Sreda, 16.09.2015.

12:00

'Orlovi' lete, Azuri željni revanša

Košarkaši Srbije od 18.30 sa Češkom igraju meč četvrtfinala Evrobasketa, a od 21 sat na programu je sudar Italije i Litvanije.

Izvor: Saša Ozmo

'Orlovi' lete, Azuri željni revanša IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

MII

pre 8 godina

Naravno pre svega moramo da uđemo borbeno i čvrsto bez podcenjivanja, nadam se da će naša igra doći do izražaja i da ćemo diktirati utakmicu u tom slučaju neće biti problema i za ubedljivu pobedu. Mi se pitamo i Česi mogu da urade nešto više samo ako im to dozvolimo, u tom slučaju bi i moglo biti neizvesno. Što bi rekao Muta:''Sve je to normalno'' i ''idemoo''! Idemoo SRBIJAAA!!!
Italijani su favoriti, ali sa Litvancima se nikada ne zna...

Aca Informacija

pre 8 godina

@Kayser Soze

Češka (navijački Srbija, za sve ostalo realno Češka)
Prag (jedan od najlepsih gradova u Evropi)
Plzen (Viktorija - Vojvodina)
Vltava (Bedrih Smetana vs. Miroslav Ilić)
Staropramen
mrtva trka
Savo (ipak je bio bolji od Jana)
Novak Đoković
Ana Ivanović (fizički izgled je ipak presudan)

zaključak:
Novak Đoković je toliko bolji od Tomaša Berdiha,
da sve ostalo pada u vodu i večeras dobijamo 20 razlike!

ćiro

pre 8 godina

Ej rodjaci, samo opusteno, bez ikakvog pljuvanja, odradice ovo momci. Mi u svakom slucaju dolazimo kuci s medaljom, ako je ne osvojimo, Simon ce ukrade!!!

milošPG

pre 8 godina

Srbija ce sigurno biti u finale... A mislim da ce bez vecih problema preci Cesku...mislim da ce biti dvocifrena razlika na kraju ?

ferdinand

pre 8 godina

A sta ste se uhvatili tog nepisanog pravila? To je najveca glupost za koju mozete da se uhvatite. Pa pogledajte od '95. na ovano koliko smo puta pobedjivali iste reprezentacije i u grupama i u eliminacijama. Primer, Litvaniju u grupi i u finalu, sa sve Sabinisom, Marculjonisom, Karnisovasom i ostalima... Grke u grupi i u polufinalu, sa sve Janakisom, Fasulasom, Papanikolauom i ostalima i to pred domacom publikom. A o ostalim sampionatima od '97. na ovamo necu ni da nabrajam. Prosto to, nepisano pravilo ne postoji, mislim, tesko je pobediti jednu reprezentaciju dva puta... Nadjite u istorijatu da su mnogo vise pobedjivane dva puta iste reprezentacije nego sto se gubilo od njih u drugim utakmicama. Prosto to "nepisano pravilo" ne postoji ni kao nepisani. To su izmislili komentatori tipa, Denda, Dobrosav Gajic i slicni... Navodite proslo SP kao primer i nase poraze u grupu. Ti porazi su dosli kao rezultat slabije forme Srbije, u grupi, jer cinjenica da smo u toj fazi bili u losijoj formi od ostalih reprezentacija. A posle smo u eliminacijama dobili te iste Brazilce i Francuze jer smo mnogo podigli formu, a ne zato sto je njima bilo tesko da nas dobiju drugi put. A Grci, ko Grci, nasa stalna musterija, a njihovih 5-0 u grupi je smesno, kao i sad, jer im je grupa bila smesna.

pere

pre 8 godina

ja cu se iznenadit ne dobijete li 20 razkike . ovi pricaju ne mozes protiv onakve obrane , pa tesko ti branit onakav napad kakav smo mi imali daj loptu jednom igracu , a ostali stoje i gledaju

miro split

pre 8 godina

Braćo Srbi osvetite našu žrtvu,ako vi ne zaustavite ove strašne Čehe, neće niko.Vidili ste i sami da su nas satrali gore nego Mongoli i Turci.

Mirko

pre 8 godina

(Safet sandzaklija (inace navijam za BiH), 16. septembar 2015 14:23)


Ne bih da mracim ali si 100% u pravu za ovo sto si rekao u vezi Italije.
Plasim se tog eventualnog duela jer je to neko ne pisano pravilo koje se uglavnom desava.Svi znamo sta se desilo prosle godine na SP.

Prvo su nas dobili Brazilci, pa onda Francuzi u grupi a onda smo ih kad je to bilo najpotrebnije dobili i da nije bilo one lude serije od 10 uzastopnih trojki Francuza mislim da bi i oni otisli sa minusom od preko 20 poena kao i Brazil i Grcka koje smo razvalili.
Setite se Grcke posle 5-0 mi ih izbacimo, setite se Grcke na ovom EP 5-0 pa ispadnu od slozicete se ne bas toliko kvalitetne Spanije kao na nekim ranijim takmicenjima, gledajte nas posle 5-0 jedva smo prelomili Fince.Mislim to su neke stvari na koje nijedan kosarkas ili selekcija nisu imune.
Ako Italijani dobiju Litvance a mislim da su velike sanse za to plasim se da cemo igrati mec za bronzu i da cemo posle i taj mec izgubiti znajuci kako nasi reaguju na poraz u polufinalima (Turska 2010).Ako pak dobiju litvanci onda mozemo do finala a tamo je sve moguce jer ce biti ogroman pritisak na Francuzima, mada i oni igraju sa Spancima koji ce dati sve od sebe da im se revansiraju za poraz na svom terenu na SP prosle godine.

Raspisao sam se ali se slazem sa Safetom da cemo jako tesko dobiti Italijane i drugi put.I u prvoj je bilo tesko a Belineli im nije igrao na toj utakmici a znamo sta sve moze.
Mada i mi smo Srbi ludaci.

hjfhj

pre 8 godina

Kakvi bre Česi. Prolazna stanica,nešto jači trening.Nešto drugo sam hteo da napišem. Za mene je naša reprezentacija najbolja u Evropi, a nije važno koje će mesto osvojiti na prvenstvu. U svemu tome problem smo mi koji pišemo ove komentare i mi Srbi kao nacija. Razmaženi smo mnogo i ne priznajemo ni jednu drugu medalju osim zlatne.Ako vaterpolisti budu srebrni(nismo zadovoljni),ako su odbojkaši srebrni (nismo zadovoljni),ako je Ivana Španović treća (nismo zadovoljni).Ne shvatamo da mnoge zemlje imaju više registrovanih košarkaša,odbojkaša, vaterpolista.... nego mi stanovnika.

oer

pre 8 godina

Ne znam sta da mislim. Realno, sem Veselog, koji ima podrsku jos dvojice igraca, oni nemaju neku ekipu! Ako zaustavimo Veselog nece nas dobiti! Pa oni i nemaju centra u ekipi! Ubedljivo najvisi igrac im je Veseli sa 2.13cm a on nije ni klasicni centar!
1/4 finale je, s' toga pamet u glavu i ozbiljno od pocetka! Da je utakmica u grupama mislim da bi ih dobili 15-20razlike bez problema!

AJMOOO!!!

Safet sandzaklija (inace navijam za BiH)

pre 8 godina

Moja prognoza nakon 30 godina pracenja kosarke:
Dobicete Cesku sa oko 15 razlike i plasiracete se u polufinale sto je zaista dobar uspeh s obzirom da je bilo bar 6 jakih reprezentacija. Nakon toga, ako igrate polufinale sa Litvanijom, prognoziram pobedu i finale protiv Francuske koje cete najverovatnije izgubiti jer ce Francuzi tada odigrati svoj najbolji mec pred fantasticnom publikom, a i uz malu pomoc sudija. Medjutim ako u polufinalu dobijete Italiju umesto Litvanije, bice cupavo!!! Vec ste ih dobili jednom na ovom prvenstvu, a ja ne pamtim kada je na EP ili SP neka ekipa pobedila istog protivnika dva puta (osim SAD sa NBA vanzemaljcima, ali oni su neka druga prica). Dakle, igrate li protiv Italije u polufinalu ja prognoziram vas poraz, a vi lupajte minuse do mile volje, pa se citamo nakon polufinala!

NemanjaVac8

pre 8 godina

Kakvi bre Česi.Prolazna stanica,nešto jači trening.Nešto drugo sam hteo da napišem. Za mene je naša reprezentacija najbolja u Evropi,a nije važno koje će mesto osvojiti na prvenstvu.U svemu tome problem smo mi koji pišemo ove komentare i mi Srbi kao nacija.Razmaženi smo mnogo i ne priznajemo ni jednu drugu medalju osim zlatne.Ako vaterpolisti budu srebrni(nismo zadovoljni),ako su odbojkaši srebrni(nismo zadovoljni),ako je Ivana Španović treća(nismo zadovoljni).Ne shvatamo da mnoge zemlje imaju više registrovanih košarkaša,odbojkaša, vaterpolista.... nego mi stanovnika.
(hjfhj, 16. septembar 2015 14:02)
...
Ma nemoj.Pročitaj malo španske komentare na njihovim najpoznatijim portalima recimo za Nadala.Koliko ga pljuju to je strašno,a njihov najbolji sportista svih vremena.U sportu se od Sverne Koreje pa do Amerike generalno za pobede se aplaudira a za poraze zviždi.To je surovo pravilo sporta od kada on postoji i potreba publike da izrazi svoje mišljenje i utiče na nekakve promene,da učestvuje.Poštovanje nema mnogo veze sa tim stvarima.Poštuju Španci Nadala,poštuje zapadna publika Novaka,ali ipak pomenuta dvojica dobijaju zvižduke i zlurade komentare.Sport se sa aspekta publike igra za prvo mesto,za zlatnu medalju...Sve to jednog vrhunskog sportistu drži u tonusu i daje mu dodatni motiv.Ovo oko registrovanih ili neregistrovanih košarkaša je glupost.Litvanija ima manje, a Kina ima najviše.Litvanija je u poslednih 10 godina uspešnija od nas, a Kina je daleko neuspešnija.

Rooney-utd

pre 8 godina

Ma kakav satoranski jeste dobar igrac,ali imamo markovica da ga stavi u dzep,ludi brat vesely je igracina,ali tu su Bjela i Bradulja tako da se ne brinem,srecno momci idemo po to zlato bre!!!

veljko

pre 8 godina

Protiv "prljave" odbrane ne moze niko.Zato postoje sudije,licne greske,bonusi slobodna bacanja.E,sada iz nekog razloga sudije mogu malo da "zazmure" na takvu igru i eto problema! Sinoc su prvo Spancima gledali kroz prste,pa onda naravno i Francuskoj! Mogu samo da se nadam da ce nasi kosarkasi imati sudjenje bar 50%-50%.U protivnom,morali bi smo da odigramo zaista kvalitetnu utakmicu kako bi izbegli neizvesnu zavrsnicu.

Kayser Soze

pre 8 godina

Češka ili Srbija?
Prag ili Beograd?
Plzen ili Novi Sad?
Vltava ili Morava?
Staropramen ili Jelen?
Jan Veseli ili Nemanja Bjelica?
Jan Koler ili Savo Milošević?
Tomaš Berdih ili Novak Đoković?
Petra Kvitova ili Ana Ivanović?
Dobrodošli na fudbalski stadion u Lilu, meč 1/4 finala Evropskog prvenstva između Češke i Srbije!
Aca Informacija

Crush

pre 8 godina

@(jzma, 16. septembar 2015 12:43)
Kako mislis nigdje medalje u nogometu? Podsjetio bih te da mi imamo broncu iz 1998. koja iako je bila davno ne znaci da ti daje za pravo da ju jednostavno izbrišeš :)
Drugo, mislim da je Domagoj bio više satiričan.
Treće, sretno večeras i ako pobjedi bolji onda ste u polu finalu, ali treba oprez jer ne pobjeđuje uvijek bolji, a upravo u tome i jest draž sporta :) pozdrav

antiDebil

pre 8 godina

Tex Willer

Dakle ti u celoj toj tvojoj priči ispadaš Aca Nikolić ???

Šta ja sve ovde neću da pročitam, prosto sam fasciniran !
Ti si pisao pre ovog prvenstva da Djordjević jeste autoritet ali da nije trener, ali ti si pisao ???

Bane

pre 8 godina

(Domagoj, 16. septembar 2015 12:02)

A kako će Česi protiv naše to je druže pitanje. Mi imamo pleja koji zna da razigrava verovatno će biti udvojen ali to onda ostavlja prostor drugima. Njima Saturanski će igrati verovatno 30+ minuta a protiv Markovića i Nedovića brzo će si ispuhati kako vi kažete. Ako igramo kako znamo neće biti problema u to sam uvrenen. Kao što sam bi o uveren da vi neće te proći osminu finala sve se to vidi na terenu nema laži nema prevere.

Poreklom iz Ceske

pre 8 godina

Istoriski gledano, Cesi nisu nimalo naivni.Osvojili su prvu medalju jos pre rata i bili su prvi posleratni prvaci Evrope. Kasnije ce osvojiti jos niz medalja, posto su prvih 10 - 15 godina posle rata, samo Sovjeti bili bolji od njih. Ne treba zaboraviti da su nas bas oni izbacili sa Evropskog prvenstva, tamo negde polovinom osamdesetih.Mislim da su tada osvojili bronzu.

Zurkolomac

pre 8 godina

Dobit će vas Češka 20 razlike. Ne možete protiv onakve obrane.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Domagoj, 16. septembar 2015 12:02)

HAHAHA, jos jedan iz one zemlje koja nikad nije imala pojma o basketu. Patnja, bol, cemer, jad, nemoc i beznadje...HAHAHAHA

Mare,NS

pre 8 godina

Hvala organizatorima sto nas od pocetka EP pripremaju za finale,tako sto nas stavljaju da igramo ovako `kasno`.
Pok. B.Copic,jos davno napisao:
ORLOVI RANO LETE,
a ovi shvatili bukvalno,pa `oce da nam ucine!
Bilo,kako bilo,jos danas imamo priliku da brusimo formu,a onda pocinje borba za medalje.
Cesi jesu dobri,ali nisu nas nivo,znaju to i oni.
Nece Sale dozvoliti opustanje,trazice ozbiljnost i ne ocekujem vece probleme.
Kosarka je ipak sport malo drugaciji od fudbala,suvi kvalitet vise dolazi do izrazaja,nema bunkera i po jedan kontranapad po poluvremenu,zabijes i pobedio si.
Kako stvari stoje i blizi se rasplet,postaje sve jasnije da ce se u 1/2 finalu naci `stare` kosarkaske evropske sile.
Mesta ima za samo cetiri,dva su vec zauzeta,mislim da je jedno sigurno nase,a za drugo neka se izbori bolji.
Nama je svejedno ko,jer se zna cilj.
Sam vrh!!!
IDEEEEMO!

Ajd sad

pre 8 godina

Ma dobijamo ovo sa 13 poena razlike bez problema. Da se igra prijateljska utakmica bilo bi 25 razlike, ali bice tvrdo zado sto smo protivnike previse digli u nebo. Plasimo se jednostavno od neuspeha vise nego sto smo sigurni u pobedu. A ne bi trebalo. Sale ce im vec uliti samopouzdalje I bice sve u redu. Caos.

djc-xxx

pre 8 godina

Kao kroz maglu, sećam se nekog davnog kiksa i poraza one velike reprezentacije Jugoslavije sa Draženom Petrovićem, protiv tadašnje Čehoslovačke... mislim u Madridu 1986., možda grešim...Nadam se da to nije loš predznak :-)To neka bude znak za dodatnu opreznost!

nex

pre 8 godina

Ljudi,Letonci su 3/4 bili egal sa Francuzima,cak su i vodili prilicno dugo. Razumete sta hocu da kazem.
Mnogo treba biti pametan i koncentrisan

Tex Willer

pre 8 godina

Prvo,čestitke Saletu i ekipi na dosadašnjim izvanrednim igrama i rezultatima.Želeo bih sada da se osvrnem na dosadašnji učinak Djordjevića na ovom prvenstvu.Pre EP sam ustvrdio da je Sale vrhunski autoritet ali da nije još uvek vrhunski trener. Studentskim rečnikom ispit za vrhunskog trenera se sastoji od 5 kolokvijuma, 3 pitanja i dipolomskog.Bez bar 2 kolokvijuma nema ispita /ide se kući/.Kolokvijumi -Španija 9 ; Nemačka 8;
Island 10 ; Turska 10 ; Italija 9 . Sa odličnim kolokvijumima dobija se i najlakše prvo pitanje Finska ocena 8.Drugo pitanje
srednje težine Češka.E sad srednje teška pitanja znaju da budu izuzetno nezgodna pa mnogi znaju da se i sapletu na njima. Nadam se da se to Saši neće dogoditi i da će ga pregrmeti sa lakoćom/mada biće gusto/.Daj bože da nakon toga usledi i treće,najteže pitanje,tj polufinale, bez obzira na protivnika IT ili LIT sasvim svejedno.Finale bi bio diplomski rad koji se nikada ne pada.Pobeda Rio + zlato 10 ; poraz Rio + srebro 10

Fighter

pre 8 godina

Česi su dostigli svoj maksimum u igri protiv Hrvata. Smatram da ce biti slican meč kao protiv Dinaca ili kao sinocni Francuska-Letonija. Litvanci prošli na mišiće, ali ukoliko se Valančijunas oporavio Barnjani mu neće moći ništa. Ipak spoljna linija Litvanije je veoma slaba. Jasikivičijus i Šiškauskas nemaju naslednike u ovoj generaciji. Fale mnogo i braća Lavrinovič, ali to je zemlja sa košarkaškim pedigreom i nikad ih ne bi trebalo otpisati. Ukoliko zaustave Galinarija ili Belinelija imaju šanse. Prednost dajem Italijanima. Mi dobijamo 8-13 razlike. Pozdrav

jzma

pre 8 godina

domagoj to sto vi ne znate da igrate kosarku to ne znaci da ne znamo i mi uostalom koji sport vi znate da igrate? kazete fudbal a nema nigde medalja? kazete rukomet nema nigde medalja vec 3 godine koji je to sport ?

AlCapone

pre 8 godina

Ovo volim kod objektivnih analiza. Nema prepotencije, nepostovanja protivnika. Svi imaju kvalitete i mane, uspone i padove, igrace razlicitih profila koji obavljaju svoje zadatke. Zato nam je kosarka i dobra jer imamo takav pristup.

Sasa Ozmo uvek pise dobre tekstove, da bi svi imali takav pristup.

Ajd sad

pre 8 godina

Ma dobijamo ovo sa 13 poena razlike bez problema. Da se igra prijateljska utakmica bilo bi 25 razlike, ali bice tvrdo zado sto smo protivnike previse digli u nebo. Plasimo se jednostavno od neuspeha vise nego sto smo sigurni u pobedu. A ne bi trebalo. Sale ce im vec uliti samopouzdalje I bice sve u redu. Caos.

Zurkolomac

pre 8 godina

Dobit će vas Češka 20 razlike. Ne možete protiv onakve obrane.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Domagoj, 16. septembar 2015 12:02)

HAHAHA, jos jedan iz one zemlje koja nikad nije imala pojma o basketu. Patnja, bol, cemer, jad, nemoc i beznadje...HAHAHAHA

AlCapone

pre 8 godina

Ovo volim kod objektivnih analiza. Nema prepotencije, nepostovanja protivnika. Svi imaju kvalitete i mane, uspone i padove, igrace razlicitih profila koji obavljaju svoje zadatke. Zato nam je kosarka i dobra jer imamo takav pristup.

Sasa Ozmo uvek pise dobre tekstove, da bi svi imali takav pristup.

nex

pre 8 godina

Ljudi,Letonci su 3/4 bili egal sa Francuzima,cak su i vodili prilicno dugo. Razumete sta hocu da kazem.
Mnogo treba biti pametan i koncentrisan

Kayser Soze

pre 8 godina

Češka ili Srbija?
Prag ili Beograd?
Plzen ili Novi Sad?
Vltava ili Morava?
Staropramen ili Jelen?
Jan Veseli ili Nemanja Bjelica?
Jan Koler ili Savo Milošević?
Tomaš Berdih ili Novak Đoković?
Petra Kvitova ili Ana Ivanović?
Dobrodošli na fudbalski stadion u Lilu, meč 1/4 finala Evropskog prvenstva između Češke i Srbije!
Aca Informacija

Tex Willer

pre 8 godina

Prvo,čestitke Saletu i ekipi na dosadašnjim izvanrednim igrama i rezultatima.Želeo bih sada da se osvrnem na dosadašnji učinak Djordjevića na ovom prvenstvu.Pre EP sam ustvrdio da je Sale vrhunski autoritet ali da nije još uvek vrhunski trener. Studentskim rečnikom ispit za vrhunskog trenera se sastoji od 5 kolokvijuma, 3 pitanja i dipolomskog.Bez bar 2 kolokvijuma nema ispita /ide se kući/.Kolokvijumi -Španija 9 ; Nemačka 8;
Island 10 ; Turska 10 ; Italija 9 . Sa odličnim kolokvijumima dobija se i najlakše prvo pitanje Finska ocena 8.Drugo pitanje
srednje težine Češka.E sad srednje teška pitanja znaju da budu izuzetno nezgodna pa mnogi znaju da se i sapletu na njima. Nadam se da se to Saši neće dogoditi i da će ga pregrmeti sa lakoćom/mada biće gusto/.Daj bože da nakon toga usledi i treće,najteže pitanje,tj polufinale, bez obzira na protivnika IT ili LIT sasvim svejedno.Finale bi bio diplomski rad koji se nikada ne pada.Pobeda Rio + zlato 10 ; poraz Rio + srebro 10

jzma

pre 8 godina

domagoj to sto vi ne znate da igrate kosarku to ne znaci da ne znamo i mi uostalom koji sport vi znate da igrate? kazete fudbal a nema nigde medalja? kazete rukomet nema nigde medalja vec 3 godine koji je to sport ?

Poreklom iz Ceske

pre 8 godina

Istoriski gledano, Cesi nisu nimalo naivni.Osvojili su prvu medalju jos pre rata i bili su prvi posleratni prvaci Evrope. Kasnije ce osvojiti jos niz medalja, posto su prvih 10 - 15 godina posle rata, samo Sovjeti bili bolji od njih. Ne treba zaboraviti da su nas bas oni izbacili sa Evropskog prvenstva, tamo negde polovinom osamdesetih.Mislim da su tada osvojili bronzu.

Fighter

pre 8 godina

Česi su dostigli svoj maksimum u igri protiv Hrvata. Smatram da ce biti slican meč kao protiv Dinaca ili kao sinocni Francuska-Letonija. Litvanci prošli na mišiće, ali ukoliko se Valančijunas oporavio Barnjani mu neće moći ništa. Ipak spoljna linija Litvanije je veoma slaba. Jasikivičijus i Šiškauskas nemaju naslednike u ovoj generaciji. Fale mnogo i braća Lavrinovič, ali to je zemlja sa košarkaškim pedigreom i nikad ih ne bi trebalo otpisati. Ukoliko zaustave Galinarija ili Belinelija imaju šanse. Prednost dajem Italijanima. Mi dobijamo 8-13 razlike. Pozdrav

Mare,NS

pre 8 godina

Hvala organizatorima sto nas od pocetka EP pripremaju za finale,tako sto nas stavljaju da igramo ovako `kasno`.
Pok. B.Copic,jos davno napisao:
ORLOVI RANO LETE,
a ovi shvatili bukvalno,pa `oce da nam ucine!
Bilo,kako bilo,jos danas imamo priliku da brusimo formu,a onda pocinje borba za medalje.
Cesi jesu dobri,ali nisu nas nivo,znaju to i oni.
Nece Sale dozvoliti opustanje,trazice ozbiljnost i ne ocekujem vece probleme.
Kosarka je ipak sport malo drugaciji od fudbala,suvi kvalitet vise dolazi do izrazaja,nema bunkera i po jedan kontranapad po poluvremenu,zabijes i pobedio si.
Kako stvari stoje i blizi se rasplet,postaje sve jasnije da ce se u 1/2 finalu naci `stare` kosarkaske evropske sile.
Mesta ima za samo cetiri,dva su vec zauzeta,mislim da je jedno sigurno nase,a za drugo neka se izbori bolji.
Nama je svejedno ko,jer se zna cilj.
Sam vrh!!!
IDEEEEMO!

djc-xxx

pre 8 godina

Kao kroz maglu, sećam se nekog davnog kiksa i poraza one velike reprezentacije Jugoslavije sa Draženom Petrovićem, protiv tadašnje Čehoslovačke... mislim u Madridu 1986., možda grešim...Nadam se da to nije loš predznak :-)To neka bude znak za dodatnu opreznost!

hjfhj

pre 8 godina

Kakvi bre Česi. Prolazna stanica,nešto jači trening.Nešto drugo sam hteo da napišem. Za mene je naša reprezentacija najbolja u Evropi, a nije važno koje će mesto osvojiti na prvenstvu. U svemu tome problem smo mi koji pišemo ove komentare i mi Srbi kao nacija. Razmaženi smo mnogo i ne priznajemo ni jednu drugu medalju osim zlatne.Ako vaterpolisti budu srebrni(nismo zadovoljni),ako su odbojkaši srebrni (nismo zadovoljni),ako je Ivana Španović treća (nismo zadovoljni).Ne shvatamo da mnoge zemlje imaju više registrovanih košarkaša,odbojkaša, vaterpolista.... nego mi stanovnika.

oer

pre 8 godina

Ne znam sta da mislim. Realno, sem Veselog, koji ima podrsku jos dvojice igraca, oni nemaju neku ekipu! Ako zaustavimo Veselog nece nas dobiti! Pa oni i nemaju centra u ekipi! Ubedljivo najvisi igrac im je Veseli sa 2.13cm a on nije ni klasicni centar!
1/4 finale je, s' toga pamet u glavu i ozbiljno od pocetka! Da je utakmica u grupama mislim da bi ih dobili 15-20razlike bez problema!

AJMOOO!!!

Rooney-utd

pre 8 godina

Ma kakav satoranski jeste dobar igrac,ali imamo markovica da ga stavi u dzep,ludi brat vesely je igracina,ali tu su Bjela i Bradulja tako da se ne brinem,srecno momci idemo po to zlato bre!!!

Crush

pre 8 godina

@(jzma, 16. septembar 2015 12:43)
Kako mislis nigdje medalje u nogometu? Podsjetio bih te da mi imamo broncu iz 1998. koja iako je bila davno ne znaci da ti daje za pravo da ju jednostavno izbrišeš :)
Drugo, mislim da je Domagoj bio više satiričan.
Treće, sretno večeras i ako pobjedi bolji onda ste u polu finalu, ali treba oprez jer ne pobjeđuje uvijek bolji, a upravo u tome i jest draž sporta :) pozdrav

Bane

pre 8 godina

(Domagoj, 16. septembar 2015 12:02)

A kako će Česi protiv naše to je druže pitanje. Mi imamo pleja koji zna da razigrava verovatno će biti udvojen ali to onda ostavlja prostor drugima. Njima Saturanski će igrati verovatno 30+ minuta a protiv Markovića i Nedovića brzo će si ispuhati kako vi kažete. Ako igramo kako znamo neće biti problema u to sam uvrenen. Kao što sam bi o uveren da vi neće te proći osminu finala sve se to vidi na terenu nema laži nema prevere.

veljko

pre 8 godina

Protiv "prljave" odbrane ne moze niko.Zato postoje sudije,licne greske,bonusi slobodna bacanja.E,sada iz nekog razloga sudije mogu malo da "zazmure" na takvu igru i eto problema! Sinoc su prvo Spancima gledali kroz prste,pa onda naravno i Francuskoj! Mogu samo da se nadam da ce nasi kosarkasi imati sudjenje bar 50%-50%.U protivnom,morali bi smo da odigramo zaista kvalitetnu utakmicu kako bi izbegli neizvesnu zavrsnicu.

miro split

pre 8 godina

Braćo Srbi osvetite našu žrtvu,ako vi ne zaustavite ove strašne Čehe, neće niko.Vidili ste i sami da su nas satrali gore nego Mongoli i Turci.

ferdinand

pre 8 godina

A sta ste se uhvatili tog nepisanog pravila? To je najveca glupost za koju mozete da se uhvatite. Pa pogledajte od '95. na ovano koliko smo puta pobedjivali iste reprezentacije i u grupama i u eliminacijama. Primer, Litvaniju u grupi i u finalu, sa sve Sabinisom, Marculjonisom, Karnisovasom i ostalima... Grke u grupi i u polufinalu, sa sve Janakisom, Fasulasom, Papanikolauom i ostalima i to pred domacom publikom. A o ostalim sampionatima od '97. na ovamo necu ni da nabrajam. Prosto to, nepisano pravilo ne postoji, mislim, tesko je pobediti jednu reprezentaciju dva puta... Nadjite u istorijatu da su mnogo vise pobedjivane dva puta iste reprezentacije nego sto se gubilo od njih u drugim utakmicama. Prosto to "nepisano pravilo" ne postoji ni kao nepisani. To su izmislili komentatori tipa, Denda, Dobrosav Gajic i slicni... Navodite proslo SP kao primer i nase poraze u grupu. Ti porazi su dosli kao rezultat slabije forme Srbije, u grupi, jer cinjenica da smo u toj fazi bili u losijoj formi od ostalih reprezentacija. A posle smo u eliminacijama dobili te iste Brazilce i Francuze jer smo mnogo podigli formu, a ne zato sto je njima bilo tesko da nas dobiju drugi put. A Grci, ko Grci, nasa stalna musterija, a njihovih 5-0 u grupi je smesno, kao i sad, jer im je grupa bila smesna.

antiDebil

pre 8 godina

Tex Willer

Dakle ti u celoj toj tvojoj priči ispadaš Aca Nikolić ???

Šta ja sve ovde neću da pročitam, prosto sam fasciniran !
Ti si pisao pre ovog prvenstva da Djordjević jeste autoritet ali da nije trener, ali ti si pisao ???

Safet sandzaklija (inace navijam za BiH)

pre 8 godina

Moja prognoza nakon 30 godina pracenja kosarke:
Dobicete Cesku sa oko 15 razlike i plasiracete se u polufinale sto je zaista dobar uspeh s obzirom da je bilo bar 6 jakih reprezentacija. Nakon toga, ako igrate polufinale sa Litvanijom, prognoziram pobedu i finale protiv Francuske koje cete najverovatnije izgubiti jer ce Francuzi tada odigrati svoj najbolji mec pred fantasticnom publikom, a i uz malu pomoc sudija. Medjutim ako u polufinalu dobijete Italiju umesto Litvanije, bice cupavo!!! Vec ste ih dobili jednom na ovom prvenstvu, a ja ne pamtim kada je na EP ili SP neka ekipa pobedila istog protivnika dva puta (osim SAD sa NBA vanzemaljcima, ali oni su neka druga prica). Dakle, igrate li protiv Italije u polufinalu ja prognoziram vas poraz, a vi lupajte minuse do mile volje, pa se citamo nakon polufinala!

NemanjaVac8

pre 8 godina

Kakvi bre Česi.Prolazna stanica,nešto jači trening.Nešto drugo sam hteo da napišem. Za mene je naša reprezentacija najbolja u Evropi,a nije važno koje će mesto osvojiti na prvenstvu.U svemu tome problem smo mi koji pišemo ove komentare i mi Srbi kao nacija.Razmaženi smo mnogo i ne priznajemo ni jednu drugu medalju osim zlatne.Ako vaterpolisti budu srebrni(nismo zadovoljni),ako su odbojkaši srebrni(nismo zadovoljni),ako je Ivana Španović treća(nismo zadovoljni).Ne shvatamo da mnoge zemlje imaju više registrovanih košarkaša,odbojkaša, vaterpolista.... nego mi stanovnika.
(hjfhj, 16. septembar 2015 14:02)
...
Ma nemoj.Pročitaj malo španske komentare na njihovim najpoznatijim portalima recimo za Nadala.Koliko ga pljuju to je strašno,a njihov najbolji sportista svih vremena.U sportu se od Sverne Koreje pa do Amerike generalno za pobede se aplaudira a za poraze zviždi.To je surovo pravilo sporta od kada on postoji i potreba publike da izrazi svoje mišljenje i utiče na nekakve promene,da učestvuje.Poštovanje nema mnogo veze sa tim stvarima.Poštuju Španci Nadala,poštuje zapadna publika Novaka,ali ipak pomenuta dvojica dobijaju zvižduke i zlurade komentare.Sport se sa aspekta publike igra za prvo mesto,za zlatnu medalju...Sve to jednog vrhunskog sportistu drži u tonusu i daje mu dodatni motiv.Ovo oko registrovanih ili neregistrovanih košarkaša je glupost.Litvanija ima manje, a Kina ima najviše.Litvanija je u poslednih 10 godina uspešnija od nas, a Kina je daleko neuspešnija.

Mirko

pre 8 godina

(Safet sandzaklija (inace navijam za BiH), 16. septembar 2015 14:23)


Ne bih da mracim ali si 100% u pravu za ovo sto si rekao u vezi Italije.
Plasim se tog eventualnog duela jer je to neko ne pisano pravilo koje se uglavnom desava.Svi znamo sta se desilo prosle godine na SP.

Prvo su nas dobili Brazilci, pa onda Francuzi u grupi a onda smo ih kad je to bilo najpotrebnije dobili i da nije bilo one lude serije od 10 uzastopnih trojki Francuza mislim da bi i oni otisli sa minusom od preko 20 poena kao i Brazil i Grcka koje smo razvalili.
Setite se Grcke posle 5-0 mi ih izbacimo, setite se Grcke na ovom EP 5-0 pa ispadnu od slozicete se ne bas toliko kvalitetne Spanije kao na nekim ranijim takmicenjima, gledajte nas posle 5-0 jedva smo prelomili Fince.Mislim to su neke stvari na koje nijedan kosarkas ili selekcija nisu imune.
Ako Italijani dobiju Litvance a mislim da su velike sanse za to plasim se da cemo igrati mec za bronzu i da cemo posle i taj mec izgubiti znajuci kako nasi reaguju na poraz u polufinalima (Turska 2010).Ako pak dobiju litvanci onda mozemo do finala a tamo je sve moguce jer ce biti ogroman pritisak na Francuzima, mada i oni igraju sa Spancima koji ce dati sve od sebe da im se revansiraju za poraz na svom terenu na SP prosle godine.

Raspisao sam se ali se slazem sa Safetom da cemo jako tesko dobiti Italijane i drugi put.I u prvoj je bilo tesko a Belineli im nije igrao na toj utakmici a znamo sta sve moze.
Mada i mi smo Srbi ludaci.

Aca Informacija

pre 8 godina

@Kayser Soze

Češka (navijački Srbija, za sve ostalo realno Češka)
Prag (jedan od najlepsih gradova u Evropi)
Plzen (Viktorija - Vojvodina)
Vltava (Bedrih Smetana vs. Miroslav Ilić)
Staropramen
mrtva trka
Savo (ipak je bio bolji od Jana)
Novak Đoković
Ana Ivanović (fizički izgled je ipak presudan)

zaključak:
Novak Đoković je toliko bolji od Tomaša Berdiha,
da sve ostalo pada u vodu i večeras dobijamo 20 razlike!

ćiro

pre 8 godina

Ej rodjaci, samo opusteno, bez ikakvog pljuvanja, odradice ovo momci. Mi u svakom slucaju dolazimo kuci s medaljom, ako je ne osvojimo, Simon ce ukrade!!!

pere

pre 8 godina

ja cu se iznenadit ne dobijete li 20 razkike . ovi pricaju ne mozes protiv onakve obrane , pa tesko ti branit onakav napad kakav smo mi imali daj loptu jednom igracu , a ostali stoje i gledaju

milošPG

pre 8 godina

Srbija ce sigurno biti u finale... A mislim da ce bez vecih problema preci Cesku...mislim da ce biti dvocifrena razlika na kraju ?

MII

pre 8 godina

Naravno pre svega moramo da uđemo borbeno i čvrsto bez podcenjivanja, nadam se da će naša igra doći do izražaja i da ćemo diktirati utakmicu u tom slučaju neće biti problema i za ubedljivu pobedu. Mi se pitamo i Česi mogu da urade nešto više samo ako im to dozvolimo, u tom slučaju bi i moglo biti neizvesno. Što bi rekao Muta:''Sve je to normalno'' i ''idemoo''! Idemoo SRBIJAAA!!!
Italijani su favoriti, ali sa Litvancima se nikada ne zna...

Safet sandzaklija (inace navijam za BiH)

pre 8 godina

Moja prognoza nakon 30 godina pracenja kosarke:
Dobicete Cesku sa oko 15 razlike i plasiracete se u polufinale sto je zaista dobar uspeh s obzirom da je bilo bar 6 jakih reprezentacija. Nakon toga, ako igrate polufinale sa Litvanijom, prognoziram pobedu i finale protiv Francuske koje cete najverovatnije izgubiti jer ce Francuzi tada odigrati svoj najbolji mec pred fantasticnom publikom, a i uz malu pomoc sudija. Medjutim ako u polufinalu dobijete Italiju umesto Litvanije, bice cupavo!!! Vec ste ih dobili jednom na ovom prvenstvu, a ja ne pamtim kada je na EP ili SP neka ekipa pobedila istog protivnika dva puta (osim SAD sa NBA vanzemaljcima, ali oni su neka druga prica). Dakle, igrate li protiv Italije u polufinalu ja prognoziram vas poraz, a vi lupajte minuse do mile volje, pa se citamo nakon polufinala!

Tex Willer

pre 8 godina

Prvo,čestitke Saletu i ekipi na dosadašnjim izvanrednim igrama i rezultatima.Želeo bih sada da se osvrnem na dosadašnji učinak Djordjevića na ovom prvenstvu.Pre EP sam ustvrdio da je Sale vrhunski autoritet ali da nije još uvek vrhunski trener. Studentskim rečnikom ispit za vrhunskog trenera se sastoji od 5 kolokvijuma, 3 pitanja i dipolomskog.Bez bar 2 kolokvijuma nema ispita /ide se kući/.Kolokvijumi -Španija 9 ; Nemačka 8;
Island 10 ; Turska 10 ; Italija 9 . Sa odličnim kolokvijumima dobija se i najlakše prvo pitanje Finska ocena 8.Drugo pitanje
srednje težine Češka.E sad srednje teška pitanja znaju da budu izuzetno nezgodna pa mnogi znaju da se i sapletu na njima. Nadam se da se to Saši neće dogoditi i da će ga pregrmeti sa lakoćom/mada biće gusto/.Daj bože da nakon toga usledi i treće,najteže pitanje,tj polufinale, bez obzira na protivnika IT ili LIT sasvim svejedno.Finale bi bio diplomski rad koji se nikada ne pada.Pobeda Rio + zlato 10 ; poraz Rio + srebro 10

Mirko

pre 8 godina

(Safet sandzaklija (inace navijam za BiH), 16. septembar 2015 14:23)


Ne bih da mracim ali si 100% u pravu za ovo sto si rekao u vezi Italije.
Plasim se tog eventualnog duela jer je to neko ne pisano pravilo koje se uglavnom desava.Svi znamo sta se desilo prosle godine na SP.

Prvo su nas dobili Brazilci, pa onda Francuzi u grupi a onda smo ih kad je to bilo najpotrebnije dobili i da nije bilo one lude serije od 10 uzastopnih trojki Francuza mislim da bi i oni otisli sa minusom od preko 20 poena kao i Brazil i Grcka koje smo razvalili.
Setite se Grcke posle 5-0 mi ih izbacimo, setite se Grcke na ovom EP 5-0 pa ispadnu od slozicete se ne bas toliko kvalitetne Spanije kao na nekim ranijim takmicenjima, gledajte nas posle 5-0 jedva smo prelomili Fince.Mislim to su neke stvari na koje nijedan kosarkas ili selekcija nisu imune.
Ako Italijani dobiju Litvance a mislim da su velike sanse za to plasim se da cemo igrati mec za bronzu i da cemo posle i taj mec izgubiti znajuci kako nasi reaguju na poraz u polufinalima (Turska 2010).Ako pak dobiju litvanci onda mozemo do finala a tamo je sve moguce jer ce biti ogroman pritisak na Francuzima, mada i oni igraju sa Spancima koji ce dati sve od sebe da im se revansiraju za poraz na svom terenu na SP prosle godine.

Raspisao sam se ali se slazem sa Safetom da cemo jako tesko dobiti Italijane i drugi put.I u prvoj je bilo tesko a Belineli im nije igrao na toj utakmici a znamo sta sve moze.
Mada i mi smo Srbi ludaci.

Kayser Soze

pre 8 godina

Češka ili Srbija?
Prag ili Beograd?
Plzen ili Novi Sad?
Vltava ili Morava?
Staropramen ili Jelen?
Jan Veseli ili Nemanja Bjelica?
Jan Koler ili Savo Milošević?
Tomaš Berdih ili Novak Đoković?
Petra Kvitova ili Ana Ivanović?
Dobrodošli na fudbalski stadion u Lilu, meč 1/4 finala Evropskog prvenstva između Češke i Srbije!
Aca Informacija

Ajd sad

pre 8 godina

Ma dobijamo ovo sa 13 poena razlike bez problema. Da se igra prijateljska utakmica bilo bi 25 razlike, ali bice tvrdo zado sto smo protivnike previse digli u nebo. Plasimo se jednostavno od neuspeha vise nego sto smo sigurni u pobedu. A ne bi trebalo. Sale ce im vec uliti samopouzdalje I bice sve u redu. Caos.

hjfhj

pre 8 godina

Kakvi bre Česi. Prolazna stanica,nešto jači trening.Nešto drugo sam hteo da napišem. Za mene je naša reprezentacija najbolja u Evropi, a nije važno koje će mesto osvojiti na prvenstvu. U svemu tome problem smo mi koji pišemo ove komentare i mi Srbi kao nacija. Razmaženi smo mnogo i ne priznajemo ni jednu drugu medalju osim zlatne.Ako vaterpolisti budu srebrni(nismo zadovoljni),ako su odbojkaši srebrni (nismo zadovoljni),ako je Ivana Španović treća (nismo zadovoljni).Ne shvatamo da mnoge zemlje imaju više registrovanih košarkaša,odbojkaša, vaterpolista.... nego mi stanovnika.

Crush

pre 8 godina

@(jzma, 16. septembar 2015 12:43)
Kako mislis nigdje medalje u nogometu? Podsjetio bih te da mi imamo broncu iz 1998. koja iako je bila davno ne znaci da ti daje za pravo da ju jednostavno izbrišeš :)
Drugo, mislim da je Domagoj bio više satiričan.
Treće, sretno večeras i ako pobjedi bolji onda ste u polu finalu, ali treba oprez jer ne pobjeđuje uvijek bolji, a upravo u tome i jest draž sporta :) pozdrav

jzma

pre 8 godina

domagoj to sto vi ne znate da igrate kosarku to ne znaci da ne znamo i mi uostalom koji sport vi znate da igrate? kazete fudbal a nema nigde medalja? kazete rukomet nema nigde medalja vec 3 godine koji je to sport ?

Fighter

pre 8 godina

Česi su dostigli svoj maksimum u igri protiv Hrvata. Smatram da ce biti slican meč kao protiv Dinaca ili kao sinocni Francuska-Letonija. Litvanci prošli na mišiće, ali ukoliko se Valančijunas oporavio Barnjani mu neće moći ništa. Ipak spoljna linija Litvanije je veoma slaba. Jasikivičijus i Šiškauskas nemaju naslednike u ovoj generaciji. Fale mnogo i braća Lavrinovič, ali to je zemlja sa košarkaškim pedigreom i nikad ih ne bi trebalo otpisati. Ukoliko zaustave Galinarija ili Belinelija imaju šanse. Prednost dajem Italijanima. Mi dobijamo 8-13 razlike. Pozdrav

Poreklom iz Ceske

pre 8 godina

Istoriski gledano, Cesi nisu nimalo naivni.Osvojili su prvu medalju jos pre rata i bili su prvi posleratni prvaci Evrope. Kasnije ce osvojiti jos niz medalja, posto su prvih 10 - 15 godina posle rata, samo Sovjeti bili bolji od njih. Ne treba zaboraviti da su nas bas oni izbacili sa Evropskog prvenstva, tamo negde polovinom osamdesetih.Mislim da su tada osvojili bronzu.

Zurkolomac

pre 8 godina

Dobit će vas Češka 20 razlike. Ne možete protiv onakve obrane.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Domagoj, 16. septembar 2015 12:02)

HAHAHA, jos jedan iz one zemlje koja nikad nije imala pojma o basketu. Patnja, bol, cemer, jad, nemoc i beznadje...HAHAHAHA

AlCapone

pre 8 godina

Ovo volim kod objektivnih analiza. Nema prepotencije, nepostovanja protivnika. Svi imaju kvalitete i mane, uspone i padove, igrace razlicitih profila koji obavljaju svoje zadatke. Zato nam je kosarka i dobra jer imamo takav pristup.

Sasa Ozmo uvek pise dobre tekstove, da bi svi imali takav pristup.

nex

pre 8 godina

Ljudi,Letonci su 3/4 bili egal sa Francuzima,cak su i vodili prilicno dugo. Razumete sta hocu da kazem.
Mnogo treba biti pametan i koncentrisan

NemanjaVac8

pre 8 godina

Kakvi bre Česi.Prolazna stanica,nešto jači trening.Nešto drugo sam hteo da napišem. Za mene je naša reprezentacija najbolja u Evropi,a nije važno koje će mesto osvojiti na prvenstvu.U svemu tome problem smo mi koji pišemo ove komentare i mi Srbi kao nacija.Razmaženi smo mnogo i ne priznajemo ni jednu drugu medalju osim zlatne.Ako vaterpolisti budu srebrni(nismo zadovoljni),ako su odbojkaši srebrni(nismo zadovoljni),ako je Ivana Španović treća(nismo zadovoljni).Ne shvatamo da mnoge zemlje imaju više registrovanih košarkaša,odbojkaša, vaterpolista.... nego mi stanovnika.
(hjfhj, 16. septembar 2015 14:02)
...
Ma nemoj.Pročitaj malo španske komentare na njihovim najpoznatijim portalima recimo za Nadala.Koliko ga pljuju to je strašno,a njihov najbolji sportista svih vremena.U sportu se od Sverne Koreje pa do Amerike generalno za pobede se aplaudira a za poraze zviždi.To je surovo pravilo sporta od kada on postoji i potreba publike da izrazi svoje mišljenje i utiče na nekakve promene,da učestvuje.Poštovanje nema mnogo veze sa tim stvarima.Poštuju Španci Nadala,poštuje zapadna publika Novaka,ali ipak pomenuta dvojica dobijaju zvižduke i zlurade komentare.Sport se sa aspekta publike igra za prvo mesto,za zlatnu medalju...Sve to jednog vrhunskog sportistu drži u tonusu i daje mu dodatni motiv.Ovo oko registrovanih ili neregistrovanih košarkaša je glupost.Litvanija ima manje, a Kina ima najviše.Litvanija je u poslednih 10 godina uspešnija od nas, a Kina je daleko neuspešnija.

antiDebil

pre 8 godina

Tex Willer

Dakle ti u celoj toj tvojoj priči ispadaš Aca Nikolić ???

Šta ja sve ovde neću da pročitam, prosto sam fasciniran !
Ti si pisao pre ovog prvenstva da Djordjević jeste autoritet ali da nije trener, ali ti si pisao ???

Mare,NS

pre 8 godina

Hvala organizatorima sto nas od pocetka EP pripremaju za finale,tako sto nas stavljaju da igramo ovako `kasno`.
Pok. B.Copic,jos davno napisao:
ORLOVI RANO LETE,
a ovi shvatili bukvalno,pa `oce da nam ucine!
Bilo,kako bilo,jos danas imamo priliku da brusimo formu,a onda pocinje borba za medalje.
Cesi jesu dobri,ali nisu nas nivo,znaju to i oni.
Nece Sale dozvoliti opustanje,trazice ozbiljnost i ne ocekujem vece probleme.
Kosarka je ipak sport malo drugaciji od fudbala,suvi kvalitet vise dolazi do izrazaja,nema bunkera i po jedan kontranapad po poluvremenu,zabijes i pobedio si.
Kako stvari stoje i blizi se rasplet,postaje sve jasnije da ce se u 1/2 finalu naci `stare` kosarkaske evropske sile.
Mesta ima za samo cetiri,dva su vec zauzeta,mislim da je jedno sigurno nase,a za drugo neka se izbori bolji.
Nama je svejedno ko,jer se zna cilj.
Sam vrh!!!
IDEEEEMO!

Bane

pre 8 godina

(Domagoj, 16. septembar 2015 12:02)

A kako će Česi protiv naše to je druže pitanje. Mi imamo pleja koji zna da razigrava verovatno će biti udvojen ali to onda ostavlja prostor drugima. Njima Saturanski će igrati verovatno 30+ minuta a protiv Markovića i Nedovića brzo će si ispuhati kako vi kažete. Ako igramo kako znamo neće biti problema u to sam uvrenen. Kao što sam bi o uveren da vi neće te proći osminu finala sve se to vidi na terenu nema laži nema prevere.

Rooney-utd

pre 8 godina

Ma kakav satoranski jeste dobar igrac,ali imamo markovica da ga stavi u dzep,ludi brat vesely je igracina,ali tu su Bjela i Bradulja tako da se ne brinem,srecno momci idemo po to zlato bre!!!

Aca Informacija

pre 8 godina

@Kayser Soze

Češka (navijački Srbija, za sve ostalo realno Češka)
Prag (jedan od najlepsih gradova u Evropi)
Plzen (Viktorija - Vojvodina)
Vltava (Bedrih Smetana vs. Miroslav Ilić)
Staropramen
mrtva trka
Savo (ipak je bio bolji od Jana)
Novak Đoković
Ana Ivanović (fizički izgled je ipak presudan)

zaključak:
Novak Đoković je toliko bolji od Tomaša Berdiha,
da sve ostalo pada u vodu i večeras dobijamo 20 razlike!

djc-xxx

pre 8 godina

Kao kroz maglu, sećam se nekog davnog kiksa i poraza one velike reprezentacije Jugoslavije sa Draženom Petrovićem, protiv tadašnje Čehoslovačke... mislim u Madridu 1986., možda grešim...Nadam se da to nije loš predznak :-)To neka bude znak za dodatnu opreznost!

veljko

pre 8 godina

Protiv "prljave" odbrane ne moze niko.Zato postoje sudije,licne greske,bonusi slobodna bacanja.E,sada iz nekog razloga sudije mogu malo da "zazmure" na takvu igru i eto problema! Sinoc su prvo Spancima gledali kroz prste,pa onda naravno i Francuskoj! Mogu samo da se nadam da ce nasi kosarkasi imati sudjenje bar 50%-50%.U protivnom,morali bi smo da odigramo zaista kvalitetnu utakmicu kako bi izbegli neizvesnu zavrsnicu.

MII

pre 8 godina

Naravno pre svega moramo da uđemo borbeno i čvrsto bez podcenjivanja, nadam se da će naša igra doći do izražaja i da ćemo diktirati utakmicu u tom slučaju neće biti problema i za ubedljivu pobedu. Mi se pitamo i Česi mogu da urade nešto više samo ako im to dozvolimo, u tom slučaju bi i moglo biti neizvesno. Što bi rekao Muta:''Sve je to normalno'' i ''idemoo''! Idemoo SRBIJAAA!!!
Italijani su favoriti, ali sa Litvancima se nikada ne zna...

oer

pre 8 godina

Ne znam sta da mislim. Realno, sem Veselog, koji ima podrsku jos dvojice igraca, oni nemaju neku ekipu! Ako zaustavimo Veselog nece nas dobiti! Pa oni i nemaju centra u ekipi! Ubedljivo najvisi igrac im je Veseli sa 2.13cm a on nije ni klasicni centar!
1/4 finale je, s' toga pamet u glavu i ozbiljno od pocetka! Da je utakmica u grupama mislim da bi ih dobili 15-20razlike bez problema!

AJMOOO!!!

miro split

pre 8 godina

Braćo Srbi osvetite našu žrtvu,ako vi ne zaustavite ove strašne Čehe, neće niko.Vidili ste i sami da su nas satrali gore nego Mongoli i Turci.

ferdinand

pre 8 godina

A sta ste se uhvatili tog nepisanog pravila? To je najveca glupost za koju mozete da se uhvatite. Pa pogledajte od '95. na ovano koliko smo puta pobedjivali iste reprezentacije i u grupama i u eliminacijama. Primer, Litvaniju u grupi i u finalu, sa sve Sabinisom, Marculjonisom, Karnisovasom i ostalima... Grke u grupi i u polufinalu, sa sve Janakisom, Fasulasom, Papanikolauom i ostalima i to pred domacom publikom. A o ostalim sampionatima od '97. na ovamo necu ni da nabrajam. Prosto to, nepisano pravilo ne postoji, mislim, tesko je pobediti jednu reprezentaciju dva puta... Nadjite u istorijatu da su mnogo vise pobedjivane dva puta iste reprezentacije nego sto se gubilo od njih u drugim utakmicama. Prosto to "nepisano pravilo" ne postoji ni kao nepisani. To su izmislili komentatori tipa, Denda, Dobrosav Gajic i slicni... Navodite proslo SP kao primer i nase poraze u grupu. Ti porazi su dosli kao rezultat slabije forme Srbije, u grupi, jer cinjenica da smo u toj fazi bili u losijoj formi od ostalih reprezentacija. A posle smo u eliminacijama dobili te iste Brazilce i Francuze jer smo mnogo podigli formu, a ne zato sto je njima bilo tesko da nas dobiju drugi put. A Grci, ko Grci, nasa stalna musterija, a njihovih 5-0 u grupi je smesno, kao i sad, jer im je grupa bila smesna.

ćiro

pre 8 godina

Ej rodjaci, samo opusteno, bez ikakvog pljuvanja, odradice ovo momci. Mi u svakom slucaju dolazimo kuci s medaljom, ako je ne osvojimo, Simon ce ukrade!!!

milošPG

pre 8 godina

Srbija ce sigurno biti u finale... A mislim da ce bez vecih problema preci Cesku...mislim da ce biti dvocifrena razlika na kraju ?

pere

pre 8 godina

ja cu se iznenadit ne dobijete li 20 razkike . ovi pricaju ne mozes protiv onakve obrane , pa tesko ti branit onakav napad kakav smo mi imali daj loptu jednom igracu , a ostali stoje i gledaju