Nova vest
Košarka

Sreda, 09.09.2015.

11:15

Tipovi V: Srbija i Francuska u hendikepu

Nastavljamo i u sredu sa predlozima sa Evrobasketa gde se igraju mečevi četvrtog kola.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pobeda Srbije nad Turskom, kao i Francuske nad Rusijom neki su od naših tipova, a vi u komentarima dajte svoje predloge i mišljenja.

Italija – Nemačka

Ovo je izuzetno važan meč za obe selekcije, a posebno za Nemačku koja posle tri utakmice imaa dva poraza i na pretposlednjem mestu je.

Timovi su posle napornih utakmica u utorak sigurno i umorni, pa ne bi trebalo očekivati efikasan meč.

Predlog: Minus poeni (151.1)

Letonija – Ukrajina

Turska – Srbija

Ekipa Aleksandra Đorđevića je igrama u prva tri kola potvrdila da je u najužem krugu kandidata za osvajanje neke od medalja na šampionatu Evrope.

Rival 'Orlovima' u sredu je reprezentacija Turske koja je treća na tabeli sa dve pobede i debaklom od Španije. Termin od 14.30h sigurno više odgovara Srbiji, koja bi eventualnom pobedom mogla da obezbedi prvo mesto u grupi pred drugu fazu takmičenja.

Predlog: Pobeda Srbije u hendikepu (+6.5)

Aleksa Gutović

Belgija – Češka

Belgijanci su iznenadili Litvaniju, ali bio je to meč u kojem su pogodili sve što su bacili ka košu i teško da im se takav dan može ponoviti. Posle sjajnog početka, Česi su odigrali loš meč sa Letonijom, iskoristiće skakačku dominaciju s Veselim i bliže su trijumfu.

Predlog: Pobeda Češke.

Rusija – Francuska

’Trikolori’ imaju skor 3-0, ali u prvoj i trećoj utakmici nisu baš blistali. Ako gledamo tu pravilnost, vreme je da Francuska ponovo odigra na visokom nivou. Rusi su demoralisani, izgubili su tri utakmice u neizvesnoj završnici, a Francuska nije tim za vađenje fleka.

Predlog:Pobeda Francuske u hendikepu (-14,5).

Saša Ozmo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve