Nova vest
Košarka

Petak, 01.09.2017.

19:15

Đorđević besan na FIBA zbog Mačvana: Koncentrišite se! VIDEO

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević je posle pobede nad Letonijom (92:82) na startu Evropskog prvenstva bio vrlo ljut na sudije i FIBA.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Đorđević besan na FIBA zbog Mačvana: Koncentrišite se! VIDEO
Foto: StarSport

Đorđević je zamerio arbitrima što su upozorili kapitena Milana Mačvana za "floping", iako su dosudili faul Letonca nad njim.

Reporter B92.net u Istanbulu Aleksandar Kovačević.

"Sinoć je FIBA držala nas selektore do pola 12 kako bismo gledali video u kojem su nas upozoravali na floping, stavljanje noge na stopalo kako igrač ne bi mogao da se kreće, Kurtinaitisov potez ako se sećate, i druge slične stvari. Ja ništa od toga nisam video danas kod svojih igrača. Nisam ih nijednom video da prave "floping" i padaju na parket. Nijednom. A moj igrač Milan Mačvan je dobio upozorenje kada je fauliran! Za mene je ovo snažna poruka. Takmičenje je počelo, molim vas pogledajte snimak, koncentrišite se, fokusirajte i dajte nam najbolje što možete. Jer nisam uopšte srećan zbog ovoga što sam video danas", rekao je Đorđević.

Srbija naredni meč igra u subotu protiv Rusije, od 16 časova po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

5 h

U fokusu

Vidi sve