Subota, 05.09.2015.

22:51

Hrvatima lokalni derbi, povreda Bogdanovića

Košarkaši Hrvatske savladali su Sloveniju 80:73 (17:23, 27:15, 21:16, 15:19), uz povredu prve zvezde tima Bojana Bogdanovića, u prvom kolu Evrobasketa.

Izvor: AK

Hrvatima lokalni derbi, povreda Bogdanoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Srbija

pre 8 godina

@heja heja
@Davor
Sad ce da vidimo ko je pametan,a ko glup.Prvo SP i EP su takoodje bitna inace ih niko ne bi shvato za ozbiljno.A na SP i EP u svim sportovima kada se sabere Srbija ima mnogo vise medalja.Srbija je u skoro svim ekipnim sportovima bila prvak evrope i sveta,za razliku od vas.Zato nemoj da pricas napamet i da lazes.Hoces da kazs i da evropske i greu Bakuu nisu bile bitne,mozda zato sto smo tu imali vise medalja.Partizan ima 7 titula prvaka evrope u vaterpolu,isto kao mladost.I za vaterpolo nije mozda nego je sigurno da imamo vise medalja od vas.Pa mi od rastanka sa CG imamo vise medalja u vaterpolu,nego vi od raspada juge.Smesna odbojka,tu odbojku igra mnogo vise zemalja od rukometa,a zarade su iste negde cak i vece nego u rukometu.Pa na Sp u odbojci u Poljskoj prosle godine,na otvaranju meca izmedju nas i Poljske bilo je 60000 ljudi,el znas kada ce toliko biti u rukometu.Ili kada nasa odbojkaska reprezentacija gostuje Brazilu ili Kubi ima najmanje 20000 ljudi.Kazes duuplo ste jaci od nas,a ovamo mi jaci u kosarci,vaterpolu,tenisu i odbojci,sta vama ostaje fudbal(izgubili ste od Norveske 2-0 i najverovatnije idete u baraz),i rukomet i to samo muski,jer kod zena smo mi bolji.A cak i u tom rukometu imamo pobede protiv vas.Kosarka tu se najbolje vidi nasa dominacija u ABA ligi,a poslednjih godina imamo i bolje rezultate u Evroligi.

SAMO SRBIJA!!!!!!!!

pre 8 godina

@Davor
@heja heja
Tenis:nije Djokovic mogao sam dA vas pobedi,kada smo igrali protiv vas,2010 u Splitu 1-4 za nas i 2015 5-0 za nas.Fed cup ove godine 2-0 za nas.Jos boli ono 11-4.Dobili vas u vaterpolu u dva finala za redom.Pricas o fudbalu i rezultati pokazuju da ste bolji,ali Srbija do 21 god. ima 2 srebra,do 19 1 zlato i do 20 zlato.Milorad Cavic je najbolji plivac sa ovih prostora.Vas dinamo ce se opet sramotiti i LS ove godine.Partizan je 2 puta igrao LS i nijednom se nije osramotio.Zvezda je bila prvak Evrope i Sveta.A ti moli Boga da nam se ne sretnu reprezentacije,inace bice kao po obicaju.Pa imate samo jednu pobedu protiv nas i to iz prijateljske.Davore ocigledno nisi upucen da nasi poslednjih godina redovno osvajaju medalje u veslanju i na EP i na SP.A tek kajakasi i kanuisti.Oni osvajaju od 5-10 medalja na prvenstvima.Pricas o atletici,za sada imate malo vise medalja,ali zaboravljas,da su Spanovicka,Kolasinac i Bekric visestruki osvajaci sa EP i SP prvenstava.U rvanju smo takodje dobri,kao i tkvondou.O streljastvu i plivanju i ne treba da pricam,tu imamo medalje sa svih takmicenja.

kralj

pre 8 godina

Za sve Srbe i hrvate koji se svadjaju u vezi toga ko je bolji u ostalim sportovima:http://www.index.hr/forum/65/nogomet/tema/297494/i-ko-je-ono-bolji-.aspx
Ovde se navedene statistike u prvih pet sportova(fudbal,kosarka,vaterpolo,rukomet i odbojka)
Inace te statistike je postavio hrvat,simpatican mladic.

zvezdas

pre 8 godina

@shonarama...spomonjes i zene? One su stvarno vazne u tome haha. Sto de tice individualnih sportova? Pa vidili smo zadnjih 20 godina na Olimpijadama ko ima najvise medalja. Od 1996(vi jos i sa Crnom Gorom) vas deremo. Zimse igre? Pa o tome necemo da pricamo. Sama Janica Kostelic ima vise medalja nego svi srpski sportasi skupa. Kod vas zimski sportovi ne postoje. Vidi ti veslanje? Koliko medalja imate? Braca Skelin i Valent Sinkovic i tu imaju vise medalja nego svi vasi skupa. A kad vec govoris o tim vodnim sportovima jedno ime: Marina Ljubek, oh oprosti vi to vidite Kao srpsko odlicje(komedija kako prisvajate) borilacki sportovi? Jedan dole se usudio to spomenuti. Parlov, Banes, Mavrovic, Cikatic(ovaj ima vise pojasa, naslova od svih srpskih boraca skupa i Jos za 50 godina) a gdje je jos Mirko Filipovic. O Hrgovicu necu koji je prvak u amaterskom boksku. Atletika? Govorili ste osvajamo vise medalja. Sandra Perkovic ima vise medalja nego vi za 50 godina u buducnosti. Vlasic necu spomenuti(teska blamaza za vas) vaterpolo? Mislis na Jug i Mladost? Skupa vise trofeja nego svi vasi. Kosarka? Srdacan pozdrav iz Cibone i Jugoplastike. Evo Kukoc vam salje pozdrave:) pozdravlja vas i Dinamo iz lige prvaka.
(Davor, 6. septembar 2015 01:53)

Dodji na marakanu da bacis pogled na ,,usatog".

lerma

pre 8 godina

citao sam super strip na portalu stripovi, Balkanski gen. kada bi ste se bar jednom istrebili do kraja, pa da mi normalni nastavimo da zivimo. samo sto nas i ne bi ostalo puno.

Bez hematoma

pre 8 godina

Nadam se da Bogdanovic nema potres mozga, jer je tako udario glavu da mi se ucinilo da ce se onesvestiti. Jedno je povreda ekstremiteta, ali glava je mnogo gadna stvar. Valjda nije nista strasno. Brz oporavak.

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Najveću godišnju platu u rukometnoj ligi iz Njemačke ima Marko Vujin u Kilu sa 450'000 €, Nikola Karabatić ima godišnju platu od 270'829 €

Aleksandar Šapić u Šturmu iz Čehova 300'000 €, a da ne pričamo o vaterpolistima u Italiji, Španiji, Grčkoj, Turskoj ili Mađarskoj. I koji je sada to sport amaterski pored drugog ?

A Giba brazilski odbojkaš, zarađuje skoro milion € u Odinstovu.

Rukomet igraju Kil, Gumersbach, Monpelje, Šafhauzen,
a vaterpolo Barselona, Istanbul, Berlin, Atina, Zagreb, Rijeka, Beograd

Blek - Chicago

pre 8 godina

B92 molim vas. Prestanite da objavljujete kometare ljudi koji broje krvna zrnca košarkašima. Sve su vam to trolovi koji nemaju sopstvene živote nego svoje frustracije stavljaju na vaš ( I naš websajt)..

heja heja

pre 8 godina

@darkolopare
care zna se da su olimpijske igre vrhunac svakog sportasa a ti se tjesi da izmedu ima prvenstava itd ima naravno i kako god uzmes zbrojis oduzmes djelis radi sta hoces hrvatska opet ima duplo vise medalja. a vaterpolo i rukomet nemoj usporedivat molim te pa na finalu sv prvenstva u vaterpolu bazen nije pun i o cem da mi pricamo ?? pa pogledaj u rukometu nagrade i novcane fondove kako u klupskom tako i u reprezenativnom pa ces vidit da je vaterpolo amateraki sport ako ga usporedis s rukometom. i ako si zapeo za taj vaterpolo mozda imate vise medalja kao repka iako hrvatska repka je osvojila u vaterpolu sve sta se moglo osvojit, u klupskom su jug i mladost barca i real za sve pogotovo mladost.. i opet ponavljam to je sport prakticki amaterski nema publike nema novca klubovi svi zivotare itd izuzev talijana oni imaju nesto love

Sg

pre 8 godina

@dokazite da ste kao...Prvo i najvaznije imamo dušu, a vi nemate.Sta vam vredi more kad ste mrtvuljavi.Mi imamo Exit, Guču, Beograd gde se dolazi za provod.Uostalom imamo sve sto vi nemate.Zato možete da nam pljucnete pod prozor.

Uncle Phil

pre 8 godina

Bogdanovic,Saric,Tomic... i Dragic,Joksimovic...Sve Hrvat do Hrvata,sve Slovenac do Slovenca!Hahahahahah

Ti se bavis komedijom inace u zivotu?? Sarici i Tomici su svi redom Hrvati, i oni s tim prezimenima medju Srbima imaju hrvatsko porijeklo. Sto se tice kosarke, mozemo igrat spsolutno sa svakime na ovom prvenstvu (a da se kojim slucajem nokaut faza igra u Hrvatskoj, protiv svakog bi bili i favoriti), naravno kompletni (s Bojanom), a Srbiji bojim da se crno pise ako se ponovno sretnu sa Spanjolcima s obzirom na ono nepisano pravilo da je jako tesko dva puta istu ekipu (podjednake kvalitete) dobiti na jednom turniru. Sutra bez Bojana vjerojatno gubimo od Grka ali vaznije je ne riskirati njegovo stanje.

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Mislim nema se tu šta rapspravljati sa Hrvatima, kada neko počne da tvrdi da se odbojka ne prati ili da je marginalan sport. Samo 4 zemlje prate vaterpolo, pa koliko onda prate rukomet po toj logici. I u rukometu imaju samo Francuzi, Danci, Hrvati i Španci, pa ponekad uspije Srbija, Slovenija, Poljska i Njemačka da se umiješaju. A u vaterpolu su Srbi, Mađari i Talijani konstatni, pa dođu zemlje poput SAD-a, Španije, Bazila, Njemačke, Australije, uglavnom radi se o velikim zemljama, a u rukometu Skandinavci, Balkanci i Francuska, gdje je tu sada Italija na primjer ili SAD ? Rukomet je samo u evropi popularan.
A što se tiče medalja, ne možete selektivno brojati medalje, između olimpjskih ciklusa ima prvenstava i one se broje. I Kostelićima svaka čast, ali više od pola svijeta nema snijega, odakle im mogućnost da treniraju skijanje ?
I Andersson je švedsko prezime to negiraju ni Danci niti Norvežani i ne nosi skoro niko od drugih naroda to ime.
A Tomići, Bogdanovići i Popovići jesu srpska prezimena, Kako to da su Bogdanovići, Tomići svi porijeklom iz Krajine ili Bosne, baš tamo gdje su Srbi prije bili ? Zašto nema Tomića ili Popovića u Rijeci ili Zagrebu ?

serbia25000BC

pre 8 godina

Jeste naš , ali igra za njih … to ti je život - nove granice i …..
(Billy PITON

Da naravno da je vaš al ne može zapast u vas pa se spustio na tu razinu da igra sa Srbiju B
Da vam je zemlja velika koliki su vam kompleksi mozda bi i bili do ''Tokija''

puca mi ....

pre 8 godina

Presece me kad procitah za povredu Bogdanovica pomislih na naseg dobro je. (fanatik de football, 6. septembar 2015 00:13) Jeste naš , ali igra za njih … to ti je život - nove granice i ….. (Billy PITON Nama Hrvatima je drago da nas sve smatrate vašima. I naš Đoković isto tako kaže, samo kad ga ne čujete. Kaže da nije opterečen time što je Hrvat pa dozvoljava da ga zovete srbendom i slično.
(Bogdanović, 06. septembar 2015 01:04)

Cujes ti kako nesto puca? Aj pogodi sta to puca.

Hrvat-Dalmoš

pre 8 godina

Tužni su ovi svi komentari, baš tužni, i sa hrvatske i srpske strane. Ja bi prvo postavija jedno pitanje mojim Hrvatima, što niste niti jedan komentar ostavili na hrvatskom portalu u ovoj pobjedi a ovdje sve praše od vas komentari? To je prvo.

A drugo: onome dotičnom liku koji je rekao da kakvi su to Hrvati Šarić, Tomić, pa eto upravo takvi, 90% Tomića su Hrvati, prezime nastalo od Tome, Šarića ima Hrvata koliko i Srba a rekao bi puno više Hrvata, a meni nije jasno to vaše brojanje zrnaca, i sa hrvatske i srpske strane.

Ante Tomić je čisti Hrvat, kao i Bojan Bogdanović, problem i Hrvata i Srba je taj što umjesto naše sličnosti pretvarate u užase i to kontinuirano radite. Imate primjerice Švedsko prezime ANDERSON, a u isto vrijeme Andersona ima Norvežana i Danaca koliko oćete, zašto? Jer su to tri NACIJE/PLEMENA istog podrijetla, kao što su i Hrvati i Srbi dvije nacije/plemena istog podrijetla, ali mi smo daleko od Skandinavaca po svemu, stvarno je ovo sve tužno.

A vi ako mi ne objavite ovaj komentar onda vam "mnogo hvala", jer ako ovim šovinistima objavljujete (šovinistima sa obe strane), onda ne znam što moj ne bi. Pozdrav svim normalnima.

shonerama

pre 8 godina

@Marinello
A sto igrate onda na ovom EP ako vam je kosarka zenski sport,el su za vas svi sportovi zenski zato sto tu nemate uspeha.Tako cete i za fudbal za neku godinu,ako i tu oslabite.Pogledaj samo koliko jakih imena igra na ovom EP.Kada bi od njih napravio jednu dobru ekipu mislis da bi ih sigurno dobili ameri?

video kaseta

pre 8 godina

Vjerojatno se još nisi oporavio od onog masakra u maksimiru. Ipak je nogomet sport a ne ova nježna igra di se igrači ne smiju ni približiti jedan drugom. Nisam već dugo gledao europsku košarku do danas i mogu reći da je ovo europsko suđenje totalno uništilo taj sport u kojem se sudi svaki dodir i sudac može raditi doslovno što želi. Tko prati NBA vidi da su to postala dva različita sporta a to se vidjelo najviše i u finalu SP-a. E ono je bilo masakriranje.
(Ja, 5. septembar 2015 23:54)

Eh pa sad..Nzm na sta tacno mislis kad kazes da je kosarka nezan sport(inace od fudbala sigurno nije neznija),da li mislis na grube sportove tipa boks,ultimejt fajt itd ili na sportove gde je potrebna snaga kao sto su kosarka,vaterpolo,rukomet?Jedno je sigurno a to je da vas u vaterpolu i u kosarci dobijamo kad god stignemo a u tim borilackim sportovima konstantno dobijate batine od nas tako da kako god da okrenes lose vam se pise.

shonerama

pre 8 godina

@dokažite da ste kao i naši portali i objavite
Bas si me nasmejao.Na tu vasu jednu medalju u muskom sportu idu tri srpske.Ne brini ti mi cemo ovojiti zlato na OI u vaterpolu,a ves sada imamo u tom sportu mnogo vise medalja od vas.Cinjenice su da poslednjih godina u kojem god sportu i u muskim i u zenskim kategorijama da se sretnemo deremo vas.Evo samo ove godine Davis cup 5-0 za nas.Fed Cup 2-0 za nas.Vaterpolo nase pobede u finalima SL i SP protiv vas.Pobeda zenske kosarkaske reprezentacije na EP protiv vas koje smo kasnije osvojili.Mi smo na privim EI u Bakuu osvojili vise medalja od vas.Idividualno osvajamo medalje u plivanju,streljastvu,tekvondou,rvanju,veslanju,atletici,kakaku i kanuu.Pa Troicki je dobio Cilica dva puta ove godine.A vaseg talenta Corica su Troicki i Lajovic razvalili.Tako da ne znam ko je u cijoj senci,ali znam da treba da molis Boga da se ne sretnemo na ovom EP inace bice kao i po obicaju.Pa vi cak ne mozete da nas dobijete u prijatljskim.

Verovali ili ne

pre 8 godina

(dokažite da ste kao i naši portali i objavite, 6. septembar 2015 00:33)

Odlican komentar.
Vi ste poznati po tome,sto imate odlicnu zensku momcad u svim sportovima!

Harambasa81

pre 8 godina

@Billy Piton
Bogdanovic jeste naš , ali igra za njih … to ti je život - nove granice i ….. "

Bogdanovica nije srbin vec Hrvat,katolik, rodjeni Mostarac, Hercegovac. Otac Mario mu je bio u HVO!! Karijeru je zapoceo u hrvatskom klubu Zrinjski Mostar itd itd.. Ne lupetaj

Erceg, Kalinic,Stimac, Bjelica !!

heja heja

pre 8 godina

@shonerama
ajmo ovak pametnjakovicu dakle
HRVATSKA: nogomet,rukomet, hokej, atletika(sad da ne pricas za veslanje spanovicku i tekvando sve ja znam za to da ste dobri al u globalu duplo slabiji u atletici ste od nas), borilacke vjestine( od parlova cro copa drvisa miocica mavrovica itd), olimpijske igre (ljetne i zimske)- znaci u ovom svemu smo bolji stim da u atletici na olimpijadama i u globalu imamo 3 puta vise medalja
SRBIJA: kosarka, vaterpolo,tenis i da ne placete ona smjesna odbojka iako je i vaterpolo smjesan sport koi niko ne prati
ZAKLJUCAK-duplo nas je manje a duplo smo jaci a vi ako ste zadovoljni sa odbojkom i vaterpolom bravo za vas, jedino za sta vam skidam kapu su djokovic( nece ni on jos dugo) i kosarka( ps u klupskoj kosarci ste debelo iza peterostrukih prvaka europe, mislim na cibose i split)
ako netko misli da pricam gluposti nek replicira, ali tesko dovoljno je samo pogledat broj medalja sa olimpijada vas i nas i uzet u obzir da nas je duplo manje i pametnom dosta.Laku noc

Bogdanović

pre 8 godina

Presece me kad procitah za povredu Bogdanovica pomislih na naseg dobro je.
(fanatik de football, 6. septembar 2015 00:13)

Jeste naš , ali igra za njih … to ti je život - nove granice i …..
(Billy PITON

Nama Hrvatima je drago da nas sve smatrate vašima. I naš Đoković isto tako kaže, samo kad ga ne čujete. Kaže da nije opterečen time što je Hrvat pa dozvoljava da ga zovete srbendom i slično.

Davor

pre 8 godina

@shonarama...spomonjes i zene? One su stvarno vazne u tome haha. Sto de tice individualnih sportova? Pa vidili smo zadnjih 20 godina na Olimpijadama ko ima najvise medalja. Od 1996(vi jos i sa Crnom Gorom) vas deremo. Zimse igre? Pa o tome necemo da pricamo. Sama Janica Kostelic ima vise medalja nego svi srpski sportasi skupa. Kod vas zimski sportovi ne postoje. Vidi ti veslanje? Koliko medalja imate? Braca Skelin i Valent Sinkovic i tu imaju vise medalja nego svi vasi skupa. A kad vec govoris o tim vodnim sportovima jedno ime: Marina Ljubek, oh oprosti vi to vidite Kao srpsko odlicje(komedija kako prisvajate) borilacki sportovi? Jedan dole se usudio to spomenuti. Parlov, Banes, Mavrovic, Cikatic(ovaj ima vise pojasa, naslova od svih srpskih boraca skupa i Jos za 50 godina) a gdje je jos Mirko Filipovic. O Hrgovicu necu koji je prvak u amaterskom boksku. Atletika? Govorili ste osvajamo vise medalja. Sandra Perkovic ima vise medalja nego vi za 50 godina u buducnosti. Vlasic necu spomenuti(teska blamaza za vas) vaterpolo? Mislis na Jug i Mladost? Skupa vise trofeja nego svi vasi. Kosarka? Srdacan pozdrav iz Cibone i Jugoplastike. Evo Kukoc vam salje pozdrave:) pozdravlja vas i Dinamo iz lige prvaka.

Bane

pre 8 godina

(dokažite da ste kao i naši portali i objavite, 6. septembar 2015 00:33)

Petlići kažeš. A boli vas itekako poraz u vaterpolu to nemožeš da kriješ. A što se fudbala tiče pa što vi niste bili na tom prvenstvu gde su našo petlići osvoji titulu.

shonerama

pre 8 godina

@Fulir
Ovo moze napisati samo neko ljubomoran.Srbija je samo u toku ove i prosle godine,osvojila vise medalja nego neke vece i brojnije zemlje.Osvajamo vise medalja od vas i to su cinjenice,a ti ovde ises gluposti.Na svakom takmicenju na kom se pojavimo bilo individualno ili timski mi uglavnom osvojimo medalju za razliku od vas.

Fulir

pre 8 godina

Na ovim komentarima sama razmazena djeca srpski sport je smjesan osim dokovica njemu kapa dole ovo ostalo jadno jedno pitanje kolko je novnara docekalo srpske fudbalere u francuskoj danas??? Nula 0000000smjesno

danilo

pre 8 godina

To će biti istorija hrvatske košarke: poneki fenomenalan igrač a bez timskih uspeha!
Naravno, imaju oni, kao i svi Balkanci, taj odličan dar za loptu, ali jednostavno previše mala zemlja,nema više ni Srba da im obogate supstancu.
Od ove ekipe nije realno očekivati ništa više od 1/4 jer i ako dodju do tamo, čeka ih ili Španija ili Srbija, a to mogu dobiti jednom u 100 godina.
Njihova jedina šansa su dvojica ili trojica odličnih Amerikanaca pa sa svojih 3-4 odlična igrača, eto tima koji može da igra sa Srbijom; kroz decenije, sada je već kasno...

shonerama

pre 8 godina

@Ja
Ajde jos malo pisi gluposti,kosarka je za razliku od fudbala gospodski sport,sport gde se vise koristi ljudska inteligencija nego u fudbalu.A sem tog fudbala i rukometa svuda smo vas nadmasili.Zamisli da je tvoja ekipa bila u finalu pa vi bi izgubili ko zna sa kolikom razlikom,ali ne vi cak ni Senegal ne mozete da savladate,a kamoli amere.Jos pece poraz od 11-4.A bila je petardai u tenisu 5-0.Takodje u FED cupu smo vas dobili ove godine.U vaterpolu u finalu SL i SP.U zenskoj kosarci na EP gde smo postali prvaci Evrope.Ma svuda razbijamo.

shonerama

pre 8 godina

@Mario
Ajde jos malo pisi gluposti,kosarka je za razliku od fudbala gospodski sport,sport gde se vise koristi ljudska inteligencija nego u fudbalu.A sem tog fudbala i rukometa svuda smo vas nadmasili.Zamisli da je tvoja ekipa bila u finalu pa vi bi izgubili ko zna sa kolikom razlikom,ali ne vi cak ni Senegal ne mozete da savladate,a kamoli amere.Jos pece poraz od 11-4.A bila je petardai u tenisu 5-0.Takodje u FED cupu smo vas dobili ove godine.U vaterpolu u finalu SL i SP.U zenskoj kosarci na EP gde smo postali prvaci Evrope.Ma svuda razbijamo.

Ja

pre 8 godina

A jeste se vi oporavili od pravog masakra u Kazanju pre mesec dana u sportu muskijem od fudbala, kosarke i rukometa zajedno. U bazenu ste delovali kao da smo igrali protiv devojcica. A kosarka je gospodski sport, pa tuca nije u prvom planu vec akcija, brzina i preciznost. Ako ti je do tuce gledaj boks.
(Deki, 6. septembar 2015 00:13)

Jel to onaj sport koji se ozbiljno igra u četiri države, igra trideset igrača i dvjesto navijača ga prati? Da, tu je stvarno teško dominirati, zato i vi i mi imamo zlatne medalje s razlikom što mi imamo i olimpijsku.

Billy PITON - akademik i posmatrač

pre 8 godina

Presece me kad procitah za povredu Bogdanovica pomislih na naseg dobro je.
(fanatik de football, 6. septembar 2015 00:13)

Jeste naš , ali igra za njih … to ti je život - nove granice i …..

dokažite da ste kao i naši portali i objavite

pre 8 godina

@Ja. A jeste se vi oporavili od pravog masakra u Kazanju pre mesec dana u sportu muskijem od fudbala, kosarke i rukometa zajedno. U bazenu ste delovali kao da smo igrali protiv devojcica. A kosarka je gospodski sport, pa tuca nije u prvom planu vec akcija, brzina i preciznost. Ako ti je do tuce gledaj boks.
(Deki, 6. septembar 2015 00:13)

Jako je bitan vaterpolo u svijetu sporta. A i tu smo olimpijski pobjednici , a vi niste. U svakom momčadskom sportu smo osvojili barem po jednu medalju, a vi niste (nogomet), naravno pijetliće ne računamo. Uvijek ćete biti u našoj sjeni. Odi malo na youtube pa pogledaj koje mišljenje ljudi imaju o nama , a koje o vama. Jest da je to u najvećoj mjeri zbog prekrasnog mora, ali šta da se radi? LP

Deki

pre 8 godina

@Ja. A jeste se vi oporavili od pravog masakra u Kazanju pre mesec dana u sportu muskijem od fudbala, kosarke i rukometa zajedno. U bazenu ste delovali kao da smo igrali protiv devojcica. A kosarka je gospodski sport, pa tuca nije u prvom planu vec akcija, brzina i preciznost. Ako ti je do tuce gledaj boks.

savan

pre 8 godina

@Ja
uuuu brate koliko je tebi dobro, pih blago ti se. pozivas se na NBA ligu, a vjerujem da u zivotu nisi pogledao cestito utakmicu. Kosarka je kulturan sport, koji po nekad moze da postane prljav, ali ti definitivno nisi za ovog sporta.

Trollston

pre 8 godina

@zg slavac Probajte samo da ih aktivirate do sutra, Grci su se naostrili, a cujem da vam Bogdanovic ne igra sutra. Cini mi se da sutra Bili i Printezis drze cas u Zagrebu...

drago

pre 8 godina

(ozmojili se nismo, 5. septembar 2015 23:39)

Tek sad vidio clanak.
Odakle ideja autoru da nam kiksevi nu strani. Jedini kiks ove generacije u zadnje 3 godine je Senegal. Ostalo smo gubili od Spa, Fra i Litve u polufinalu EP i osmini SP.

ozmojili se nismo

pre 8 godina

Ma nismo dobili!? Kako kad je Sasa reko da to Slovenci dobijaju sa hendikepom!? Jel mozda neka greska u pitanju? Aj sad opet prognoza tog znalca za sutra pa da ga ne poslusamo!

drago

pre 8 godina

Nadam se da se Bogdanovic brzo vraca.
Kazu da je laksi potres mozga.
Kako god treba igrati maksimalno, nema se sta gledati koga nema. Ovo je prilika da se drugi istaknu, to jaze i Perasovic.

zgslavac

pre 8 godina

Svaka čast! Bez ozljeđenog vođe ekipe Bogdanovića i uglavnom odsutne zvijezde Eurolige Šarića i Tomića kontrolirano vodili prednost do kraja. Hezonja će biti monstrum. Već sad s 20 godina igra ozbiljnije role. Kruno Simon nas vodio do pobijede.

Za najjače suparnike morati će se aktivirati i Tomić i Šarić, makar nisu ni sad bili očaj, samo se očekuje više.

Ja

pre 8 godina

Hrvati su igrali grcevito veceras i protiv grka cedu biti masakrirani. Pogotovo bez Bogdanovica.
(Stojan, 5. septembar 2015 23:17)

Vjerojatno se još nisi oporavio od onog masakra u maksimiru. Ipak je nogomet sport a ne ova nježna igra di se igrači ne smiju ni približiti jedan drugom. Nisam već dugo gledao europsku košarku do danas i mogu reći da je ovo europsko suđenje totalno uništilo taj sport u kojem se sudi svaki dodir i sudac može raditi doslovno što želi. Tko prati NBA vidi da su to postala dva različita sporta a to se vidjelo najviše i u finalu SP-a. E ono je bilo masakriranje.

Hrvat-Dalmoš

pre 8 godina

Tužni su ovi svi komentari, baš tužni, i sa hrvatske i srpske strane. Ja bi prvo postavija jedno pitanje mojim Hrvatima, što niste niti jedan komentar ostavili na hrvatskom portalu u ovoj pobjedi a ovdje sve praše od vas komentari? To je prvo.

A drugo: onome dotičnom liku koji je rekao da kakvi su to Hrvati Šarić, Tomić, pa eto upravo takvi, 90% Tomića su Hrvati, prezime nastalo od Tome, Šarića ima Hrvata koliko i Srba a rekao bi puno više Hrvata, a meni nije jasno to vaše brojanje zrnaca, i sa hrvatske i srpske strane.

Ante Tomić je čisti Hrvat, kao i Bojan Bogdanović, problem i Hrvata i Srba je taj što umjesto naše sličnosti pretvarate u užase i to kontinuirano radite. Imate primjerice Švedsko prezime ANDERSON, a u isto vrijeme Andersona ima Norvežana i Danaca koliko oćete, zašto? Jer su to tri NACIJE/PLEMENA istog podrijetla, kao što su i Hrvati i Srbi dvije nacije/plemena istog podrijetla, ali mi smo daleko od Skandinavaca po svemu, stvarno je ovo sve tužno.

A vi ako mi ne objavite ovaj komentar onda vam "mnogo hvala", jer ako ovim šovinistima objavljujete (šovinistima sa obe strane), onda ne znam što moj ne bi. Pozdrav svim normalnima.

Deki

pre 8 godina

@Ja. A jeste se vi oporavili od pravog masakra u Kazanju pre mesec dana u sportu muskijem od fudbala, kosarke i rukometa zajedno. U bazenu ste delovali kao da smo igrali protiv devojcica. A kosarka je gospodski sport, pa tuca nije u prvom planu vec akcija, brzina i preciznost. Ako ti je do tuce gledaj boks.

Billy PITON - akademik i posmatrač

pre 8 godina

Presece me kad procitah za povredu Bogdanovica pomislih na naseg dobro je.
(fanatik de football, 6. septembar 2015 00:13)

Jeste naš , ali igra za njih … to ti je život - nove granice i …..

danilo

pre 8 godina

To će biti istorija hrvatske košarke: poneki fenomenalan igrač a bez timskih uspeha!
Naravno, imaju oni, kao i svi Balkanci, taj odličan dar za loptu, ali jednostavno previše mala zemlja,nema više ni Srba da im obogate supstancu.
Od ove ekipe nije realno očekivati ništa više od 1/4 jer i ako dodju do tamo, čeka ih ili Španija ili Srbija, a to mogu dobiti jednom u 100 godina.
Njihova jedina šansa su dvojica ili trojica odličnih Amerikanaca pa sa svojih 3-4 odlična igrača, eto tima koji može da igra sa Srbijom; kroz decenije, sada je već kasno...

savan

pre 8 godina

@Ja
uuuu brate koliko je tebi dobro, pih blago ti se. pozivas se na NBA ligu, a vjerujem da u zivotu nisi pogledao cestito utakmicu. Kosarka je kulturan sport, koji po nekad moze da postane prljav, ali ti definitivno nisi za ovog sporta.

Blek - Chicago

pre 8 godina

B92 molim vas. Prestanite da objavljujete kometare ljudi koji broje krvna zrnca košarkašima. Sve su vam to trolovi koji nemaju sopstvene živote nego svoje frustracije stavljaju na vaš ( I naš websajt)..

zgslavac

pre 8 godina

Svaka čast! Bez ozljeđenog vođe ekipe Bogdanovića i uglavnom odsutne zvijezde Eurolige Šarića i Tomića kontrolirano vodili prednost do kraja. Hezonja će biti monstrum. Već sad s 20 godina igra ozbiljnije role. Kruno Simon nas vodio do pobijede.

Za najjače suparnike morati će se aktivirati i Tomić i Šarić, makar nisu ni sad bili očaj, samo se očekuje više.

drago

pre 8 godina

Nadam se da se Bogdanovic brzo vraca.
Kazu da je laksi potres mozga.
Kako god treba igrati maksimalno, nema se sta gledati koga nema. Ovo je prilika da se drugi istaknu, to jaze i Perasovic.

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Mislim nema se tu šta rapspravljati sa Hrvatima, kada neko počne da tvrdi da se odbojka ne prati ili da je marginalan sport. Samo 4 zemlje prate vaterpolo, pa koliko onda prate rukomet po toj logici. I u rukometu imaju samo Francuzi, Danci, Hrvati i Španci, pa ponekad uspije Srbija, Slovenija, Poljska i Njemačka da se umiješaju. A u vaterpolu su Srbi, Mađari i Talijani konstatni, pa dođu zemlje poput SAD-a, Španije, Bazila, Njemačke, Australije, uglavnom radi se o velikim zemljama, a u rukometu Skandinavci, Balkanci i Francuska, gdje je tu sada Italija na primjer ili SAD ? Rukomet je samo u evropi popularan.
A što se tiče medalja, ne možete selektivno brojati medalje, između olimpjskih ciklusa ima prvenstava i one se broje. I Kostelićima svaka čast, ali više od pola svijeta nema snijega, odakle im mogućnost da treniraju skijanje ?
I Andersson je švedsko prezime to negiraju ni Danci niti Norvežani i ne nosi skoro niko od drugih naroda to ime.
A Tomići, Bogdanovići i Popovići jesu srpska prezimena, Kako to da su Bogdanovići, Tomići svi porijeklom iz Krajine ili Bosne, baš tamo gdje su Srbi prije bili ? Zašto nema Tomića ili Popovića u Rijeci ili Zagrebu ?

shonerama

pre 8 godina

@dokažite da ste kao i naši portali i objavite
Bas si me nasmejao.Na tu vasu jednu medalju u muskom sportu idu tri srpske.Ne brini ti mi cemo ovojiti zlato na OI u vaterpolu,a ves sada imamo u tom sportu mnogo vise medalja od vas.Cinjenice su da poslednjih godina u kojem god sportu i u muskim i u zenskim kategorijama da se sretnemo deremo vas.Evo samo ove godine Davis cup 5-0 za nas.Fed Cup 2-0 za nas.Vaterpolo nase pobede u finalima SL i SP protiv vas.Pobeda zenske kosarkaske reprezentacije na EP protiv vas koje smo kasnije osvojili.Mi smo na privim EI u Bakuu osvojili vise medalja od vas.Idividualno osvajamo medalje u plivanju,streljastvu,tekvondou,rvanju,veslanju,atletici,kakaku i kanuu.Pa Troicki je dobio Cilica dva puta ove godine.A vaseg talenta Corica su Troicki i Lajovic razvalili.Tako da ne znam ko je u cijoj senci,ali znam da treba da molis Boga da se ne sretnemo na ovom EP inace bice kao i po obicaju.Pa vi cak ne mozete da nas dobijete u prijatljskim.

Trollston

pre 8 godina

@zg slavac Probajte samo da ih aktivirate do sutra, Grci su se naostrili, a cujem da vam Bogdanovic ne igra sutra. Cini mi se da sutra Bili i Printezis drze cas u Zagrebu...

Harambasa81

pre 8 godina

@Billy Piton
Bogdanovic jeste naš , ali igra za njih … to ti je život - nove granice i ….. "

Bogdanovica nije srbin vec Hrvat,katolik, rodjeni Mostarac, Hercegovac. Otac Mario mu je bio u HVO!! Karijeru je zapoceo u hrvatskom klubu Zrinjski Mostar itd itd.. Ne lupetaj

Erceg, Kalinic,Stimac, Bjelica !!

ozmojili se nismo

pre 8 godina

Ma nismo dobili!? Kako kad je Sasa reko da to Slovenci dobijaju sa hendikepom!? Jel mozda neka greska u pitanju? Aj sad opet prognoza tog znalca za sutra pa da ga ne poslusamo!

Ja

pre 8 godina

Hrvati su igrali grcevito veceras i protiv grka cedu biti masakrirani. Pogotovo bez Bogdanovica.
(Stojan, 5. septembar 2015 23:17)

Vjerojatno se još nisi oporavio od onog masakra u maksimiru. Ipak je nogomet sport a ne ova nježna igra di se igrači ne smiju ni približiti jedan drugom. Nisam već dugo gledao europsku košarku do danas i mogu reći da je ovo europsko suđenje totalno uništilo taj sport u kojem se sudi svaki dodir i sudac može raditi doslovno što želi. Tko prati NBA vidi da su to postala dva različita sporta a to se vidjelo najviše i u finalu SP-a. E ono je bilo masakriranje.

Bogdanović

pre 8 godina

Presece me kad procitah za povredu Bogdanovica pomislih na naseg dobro je.
(fanatik de football, 6. septembar 2015 00:13)

Jeste naš , ali igra za njih … to ti je život - nove granice i …..
(Billy PITON

Nama Hrvatima je drago da nas sve smatrate vašima. I naš Đoković isto tako kaže, samo kad ga ne čujete. Kaže da nije opterečen time što je Hrvat pa dozvoljava da ga zovete srbendom i slično.

Bane

pre 8 godina

(dokažite da ste kao i naši portali i objavite, 6. septembar 2015 00:33)

Petlići kažeš. A boli vas itekako poraz u vaterpolu to nemožeš da kriješ. A što se fudbala tiče pa što vi niste bili na tom prvenstvu gde su našo petlići osvoji titulu.

video kaseta

pre 8 godina

Vjerojatno se još nisi oporavio od onog masakra u maksimiru. Ipak je nogomet sport a ne ova nježna igra di se igrači ne smiju ni približiti jedan drugom. Nisam već dugo gledao europsku košarku do danas i mogu reći da je ovo europsko suđenje totalno uništilo taj sport u kojem se sudi svaki dodir i sudac može raditi doslovno što želi. Tko prati NBA vidi da su to postala dva različita sporta a to se vidjelo najviše i u finalu SP-a. E ono je bilo masakriranje.
(Ja, 5. septembar 2015 23:54)

Eh pa sad..Nzm na sta tacno mislis kad kazes da je kosarka nezan sport(inace od fudbala sigurno nije neznija),da li mislis na grube sportove tipa boks,ultimejt fajt itd ili na sportove gde je potrebna snaga kao sto su kosarka,vaterpolo,rukomet?Jedno je sigurno a to je da vas u vaterpolu i u kosarci dobijamo kad god stignemo a u tim borilackim sportovima konstantno dobijate batine od nas tako da kako god da okrenes lose vam se pise.

puca mi ....

pre 8 godina

Presece me kad procitah za povredu Bogdanovica pomislih na naseg dobro je. (fanatik de football, 6. septembar 2015 00:13) Jeste naš , ali igra za njih … to ti je život - nove granice i ….. (Billy PITON Nama Hrvatima je drago da nas sve smatrate vašima. I naš Đoković isto tako kaže, samo kad ga ne čujete. Kaže da nije opterečen time što je Hrvat pa dozvoljava da ga zovete srbendom i slično.
(Bogdanović, 06. septembar 2015 01:04)

Cujes ti kako nesto puca? Aj pogodi sta to puca.

heja heja

pre 8 godina

@shonerama
ajmo ovak pametnjakovicu dakle
HRVATSKA: nogomet,rukomet, hokej, atletika(sad da ne pricas za veslanje spanovicku i tekvando sve ja znam za to da ste dobri al u globalu duplo slabiji u atletici ste od nas), borilacke vjestine( od parlova cro copa drvisa miocica mavrovica itd), olimpijske igre (ljetne i zimske)- znaci u ovom svemu smo bolji stim da u atletici na olimpijadama i u globalu imamo 3 puta vise medalja
SRBIJA: kosarka, vaterpolo,tenis i da ne placete ona smjesna odbojka iako je i vaterpolo smjesan sport koi niko ne prati
ZAKLJUCAK-duplo nas je manje a duplo smo jaci a vi ako ste zadovoljni sa odbojkom i vaterpolom bravo za vas, jedino za sta vam skidam kapu su djokovic( nece ni on jos dugo) i kosarka( ps u klupskoj kosarci ste debelo iza peterostrukih prvaka europe, mislim na cibose i split)
ako netko misli da pricam gluposti nek replicira, ali tesko dovoljno je samo pogledat broj medalja sa olimpijada vas i nas i uzet u obzir da nas je duplo manje i pametnom dosta.Laku noc

dokažite da ste kao i naši portali i objavite

pre 8 godina

@Ja. A jeste se vi oporavili od pravog masakra u Kazanju pre mesec dana u sportu muskijem od fudbala, kosarke i rukometa zajedno. U bazenu ste delovali kao da smo igrali protiv devojcica. A kosarka je gospodski sport, pa tuca nije u prvom planu vec akcija, brzina i preciznost. Ako ti je do tuce gledaj boks.
(Deki, 6. septembar 2015 00:13)

Jako je bitan vaterpolo u svijetu sporta. A i tu smo olimpijski pobjednici , a vi niste. U svakom momčadskom sportu smo osvojili barem po jednu medalju, a vi niste (nogomet), naravno pijetliće ne računamo. Uvijek ćete biti u našoj sjeni. Odi malo na youtube pa pogledaj koje mišljenje ljudi imaju o nama , a koje o vama. Jest da je to u najvećoj mjeri zbog prekrasnog mora, ali šta da se radi? LP

Davor

pre 8 godina

@shonarama...spomonjes i zene? One su stvarno vazne u tome haha. Sto de tice individualnih sportova? Pa vidili smo zadnjih 20 godina na Olimpijadama ko ima najvise medalja. Od 1996(vi jos i sa Crnom Gorom) vas deremo. Zimse igre? Pa o tome necemo da pricamo. Sama Janica Kostelic ima vise medalja nego svi srpski sportasi skupa. Kod vas zimski sportovi ne postoje. Vidi ti veslanje? Koliko medalja imate? Braca Skelin i Valent Sinkovic i tu imaju vise medalja nego svi vasi skupa. A kad vec govoris o tim vodnim sportovima jedno ime: Marina Ljubek, oh oprosti vi to vidite Kao srpsko odlicje(komedija kako prisvajate) borilacki sportovi? Jedan dole se usudio to spomenuti. Parlov, Banes, Mavrovic, Cikatic(ovaj ima vise pojasa, naslova od svih srpskih boraca skupa i Jos za 50 godina) a gdje je jos Mirko Filipovic. O Hrgovicu necu koji je prvak u amaterskom boksku. Atletika? Govorili ste osvajamo vise medalja. Sandra Perkovic ima vise medalja nego vi za 50 godina u buducnosti. Vlasic necu spomenuti(teska blamaza za vas) vaterpolo? Mislis na Jug i Mladost? Skupa vise trofeja nego svi vasi. Kosarka? Srdacan pozdrav iz Cibone i Jugoplastike. Evo Kukoc vam salje pozdrave:) pozdravlja vas i Dinamo iz lige prvaka.

Verovali ili ne

pre 8 godina

(dokažite da ste kao i naši portali i objavite, 6. septembar 2015 00:33)

Odlican komentar.
Vi ste poznati po tome,sto imate odlicnu zensku momcad u svim sportovima!

Uncle Phil

pre 8 godina

Bogdanovic,Saric,Tomic... i Dragic,Joksimovic...Sve Hrvat do Hrvata,sve Slovenac do Slovenca!Hahahahahah

Ti se bavis komedijom inace u zivotu?? Sarici i Tomici su svi redom Hrvati, i oni s tim prezimenima medju Srbima imaju hrvatsko porijeklo. Sto se tice kosarke, mozemo igrat spsolutno sa svakime na ovom prvenstvu (a da se kojim slucajem nokaut faza igra u Hrvatskoj, protiv svakog bi bili i favoriti), naravno kompletni (s Bojanom), a Srbiji bojim da se crno pise ako se ponovno sretnu sa Spanjolcima s obzirom na ono nepisano pravilo da je jako tesko dva puta istu ekipu (podjednake kvalitete) dobiti na jednom turniru. Sutra bez Bojana vjerojatno gubimo od Grka ali vaznije je ne riskirati njegovo stanje.

shonerama

pre 8 godina

@Fulir
Ovo moze napisati samo neko ljubomoran.Srbija je samo u toku ove i prosle godine,osvojila vise medalja nego neke vece i brojnije zemlje.Osvajamo vise medalja od vas i to su cinjenice,a ti ovde ises gluposti.Na svakom takmicenju na kom se pojavimo bilo individualno ili timski mi uglavnom osvojimo medalju za razliku od vas.

Sg

pre 8 godina

@dokazite da ste kao...Prvo i najvaznije imamo dušu, a vi nemate.Sta vam vredi more kad ste mrtvuljavi.Mi imamo Exit, Guču, Beograd gde se dolazi za provod.Uostalom imamo sve sto vi nemate.Zato možete da nam pljucnete pod prozor.

shonerama

pre 8 godina

@Mario
Ajde jos malo pisi gluposti,kosarka je za razliku od fudbala gospodski sport,sport gde se vise koristi ljudska inteligencija nego u fudbalu.A sem tog fudbala i rukometa svuda smo vas nadmasili.Zamisli da je tvoja ekipa bila u finalu pa vi bi izgubili ko zna sa kolikom razlikom,ali ne vi cak ni Senegal ne mozete da savladate,a kamoli amere.Jos pece poraz od 11-4.A bila je petardai u tenisu 5-0.Takodje u FED cupu smo vas dobili ove godine.U vaterpolu u finalu SL i SP.U zenskoj kosarci na EP gde smo postali prvaci Evrope.Ma svuda razbijamo.

Fulir

pre 8 godina

Na ovim komentarima sama razmazena djeca srpski sport je smjesan osim dokovica njemu kapa dole ovo ostalo jadno jedno pitanje kolko je novnara docekalo srpske fudbalere u francuskoj danas??? Nula 0000000smjesno

Ja

pre 8 godina

A jeste se vi oporavili od pravog masakra u Kazanju pre mesec dana u sportu muskijem od fudbala, kosarke i rukometa zajedno. U bazenu ste delovali kao da smo igrali protiv devojcica. A kosarka je gospodski sport, pa tuca nije u prvom planu vec akcija, brzina i preciznost. Ako ti je do tuce gledaj boks.
(Deki, 6. septembar 2015 00:13)

Jel to onaj sport koji se ozbiljno igra u četiri države, igra trideset igrača i dvjesto navijača ga prati? Da, tu je stvarno teško dominirati, zato i vi i mi imamo zlatne medalje s razlikom što mi imamo i olimpijsku.

heja heja

pre 8 godina

@darkolopare
care zna se da su olimpijske igre vrhunac svakog sportasa a ti se tjesi da izmedu ima prvenstava itd ima naravno i kako god uzmes zbrojis oduzmes djelis radi sta hoces hrvatska opet ima duplo vise medalja. a vaterpolo i rukomet nemoj usporedivat molim te pa na finalu sv prvenstva u vaterpolu bazen nije pun i o cem da mi pricamo ?? pa pogledaj u rukometu nagrade i novcane fondove kako u klupskom tako i u reprezenativnom pa ces vidit da je vaterpolo amateraki sport ako ga usporedis s rukometom. i ako si zapeo za taj vaterpolo mozda imate vise medalja kao repka iako hrvatska repka je osvojila u vaterpolu sve sta se moglo osvojit, u klupskom su jug i mladost barca i real za sve pogotovo mladost.. i opet ponavljam to je sport prakticki amaterski nema publike nema novca klubovi svi zivotare itd izuzev talijana oni imaju nesto love

serbia25000BC

pre 8 godina

Jeste naš , ali igra za njih … to ti je život - nove granice i …..
(Billy PITON

Da naravno da je vaš al ne može zapast u vas pa se spustio na tu razinu da igra sa Srbiju B
Da vam je zemlja velika koliki su vam kompleksi mozda bi i bili do ''Tokija''

shonerama

pre 8 godina

@Ja
Ajde jos malo pisi gluposti,kosarka je za razliku od fudbala gospodski sport,sport gde se vise koristi ljudska inteligencija nego u fudbalu.A sem tog fudbala i rukometa svuda smo vas nadmasili.Zamisli da je tvoja ekipa bila u finalu pa vi bi izgubili ko zna sa kolikom razlikom,ali ne vi cak ni Senegal ne mozete da savladate,a kamoli amere.Jos pece poraz od 11-4.A bila je petardai u tenisu 5-0.Takodje u FED cupu smo vas dobili ove godine.U vaterpolu u finalu SL i SP.U zenskoj kosarci na EP gde smo postali prvaci Evrope.Ma svuda razbijamo.

shonerama

pre 8 godina

@Marinello
A sto igrate onda na ovom EP ako vam je kosarka zenski sport,el su za vas svi sportovi zenski zato sto tu nemate uspeha.Tako cete i za fudbal za neku godinu,ako i tu oslabite.Pogledaj samo koliko jakih imena igra na ovom EP.Kada bi od njih napravio jednu dobru ekipu mislis da bi ih sigurno dobili ameri?

drago

pre 8 godina

(ozmojili se nismo, 5. septembar 2015 23:39)

Tek sad vidio clanak.
Odakle ideja autoru da nam kiksevi nu strani. Jedini kiks ove generacije u zadnje 3 godine je Senegal. Ostalo smo gubili od Spa, Fra i Litve u polufinalu EP i osmini SP.

kralj

pre 8 godina

Za sve Srbe i hrvate koji se svadjaju u vezi toga ko je bolji u ostalim sportovima:http://www.index.hr/forum/65/nogomet/tema/297494/i-ko-je-ono-bolji-.aspx
Ovde se navedene statistike u prvih pet sportova(fudbal,kosarka,vaterpolo,rukomet i odbojka)
Inace te statistike je postavio hrvat,simpatican mladic.

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Najveću godišnju platu u rukometnoj ligi iz Njemačke ima Marko Vujin u Kilu sa 450'000 €, Nikola Karabatić ima godišnju platu od 270'829 €

Aleksandar Šapić u Šturmu iz Čehova 300'000 €, a da ne pričamo o vaterpolistima u Italiji, Španiji, Grčkoj, Turskoj ili Mađarskoj. I koji je sada to sport amaterski pored drugog ?

A Giba brazilski odbojkaš, zarađuje skoro milion € u Odinstovu.

Rukomet igraju Kil, Gumersbach, Monpelje, Šafhauzen,
a vaterpolo Barselona, Istanbul, Berlin, Atina, Zagreb, Rijeka, Beograd

zvezdas

pre 8 godina

@shonarama...spomonjes i zene? One su stvarno vazne u tome haha. Sto de tice individualnih sportova? Pa vidili smo zadnjih 20 godina na Olimpijadama ko ima najvise medalja. Od 1996(vi jos i sa Crnom Gorom) vas deremo. Zimse igre? Pa o tome necemo da pricamo. Sama Janica Kostelic ima vise medalja nego svi srpski sportasi skupa. Kod vas zimski sportovi ne postoje. Vidi ti veslanje? Koliko medalja imate? Braca Skelin i Valent Sinkovic i tu imaju vise medalja nego svi vasi skupa. A kad vec govoris o tim vodnim sportovima jedno ime: Marina Ljubek, oh oprosti vi to vidite Kao srpsko odlicje(komedija kako prisvajate) borilacki sportovi? Jedan dole se usudio to spomenuti. Parlov, Banes, Mavrovic, Cikatic(ovaj ima vise pojasa, naslova od svih srpskih boraca skupa i Jos za 50 godina) a gdje je jos Mirko Filipovic. O Hrgovicu necu koji je prvak u amaterskom boksku. Atletika? Govorili ste osvajamo vise medalja. Sandra Perkovic ima vise medalja nego vi za 50 godina u buducnosti. Vlasic necu spomenuti(teska blamaza za vas) vaterpolo? Mislis na Jug i Mladost? Skupa vise trofeja nego svi vasi. Kosarka? Srdacan pozdrav iz Cibone i Jugoplastike. Evo Kukoc vam salje pozdrave:) pozdravlja vas i Dinamo iz lige prvaka.
(Davor, 6. septembar 2015 01:53)

Dodji na marakanu da bacis pogled na ,,usatog".

SAMO SRBIJA!!!!!!!!

pre 8 godina

@Davor
@heja heja
Tenis:nije Djokovic mogao sam dA vas pobedi,kada smo igrali protiv vas,2010 u Splitu 1-4 za nas i 2015 5-0 za nas.Fed cup ove godine 2-0 za nas.Jos boli ono 11-4.Dobili vas u vaterpolu u dva finala za redom.Pricas o fudbalu i rezultati pokazuju da ste bolji,ali Srbija do 21 god. ima 2 srebra,do 19 1 zlato i do 20 zlato.Milorad Cavic je najbolji plivac sa ovih prostora.Vas dinamo ce se opet sramotiti i LS ove godine.Partizan je 2 puta igrao LS i nijednom se nije osramotio.Zvezda je bila prvak Evrope i Sveta.A ti moli Boga da nam se ne sretnu reprezentacije,inace bice kao po obicaju.Pa imate samo jednu pobedu protiv nas i to iz prijateljske.Davore ocigledno nisi upucen da nasi poslednjih godina redovno osvajaju medalje u veslanju i na EP i na SP.A tek kajakasi i kanuisti.Oni osvajaju od 5-10 medalja na prvenstvima.Pricas o atletici,za sada imate malo vise medalja,ali zaboravljas,da su Spanovicka,Kolasinac i Bekric visestruki osvajaci sa EP i SP prvenstava.U rvanju smo takodje dobri,kao i tkvondou.O streljastvu i plivanju i ne treba da pricam,tu imamo medalje sa svih takmicenja.

lerma

pre 8 godina

citao sam super strip na portalu stripovi, Balkanski gen. kada bi ste se bar jednom istrebili do kraja, pa da mi normalni nastavimo da zivimo. samo sto nas i ne bi ostalo puno.

Srbija

pre 8 godina

@heja heja
@Davor
Sad ce da vidimo ko je pametan,a ko glup.Prvo SP i EP su takoodje bitna inace ih niko ne bi shvato za ozbiljno.A na SP i EP u svim sportovima kada se sabere Srbija ima mnogo vise medalja.Srbija je u skoro svim ekipnim sportovima bila prvak evrope i sveta,za razliku od vas.Zato nemoj da pricas napamet i da lazes.Hoces da kazs i da evropske i greu Bakuu nisu bile bitne,mozda zato sto smo tu imali vise medalja.Partizan ima 7 titula prvaka evrope u vaterpolu,isto kao mladost.I za vaterpolo nije mozda nego je sigurno da imamo vise medalja od vas.Pa mi od rastanka sa CG imamo vise medalja u vaterpolu,nego vi od raspada juge.Smesna odbojka,tu odbojku igra mnogo vise zemalja od rukometa,a zarade su iste negde cak i vece nego u rukometu.Pa na Sp u odbojci u Poljskoj prosle godine,na otvaranju meca izmedju nas i Poljske bilo je 60000 ljudi,el znas kada ce toliko biti u rukometu.Ili kada nasa odbojkaska reprezentacija gostuje Brazilu ili Kubi ima najmanje 20000 ljudi.Kazes duuplo ste jaci od nas,a ovamo mi jaci u kosarci,vaterpolu,tenisu i odbojci,sta vama ostaje fudbal(izgubili ste od Norveske 2-0 i najverovatnije idete u baraz),i rukomet i to samo muski,jer kod zena smo mi bolji.A cak i u tom rukometu imamo pobede protiv vas.Kosarka tu se najbolje vidi nasa dominacija u ABA ligi,a poslednjih godina imamo i bolje rezultate u Evroligi.

Bez hematoma

pre 8 godina

Nadam se da Bogdanovic nema potres mozga, jer je tako udario glavu da mi se ucinilo da ce se onesvestiti. Jedno je povreda ekstremiteta, ali glava je mnogo gadna stvar. Valjda nije nista strasno. Brz oporavak.

Ja

pre 8 godina

Hrvati su igrali grcevito veceras i protiv grka cedu biti masakrirani. Pogotovo bez Bogdanovica.
(Stojan, 5. septembar 2015 23:17)

Vjerojatno se još nisi oporavio od onog masakra u maksimiru. Ipak je nogomet sport a ne ova nježna igra di se igrači ne smiju ni približiti jedan drugom. Nisam već dugo gledao europsku košarku do danas i mogu reći da je ovo europsko suđenje totalno uništilo taj sport u kojem se sudi svaki dodir i sudac može raditi doslovno što želi. Tko prati NBA vidi da su to postala dva različita sporta a to se vidjelo najviše i u finalu SP-a. E ono je bilo masakriranje.

dokažite da ste kao i naši portali i objavite

pre 8 godina

@Ja. A jeste se vi oporavili od pravog masakra u Kazanju pre mesec dana u sportu muskijem od fudbala, kosarke i rukometa zajedno. U bazenu ste delovali kao da smo igrali protiv devojcica. A kosarka je gospodski sport, pa tuca nije u prvom planu vec akcija, brzina i preciznost. Ako ti je do tuce gledaj boks.
(Deki, 6. septembar 2015 00:13)

Jako je bitan vaterpolo u svijetu sporta. A i tu smo olimpijski pobjednici , a vi niste. U svakom momčadskom sportu smo osvojili barem po jednu medalju, a vi niste (nogomet), naravno pijetliće ne računamo. Uvijek ćete biti u našoj sjeni. Odi malo na youtube pa pogledaj koje mišljenje ljudi imaju o nama , a koje o vama. Jest da je to u najvećoj mjeri zbog prekrasnog mora, ali šta da se radi? LP

ozmojili se nismo

pre 8 godina

Ma nismo dobili!? Kako kad je Sasa reko da to Slovenci dobijaju sa hendikepom!? Jel mozda neka greska u pitanju? Aj sad opet prognoza tog znalca za sutra pa da ga ne poslusamo!

danilo

pre 8 godina

To će biti istorija hrvatske košarke: poneki fenomenalan igrač a bez timskih uspeha!
Naravno, imaju oni, kao i svi Balkanci, taj odličan dar za loptu, ali jednostavno previše mala zemlja,nema više ni Srba da im obogate supstancu.
Od ove ekipe nije realno očekivati ništa više od 1/4 jer i ako dodju do tamo, čeka ih ili Španija ili Srbija, a to mogu dobiti jednom u 100 godina.
Njihova jedina šansa su dvojica ili trojica odličnih Amerikanaca pa sa svojih 3-4 odlična igrača, eto tima koji može da igra sa Srbijom; kroz decenije, sada je već kasno...

Billy PITON - akademik i posmatrač

pre 8 godina

Presece me kad procitah za povredu Bogdanovica pomislih na naseg dobro je.
(fanatik de football, 6. septembar 2015 00:13)

Jeste naš , ali igra za njih … to ti je život - nove granice i …..

Uncle Phil

pre 8 godina

Bogdanovic,Saric,Tomic... i Dragic,Joksimovic...Sve Hrvat do Hrvata,sve Slovenac do Slovenca!Hahahahahah

Ti se bavis komedijom inace u zivotu?? Sarici i Tomici su svi redom Hrvati, i oni s tim prezimenima medju Srbima imaju hrvatsko porijeklo. Sto se tice kosarke, mozemo igrat spsolutno sa svakime na ovom prvenstvu (a da se kojim slucajem nokaut faza igra u Hrvatskoj, protiv svakog bi bili i favoriti), naravno kompletni (s Bojanom), a Srbiji bojim da se crno pise ako se ponovno sretnu sa Spanjolcima s obzirom na ono nepisano pravilo da je jako tesko dva puta istu ekipu (podjednake kvalitete) dobiti na jednom turniru. Sutra bez Bojana vjerojatno gubimo od Grka ali vaznije je ne riskirati njegovo stanje.

Sg

pre 8 godina

@dokazite da ste kao...Prvo i najvaznije imamo dušu, a vi nemate.Sta vam vredi more kad ste mrtvuljavi.Mi imamo Exit, Guču, Beograd gde se dolazi za provod.Uostalom imamo sve sto vi nemate.Zato možete da nam pljucnete pod prozor.

Fulir

pre 8 godina

Na ovim komentarima sama razmazena djeca srpski sport je smjesan osim dokovica njemu kapa dole ovo ostalo jadno jedno pitanje kolko je novnara docekalo srpske fudbalere u francuskoj danas??? Nula 0000000smjesno

zgslavac

pre 8 godina

Svaka čast! Bez ozljeđenog vođe ekipe Bogdanovića i uglavnom odsutne zvijezde Eurolige Šarića i Tomića kontrolirano vodili prednost do kraja. Hezonja će biti monstrum. Već sad s 20 godina igra ozbiljnije role. Kruno Simon nas vodio do pobijede.

Za najjače suparnike morati će se aktivirati i Tomić i Šarić, makar nisu ni sad bili očaj, samo se očekuje više.

Davor

pre 8 godina

@shonarama...spomonjes i zene? One su stvarno vazne u tome haha. Sto de tice individualnih sportova? Pa vidili smo zadnjih 20 godina na Olimpijadama ko ima najvise medalja. Od 1996(vi jos i sa Crnom Gorom) vas deremo. Zimse igre? Pa o tome necemo da pricamo. Sama Janica Kostelic ima vise medalja nego svi srpski sportasi skupa. Kod vas zimski sportovi ne postoje. Vidi ti veslanje? Koliko medalja imate? Braca Skelin i Valent Sinkovic i tu imaju vise medalja nego svi vasi skupa. A kad vec govoris o tim vodnim sportovima jedno ime: Marina Ljubek, oh oprosti vi to vidite Kao srpsko odlicje(komedija kako prisvajate) borilacki sportovi? Jedan dole se usudio to spomenuti. Parlov, Banes, Mavrovic, Cikatic(ovaj ima vise pojasa, naslova od svih srpskih boraca skupa i Jos za 50 godina) a gdje je jos Mirko Filipovic. O Hrgovicu necu koji je prvak u amaterskom boksku. Atletika? Govorili ste osvajamo vise medalja. Sandra Perkovic ima vise medalja nego vi za 50 godina u buducnosti. Vlasic necu spomenuti(teska blamaza za vas) vaterpolo? Mislis na Jug i Mladost? Skupa vise trofeja nego svi vasi. Kosarka? Srdacan pozdrav iz Cibone i Jugoplastike. Evo Kukoc vam salje pozdrave:) pozdravlja vas i Dinamo iz lige prvaka.

Bogdanović

pre 8 godina

Presece me kad procitah za povredu Bogdanovica pomislih na naseg dobro je.
(fanatik de football, 6. septembar 2015 00:13)

Jeste naš , ali igra za njih … to ti je život - nove granice i …..
(Billy PITON

Nama Hrvatima je drago da nas sve smatrate vašima. I naš Đoković isto tako kaže, samo kad ga ne čujete. Kaže da nije opterečen time što je Hrvat pa dozvoljava da ga zovete srbendom i slično.

serbia25000BC

pre 8 godina

Jeste naš , ali igra za njih … to ti je život - nove granice i …..
(Billy PITON

Da naravno da je vaš al ne može zapast u vas pa se spustio na tu razinu da igra sa Srbiju B
Da vam je zemlja velika koliki su vam kompleksi mozda bi i bili do ''Tokija''

heja heja

pre 8 godina

@darkolopare
care zna se da su olimpijske igre vrhunac svakog sportasa a ti se tjesi da izmedu ima prvenstava itd ima naravno i kako god uzmes zbrojis oduzmes djelis radi sta hoces hrvatska opet ima duplo vise medalja. a vaterpolo i rukomet nemoj usporedivat molim te pa na finalu sv prvenstva u vaterpolu bazen nije pun i o cem da mi pricamo ?? pa pogledaj u rukometu nagrade i novcane fondove kako u klupskom tako i u reprezenativnom pa ces vidit da je vaterpolo amateraki sport ako ga usporedis s rukometom. i ako si zapeo za taj vaterpolo mozda imate vise medalja kao repka iako hrvatska repka je osvojila u vaterpolu sve sta se moglo osvojit, u klupskom su jug i mladost barca i real za sve pogotovo mladost.. i opet ponavljam to je sport prakticki amaterski nema publike nema novca klubovi svi zivotare itd izuzev talijana oni imaju nesto love

drago

pre 8 godina

(ozmojili se nismo, 5. septembar 2015 23:39)

Tek sad vidio clanak.
Odakle ideja autoru da nam kiksevi nu strani. Jedini kiks ove generacije u zadnje 3 godine je Senegal. Ostalo smo gubili od Spa, Fra i Litve u polufinalu EP i osmini SP.

Ja

pre 8 godina

A jeste se vi oporavili od pravog masakra u Kazanju pre mesec dana u sportu muskijem od fudbala, kosarke i rukometa zajedno. U bazenu ste delovali kao da smo igrali protiv devojcica. A kosarka je gospodski sport, pa tuca nije u prvom planu vec akcija, brzina i preciznost. Ako ti je do tuce gledaj boks.
(Deki, 6. septembar 2015 00:13)

Jel to onaj sport koji se ozbiljno igra u četiri države, igra trideset igrača i dvjesto navijača ga prati? Da, tu je stvarno teško dominirati, zato i vi i mi imamo zlatne medalje s razlikom što mi imamo i olimpijsku.

heja heja

pre 8 godina

@shonerama
ajmo ovak pametnjakovicu dakle
HRVATSKA: nogomet,rukomet, hokej, atletika(sad da ne pricas za veslanje spanovicku i tekvando sve ja znam za to da ste dobri al u globalu duplo slabiji u atletici ste od nas), borilacke vjestine( od parlova cro copa drvisa miocica mavrovica itd), olimpijske igre (ljetne i zimske)- znaci u ovom svemu smo bolji stim da u atletici na olimpijadama i u globalu imamo 3 puta vise medalja
SRBIJA: kosarka, vaterpolo,tenis i da ne placete ona smjesna odbojka iako je i vaterpolo smjesan sport koi niko ne prati
ZAKLJUCAK-duplo nas je manje a duplo smo jaci a vi ako ste zadovoljni sa odbojkom i vaterpolom bravo za vas, jedino za sta vam skidam kapu su djokovic( nece ni on jos dugo) i kosarka( ps u klupskoj kosarci ste debelo iza peterostrukih prvaka europe, mislim na cibose i split)
ako netko misli da pricam gluposti nek replicira, ali tesko dovoljno je samo pogledat broj medalja sa olimpijada vas i nas i uzet u obzir da nas je duplo manje i pametnom dosta.Laku noc

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Mislim nema se tu šta rapspravljati sa Hrvatima, kada neko počne da tvrdi da se odbojka ne prati ili da je marginalan sport. Samo 4 zemlje prate vaterpolo, pa koliko onda prate rukomet po toj logici. I u rukometu imaju samo Francuzi, Danci, Hrvati i Španci, pa ponekad uspije Srbija, Slovenija, Poljska i Njemačka da se umiješaju. A u vaterpolu su Srbi, Mađari i Talijani konstatni, pa dođu zemlje poput SAD-a, Španije, Bazila, Njemačke, Australije, uglavnom radi se o velikim zemljama, a u rukometu Skandinavci, Balkanci i Francuska, gdje je tu sada Italija na primjer ili SAD ? Rukomet je samo u evropi popularan.
A što se tiče medalja, ne možete selektivno brojati medalje, između olimpjskih ciklusa ima prvenstava i one se broje. I Kostelićima svaka čast, ali više od pola svijeta nema snijega, odakle im mogućnost da treniraju skijanje ?
I Andersson je švedsko prezime to negiraju ni Danci niti Norvežani i ne nosi skoro niko od drugih naroda to ime.
A Tomići, Bogdanovići i Popovići jesu srpska prezimena, Kako to da su Bogdanovići, Tomići svi porijeklom iz Krajine ili Bosne, baš tamo gdje su Srbi prije bili ? Zašto nema Tomića ili Popovića u Rijeci ili Zagrebu ?

Deki

pre 8 godina

@Ja. A jeste se vi oporavili od pravog masakra u Kazanju pre mesec dana u sportu muskijem od fudbala, kosarke i rukometa zajedno. U bazenu ste delovali kao da smo igrali protiv devojcica. A kosarka je gospodski sport, pa tuca nije u prvom planu vec akcija, brzina i preciznost. Ako ti je do tuce gledaj boks.

shonerama

pre 8 godina

@dokažite da ste kao i naši portali i objavite
Bas si me nasmejao.Na tu vasu jednu medalju u muskom sportu idu tri srpske.Ne brini ti mi cemo ovojiti zlato na OI u vaterpolu,a ves sada imamo u tom sportu mnogo vise medalja od vas.Cinjenice su da poslednjih godina u kojem god sportu i u muskim i u zenskim kategorijama da se sretnemo deremo vas.Evo samo ove godine Davis cup 5-0 za nas.Fed Cup 2-0 za nas.Vaterpolo nase pobede u finalima SL i SP protiv vas.Pobeda zenske kosarkaske reprezentacije na EP protiv vas koje smo kasnije osvojili.Mi smo na privim EI u Bakuu osvojili vise medalja od vas.Idividualno osvajamo medalje u plivanju,streljastvu,tekvondou,rvanju,veslanju,atletici,kakaku i kanuu.Pa Troicki je dobio Cilica dva puta ove godine.A vaseg talenta Corica su Troicki i Lajovic razvalili.Tako da ne znam ko je u cijoj senci,ali znam da treba da molis Boga da se ne sretnemo na ovom EP inace bice kao i po obicaju.Pa vi cak ne mozete da nas dobijete u prijatljskim.

Trollston

pre 8 godina

@zg slavac Probajte samo da ih aktivirate do sutra, Grci su se naostrili, a cujem da vam Bogdanovic ne igra sutra. Cini mi se da sutra Bili i Printezis drze cas u Zagrebu...

Harambasa81

pre 8 godina

@Billy Piton
Bogdanovic jeste naš , ali igra za njih … to ti je život - nove granice i ….. "

Bogdanovica nije srbin vec Hrvat,katolik, rodjeni Mostarac, Hercegovac. Otac Mario mu je bio u HVO!! Karijeru je zapoceo u hrvatskom klubu Zrinjski Mostar itd itd.. Ne lupetaj

Erceg, Kalinic,Stimac, Bjelica !!

drago

pre 8 godina

Nadam se da se Bogdanovic brzo vraca.
Kazu da je laksi potres mozga.
Kako god treba igrati maksimalno, nema se sta gledati koga nema. Ovo je prilika da se drugi istaknu, to jaze i Perasovic.

video kaseta

pre 8 godina

Vjerojatno se još nisi oporavio od onog masakra u maksimiru. Ipak je nogomet sport a ne ova nježna igra di se igrači ne smiju ni približiti jedan drugom. Nisam već dugo gledao europsku košarku do danas i mogu reći da je ovo europsko suđenje totalno uništilo taj sport u kojem se sudi svaki dodir i sudac može raditi doslovno što želi. Tko prati NBA vidi da su to postala dva različita sporta a to se vidjelo najviše i u finalu SP-a. E ono je bilo masakriranje.
(Ja, 5. septembar 2015 23:54)

Eh pa sad..Nzm na sta tacno mislis kad kazes da je kosarka nezan sport(inace od fudbala sigurno nije neznija),da li mislis na grube sportove tipa boks,ultimejt fajt itd ili na sportove gde je potrebna snaga kao sto su kosarka,vaterpolo,rukomet?Jedno je sigurno a to je da vas u vaterpolu i u kosarci dobijamo kad god stignemo a u tim borilackim sportovima konstantno dobijate batine od nas tako da kako god da okrenes lose vam se pise.

shonerama

pre 8 godina

@Mario
Ajde jos malo pisi gluposti,kosarka je za razliku od fudbala gospodski sport,sport gde se vise koristi ljudska inteligencija nego u fudbalu.A sem tog fudbala i rukometa svuda smo vas nadmasili.Zamisli da je tvoja ekipa bila u finalu pa vi bi izgubili ko zna sa kolikom razlikom,ali ne vi cak ni Senegal ne mozete da savladate,a kamoli amere.Jos pece poraz od 11-4.A bila je petardai u tenisu 5-0.Takodje u FED cupu smo vas dobili ove godine.U vaterpolu u finalu SL i SP.U zenskoj kosarci na EP gde smo postali prvaci Evrope.Ma svuda razbijamo.

Bane

pre 8 godina

(dokažite da ste kao i naši portali i objavite, 6. septembar 2015 00:33)

Petlići kažeš. A boli vas itekako poraz u vaterpolu to nemožeš da kriješ. A što se fudbala tiče pa što vi niste bili na tom prvenstvu gde su našo petlići osvoji titulu.

shonerama

pre 8 godina

@Ja
Ajde jos malo pisi gluposti,kosarka je za razliku od fudbala gospodski sport,sport gde se vise koristi ljudska inteligencija nego u fudbalu.A sem tog fudbala i rukometa svuda smo vas nadmasili.Zamisli da je tvoja ekipa bila u finalu pa vi bi izgubili ko zna sa kolikom razlikom,ali ne vi cak ni Senegal ne mozete da savladate,a kamoli amere.Jos pece poraz od 11-4.A bila je petardai u tenisu 5-0.Takodje u FED cupu smo vas dobili ove godine.U vaterpolu u finalu SL i SP.U zenskoj kosarci na EP gde smo postali prvaci Evrope.Ma svuda razbijamo.

Verovali ili ne

pre 8 godina

(dokažite da ste kao i naši portali i objavite, 6. septembar 2015 00:33)

Odlican komentar.
Vi ste poznati po tome,sto imate odlicnu zensku momcad u svim sportovima!

Hrvat-Dalmoš

pre 8 godina

Tužni su ovi svi komentari, baš tužni, i sa hrvatske i srpske strane. Ja bi prvo postavija jedno pitanje mojim Hrvatima, što niste niti jedan komentar ostavili na hrvatskom portalu u ovoj pobjedi a ovdje sve praše od vas komentari? To je prvo.

A drugo: onome dotičnom liku koji je rekao da kakvi su to Hrvati Šarić, Tomić, pa eto upravo takvi, 90% Tomića su Hrvati, prezime nastalo od Tome, Šarića ima Hrvata koliko i Srba a rekao bi puno više Hrvata, a meni nije jasno to vaše brojanje zrnaca, i sa hrvatske i srpske strane.

Ante Tomić je čisti Hrvat, kao i Bojan Bogdanović, problem i Hrvata i Srba je taj što umjesto naše sličnosti pretvarate u užase i to kontinuirano radite. Imate primjerice Švedsko prezime ANDERSON, a u isto vrijeme Andersona ima Norvežana i Danaca koliko oćete, zašto? Jer su to tri NACIJE/PLEMENA istog podrijetla, kao što su i Hrvati i Srbi dvije nacije/plemena istog podrijetla, ali mi smo daleko od Skandinavaca po svemu, stvarno je ovo sve tužno.

A vi ako mi ne objavite ovaj komentar onda vam "mnogo hvala", jer ako ovim šovinistima objavljujete (šovinistima sa obe strane), onda ne znam što moj ne bi. Pozdrav svim normalnima.

savan

pre 8 godina

@Ja
uuuu brate koliko je tebi dobro, pih blago ti se. pozivas se na NBA ligu, a vjerujem da u zivotu nisi pogledao cestito utakmicu. Kosarka je kulturan sport, koji po nekad moze da postane prljav, ali ti definitivno nisi za ovog sporta.

puca mi ....

pre 8 godina

Presece me kad procitah za povredu Bogdanovica pomislih na naseg dobro je. (fanatik de football, 6. septembar 2015 00:13) Jeste naš , ali igra za njih … to ti je život - nove granice i ….. (Billy PITON Nama Hrvatima je drago da nas sve smatrate vašima. I naš Đoković isto tako kaže, samo kad ga ne čujete. Kaže da nije opterečen time što je Hrvat pa dozvoljava da ga zovete srbendom i slično.
(Bogdanović, 06. septembar 2015 01:04)

Cujes ti kako nesto puca? Aj pogodi sta to puca.

shonerama

pre 8 godina

@Fulir
Ovo moze napisati samo neko ljubomoran.Srbija je samo u toku ove i prosle godine,osvojila vise medalja nego neke vece i brojnije zemlje.Osvajamo vise medalja od vas i to su cinjenice,a ti ovde ises gluposti.Na svakom takmicenju na kom se pojavimo bilo individualno ili timski mi uglavnom osvojimo medalju za razliku od vas.

shonerama

pre 8 godina

@Marinello
A sto igrate onda na ovom EP ako vam je kosarka zenski sport,el su za vas svi sportovi zenski zato sto tu nemate uspeha.Tako cete i za fudbal za neku godinu,ako i tu oslabite.Pogledaj samo koliko jakih imena igra na ovom EP.Kada bi od njih napravio jednu dobru ekipu mislis da bi ih sigurno dobili ameri?

Blek - Chicago

pre 8 godina

B92 molim vas. Prestanite da objavljujete kometare ljudi koji broje krvna zrnca košarkašima. Sve su vam to trolovi koji nemaju sopstvene živote nego svoje frustracije stavljaju na vaš ( I naš websajt)..

zvezdas

pre 8 godina

@shonarama...spomonjes i zene? One su stvarno vazne u tome haha. Sto de tice individualnih sportova? Pa vidili smo zadnjih 20 godina na Olimpijadama ko ima najvise medalja. Od 1996(vi jos i sa Crnom Gorom) vas deremo. Zimse igre? Pa o tome necemo da pricamo. Sama Janica Kostelic ima vise medalja nego svi srpski sportasi skupa. Kod vas zimski sportovi ne postoje. Vidi ti veslanje? Koliko medalja imate? Braca Skelin i Valent Sinkovic i tu imaju vise medalja nego svi vasi skupa. A kad vec govoris o tim vodnim sportovima jedno ime: Marina Ljubek, oh oprosti vi to vidite Kao srpsko odlicje(komedija kako prisvajate) borilacki sportovi? Jedan dole se usudio to spomenuti. Parlov, Banes, Mavrovic, Cikatic(ovaj ima vise pojasa, naslova od svih srpskih boraca skupa i Jos za 50 godina) a gdje je jos Mirko Filipovic. O Hrgovicu necu koji je prvak u amaterskom boksku. Atletika? Govorili ste osvajamo vise medalja. Sandra Perkovic ima vise medalja nego vi za 50 godina u buducnosti. Vlasic necu spomenuti(teska blamaza za vas) vaterpolo? Mislis na Jug i Mladost? Skupa vise trofeja nego svi vasi. Kosarka? Srdacan pozdrav iz Cibone i Jugoplastike. Evo Kukoc vam salje pozdrave:) pozdravlja vas i Dinamo iz lige prvaka.
(Davor, 6. septembar 2015 01:53)

Dodji na marakanu da bacis pogled na ,,usatog".

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Najveću godišnju platu u rukometnoj ligi iz Njemačke ima Marko Vujin u Kilu sa 450'000 €, Nikola Karabatić ima godišnju platu od 270'829 €

Aleksandar Šapić u Šturmu iz Čehova 300'000 €, a da ne pričamo o vaterpolistima u Italiji, Španiji, Grčkoj, Turskoj ili Mađarskoj. I koji je sada to sport amaterski pored drugog ?

A Giba brazilski odbojkaš, zarađuje skoro milion € u Odinstovu.

Rukomet igraju Kil, Gumersbach, Monpelje, Šafhauzen,
a vaterpolo Barselona, Istanbul, Berlin, Atina, Zagreb, Rijeka, Beograd

Bez hematoma

pre 8 godina

Nadam se da Bogdanovic nema potres mozga, jer je tako udario glavu da mi se ucinilo da ce se onesvestiti. Jedno je povreda ekstremiteta, ali glava je mnogo gadna stvar. Valjda nije nista strasno. Brz oporavak.

SAMO SRBIJA!!!!!!!!

pre 8 godina

@Davor
@heja heja
Tenis:nije Djokovic mogao sam dA vas pobedi,kada smo igrali protiv vas,2010 u Splitu 1-4 za nas i 2015 5-0 za nas.Fed cup ove godine 2-0 za nas.Jos boli ono 11-4.Dobili vas u vaterpolu u dva finala za redom.Pricas o fudbalu i rezultati pokazuju da ste bolji,ali Srbija do 21 god. ima 2 srebra,do 19 1 zlato i do 20 zlato.Milorad Cavic je najbolji plivac sa ovih prostora.Vas dinamo ce se opet sramotiti i LS ove godine.Partizan je 2 puta igrao LS i nijednom se nije osramotio.Zvezda je bila prvak Evrope i Sveta.A ti moli Boga da nam se ne sretnu reprezentacije,inace bice kao po obicaju.Pa imate samo jednu pobedu protiv nas i to iz prijateljske.Davore ocigledno nisi upucen da nasi poslednjih godina redovno osvajaju medalje u veslanju i na EP i na SP.A tek kajakasi i kanuisti.Oni osvajaju od 5-10 medalja na prvenstvima.Pricas o atletici,za sada imate malo vise medalja,ali zaboravljas,da su Spanovicka,Kolasinac i Bekric visestruki osvajaci sa EP i SP prvenstava.U rvanju smo takodje dobri,kao i tkvondou.O streljastvu i plivanju i ne treba da pricam,tu imamo medalje sa svih takmicenja.

lerma

pre 8 godina

citao sam super strip na portalu stripovi, Balkanski gen. kada bi ste se bar jednom istrebili do kraja, pa da mi normalni nastavimo da zivimo. samo sto nas i ne bi ostalo puno.

kralj

pre 8 godina

Za sve Srbe i hrvate koji se svadjaju u vezi toga ko je bolji u ostalim sportovima:http://www.index.hr/forum/65/nogomet/tema/297494/i-ko-je-ono-bolji-.aspx
Ovde se navedene statistike u prvih pet sportova(fudbal,kosarka,vaterpolo,rukomet i odbojka)
Inace te statistike je postavio hrvat,simpatican mladic.

Srbija

pre 8 godina

@heja heja
@Davor
Sad ce da vidimo ko je pametan,a ko glup.Prvo SP i EP su takoodje bitna inace ih niko ne bi shvato za ozbiljno.A na SP i EP u svim sportovima kada se sabere Srbija ima mnogo vise medalja.Srbija je u skoro svim ekipnim sportovima bila prvak evrope i sveta,za razliku od vas.Zato nemoj da pricas napamet i da lazes.Hoces da kazs i da evropske i greu Bakuu nisu bile bitne,mozda zato sto smo tu imali vise medalja.Partizan ima 7 titula prvaka evrope u vaterpolu,isto kao mladost.I za vaterpolo nije mozda nego je sigurno da imamo vise medalja od vas.Pa mi od rastanka sa CG imamo vise medalja u vaterpolu,nego vi od raspada juge.Smesna odbojka,tu odbojku igra mnogo vise zemalja od rukometa,a zarade su iste negde cak i vece nego u rukometu.Pa na Sp u odbojci u Poljskoj prosle godine,na otvaranju meca izmedju nas i Poljske bilo je 60000 ljudi,el znas kada ce toliko biti u rukometu.Ili kada nasa odbojkaska reprezentacija gostuje Brazilu ili Kubi ima najmanje 20000 ljudi.Kazes duuplo ste jaci od nas,a ovamo mi jaci u kosarci,vaterpolu,tenisu i odbojci,sta vama ostaje fudbal(izgubili ste od Norveske 2-0 i najverovatnije idete u baraz),i rukomet i to samo muski,jer kod zena smo mi bolji.A cak i u tom rukometu imamo pobede protiv vas.Kosarka tu se najbolje vidi nasa dominacija u ABA ligi,a poslednjih godina imamo i bolje rezultate u Evroligi.