Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 18.09.2017.

17:12

Đorđević o 'pozdravu' sa Anom Brnabić: Hvala na čestitkama

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je na konferenciji za štampu da posle svega ekipa mora da bude zadovoljna rezultatom.

Izvor: PT

Autor: PT

Đorđević o 'pozdravu' sa Anom Brnabić: Hvala na čestitkama
B92 / MLJ

"Hvala na podršci, što ste nas pratili i dočekali, mi to znamo da cenimo. S druge strane, velike čestitke i naklon svima koji sede s moje leve strane, zaslužili su sve pohvale i čestitke", rekao je Đorđević, a potom i nastavio.

"Ovo su bile ekstremno teške pripreme za jedno ekstremno zahtevno takmičenje i uz sve okolnosti koje su bile tokom priprema i nesreće koja nas je pratila mislim da svi možemo da budemo zadovoljni onim što smo uradili. Nadam se da će reprezentacija nastaviti da donosi medalje za našu zemlju", kazao je Đorđević.

Selektor smatra da je nedostajalo više sreće i energije u finalu protiv Slovenije.

"Falilo nam je da odigramo finale sa 12 igrača, poznata je situacija sa Jovićem i Lazićem. Nedostajala nam je sreća, kažu da ona treba da se zasluži i da prati hrabre, a nama je nedostajala. Neću izgovore, već sam hteo da vidim finale u 'ful' sastavu. Video se i nedostatak energije", rekao je Đorđević.

Na pitanje novinara da otkloni sve nedoumice oko pozdrava posle finala sa premijerkom Anom Brnabić, Đorđević se u odgovoru samo zahvalio na čestitkama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve