Nova vest
Košarka

Četvrtak, 17.09.2015.

17:30

Simonović: Ratnički na Litvaniju

Srpski košarkaš Marko Simonovć rekao je da njegova ekipa mora da odigra ratnički sa Litvanijom ako želi da se plasira u finale Evrobasketa.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

Utakmica se igra u petak u 21 sat. U drugom polufinalu sastaju se domaćin Francuska i Španija.

"Litvanija je jaka, čvrsta ekipa, dosta trče, dosta šutiraju. Mislim da im je malo skraćena rotacija sa nekih osam, devet igrača. Siguran da sam da možemo da ih pobedimo. Verujem u ove momke, u ovaj tim."

"Moramo od početka da krenemo jako, onako baš ratnički. Biće teška utakmica, svaka lopta će biti bitna", rekao je Simonović.

Simonović je na meču sa Češkom uspešno zaustavio bivšeg saigrača iz Crvene zvezde Blejka Šilba, a sada veruje da će moći isto da učini sa Mačijulisom.

"Ma znam ga iz Zvezde, pa zbog toga. Šalim se. Videćemo. Mačijulisa. On igra jako dobro, poslednjih nekoliko utakmica, u pretprošlu je dobio on sa 32 poena ili koliko već. Preti opasnost od svakog od njih, dobri su šuteri. Da zaustavimo Mačijulisa i Valančunasa i i mislim da imamo dobre šanse."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve