Tipovi II: Hrvati u plusu, Španci u hendikepu

Prvog dana bili smo polovično precizni, a drugi dan donosi nam šanse za iskupljenje ili nastavak dobrih igara.

Izvor: B92

Nedelja, 06.09.2015.

11:15

Default images
NK

Pomozite nam svojim predlozima u komentarima.

Bosna i Hercegovina – Francuska

’Trikolori’ su jedva savladali Finsku i sigurno će želeti da poprave utisak u duelu sa BiH. Sa druge strane, tim Duška Ivanovića u vrlo lošoj utakmici izgubio je od Poljske i želeće da pruži što jači otpor favoritu pred odlučujućeg okršaje. Ipak, Francuzi su prejaki.

Predlog: Pobeda Francuske u hendikepu (-16.5) ili plus koševi (149.5)

Turska – Španija

’Furija’ je loše počela takmičenje, porazom od Srbije, ali i dalje je jedan od glavnih favorita za zlatnu medalju. Turci su u uzbudljivom meču savladali Italiju, ali nemaju potrebnu dubinu da se suprostavi Španiji, koja će biti silno motivisana posle lošeg starta.

Predlog: Pobeda Španije u hendikepu (-10.5)

Saša Ozmo

Island – Italija

Island je na startu šampionata protiv Nemačke pokazao da nije turistički na Evrobasketu. Islanđani su ozbiljno namučili domaćina, podsetivši na fudbalsku selekciju koja je hit kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Oni će sigurno biti uporni i protiv Italije u drugom kolu, a pravo je pitanje koliko će motiva imati tim Simonea Pjaniđanija posle dramatičnog poraza od Turske. Italija je veliki favorit, ali neće slaviti ubedljivo.

Predlog: Poraz Islanda sa manje od 16.5 poena razlike.

Hrvatska – Grčka

Dve ekipe koje su ostvarile pobede u subotu i igraće nešto rasterećenije, posebno Grčka koja je protiv Makedonije potvrdila da je jedan od glavnih favorita za zlato.

Obe ekipe poseduju mnogo kvalitetnih pojedinaca, pa bi trebalo očekivati efikasnu utakmicu.

Predlog: Plus poeni (144.5)

Aleksa Gutović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: