze nesto da iskreira jer on nije primarno plej. Nekoliko suteva je uzimao na isteku napada kada su mu saigraci vracali loptu ko vruc krompir.

Квасник_Mиле

pre 1 godinu

Зато треба гледати било који пренос сем “домаћег”, срамоте се безобразлуком! Хрват сасвим коректан. И даље смо на висини задатка, коришћење свих играча подједнако. То некоме ни не одговара али донекле крије праве адуте. Увежбава се шут који нам никада и није био најјача страна. Одбрана је сасвим солидна када се стегне, а још се игра помало лагано што је и разумљиво јер се у одбрани највише троше играчи. Врло разноврсно и дозирано, баш како треба у овој фази. А и хемије међу екипом постоји, бар се такав утисак стиче!

džordž

pre 1 godinu

Samo da se vrati Milutinov i da Jaramaz krene da igra kao protiv Grčke. Ristić i Marinković su bolji nego ikada. Kalinić, Lučić, Gudurić imaju svoj standard. Nedović nikako da se pokrene. Kuridža je stari rutiner a Davidovac makar da u odbrani bude bolji. I onda Micić & Jokić mogu sve.

sve je relativno

pre 1 godinu

Jaramaz nije kompatibilan sa košarkašima Zvezde. Oni su navikli na Evroligu, on je u Megi i Partizanu igrao ligu bez briga, a u Bajern u maše peškirom. Samo da se nadamo da Nedović proradi kao rezervni plej.
(Tandžara, 03. septembar 2022 20:07)

Evo ga još jedan stručnjak. Jaramaz maše peškirom. Da si malo pratio EL i Bajern, video bi da je Jaramaz bio jedan od boljih igrača na kraju sezone i opet im je malo falilo da odu na FF.

076 sasa

pre 1 godinu

Tekma dobijena idemo dalje, ja opet kazem kako ove hejtere koji nisu otisli na baket u zivotu ne mrzi da izigravaju selektore preko tastatureeee vise dosadni ste

smss

pre 1 godinu

Po meni sve ocekivano. Pesic ubacivanjem rezervi uigrava sve solucije,nije poenta da Jokic,Micic,Kalinic vuku sve,kad ima sirinu koju treba uigrati. Cekam jos Nedovica da preuzme sa ulazima ono sto se od njega ocekuje,a jos kad Milutinov doda igru i u odbrani i u napadu.Licno mislim da su i Marinkovic i Kuridza potpuno opravdali povjerenje,a polako to pokazuje i Ristic...

britanac

pre 1 godinu

Pljujete Lučića zbog lošeg šuterskog izdanja večeras, a dečko svaku utakmicu izgine u odbrani. Lučić kad je izašao iz igre, istopila se prednost od 25 poena.

sale

pre 1 godinu

"Klupa nije tanka ..fali Milutinov i eventualno Bjelica"

Mislim, stvarno vise s Bjelicom.. Shvatite da covek ima toliko godina koliko ima, u zadnje vreme je igrao lose za reprezentaciju, spor je.. Svakako je dobar momak i svaka cast za karijeru ali ni on ni Teo nisu vise za reprezentaciju. Deluje mi da su neki igraci s klupe skroz bez ucinka, npr. Davidovac (DaviDOvac?).. Ne mozemo da imamo 4 igraca zadatka u reprezentaciji, neko mora i da zna da ubaci loptu u kos.

nekoizmase

pre 1 godinu

Na +10 imamo celi napad, a Vasa šutira tricu u osmoj sekundi i promašuje, Česi poentiraji i sada je +8. Ovo jednostavno ne mogu da razumem, zašto šutirati tako brzo.

Meklejn

pre 1 godinu

Valjalo bi Nedović da igra što više u ovim utakmicama. Treba ga vratiti u ritam. Trebace nam za odlučujuće utakmice. Što manje da igraju nosioci, Jokić, Kalinić i Lučić. Pustiti takodje i Vasu da razigrava sve. Marinkoviću dati svu slobodu u šutu kako bi imao samopouzdanja i za jače protivnike. Gudurić takođe što više da šutira, a ne da dribla i kad treba i kad ne treba.

shone

pre 1 godinu

Gudura neka pogleda snimak utakmice i biće mu jasno zašto se nije zadržao u NBA. Nepotrebno fintira ili propusti priliku za brz šut zato što se premišlja, posle bespotrebno siluje iz nekog step back-a ili preko ruke. Da izbaci nekako to razmišljanje, verovatno bi šutirao mnogo bolje. Nedović mora malo više da šutira, mora još neki bek da uđe u formu, dok igramo ove lagane utakmice. Čak bih voleo i da se Kuridza malo opusti, ima on pristojan šut.

Denis

pre 1 godinu

Cesi i kosarka...Zadnji igrac koga se sjecam zvao se, cini mi se, Ondrus..
(Igorsulic, 3. septembar 2022 18:30)

Ti Cesi igrase na OI prosle godine, a mi ne. Izbacili Kanadu u Kanadi i Grcku u finalu!

Andjus

pre 1 godinu

Hoće neko da mi objasni sta Davidovac tačno radi u timu? Koja je njegova uloga?!
(Aftosamurai, 3. septembar 2022 19:05)

Realno da znaš te stvari, bio bi ti selektor...

Denis

pre 1 godinu

Све је рекао Владе Ђуровић, после меча... Ми, сем Мицића, немамо организатора игре. Тачка.
(Miloradović, 3. septembar 2022 20:20)

Kako volim ove 'tacke' na kraju. To mi je na nivou 'znam da nisam u pravu, ali nemoj da se raspravljas, moje misljenje je jedino validno'.

Kao prvo, imamo verovatno najboljeg organizatora na planeti - Jokica! Pored toga, Nedovic jos izlazi iz povrede, moze i on da doprinese. Takodje, Jaramaz je u ozbiljnoj takmicarskoj utakmici protiv Grcke pokazao da moze da iznese teret nakon povrede Micica. Tu je takodje i Guduric koji ima prilicno dobar pas. Malo li je?

Isto mozemo da kazemo i za Grcku, osim Dorisija oni nemaju dobrog pleja. Kalates toliko lose sutira za 3 da se efektivno sam cuva. Francuska nema ni tog jednog. Slovenija ima cak 2, matorog Dragica i Doncica. Nemacka ima Srudera koji igra odlicno 1/3 utakmica. Tako da je istina i to 'samo' za Micica ne bi rekao da smo ispod konkurencije.

I trece, sta je taj Djurovic uradio po tom pitanju? Toliko dugo je bio trener kod nas, koje je to organizatore igre stvorio po svojim klubovima da nam nose tim sada?

Privatizacija blizanaca

pre 1 godinu

Mnogo promašenih (otvorenih) šuteva, protiv kvalitetnijih timova od Češke verujem da neće doći do opuštanja. Fali nam Bogdan, ali od kuknjave nema ništa. Drago mi je da vidim dobru volju među igračima.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Opet ludilo sa komentarima, opet svi nezadovoljni, kao da smo izgubili. Da li je i jednog momenta došla u pitanje pobeda? Naravno da nije, igraju koliko treba. Svako ko se iole razume u košarku vidi ovo. Ali ovde većina frustritanih u životu, pa udri po košarkašima tražeći im mane. Ajde ljudi, odlična ekipa, odlični momci, biće to top kad zatreba. Za sada sa pola gasa.

Đura

pre 1 godinu

Hoće li Lučić pogoditi jedan šut u životu? Bilo za dva bilo za tri? Pitam za druga.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 3. septembar 2022 18:32)

Kladili se on i Gudurić ko će više šuteva da promaši. Tu su egal za sada.

Mare

pre 1 godinu

Takva sebicnost Micica da je to neverovatno, u drugom poluvremenu totalno umrtvio ekipu i to je jedini razlog zasto smo stali sa fenomenalnom igrom.
(Zdravce, 03. septembar 2022 19:23)

Druže koju si ti utakmicu gledao? Micic je opet imao najviše asistencija na utakmici. Samo su nas on i Jokic izvukli večeras,bez njih nema ni igre.

Meklejn

pre 1 godinu

Lucic je lose sutirao za 3 poena, to je cinjenica. 0/3. Ali sta je bio bolji Kalina? 1/4? Jedan sut za 3 ..ni tablu nije pogodio? Guduric jos gori. 1/5 ?? Svi su ocajno sutirali osim Marinkovica. Iz 5 pokusaja pogodio je 3 trojke. I ispade da je on u ove dve utakmice nas najbolji suter. Mi moramo mnogo bolje da sutiramo za 3 poena..Umesto toga, vadimo se igrom u reketu, probijanjem...
(111, 03. septembar 2022 22:53)

Lučić je šutirao 2 od 9. Juče 3 od 7.
Kalinić danas 2 od 5. Juče 4 od 6.

Dakle efikasniji na manjem uzorku u oba meča.
Lučić mora više ako hoćemo medalju. Ovo neće biti dovoljno. On mora da poboljša procente, jer on nije Davidovac. On je startno krilo i igrac koji je pre dve sezone bio u idealnoj petorci Evrolige.

lal

pre 1 godinu

Ali najjači su mi ovi što pričaju kako je evropska košarka kvalitetnija od NBA i kako se u Evropi igra strašna odbrana. To najbolje vidimo po tome kako trpaju Jokić, Dončić, Janis itd sve po evropskim standardima. Pogledajte im prosek poena, ubedljivo su najbolji u svojim reprezentacijama. To bi isto bilo kao da kažeš za fudbal da je srpska Ling Long liga kvalitetnija od engleske premijer.
(Ivan, 03. septembar 2022 19:34)

meni su najjaci oni koji uporno menjaju teze i objasnjavaju kako je durent bolji od kuridze... ajdeee?!?

problem sa cirkusom nije kvalitet igraca... problem je sto se igra gomila revijalnih utakmica... sto se tankuje... sto nema ispadanja... sto se ne postuju osnovna pravila kosarkaske igre zbog podizanja popularnosti...

da... radije gledam mzt - split nego oklahoma - houston... i da... svestan sam da bi oklahoma unistila kombinovani sastav ABA lige sa 100 razlike... ako bi igrali u zivot...

Dulo

pre 1 godinu

nenad
To sto si napisao je NAUCNA FANTASTIKA, kakav bolji Davudovac, Nedović, Gudurić, to su igraci koji ne mogu bolje to je sto je.
Verovatno si klinac koji gleda navijacki.
P.S.
Voleo bih da gresim, ali...
(dejandddddd, 03. septembar 2022 21:46)

Nedović sa prosekom od 15 poena po utakmici u Evroligi ne može bolje? Srecom ti nisi klinac koji gleda navijački

Јанко

pre 1 godinu

Шта би тек народ писао да смо којом несрећом изгубили? Коментатори овде су или огрезли у партизан-звезда навијаштву, или искрено немају појма са кошарком. На прсте једне руке да набројиш нормалан свет.

Пустите Пешића и момке на миру, раде феноменалан посао. Гледајте и уживајте, ако умете.

Džoni

pre 1 godinu

Da mi je neko rekao da će protivnici odbranu na našoj reprezentaciji zasnivati na tome da suze u reketu a puštaju šut za tri, a mi da ne možemo to da kaznimo, pa na sve to se još i plašimo da šutnemo kada smo sami, ne bih verovao?!?

a

pre 1 godinu

Ovaj je definitivno šampion. Veli da je lakše igrati u NBA nego u Evropi? Lakše Jokiću da dobije 200 miliona dolara u NBA nego u Evropi milion evra po sezoni? Vole Ameri da daju ogroman novac na lepe oči? Inače i večeras očekujem pobedu…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Em što ti je dosadno u životu još i lupetaš. Ima li neko u kući da te izvede na vazduh

todos

pre 1 godinu

Ne treba pljuvati, još se uigravaju. Vide se prednosti i mane u našoj igri. Definitivno bez Jokića nema ništa od igre. Postoje ti padovi koje treba smanjiti na najmanju moguću meru. Isto ima igrača koji jednostavno vrlo teško poentiraju. Kad god je naša Reprezentacija osvojila nešto, uvek je na početku bila slaba. Osim toga danas igramo sa dvanestom reprezentacijom sveta.

građanin opasnih namera

pre 1 godinu

izlapeli čiča na rts-u naziva Jaramaza jadnikom, ovo nisam doziveo u zivotu, kakva sramota javnog servisa i ovog senilnog umisljenog strucnjaka...pu

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Sviđa mi se što imamo dve petorke koje igraju po poluvreme u proseku, ali druga petorka mora mnogo bolje. Verovatno i hoće kada se priljuči Milutinov. Pozić cmokić

milan

pre 1 godinu

sa prvim timom odbrana deluje savršeno kad stisnu, to je najbitnije. Napadački uvek možemo nesto da ubacimo, ako niko ne moze daj loptu Jokicu.

Svasta o svemu

pre 1 godinu

Kad se setim da su doktorovi navijaci tvrdili da je Gudura bolji od Bogdana. Kuku majko!!!

Pa sad nema nikog da ga gusi, a on nastavlja da baca cigle. U odbrani ga nema. Prespor, pogubljen....

Meklejn

pre 1 godinu

Realno bice veoma tesko da se dobije bilo koja ekipa iz grupe B sa kojom se ukrstamo u 1/4 finalu . To ce verovatno biti Francuska ili Litvanija , a to su jedine dve ekipe na turnire koje imaju centre koji ce moci koliko toliko da pariraju Jokicu , ali bojim se ipak dovoljno da bude problema . Moraju do tog meca da prorade Jaramaz i Nedovic , jer nam ocajnicki treba suter . Ove dve utakmice do sada ne treba komentarisati , jer su to bili protivnici koje bi prava ekipa pobedila sa po 40 razlike .
(Andrea Djani, 03. septembar 2022 21:27)

Sve su u pravu. Problem je što za sada Pešić ne razigrava Nedovića, a on je jedini koji pored Vase i Jokića ima napadački arsenal u rukama.
Mene plaši i užasna efikasnost Lučića koji za razliku od Kalinića ne isporučuje svoje. Biće vrlo važno da oni najiskusniji pogađaju otvorene šuteve.
Ono što za sada makar daje neku nadu u šut je Vanja od koga čini mi se niko ništa ne ocekuje. Ako ovako nastavi da šutira, biće igrač zlata vredan.
Dakle za medalju će biti jako važno da naši nenosioci doprinose i pogađaju ono što moraju da pogađaju.

axl

pre 1 godinu

Koliko je Jokara limitiran centar pa to nije normalno . Ti protiv konobara iz Holandije hoces da bijes sudiju, jer ti se centar Holandije ne sklanja pod kosem kao vecina panjeva u NBA.
Sramota koliko nista ne zna a neki vajni mvp.
(kemp, 02. septembar 2022 22:08)




Ovaj je definitivno šampion. Veli da je lakše igrati u NBA nego u Evropi? Lakše Jokiću da dobije 200 miliona dolara u NBA nego u Evropi milion evra po sezoni? Vole Ameri da daju ogroman novac na lepe oči? Inače i večeras očekujem pobedu…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Ovo gore je komentar od juče. Koliko si ti bolestan!

Kaњош

pre 1 godinu

Malo gledao protiv holandije i neću više.Nekad smo imali 4 pleja sada samo 1 a na vidiku nikog.Savet ko hoće da zaradi pare kladiti se protiv Srbije od eliminacija.Ja se lično ne kladim nikad protiv naših zbog karme.
(Djuka, 3. septembar 2022 19:01)

Имаш резервног плеја, Алекса Аврамовић. Дечко би играо сигурно 15 мин у просеку да је здрав.

sasha the red Baron...

pre 1 godinu

SVASTA:

Stvarno,svakakve gluposti ljudi javljaju ovde.
Srbija seta kroz grupu,igra sa 50%...
Ovo je 1 krug,uzecemo 1 mesto u grupi,ne potrositi se,vratiti Milutinova,i onda pocinje sampionat.A ovo sad je predigra i staviti ocene sad je naivno...

Seek and Destroy

pre 1 godinu

Ja se izvinjavam ali je li ovo neko trolovanje u komentarima,bojkot reprezentacije,neki dogovor da se bukvalno svi blate nije mi jasno?
Po komentarima bi rekao da mi gubimo najmanje 15 razlike.
Pa mi smo kao narod postali teška tuga.
Može li jadnije od ovoga?
Jedni blate igrace Zvezde drugi igrace Partizana a ima ovih dežurnih pljuvaca Jokica.
Strašno.

Lucho

pre 1 godinu

Imamo 5 bivših jugoslovenskih republika na evropskom prvenstvu i nijedna nije losa stvarno neverovatno koliko dobrih igrača dve su favoriti za zlato a i Hrvatska mozda moze do medalje ako nista bar po kvalitetu igrača.. Srbija igra sa 50% snage posebno mislim na odbranu i nadam se da idemo do kraja nekako mi uliva poverenje to sto Pesic moze da izvuče najbolje iz njih a vidi se da su složni..ziveli

Gazda Dojkan

pre 1 godinu

Nismo gledali istu utakmicu. Svaki napad drži loptu 15 od24s ili 10 od 14 i on drugima uvaljuje ne krompir nego vruću kamenčugu, tj Luči prvenstveno. Tri promašaja usiljena je imao zbog " boljeg na poziciji pleja"......Ježim se šta će da radi kad se pojave neki ozbiljniji na suprotnoj strani. Koliko god neko ne voleo stats i gledanje igrača kroz istu, ona skoro sve pokazuje. Njegova na god nivou u svim takmičenjima je loša, a deli minutažu, tj igra više od 21min. Da očekujemo da bude u reprezentaciji bolji......šanse nema. To je anomalija u svetu košarke.
Zbog toga polako sa hvaljenjem i Marinkovića, tu su negde. Bojim se još više da ne nestane kad počne košarka na ispadanje. Problem su još i Nedović, Davidovac, pa i Gudura, ali ajde ova dvojica imali povredice pa malo izbačeni iz koloseka. Moraju brže nazad. Ne postoje u izmeni, samo brojčano.
(bVb, 3. septembar 2022 20:17)

Koliko loptu drzi Micic? I to dok je u igri prva petorka sa sve Jokicem.
Hajde malo realnosti. Jaramaz nije plej. Odradjuje tu ulogu u drugoj petorci bez Milutinova, sa Risticem na petici i Kuridzom na 4. Dakle ne bas sjajnim napadacima. Kosarka je mnogo vise od 1 na 1. Pa cak i 1 na 1 pozicija mora da se izgradi, timski. Najvaznije je popljunuti i to sto jace i sto zesce. Decko je jedan od najzasluznijih sto smo dobili Grcku u kvalifikacijama. Velika drama sto je losije odigrao protiv Ceske.

Bane

pre 1 godinu

Što napravi u napadu, Jokić prospe u odbrani. Gudurića ne treba ni komentarisat
(sasa pg, 3. septembar 2022 17:49)

Pokaži mu ti kako se igra. On ne zna.

Ivan

pre 1 godinu

Ali najjači su mi ovi što pričaju kako je evropska košarka kvalitetnija od NBA i kako se u Evropi igra strašna odbrana. To najbolje vidimo po tome kako trpaju Jokić, Dončić, Janis itd sve po evropskim standardima. Pogledajte im prosek poena, ubedljivo su najbolji u svojim reprezentacijama. To bi isto bilo kao da kažeš za fudbal da je srpska Ling Long liga kvalitetnija od engleske premijer.

Lord

pre 1 godinu

Kad se sjetim da su ljudi poredili ovog Gudurića sa Bogdanom.
Hahahaha.
Uvijek sam govorio da je realnije porediti Marinkovica sa Guduricem, obojica su limitirani.

Zdravce

pre 1 godinu

Takva sebicnost Micica da je to neverovatno, u drugom poluvremenu totalno umrtvio ekipu i to je jedini razlog zasto smo stali sa fenomenalnom igrom.

nar

pre 1 godinu

Imaš nekoliko nepismenih, imaš jeftine provokatore, nekoliko komšija, mentalno bolesne, mrzitelje i licemere, nekoliko životno frustriranih, drogirane tupadžije navijaćki obojene, plus sami sebe komentarišu. Zlo i zlobu i idiotizam ignorisati.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

"Ako nisi dobar u nečemu budi najbolji u svemu" osvaja titulu najidiotskijeg slogana u nekoj reklami.

Inače mi je smešna histerija lopatara oko Gudurića, pljuju ga jer im još uvek odzvanja ono "Gudurić o tablu". Ako su nekada i znali nešto o košarci, a nisu, danas su postali eksperti u mržnji prema svemu što ima veze sa Zvezdom. Jadno, jer je reč o reprezentaciji. Mada, ovo i nije njihova reprezentacija, njihova repka je danas pobedila moćnu Britaniju.

boki89

pre 1 godinu

Ako francuzi izgube
Verovatno ce sa nama u 1/4 kao b3
(Kali the greek, 03. septembar 2022 18:29)

na nas ce ici ili Hrvatska ili Ukrajina

Milan S

pre 1 godinu

Gde su sad svi oni sto su omalovazavali Vanju, govorili kako ne bi trebalo da bude u 12 i bunili se sto Dobric nije tu umesto njega?

Ne navijam ni za jedan klub, vec samo na nasu reprezentaciju, posebno ne navijam za cz i par jer smatram da su to klubovi koji svake godine umesto da stvaraju nase igrace, daju sve vise minuta strancima (drugim recima unistavaju nase igrace) ili nasim igracima u zrelim igrackim godinama... tako da ako treba nekog da postujem, postujem megu jer je izbacila (razvijala) nase najbolje igrace.

Najveci problem nase kosarke je rivalitet izmedju cz i par. Konstantno neobjektivna misljenja, lobiranja i forsiranja samo zbog ta dva kulba koja realno nisu ni bitna. Bitno je da nas mladi igrac ode u sredinu gde moze da igra i razvija se a to su obicno neka druga mesta koja nisu cz i par.

Kao neko ko vise favorizuje megu od cz i par, mogu potpuno objektivno da kazem da je Vanja za klasu bolji igrac od Dobrica u ovom trenutku, Kari apsolutno nije pogresio i dokaz za to evo gledamo skoro svaki mec. Samo vi pljuvaci Vanje nastavite da ga omalovazavate, cini se da ga dobro motivisete.

nenad

pre 1 godinu

Nismo mi kpmplikovali već nam je klupa tanka I to je surova realnost. Pored prve petorke imamo jos dva igrača koji mogu da odrzavsju taj nivo igre sve ostalo je težak prosek.
Pešić je napravio stravičnu grešku sa Teodosićem.
(dejandddddd, 03. septembar 2022 20:17
Klupa nije tanka ..fali Milutinov i eventualno Bjelica ali nece biti razlike na kraju ..svako ima svoju ulogu i tim nije 12 pojedinaca nego grupa koja se najbolje uklapa ..ocekujemo u narednih 2 nedelje boljeg nedovica gudurica davidovca ..malo boljeg jaramaza i nosioce za stepen iznad ...videces..

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

....Sada niti klinci igraju basket niti se daje prednost domacim igracima nego strancima u klubovima.Zato je i tesko da ista osvojimo.
(Microsoft Power Point, 03. septembar 2022 23:57)

Bravo,ziva istina. Dodjes ,igras dok ne dodju stariji,i cekas. I ako te neka ekipa pozove,jer im fali jedan,pa tvojoj sreci kraja nema. I trema,brate da se pokazes, jer ce mozda opet da te zovu.
Sad odem na igraliste,gomila se skupi na tribinama,puste onu ,nazovi,muziku,cepaju pivo,grickalice...Sacuvaj boze.
I tako je svuda. Zato ,tesko da ce vise da "iskoci" neki Djordjevic,Danilovic,Bodiroga,Obradovic,Stojakovic,pa i Rakocevic,Bogdanovic,Teo...
Nisam optimista za buducnost nase kosarke.

Rhyzm

pre 1 godinu

Neka mi stručnjaci koji se "razumeju u košarku", objasne "napredak košarke" u poslednjih 20-30 godina...Te ispada da su Lučić i Davidovac po tome bolji od recimo Džordana i Pipena, jer eto sad se "kida u odbrani". Šta je to tačno Davidovac danas "pokidao" osim ligamenata Jaramazu kada mu je napravio blok u odbrani dok je ovaj jurio jednog Čeha? Objasnite mi "stručnjaci za košarku", kako je moguće da isti taj Davidovac u sportu u kome kamera pokriva ceo teren, uspe da bude van kadra pola svoje minutaže?! Objasnite mi isto tako Lučićev procenat šuta, i broj poena sa poludistance naše reprezentacije na prvenstvu, koji trenutno glasi 0 ?! Je li to svemirska košarka o kojoj trubite i još pokušavate da ubedite nekoga da se sada bolje igra nego devedesetih, te da su ovi anti-talenti bolji igrači od Bodiroge, Divca, Đorđevića, Danilovića, Paspalja...?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Što napravi u napadu, Jokić prospe u odbrani. Gudurića ne treba ni komentarisat
(sasa pg, 03. septembar 2022 17:49)





Šta je sporno? Vode 20 razlike protiv domaćina. Na njihovom terenu. I sinoć protiv Holandije koja je šutirala nenormalno za 3 poena lagana pobeda. Gledajući sve utakmice od početka šampionata igramo najstabilnije od svih reprezentacija na ovom EP. Pričam za trenutnu situaciju…

smeh

pre 1 godinu

Bravo za naše! Solidno odrađena utakmica. Jedino što izgleda i dalje tražimo dobitnu drugu petorku pa pojedini igrači sa klupe igraju više nego što treba. A i može nam se da isprobavamo. Jedino šteta za ono fenomenalno dodavanje Jokića bez gledanja što nije završeno pogotkom. Bila bi to možda asistencija turnira.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

od kad se gregor fucka penzionisao ova ceska raspad
(fermin, 03. septembar 2022 18:51)

Ne znam dal' se zezas,al' Gregor Fucka je igrao za Italiju.
A mislim i da je Slovenac po rodjenju

321

pre 1 godinu

Pojedinci moraju mnogo bolje da sutiraju za 3 poena. Marinkovic koga neki pljuju opet odlican za 3. Sutirao je 3 od 5. Postigao 8 trojki iz 13 pokusaja u ove dve utakmice. 61%? Sto je vise nego odlicno. Ali Micic 2 od 6, Kalinic 1 od 4, Guduric 1 od 5, Lucic 0 od 3, Jaramaz 0 od 2, Davidovac 0 od 1?? To mora mnogo bolje u narednim utakmicama..Sutirali smo kao tim 8 od 27 za 3 poena? 29,6%? Sta vi mislite, da li to mora MNOGO bolje? Ovo je veoma los procenat...

Branimir

pre 1 godinu

Hajde malo objektivnosti, verujem da ovde nije ni 80% selektora potrcalo za loptom, sve ovo ide svojim tokom, i dobro je, bema ni jedna selekcija jaku klupu, grci i mi smo blizu toga, imamo dobre zamene sa cinjenicom da nam fale jos neki ali to je odavno zatvorena knjiga, odlicno je ovo za sada, prva petorka igra oko pola utakmice , bitno je da se ne povrede i ne umore, kada pocne druga faza onda je ono pravo...

Denis

pre 1 godinu

Što kaže brka Djurović, bojim se jakih utakmica i petorke sa Jaramazom, Kuridžom, Davidovcom. Jokić i Micić tada moraju na 35minuta.
(iki, 3. septembar 2022 19:29)

A da, videli smo protiv Grcke, koja je sigurno u top 3 tima po snazi, i Turske sa domacim sudjenjem. Micic i Jokic su igrali po 45 minuta. A ipak ne, Micic je bio povredjen, a Jokic jedva 20...

Da li je tebi stvarno Djurovic reper za bilo sta? Mislim da prosecan gledalac zna vise o kosarci o njemu.

Ccc

pre 1 godinu

Au koliko smara ovaj komentator, konsutant sta je vec, samo spominje one koji nisu tu, ajde bre oladi, nisu tu i kraj, koga nema bez njega se mora, daj bre podrzite ove momke a ne da ih prozivate svako malo...

iki

pre 1 godinu

Što kaže brka Djurović, bojim se jakih utakmica i petorke sa Jaramazom, Kuridžom, Davidovcom. Jokić i Micić tada moraju na 35minuta.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Upravo, nepotrebno komplikovala = Vasa Micic.

Ako je njegov preterani posed lopte zarad nekoliko uspesnih prodora (moze ponekad da odigra i od lopte da zeli) vredno da se ovako mucimo i da se Nikola, koji BEZ driblinga u sekundi proigrava saigrace na zicerima, koristi samo ovako (kroz 90% igre 1 na 1 i batine + bezbroj blokova Micicu), neka bude.

Pobedjivacemo svakako ali se plasim eliminacionih kada opet bude "aj Nikola sad ti ono tvoje (za TIM najbolje) i ako ne igramo tako uvek, samo kada moramo a i zasto bi igrali efikasnije i brze kada mozemo da driblamo do besvesti". :)

Price o stednji Jokica, skrivanju karata a ceo svet zna kada i kako je najbolji a krz to bez greske i TIM, su bas besmislene. Prvenstvo je pocelo, desetak meceva ako idemo do kraja.. Kada cemo ako ne ODMAH preko i kroz ruke naseg najboljeg i timski najkorisnijeg igraca.

Gledajuci statistiku mnogi bi rekli pa on je najbolji vec, daje najvise poena (ne radi se o poenima) o cemu prica ovaj... ALI onaj ko zna kako to izgleda vidi da se cesto mucimo, da protok nestaje, da se pravovremeni pas preskace i da se lopta siluje driblingom. Ako je "debeli" krenuo u prenos posle skoka, trci bre na drugu stranu, spojice te sa kosem. Sta mu cekas iza ledja, sablonski.

"I dalje Micic sa liptom"

kebek123

pre 1 godinu

Ovdje komentari kao u doba Sovjetskog saveza, alooo, cijeli svijet igra kosarku, nema lakih protivnika, nasi odlicni, Pesic pokusava da razigra neke igrace sa klupe, tu ima padova u igri...

b78

pre 1 godinu

Dakle...igrali koliko je potrebno...Cesi ni u jednjom trenutku nisi bili blizu...u dobroj meri igrala sve vreme druga petorka...nema povreda...sve u svemu super a sto bi mi da gazimo sa trideset razlike to je vec nas mentalitet. Jaramaz je ok ali ne zaboravite fa igra sa drugom postavom...sa njima ni Micic ne bi izgledao toliko dobro....on je svakako losiji i brine sto nemamo drugog pleja ali nije ni toliko slabiji koliko izgleda sada....Guduric ja prosto takvog igraca ne volim iako bljesne ponekad...Ristic i Davidovac zalutali...jedino me tesi povratak Nikole Milutinova koji bi u 90% reprezentacija bio prva petica i u odbrani je mozda i bolji od Jokica....Kuridza dobar....Vanja iznenadjujuce dobar sa jasnom ulogom...Vasu i Nikolu ne bih kolentarisao od njih zavisimo...Luca i Kalina odrade svoje...ovoga puta ne bas sjajno ali su uvek borbeni...Nedovic vidi de da dolazi povredjen i bojim se da od njega necemo nista videti na ovom prvenstvu a on mi je i inace neka malo drugacija verzija Gudurica...sve u svemu ok ali za neko top 5 mesto mora bar 20% bolje...za grupu skroz ok

Куп је битан

pre 1 godinu

Ако будемо први у групи највероватније ћемо играти против Украјине.

Rokabili

pre 1 godinu

Moram priznati da Marinković bolje igra od Nedovica koji deluje skroz pogubljeno i nesigurno, i da je umesto njega eventualno mogao da ide Dobric...
Da li će se dozvati, iskreno ne verujem, ali bi valjalo, i taj šut skroz mu deluje kao da je zaboravio da pogađa...

Milan

pre 1 godinu

Gde ste pljuvaci Vanje Marinkovica...
(ajmocrnobeli

Opet klubaštvo..., dokle više?
Vanja je svojim minulim radom davao povod za kritike, večito toplo-hladno sa više hladnog. Ovo što sada gledamo je neki novi Vanja, naš ubedljivo najstabilniji šuter za tri, uz zaista odličnu odbranu. Kako bi to u NBA rekli 3 & D. Kao da mu prija okruženje i atmosfera u reprezentaciji pa ga je to podiglo. Samo neka potraje.

Đura

pre 1 godinu

Hoće li Lučić pogoditi jedan šut u životu? Bilo za dva bilo za tri? Pitam za druga.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 3. septembar 2022 18:32)

Kladili se on i Gudurić ko će više šuteva da promaši. Tu su egal za sada.

Marko

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..
(HanSolo, 03. septembar 2022 19:17)

Ko nije kulturan ,Šta bre ser.š ?

ja

pre 1 godinu

Vlade Djurovic za selektora!

"...nemamo mi vrhunske igrace..." ? ? ?

Pa,cika Vlade,ako je i od Vas...
(marko77, 03. septembar 2022 19:30)
Vlade je možda surov ali je realan. Na žalost pokazaće se to u važnim utakmicama. Jedino Micic I Jokic da igraju 35 minuta i da njih ide. Neshvatljivo mi je kako loše igra Davidovac, Lučić, Nedović ... Gudura mora i moze mnogo bolje. Glupo bi bilo da kritikujem Kuridzu jer daje očekivano. Ni od Jaramaza ja ne ocekujem mnogo vise.

mile rizik

pre 1 godinu

Svim pljuvačima Đurovića... Alo, čovek godinama radi najnezahvalniji posao u zemlji Srbiji gde ima 6 miliona selektora stručnjaka. Šta mislite, jel on sam sebe zove u studio? Neće niko od boljih trenera da ide, nisu ludi. On ide i zna čovek da priča, omane neki lapsus, ali zna čovek šta priča. Sad ćemo da vidimo sledećih nekoliko utakmica kvalitet komentara, kad ne bude on tu.
(Cloud Atlas, 03. septembar 2022 20:07)

Zna čovek šta priča, a?

Pa reče pre utakmice da će Veseli ubaciti najmanje 20 poena. Koliko je ubacio?

Zna čovek šta priča?

Gagano

pre 1 godinu

Ništa bez Vlade Đurovića na Rts-u. Godinama jedini košarkaški "stručnjak" kojeg zove RTS da analizira utakmice. oseti čovek transfer blama slušajući koliko veze nema o košarci....

dule vujosevic

pre 1 godinu

Upravo mali vlado djurovic kometarise i prica kako je Jaramaz jadnik,covek prvo neka namesti zube pa da dodje i da prica na televiziji,jos je pritom on neki strucni konsultant,bruka i sramota!Ko sve komentarise utakmice kod nas,nije ni cudo sto je na areni takodje konsultant,jedino tamo i moze da bude!

аco

pre 1 godinu

Биће ово добро. Ми смо једина репрезентација која најбоље играче не мора да оптерећује великом минутажом у групној фази. Шутерски још нисмо на свом стандардном нивоу, али Кари вероватно свесно темпира форму. Лучић, Калинић и Гудурић ће сигурно поправити шут до нокаут фазе. Требаће нам и Милутинов и Недовић.

Miloradović

pre 1 godinu

Све је рекао Владе Ђуровић, после меча... Ми, сем Мицића, немамо организатора игре. Тачка.

urke

pre 1 godinu

Gudura neka pogleda snimak utakmice i biće mu jasno zašto se nije zadržao u NBA. Nepotrebno fintira ili propusti priliku za brz šut zato što se premišlja, posle bespotrebno siluje iz nekog step back-a ili preko ruke. Da izbaci nekako to razmišljanje, verovatno bi šutirao mnogo bolje. Nedović mora malo više da šutira, mora još neki bek da uđe u formu, dok igramo ove lagane utakmice. Čak bih voleo i da se Kuridza malo opusti, ima on pristojan šut.
(shone, 3. septembar 2022 19:56) # Link komentara

Kakav glup.komentar..
U toj Nba ligi se nisu zadrzali jedan Djordjevic, Rakocevic pa sta?
Mi smo dream team pa mogu da nam igraju samo Nba asovi??
Ljudi, sta vam je sa ovim komentarima????

Kg

pre 1 godinu

Realno gledano, mi smo daleko od prvih favorita prvenstva!
Od onoga što sam do sad video, ubedljivo najveći favoriti su Slovenci i Grci, a zatim Francuzi i Španci, mi smo tek peti ili šesti favorit po dosad prikazanoj igri!
(Cinik, 3. septembar 2022 22:48)

Nisi gledao Srbija-Grcka prosle nedelje?

Džoni

pre 1 godinu

nisam gledao nedovica odavno osim tu sad par utakmica u reprezentaciji i kao navijacu partizana mi je drago da je u zvezdi za ogroman novac,pa on je nista posebno,wolters bio mnogo bolji na poziciji pleja.pozitivno su me iznenadili marinkovic i ristic a ostali standarno dobro
(nesa80, 03. septembar 2022 18:2

Dečko bio povređen, nije radio sa ekipom. U EL je bio ubedljivo najbolji u Panati prošle sezone. Kidao je kako je igrao.

Mikii

pre 1 godinu

Ako francuzi izgube
Verovatno ce sa nama u 1/4 kao b3
(Kali the greek, 03. septembar 2022 18:29)

na nas ce ici ili Hrvatska ili Ukrajina
(boki89, 03. septembar 2022 18:47)

Čovek priča o četvrtfinalu, stručnjak.

Mohikanac

pre 1 godinu

Dva igrača koji najviše nedostaju su Dobrić i Bogdanović.
I to samo pod uslovom da nema glavnu ulogu Bogdan.
Da li povreda ili uloga ali Nedović se ne vidi bar ne u onoj meri kao u EL gde je jedan od najboljih strelaca.

Gudurić prijatno iznenađenje defanzivno kao i asistent dok je Lučić ubedljivo najgori šuter ove prve dve utakmice.

Ne blistaju ni ostali ali nešto pogode dok Lučić ne može ni zicer da ubaci... niti ume kao Kalinić da odigra na niskom postu.

Takođe šteta za Davidovca što ne oseća tim kao u Zvezdi... takav je utisak do sada.

Voleo bih iskreno da nisam u pravu ali moraće da se probude ta tri igrača jer Jaramaz i Vanja ne mogu bolje...tj biće teško u eliminacijama.

bradina

pre 1 godinu

Narode,spustite loptu-ovo je samo zagrevanje! Bice bolje svakim narednim mecem.Nikola se nije preterano iscimao do sada,a kad se motori upale....
Ipak je on jedan od najboljih evropskih igraca,zar ne!? Ostaje zal za Bogijem,ali sta je tu je i ovaj sastav je u mogucnosti da donese medalju! Kojeg sjaja videcemo,nadam se najsjajnijem!

X

pre 1 godinu

Mi ove utakmice igramo tačno onoliko koliko je potrebno , ni više ni manje od toga.
Imam osjećaj a i znam naše igrače da bi u jacim utakmicama igrali sa 150 posto a ne ko sada sa nekih 60.
Ovo je sve super. Rutinski , lagano i bez povreda što je najbitnije . Bravo Srbija i tako dalje .
(Slavko Vrekic, 03. septembar 2022 19:15)

Nije baš tako. Onoliko koliko treba bi bilo da Jokić i Vasa nisu morali da se vraćaju i igru u 4. četvrtini. U ovakvom sistemu takmičenja poenta je što više odmarati glavnice igrače protiv lakih protivnika. A mi već dve utakmice komplikujemo. Kad se Milutinov vrati, nadam se da će klupa bit dosta jača..

croata

pre 1 godinu

Cesi su ozbiljna ekipa i jos domacini, sta god pisali ovo je velika pobjeda srbije. Sto se nas tice ucinit sve da dobijemo italiju da izbjegnemo upravo cehe

Sasa

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Pa gde trazis kulturne na portalima? Ovde su sve polupismeni mrzitelji svega.

Dr

pre 1 godinu

Citam komentare pa bih pitao pojedine kad smo mi to imali dobre sutere u zadnjih desetak godina? Od Pedje stojakovica i Djordjevica mi nemamo sigurnog sutera! Ne mozete racunati Tea ,Bogdanovica koji potrose brdo lopti i nerezonskih suteva i skupe neki broj pogodaka! Zaboravio sam i Rakocevica koji je poput Tea i Bogija,bolje i sto ne igraju!!!

m

pre 1 godinu

Utakmice protiv ekipa kao što su Grčka i Turska i to pod moranjem, pritiskom da se mora pobediti ne mogu pokazati pravu sliku snage naše ekipe.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Vlada Đurović u komentaru na kraju utakmice vređa Jaramaza i kaže jadnik. Na šta to liči.
(Goran, 03. septembar 2022 19:31)

Ne diraj Djurovica. Covek je sve u pravu. Bio je u pravu i 2019 kada smo zapali u neku neverovatnu euforiju.
Drzi kosarku u malom prstu i sve je u pravu bio i 2019 i sada. Treba malo da se spustimo na zemlju, jer ovo prosipanje 20 razlike se desava p pravilu.

miki

pre 1 godinu

Odbrana loša,pogotovu loše branimo bekove i liniju za tri poena. Jednostavno mnogo prostora za šut ostavljamo. Što se našeg šuta za tri tiče procentualno pristojno ali obzirom da je većina šuteva potpuno otvorena bila trebalo bi to bolje. Takođe imamo ozbiljnih problema na defanzivnom skoku. Pogledao sam sve ekipe i ono gde smo za sada najbolji je protok lopte u pozicionom napadu. Lopta Ide dobro posle nekog udvajanja ali se onda šutevi moraju pogoditi. Realno zahvaljujući Pešićevoj selekciji igrača imamo jako tanku klupu i zato imamo puno praznih minuta. Ja iskreno ne znam šta da očekujem. Može ovo biti od sjaja do očaja za nas...

Pera

pre 1 godinu

Bojim se da smo kratki za jednog sutera,da rastereti Jokica,ova krila bekovi imaju svoje trenutke,ali ne i kontinuitet.Kad bude na ispadanje,bice gusto.Da je Bogdan tu,prvaci Evrope a ovako moraju suteri da su koncentrisaniji,kao da ne veruju sebi.

Seek and Destroy

pre 1 godinu

Što kaže brka Djurović, bojim se jakih utakmica i petorke sa Jaramazom, Kuridžom, Davidovcom. Jokić i Micić tada moraju na 35minuta.
(iki, 03. septembar 2022 19:29)
Nije on ništa pogrešio.Vidim ovde u komentarima slinavci ga pljuju.
Kada smo igrali SP i prve tri utakmice razbili one anonimuse i bila euforija do neba.Daj amere da se igramo.Znaci to je bilo gotovo osvajamo zlato.
I Vlade Djurovic je gostovao na RTS posle pobede od nekih 20 razlike ne mogu da se setim koga,uglavnom neke u rangu Holandije.
I čovek je ladno opisao šta će sve sa se desi,secam se da se voditelj šokirao zašto tako prica kada smo najbolji,deremo sve,ne može nam niko ništa.
I posle toga nas Argentina i Španija demolirali.Čovek objasnio sve naše slabosti,iskreno bez ikakve euforije.
I isto je ovde 300 posto u pravu.Bez Jokica i Micica mi smo prosek.

m

pre 1 godinu

Jokić, Gudurić najbolji, Marko da skrati lažnjake na šutu za tri i biće još bolji, Micić očajan, ipak par asistencija, Lučić odličan u odbrani, u napadu katastrofa, Nedović dobar defanzivno, van ritma u napadu, potreban mu jedan ulaz, jedna trojka, i on će da proradi, svi solidni, svi se baš trude u odbrani, svako daje doprinos, ono što je najbitnije imamo tim, homogenu ekipu za razliku od SP.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Realno bice veoma tesko da se dobije bilo koja ekipa iz grupe B sa kojom se ukrstamo u 1/4 finalu . To ce verovatno biti Francuska ili Litvanija , a to su jedine dve ekipe na turnire koje imaju centre koji ce moci koliko toliko da pariraju Jokicu , ali bojim se ipak dovoljno da bude problema . Moraju do tog meca da prorade Jaramaz i Nedovic , jer nam ocajnicki treba suter . Ove dve utakmice do sada ne treba komentarisati , jer su to bili protivnici koje bi prava ekipa pobedila sa po 40 razlike .

Bgd

pre 1 godinu

Nisam u toku,ali zasto nema Milutinova i sastavu.znam da je igrao one pripremne utakmice,posle nisam pratio.
(Mirko, 3. septembar 2022 17:59) 

Povreda. Ne igra prve dve utakmice.

Zabrinut

pre 1 godinu

Davidovcu selektor ili da nađe ulogu, ili da ga ne uvodi uopste kad krenu bitne utakmice. Čovek je dobar igrač, ali na terenu deluje kao da je rekreativac.
Lučić već godinama u reprezentaciji ne igra na nivou u kom igra u Bajernu. Ok ne mora da preuzima odgovornost, ima ko će. Ali mora da pogađa one otvorene šuteve. Ko će ako neće on koji je jedan od iskusnijih. I ne govorim ovo na osnovu ove utakmice. Ima on ovakvih utakmica u reprezentaciji još od 2017.
Takođe kritika za Gudurića koji donosi mnogo loših odluka, umesto da mu igra bude usmerena na na prodor povratni pas, prodor na koš i otvaranje na šut.
Nije mi jasno ni zasto se Nedović ne razigrava, jer ovakav nam je potpuno beskoristan.
U principu najviše me Lučić brine što ne isporučuje ono što mora.

Cloud Atlas

pre 1 godinu

Svim pljuvačima Đurovića... Alo, čovek godinama radi najnezahvalniji posao u zemlji Srbiji gde ima 6 miliona selektora stručnjaka. Šta mislite, jel on sam sebe zove u studio? Neće niko od boljih trenera da ide, nisu ludi. On ide i zna čovek da priča, omane neki lapsus, ali zna čovek šta priča. Sad ćemo da vidimo sledećih nekoliko utakmica kvalitet komentara, kad ne bude on tu.

Aca bg

pre 1 godinu

Ja sam optimista.Ne zato sto smo mi ne znam koliko dobri,koliko su ostali losi.Previse su 24 repke,nekad je EP igralo 8.Nekada se znalo da su u prva cetiri sigurno SSSR i SFRJ sa gomilom asova.Sada 10 ekipa ima po jednog asa(Jokic,Janis,Doncic,Gober,Rudi,Bojan B,Markanen..)ostali se trude koliko mogu.

No1e

pre 1 godinu

Mi ne komotno da igramo ni sa Ceskom. Razocaravajuce.
Lucic ne moze ni jedan zicer da pogodi, na kraju pobudalio i Jokic i Guduric.
O Davidovcu i Jaramazu ne vredi ni pricati. Kada su njih dvojica na terenu, Ceska sa -22 prioazi na -10 razlike…
Puno stvari kod nas ne valja… Nadam se da cemo u razigravanju makar biti konkurentni…Ovo je premalo i poprilicno nesigurno.

мерак

pre 1 godinu

Не палите се, играмо колико нам треба. Кари испробава комбинације са другим тимом, све је ово супер. Само корак по корак. Идемо бреее!

D

pre 1 godinu

Jaramaz opasan igrac ali ne moze da igra sa drugom cetvorkom suvise su staticni treba ga ubacivati malo vise sa prvom postavom da dobijemo dobru zamenu na pleju. Milutinov realno hvali.To je moje misljenje ali verujem u Pesica

super

pre 1 godinu

Vlade Djurovic za selektora!

"...nemamo mi vrhunske igrace..." ? ? ?

Pa,cika Vlade,ako je i od Vas...
(marko77, 03. septembar 2022 19:30)
mislim da Micić Jokić Kalinić Milutinov...ostali igrači za sad slabiji pre svega otvoreni put za 3 poena.Sve je dobro dok pobedjujemo ali svi verujemo u naše jer grizu bore se i nadamo se medalji!

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

OK mi igramo u napadu, srecom. A u odbrani promaja i jedno veliko nista.
Doduse, mozda igramo koliko nam treba. Dugo je prvenstvo.

Алекса

pre 1 godinu

Sta kazete, ne valja Vanja?
(veljavp, 3. septembar 2022 19:17)

Ко каже? Ни за провокације немате смисла....

Вања је феноменалан играч, што и треба да буде.

Mihailo

pre 1 godinu

Kad dodje osmina finala neće Pešić ovoliko kombinovati. Nikad neće menjati kompletnu petorku. Nikad neće odmarati u isto vreme Jokića i Micića. Kalinić i Lučić takođje. Milutinov se vraća, veoma bitan igrač. Ja imam poverenja u ovaj tim.
Slovenci, Grci,Španci,Turci ... svi imaju po jednog stranca. Da smo mi doveli stranca na poziciji 2 (npr. Panter) lagano bi ovo osvojili.

Czv

pre 1 godinu

Bitna je samo pobeda, i ovim smo prošli dalje. Da vidimo sad sa Milutinovim kako će izgledati protiv finaca. O utakmici, zaboraviti je. Nista spec, a i česi bili oslabljeni

Vule

pre 1 godinu

Hoće neko da mi objasni sta Davidovac tačno radi u timu? Koja je njegova uloga?!
(Aftosamurai, 3. septembar 2022 19:05)

Da pruža moralnu podršku.

Onaj tamo

pre 1 godinu

Svaka čast našoj reprezentaciji za mečeve do sada. Neznam da li je umor bio u igri ali su danas mogli bolje. Bilo je dosta napada i prodora do koša bez poena.

Realne nervoze će tek da budu protiv jačih timova kao što je Španija ili ovih još neupostavljenih potencijala. Nemačka nije loše igrala, Bosna sa Nurkićem može biti tvrda a i Poljska izgleda solidna.

Danas me nerviralo da dosta trojke nisu uspele….

Ali bez obzira Srbija i Košarka već zadnjih 30 godina me ne ostavlja hladnog…

Ns

pre 1 godinu

sa prvim timom odbrana deluje savršeno kad stisnu, to je najbitnije. Napadački uvek možemo nesto da ubacimo, ako niko ne moze daj loptu Jokicu.
(milan, 3. septembar 2022 21:39)

Prvi deo, slazem se. Drugi deo treba da je obrnuto, daj loptu Jokicu, ako ne moze onda neka neko drugi nesto pokusa.
Nisam nezadovoljan kao mnogi ovde, resili smo 2 autsajdera bez problema, sto ranije je znalo da ne bude tako.
Ono cime sam neprijatno iznenadjen je da nasi kosarkasi, tj vecina njih, jos uvek nije razumela kako treba da se igra sa Jokicem u igri. Vrlo jednostavno, kad je Jokic u igri ako ne dobije loptu kad smo u napadu, ne radis nesto kako treba. Toliko je ocigledno da kad god on dobije loptu dobre se stvari dese. Ili ga udvoje pa neko ostane sam na sutu ili ispod kosa, ili on jedan na jedan izmaltretira nekog mucenika. Ja kad vidim da neko ima loptu 15 sekundi, nebitno ko je u pitanju, dobijem nervni slom. Ta igra vise ne pali. Bice zanimljivo protiv Finske, sutiraju 50 puta za 3 i nemaju centra. Ako usporimo igru, ne bi trebalo bude problema.

Rade

pre 1 godinu

i prva i druga utakmica jasno pokazuju da je nasa druga postava jako losa, prva postava napravi za 15-tak minuta lepu prednost (15-20) razlike, i umesto da druga postava nastavi da uveceva ili odrzava razliku oni gube prednost u obe utakmice i Pesic opet mora da uvodi Jokica i Vasu da resavaju utakmice. Guduric jako slabo, Nedovic dal i dalje ima problem sa povredom ali decko ne postoji a kako bolje da se uvede u ritam od toga da nabije samopouzdanje protiv ovih slabijih ekipa, Davidovac isto pogubljen skroz, Kuridza i Ristic igraju koliko im njihov kvalitet dozvoljava, Jare prosecan, protiv ozbiljnijih ekipa Jokic i Micic nece tako lako napraviti prednost a kada im dodje vreme za odmor bicemo u velikom problemu ako ovako nastavi "druga postava".

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

(Loznica, Gučevo, Cer…, 3. septembar 2022 16:38)

Sine ako lupis dovoljno pluseva dobijes veceru, ima palacinke koje sa secerom su.

2CRAZY

pre 1 godinu

Repriza utakmice sa Holandijom i pre toga Turskom, opet ubedljivi i dominantni u prvo poluvremenu, a u drugom nestanemo i cupamo se do kraja...
Jokic pokida prvo poluvreme i posle ga nema nigde celo drugo poluvreme, nema kosa, tek poneka asistencija.
Druga postava nam je vrlo losa, usli su na 20 razlike i izgubila se prednost dok su oni bili na parketu, jako lose igraju i nepovezano, ne umeju kos da daju, niti da odbrane neki.
Odbrana suta od 3 poena ponovo losa.
Micic odlican protiv ovih losih timova, videcemo kakav ce biti protiv dobrih timova.
Marinkovic opet sjajno sutirao trojke - za pohvalu.
Jaramaz los, Nedovic neprimetan (mozda je jos rovit pa se cuva od povrede za bitnije utakmice).
Fali nam dosta Milutinov koji mislim da ce uskoro poceti da igra.
Vazna je pobeda, sad malo da odmorimo, ali moramo biti bolji u drugom poluvremenu i Jokic mora da se probudi.

C i n i k

pre 1 godinu

Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..
(HanSolo, 03. septembar 2022 19:17)


Sve ok ali ti nisi Srbin, prema tome nema razloga da se glupiras i objasnjavas kakav je to srpski narod..zato jer si sovinista.
Pisi sledeci x u svoje ime i za svoj narod.
A kakav je srpski narod imas prilike da gledas u prenosima..
Zivela SRB!

Bard Živa

pre 1 godinu

Razlika između evropske košarke i NBA je: Najbolji centar evrope Veseli 2 poena (penali) vs Najbolji centar NBA Jokić 18 poena...

sasa pg

pre 1 godinu

@Ja da sam administrator koji odlučuje koji komentar treba da prođe samo bih puštao komentare podrške. Tako bi zlonamerni i oni koji su košarkaški nepismeni odustali od komentara i ostali bi samo normalni ljudi koji podržavaju reprezentaciju.
(Meklejn, 3. septembar 2022 18:46)

Tačno, samo puštati one koji pišu hvalospjeve i lupkaju po ramenu. Kritika nikad nije dobra donijela, naši ne mogu nikad da pogriješe. To je recept za uspjeh,bravo

wer

pre 1 godinu

Na +10 imamo celi napad, a Vasa šutira tricu u osmoj sekundi i promašuje, Česi poentiraji i sada je +8. Ovo jednostavno ne mogu da razumem, zašto šutirati tako brzo.
(nekoizmase, 3. septembar 2022 19:15)

micic inace ima saljivi nadimak "stetocina",
ono 2 apsolutno vrhunska poteza, pa onda 3 ozbiljna glupiranja,
ponekad se to desava i kalinoglu-u,
ali kada se sve sumira obojica su ipak veoma korisni igraci

I agree

pre 1 godinu

Ovaj je definitivno šampion. Veli da je lakše igrati u NBA nego u Evropi? Lakše Jokiću da dobije 200 miliona dolara u NBA nego u Evropi milion evra po sezoni? Vole Ameri da daju ogroman novac na lepe oči? Inače i večeras očekujem pobedu…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Ovo gore je komentar od juče. Koliko si ti bolestan!
(axl, 03. septembar 2022 18:11)
@
Hahahaha, ha ha ha ha ha ha.

Jos malo

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..
(HanSolo, 03. septembar 2022 19:17)

Dezurni autosovinista na visini zadatka, nikad ne zabusavate

Cinik

pre 1 godinu

Realno gledano, mi smo daleko od prvih favorita prvenstva!
Od onoga što sam do sad video, ubedljivo najveći favoriti su Slovenci i Grci, a zatim Francuzi i Španci, mi smo tek peti ili šesti favorit po dosad prikazanoj igri!

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

Zna čovek šta priča, a?

Pa reče pre utakmice da će Veseli ubaciti najmanje 20 poena. Koliko je ubacio?

Zna čovek šta priča?
(mile rizik, 3. septembar 2022 21:53)

Lako je biti general posle bitke. Jesi li ti pre meča mislio isto ili ne? Svi smo. Srećom, Veseli je podbacio. Đurović se smejao sam sebi, svojoj proceni za Veselog. Ništa strašno.

tutu tutu

pre 1 godinu

Prva četvrtina, Česi imaju tri faula, mi nula i tako stoji na grafici, a na zapisničkom stolu broj tri stoji pored naše klupe, a broj nula kod češke.
Zar nije uvek bilo da broj pokazuje broj faulova u četvrtini one ekipe pored čije klupe stoji?
(tutu tutu, 03. septembar 2022 17:41)


Ipak promeniše kasnije. Verovatno je bila greška.

Tex

pre 1 godinu

Evo razlike između profesionalnog trenera i amatera Đorđevića. Sale bi ih terao sa prvon postavom da pobeđuju na ovim glupim utakmicama sa 50 razlike, a trener uigrava rotacije i klupu. Takođe trener prilagođava taktiku timu koji može da sastavi, a amater Đorđević bi po svaku cenu da igra kao 1995.

tutu tutu

pre 1 godinu

Ako francuzi izgube
Verovatno ce sa nama u 1/4 kao b3
(Kali the greek, 03. septembar 2022 18:29)

na nas ce ici ili Hrvatska ili Ukrajina
(boki89, 03. septembar 2022 18:47)


Koliko se komentari ovlaš čitaju, a onda i na njih daju plusevi iako su netačni.
Čovek priča o četvrtfinalu, ne osmini finala.

Milan

pre 1 godinu

Guduric je najgori srpski kosarkas svih vremena, nije ni za KK Metalac. Njegov menadzer bi trebao da dobije nobelovu nagradu:-) Cak je uspeo da ga jednu sezonu ubaci u nba ligu, naravno bez ikakvog uspeha.

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

Nisam u toku,ali zasto nema Milutinova i sastavu.znam da je igrao one pripremne utakmice,posle nisam pratio.
(Mirko, 03. septembar 2022 17:59)

Ima "virozu". Stiže.

Dachazvezda

pre 1 godinu

Bravo momci!! RUTINA!!
Mali pad u finišu, al Bože moj, ne možete da gazite 40min.. Ni blizu nesto neizvesno, sve ok!!

IDEMO DALJE!!!

GorVelkovich

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da Kari od Turske sve do sad pravi apsolutno istu gresku. U trenucima kada se lomi utakmica kad trebamo da slomimo potpuno protivnika on vadi celokupnu prvu petorku i u jednom trenutku na parketu budu Davidovac,Ristic i Kuridza koji su ljudi posli pre svega zbog odbrane. Samo cekam kad ce to da nam se obije o glavu. Protiv Turaka smo bili na ivici provalije,izvukao na Kalina. Mislim da sledeci put fortuna nece biti na nasoj strani. I sto je jos cudnije,imamo + 23 na parketu u tom trenutku petorka Jare,Guduric,Davidovac,Kuridza i Ristic. Za 2 minuta Cesi smanjuju na -11 i umesto da vraca nekog iz prve petorke ili jednostavno trazi tajm,on se nervira pored klupe,a na parketu mu petorka koja bi jedva pobedila Tamis iz Panceva. Odmaramo igrace... A sta da rade Francuzi,Litvanci,Nemci,Slovenci?-kad oni da odmaraju svoje igrace kad iz dana u dan igraju u paklenom ritmu.Pusti ga bre neka igra,ima 27 godina,moze volu rep da iscupa a ti ga drzis na klupi vise od 20 minuta,i pri tome je zvanicno najbolji igrac na svetu.Pa Itudis drzi Janisa 33 minuta po utakmici . Opasno sam se iznervirao.Sta bi bilo ovde da je mogao Sataoranski da igra recimo?
Daleko od toga da smo losi,odlicni smo kad igramo kako treba. Ali iz ove dve utakmice se jasno vidi da i svakom trenutku na terenu moraju biti ili Vasa i li Joka,ili obojica zajedno. Bez jednog od njih na parketu tim gubi svaku smisao. Guduric danas nije mogao da pogodi olimpijski bazen.

bskfan

pre 1 godinu

OK razigravanje igraca i sve to ali bespotrebno se stvara losa navika lakog gubljenja prednosti. Vanja je trebalo da odigra jos neki minut, na prosloj utakmici +24, na ovoj +25.

Sut za tri poena nas ubija, ovih 29% moze da prodje protiv slabijih ekipa ali protiv jacih tesko.

Slicno kao i Holandija, Ceska je izgubila zbog cak 10 vise izgubljenih lopti.

C i n i k

pre 1 godinu

Cestitam momcima, Ceska je hrabra ekipa,nisu imali Saturanskog ali ni mi nismo imali Milutinova..
Sve u svemu pobeda nije dolazila u pitanje ali citam nki zale sto je svega 13 razlike....?

mateo

pre 1 godinu

srbija je preko 90 posto jokic, da ga nema nebi nikoga dobili. ovo sto ja vidim je jako lose, kad naletite na prvu pravu ekipu izgubit ce te i ispast. neda vama dalje od cetvrtfinala

nesa80

pre 1 godinu

nisam gledao nedovica odavno osim tu sad par utakmica u reprezentaciji i kao navijacu partizana mi je drago da je u zvezdi za ogroman novac,pa on je nista posebno,wolters bio mnogo bolji na poziciji pleja.pozitivno su me iznenadili marinkovic i ristic a ostali standarno dobro

Djuka

pre 1 godinu

Malo gledao protiv holandije i neću više.Nekad smo imali 4 pleja sada samo 1 a na vidiku nikog.Savet ko hoće da zaradi pare kladiti se protiv Srbije od eliminacija.Ja se lično ne kladim nikad protiv naših zbog karme.

smeh

pre 1 godinu

@Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..
(HanSolo, 3. septembar 2022 19:17)

Ovo možeš samo da pričaš u svoje ime i u ime idiota koji su pokušali da budu "duhoviti" a ne da generalizuješ. Pričaš o osnovnoj kulturi i vaspitanju a ne znaš da ne treba generalizovati na osnovu dela pojedinaca pogotovu jer je dečko i dobio odgovore zašto Milutinov ne igra. Ali valjda si krenuo od sebe pa si pomislio da su i drugi isti.

dejandddddd

pre 1 godinu

nenad
To sto si napisao je NAUCNA FANTASTIKA, kakav bolji Davudovac, Nedović, Gudurić, to su igraci koji ne mogu bolje to je sto je.
Verovatno si klinac koji gleda navijacki.
P.S.
Voleo bih da gresim, ali...

2CRAZY

pre 1 godinu

Zaboravih da dodam, smeta i sto kad imamo cistu poziciju za tri poena, ne sutiramo, nego nesto filozofiramo i dodajemo.
Kalinic i Lucic losi u sutu, ali mislim da je razlog tome velika potrosnja u odbrani.

Splavar

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..
(HanSolo, 03. septembar 2022 19:17)

A vama dvojci koliko decenija trebalo to da shvatite. Neke nepravde prema naciji jesu nacinjene od zapada pre dve decenije, ali najgora se tek danas desava. Kompletni debilizam mladih ljudi koji u isto doba velicaju jugoslovenskog tenisera, ponovo presudjuju Milosevicu, ponedeljkom i cetvrtkom obozavaju Nato, sredom i petkom se solidarisu s Rusijom, cudan svet. Srbi napolju su ok sa svima iz bilo kog dela sveta, jedino ne zelimo znati za bilo kog iz sfrj, gospodski ignorisemo postojanje tih ljudi

zemunski kej

pre 1 godinu

Gledao sam nase i par drugih utakmica . Po meni nismo losi ali daleko od toga da smo favoriti.Nemamo drugu jedinicu osim Micica a Jaramaz igra celu karijeru beka sutera. Nikada pleja. Verovatno je Teo bio u jako losem stanju kada ga nije poveo. Nemamo ni tog sutera koji bi nam mnogo znacio u stvari imamo ih par koji mogu ali i ne moraju da prorade. Grci danas onako ali realno jaki su kao zemlja,Slovenija sa Doncicem i Dragicem plus Tobi najaca na tim organizacionim pozicijama.Spance nisam gledao aki sta god dovedu to mora da je dobro jer im je liga najjaca u Evropi.
Danas smo dobro odigrali u jednom trenutku su dodli do minus 8 i to je bilo sve jer su vraceni u igru Micic i Jokic i kraj price. Vec smo se plasirali ,sada da vidimo da li da malo kalkulisemo ili da idemo jako do kraja. Jokic i Vasa da igraju ovaj krug po 10 minuta dovoljno,

nevolem

pre 1 godinu

Jaramaz je odlicno resenje i defanzivo i adekvatno prilagodi svoju igru kada je Jokic na terenu i kada nije. Vasa dosta ispada u odbrani. Super igrac ali i dalje mislim da ne moze u petorci sa jokicem, em defanzivno los, em krade vreme Jokicu. Ima fantazija asistencije ali one nisu toliko potrebne kada je Jokic tu.

Јабучило

pre 1 godinu

Друго полувреме за додатне кругове на ванредном јутарњем тренингу у пет ујутро..

Marin

pre 1 godinu

+/- kumulativno u obe utakmice
1. Marinković 49
2. Jokić 32
3. Micić 30
4. Kalinić 21
5. Lučić 21
6. Kuridža 14
7. Nedović 6
8. Gudurić 5
9. Jaramaz 3
10.Ristić 3
11.Davidovac 1

Bgd

pre 1 godinu

Nisam u toku,ali zasto nema Milutinova i sastavu.znam da je igrao one pripremne utakmice,posle nisam pratio.
(Mirko, 3. septembar 2022 17:59) 

Povreda. Ne igra prve dve utakmice.

I posle Bogdana - Bogdan

pre 1 godinu

Ne znam zasto se Lucicu daje kredit da toliko sutira, izgleda da smo dobili novog Bogdana u reprezentaciji.
Protiv Turske tehnicka, danas namerna, lose navike iz doba Partizana koje su tamo prolazile nekaznjeno.

Mohikanac

pre 1 godinu

Gazda Dojkan

Stvarno si slučaj.

Kako nije do Jaramaza kada ne zna da razigra niti je to znao ikada... svi lepo crtaju da je više bek nego plej.

Znači ostali ne mogu da budu dobri sa njim na parketu jer NE ZNA svoj posao.

Prosto je ali ne ti nam objasni da je do drugih...
Izgubljene lopte, gaženje linije, uvaljivanje lopte drugima u teškoj situaciji... sve je danas demonstrirao kao i lošu odbranu.

Ali kako.... KAKO da bude neko kriv a ima veze sa Partizanom?

Jaramaz i Lučić dva najgora igrača večeras, možda neće biti slučaj sledeći put ali sada JESTE.
Zato si slučaj.

bVb

pre 1 godinu

Gazda Dojkan, 03. septembar 2022 19:36)

Nismo gledali istu utakmicu. Svaki napad drži loptu 15 od24s ili 10 od 14 i on drugima uvaljuje ne krompir nego vruću kamenčugu, tj Luči prvenstveno. Tri promašaja usiljena je imao zbog " boljeg na poziciji pleja"......Ježim se šta će da radi kad se pojave neki ozbiljniji na suprotnoj strani. Koliko god neko ne voleo stats i gledanje igrača kroz istu, ona skoro sve pokazuje. Njegova na god nivou u svim takmičenjima je loša, a deli minutažu, tj igra više od 21min. Da očekujemo da bude u reprezentaciji bolji......šanse nema. To je anomalija u svetu košarke.
Zbog toga polako sa hvaljenjem i Marinkovića, tu su negde. Bojim se još više da ne nestane kad počne košarka na ispadanje. Problem su još i Nedović, Davidovac, pa i Gudura, ali ajde ova dvojica imali povredice pa malo izbačeni iz koloseka. Moraju brže nazad. Ne postoje u izmeni, samo brojčano.

dejandddddd

pre 1 godinu

Nismo mi kpmplikovali već nam je klupa tanka I to je surova realnost. Pored prve petorke imamo jos dva igrača koji mogu da odrzavsju taj nivo igre sve ostalo je težak prosek.
Pešić je napravio stravičnu grešku sa Teodosićem.

111

pre 1 godinu

Sve su u pravu. Problem je što za sada Pešić ne razigrava Nedovića, a on je jedini koji pored Vase i Jokića ima napadački arsenal u rukama.
Mene plaši i užasna efikasnost Lučića koji za razliku od Kalinića ne isporučuje svoje. Biće vrlo važno da oni najiskusniji pogađaju otvorene šuteve.
Ono što za sada makar daje neku nadu u šut je Vanja od koga čini mi se niko ništa ne ocekuje. Ako ovako nastavi da šutira, biće igrač zlata vredan.
Dakle za medalju će biti jako važno da naši nenosioci doprinose i pogađaju ono što moraju da pogađaju.
(Meklejn, 3. septembar 2022 21:54)

Lucic je lose sutirao za 3 poena, to je cinjenica. 0/3. Ali sta je bio bolji Kalina? 1/4? Jedan sut za 3 ..ni tablu nije pogodio? Guduric jos gori. 1/5 ?? Svi su ocajno sutirali osim Marinkovica. Iz 5 pokusaja pogodio je 3 trojke. I ispade da je on u ove dve utakmice nas najbolji suter. Mi moramo mnogo bolje da sutiramo za 3 poena..Umesto toga, vadimo se igrom u reketu, probijanjem...

tutu tutu

pre 1 godinu

Prva četvrtina, Česi imaju tri faula, mi nula i tako stoji na grafici, a na zapisničkom stolu broj tri stoji pored naše klupe, a broj nula kod češke.
Zar nije uvek bilo da broj pokazuje broj faulova u četvrtini one ekipe pored čije klupe stoji?

Јабучило

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Ех, ти ко да си први пут на коментарима :)))

Јабучило

pre 1 godinu

Opet ludilo sa komentarima, opet svi nezadovoljni, kao da smo izgubili. Da li je i jednog momenta došla u pitanje pobeda? Naravno da nije, igraju koliko treba. Svako ko se iole razume u košarku vidi ovo. Ali ovde većina frustritanih u životu, pa udri po košarkašima tražeći im mane. Ajde ljudi, odlična ekipa, odlični momci, biće to top kad zatreba. Za sada sa pola gasa.
(Giga Moravac, 03. septembar 2022 19:31)

Шта би ти? Хвалоспеве док лоше играју?

Solo

pre 1 godinu

Neznam kako ce Pesic da prolazi sa boljim timovima koji se zagrevaju trojkama dok mi uopste nemamo nijednog dobrog sutera za "trojku" po kome smo poznati..Prosto nreverovatno da smo uspeli da dodjemo i do ovoga jer drugi timovi koje smo pobedili su igrali slabije a da su imali bolje sutere bilo bi povuci potegni po nas..Razocaran sa nasim kao profesionalcima koji nemogu jebiga da pogode za "trojku" a igraju za reprezentaciju..sramota

ajs nigrutin

pre 1 godinu

nije da je bitno za utakmicu, igramo sjajno ali realno bilo je vise od 5 faulova koje su greskom sudjeni cesima a nama ne. u prvom poluvremenu

vlad

pre 1 godinu

Gudurić iz utakmice u takmicu sve bolji i bolji,još kada bi Nedović proradio, Lučić i Micić užas. Pogotovo Micić, gore od ovoga ne može.

bVb

pre 1 godinu

15-20 kraj prve cetvrtine za nas. Ulazi Jaramaz na pocetku druge, 17-39 do njegove izmene.
(Bitoo, 03. septembar 2022 18:12)

Ulazi Jaramaz i 10-0 za Čehe očas posla, Pešić traži tm.

Gubitnički mentalitet najveći neprijatelj srpskoga naroda

pre 1 godinu

(zemunski kej, 4. septembar 2022 01:11)

To što govoriš da treba da vidimo da kalkulišemo je tipičan gubitnički mentalitet i tako ne razmišlja nijedan ozbiljan sportista. Zbog gubitničkog mentaliteta Srbija danas nema ni more koje čak i Bosna ima, pa ti nastavi da sediš u zemunskoj šupi.

Mohikanac

pre 1 godinu

Majstor je to, najbolja evropska trojka
(sasa pg, 3. septembar 2022 23:58)

Mora da se šališ?

Tu utakmicu koju Lučić "proradi" izgubićemo ubedljivo...a da je najbolja trojka evo smejem se još...
Mora da slušaš Tegijev radio prenos, verovatno nemaš TV?

Trud, znoj i posvećenost cenim i poštujem i oko toga nema pregovaranja...ALI to isporučuju i drugi igrači pa im se svašta spočitava.

Realnost kaže ...Jaramaz 4 izg lopte od 7 koliko je komplet tim Srbije izgubio na utakmici i Lučić šut iz igre 1/9...

Suvišno je bilo šta objašnjavati i pitati se "šta igra ovaj šta igra onaj....", Lučić je promašio TRI zicera, tri otvorene trojke i dva šuta sa posta potpuno SAM.

Takođe nadam se kao i ti da će biti bolje, za sada je užas.

Czv

pre 1 godinu

Iako vodimo, stvarno je primetno da ne možemo da ubacimo trojku a sami ko duhovi. Nije presudno, naravno, ali ipak, lakše je tako i vrsis pritisak. Videcemo

lipovij.1

pre 1 godinu

Guramo nekako, dve pobede su tu. Na momente deluje sve jako dobro, a onda se pokazuju slabosti u napadu, a naročito u odbrani. Možda je ipak trebalo naći mesta za Darka Lazića (šta ako ima puno godima, ima i Kuridža) i zategnuti odbranu...

Demar Derozan

pre 1 godinu

Dobro timsko izdanje, polako i pametno samo, idemo tekmu po tekmu, dobre su analize Vlade Djurovica u pauzi i posle tekme, nedostaje Milutinov za vazne meceve koji slede, danas nije igrao Nedovic, Vanja je dobar za sada, podrska Kariju i momcima!

roten

pre 1 godinu

Rutinska pobeda. Što se tiče klupe... Kada krene nokaut faza skratiće se i rotacija, sa klupe će ulaziti Milutinov, Gudurić, malo Nedović i Jaramaz i to je to. Meni to ne izgleda loše. Sada svi igraju, mnogo utakmica za malo vremena, nema potrebe da se Jokić, Micić i Kalinić previše troše protiv ekipa od kojih smo za klasu bolji.

Ramones

pre 1 godinu

Guduric kada dobije loptu,davi usporava napad i onda vruc krompir saigraču.Godinama se ceka da proigrao,ko bre njega forsira.Odigrace jednu utakmicu i onda ce ganci svi u glas Gudura,Gudura.

posve_nepodoban

pre 1 godinu

Malo kvalitetnija ekipa od Češke bi nas razbucala kao beba zvečku. Jako loša realizacija, na nivou evropske košarke iz devedesetih...ne valja. U redu, nisu igrali na 100%, druga je utakmica u dva dana, ali otvoreni šutevi se moraju pogađati, a promašilo se toliko toga, od trojki, preko slobodnih, pa sve do nekih polaganja, sam ispod koša. Neozbiljno. Ako se ovako nastavi, neće biti dobro. Posebno nerviraju ove oscilacije, pa koja je ovo utakmica po redu da se drastično pada i dozvoljava protivniku da se vrati iz velikog zaostatka?
Ako smo velika reprezentacija i ciljamo na titulu, onda ne može biti ovakvih turbulencija.

Milan

pre 1 godinu

Nedović van forme, Lučić danas pogubljen, Jaramaz pomračenje danas, Kalinić očajan u šutu za tri ali izvukao na bezobrazluk par faulova, Ristić rupa u odbrani, treba nam Milutinov.
Raduje dobra forma Gudurića i Marinkovića, Kuridža stabilan. Micić i Jokić klasa, šteta što moraju da igraju ovakve završnice.
Sad je bitno pobeđivati a najbolju igru čuvati za četvrt finale pa dalje

nesa80

pre 1 godinu

Imaš nekoliko nepismenih, imaš jeftine provokatore, nekoliko komšija, mentalno bolesne, mrzitelje i licemere, nekoliko životno frustriranih, drogirane tupadžije navijaćki obojene, plus sami sebe komentarišu. Zlo i zlobu i idiotizam ignorisati.
(nar, 3. septembar 2022 18:51)
uff ti si pa neki andjeo sa komentarom,valjda ima svako pravo da iznese misljenje,najbolje bi bilo da svi pisu isto ko papagaji.ti ovde pises i navodis neke osobine ljudi ko da se bog zna sta desilo a ne najobicnija utakmica

kali the greek

pre 1 godinu

mada je nezahvalno prognozirati
gledajuci ukrstanja cini se da
u 1/4 finalu igramo sa B3
a u polufinalu sa B1

ps.pod predpostavkom da i mi i grci budemo prvi u grupama
i da u 1/8 finala prodjemo verovatno ukrajinu

taslacitisestru taj bolesnik svako vece

pre 1 godinu

Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Ovo gore je komentar od juče. Koliko si ti bolestan!
(axl, 03. septembar 2022 18:11)Bice da je to razlog sto ga trolujes?

Jaaa

pre 1 godinu

Nisam u toku,ali zasto nema Milutinova i sastavu.znam da je igrao one pripremne utakmice,posle nisam pratio.
(Mirko, 03. septembar 2022 17:59)

Završio karijeru otišao na pecanje..

Maximus

pre 1 godinu

Пешић и Гудурић су вишак у репрезентацији. Никад више не требају да буду део тима

bigg boss

pre 1 godinu

Bravo momci.. nije mi jasno jel Pesic stvarno hteo staviti Davidovca u 12 ili godine cine svoje ili nemam pojma.. aj za Kuridzu necu da komentarisem

Xman

pre 1 godinu

Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Ovo gore je komentar od juče. Koliko si ti bolestan!
(axl, 03. septembar 2022 18:11)Ljudi kace komentare po sajtu pre 5 godina. Sta je problem ako nisi ti taj koji je napisao komentar?

Don Kihot

pre 1 godinu

Jedino Marinković i Kalinić igraju na nivou evropskog prvenstva,svi drugi su ispod očekivanja,a neki nisu za reprezentaciju!
Holandija i Češka su medju 5-6 najslabijih od 24,to smo morali dobiti lagano sa preko 30 razlike,tako te jači respektuju,ovako će svi misliti da nas mogu dobiti!? Pešić "odmara" glavne igrače??? A,Jokić u NBA igra svaki drugi dan po 35 min. i nije umoran 80 utakmica???

Nemanja

pre 1 godinu

Ja ne verujem da neko Guduru i Nedovica pominje kao neke igrace odluke. Doduse jesu ali u protivnicku korist. Pa kad su njih dvojica na terenu mi ne mozemo da se odlepimo od kk Cajetina. Sramota, prosek poena 4 zajedno imaju. A koliko se guraju u medijima to je tek bolest. Ali to su ti "igraci"!

ljg

pre 1 godinu

Neverovatno je koliko Gudurić nema samopouzdanja da šutne čak ni otvorene šuteve. Šta mu se desilo?
(Ja, 03. septembar 202

Gledaj odbranu

ovaj dole ti jebesestru

pre 1 godinu

(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Ovo gore je komentar od juče. Koliko si ti bolestan!
(axl, 03. septembar 2022 18:11)svako vece. Srbija ovo resava.

Denis

pre 1 godinu

Realno bice veoma tesko da se dobije bilo koja ekipa iz grupe B sa kojom se ukrstamo u 1/4 finalu . To ce verovatno biti Francuska ili Litvanija , a to su jedine dve ekipe na turnire koje imaju centre koji ce moci koliko toliko da pariraju Jokicu , ali bojim se ipak dovoljno da bude problema . Moraju do tog meca da prorade Jaramaz i Nedovic , jer nam ocajnicki treba suter .
(Andrea Djani, 3. septembar 2022 21:27)

Ne bi ja tu iskljucio ni Bosnu, igraju odlicno, a i dobili su Francusku pre nedelju dana. Takodje, grupa je gde svako moze svakoga da dobije, tako da mogu neki ludi krugovi da se desavaju pa da dodje bukvalno bilo ko iz te grupe. Cak i Madjarska nije lose igrala, da su u bilo kojoj drugo grupi prosli bi.

Алекса

pre 1 godinu

Nisi gledao Srbija-Grcka prosle nedelje?
(Kg, 4. septembar 2022 08:47)

Није првенство један меч. Нас носе Васа, Јокић и евентуално Маринковић. Прошло европско смо изгубили само зато што се Јовић повредио и све је легло на Богдановића.
Бојазан да немамо ко да одмени Васу је оправдана...

Tandžara

pre 1 godinu

Jaramaz nije kompatibilan sa košarkašima Zvezde. Oni su navikli na Evroligu, on je u Megi i Partizanu igrao ligu bez briga, a u Bajern u maše peškirom. Samo da se nadamo da Nedović proradi kao rezervni plej.

Мисим

pre 1 godinu

Поделио бих наше репрезентативце у три групе:

1) Мицић, Недовић, Калинић,Јокић

Главни играчи. Умеју да играју добро под притиском и решавају егал завршнице. Морају бити највише у игри у последњим четвртинама одлучујућих утакмица. Ако задњи напад решава победника, обавезно за неког од њих правити акцију.

2) Јарамаз, Лучић, Гудурић, Милутинов

Џокери. Могу својим мини серијама од по 2-3 коша да премосте кризне периоде током утакмице кад већини осталих ништа не полази за руком и тако одрже прикључак. Највише их трошити током прве три четвртине. Имају јако битну улогу јер од њиховог доприноса зависи колико ће играчи из прве групе бити свежи за завршнице.

3) Маринковић, Давидовац, Ристић, Куриџа

Помагачи. Највише их користити за одбрамбене задатке, тактичке фаулове и одмор играча из прве и друге групе.

Retro

pre 1 godinu

@Rade

Ne znam kako upoređuješ tu drugu postavu?

Te igrače sem Gudurića u njihovim klubovima neko pokreće, razigrava. Oni imaju svojih mana i tu su gde jesu. Nije Jaramaz prvi plej Bayerna često i ne igra pleja već beka. Kuridža igra ABA ligu, Davidovac nema konstantu bar ne u EL a ni u ABA, Ristić??? Nedović ovde ima sasvim drugu ulogu koja mu ne leži očigledno.
Na sve to dolaze i dolaziće igrači nasuprot njima koji imaju šta da ponude, Veseli, Krejčir i slični.
To su igrači koji su bolji od naše druge postave jer sa razlogom su u boljim klubovima ili sa većom minutažom.
Normalno da bi Kariju bilo lakše da ima Jovića zdravog na pleju i pre svega Bogdanovića a na sve to i Milutinova, Bjelicu.

Kari je izašao sa nekom idejom da ima nekoliko polivalentnih igrača i da tako nadomesti izostanak beckup pleja, startnog beka i startne četvorke. tako je kako je možda će da kliknu baš kad treba i daju veći doprinos.

dejandddddd

pre 1 godinu

Dulo
Ja definitivno nisan klinac, a svi vi sto mastate da su Nedivic, Davidiovac, Gyduruc klase od igraca ste samo ne realni cigani I nista vise.
Moze da ima prosek I 25, ali džabe nama treba pmay koji mize da pokrije 15 minuta kada Mucić ne igra, imali smo to u Teodosiću, ali je neko mislio dactreba da mu se zahvali na disad uradjenom.
P.S.
Da sebrazumemo, mislim da mozemo do medalje, ali uz dosta muke sa Teom bi vetovatno Imali zlato.

Igor

pre 1 godinu

@dejandddddd

Si mi boban? Nisi dobio neki slogic? Aj lepo procitaj sta si napisao, pa lepo ispisi sve to opet, ali gramaticki pravilno, da te razumemo.

Kontravez

pre 1 godinu

Jokić genijalac, Kalinić odličan, Jaramaz nas uništio, umislio da je Bogi, Lućić pomračenje. Raduje Gudurić, sve bolji, Ristić stvarno dobar danas.
(Kredar, 03. septembar 2022 19:20)

Ko'j Raduje? Guduric? Pa kako ne znas "Radulu" naseg.

kejt_winslet

pre 1 godinu

Opet klubaštvo..., dokle više?
Vanja je svojim minulim radom davao povod za kritike, večito toplo-hladno sa više hladnog. Ovo što sada gledamo je neki novi Vanja, naš ubedljivo najstabilniji šuter za tri, uz zaista odličnu odbranu. Kako bi to u NBA rekli 3 & D. Kao da mu prija okruženje i atmosfera u reprezentaciji pa ga je to podiglo. Samo neka potraje.
(Milan, 04. septembar 2022 08:23)

Slazem se za atmosferu.
Jednostavno niko od njega nije puno ocekivao na ovom prvenstvu, sav pritisak je na Jokicu i Micicu.
A Pesic mu je ukazao veliko poverenje insistirajuci da Vanja bude starter, i Vanja se odlicno snalazi kao "igrac iz senke", maltene nas peti igrac (po nekom renomeu) u prvoj petorci. Svaka cast i Pesicu i Vanji.

onako

pre 1 godinu

Nemanja

Ajde što guraju Nedovića i gudurića ali što dižu Jaramaza i Lučića, strašno.

Ubedljivo dva najgora igrača na celom EP, do sada. Lučić ipak vodi u toj kategoriji, bez premca je, čovek odluke za druge.

dejandddddd

pre 1 godinu

boban
Ahahahahahahahahahaha
Telefon je u pitanju.
U svakom sliučaju mozemo do medalje, ali mnogo fizicki trosimo Jokica I Micica.

milan

pre 1 godinu

3) Маринковић, Давидовац, Ристић, Куриџа

Помагачи. Највише их користити за одбрамбене задатке, тактичке фаулове и одмор играча из прве и друге групе.
(Мисим, 04. septembar 2022 07:57)

A Vanja nas najbolji suter.

Ramones

pre 1 godinu

Vlade Djurovic je nekulturni matorac.To sto on analizira utakmice,veze nema sa zivotom.Uvek kaze dve opcije,jednu kosu drugu dobru,pa nemoze da
promaši.Kako takav stručnjak ne trenira nikoga.Nabrojte mi njegove trofeje.Jadnik jajara.

Мисим

pre 1 godinu

@ A Vanja nas najbolji suter!(milan, 4. septembar 12:45)

Нисам писао коментар у односу на ове две последње утакмице, већ у односу на генерални утисак о играчима након година праћења њихове игре. И ти и сви остали који сте дали минус, видећете за пар дана колико сам у праву.

Black_mirror

pre 1 godinu

Da mene sa dve leve i dve desne noge, koji se u kosarku ne razumem mnogo, stavite 10 dana na neke pripreme, pogodio bih nesto, svakako vise od ovog Lucica. Ubedjen sam da je ovaj covek najgori igrac Srbije ikada. Kapiten.. majko moja mila

Zdravce

pre 1 godinu

Takva sebicnost Micica da je to neverovatno, u drugom poluvremenu totalno umrtvio ekipu i to je jedini razlog zasto smo stali sa fenomenalnom igrom.

Maximus

pre 1 godinu

Пешић и Гудурић су вишак у репрезентацији. Никад више не требају да буду део тима

Djuka

pre 1 godinu

Malo gledao protiv holandije i neću više.Nekad smo imali 4 pleja sada samo 1 a na vidiku nikog.Savet ko hoće da zaradi pare kladiti se protiv Srbije od eliminacija.Ja se lično ne kladim nikad protiv naših zbog karme.

Miloradović

pre 1 godinu

Све је рекао Владе Ђуровић, после меча... Ми, сем Мицића, немамо организатора игре. Тачка.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Realno bice veoma tesko da se dobije bilo koja ekipa iz grupe B sa kojom se ukrstamo u 1/4 finalu . To ce verovatno biti Francuska ili Litvanija , a to su jedine dve ekipe na turnire koje imaju centre koji ce moci koliko toliko da pariraju Jokicu , ali bojim se ipak dovoljno da bude problema . Moraju do tog meca da prorade Jaramaz i Nedovic , jer nam ocajnicki treba suter . Ove dve utakmice do sada ne treba komentarisati , jer su to bili protivnici koje bi prava ekipa pobedila sa po 40 razlike .

dejandddddd

pre 1 godinu

Nismo mi kpmplikovali već nam je klupa tanka I to je surova realnost. Pored prve petorke imamo jos dva igrača koji mogu da odrzavsju taj nivo igre sve ostalo je težak prosek.
Pešić je napravio stravičnu grešku sa Teodosićem.

dejandddddd

pre 1 godinu

Dulo
Ja definitivno nisan klinac, a svi vi sto mastate da su Nedivic, Davidiovac, Gyduruc klase od igraca ste samo ne realni cigani I nista vise.
Moze da ima prosek I 25, ali džabe nama treba pmay koji mize da pokrije 15 minuta kada Mucić ne igra, imali smo to u Teodosiću, ali je neko mislio dactreba da mu se zahvali na disad uradjenom.
P.S.
Da sebrazumemo, mislim da mozemo do medalje, ali uz dosta muke sa Teom bi vetovatno Imali zlato.

No1e

pre 1 godinu

Mi ne komotno da igramo ni sa Ceskom. Razocaravajuce.
Lucic ne moze ni jedan zicer da pogodi, na kraju pobudalio i Jokic i Guduric.
O Davidovcu i Jaramazu ne vredi ni pricati. Kada su njih dvojica na terenu, Ceska sa -22 prioazi na -10 razlike…
Puno stvari kod nas ne valja… Nadam se da cemo u razigravanju makar biti konkurentni…Ovo je premalo i poprilicno nesigurno.

vlad

pre 1 godinu

Gudurić iz utakmice u takmicu sve bolji i bolji,još kada bi Nedović proradio, Lučić i Micić užas. Pogotovo Micić, gore od ovoga ne može.

Don Kihot

pre 1 godinu

Jedino Marinković i Kalinić igraju na nivou evropskog prvenstva,svi drugi su ispod očekivanja,a neki nisu za reprezentaciju!
Holandija i Češka su medju 5-6 najslabijih od 24,to smo morali dobiti lagano sa preko 30 razlike,tako te jači respektuju,ovako će svi misliti da nas mogu dobiti!? Pešić "odmara" glavne igrače??? A,Jokić u NBA igra svaki drugi dan po 35 min. i nije umoran 80 utakmica???

Cinik

pre 1 godinu

Realno gledano, mi smo daleko od prvih favorita prvenstva!
Od onoga što sam do sad video, ubedljivo najveći favoriti su Slovenci i Grci, a zatim Francuzi i Španci, mi smo tek peti ili šesti favorit po dosad prikazanoj igri!

Јабучило

pre 1 godinu

Opet ludilo sa komentarima, opet svi nezadovoljni, kao da smo izgubili. Da li je i jednog momenta došla u pitanje pobeda? Naravno da nije, igraju koliko treba. Svako ko se iole razume u košarku vidi ovo. Ali ovde većina frustritanih u životu, pa udri po košarkašima tražeći im mane. Ajde ljudi, odlična ekipa, odlični momci, biće to top kad zatreba. Za sada sa pola gasa.
(Giga Moravac, 03. septembar 2022 19:31)

Шта би ти? Хвалоспеве док лоше играју?

Svasta o svemu

pre 1 godinu

Kad se setim da su doktorovi navijaci tvrdili da je Gudura bolji od Bogdana. Kuku majko!!!

Pa sad nema nikog da ga gusi, a on nastavlja da baca cigle. U odbrani ga nema. Prespor, pogubljen....

ajs nigrutin

pre 1 godinu

nije da je bitno za utakmicu, igramo sjajno ali realno bilo je vise od 5 faulova koje su greskom sudjeni cesima a nama ne. u prvom poluvremenu

mateo

pre 1 godinu

srbija je preko 90 posto jokic, da ga nema nebi nikoga dobili. ovo sto ja vidim je jako lose, kad naletite na prvu pravu ekipu izgubit ce te i ispast. neda vama dalje od cetvrtfinala

Straight Outta München

pre 1 godinu

Vlada Đurović u komentaru na kraju utakmice vređa Jaramaza i kaže jadnik. Na šta to liči.
(Goran, 03. septembar 2022 19:31)

Ne diraj Djurovica. Covek je sve u pravu. Bio je u pravu i 2019 kada smo zapali u neku neverovatnu euforiju.
Drzi kosarku u malom prstu i sve je u pravu bio i 2019 i sada. Treba malo da se spustimo na zemlju, jer ovo prosipanje 20 razlike se desava p pravilu.

Kredar

pre 1 godinu

Jokić genijalac, Kalinić odličan, Jaramaz nas uništio, umislio da je Bogi, Lućić pomračenje. Raduje Gudurić, sve bolji, Ristić stvarno dobar danas.

HanSolo

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..

Splavar

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..
(HanSolo, 03. septembar 2022 19:17)

A vama dvojci koliko decenija trebalo to da shvatite. Neke nepravde prema naciji jesu nacinjene od zapada pre dve decenije, ali najgora se tek danas desava. Kompletni debilizam mladih ljudi koji u isto doba velicaju jugoslovenskog tenisera, ponovo presudjuju Milosevicu, ponedeljkom i cetvrtkom obozavaju Nato, sredom i petkom se solidarisu s Rusijom, cudan svet. Srbi napolju su ok sa svima iz bilo kog dela sveta, jedino ne zelimo znati za bilo kog iz sfrj, gospodski ignorisemo postojanje tih ljudi

Tandžara

pre 1 godinu

Jaramaz nije kompatibilan sa košarkašima Zvezde. Oni su navikli na Evroligu, on je u Megi i Partizanu igrao ligu bez briga, a u Bajern u maše peškirom. Samo da se nadamo da Nedović proradi kao rezervni plej.

Milan

pre 1 godinu

Guduric je najgori srpski kosarkas svih vremena, nije ni za KK Metalac. Njegov menadzer bi trebao da dobije nobelovu nagradu:-) Cak je uspeo da ga jednu sezonu ubaci u nba ligu, naravno bez ikakvog uspeha.

Gagano

pre 1 godinu

Ništa bez Vlade Đurovića na Rts-u. Godinama jedini košarkaški "stručnjak" kojeg zove RTS da analizira utakmice. oseti čovek transfer blama slušajući koliko veze nema o košarci....

Solo

pre 1 godinu

Neznam kako ce Pesic da prolazi sa boljim timovima koji se zagrevaju trojkama dok mi uopste nemamo nijednog dobrog sutera za "trojku" po kome smo poznati..Prosto nreverovatno da smo uspeli da dodjemo i do ovoga jer drugi timovi koje smo pobedili su igrali slabije a da su imali bolje sutere bilo bi povuci potegni po nas..Razocaran sa nasim kao profesionalcima koji nemogu jebiga da pogode za "trojku" a igraju za reprezentaciju..sramota

Мисим

pre 1 godinu

Поделио бих наше репрезентативце у три групе:

1) Мицић, Недовић, Калинић,Јокић

Главни играчи. Умеју да играју добро под притиском и решавају егал завршнице. Морају бити највише у игри у последњим четвртинама одлучујућих утакмица. Ако задњи напад решава победника, обавезно за неког од њих правити акцију.

2) Јарамаз, Лучић, Гудурић, Милутинов

Џокери. Могу својим мини серијама од по 2-3 коша да премосте кризне периоде током утакмице кад већини осталих ништа не полази за руком и тако одрже прикључак. Највише их трошити током прве три четвртине. Имају јако битну улогу јер од њиховог доприноса зависи колико ће играчи из прве групе бити свежи за завршнице.

3) Маринковић, Давидовац, Ристић, Куриџа

Помагачи. Највише их користити за одбрамбене задатке, тактичке фаулове и одмор играча из прве и друге групе.

Hahahahahaha

pre 1 godinu

Hoće neko da mi objasni sta Davidovac tačno radi u timu? Koja je njegova uloga?!
(Aftosamurai, 3. septembar 2022 19:05)

Tacno se zna njegova uloga u timu. On je tu da popuni da imamo 12 igraca.

Vračarac

pre 1 godinu

Vlada Đurović u komentaru na kraju utakmice vređa Jaramaza i kaže jadnik. Na šta to liči.
(Goran, 03. septembar 2022 19:31)

Na svetskom prvenstvu 2019 kada smo svi poleteli pobedama u grupi i svaka reklama je bila u fazonu “idemo do zlata”, Đurović je ukazivao na probleme i bio podjednako umereno pesimističan kao i sada. Kada smo došli do Španije i Argentine, postalo je jasno o čemu priča. Nadam se da ovog puta greši. Videćemo.

Veliki red

pre 1 godinu

Sreća pa na vreme oterasmo poslednjeg boema... Momci grizu, bore se jedan za drugog, nema svadjice, rovare ja, u čemu je boem najjači... A ovu budalu sa rts-a Djurovića,niti slusati niti komentari sati njegovo vredjanje igrača... Retard prve klase...

Kad vec pricas o transferu blama...

pre 1 godinu

Ništa bez Vlade Đurovića na Rts-u. Godinama jedini košarkaški "stručnjak" kojeg zove RTS da analizira utakmice. oseti čovek transfer blama slušajući koliko veze nema o košarci....
(Gagano)


Za rasliku od tebe, koji si odbio Stiv Kera.

Rhyzm

pre 1 godinu

Neka mi stručnjaci koji se "razumeju u košarku", objasne "napredak košarke" u poslednjih 20-30 godina...Te ispada da su Lučić i Davidovac po tome bolji od recimo Džordana i Pipena, jer eto sad se "kida u odbrani". Šta je to tačno Davidovac danas "pokidao" osim ligamenata Jaramazu kada mu je napravio blok u odbrani dok je ovaj jurio jednog Čeha? Objasnite mi "stručnjaci za košarku", kako je moguće da isti taj Davidovac u sportu u kome kamera pokriva ceo teren, uspe da bude van kadra pola svoje minutaže?! Objasnite mi isto tako Lučićev procenat šuta, i broj poena sa poludistance naše reprezentacije na prvenstvu, koji trenutno glasi 0 ?! Je li to svemirska košarka o kojoj trubite i još pokušavate da ubedite nekoga da se sada bolje igra nego devedesetih, te da su ovi anti-talenti bolji igrači od Bodiroge, Divca, Đorđevića, Danilovića, Paspalja...?

Lajavi krelac

pre 1 godinu

"Ako nisi dobar u nečemu budi najbolji u svemu" osvaja titulu najidiotskijeg slogana u nekoj reklami.

Inače mi je smešna histerija lopatara oko Gudurića, pljuju ga jer im još uvek odzvanja ono "Gudurić o tablu". Ako su nekada i znali nešto o košarci, a nisu, danas su postali eksperti u mržnji prema svemu što ima veze sa Zvezdom. Jadno, jer je reč o reprezentaciji. Mada, ovo i nije njihova reprezentacija, njihova repka je danas pobedila moćnu Britaniju.

m

pre 1 godinu

Jokić, Gudurić najbolji, Marko da skrati lažnjake na šutu za tri i biće još bolji, Micić očajan, ipak par asistencija, Lučić odličan u odbrani, u napadu katastrofa, Nedović dobar defanzivno, van ritma u napadu, potreban mu jedan ulaz, jedna trojka, i on će da proradi, svi solidni, svi se baš trude u odbrani, svako daje doprinos, ono što je najbitnije imamo tim, homogenu ekipu za razliku od SP.

Black_mirror

pre 1 godinu

Da mene sa dve leve i dve desne noge, koji se u kosarku ne razumem mnogo, stavite 10 dana na neke pripreme, pogodio bih nesto, svakako vise od ovog Lucica. Ubedjen sam da je ovaj covek najgori igrac Srbije ikada. Kapiten.. majko moja mila

I posle Bogdana - Bogdan

pre 1 godinu

Ne znam zasto se Lucicu daje kredit da toliko sutira, izgleda da smo dobili novog Bogdana u reprezentaciji.
Protiv Turske tehnicka, danas namerna, lose navike iz doba Partizana koje su tamo prolazile nekaznjeno.

Dr

pre 1 godinu

Citam komentare pa bih pitao pojedine kad smo mi to imali dobre sutere u zadnjih desetak godina? Od Pedje stojakovica i Djordjevica mi nemamo sigurnog sutera! Ne mozete racunati Tea ,Bogdanovica koji potrose brdo lopti i nerezonskih suteva i skupe neki broj pogodaka! Zaboravio sam i Rakocevica koji je poput Tea i Bogija,bolje i sto ne igraju!!!

mile rizik

pre 1 godinu

Svim pljuvačima Đurovića... Alo, čovek godinama radi najnezahvalniji posao u zemlji Srbiji gde ima 6 miliona selektora stručnjaka. Šta mislite, jel on sam sebe zove u studio? Neće niko od boljih trenera da ide, nisu ludi. On ide i zna čovek da priča, omane neki lapsus, ali zna čovek šta priča. Sad ćemo da vidimo sledećih nekoliko utakmica kvalitet komentara, kad ne bude on tu.
(Cloud Atlas, 03. septembar 2022 20:07)

Zna čovek šta priča, a?

Pa reče pre utakmice da će Veseli ubaciti najmanje 20 poena. Koliko je ubacio?

Zna čovek šta priča?

Mohikanac

pre 1 godinu

Gazda Dojkan

Stvarno si slučaj.

Kako nije do Jaramaza kada ne zna da razigra niti je to znao ikada... svi lepo crtaju da je više bek nego plej.

Znači ostali ne mogu da budu dobri sa njim na parketu jer NE ZNA svoj posao.

Prosto je ali ne ti nam objasni da je do drugih...
Izgubljene lopte, gaženje linije, uvaljivanje lopte drugima u teškoj situaciji... sve je danas demonstrirao kao i lošu odbranu.

Ali kako.... KAKO da bude neko kriv a ima veze sa Partizanom?

Jaramaz i Lučić dva najgora igrača večeras, možda neće biti slučaj sledeći put ali sada JESTE.
Zato si slučaj.

ja

pre 1 godinu

Vlade Djurovic za selektora!

"...nemamo mi vrhunske igrace..." ? ? ?

Pa,cika Vlade,ako je i od Vas...
(marko77, 03. septembar 2022 19:30)
Vlade je možda surov ali je realan. Na žalost pokazaće se to u važnim utakmicama. Jedino Micic I Jokic da igraju 35 minuta i da njih ide. Neshvatljivo mi je kako loše igra Davidovac, Lučić, Nedović ... Gudura mora i moze mnogo bolje. Glupo bi bilo da kritikujem Kuridzu jer daje očekivano. Ni od Jaramaza ja ne ocekujem mnogo vise.

miki

pre 1 godinu

Odbrana loša,pogotovu loše branimo bekove i liniju za tri poena. Jednostavno mnogo prostora za šut ostavljamo. Što se našeg šuta za tri tiče procentualno pristojno ali obzirom da je većina šuteva potpuno otvorena bila trebalo bi to bolje. Takođe imamo ozbiljnih problema na defanzivnom skoku. Pogledao sam sve ekipe i ono gde smo za sada najbolji je protok lopte u pozicionom napadu. Lopta Ide dobro posle nekog udvajanja ali se onda šutevi moraju pogoditi. Realno zahvaljujući Pešićevoj selekciji igrača imamo jako tanku klupu i zato imamo puno praznih minuta. Ja iskreno ne znam šta da očekujem. Može ovo biti od sjaja do očaja za nas...

nesa80

pre 1 godinu

Imaš nekoliko nepismenih, imaš jeftine provokatore, nekoliko komšija, mentalno bolesne, mrzitelje i licemere, nekoliko životno frustriranih, drogirane tupadžije navijaćki obojene, plus sami sebe komentarišu. Zlo i zlobu i idiotizam ignorisati.
(nar, 3. septembar 2022 18:51)
uff ti si pa neki andjeo sa komentarom,valjda ima svako pravo da iznese misljenje,najbolje bi bilo da svi pisu isto ko papagaji.ti ovde pises i navodis neke osobine ljudi ko da se bog zna sta desilo a ne najobicnija utakmica

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

OK mi igramo u napadu, srecom. A u odbrani promaja i jedno veliko nista.
Doduse, mozda igramo koliko nam treba. Dugo je prvenstvo.

Meklejn

pre 1 godinu

Ja da sam administrator koji odlučuje koji komentar treba da prođe samo bih puštao komentare podrške. Tako bi zlonamerni i oni koji su košarkaški nepismeni odustali od komentara i ostali bi samo normalni ljudi koji podržavaju reprezentaciju.

axl

pre 1 godinu

Koliko je Jokara limitiran centar pa to nije normalno . Ti protiv konobara iz Holandije hoces da bijes sudiju, jer ti se centar Holandije ne sklanja pod kosem kao vecina panjeva u NBA.
Sramota koliko nista ne zna a neki vajni mvp.
(kemp, 02. septembar 2022 22:08)




Ovaj je definitivno šampion. Veli da je lakše igrati u NBA nego u Evropi? Lakše Jokiću da dobije 200 miliona dolara u NBA nego u Evropi milion evra po sezoni? Vole Ameri da daju ogroman novac na lepe oči? Inače i večeras očekujem pobedu…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Ovo gore je komentar od juče. Koliko si ti bolestan!

nekoizmase

pre 1 godinu

Na +10 imamo celi napad, a Vasa šutira tricu u osmoj sekundi i promašuje, Česi poentiraji i sada je +8. Ovo jednostavno ne mogu da razumem, zašto šutirati tako brzo.

Mohikanac

pre 1 godinu

Dva igrača koji najviše nedostaju su Dobrić i Bogdanović.
I to samo pod uslovom da nema glavnu ulogu Bogdan.
Da li povreda ili uloga ali Nedović se ne vidi bar ne u onoj meri kao u EL gde je jedan od najboljih strelaca.

Gudurić prijatno iznenađenje defanzivno kao i asistent dok je Lučić ubedljivo najgori šuter ove prve dve utakmice.

Ne blistaju ni ostali ali nešto pogode dok Lučić ne može ni zicer da ubaci... niti ume kao Kalinić da odigra na niskom postu.

Takođe šteta za Davidovca što ne oseća tim kao u Zvezdi... takav je utisak do sada.

Voleo bih iskreno da nisam u pravu ali moraće da se probude ta tri igrača jer Jaramaz i Vanja ne mogu bolje...tj biće teško u eliminacijama.

Denis

pre 1 godinu

Realno bice veoma tesko da se dobije bilo koja ekipa iz grupe B sa kojom se ukrstamo u 1/4 finalu . To ce verovatno biti Francuska ili Litvanija , a to su jedine dve ekipe na turnire koje imaju centre koji ce moci koliko toliko da pariraju Jokicu , ali bojim se ipak dovoljno da bude problema . Moraju do tog meca da prorade Jaramaz i Nedovic , jer nam ocajnicki treba suter .
(Andrea Djani, 3. septembar 2022 21:27)

Ne bi ja tu iskljucio ni Bosnu, igraju odlicno, a i dobili su Francusku pre nedelju dana. Takodje, grupa je gde svako moze svakoga da dobije, tako da mogu neki ludi krugovi da se desavaju pa da dodje bukvalno bilo ko iz te grupe. Cak i Madjarska nije lose igrala, da su u bilo kojoj drugo grupi prosli bi.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Koliko je Jokara limitiran centar pa to nije normalno . Ti protiv konobara iz Holandije hoces da bijes sudiju, jer ti se centar Holandije ne sklanja pod kosem kao vecina panjeva u NBA.
Sramota koliko nista ne zna a neki vajni mvp.
(kemp, 02. septembar 2022 22:08)




Ovaj je definitivno šampion. Veli da je lakše igrati u NBA nego u Evropi? Lakše Jokiću da dobije 200 miliona dolara u NBA nego u Evropi milion evra po sezoni? Vole Ameri da daju ogroman novac na lepe oči? Inače i večeras očekujem pobedu…

urke

pre 1 godinu

Gudura neka pogleda snimak utakmice i biće mu jasno zašto se nije zadržao u NBA. Nepotrebno fintira ili propusti priliku za brz šut zato što se premišlja, posle bespotrebno siluje iz nekog step back-a ili preko ruke. Da izbaci nekako to razmišljanje, verovatno bi šutirao mnogo bolje. Nedović mora malo više da šutira, mora još neki bek da uđe u formu, dok igramo ove lagane utakmice. Čak bih voleo i da se Kuridza malo opusti, ima on pristojan šut.
(shone, 3. septembar 2022 19:56) # Link komentara

Kakav glup.komentar..
U toj Nba ligi se nisu zadrzali jedan Djordjevic, Rakocevic pa sta?
Mi smo dream team pa mogu da nam igraju samo Nba asovi??
Ljudi, sta vam je sa ovim komentarima????

Kaњош

pre 1 godinu

Malo gledao protiv holandije i neću više.Nekad smo imali 4 pleja sada samo 1 a na vidiku nikog.Savet ko hoće da zaradi pare kladiti se protiv Srbije od eliminacija.Ja se lično ne kladim nikad protiv naših zbog karme.
(Djuka, 3. septembar 2022 19:01)

Имаш резервног плеја, Алекса Аврамовић. Дечко би играо сигурно 15 мин у просеку да је здрав.

Džoni

pre 1 godinu

Da mi je neko rekao da će protivnici odbranu na našoj reprezentaciji zasnivati na tome da suze u reketu a puštaju šut za tri, a mi da ne možemo to da kaznimo, pa na sve to se još i plašimo da šutnemo kada smo sami, ne bih verovao?!?

a

pre 1 godinu

Ovaj je definitivno šampion. Veli da je lakše igrati u NBA nego u Evropi? Lakše Jokiću da dobije 200 miliona dolara u NBA nego u Evropi milion evra po sezoni? Vole Ameri da daju ogroman novac na lepe oči? Inače i večeras očekujem pobedu…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Em što ti je dosadno u životu još i lupetaš. Ima li neko u kući da te izvede na vazduh

Ramones

pre 1 godinu

Guduric kada dobije loptu,davi usporava napad i onda vruc krompir saigraču.Godinama se ceka da proigrao,ko bre njega forsira.Odigrace jednu utakmicu i onda ce ganci svi u glas Gudura,Gudura.

111

pre 1 godinu

Sve su u pravu. Problem je što za sada Pešić ne razigrava Nedovića, a on je jedini koji pored Vase i Jokića ima napadački arsenal u rukama.
Mene plaši i užasna efikasnost Lučića koji za razliku od Kalinića ne isporučuje svoje. Biće vrlo važno da oni najiskusniji pogađaju otvorene šuteve.
Ono što za sada makar daje neku nadu u šut je Vanja od koga čini mi se niko ništa ne ocekuje. Ako ovako nastavi da šutira, biće igrač zlata vredan.
Dakle za medalju će biti jako važno da naši nenosioci doprinose i pogađaju ono što moraju da pogađaju.
(Meklejn, 3. septembar 2022 21:54)

Lucic je lose sutirao za 3 poena, to je cinjenica. 0/3. Ali sta je bio bolji Kalina? 1/4? Jedan sut za 3 ..ni tablu nije pogodio? Guduric jos gori. 1/5 ?? Svi su ocajno sutirali osim Marinkovica. Iz 5 pokusaja pogodio je 3 trojke. I ispade da je on u ove dve utakmice nas najbolji suter. Mi moramo mnogo bolje da sutiramo za 3 poena..Umesto toga, vadimo se igrom u reketu, probijanjem...

Cloud Atlas

pre 1 godinu

Svim pljuvačima Đurovića... Alo, čovek godinama radi najnezahvalniji posao u zemlji Srbiji gde ima 6 miliona selektora stručnjaka. Šta mislite, jel on sam sebe zove u studio? Neće niko od boljih trenera da ide, nisu ludi. On ide i zna čovek da priča, omane neki lapsus, ali zna čovek šta priča. Sad ćemo da vidimo sledećih nekoliko utakmica kvalitet komentara, kad ne bude on tu.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

Zna čovek šta priča, a?

Pa reče pre utakmice da će Veseli ubaciti najmanje 20 poena. Koliko je ubacio?

Zna čovek šta priča?
(mile rizik, 3. septembar 2022 21:53)

Lako je biti general posle bitke. Jesi li ti pre meča mislio isto ili ne? Svi smo. Srećom, Veseli je podbacio. Đurović se smejao sam sebi, svojoj proceni za Veselog. Ništa strašno.

Aragorn

pre 1 godinu

Reče Micić nakon pobede sinoć, sve se vrti oko Jokića, tu smo da mu pomognemo!
A on sručio majstor 12 asistencija!!!
Vaske ako mu tako budeš pomagao, nema zime za nas!
Ni trunke ega a najbolji u Evropi!!!
Poštovanje Svetislavu Pešicu starom liscu i prekaljenom vuku, puna podrška momcima, idemo polako iz meča u meč, možemo dosta da uradimo!!! Trude se svi, odbranu Vanja grize a i ostali Kalina Luča, ovo dobro izgleda!!!

Mare

pre 1 godinu

Utakmice protiv ekipa kao što su Češka i Holandija nam ne mogu pokazati pravu sliku snage naše ekipe.

Mi igramo solidno, nit odlično nit lose. Ali ovo solidno nije dovoljno za jače ekipe. Tako da moramo podići nivo igre ako mislimo da se nadamo medalji.

bVb

pre 1 godinu

Gazda Dojkan, 03. septembar 2022 19:36)

Nismo gledali istu utakmicu. Svaki napad drži loptu 15 od24s ili 10 od 14 i on drugima uvaljuje ne krompir nego vruću kamenčugu, tj Luči prvenstveno. Tri promašaja usiljena je imao zbog " boljeg na poziciji pleja"......Ježim se šta će da radi kad se pojave neki ozbiljniji na suprotnoj strani. Koliko god neko ne voleo stats i gledanje igrača kroz istu, ona skoro sve pokazuje. Njegova na god nivou u svim takmičenjima je loša, a deli minutažu, tj igra više od 21min. Da očekujemo da bude u reprezentaciji bolji......šanse nema. To je anomalija u svetu košarke.
Zbog toga polako sa hvaljenjem i Marinkovića, tu su negde. Bojim se još više da ne nestane kad počne košarka na ispadanje. Problem su još i Nedović, Davidovac, pa i Gudura, ali ajde ova dvojica imali povredice pa malo izbačeni iz koloseka. Moraju brže nazad. Ne postoje u izmeni, samo brojčano.

lal

pre 1 godinu

Ali najjači su mi ovi što pričaju kako je evropska košarka kvalitetnija od NBA i kako se u Evropi igra strašna odbrana. To najbolje vidimo po tome kako trpaju Jokić, Dončić, Janis itd sve po evropskim standardima. Pogledajte im prosek poena, ubedljivo su najbolji u svojim reprezentacijama. To bi isto bilo kao da kažeš za fudbal da je srpska Ling Long liga kvalitetnija od engleske premijer.
(Ivan, 03. septembar 2022 19:34)

meni su najjaci oni koji uporno menjaju teze i objasnjavaju kako je durent bolji od kuridze... ajdeee?!?

problem sa cirkusom nije kvalitet igraca... problem je sto se igra gomila revijalnih utakmica... sto se tankuje... sto nema ispadanja... sto se ne postuju osnovna pravila kosarkaske igre zbog podizanja popularnosti...

da... radije gledam mzt - split nego oklahoma - houston... i da... svestan sam da bi oklahoma unistila kombinovani sastav ABA lige sa 100 razlike... ako bi igrali u zivot...

posve_nepodoban

pre 1 godinu

Malo kvalitetnija ekipa od Češke bi nas razbucala kao beba zvečku. Jako loša realizacija, na nivou evropske košarke iz devedesetih...ne valja. U redu, nisu igrali na 100%, druga je utakmica u dva dana, ali otvoreni šutevi se moraju pogađati, a promašilo se toliko toga, od trojki, preko slobodnih, pa sve do nekih polaganja, sam ispod koša. Neozbiljno. Ako se ovako nastavi, neće biti dobro. Posebno nerviraju ove oscilacije, pa koja je ovo utakmica po redu da se drastično pada i dozvoljava protivniku da se vrati iz velikog zaostatka?
Ako smo velika reprezentacija i ciljamo na titulu, onda ne može biti ovakvih turbulencija.

D

pre 1 godinu

Jaramaz opasan igrac ali ne moze da igra sa drugom cetvorkom suvise su staticni treba ga ubacivati malo vise sa prvom postavom da dobijemo dobru zamenu na pleju. Milutinov realno hvali.To je moje misljenje ali verujem u Pesica

C i n i k

pre 1 godinu

Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..
(HanSolo, 03. septembar 2022 19:17)


Sve ok ali ti nisi Srbin, prema tome nema razloga da se glupiras i objasnjavas kakav je to srpski narod..zato jer si sovinista.
Pisi sledeci x u svoje ime i za svoj narod.
A kakav je srpski narod imas prilike da gledas u prenosima..
Zivela SRB!

Pera Ždera

pre 1 godinu

Dribling dribling dribling dribling dribling... dokle? Recenica Sarenca "Micic I DALJE sa loptom" savrseno opisuje nasu igru kada i zasto nije leprsava, mnogo efikasnija a videli smo da moze biti.

Ne znam, to me toliko nervira. Primetio sam istu situaciju u tri navrata. Jokic hvata skok u odbrani, karakteristicno odmah krece u drubling i prenos lopte (uvek uspesno jer se odbrana hvata u raskoraku, nasuprot standardnom cekanju da plej dodje po loptu) a Micic stoji u mestu ili ostaje Nikoli iza ledja cekajuci nesto UMESTO da odmah trci povuce, ako je vec Nikola resio da je prevede.

I onda svaki put u takvoj situaciji igramo sa igracem manje, dok se Vasa saceka koji odmah trazi loptu = neiskoriscena kontra, protivnik u raskoraku, ma nista. izgubljeno pola napada.

Vasa je vanserijski igrac u ovom momentu ali reprezentacija se MUCI kada on toliko zadrzava loptu, makar dao i 30p. Videli smo mnogo tecniju igru reprezentacije kada Jokic i Micic nisu zajedno u par meceva pre turnira.

Ok, pobedjujemo mi i ovako, i dobro je to ali moze MNOGO efikasnije a dolaze kasnije mnogi ozbiljniji protivnici. Uopste mi nije jasno zasto toliko cekanja i visak driblinga, preskakanje pasa itd. Ako je to koncept, ok ali mucimo se jako cesto usled toga i Jokicevu igru svodimo na guranje 1 na 1, pravljenje milijardu blokova Micicu i mahanje rukama u koje lopta cesto pravovremeno je dolazi.

Bolja je hemija izmedju njih svakako ali dribling, dribling, cekanje, dribling. Uff

Svaka cast na novoj pobedi!

dule vujosevic

pre 1 godinu

Upravo mali vlado djurovic kometarise i prica kako je Jaramaz jadnik,covek prvo neka namesti zube pa da dodje i da prica na televiziji,jos je pritom on neki strucni konsultant,bruka i sramota!Ko sve komentarise utakmice kod nas,nije ni cudo sto je na areni takodje konsultant,jedino tamo i moze da bude!

GorVelkovich

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da Kari od Turske sve do sad pravi apsolutno istu gresku. U trenucima kada se lomi utakmica kad trebamo da slomimo potpuno protivnika on vadi celokupnu prvu petorku i u jednom trenutku na parketu budu Davidovac,Ristic i Kuridza koji su ljudi posli pre svega zbog odbrane. Samo cekam kad ce to da nam se obije o glavu. Protiv Turaka smo bili na ivici provalije,izvukao na Kalina. Mislim da sledeci put fortuna nece biti na nasoj strani. I sto je jos cudnije,imamo + 23 na parketu u tom trenutku petorka Jare,Guduric,Davidovac,Kuridza i Ristic. Za 2 minuta Cesi smanjuju na -11 i umesto da vraca nekog iz prve petorke ili jednostavno trazi tajm,on se nervira pored klupe,a na parketu mu petorka koja bi jedva pobedila Tamis iz Panceva. Odmaramo igrace... A sta da rade Francuzi,Litvanci,Nemci,Slovenci?-kad oni da odmaraju svoje igrace kad iz dana u dan igraju u paklenom ritmu.Pusti ga bre neka igra,ima 27 godina,moze volu rep da iscupa a ti ga drzis na klupi vise od 20 minuta,i pri tome je zvanicno najbolji igrac na svetu.Pa Itudis drzi Janisa 33 minuta po utakmici . Opasno sam se iznervirao.Sta bi bilo ovde da je mogao Sataoranski da igra recimo?
Daleko od toga da smo losi,odlicni smo kad igramo kako treba. Ali iz ove dve utakmice se jasno vidi da i svakom trenutku na terenu moraju biti ili Vasa i li Joka,ili obojica zajedno. Bez jednog od njih na parketu tim gubi svaku smisao. Guduric danas nije mogao da pogodi olimpijski bazen.

Gazda Dojkan

pre 1 godinu

Nije problem u Jaramazu vec u petorci u kojoj igra. Davidovac, Guduric (danas los), Ristic, Kuridza... Tesko da sa tim saigracima moze nesto da iskreira jer on nije primarno plej. Nekoliko suteva je uzimao na isteku napada kada su mu saigraci vracali loptu ko vruc krompir.

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

(Loznica, Gučevo, Cer…, 3. septembar 2022 16:38)

Sine ako lupis dovoljno pluseva dobijes veceru, ima palacinke koje sa secerom su.

Jaaa

pre 1 godinu

Nisam u toku,ali zasto nema Milutinova i sastavu.znam da je igrao one pripremne utakmice,posle nisam pratio.
(Mirko, 03. septembar 2022 17:59)

Završio karijeru otišao na pecanje..

nesa80

pre 1 godinu

nisam gledao nedovica odavno osim tu sad par utakmica u reprezentaciji i kao navijacu partizana mi je drago da je u zvezdi za ogroman novac,pa on je nista posebno,wolters bio mnogo bolji na poziciji pleja.pozitivno su me iznenadili marinkovic i ristic a ostali standarno dobro

Gde ja zivim

pre 1 godinu

Uprava Denvera da angazuje Micica... Ova dvojica da igraju u istom klubu, sa svakodnevnim treninzima zajedno i jakim utakmicama, paklena kombinacija!

Dulo

pre 1 godinu

nenad
To sto si napisao je NAUCNA FANTASTIKA, kakav bolji Davudovac, Nedović, Gudurić, to su igraci koji ne mogu bolje to je sto je.
Verovatno si klinac koji gleda navijacki.
P.S.
Voleo bih da gresim, ali...
(dejandddddd, 03. septembar 2022 21:46)

Nedović sa prosekom od 15 poena po utakmici u Evroligi ne može bolje? Srecom ti nisi klinac koji gleda navijački

nevolem

pre 1 godinu

Jaramaz je odlicno resenje i defanzivo i adekvatno prilagodi svoju igru kada je Jokic na terenu i kada nije. Vasa dosta ispada u odbrani. Super igrac ali i dalje mislim da ne moze u petorci sa jokicem, em defanzivno los, em krade vreme Jokicu. Ima fantazija asistencije ali one nisu toliko potrebne kada je Jokic tu.

shone

pre 1 godinu

Gudura neka pogleda snimak utakmice i biće mu jasno zašto se nije zadržao u NBA. Nepotrebno fintira ili propusti priliku za brz šut zato što se premišlja, posle bespotrebno siluje iz nekog step back-a ili preko ruke. Da izbaci nekako to razmišljanje, verovatno bi šutirao mnogo bolje. Nedović mora malo više da šutira, mora još neki bek da uđe u formu, dok igramo ove lagane utakmice. Čak bih voleo i da se Kuridza malo opusti, ima on pristojan šut.

Lord

pre 1 godinu

Kad se sjetim da su ljudi poredili ovog Gudurića sa Bogdanom.
Hahahaha.
Uvijek sam govorio da je realnije porediti Marinkovica sa Guduricem, obojica su limitirani.

boki89

pre 1 godinu

Ako francuzi izgube
Verovatno ce sa nama u 1/4 kao b3
(Kali the greek, 03. septembar 2022 18:29)

na nas ce ici ili Hrvatska ili Ukrajina

dejandddddd

pre 1 godinu

nenad
To sto si napisao je NAUCNA FANTASTIKA, kakav bolji Davudovac, Nedović, Gudurić, to su igraci koji ne mogu bolje to je sto je.
Verovatno si klinac koji gleda navijacki.
P.S.
Voleo bih da gresim, ali...

Seek and Destroy

pre 1 godinu

Što kaže brka Djurović, bojim se jakih utakmica i petorke sa Jaramazom, Kuridžom, Davidovcom. Jokić i Micić tada moraju na 35minuta.
(iki, 03. septembar 2022 19:29)
Nije on ništa pogrešio.Vidim ovde u komentarima slinavci ga pljuju.
Kada smo igrali SP i prve tri utakmice razbili one anonimuse i bila euforija do neba.Daj amere da se igramo.Znaci to je bilo gotovo osvajamo zlato.
I Vlade Djurovic je gostovao na RTS posle pobede od nekih 20 razlike ne mogu da se setim koga,uglavnom neke u rangu Holandije.
I čovek je ladno opisao šta će sve sa se desi,secam se da se voditelj šokirao zašto tako prica kada smo najbolji,deremo sve,ne može nam niko ništa.
I posle toga nas Argentina i Španija demolirali.Čovek objasnio sve naše slabosti,iskreno bez ikakve euforije.
I isto je ovde 300 posto u pravu.Bez Jokica i Micica mi smo prosek.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Све је рекао Владе Ђуровић, после меча... Ми, сем Мицића, немамо организатора игре. Тачка.
(Miloradović, 03. septembar 2022 20:20)

Imamo, i to najboljeg na svetu. U telu centra. Samo sto lopta jako retko pravovremeno dodje do njega usled filozofiranja i viska driblinga. Videli smo i veceras kako Jokic BEZ driblinga pronalazi jako brzo saigrace same kao duhove. dok drugi potrose napad na dribling.

Treba preformulisati recenicu - Mi zbog Micica i negovog predugog driblinga i NE MOZEMO da imamo druge organizatore u igri (osim u 10% situacija, uglavnom iznudjenih, kada bas mora da prepusti organizaciju, uglavnom posle bacenog pola napada i pet propustenih pravovremenih, slobodnih i efikasnih dodavanja.).

Svi smo videli kako organizacija izgleda ipreko Nikole a ne kada se protivnik postavi u odbranu i kada Jokic mora da se bije sa 2-3 igraca na sebi. Steta je sto tako igramo 10% vremena (Minuti Nikole bez Micica).

I dalje tvrdim da bi Vasa mnogo bolje funkcionisao sa Milutinovim (nadam se sto brzem povratku) jer je centar bez lopte a Jokic sa bilo kojim drugim bekom koji se krece od lopte i koji mu pravovremeno doda bez suvisnih filozofiranja. Nazalost, ne moze MVP Evrolige ulaziti sa klupe (drugi slucaj bi tek bio besmislen) sto i ne treba, prirodno.

Samo tako imamo ponekad mucan napad i 60% neiskoriscenog Jokica (kroz kreaciju za tim) koji i ovako, kroz preskakanje pasa, uglavnom moranje igranja 1 na 1 kroz batine bude najefikasniji igrac utakmice. Sve je to super, cepaj Vasilije ali po Tim i nije bas najbolje sto ce i pokazati tezi protivnici (nadam se ne na tezi nacin).

lipovij.1

pre 1 godinu

Guramo nekako, dve pobede su tu. Na momente deluje sve jako dobro, a onda se pokazuju slabosti u napadu, a naročito u odbrani. Možda je ipak trebalo naći mesta za Darka Lazića (šta ako ima puno godima, ima i Kuridža) i zategnuti odbranu...

sasa pg

pre 1 godinu

@Ja da sam administrator koji odlučuje koji komentar treba da prođe samo bih puštao komentare podrške. Tako bi zlonamerni i oni koji su košarkaški nepismeni odustali od komentara i ostali bi samo normalni ljudi koji podržavaju reprezentaciju.
(Meklejn, 3. septembar 2022 18:46)

Tačno, samo puštati one koji pišu hvalospjeve i lupkaju po ramenu. Kritika nikad nije dobra donijela, naši ne mogu nikad da pogriješe. To je recept za uspjeh,bravo

Ivan

pre 1 godinu

Ali najjači su mi ovi što pričaju kako je evropska košarka kvalitetnija od NBA i kako se u Evropi igra strašna odbrana. To najbolje vidimo po tome kako trpaju Jokić, Dončić, Janis itd sve po evropskim standardima. Pogledajte im prosek poena, ubedljivo su najbolji u svojim reprezentacijama. To bi isto bilo kao da kažeš za fudbal da je srpska Ling Long liga kvalitetnija od engleske premijer.

Tex

pre 1 godinu

Evo razlike između profesionalnog trenera i amatera Đorđevića. Sale bi ih terao sa prvon postavom da pobeđuju na ovim glupim utakmicama sa 50 razlike, a trener uigrava rotacije i klupu. Takođe trener prilagođava taktiku timu koji može da sastavi, a amater Đorđević bi po svaku cenu da igra kao 1995.

bigg boss

pre 1 godinu

Bravo momci.. nije mi jasno jel Pesic stvarno hteo staviti Davidovca u 12 ili godine cine svoje ili nemam pojma.. aj za Kuridzu necu da komentarisem

Jos malo

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..
(HanSolo, 03. septembar 2022 19:17)

Dezurni autosovinista na visini zadatka, nikad ne zabusavate

Milan S

pre 1 godinu

Gde su sad svi oni sto su omalovazavali Vanju, govorili kako ne bi trebalo da bude u 12 i bunili se sto Dobric nije tu umesto njega?

Ne navijam ni za jedan klub, vec samo na nasu reprezentaciju, posebno ne navijam za cz i par jer smatram da su to klubovi koji svake godine umesto da stvaraju nase igrace, daju sve vise minuta strancima (drugim recima unistavaju nase igrace) ili nasim igracima u zrelim igrackim godinama... tako da ako treba nekog da postujem, postujem megu jer je izbacila (razvijala) nase najbolje igrace.

Najveci problem nase kosarke je rivalitet izmedju cz i par. Konstantno neobjektivna misljenja, lobiranja i forsiranja samo zbog ta dva kulba koja realno nisu ni bitna. Bitno je da nas mladi igrac ode u sredinu gde moze da igra i razvija se a to su obicno neka druga mesta koja nisu cz i par.

Kao neko ko vise favorizuje megu od cz i par, mogu potpuno objektivno da kazem da je Vanja za klasu bolji igrac od Dobrica u ovom trenutku, Kari apsolutno nije pogresio i dokaz za to evo gledamo skoro svaki mec. Samo vi pljuvaci Vanje nastavite da ga omalovazavate, cini se da ga dobro motivisete.

bVb

pre 1 godinu

15-20 kraj prve cetvrtine za nas. Ulazi Jaramaz na pocetku druge, 17-39 do njegove izmene.
(Bitoo, 03. septembar 2022 18:12)

Ulazi Jaramaz i 10-0 za Čehe očas posla, Pešić traži tm.

građanin opasnih namera

pre 1 godinu

izlapeli čiča na rts-u naziva Jaramaza jadnikom, ovo nisam doziveo u zivotu, kakva sramota javnog servisa i ovog senilnog umisljenog strucnjaka...pu

britanac

pre 1 godinu

Pljujete Lučića zbog lošeg šuterskog izdanja večeras, a dečko svaku utakmicu izgine u odbrani. Lučić kad je izašao iz igre, istopila se prednost od 25 poena.

m

pre 1 godinu

Utakmice protiv ekipa kao što su Grčka i Turska i to pod moranjem, pritiskom da se mora pobediti ne mogu pokazati pravu sliku snage naše ekipe.

Andjus

pre 1 godinu

Hoće neko da mi objasni sta Davidovac tačno radi u timu? Koja je njegova uloga?!
(Aftosamurai, 3. septembar 2022 19:05)

Realno da znaš te stvari, bio bi ti selektor...

Marko

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..
(HanSolo, 03. septembar 2022 19:17)

Ko nije kulturan ,Šta bre ser.š ?

X

pre 1 godinu

Mi ove utakmice igramo tačno onoliko koliko je potrebno , ni više ni manje od toga.
Imam osjećaj a i znam naše igrače da bi u jacim utakmicama igrali sa 150 posto a ne ko sada sa nekih 60.
Ovo je sve super. Rutinski , lagano i bez povreda što je najbitnije . Bravo Srbija i tako dalje .
(Slavko Vrekic, 03. septembar 2022 19:15)

Nije baš tako. Onoliko koliko treba bi bilo da Jokić i Vasa nisu morali da se vraćaju i igru u 4. četvrtini. U ovakvom sistemu takmičenja poenta je što više odmarati glavnice igrače protiv lakih protivnika. A mi već dve utakmice komplikujemo. Kad se Milutinov vrati, nadam se da će klupa bit dosta jača..

Taso

pre 1 godinu

Nedovic i Davidovac trenutno van forme ali proradice oni kada to bude najvise trebalo, siguran sam.
Necu da nabrajam dobre stvari kojih ima na pretek jer nema svrhe. Ali samo s dobrom namerom napisacu da ima i losih koje nasi moraju popraviti, dok jos za to ima vremena jer kad pocne 1/8 vec je kasno.
A to su slobodna bacanja, odbrana pod samim kosem i kontranapad.

Gazda Dojkan

pre 1 godinu

Nismo gledali istu utakmicu. Svaki napad drži loptu 15 od24s ili 10 od 14 i on drugima uvaljuje ne krompir nego vruću kamenčugu, tj Luči prvenstveno. Tri promašaja usiljena je imao zbog " boljeg na poziciji pleja"......Ježim se šta će da radi kad se pojave neki ozbiljniji na suprotnoj strani. Koliko god neko ne voleo stats i gledanje igrača kroz istu, ona skoro sve pokazuje. Njegova na god nivou u svim takmičenjima je loša, a deli minutažu, tj igra više od 21min. Da očekujemo da bude u reprezentaciji bolji......šanse nema. To je anomalija u svetu košarke.
Zbog toga polako sa hvaljenjem i Marinkovića, tu su negde. Bojim se još više da ne nestane kad počne košarka na ispadanje. Problem su još i Nedović, Davidovac, pa i Gudura, ali ajde ova dvojica imali povredice pa malo izbačeni iz koloseka. Moraju brže nazad. Ne postoje u izmeni, samo brojčano.
(bVb, 3. septembar 2022 20:17)

Koliko loptu drzi Micic? I to dok je u igri prva petorka sa sve Jokicem.
Hajde malo realnosti. Jaramaz nije plej. Odradjuje tu ulogu u drugoj petorci bez Milutinova, sa Risticem na petici i Kuridzom na 4. Dakle ne bas sjajnim napadacima. Kosarka je mnogo vise od 1 na 1. Pa cak i 1 na 1 pozicija mora da se izgradi, timski. Najvaznije je popljunuti i to sto jace i sto zesce. Decko je jedan od najzasluznijih sto smo dobili Grcku u kvalifikacijama. Velika drama sto je losije odigrao protiv Ceske.

Denis

pre 1 godinu

Što kaže brka Djurović, bojim se jakih utakmica i petorke sa Jaramazom, Kuridžom, Davidovcom. Jokić i Micić tada moraju na 35minuta.
(iki, 3. septembar 2022 19:29)

A da, videli smo protiv Grcke, koja je sigurno u top 3 tima po snazi, i Turske sa domacim sudjenjem. Micic i Jokic su igrali po 45 minuta. A ipak ne, Micic je bio povredjen, a Jokic jedva 20...

Da li je tebi stvarno Djurovic reper za bilo sta? Mislim da prosecan gledalac zna vise o kosarci o njemu.

onako

pre 1 godinu

Nemanja

Ajde što guraju Nedovića i gudurića ali što dižu Jaramaza i Lučića, strašno.

Ubedljivo dva najgora igrača na celom EP, do sada. Lučić ipak vodi u toj kategoriji, bez premca je, čovek odluke za druge.

Rokabili

pre 1 godinu

Moram priznati da Marinković bolje igra od Nedovica koji deluje skroz pogubljeno i nesigurno, i da je umesto njega eventualno mogao da ide Dobric...
Da li će se dozvati, iskreno ne verujem, ali bi valjalo, i taj šut skroz mu deluje kao da je zaboravio da pogađa...

nenad

pre 1 godinu

Nismo mi kpmplikovali već nam je klupa tanka I to je surova realnost. Pored prve petorke imamo jos dva igrača koji mogu da odrzavsju taj nivo igre sve ostalo je težak prosek.
Pešić je napravio stravičnu grešku sa Teodosićem.
(dejandddddd, 03. septembar 2022 20:17
Klupa nije tanka ..fali Milutinov i eventualno Bjelica ali nece biti razlike na kraju ..svako ima svoju ulogu i tim nije 12 pojedinaca nego grupa koja se najbolje uklapa ..ocekujemo u narednih 2 nedelje boljeg nedovica gudurica davidovca ..malo boljeg jaramaza i nosioce za stepen iznad ...videces..

Ogi li

pre 1 godinu

Čitajući komentare čovek bi pomislio da Česi vode da 20 razlike. Sa koliko razlike treba da pobedimo da bi pljuvači bili zadovoljni? Patnja je vaša velika!

Nemanja

pre 1 godinu

Ja ne verujem da neko Guduru i Nedovica pominje kao neke igrace odluke. Doduse jesu ali u protivnicku korist. Pa kad su njih dvojica na terenu mi ne mozemo da se odlepimo od kk Cajetina. Sramota, prosek poena 4 zajedno imaju. A koliko se guraju u medijima to je tek bolest. Ali to su ti "igraci"!

Ramones

pre 1 godinu

Vlade Djurovic je nekulturni matorac.To sto on analizira utakmice,veze nema sa zivotom.Uvek kaze dve opcije,jednu kosu drugu dobru,pa nemoze da
promaši.Kako takav stručnjak ne trenira nikoga.Nabrojte mi njegove trofeje.Jadnik jajara.

Đura

pre 1 godinu

Hoće li Lučić pogoditi jedan šut u životu? Bilo za dva bilo za tri? Pitam za druga.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 3. septembar 2022 18:32)

Kladili se on i Gudurić ko će više šuteva da promaši. Tu su egal za sada.

fergi

pre 1 godinu

Uvijek sam govorio da je realnije porediti Marinkovica sa Guduricem, obojica su limitirani.
(Lord, 3. septembar 2022 21:47)


Ne pominji Marinkovica..sramota me umesto tebe. Sta ti gledas ove dve utakmice? Ko je najbolji nas suter? Gledaj bre malo , ne lupaj. Ili uzmi statistiku pa vidi da je iz 13 pokusaja, pogodio 8 trojki?? Lepo pise. U ove dve utakmice nas najbolji suter.

sasa pg

pre 1 godinu

@111

Alo Lučić večeras 1/9 ili 1/10 iz igre...to je cirkus.
Koja 0/3 ...da je 0/3 bilo bi odlično.
(onako, 3. septembar 2022 23:23)

Dešava se loš dan svima,i bolje što je to bilo protiv Češke. Blistaće Luča kad bude trebalo! Majstor je to, najbolja evropska trojka

Đura

pre 1 godinu

Hoće li Lučić pogoditi jedan šut u životu? Bilo za dva bilo za tri? Pitam za druga.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 3. septembar 2022 18:32)

Kladili se on i Gudurić ko će više šuteva da promaši. Tu su egal za sada.

Mare

pre 1 godinu

Takva sebicnost Micica da je to neverovatno, u drugom poluvremenu totalno umrtvio ekipu i to je jedini razlog zasto smo stali sa fenomenalnom igrom.
(Zdravce, 03. septembar 2022 19:23)

Druže koju si ti utakmicu gledao? Micic je opet imao najviše asistencija na utakmici. Samo su nas on i Jokic izvukli večeras,bez njih nema ni igre.

b78

pre 1 godinu

Dakle...igrali koliko je potrebno...Cesi ni u jednjom trenutku nisi bili blizu...u dobroj meri igrala sve vreme druga petorka...nema povreda...sve u svemu super a sto bi mi da gazimo sa trideset razlike to je vec nas mentalitet. Jaramaz je ok ali ne zaboravite fa igra sa drugom postavom...sa njima ni Micic ne bi izgledao toliko dobro....on je svakako losiji i brine sto nemamo drugog pleja ali nije ni toliko slabiji koliko izgleda sada....Guduric ja prosto takvog igraca ne volim iako bljesne ponekad...Ristic i Davidovac zalutali...jedino me tesi povratak Nikole Milutinova koji bi u 90% reprezentacija bio prva petica i u odbrani je mozda i bolji od Jokica....Kuridza dobar....Vanja iznenadjujuce dobar sa jasnom ulogom...Vasu i Nikolu ne bih kolentarisao od njih zavisimo...Luca i Kalina odrade svoje...ovoga puta ne bas sjajno ali su uvek borbeni...Nedovic vidi de da dolazi povredjen i bojim se da od njega necemo nista videti na ovom prvenstvu a on mi je i inace neka malo drugacija verzija Gudurica...sve u svemu ok ali za neko top 5 mesto mora bar 20% bolje...za grupu skroz ok

Denis

pre 1 godinu

Све је рекао Владе Ђуровић, после меча... Ми, сем Мицића, немамо организатора игре. Тачка.
(Miloradović, 3. septembar 2022 20:20)

Kako volim ove 'tacke' na kraju. To mi je na nivou 'znam da nisam u pravu, ali nemoj da se raspravljas, moje misljenje je jedino validno'.

Kao prvo, imamo verovatno najboljeg organizatora na planeti - Jokica! Pored toga, Nedovic jos izlazi iz povrede, moze i on da doprinese. Takodje, Jaramaz je u ozbiljnoj takmicarskoj utakmici protiv Grcke pokazao da moze da iznese teret nakon povrede Micica. Tu je takodje i Guduric koji ima prilicno dobar pas. Malo li je?

Isto mozemo da kazemo i za Grcku, osim Dorisija oni nemaju dobrog pleja. Kalates toliko lose sutira za 3 da se efektivno sam cuva. Francuska nema ni tog jednog. Slovenija ima cak 2, matorog Dragica i Doncica. Nemacka ima Srudera koji igra odlicno 1/3 utakmica. Tako da je istina i to 'samo' za Micica ne bi rekao da smo ispod konkurencije.

I trece, sta je taj Djurovic uradio po tom pitanju? Toliko dugo je bio trener kod nas, koje je to organizatore igre stvorio po svojim klubovima da nam nose tim sada?

Rade

pre 1 godinu

i prva i druga utakmica jasno pokazuju da je nasa druga postava jako losa, prva postava napravi za 15-tak minuta lepu prednost (15-20) razlike, i umesto da druga postava nastavi da uveceva ili odrzava razliku oni gube prednost u obe utakmice i Pesic opet mora da uvodi Jokica i Vasu da resavaju utakmice. Guduric jako slabo, Nedovic dal i dalje ima problem sa povredom ali decko ne postoji a kako bolje da se uvede u ritam od toga da nabije samopouzdanje protiv ovih slabijih ekipa, Davidovac isto pogubljen skroz, Kuridza i Ristic igraju koliko im njihov kvalitet dozvoljava, Jare prosecan, protiv ozbiljnijih ekipa Jokic i Micic nece tako lako napraviti prednost a kada im dodje vreme za odmor bicemo u velikom problemu ako ovako nastavi "druga postava".

Džoni

pre 1 godinu

nisam gledao nedovica odavno osim tu sad par utakmica u reprezentaciji i kao navijacu partizana mi je drago da je u zvezdi za ogroman novac,pa on je nista posebno,wolters bio mnogo bolji na poziciji pleja.pozitivno su me iznenadili marinkovic i ristic a ostali standarno dobro
(nesa80, 03. septembar 2022 18:2

Dečko bio povređen, nije radio sa ekipom. U EL je bio ubedljivo najbolji u Panati prošle sezone. Kidao je kako je igrao.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Mi ove utakmice igramo tačno onoliko koliko je potrebno , ni više ni manje od toga.
Imam osjećaj a i znam naše igrače da bi u jacim utakmicama igrali sa 150 posto a ne ko sada sa nekih 60.
Ovo je sve super. Rutinski , lagano i bez povreda što je najbitnije . Bravo Srbija i tako dalje .

Bard Živa

pre 1 godinu

Razlika između evropske košarke i NBA je: Najbolji centar evrope Veseli 2 poena (penali) vs Najbolji centar NBA Jokić 18 poena...

Meklejn

pre 1 godinu

Realno bice veoma tesko da se dobije bilo koja ekipa iz grupe B sa kojom se ukrstamo u 1/4 finalu . To ce verovatno biti Francuska ili Litvanija , a to su jedine dve ekipe na turnire koje imaju centre koji ce moci koliko toliko da pariraju Jokicu , ali bojim se ipak dovoljno da bude problema . Moraju do tog meca da prorade Jaramaz i Nedovic , jer nam ocajnicki treba suter . Ove dve utakmice do sada ne treba komentarisati , jer su to bili protivnici koje bi prava ekipa pobedila sa po 40 razlike .
(Andrea Djani, 03. septembar 2022 21:27)

Sve su u pravu. Problem je što za sada Pešić ne razigrava Nedovića, a on je jedini koji pored Vase i Jokića ima napadački arsenal u rukama.
Mene plaši i užasna efikasnost Lučića koji za razliku od Kalinića ne isporučuje svoje. Biće vrlo važno da oni najiskusniji pogađaju otvorene šuteve.
Ono što za sada makar daje neku nadu u šut je Vanja od koga čini mi se niko ništa ne ocekuje. Ako ovako nastavi da šutira, biće igrač zlata vredan.
Dakle za medalju će biti jako važno da naši nenosioci doprinose i pogađaju ono što moraju da pogađaju.

Meklejn

pre 1 godinu

Lucic je lose sutirao za 3 poena, to je cinjenica. 0/3. Ali sta je bio bolji Kalina? 1/4? Jedan sut za 3 ..ni tablu nije pogodio? Guduric jos gori. 1/5 ?? Svi su ocajno sutirali osim Marinkovica. Iz 5 pokusaja pogodio je 3 trojke. I ispade da je on u ove dve utakmice nas najbolji suter. Mi moramo mnogo bolje da sutiramo za 3 poena..Umesto toga, vadimo se igrom u reketu, probijanjem...
(111, 03. septembar 2022 22:53)

Lučić je šutirao 2 od 9. Juče 3 od 7.
Kalinić danas 2 od 5. Juče 4 od 6.

Dakle efikasniji na manjem uzorku u oba meča.
Lučić mora više ako hoćemo medalju. Ovo neće biti dovoljno. On mora da poboljša procente, jer on nije Davidovac. On je startno krilo i igrac koji je pre dve sezone bio u idealnoj petorci Evrolige.

zemunski kej

pre 1 godinu

Gledao sam nase i par drugih utakmica . Po meni nismo losi ali daleko od toga da smo favoriti.Nemamo drugu jedinicu osim Micica a Jaramaz igra celu karijeru beka sutera. Nikada pleja. Verovatno je Teo bio u jako losem stanju kada ga nije poveo. Nemamo ni tog sutera koji bi nam mnogo znacio u stvari imamo ih par koji mogu ali i ne moraju da prorade. Grci danas onako ali realno jaki su kao zemlja,Slovenija sa Doncicem i Dragicem plus Tobi najaca na tim organizacionim pozicijama.Spance nisam gledao aki sta god dovedu to mora da je dobro jer im je liga najjaca u Evropi.
Danas smo dobro odigrali u jednom trenutku su dodli do minus 8 i to je bilo sve jer su vraceni u igru Micic i Jokic i kraj price. Vec smo se plasirali ,sada da vidimo da li da malo kalkulisemo ili da idemo jako do kraja. Jokic i Vasa da igraju ovaj krug po 10 minuta dovoljno,

nar

pre 1 godinu

Imaš nekoliko nepismenih, imaš jeftine provokatore, nekoliko komšija, mentalno bolesne, mrzitelje i licemere, nekoliko životno frustriranih, drogirane tupadžije navijaćki obojene, plus sami sebe komentarišu. Zlo i zlobu i idiotizam ignorisati.

076 sasa

pre 1 godinu

Tekma dobijena idemo dalje, ja opet kazem kako ove hejtere koji nisu otisli na baket u zivotu ne mrzi da izigravaju selektore preko tastatureeee vise dosadni ste

Pera

pre 1 godinu

Bojim se da smo kratki za jednog sutera,da rastereti Jokica,ova krila bekovi imaju svoje trenutke,ali ne i kontinuitet.Kad bude na ispadanje,bice gusto.Da je Bogdan tu,prvaci Evrope a ovako moraju suteri da su koncentrisaniji,kao da ne veruju sebi.

sve je relativno

pre 1 godinu

Jaramaz nije kompatibilan sa košarkašima Zvezde. Oni su navikli na Evroligu, on je u Megi i Partizanu igrao ligu bez briga, a u Bajern u maše peškirom. Samo da se nadamo da Nedović proradi kao rezervni plej.
(Tandžara, 03. septembar 2022 20:07)

Evo ga još jedan stručnjak. Jaramaz maše peškirom. Da si malo pratio EL i Bajern, video bi da je Jaramaz bio jedan od boljih igrača na kraju sezone i opet im je malo falilo da odu na FF.

nenad

pre 1 godinu

Svako ko ima primedbe ne zna nista o kosarci ...vantasticno vodjenje , podela minuta , obe utakmice potpuna kontrola iako su odigrane u 24 sata ...dugo je prcenstvo i Pesic odlicno zna sta radi ...bice to sve bolje i bolje a i ovako je odlicno ...jer ovo nije umetnicko klizanje i ne igramo protiv amatera vec protiv sve do jedne jake reprezentacije ..svi imaju makar 6 igraca vrhunskih ..kome to nije jasno neka prati drugi sport ...pravi smo tim gde se znaju uloge ..i bice to sve dobro kako i ocekujemo ...

Квасник_Mиле

pre 1 godinu

Зато треба гледати било који пренос сем “домаћег”, срамоте се безобразлуком! Хрват сасвим коректан. И даље смо на висини задатка, коришћење свих играча подједнако. То некоме ни не одговара али донекле крије праве адуте. Увежбава се шут који нам никада и није био најјача страна. Одбрана је сасвим солидна када се стегне, а још се игра помало лагано што је и разумљиво јер се у одбрани највише троше играчи. Врло разноврсно и дозирано, баш како треба у овој фази. А и хемије међу екипом постоји, бар се такав утисак стиче!

sale

pre 1 godinu

"Klupa nije tanka ..fali Milutinov i eventualno Bjelica"

Mislim, stvarno vise s Bjelicom.. Shvatite da covek ima toliko godina koliko ima, u zadnje vreme je igrao lose za reprezentaciju, spor je.. Svakako je dobar momak i svaka cast za karijeru ali ni on ni Teo nisu vise za reprezentaciju. Deluje mi da su neki igraci s klupe skroz bez ucinka, npr. Davidovac (DaviDOvac?).. Ne mozemo da imamo 4 igraca zadatka u reprezentaciji, neko mora i da zna da ubaci loptu u kos.

321

pre 1 godinu

Pojedinci moraju mnogo bolje da sutiraju za 3 poena. Marinkovic koga neki pljuju opet odlican za 3. Sutirao je 3 od 5. Postigao 8 trojki iz 13 pokusaja u ove dve utakmice. 61%? Sto je vise nego odlicno. Ali Micic 2 od 6, Kalinic 1 od 4, Guduric 1 od 5, Lucic 0 od 3, Jaramaz 0 od 2, Davidovac 0 od 1?? To mora mnogo bolje u narednim utakmicama..Sutirali smo kao tim 8 od 27 za 3 poena? 29,6%? Sta vi mislite, da li to mora MNOGO bolje? Ovo je veoma los procenat...

ovaj dole ti jebesestru

pre 1 godinu

(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Ovo gore je komentar od juče. Koliko si ti bolestan!
(axl, 03. septembar 2022 18:11)svako vece. Srbija ovo resava.

todos

pre 1 godinu

Ne treba pljuvati, još se uigravaju. Vide se prednosti i mane u našoj igri. Definitivno bez Jokića nema ništa od igre. Postoje ti padovi koje treba smanjiti na najmanju moguću meru. Isto ima igrača koji jednostavno vrlo teško poentiraju. Kad god je naša Reprezentacija osvojila nešto, uvek je na početku bila slaba. Osim toga danas igramo sa dvanestom reprezentacijom sveta.

2CRAZY

pre 1 godinu

Repriza utakmice sa Holandijom i pre toga Turskom, opet ubedljivi i dominantni u prvo poluvremenu, a u drugom nestanemo i cupamo se do kraja...
Jokic pokida prvo poluvreme i posle ga nema nigde celo drugo poluvreme, nema kosa, tek poneka asistencija.
Druga postava nam je vrlo losa, usli su na 20 razlike i izgubila se prednost dok su oni bili na parketu, jako lose igraju i nepovezano, ne umeju kos da daju, niti da odbrane neki.
Odbrana suta od 3 poena ponovo losa.
Micic odlican protiv ovih losih timova, videcemo kakav ce biti protiv dobrih timova.
Marinkovic opet sjajno sutirao trojke - za pohvalu.
Jaramaz los, Nedovic neprimetan (mozda je jos rovit pa se cuva od povrede za bitnije utakmice).
Fali nam dosta Milutinov koji mislim da ce uskoro poceti da igra.
Vazna je pobeda, sad malo da odmorimo, ali moramo biti bolji u drugom poluvremenu i Jokic mora da se probudi.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

od kad se gregor fucka penzionisao ova ceska raspad
(fermin, 03. septembar 2022 18:51)

Ne znam dal' se zezas,al' Gregor Fucka je igrao za Italiju.
A mislim i da je Slovenac po rodjenju

Kontravez

pre 1 godinu

Jokić genijalac, Kalinić odličan, Jaramaz nas uništio, umislio da je Bogi, Lućić pomračenje. Raduje Gudurić, sve bolji, Ristić stvarno dobar danas.
(Kredar, 03. septembar 2022 19:20)

Ko'j Raduje? Guduric? Pa kako ne znas "Radulu" naseg.

Milan

pre 1 godinu

Nedović van forme, Lučić danas pogubljen, Jaramaz pomračenje danas, Kalinić očajan u šutu za tri ali izvukao na bezobrazluk par faulova, Ristić rupa u odbrani, treba nam Milutinov.
Raduje dobra forma Gudurića i Marinkovića, Kuridža stabilan. Micić i Jokić klasa, šteta što moraju da igraju ovakve završnice.
Sad je bitno pobeđivati a najbolju igru čuvati za četvrt finale pa dalje

smeh

pre 1 godinu

@Pa u pravu si ti brate ali.. Ne ume ovde niko da bude kulturan.. Ipak smo mi srbi.. Kulture i osnovnog vaspitanja retko postoji kod nas.. Na moju veliku žalost..
(HanSolo, 3. septembar 2022 19:17)

Ovo možeš samo da pričaš u svoje ime i u ime idiota koji su pokušali da budu "duhoviti" a ne da generalizuješ. Pričaš o osnovnoj kulturi i vaspitanju a ne znaš da ne treba generalizovati na osnovu dela pojedinaca pogotovu jer je dečko i dobio odgovore zašto Milutinov ne igra. Ali valjda si krenuo od sebe pa si pomislio da su i drugi isti.

Vule

pre 1 godinu

Hoće neko da mi objasni sta Davidovac tačno radi u timu? Koja je njegova uloga?!
(Aftosamurai, 3. septembar 2022 19:05)

Da pruža moralnu podršku.

bskfan

pre 1 godinu

OK razigravanje igraca i sve to ali bespotrebno se stvara losa navika lakog gubljenja prednosti. Vanja je trebalo da odigra jos neki minut, na prosloj utakmici +24, na ovoj +25.

Sut za tri poena nas ubija, ovih 29% moze da prodje protiv slabijih ekipa ali protiv jacih tesko.

Slicno kao i Holandija, Ceska je izgubila zbog cak 10 vise izgubljenih lopti.

Džoni

pre 1 godinu

Prva petorka odlicna(malo samo Lučić nervozan) a klupa ispod proseka.
Dakle, sa jacim ekipama nemamo sanse.
(Sale nacionale, 03. septembar 2022 19:17

A inače te "jače" ekipe na klupi imaju sve same asove? Ne treba zaboraviti da drugu petorku čini i Milutinov, koji je igrao ove pripremne više nego Ristić. Gudurić i Nedović se vraćaju posle povreda, a i kada se bude igralo sa "jačima" rotacija će svakako biti sužena i neće Pešić menjati celu petorku nego samo po kojeg igrača. Ovo sada se radi da se minuti podele i da se koliko toliko sačuva svežina, a kad počne ono pravo onda ima da se igra onoliko koliko je potrebno. Ako Jokić i Micić mogu u klubovima u plej ofu da igraju po 35 min a i više, zašto ne bi mogli i ovde kad dođu TI mečevi?

Mihailo

pre 1 godinu

Kad dodje osmina finala neće Pešić ovoliko kombinovati. Nikad neće menjati kompletnu petorku. Nikad neće odmarati u isto vreme Jokića i Micića. Kalinić i Lučić takođje. Milutinov se vraća, veoma bitan igrač. Ja imam poverenja u ovaj tim.
Slovenci, Grci,Španci,Turci ... svi imaju po jednog stranca. Da smo mi doveli stranca na poziciji 2 (npr. Panter) lagano bi ovo osvojili.

kebek123

pre 1 godinu

Ovdje komentari kao u doba Sovjetskog saveza, alooo, cijeli svijet igra kosarku, nema lakih protivnika, nasi odlicni, Pesic pokusava da razigra neke igrace sa klupe, tu ima padova u igri...

Aca bg

pre 1 godinu

Ja sam optimista.Ne zato sto smo mi ne znam koliko dobri,koliko su ostali losi.Previse su 24 repke,nekad je EP igralo 8.Nekada se znalo da su u prva cetiri sigurno SSSR i SFRJ sa gomilom asova.Sada 10 ekipa ima po jednog asa(Jokic,Janis,Doncic,Gober,Rudi,Bojan B,Markanen..)ostali se trude koliko mogu.

Onaj tamo

pre 1 godinu

Svaka čast našoj reprezentaciji za mečeve do sada. Neznam da li je umor bio u igri ali su danas mogli bolje. Bilo je dosta napada i prodora do koša bez poena.

Realne nervoze će tek da budu protiv jačih timova kao što je Španija ili ovih još neupostavljenih potencijala. Nemačka nije loše igrala, Bosna sa Nurkićem može biti tvrda a i Poljska izgleda solidna.

Danas me nerviralo da dosta trojke nisu uspele….

Ali bez obzira Srbija i Košarka već zadnjih 30 godina me ne ostavlja hladnog…

tutu tutu

pre 1 godinu

Prva četvrtina, Česi imaju tri faula, mi nula i tako stoji na grafici, a na zapisničkom stolu broj tri stoji pored naše klupe, a broj nula kod češke.
Zar nije uvek bilo da broj pokazuje broj faulova u četvrtini one ekipe pored čije klupe stoji?

Gde ja zivim

pre 1 godinu

Nisam u toku,ali zasto nema Milutinova i sastavu.znam da je igrao one pripremne utakmice,posle nisam pratio.
(Mirko, 03. septembar 2022 17:59)

Ima "virozu", rekao juce Sarenac, a i na vestima bilo da je bolestan, da ce se uskoro prikljuciti sastavu.

Алекса

pre 1 godinu

Sta kazete, ne valja Vanja?
(veljavp, 3. septembar 2022 19:17)

Ко каже? Ни за провокације немате смисла....

Вања је феноменалан играч, што и треба да буде.

Seek and Destroy

pre 1 godinu

Ja se izvinjavam ali je li ovo neko trolovanje u komentarima,bojkot reprezentacije,neki dogovor da se bukvalno svi blate nije mi jasno?
Po komentarima bi rekao da mi gubimo najmanje 15 razlike.
Pa mi smo kao narod postali teška tuga.
Može li jadnije od ovoga?
Jedni blate igrace Zvezde drugi igrace Partizana a ima ovih dežurnih pljuvaca Jokica.
Strašno.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Upravo, nepotrebno komplikovala = Vasa Micic.

Ako je njegov preterani posed lopte zarad nekoliko uspesnih prodora (moze ponekad da odigra i od lopte da zeli) vredno da se ovako mucimo i da se Nikola, koji BEZ driblinga u sekundi proigrava saigrace na zicerima, koristi samo ovako (kroz 90% igre 1 na 1 i batine + bezbroj blokova Micicu), neka bude.

Pobedjivacemo svakako ali se plasim eliminacionih kada opet bude "aj Nikola sad ti ono tvoje (za TIM najbolje) i ako ne igramo tako uvek, samo kada moramo a i zasto bi igrali efikasnije i brze kada mozemo da driblamo do besvesti". :)

Price o stednji Jokica, skrivanju karata a ceo svet zna kada i kako je najbolji a krz to bez greske i TIM, su bas besmislene. Prvenstvo je pocelo, desetak meceva ako idemo do kraja.. Kada cemo ako ne ODMAH preko i kroz ruke naseg najboljeg i timski najkorisnijeg igraca.

Gledajuci statistiku mnogi bi rekli pa on je najbolji vec, daje najvise poena (ne radi se o poenima) o cemu prica ovaj... ALI onaj ko zna kako to izgleda vidi da se cesto mucimo, da protok nestaje, da se pravovremeni pas preskace i da se lopta siluje driblingom. Ako je "debeli" krenuo u prenos posle skoka, trci bre na drugu stranu, spojice te sa kosem. Sta mu cekas iza ledja, sablonski.

"I dalje Micic sa liptom"

wer

pre 1 godinu

Na +10 imamo celi napad, a Vasa šutira tricu u osmoj sekundi i promašuje, Česi poentiraji i sada je +8. Ovo jednostavno ne mogu da razumem, zašto šutirati tako brzo.
(nekoizmase, 3. septembar 2022 19:15)

micic inace ima saljivi nadimak "stetocina",
ono 2 apsolutno vrhunska poteza, pa onda 3 ozbiljna glupiranja,
ponekad se to desava i kalinoglu-u,
ali kada se sve sumira obojica su ipak veoma korisni igraci

croata

pre 1 godinu

Cesi su ozbiljna ekipa i jos domacini, sta god pisali ovo je velika pobjeda srbije. Sto se nas tice ucinit sve da dobijemo italiju da izbjegnemo upravo cehe

обс

pre 1 godinu

За сада играмо врло добро. Ово је утакмица која је тренинг. Временски размак између утакмица је врло кратак. Коментарисати играче дисфорично је (еуфорично данас а с ниподаштавањем сутра) ствар такта коментатора тако да он пре свега говори о сопственој некритичности. Господски смо победили а да домаћина нисмо понизили јер је разлика у квалитету очигледна. Следеће, што би Србија играла најјачу кошарку у овој фази такмичења?! Битно је да сви буду здрави и да рутински обаве такмичење у групи и да већ уиграни, касније, направе резултат. Срећно Србија!

Vrg

pre 1 godinu

Vlada Đurović u komentaru na kraju utakmice vređa Jaramaza i kaže jadnik. Na šta to liči.
(Goran, 3. septembar 2022 19:31)

Ja ne mogu da verujem. Prvo sam mislio da je to neki lik ovde po komentarima, a onda vidim kao neki konsultant na TV-u bez blama kaze jadnik. Eto ko je jadnik u stvari.

Microsoft Power Point

pre 1 godinu

Ako ne osvojimo nista tj ne odemo daleko ne napadajte Pesica.Covek je dosao da pomogne uradice sta moze ali nije cudotvorac.Ovo nije Amerika ili barem bivsa Jugoslavija da kosarkasi nicu na svakom koraku.Kad sam bio klinac odes na kos da igras basket po najvecem suncu jer kad dodju stariji oteraju te.Sada niti klinci igraju basket niti se daje prednost domacim igracima nego strancima u klubovima.Zato je i tesko da ista osvojimo.

Kg

pre 1 godinu

Realno gledano, mi smo daleko od prvih favorita prvenstva!
Od onoga što sam do sad video, ubedljivo najveći favoriti su Slovenci i Grci, a zatim Francuzi i Španci, mi smo tek peti ili šesti favorit po dosad prikazanoj igri!
(Cinik, 3. septembar 2022 22:48)

Nisi gledao Srbija-Grcka prosle nedelje?

Mohikanac

pre 1 godinu

Majstor je to, najbolja evropska trojka
(sasa pg, 3. septembar 2022 23:58)

Mora da se šališ?

Tu utakmicu koju Lučić "proradi" izgubićemo ubedljivo...a da je najbolja trojka evo smejem se još...
Mora da slušaš Tegijev radio prenos, verovatno nemaš TV?

Trud, znoj i posvećenost cenim i poštujem i oko toga nema pregovaranja...ALI to isporučuju i drugi igrači pa im se svašta spočitava.

Realnost kaže ...Jaramaz 4 izg lopte od 7 koliko je komplet tim Srbije izgubio na utakmici i Lučić šut iz igre 1/9...

Suvišno je bilo šta objašnjavati i pitati se "šta igra ovaj šta igra onaj....", Lučić je promašio TRI zicera, tri otvorene trojke i dva šuta sa posta potpuno SAM.

Takođe nadam se kao i ti da će biti bolje, za sada je užas.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Sviđa mi se što imamo dve petorke koje igraju po poluvreme u proseku, ali druga petorka mora mnogo bolje. Verovatno i hoće kada se priljuči Milutinov. Pozić cmokić

I agree

pre 1 godinu

Ovaj je definitivno šampion. Veli da je lakše igrati u NBA nego u Evropi? Lakše Jokiću da dobije 200 miliona dolara u NBA nego u Evropi milion evra po sezoni? Vole Ameri da daju ogroman novac na lepe oči? Inače i večeras očekujem pobedu…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Ovo gore je komentar od juče. Koliko si ti bolestan!
(axl, 03. septembar 2022 18:11)
@
Hahahaha, ha ha ha ha ha ha.

iki

pre 1 godinu

Što kaže brka Djurović, bojim se jakih utakmica i petorke sa Jaramazom, Kuridžom, Davidovcom. Jokić i Micić tada moraju na 35minuta.

bradina

pre 1 godinu

Narode,spustite loptu-ovo je samo zagrevanje! Bice bolje svakim narednim mecem.Nikola se nije preterano iscimao do sada,a kad se motori upale....
Ipak je on jedan od najboljih evropskih igraca,zar ne!? Ostaje zal za Bogijem,ali sta je tu je i ovaj sastav je u mogucnosti da donese medalju! Kojeg sjaja videcemo,nadam se najsjajnijem!

džordž

pre 1 godinu

Samo da se vrati Milutinov i da Jaramaz krene da igra kao protiv Grčke. Ristić i Marinković su bolji nego ikada. Kalinić, Lučić, Gudurić imaju svoj standard. Nedović nikako da se pokrene. Kuridža je stari rutiner a Davidovac makar da u odbrani bude bolji. I onda Micić & Jokić mogu sve.

Српским писмом пишемо

pre 1 godinu

Добро је ово за припремну утакмицу, у којој се носиоци одмарају, а резерве уигравају.

smss

pre 1 godinu

Po meni sve ocekivano. Pesic ubacivanjem rezervi uigrava sve solucije,nije poenta da Jokic,Micic,Kalinic vuku sve,kad ima sirinu koju treba uigrati. Cekam jos Nedovica da preuzme sa ulazima ono sto se od njega ocekuje,a jos kad Milutinov doda igru i u odbrani i u napadu.Licno mislim da su i Marinkovic i Kuridza potpuno opravdali povjerenje,a polako to pokazuje i Ristic...

Privatizacija blizanaca

pre 1 godinu

Mnogo promašenih (otvorenih) šuteva, protiv kvalitetnijih timova od Češke verujem da neće doći do opuštanja. Fali nam Bogdan, ali od kuknjave nema ništa. Drago mi je da vidim dobru volju među igračima.

Gubitnički mentalitet najveći neprijatelj srpskoga naroda

pre 1 godinu

(zemunski kej, 4. septembar 2022 01:11)

To što govoriš da treba da vidimo da kalkulišemo je tipičan gubitnički mentalitet i tako ne razmišlja nijedan ozbiljan sportista. Zbog gubitničkog mentaliteta Srbija danas nema ni more koje čak i Bosna ima, pa ti nastavi da sediš u zemunskoj šupi.

Milan

pre 1 godinu

Gde ste pljuvaci Vanje Marinkovica...
(ajmocrnobeli

Opet klubaštvo..., dokle više?
Vanja je svojim minulim radom davao povod za kritike, večito toplo-hladno sa više hladnog. Ovo što sada gledamo je neki novi Vanja, naš ubedljivo najstabilniji šuter za tri, uz zaista odličnu odbranu. Kako bi to u NBA rekli 3 & D. Kao da mu prija okruženje i atmosfera u reprezentaciji pa ga je to podiglo. Samo neka potraje.

taslacitisestru taj bolesnik svako vece

pre 1 godinu

Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Ovo gore je komentar od juče. Koliko si ti bolestan!
(axl, 03. septembar 2022 18:11)Bice da je to razlog sto ga trolujes?

smeh

pre 1 godinu

Bravo za naše! Solidno odrađena utakmica. Jedino što izgleda i dalje tražimo dobitnu drugu petorku pa pojedini igrači sa klupe igraju više nego što treba. A i može nam se da isprobavamo. Jedino šteta za ono fenomenalno dodavanje Jokića bez gledanja što nije završeno pogotkom. Bila bi to možda asistencija turnira.

Zabrinut

pre 1 godinu

Davidovcu selektor ili da nađe ulogu, ili da ga ne uvodi uopste kad krenu bitne utakmice. Čovek je dobar igrač, ali na terenu deluje kao da je rekreativac.
Lučić već godinama u reprezentaciji ne igra na nivou u kom igra u Bajernu. Ok ne mora da preuzima odgovornost, ima ko će. Ali mora da pogađa one otvorene šuteve. Ko će ako neće on koji je jedan od iskusnijih. I ne govorim ovo na osnovu ove utakmice. Ima on ovakvih utakmica u reprezentaciji još od 2017.
Takođe kritika za Gudurića koji donosi mnogo loših odluka, umesto da mu igra bude usmerena na na prodor povratni pas, prodor na koš i otvaranje na šut.
Nije mi jasno ni zasto se Nedović ne razigrava, jer ovakav nam je potpuno beskoristan.
U principu najviše me Lučić brine što ne isporučuje ono što mora.

Јабучило

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Ех, ти ко да си први пут на коментарима :)))

sasha the red Baron...

pre 1 godinu

SVASTA:

Stvarno,svakakve gluposti ljudi javljaju ovde.
Srbija seta kroz grupu,igra sa 50%...
Ovo je 1 krug,uzecemo 1 mesto u grupi,ne potrositi se,vratiti Milutinova,i onda pocinje sampionat.A ovo sad je predigra i staviti ocene sad je naivno...

super

pre 1 godinu

Vlade Djurovic za selektora!

"...nemamo mi vrhunske igrace..." ? ? ?

Pa,cika Vlade,ako je i od Vas...
(marko77, 03. septembar 2022 19:30)
mislim da Micić Jokić Kalinić Milutinov...ostali igrači za sad slabiji pre svega otvoreni put za 3 poena.Sve je dobro dok pobedjujemo ali svi verujemo u naše jer grizu bore se i nadamo se medalji!

milan

pre 1 godinu

sa prvim timom odbrana deluje savršeno kad stisnu, to je najbitnije. Napadački uvek možemo nesto da ubacimo, ako niko ne moze daj loptu Jokicu.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

....Sada niti klinci igraju basket niti se daje prednost domacim igracima nego strancima u klubovima.Zato je i tesko da ista osvojimo.
(Microsoft Power Point, 03. septembar 2022 23:57)

Bravo,ziva istina. Dodjes ,igras dok ne dodju stariji,i cekas. I ako te neka ekipa pozove,jer im fali jedan,pa tvojoj sreci kraja nema. I trema,brate da se pokazes, jer ce mozda opet da te zovu.
Sad odem na igraliste,gomila se skupi na tribinama,puste onu ,nazovi,muziku,cepaju pivo,grickalice...Sacuvaj boze.
I tako je svuda. Zato ,tesko da ce vise da "iskoci" neki Djordjevic,Danilovic,Bodiroga,Obradovic,Stojakovic,pa i Rakocevic,Bogdanovic,Teo...
Nisam optimista za buducnost nase kosarke.

tutu tutu

pre 1 godinu

Prva četvrtina, Česi imaju tri faula, mi nula i tako stoji na grafici, a na zapisničkom stolu broj tri stoji pored naše klupe, a broj nula kod češke.
Zar nije uvek bilo da broj pokazuje broj faulova u četvrtini one ekipe pored čije klupe stoji?
(tutu tutu, 03. septembar 2022 17:41)


Ipak promeniše kasnije. Verovatno je bila greška.

Xman

pre 1 godinu

Loznica, Gučevo, Cer…, 03. septembar 2022 16:38)

Ovo gore je komentar od juče. Koliko si ti bolestan!
(axl, 03. septembar 2022 18:11)Ljudi kace komentare po sajtu pre 5 godina. Sta je problem ako nisi ti taj koji je napisao komentar?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Što napravi u napadu, Jokić prospe u odbrani. Gudurića ne treba ni komentarisat
(sasa pg, 03. septembar 2022 17:49)





Šta je sporno? Vode 20 razlike protiv domaćina. Na njihovom terenu. I sinoć protiv Holandije koja je šutirala nenormalno za 3 poena lagana pobeda. Gledajući sve utakmice od početka šampionata igramo najstabilnije od svih reprezentacija na ovom EP. Pričam za trenutnu situaciju…

Meklejn

pre 1 godinu

Valjalo bi Nedović da igra što više u ovim utakmicama. Treba ga vratiti u ritam. Trebace nam za odlučujuće utakmice. Što manje da igraju nosioci, Jokić, Kalinić i Lučić. Pustiti takodje i Vasu da razigrava sve. Marinkoviću dati svu slobodu u šutu kako bi imao samopouzdanja i za jače protivnike. Gudurić takođe što više da šutira, a ne da dribla i kad treba i kad ne treba.

Mikii

pre 1 godinu

Ako francuzi izgube
Verovatno ce sa nama u 1/4 kao b3
(Kali the greek, 03. septembar 2022 18:29)

na nas ce ici ili Hrvatska ili Ukrajina
(boki89, 03. septembar 2022 18:47)

Čovek priča o četvrtfinalu, stručnjak.

Dachazvezda

pre 1 godinu

Bravo momci!! RUTINA!!
Mali pad u finišu, al Bože moj, ne možete da gazite 40min.. Ni blizu nesto neizvesno, sve ok!!

IDEMO DALJE!!!

Ccc

pre 1 godinu

Au koliko smara ovaj komentator, konsutant sta je vec, samo spominje one koji nisu tu, ajde bre oladi, nisu tu i kraj, koga nema bez njega se mora, daj bre podrzite ove momke a ne da ih prozivate svako malo...

Giga Moravac

pre 1 godinu

Opet ludilo sa komentarima, opet svi nezadovoljni, kao da smo izgubili. Da li je i jednog momenta došla u pitanje pobeda? Naravno da nije, igraju koliko treba. Svako ko se iole razume u košarku vidi ovo. Ali ovde većina frustritanih u životu, pa udri po košarkašima tražeći im mane. Ajde ljudi, odlična ekipa, odlični momci, biće to top kad zatreba. Za sada sa pola gasa.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Dobro timsko izdanje, polako i pametno samo, idemo tekmu po tekmu, dobre su analize Vlade Djurovica u pauzi i posle tekme, nedostaje Milutinov za vazne meceve koji slede, danas nije igrao Nedovic, Vanja je dobar za sada, podrska Kariju i momcima!

2CRAZY

pre 1 godinu

Zaboravih da dodam, smeta i sto kad imamo cistu poziciju za tri poena, ne sutiramo, nego nesto filozofiramo i dodajemo.
Kalinic i Lucic losi u sutu, ali mislim da je razlog tome velika potrosnja u odbrani.

roten

pre 1 godinu

Rutinska pobeda. Što se tiče klupe... Kada krene nokaut faza skratiće se i rotacija, sa klupe će ulaziti Milutinov, Gudurić, malo Nedović i Jaramaz i to je to. Meni to ne izgleda loše. Sada svi igraju, mnogo utakmica za malo vremena, nema potrebe da se Jokić, Micić i Kalinić previše troše protiv ekipa od kojih smo za klasu bolji.

Јабучило

pre 1 godinu

Друго полувреме за додатне кругове на ванредном јутарњем тренингу у пет ујутро..

мерак

pre 1 godinu

Не палите се, играмо колико нам треба. Кари испробава комбинације са другим тимом, све је ово супер. Само корак по корак. Идемо бреее!

Edward SanchezA

pre 1 godinu

Zasto se polazi od tacke da mi igramo ultra planetarnu kosarku sa 12 NBA igraca i sve ispod 20 razlike je debakl za nas? Cemu to?
Kvalitetom smo medju prve 4 ekipe ali ni ostali nisu potpuno autsajderi, svak zeli da srusi favorita i daju se maksimalno dok mi samo trosimo vreme do kraja utakmice, izbegavanja umora i povreda
Radje mi je da dobijamo sa po 10 poena razlike nego da punimo sa po 40-50 i onda se okliznemo u polufinalu ili pre, sa 60 postignutih poena za celu utakmicu

kali the greek

pre 1 godinu

mada je nezahvalno prognozirati
gledajuci ukrstanja cini se da
u 1/4 finalu igramo sa B3
a u polufinalu sa B1

ps.pod predpostavkom da i mi i grci budemo prvi u grupama
i da u 1/8 finala prodjemo verovatno ukrajinu

Реалан

pre 1 godinu

Ало рођаци своја земља и репрезентација се увек воли и подржава а не само кад је добро и кад побеђујемо него и кад су лоши и кад су просечни ,запамтите увееек.

Јанко

pre 1 godinu

Шта би тек народ писао да смо којом несрећом изгубили? Коментатори овде су или огрезли у партизан-звезда навијаштву, или искрено немају појма са кошарком. На прсте једне руке да набројиш нормалан свет.

Пустите Пешића и момке на миру, раде феноменалан посао. Гледајте и уживајте, ако умете.

Marin

pre 1 godinu

+/- kumulativno u obe utakmice
1. Marinković 49
2. Jokić 32
3. Micić 30
4. Kalinić 21
5. Lučić 21
6. Kuridža 14
7. Nedović 6
8. Gudurić 5
9. Jaramaz 3
10.Ristić 3
11.Davidovac 1

milan

pre 1 godinu

3) Маринковић, Давидовац, Ристић, Куриџа

Помагачи. Највише их користити за одбрамбене задатке, тактичке фаулове и одмор играча из прве и друге групе.
(Мисим, 04. septembar 2022 07:57)

A Vanja nas najbolji suter.

ljg

pre 1 godinu

Neverovatno je koliko Gudurić nema samopouzdanja da šutne čak ni otvorene šuteve. Šta mu se desilo?
(Ja, 03. septembar 202

Gledaj odbranu

Czv

pre 1 godinu

Iako vodimo, stvarno je primetno da ne možemo da ubacimo trojku a sami ko duhovi. Nije presudno, naravno, ali ipak, lakše je tako i vrsis pritisak. Videcemo

Bgd

pre 1 godinu

Nisam u toku,ali zasto nema Milutinova i sastavu.znam da je igrao one pripremne utakmice,posle nisam pratio.
(Mirko, 3. septembar 2022 17:59) 

Povreda. Ne igra prve dve utakmice.

Bgd

pre 1 godinu

Nisam u toku,ali zasto nema Milutinova i sastavu.znam da je igrao one pripremne utakmice,posle nisam pratio.
(Mirko, 3. septembar 2022 17:59) 

Povreda. Ne igra prve dve utakmice.

Bane

pre 1 godinu

Što napravi u napadu, Jokić prospe u odbrani. Gudurića ne treba ni komentarisat
(sasa pg, 3. septembar 2022 17:49)

Pokaži mu ti kako se igra. On ne zna.

Sasa

pre 1 godinu

Zasto dobijam minuse zbog jednog pitanja?Zar ne ume niko lepo kulturno da napise nema ga zbog tog i tog razloga...sta vam je ljudi?
(Mirko, 03. septembar 2022 18:17)

Pa gde trazis kulturne na portalima? Ovde su sve polupismeni mrzitelji svega.

Czv

pre 1 godinu

Bitna je samo pobeda, i ovim smo prošli dalje. Da vidimo sad sa Milutinovim kako će izgledati protiv finaca. O utakmici, zaboraviti je. Nista spec, a i česi bili oslabljeni

аco

pre 1 godinu

Биће ово добро. Ми смо једина репрезентација која најбоље играче не мора да оптерећује великом минутажом у групној фази. Шутерски још нисмо на свом стандардном нивоу, али Кари вероватно свесно темпира форму. Лучић, Калинић и Гудурић ће сигурно поправити шут до нокаут фазе. Требаће нам и Милутинов и Недовић.

tutu tutu

pre 1 godinu

Ako francuzi izgube
Verovatno ce sa nama u 1/4 kao b3
(Kali the greek, 03. septembar 2022 18:29)

na nas ce ici ili Hrvatska ili Ukrajina
(boki89, 03. septembar 2022 18:47)


Koliko se komentari ovlaš čitaju, a onda i na njih daju plusevi iako su netačni.
Čovek priča o četvrtfinalu, ne osmini finala.

C i n i k

pre 1 godinu

Cestitam momcima, Ceska je hrabra ekipa,nisu imali Saturanskog ali ni mi nismo imali Milutinova..
Sve u svemu pobeda nije dolazila u pitanje ali citam nki zale sto je svega 13 razlike....?

Branimir

pre 1 godinu

Hajde malo objektivnosti, verujem da ovde nije ni 80% selektora potrcalo za loptom, sve ovo ide svojim tokom, i dobro je, bema ni jedna selekcija jaku klupu, grci i mi smo blizu toga, imamo dobre zamene sa cinjenicom da nam fale jos neki ali to je odavno zatvorena knjiga, odlicno je ovo za sada, prva petorka igra oko pola utakmice , bitno je da se ne povrede i ne umore, kada pocne druga faza onda je ono pravo...

Куп је битан

pre 1 godinu

Ако будемо први у групи највероватније ћемо играти против Украјине.

Lucho

pre 1 godinu

Imamo 5 bivših jugoslovenskih republika na evropskom prvenstvu i nijedna nije losa stvarno neverovatno koliko dobrih igrača dve su favoriti za zlato a i Hrvatska mozda moze do medalje ako nista bar po kvalitetu igrača.. Srbija igra sa 50% snage posebno mislim na odbranu i nadam se da idemo do kraja nekako mi uliva poverenje to sto Pesic moze da izvuče najbolje iz njih a vidi se da su složni..ziveli

Алекса

pre 1 godinu

Nisi gledao Srbija-Grcka prosle nedelje?
(Kg, 4. septembar 2022 08:47)

Није првенство један меч. Нас носе Васа, Јокић и евентуално Маринковић. Прошло европско смо изгубили само зато што се Јовић повредио и све је легло на Богдановића.
Бојазан да немамо ко да одмени Васу је оправдана...

Мисим

pre 1 godinu

@ A Vanja nas najbolji suter!(milan, 4. septembar 12:45)

Нисам писао коментар у односу на ове две последње утакмице, већ у односу на генерални утисак о играчима након година праћења њихове игре. И ти и сви остали који сте дали минус, видећете за пар дана колико сам у праву.

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

Nisam u toku,ali zasto nema Milutinova i sastavu.znam da je igrao one pripremne utakmice,posle nisam pratio.
(Mirko, 03. septembar 2022 17:59)

Ima "virozu". Stiže.

dejandddddd

pre 1 godinu

boban
Ahahahahahahahahahaha
Telefon je u pitanju.
U svakom sliučaju mozemo do medalje, ali mnogo fizicki trosimo Jokica I Micica.

kejt_winslet

pre 1 godinu

Opet klubaštvo..., dokle više?
Vanja je svojim minulim radom davao povod za kritike, večito toplo-hladno sa više hladnog. Ovo što sada gledamo je neki novi Vanja, naš ubedljivo najstabilniji šuter za tri, uz zaista odličnu odbranu. Kako bi to u NBA rekli 3 & D. Kao da mu prija okruženje i atmosfera u reprezentaciji pa ga je to podiglo. Samo neka potraje.
(Milan, 04. septembar 2022 08:23)

Slazem se za atmosferu.
Jednostavno niko od njega nije puno ocekivao na ovom prvenstvu, sav pritisak je na Jokicu i Micicu.
A Pesic mu je ukazao veliko poverenje insistirajuci da Vanja bude starter, i Vanja se odlicno snalazi kao "igrac iz senke", maltene nas peti igrac (po nekom renomeu) u prvoj petorci. Svaka cast i Pesicu i Vanji.

Denis

pre 1 godinu

Cesi i kosarka...Zadnji igrac koga se sjecam zvao se, cini mi se, Ondrus..
(Igorsulic, 3. septembar 2022 18:30)

Ti Cesi igrase na OI prosle godine, a mi ne. Izbacili Kanadu u Kanadi i Grcku u finalu!

Igor

pre 1 godinu

@dejandddddd

Si mi boban? Nisi dobio neki slogic? Aj lepo procitaj sta si napisao, pa lepo ispisi sve to opet, ali gramaticki pravilno, da te razumemo.

Ns

pre 1 godinu

sa prvim timom odbrana deluje savršeno kad stisnu, to je najbitnije. Napadački uvek možemo nesto da ubacimo, ako niko ne moze daj loptu Jokicu.
(milan, 3. septembar 2022 21:39)

Prvi deo, slazem se. Drugi deo treba da je obrnuto, daj loptu Jokicu, ako ne moze onda neka neko drugi nesto pokusa.
Nisam nezadovoljan kao mnogi ovde, resili smo 2 autsajdera bez problema, sto ranije je znalo da ne bude tako.
Ono cime sam neprijatno iznenadjen je da nasi kosarkasi, tj vecina njih, jos uvek nije razumela kako treba da se igra sa Jokicem u igri. Vrlo jednostavno, kad je Jokic u igri ako ne dobije loptu kad smo u napadu, ne radis nesto kako treba. Toliko je ocigledno da kad god on dobije loptu dobre se stvari dese. Ili ga udvoje pa neko ostane sam na sutu ili ispod kosa, ili on jedan na jedan izmaltretira nekog mucenika. Ja kad vidim da neko ima loptu 15 sekundi, nebitno ko je u pitanju, dobijem nervni slom. Ta igra vise ne pali. Bice zanimljivo protiv Finske, sutiraju 50 puta za 3 i nemaju centra. Ako usporimo igru, ne bi trebalo bude problema.

Retro

pre 1 godinu

@Rade

Ne znam kako upoređuješ tu drugu postavu?

Te igrače sem Gudurića u njihovim klubovima neko pokreće, razigrava. Oni imaju svojih mana i tu su gde jesu. Nije Jaramaz prvi plej Bayerna često i ne igra pleja već beka. Kuridža igra ABA ligu, Davidovac nema konstantu bar ne u EL a ni u ABA, Ristić??? Nedović ovde ima sasvim drugu ulogu koja mu ne leži očigledno.
Na sve to dolaze i dolaziće igrači nasuprot njima koji imaju šta da ponude, Veseli, Krejčir i slični.
To su igrači koji su bolji od naše druge postave jer sa razlogom su u boljim klubovima ili sa većom minutažom.
Normalno da bi Kariju bilo lakše da ima Jovića zdravog na pleju i pre svega Bogdanovića a na sve to i Milutinova, Bjelicu.

Kari je izašao sa nekom idejom da ima nekoliko polivalentnih igrača i da tako nadomesti izostanak beckup pleja, startnog beka i startne četvorke. tako je kako je možda će da kliknu baš kad treba i daju veći doprinos.