Sreda, 23.08.2017.

13:00

Najveće zvezde Evrobasketa – ko nam je ostao?

Ljubitelji košarke sa velikim nestrpljenjem čekaju početak jubilarnog, 40. Evropskog prvenstva.

Izvor: Nemanja Ðorðeviæ

Najveæe zvezde Evrobasketa – ko nam je ostao? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

box

pre 6 godina

@Gde je bogdan kompletniji igrac,ajd da si napisao brzi izbacaj i profinjeniji sut,tu bih se i slozio,al ovo,pa bojan moze bez problema igrat sve osim centra,vrhunska igra ispod kosa,ledjna tehnika koju bogdan moze imat al malo sutra,ulazi pod kos lijevi i desni dvokorak savrseni,a na beku je ubojica. Obranu igra neusporedivo bolje od bogdana,ovaj je lak,svilen,bas ne zna igrat obranu. Sto se tice pleja,tu dajem prednost bogdanu jer bojan igra u reprezentaciji nekad samo prisilno iako cemo sad tek vidjeti kakav je bogdan plej. Sve u svemu bojan jest stariji 3 godine,ali realno za bogdana je klasa.

Ti mi se bas razumes u kosarku..pa Bogdan je vrhunski odbrambeni igrac, nije odbrana kolko se guras i bijes vec je odbrana igra u stavu. Bojan jeste prilicno napadacki raznovrsan ali se u ukupnom kosarksakom znanju ne moze meriti sa Bogdanom. Bogdan je odlican na poziciji jedinice zato sto je u mladjim kategorijama u Zitku sa velikim uspehom igrao plejmejkera pa je razvio nesto sto Bojan nikada nije naucio a i ne treba mu za ono sto igra. bojan svakako bolje napada kos prodorom ali sve ostalo je na Bogdanovoj strani. Odbrana pogotovu!

croata

pre 6 godina

(box, 24. avgust 2017 10:21)

Gde je bogdan kompletniji igrac,ajd da si napisao brzi izbacaj i profinjeniji sut,tu bih se i slozio,al ovo,pa bojan moze bez problema igrat sve osim centra,vrhunska igra ispod kosa,ledjna tehnika koju bogdan moze imat al malo sutra,ulazi pod kos lijevi i desni dvokorak savrseni,a na beku je ubojica. Obranu igra neusporedivo bolje od bogdana,ovaj je lak,svilen,bas ne zna igrat obranu. Sto se tice pleja,tu dajem prednost bogdanu jer bojan igra u reprezentaciji nekad samo prisilno iako cemo sad tek vidjeti kakav je bogdan plej. Sve u svemu bojan jest stariji 3 godine,ali realno za bogdana je klasa.

box

pre 6 godina

Bogdan je mnogo kompletniji igrac od Bojana kad vec pricamo o Bogdanovicima. Bojan je zaista neverovatan napadac i izuzetan kosgeter ali nema ono sto Bogdan ima. Za pocetak mnogo bolju odbranu, a pre svega mnogo bolju pozicionu igru. Bogdan moze po potrebi da igra kao vrhunski plejmejker, jako dobro cita igru, prosek njegovih asistencija po mecu kada igra klasicnu dvojku je na nivou startnih plejmejkera ostalih evroligasa. Videcemo kako ce se snaci u NBA mozda nacin igre koji se forsira u ovoj ligi vise lezi Bojanu koji je dokazan NBA igrac a opet mozda i ne, Bogdan tek treba da kaze svoje u najjacoj ligi sveta.

croata

pre 6 godina

Sve,sve ali da saric pored bogdanovica bude proglasen najvecom nasom zvijezdom,pa urednici moji,to vam je ko da ste pored drazena petrovica u ekipi stavili recimo komazeca kao glavnog. Upravo takva je razlika. Bojan je u danasnjoj euro kosarci doktor za sve,ubojica. A ovaj moj mato koji kaze da ne zna koji je bolji nas il vas bogdanovic,i taj se izgleda najeo ludih gljiva.. inace,vas bogdanovic je zaista dobar igrac koji se u feneru bas iskazao,al usporedjivat ga se s babom ne moze.
A i onog mladjeg gasola,smuci mi se zivot i jadna ta kosarka gdje je takav lik glavna centarska rola. Upravo se po njemu vidi kolko je euro kosarka osla u bunar.

Trener

pre 6 godina

@(zvezda je neko poput Lebrona ili Kobija, 23. avgust 2017 16:54)
Pa vidi se da živiš u Skandinaviji zato i imate tako jake reprezentacije sto pratite zvezde. Bolje se manite astrologije i uzmite Pešića za selektora.

Šuluburić

pre 6 godina

Ne vređam Bogdanovića. Svestan sam njegove realne mere i to sugerišem, iako dobro znam srpsku mitomaniju i da Srbin vidi izuzetnim i ono što nije izuzetno jer bi hteo da je izuzetno. Izuzetno katkad bude neizuzetno, a neizuzetno katkad izuzetno. A Bogdan je katkad izuzetan. Kakogod, navijam da u budućnosti bude izuzetan.

mate

pre 6 godina

Bojan Bogdanovic iz Hrvatske je veca zvezda i bolji igrac od Bogdana Bogdanovica.
To ce vam reci svi svetski kosarkaski strucnjaci, dakle vase misljenje je totalno neobjektivno i patriJotsko TACKA
(Damir, 23. avgust 2017 16:42)

ne znam ko je bolji od njih dva ali znam da je Bogdanovic nas najbolji igrac a ne Saric- kad ste nas dobili na olimpijskim bogdanoviv i hezonja su sami drzali hrvatsku- nigdi nije bilo sarica ni simona (da su nesto odigrali- mogli smo dobit)...

Valjevska podvala

pre 6 godina

Ovog Šuluburića što konstantno vređa Bogdana znam ja iz Čačka, to je isti lik koji mi je tvrdio da je Obradović zvezdaš i da poseduje njegovu sliku sa marakane.

wang

pre 6 godina

Hteli ne hteli Crna Gora ima Vucevica koji igra za Orlando i Dubljevica iz prve petorka prvaka Spanije, Valensije. Vece zvezde od nekih koje ste naveli.

bot na kvadrat

pre 6 godina

Zašto se nemačka košarkaška reprezentacija naziva "elf"???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stmiki, 23. avgust 2017 17:18)
Elf na nemackom znaci 11,toliko ima fudbalera na terenu pa tako zovu fudbalsku reprezentaciju,pa se to preuzelo i u drugim sportovima.

Zoran

pre 6 godina

Pa svi Hrvati. Cela prva petorka, idu na zlato, zajedno sa Litvom.
Makar da pobiju prokletstvo od 1995g. koje glasi-
Kad jednom siđeš sa postolju...

srb

pre 6 godina

pau gasol zbog iskustva i svega onoga sto predstavlja covek vec godinama u svetskoj kosarci, a ako izuzmemo godine onda porzingis jer je decko neverovatan, 220 visok a igra beka stvarno neverovatne predispozicije...no, dzabe im zvezde kada cemo mi igrati timski, srcem, i osvojiti zlato :)

eric cartman

pre 6 godina

Braca Gasol, Bogdan, Bojan, Vucevic, Dragic, Porzingis, Saric, De Colo i Sruder+Doncic kao zvezda u usponu. 10 najboljih igraca na turniru. Rubio je prosecan igrac, a Valanciunas je bio ocajan prosle sezone. Steta ta Janisa, Ljulja i Tea, majstori

bezveze

pre 6 godina

EP u kosarci postaje trecerazredno takmicenje koje nije vredno gledanja!
Pogledajte ko sve nije hteo da igra, ili kako vec zelite "zale se na povredu":):

Gallinari
Bargnani
Batum
Gobert
Causeur
Parker
Fernandez
Ibaka
Mirotic
Ljulj
Jokic
Bjelica
Raduljica
Teodosic
Antetokoumpo
Dorsey
Ilyasova
Asik
Kanter
Vesely
Balvin
Gortat
Len
Fesenko
Bilan
Z.Dragic
Hezonja

i ima ih jos!

MarcoPolo

pre 6 godina

zamolio bih redakciju da ubuduće više ne pominje bogdana bogdanovića u bilo kojoj vesti,čisto da bi se izbeglo bilo kakvo hejtovanje,vređanje i ponižavanje pomenutog igrača od stane pojedinaca iz predgrađa. ja toliku mržnju i zavist prema nekom domaćem igraču reprezentativcu nisam u životu video...

skr

pre 6 godina

Zasto se uporno iz price u srpskoj "idealnoj petorci" ignorise Kalinic? Da li sam ja jedini kome je Kalina deo prve postave cak i da niko nije otkazao?

spaceman

pre 6 godina

Budimo realni, reprezentacija je u problemu, 90% važnih igrača ne igra.
Igra klupa i još par novih igrača.
Ali mi imamo najbitniji šraf, a to je Đorđević.
On može da izvuče 120% od ovih momaka.

Lebron

pre 6 godina

Kakve veze sa zvezdama ima sto Bogdanovic jos nije zaigrao u NBA. Drazen, Djordjevic, Bodiroga su bili najvece zvezde i pre NBA a Bodiroga je nije ni igrao a bio je najveci

Mare

pre 6 godina

A Vucevica ste zaboravili, a stavili igrace koji jos nisu ni minut zaigrali u NBA da su zvijezde ovog prvenstva( Bogdanovic) hehehehe neozbiljno i neobjektivno
(Marko, 23. avgust 2017 15:33)

Baci pogled malo na Crnogorske portale (ako ih imate) možda tamo pomenuše vašu "zvijezdu" a ne uđete na naš i onda kritikujete nekog. Sve vam naše ne valja a ne mrdate od nas.

zvezda je neko poput Lebrona ili Kobija

pre 6 godina

@Marko kakve veze ima sto nije jos uvek igrao u NBA?
(Pavke, 23. avgust 2017 15:43)

Zato sto je jedina popularna kosarka na svetskom nivou ona iz NBA!
Zivim u Skandinaviji, i sto se tice kosarke jedino javljaju vesti iz NBA. Mislim da sam 2-3 puta za sve ove godine video neke kratke vesti sa F4 Eurolige ili EP i SP, i to vesti samo o finalu. Tako je i u ostatku sveta, NBA igraci su zvezde, a za ove koje igraju u Evropi culi su u 4-5 zemalja u Evropi, i to samo oni koji prate kosarku.

Sladjan

pre 6 godina

Nas tim realno nema nijednu zvezdu u timu nakon brojnih otkaza. Uzdajmo se u timsku igru, to nam je jedina sansa! Najrealnije, Bogdan ne zasluzuje mesto na ovoj listi kada vec niste ubacili i Vucevica, Bojana Bogdanovica, Belinelija, Furnijea, Mozgova... koji su svi vece zvezde i DOKAZANIJI IGRACI od Bogdana!
Ne tvrdim da Bogdan nije zvezda medju klincima u Srbiji, ali ovde ne pricamo o zvezdama u Srbiji ili?

Gde ja živim

pre 6 godina

Možda je bucmastiji Gasol u malo boljoj formi, ali ipak što se tiče nacionalne selekcije, to je Pau bez premca. Boki ima priliku da postane istinska zvezda ovog prvenstva, ali mora da odigra nebeski. Slažem se da fali Vučević na ovoj listi, ali i on nije nešto posebno pokazivao igrajući za nac. selekciju. Mada ako se gleda NBA i to, onda da. Ja bih stavio i Navara. Čovek je stvarno obeležio jednu epohu iako nije više ono što je bio.

Nikola_S

pre 6 godina

Licno moje misljenje da ovde zasluzuje Vucevic da se nadje, mislim da je sto se ove sezone tice bolji od trojice igraca.
Svakako najvece zvezde su braca Gasol.

sasa

pre 6 godina

@Marko, zar ti mislis da igraci koji ne igraju u NBA ligi, kao sto nije igrao Bogdanovic, ne mogu biti zvezde evropskog prvenstva, a o tome se pise? Bogdanovic je igrao vrhunski u Fenerbahceu, pogotovo fajnl. Zato ne pisi o objektivnosti kad ni sam nisi deo nje.

Mickey

pre 6 godina

Realno , Spanci osvajaju ovo sa pola gasa... Rubio , Navaro , Rodrigez ,Paul I Mark Gasol VS Bogdanovic, Macvan , Kalinic , Jovic , Marjanovic ... ne bih se bas kladio na nase

Individua

pre 6 godina

Nema sumnje ko uzima zlato. Ne moze niko sa Spancima. Vucevic je isto zasluzio da ga pomenete. Nikola je vrhunski igrac. Bitni su i treneri. Kokoskov trenira Sloveniju i bice ih zanimljivo gledati.

Damir

pre 6 godina

Bojan Bogdanovic iz Hrvatske je veca zvezda i bolji igrac od Bogdana Bogdanovica.
To ce vam reci svi svetski kosarkaski strucnjaci, dakle vase misljenje je totalno neobjektivno i patriJotsko TACKA

tricikl

pre 6 godina

Marko.... Odmah protiv svojih. Pa sta ako Bogdan nije odigrao ni minut u NBA?! Osvojio je E ligu i to fantasticnom igrom. Kao sto je i de Colo zvezda a igra u CSKA.

Dag Kristi

pre 6 godina

Gde vam je Vucevic,covek koji je zvezda ipo u odnosu na Sredera(ne zelim da omalovazavam Sredera uopste,paklen igrac)?A bolji je i od Sarica,i od Porzingisa!

zvezdale

pre 6 godina

Kakva košarkaška neznalica i amater treba da budeš da staviš Bogdana Bogdanovića u isti koš sa ostalim velikanima evropske košarke?

Marko

pre 6 godina

A Vucevica ste zaboravili, a stavili igrace koji jos nisu ni minut zaigrali u NBA da su zvijezde ovog prvenstva( Bogdanovic) hehehehe neozbiljno i neobjektivno

Marko

pre 6 godina

A Vucevica ste zaboravili, a stavili igrace koji jos nisu ni minut zaigrali u NBA da su zvijezde ovog prvenstva( Bogdanovic) hehehehe neozbiljno i neobjektivno

Lebron

pre 6 godina

Kakve veze sa zvezdama ima sto Bogdanovic jos nije zaigrao u NBA. Drazen, Djordjevic, Bodiroga su bili najvece zvezde i pre NBA a Bodiroga je nije ni igrao a bio je najveci

tricikl

pre 6 godina

Marko.... Odmah protiv svojih. Pa sta ako Bogdan nije odigrao ni minut u NBA?! Osvojio je E ligu i to fantasticnom igrom. Kao sto je i de Colo zvezda a igra u CSKA.

Dag Kristi

pre 6 godina

Gde vam je Vucevic,covek koji je zvezda ipo u odnosu na Sredera(ne zelim da omalovazavam Sredera uopste,paklen igrac)?A bolji je i od Sarica,i od Porzingisa!

Mickey

pre 6 godina

Realno , Spanci osvajaju ovo sa pola gasa... Rubio , Navaro , Rodrigez ,Paul I Mark Gasol VS Bogdanovic, Macvan , Kalinic , Jovic , Marjanovic ... ne bih se bas kladio na nase

skr

pre 6 godina

Zasto se uporno iz price u srpskoj "idealnoj petorci" ignorise Kalinic? Da li sam ja jedini kome je Kalina deo prve postave cak i da niko nije otkazao?

Mare

pre 6 godina

A Vucevica ste zaboravili, a stavili igrace koji jos nisu ni minut zaigrali u NBA da su zvijezde ovog prvenstva( Bogdanovic) hehehehe neozbiljno i neobjektivno
(Marko, 23. avgust 2017 15:33)

Baci pogled malo na Crnogorske portale (ako ih imate) možda tamo pomenuše vašu "zvijezdu" a ne uđete na naš i onda kritikujete nekog. Sve vam naše ne valja a ne mrdate od nas.

bezveze

pre 6 godina

EP u kosarci postaje trecerazredno takmicenje koje nije vredno gledanja!
Pogledajte ko sve nije hteo da igra, ili kako vec zelite "zale se na povredu":):

Gallinari
Bargnani
Batum
Gobert
Causeur
Parker
Fernandez
Ibaka
Mirotic
Ljulj
Jokic
Bjelica
Raduljica
Teodosic
Antetokoumpo
Dorsey
Ilyasova
Asik
Kanter
Vesely
Balvin
Gortat
Len
Fesenko
Bilan
Z.Dragic
Hezonja

i ima ih jos!

MarcoPolo

pre 6 godina

zamolio bih redakciju da ubuduće više ne pominje bogdana bogdanovića u bilo kojoj vesti,čisto da bi se izbeglo bilo kakvo hejtovanje,vređanje i ponižavanje pomenutog igrača od stane pojedinaca iz predgrađa. ja toliku mržnju i zavist prema nekom domaćem igraču reprezentativcu nisam u životu video...

sasa

pre 6 godina

@Marko, zar ti mislis da igraci koji ne igraju u NBA ligi, kao sto nije igrao Bogdanovic, ne mogu biti zvezde evropskog prvenstva, a o tome se pise? Bogdanovic je igrao vrhunski u Fenerbahceu, pogotovo fajnl. Zato ne pisi o objektivnosti kad ni sam nisi deo nje.

spaceman

pre 6 godina

Budimo realni, reprezentacija je u problemu, 90% važnih igrača ne igra.
Igra klupa i još par novih igrača.
Ali mi imamo najbitniji šraf, a to je Đorđević.
On može da izvuče 120% od ovih momaka.

Damir

pre 6 godina

Bojan Bogdanovic iz Hrvatske je veca zvezda i bolji igrac od Bogdana Bogdanovica.
To ce vam reci svi svetski kosarkaski strucnjaci, dakle vase misljenje je totalno neobjektivno i patriJotsko TACKA

Nikola_S

pre 6 godina

Licno moje misljenje da ovde zasluzuje Vucevic da se nadje, mislim da je sto se ove sezone tice bolji od trojice igraca.
Svakako najvece zvezde su braca Gasol.

Gde ja živim

pre 6 godina

Možda je bucmastiji Gasol u malo boljoj formi, ali ipak što se tiče nacionalne selekcije, to je Pau bez premca. Boki ima priliku da postane istinska zvezda ovog prvenstva, ali mora da odigra nebeski. Slažem se da fali Vučević na ovoj listi, ali i on nije nešto posebno pokazivao igrajući za nac. selekciju. Mada ako se gleda NBA i to, onda da. Ja bih stavio i Navara. Čovek je stvarno obeležio jednu epohu iako nije više ono što je bio.

Individua

pre 6 godina

Nema sumnje ko uzima zlato. Ne moze niko sa Spancima. Vucevic je isto zasluzio da ga pomenete. Nikola je vrhunski igrac. Bitni su i treneri. Kokoskov trenira Sloveniju i bice ih zanimljivo gledati.

wang

pre 6 godina

Hteli ne hteli Crna Gora ima Vucevica koji igra za Orlando i Dubljevica iz prve petorka prvaka Spanije, Valensije. Vece zvezde od nekih koje ste naveli.

Sladjan

pre 6 godina

Nas tim realno nema nijednu zvezdu u timu nakon brojnih otkaza. Uzdajmo se u timsku igru, to nam je jedina sansa! Najrealnije, Bogdan ne zasluzuje mesto na ovoj listi kada vec niste ubacili i Vucevica, Bojana Bogdanovica, Belinelija, Furnijea, Mozgova... koji su svi vece zvezde i DOKAZANIJI IGRACI od Bogdana!
Ne tvrdim da Bogdan nije zvezda medju klincima u Srbiji, ali ovde ne pricamo o zvezdama u Srbiji ili?

srb

pre 6 godina

pau gasol zbog iskustva i svega onoga sto predstavlja covek vec godinama u svetskoj kosarci, a ako izuzmemo godine onda porzingis jer je decko neverovatan, 220 visok a igra beka stvarno neverovatne predispozicije...no, dzabe im zvezde kada cemo mi igrati timski, srcem, i osvojiti zlato :)

mate

pre 6 godina

Bojan Bogdanovic iz Hrvatske je veca zvezda i bolji igrac od Bogdana Bogdanovica.
To ce vam reci svi svetski kosarkaski strucnjaci, dakle vase misljenje je totalno neobjektivno i patriJotsko TACKA
(Damir, 23. avgust 2017 16:42)

ne znam ko je bolji od njih dva ali znam da je Bogdanovic nas najbolji igrac a ne Saric- kad ste nas dobili na olimpijskim bogdanoviv i hezonja su sami drzali hrvatsku- nigdi nije bilo sarica ni simona (da su nesto odigrali- mogli smo dobit)...

zvezdale

pre 6 godina

Kakva košarkaška neznalica i amater treba da budeš da staviš Bogdana Bogdanovića u isti koš sa ostalim velikanima evropske košarke?

bot na kvadrat

pre 6 godina

Zašto se nemačka košarkaška reprezentacija naziva "elf"???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stmiki, 23. avgust 2017 17:18)
Elf na nemackom znaci 11,toliko ima fudbalera na terenu pa tako zovu fudbalsku reprezentaciju,pa se to preuzelo i u drugim sportovima.

Valjevska podvala

pre 6 godina

Ovog Šuluburića što konstantno vređa Bogdana znam ja iz Čačka, to je isti lik koji mi je tvrdio da je Obradović zvezdaš i da poseduje njegovu sliku sa marakane.

eric cartman

pre 6 godina

Braca Gasol, Bogdan, Bojan, Vucevic, Dragic, Porzingis, Saric, De Colo i Sruder+Doncic kao zvezda u usponu. 10 najboljih igraca na turniru. Rubio je prosecan igrac, a Valanciunas je bio ocajan prosle sezone. Steta ta Janisa, Ljulja i Tea, majstori

zvezda je neko poput Lebrona ili Kobija

pre 6 godina

@Marko kakve veze ima sto nije jos uvek igrao u NBA?
(Pavke, 23. avgust 2017 15:43)

Zato sto je jedina popularna kosarka na svetskom nivou ona iz NBA!
Zivim u Skandinaviji, i sto se tice kosarke jedino javljaju vesti iz NBA. Mislim da sam 2-3 puta za sve ove godine video neke kratke vesti sa F4 Eurolige ili EP i SP, i to vesti samo o finalu. Tako je i u ostatku sveta, NBA igraci su zvezde, a za ove koje igraju u Evropi culi su u 4-5 zemalja u Evropi, i to samo oni koji prate kosarku.

croata

pre 6 godina

Sve,sve ali da saric pored bogdanovica bude proglasen najvecom nasom zvijezdom,pa urednici moji,to vam je ko da ste pored drazena petrovica u ekipi stavili recimo komazeca kao glavnog. Upravo takva je razlika. Bojan je u danasnjoj euro kosarci doktor za sve,ubojica. A ovaj moj mato koji kaze da ne zna koji je bolji nas il vas bogdanovic,i taj se izgleda najeo ludih gljiva.. inace,vas bogdanovic je zaista dobar igrac koji se u feneru bas iskazao,al usporedjivat ga se s babom ne moze.
A i onog mladjeg gasola,smuci mi se zivot i jadna ta kosarka gdje je takav lik glavna centarska rola. Upravo se po njemu vidi kolko je euro kosarka osla u bunar.

Šuluburić

pre 6 godina

Ne vređam Bogdanovića. Svestan sam njegove realne mere i to sugerišem, iako dobro znam srpsku mitomaniju i da Srbin vidi izuzetnim i ono što nije izuzetno jer bi hteo da je izuzetno. Izuzetno katkad bude neizuzetno, a neizuzetno katkad izuzetno. A Bogdan je katkad izuzetan. Kakogod, navijam da u budućnosti bude izuzetan.

Zoran

pre 6 godina

Pa svi Hrvati. Cela prva petorka, idu na zlato, zajedno sa Litvom.
Makar da pobiju prokletstvo od 1995g. koje glasi-
Kad jednom siđeš sa postolju...

box

pre 6 godina

Bogdan je mnogo kompletniji igrac od Bojana kad vec pricamo o Bogdanovicima. Bojan je zaista neverovatan napadac i izuzetan kosgeter ali nema ono sto Bogdan ima. Za pocetak mnogo bolju odbranu, a pre svega mnogo bolju pozicionu igru. Bogdan moze po potrebi da igra kao vrhunski plejmejker, jako dobro cita igru, prosek njegovih asistencija po mecu kada igra klasicnu dvojku je na nivou startnih plejmejkera ostalih evroligasa. Videcemo kako ce se snaci u NBA mozda nacin igre koji se forsira u ovoj ligi vise lezi Bojanu koji je dokazan NBA igrac a opet mozda i ne, Bogdan tek treba da kaze svoje u najjacoj ligi sveta.

croata

pre 6 godina

(box, 24. avgust 2017 10:21)

Gde je bogdan kompletniji igrac,ajd da si napisao brzi izbacaj i profinjeniji sut,tu bih se i slozio,al ovo,pa bojan moze bez problema igrat sve osim centra,vrhunska igra ispod kosa,ledjna tehnika koju bogdan moze imat al malo sutra,ulazi pod kos lijevi i desni dvokorak savrseni,a na beku je ubojica. Obranu igra neusporedivo bolje od bogdana,ovaj je lak,svilen,bas ne zna igrat obranu. Sto se tice pleja,tu dajem prednost bogdanu jer bojan igra u reprezentaciji nekad samo prisilno iako cemo sad tek vidjeti kakav je bogdan plej. Sve u svemu bojan jest stariji 3 godine,ali realno za bogdana je klasa.

Trener

pre 6 godina

@(zvezda je neko poput Lebrona ili Kobija, 23. avgust 2017 16:54)
Pa vidi se da živiš u Skandinaviji zato i imate tako jake reprezentacije sto pratite zvezde. Bolje se manite astrologije i uzmite Pešića za selektora.

box

pre 6 godina

@Gde je bogdan kompletniji igrac,ajd da si napisao brzi izbacaj i profinjeniji sut,tu bih se i slozio,al ovo,pa bojan moze bez problema igrat sve osim centra,vrhunska igra ispod kosa,ledjna tehnika koju bogdan moze imat al malo sutra,ulazi pod kos lijevi i desni dvokorak savrseni,a na beku je ubojica. Obranu igra neusporedivo bolje od bogdana,ovaj je lak,svilen,bas ne zna igrat obranu. Sto se tice pleja,tu dajem prednost bogdanu jer bojan igra u reprezentaciji nekad samo prisilno iako cemo sad tek vidjeti kakav je bogdan plej. Sve u svemu bojan jest stariji 3 godine,ali realno za bogdana je klasa.

Ti mi se bas razumes u kosarku..pa Bogdan je vrhunski odbrambeni igrac, nije odbrana kolko se guras i bijes vec je odbrana igra u stavu. Bojan jeste prilicno napadacki raznovrsan ali se u ukupnom kosarksakom znanju ne moze meriti sa Bogdanom. Bogdan je odlican na poziciji jedinice zato sto je u mladjim kategorijama u Zitku sa velikim uspehom igrao plejmejkera pa je razvio nesto sto Bojan nikada nije naucio a i ne treba mu za ono sto igra. bojan svakako bolje napada kos prodorom ali sve ostalo je na Bogdanovoj strani. Odbrana pogotovu!

Marko

pre 6 godina

A Vucevica ste zaboravili, a stavili igrace koji jos nisu ni minut zaigrali u NBA da su zvijezde ovog prvenstva( Bogdanovic) hehehehe neozbiljno i neobjektivno

zvezdale

pre 6 godina

Kakva košarkaška neznalica i amater treba da budeš da staviš Bogdana Bogdanovića u isti koš sa ostalim velikanima evropske košarke?

Damir

pre 6 godina

Bojan Bogdanovic iz Hrvatske je veca zvezda i bolji igrac od Bogdana Bogdanovica.
To ce vam reci svi svetski kosarkaski strucnjaci, dakle vase misljenje je totalno neobjektivno i patriJotsko TACKA

Mickey

pre 6 godina

Realno , Spanci osvajaju ovo sa pola gasa... Rubio , Navaro , Rodrigez ,Paul I Mark Gasol VS Bogdanovic, Macvan , Kalinic , Jovic , Marjanovic ... ne bih se bas kladio na nase

zvezda je neko poput Lebrona ili Kobija

pre 6 godina

@Marko kakve veze ima sto nije jos uvek igrao u NBA?
(Pavke, 23. avgust 2017 15:43)

Zato sto je jedina popularna kosarka na svetskom nivou ona iz NBA!
Zivim u Skandinaviji, i sto se tice kosarke jedino javljaju vesti iz NBA. Mislim da sam 2-3 puta za sve ove godine video neke kratke vesti sa F4 Eurolige ili EP i SP, i to vesti samo o finalu. Tako je i u ostatku sveta, NBA igraci su zvezde, a za ove koje igraju u Evropi culi su u 4-5 zemalja u Evropi, i to samo oni koji prate kosarku.

Sladjan

pre 6 godina

Nas tim realno nema nijednu zvezdu u timu nakon brojnih otkaza. Uzdajmo se u timsku igru, to nam je jedina sansa! Najrealnije, Bogdan ne zasluzuje mesto na ovoj listi kada vec niste ubacili i Vucevica, Bojana Bogdanovica, Belinelija, Furnijea, Mozgova... koji su svi vece zvezde i DOKAZANIJI IGRACI od Bogdana!
Ne tvrdim da Bogdan nije zvezda medju klincima u Srbiji, ali ovde ne pricamo o zvezdama u Srbiji ili?

Mare

pre 6 godina

A Vucevica ste zaboravili, a stavili igrace koji jos nisu ni minut zaigrali u NBA da su zvijezde ovog prvenstva( Bogdanovic) hehehehe neozbiljno i neobjektivno
(Marko, 23. avgust 2017 15:33)

Baci pogled malo na Crnogorske portale (ako ih imate) možda tamo pomenuše vašu "zvijezdu" a ne uđete na naš i onda kritikujete nekog. Sve vam naše ne valja a ne mrdate od nas.

Zoran

pre 6 godina

Pa svi Hrvati. Cela prva petorka, idu na zlato, zajedno sa Litvom.
Makar da pobiju prokletstvo od 1995g. koje glasi-
Kad jednom siđeš sa postolju...

Šuluburić

pre 6 godina

Ne vređam Bogdanovića. Svestan sam njegove realne mere i to sugerišem, iako dobro znam srpsku mitomaniju i da Srbin vidi izuzetnim i ono što nije izuzetno jer bi hteo da je izuzetno. Izuzetno katkad bude neizuzetno, a neizuzetno katkad izuzetno. A Bogdan je katkad izuzetan. Kakogod, navijam da u budućnosti bude izuzetan.

Lebron

pre 6 godina

Kakve veze sa zvezdama ima sto Bogdanovic jos nije zaigrao u NBA. Drazen, Djordjevic, Bodiroga su bili najvece zvezde i pre NBA a Bodiroga je nije ni igrao a bio je najveci

wang

pre 6 godina

Hteli ne hteli Crna Gora ima Vucevica koji igra za Orlando i Dubljevica iz prve petorka prvaka Spanije, Valensije. Vece zvezde od nekih koje ste naveli.

Dag Kristi

pre 6 godina

Gde vam je Vucevic,covek koji je zvezda ipo u odnosu na Sredera(ne zelim da omalovazavam Sredera uopste,paklen igrac)?A bolji je i od Sarica,i od Porzingisa!

MarcoPolo

pre 6 godina

zamolio bih redakciju da ubuduće više ne pominje bogdana bogdanovića u bilo kojoj vesti,čisto da bi se izbeglo bilo kakvo hejtovanje,vređanje i ponižavanje pomenutog igrača od stane pojedinaca iz predgrađa. ja toliku mržnju i zavist prema nekom domaćem igraču reprezentativcu nisam u životu video...

tricikl

pre 6 godina

Marko.... Odmah protiv svojih. Pa sta ako Bogdan nije odigrao ni minut u NBA?! Osvojio je E ligu i to fantasticnom igrom. Kao sto je i de Colo zvezda a igra u CSKA.

sasa

pre 6 godina

@Marko, zar ti mislis da igraci koji ne igraju u NBA ligi, kao sto nije igrao Bogdanovic, ne mogu biti zvezde evropskog prvenstva, a o tome se pise? Bogdanovic je igrao vrhunski u Fenerbahceu, pogotovo fajnl. Zato ne pisi o objektivnosti kad ni sam nisi deo nje.

croata

pre 6 godina

Sve,sve ali da saric pored bogdanovica bude proglasen najvecom nasom zvijezdom,pa urednici moji,to vam je ko da ste pored drazena petrovica u ekipi stavili recimo komazeca kao glavnog. Upravo takva je razlika. Bojan je u danasnjoj euro kosarci doktor za sve,ubojica. A ovaj moj mato koji kaze da ne zna koji je bolji nas il vas bogdanovic,i taj se izgleda najeo ludih gljiva.. inace,vas bogdanovic je zaista dobar igrac koji se u feneru bas iskazao,al usporedjivat ga se s babom ne moze.
A i onog mladjeg gasola,smuci mi se zivot i jadna ta kosarka gdje je takav lik glavna centarska rola. Upravo se po njemu vidi kolko je euro kosarka osla u bunar.

spaceman

pre 6 godina

Budimo realni, reprezentacija je u problemu, 90% važnih igrača ne igra.
Igra klupa i još par novih igrača.
Ali mi imamo najbitniji šraf, a to je Đorđević.
On može da izvuče 120% od ovih momaka.

mate

pre 6 godina

Bojan Bogdanovic iz Hrvatske je veca zvezda i bolji igrac od Bogdana Bogdanovica.
To ce vam reci svi svetski kosarkaski strucnjaci, dakle vase misljenje je totalno neobjektivno i patriJotsko TACKA
(Damir, 23. avgust 2017 16:42)

ne znam ko je bolji od njih dva ali znam da je Bogdanovic nas najbolji igrac a ne Saric- kad ste nas dobili na olimpijskim bogdanoviv i hezonja su sami drzali hrvatsku- nigdi nije bilo sarica ni simona (da su nesto odigrali- mogli smo dobit)...

Individua

pre 6 godina

Nema sumnje ko uzima zlato. Ne moze niko sa Spancima. Vucevic je isto zasluzio da ga pomenete. Nikola je vrhunski igrac. Bitni su i treneri. Kokoskov trenira Sloveniju i bice ih zanimljivo gledati.

bezveze

pre 6 godina

EP u kosarci postaje trecerazredno takmicenje koje nije vredno gledanja!
Pogledajte ko sve nije hteo da igra, ili kako vec zelite "zale se na povredu":):

Gallinari
Bargnani
Batum
Gobert
Causeur
Parker
Fernandez
Ibaka
Mirotic
Ljulj
Jokic
Bjelica
Raduljica
Teodosic
Antetokoumpo
Dorsey
Ilyasova
Asik
Kanter
Vesely
Balvin
Gortat
Len
Fesenko
Bilan
Z.Dragic
Hezonja

i ima ih jos!

Valjevska podvala

pre 6 godina

Ovog Šuluburića što konstantno vređa Bogdana znam ja iz Čačka, to je isti lik koji mi je tvrdio da je Obradović zvezdaš i da poseduje njegovu sliku sa marakane.

box

pre 6 godina

Bogdan je mnogo kompletniji igrac od Bojana kad vec pricamo o Bogdanovicima. Bojan je zaista neverovatan napadac i izuzetan kosgeter ali nema ono sto Bogdan ima. Za pocetak mnogo bolju odbranu, a pre svega mnogo bolju pozicionu igru. Bogdan moze po potrebi da igra kao vrhunski plejmejker, jako dobro cita igru, prosek njegovih asistencija po mecu kada igra klasicnu dvojku je na nivou startnih plejmejkera ostalih evroligasa. Videcemo kako ce se snaci u NBA mozda nacin igre koji se forsira u ovoj ligi vise lezi Bojanu koji je dokazan NBA igrac a opet mozda i ne, Bogdan tek treba da kaze svoje u najjacoj ligi sveta.

croata

pre 6 godina

(box, 24. avgust 2017 10:21)

Gde je bogdan kompletniji igrac,ajd da si napisao brzi izbacaj i profinjeniji sut,tu bih se i slozio,al ovo,pa bojan moze bez problema igrat sve osim centra,vrhunska igra ispod kosa,ledjna tehnika koju bogdan moze imat al malo sutra,ulazi pod kos lijevi i desni dvokorak savrseni,a na beku je ubojica. Obranu igra neusporedivo bolje od bogdana,ovaj je lak,svilen,bas ne zna igrat obranu. Sto se tice pleja,tu dajem prednost bogdanu jer bojan igra u reprezentaciji nekad samo prisilno iako cemo sad tek vidjeti kakav je bogdan plej. Sve u svemu bojan jest stariji 3 godine,ali realno za bogdana je klasa.

srb

pre 6 godina

pau gasol zbog iskustva i svega onoga sto predstavlja covek vec godinama u svetskoj kosarci, a ako izuzmemo godine onda porzingis jer je decko neverovatan, 220 visok a igra beka stvarno neverovatne predispozicije...no, dzabe im zvezde kada cemo mi igrati timski, srcem, i osvojiti zlato :)

eric cartman

pre 6 godina

Braca Gasol, Bogdan, Bojan, Vucevic, Dragic, Porzingis, Saric, De Colo i Sruder+Doncic kao zvezda u usponu. 10 najboljih igraca na turniru. Rubio je prosecan igrac, a Valanciunas je bio ocajan prosle sezone. Steta ta Janisa, Ljulja i Tea, majstori

Nikola_S

pre 6 godina

Licno moje misljenje da ovde zasluzuje Vucevic da se nadje, mislim da je sto se ove sezone tice bolji od trojice igraca.
Svakako najvece zvezde su braca Gasol.

Gde ja živim

pre 6 godina

Možda je bucmastiji Gasol u malo boljoj formi, ali ipak što se tiče nacionalne selekcije, to je Pau bez premca. Boki ima priliku da postane istinska zvezda ovog prvenstva, ali mora da odigra nebeski. Slažem se da fali Vučević na ovoj listi, ali i on nije nešto posebno pokazivao igrajući za nac. selekciju. Mada ako se gleda NBA i to, onda da. Ja bih stavio i Navara. Čovek je stvarno obeležio jednu epohu iako nije više ono što je bio.

skr

pre 6 godina

Zasto se uporno iz price u srpskoj "idealnoj petorci" ignorise Kalinic? Da li sam ja jedini kome je Kalina deo prve postave cak i da niko nije otkazao?

bot na kvadrat

pre 6 godina

Zašto se nemačka košarkaška reprezentacija naziva "elf"???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stmiki, 23. avgust 2017 17:18)
Elf na nemackom znaci 11,toliko ima fudbalera na terenu pa tako zovu fudbalsku reprezentaciju,pa se to preuzelo i u drugim sportovima.

box

pre 6 godina

@Gde je bogdan kompletniji igrac,ajd da si napisao brzi izbacaj i profinjeniji sut,tu bih se i slozio,al ovo,pa bojan moze bez problema igrat sve osim centra,vrhunska igra ispod kosa,ledjna tehnika koju bogdan moze imat al malo sutra,ulazi pod kos lijevi i desni dvokorak savrseni,a na beku je ubojica. Obranu igra neusporedivo bolje od bogdana,ovaj je lak,svilen,bas ne zna igrat obranu. Sto se tice pleja,tu dajem prednost bogdanu jer bojan igra u reprezentaciji nekad samo prisilno iako cemo sad tek vidjeti kakav je bogdan plej. Sve u svemu bojan jest stariji 3 godine,ali realno za bogdana je klasa.

Ti mi se bas razumes u kosarku..pa Bogdan je vrhunski odbrambeni igrac, nije odbrana kolko se guras i bijes vec je odbrana igra u stavu. Bojan jeste prilicno napadacki raznovrsan ali se u ukupnom kosarksakom znanju ne moze meriti sa Bogdanom. Bogdan je odlican na poziciji jedinice zato sto je u mladjim kategorijama u Zitku sa velikim uspehom igrao plejmejkera pa je razvio nesto sto Bojan nikada nije naucio a i ne treba mu za ono sto igra. bojan svakako bolje napada kos prodorom ali sve ostalo je na Bogdanovoj strani. Odbrana pogotovu!

Trener

pre 6 godina

@(zvezda je neko poput Lebrona ili Kobija, 23. avgust 2017 16:54)
Pa vidi se da živiš u Skandinaviji zato i imate tako jake reprezentacije sto pratite zvezde. Bolje se manite astrologije i uzmite Pešića za selektora.