Subota, 05.09.2015.

18:00

Srbija srušila Španiju na startu EP!

Košarkaši Srbije pobedili su Španiju 80:70 (11:21, 23:15, 28:16, 18:18) na startu Evropskog prvenstva u okviru B grupe u Berlinu.

Izvor: MN

Srbija srušila Španiju na startu EP! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

782 Komentari

Sortiraj po:

****

pre 8 godina

Ako se vratite na pocetak i procitate vecinu od prvih stotinak komentara videcete da smo nacija glupih ljudi koji misle da sve znaju a veze sa mozgom nemaju

wer

pre 8 godina

(Adem Sandzak, 5. septembar 2015 23:47)

bademe, lepo si savladao maternji jezik, e sad jos himnu da zapevas pa te vodimo na kobasicijadu...

lerma

pre 8 godina

nedovicu kapa dole za drzkost kada ostale sut nije sluzio. nedovoljno pomenuta njegova igra. velika vrednost ove ekipe sto svaku tekmu neko drugi moze da iskoci.

drno

pre 8 godina

neo brate najrodjeniji ono je bilo doktorski. ovom decku treba dati vise slobode u igri. nije dzaba bio u gsw. ucio je od stefa karija ne moze da bude los

Milos

pre 8 godina

Vidim poceli vas rasklapati Spanjolci ko po obicaju. Drago mi je da vas malo spuste na zemlju. Previse ste poletjeli .
(Luka ZG, 05. septembar 2015 18:24)
Samo nemoj opet da pobegnete kao strine.

Huan Karlos Navaro

pre 8 godina

Najzaslužniji za dobijenu utakmicu je Nedović koji je sam napravio seriju od 10 poena (sa dvije vezane trojke) u prvom poluvremenu i naravno najbolji i najkonstantniji igrač u reprezentaciji Bjelica sa dabl-dabl učinkom. Nedović je dosta napredovao u odbrani, a Bjelica je 50 % ekipe u ovom trenutku. To se bar na današnjoj utakmici vidjelo.

Lošmi

pre 8 godina

Dovoljno sam video. Nemamo ni promil sansi da ih dobijemo.
(Stan, 05. septembar 2015 18:18)

Ceniš da nemamo ?!
(Batko, 05. septembar 2015 20:39)

Onaj osećaj kad Batko dobije 130 pluseva a tebi drago. :)))

KayserSoze

pre 8 godina

Molim vas bez preterane euforije, ovo je tek prvi mec. Dobra pobeda nad Spanijom, koja je jako lose sutirala, sutra nas ceka tezak mec sa domacinom Nemackom, i protiv sjajnog Novickog, i Šredera.
Ono što mi se nije svidelo danas jeste odbrana Raduljice, kao da je nezainteresovan, fizicki je nespreman, isto tako i Kuzmic u napadu, mislim da nije bas mnogo koristan. Nadam se da ce u napadu i Kalina da proradi, falili su i njegovi poeni.
Idemo, mec, po mec, puna podrska Saletu i momcima! SAMO HRABRO!

vladablok9a

pre 8 godina

nema veze komentar sa utakmicom, ali kada ovakve gluposti procitam, jednostavno ne mogu da ignorisem, 2 najgluplja komentara koje sam prociao u zadnje vreme, naravno prvo ide jedna glupost gde se jos vecom gluposcu odgovori

Bjelica, Teodosic, Kalinic prva postava? Propast u najavi
(todor, 05. septembar 2015 18:08)

Pa ti onda gledaj Daloa, Bezbradicu i Đumića pa uživaj. Škole Zvezde i FMP-a najbolje na planeti!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bravo momci, 5. septembar 2015 21:52)

Kalinic je decko poceo karijeru u Spartaku, produzio u vojvodini pa radnickom

Teodosic je poceo u Studentu pa nastavio u metalcu

Bjelica je poceo u Partizanu gde su tadasnji znalci otpustili tu celu generaciju pa je decko nastavio karijeru u Austriji

Gde je tu zvezdina i FMP-ova skola meni stvarno nije jasno. A, o todorovom idijotskom komentaru tek nemam reci.
Batalite vise komentare o sportu koji pratite zadnje 3 godine, jer ne znate, i ovde je reprezentacija u pitanju manite se klubaskih gluposti i komentara

b78

pre 8 godina

a ti si Ademe po toj tvojoj logici pretpostavljam Spanac. Da pojasnim zivis u jednoj zemlji a navijas za drugu i saljiv komentar za Srbe iz republike Srpske.....

Bane

pre 8 godina

(Luka ZG, 05. septembar 2015 18:24)

Druže košarka se igra 4 pua 10 minuta. A ti poslao komentar još u drugoj četvrtini. Što se sad ne javljaš. Malo te je ipak sramota, razumem ja to.

jovann

pre 8 godina

ovo je bila jako dobro utakmica sa nase strane. svaka cast momcima i naravno saletu. bjelica odlican,bogdanovic kada je bilo najvaznije pogadjao je,nedovic prelomio utakmicu,teodosic doktor,kalinic dobar u odbrani ali u napadu mora i moze on bolje,erceg me prijatno iznenadio,ali mnogi ovde zaboravljaju markovica.taj igrac je u odbrani jedan od najboljih igraca u evropi a to je dokazao i veceras.ono sto me brine je raduljica.verujem da ce biti bolji protiv drugih protivnika, jer ipak nije lako igrati protiv gasola ali ni protiv drugog spanskog centra se nije snasao.kuzmic solidan u odbrani u ofanzivini se ne zna ko je bio gori on ili raduljica.voleo bi da gresim ali kada je sale mogao da ceka tako dugo milosavljevica, zar nije mogao sacekati i marjanovica? ono sto je dobro je da ne verujem da raduljica moze da odigra gore od ove utakmice protiv spanaca.

DedaMiloje

pre 8 godina

Španski centri 50% za 2 poena, Srbija 12 skokova više. Pitam struČnjakeee čiji centri su zatvarali španske kada naši nemaju pojma?
(za prvu više nego dobro, 05. septembar 2015 20:53)

Naše Četvorke su ih pojele, oni osim Gasola nemaju klasičnog centra, Mirotić je tu negde. Dovoljno je bilo da igramo sa Bjelicom i Ercegom posebno kada Gasol nije bio u igri. To ti je to, naša snaga u odnosu na ostale reprezentacije.

Vz

pre 8 godina

Igrao je sa dve 4 jer centra nemamo. Nije Sale genije. Vec totalni amater.
(Hogar, 05. septembar 2015 22:56)
O tome koliki je amater govori njegova karijera, a o tome koliki si ti amater govori tvoja izjava :) da li si primetio kada smo najvise igrali sa dva igraca na poziciji 4? kada izadje gasol iz igre ;) misli o tome malo... I da se ne lazemo, jedan od njih je 2.10 visok ;)

zver

pre 8 godina

Nemanja Bjelica i Ole Gunar Solskjer, ubice dečijijh lica.
(juzer, 5. septembar 2015 23:09)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Niti Bjeli ima decje lice, niti ribar sme u istu recenicu sa njim. A da je ubica to stoji.

Зоран

pre 8 godina

Није Шаренац видовит, него тон путује мало брже него слика. То се дешава када је коментатор на лицу места, јер слика иде преко сателита. Када коментарише из студија није никада испољио видовитост. Чуди ме да то, барем они који редовно прате спортске преносе не знају.

vazno je pobediti

pre 8 godina

Razumem igrace ma tetenu igraju se, dodaju, sutiraju na kos, pogode, promase, pobede,...ali ovaj Djordjevic, tako samouveren, pun optimizma, vodi ekipu kao da igraju protiv nekih amatera, siguran u pobedu.

Neko iz mase

pre 8 godina

Tako je bilo u Poljskoj 2009 da smo ih dobili sa nekih 9 ili 10 razlike u prvoj utakmici pa su na kraju razmontirali u finalu,doduse u najjacem sastavu tada su nastupili, ali opet, ne bi trebalo da nas uhvati euforija zbog ovoga vec korak po korak..Jer lako je uzdizati kad se dobija a kada se izgubi neka utakmica onda ce krenuti da pljujete..Takva smo nacija.

Adem Sandzak

pre 8 godina

Napred Spanija!
(Adem Sandzak, 5. septembar 2015 19:43)

Koliko moras da budes JADAN i NESRECAN da zivis u Srbiji a da navijas za drugu zemlju auuu…uu
(Pravoslavlje idemo, 5. septembar 2015 20:25)

Auuuuuu, ako te cuju ovi iz Republike Srpske, naljutice se zestoko..

palop

pre 8 godina

Hahaha moze da bude i dvojica Novickog(kig smatram najboljim Evropljaninom koji je igrao u NBA i velicinom) ali na koju foru Nemci da nas dobiju,realno...
(mister mister, 05. septembar 2015 21:38)

Sport je to, nemoj baksuzirati bezveze. Mogu da krenu da ubacuju trojke kao nenormalni, a nasi da ne mogi nista da pogode...

Srbin pa grobar

pre 8 godina

Grobar sam ali hvala Zvezdi do neba za Bjelicu! Od izgubljenog igrača dobio Karijev tretman u Zvezdi i danas najbolji igrač Evrope! Oduševio me i Nedović i ne mogu da verujem da ga skoro niko ne pominje. Pa on je upravo taj koji je prelomio utakmicu sa 8 vezanih poena! Što se Teodosića tiče to odavno više nije košarka, to je prava umetnost.

draganz

pre 8 godina

Vrh je ono na tajmautu, skoro svi oko Saleta, Bijelica sedi sa strane pognute glave prolazi rukom kroz onu kratku kosu, kao otprilike, u redu je sve to... dodacu i na neto na terenu...

Luki

pre 8 godina

Svi su odlicno odigrali. Posebno me odusevilo Erceg i Bjelica u tandemu, tu smo napravili razliku u poenima. Kalinic je lose sutirao, valjda ce popraviti sut.

Dacha

pre 8 godina

MA IDI ....
"Sto Marku do kolena bese, Bjelici se po podu vuklo..."
Dovoljno ;))))

Mislio sam da posle Djordjevica i Bodiroge necu doziveti da vidim nasem igraca sa takvim mu...a, al hvala Bogu, pa sam se prevario :)))
Bjelice.. KAPA DOLE :)))

СрбинсонКрусо

pre 8 godina

HAHA..kako su se srbi hvalili sami....a vidi sada..pa ovaj radulica ne da nema poima..pa tomic je za njega Jordan!!!
odg:
De se bre Hrvoje kućo stara, ja napisah komentar kao odgovor jednom tvom zemljaku, al bio na ćirilici, a vi Hrvati možda i ne znate ćirilicu, vi protiv nas izgubite utakmicu pre nego što počne, jednostavno nemate pobednički mentalitet... ne bio vam u kožu ako budete morali da igrate protiv nas... veruj mi tvoji reprezentativci se plaše naših, videlo im se to u očima svaki put kad smo igrali... Želim vam da prođete grupu... ali prokletstvo traje od 1995, sami ste krivi!

sl

pre 8 godina

znaci 'vako..fudbaleri u20 prvaci sveta, kosarkasice prve u evropi, kosarkasi klinci prvi u evropi, vaterpolisti osvajaci svetske lige i svetskog prvenstva, odbojkasi vicesampioni svetske lige i ovo, nadajmo se, zlato. Odbojkasice vec na olimpijadi prakticno..Individualce da ne spominjem. produktivna godina, a? niti manje zemlje niti vise sampiona..bice nas ko mrava u riu ;-)

Mustafa

pre 8 godina

Sjajan pocetak, kakav se pozeljeti moze i to protiv Spanije...fenomenalno...momci respekt, selektore kapa dolje! Sve najbolje u nastavku takmicenja, da zdravlje posluzi, bez povreda i sve ce biti OK!

sovuljaga

pre 8 godina

Srbin pa grobar,decko je prosao mladje kategorije Partizana,nije bio odbacen kao netalentovan nego ga je cale(koji mu kontrolise karijeru od kad je bio klinac) odveo iz kluba.doveo ga u Zvezdu Kari Pesic,Partizanovac(za razliku od tebe),sto mozes mozes da vidis na konferencijibza stampu kada su novinari pitali Stimca da li je istina da navija za Partizan a Pesic odgovorio sa obojica navijaju za Partizan ali da su profesionalci.hvala Pesicu za Bjelicu,i hvala Partizanovoj kosarkaskoj skoli.

Mirko

pre 8 godina

Da je Bobi tu i Gasol bi bio rešen, ovako nismo mogli da prigvirimo od njega,podelio nam je banane svima i Radulji i Bjelici i Kalini i Ercegu.. Strašan igrač ali i mi imamo sve careve a ne samo jednog.

sasa jokic

pre 8 godina

Najbitnije je da su dobar tim, da taj sefment stima. Danas je bila prva utakmica, nervoza, jak orotivnik u orvoj utakmici....sve to treba uzeti u obzir, tako da ce u narednim utakmicama sigurno biti bolje.

bravo, momci!

pre 8 godina

Bradulja mora da prvu akciju ide na kucanje i po cenu faula u napadu, treba nam raspolozen i nasmejan onda ga svasta posle hoce.
Sa pola gasa ugasili Spance sta ce biti tek kad nagaze samo nebo zna...

maki

pre 8 godina

Sarenac,postao vidovit lopta leti kroz vazduh a on je vec video kos.
(Dane, 05. septembar 2015 22:02)
Uvek je i bio.Nadji snimak Teodosiceve trojke protiv Spanaca i tu ces videti da je ''vrisnuo'' odmah po Teovom izbacaju!!!

neko iz mase

pre 8 godina

Idemooooo... Podici centre, ali odlicno je kada ima na cemu da se radi u toku turnira! Da sve bas pocelo idealno, opala bi forma do zavrsnice.

Nema mesta za obaziranje na komsijske komentare!

Misko

pre 8 godina

Koliko ce se puta ljudi ovdje jos morati blamirati ishitrenim komentarima dok ne skuze da je pametnije likovati NAKON sto saznaju definitivni rezultat jednog sportskog nadmetanja?

Zlatko

pre 8 godina

Zao mi je sto na danasnju vest da pocinje prvenstvo nisam napisao samo recenicu podrske kao promil pozitivnih vibracija za nasu ekipu. Mozda cu nekad napisati komentar koji ce liciti na pljuvacki, ali nikad necu pisati komentar posle prve cetvrtine. Isti komentari i kad Nole izgubi prvi set. Sta vredi sto ima 520 komentara, kad je 150 napisano do 18:40. Neka moderatori idu na kvalitet komentara a ne na kvantitet. I da smo izgubili 30 razlike, da li je realno da se pisu komentari dok traje utakmica? :( Imam jos dva zapazanja koja bih hteo da napisem.
1. Da li se samo meni cini da je Spancima dozvoljena rukometna odbrana a da je nasima sviran svaki kontakt? Pogotovo u drugom poluvremenu. Cak sam prokomentarisao u trecoj da je nemoguce to sto smo izasli iz bonusa, sto Spanci imaju samo jedan faul a da mi vodimo 10 razlike.
2. Zvezdas sam otkad znam za sebe. Na kraju su trojke dali Bjelica (bivsi igrac Zvezde) i Bogdan (bivsi igrac Partizana). Molio bih sve ostrascene i sa jedne i sa druge strane da svoje frustracije lece na drugom mestu. Obojici na dresu pise Srbija.

kralj

pre 8 godina

Vidim poceli vas rasklapati Spanjolci ko po obicaju. Drago mi je da vas malo spuste na zemlju. Previse ste poletjeli .
(Luka ZG, 05. septembar 2015 18:24)

Vidim ja da ti neces moci da zaspis od ovolikih kompleksa veceras.Prvo fudbal(svetski prvaci) pa vaterpolo(svetski i evropski prvaci) pa kosarka(svetski vicesampioni i nadam se evropski sampioni)

draganz

pre 8 godina

kakav je ovo melem za oci posle farme, maldiva, parova, maje nikolic, zmaja i ostalih imbecila, osecam kako mi se culo vida oporavlja dok gledam nase momke u punom sjaju
(komentator, 5. septembar 2015 19:25)

Dao sam ti minus jer gledas ono gore sto si nabrojao, a niko te ne bije da to radis.

Boston

pre 8 godina

Niko ne pominje Nedovica, a zahvaljujuci njemu smo i stigli Spance. Sto se tice utakmice nismo dobro poceli ali verovao sam u ove momke i uvek cu verovati sta god da urade na ovom prvenstvu.

Bravo momci

pre 8 godina

Ljudi moji kako igra Nedović! Bjelica, Teodosić i Nedović 99% ove reprezentacije. Kad krene i Kalinić to će biti svih 100%. Hvala do neba Zvezdi za ovu trojicu i Čoviću za Tea!
(Nedović je Džordan za Bogdanovića, 05. septembar 2015 19:35)

Zasto ovaj komentar ima toliko minuseva? Sta je covek netacno rekao?? Bjelica, Nedovic i Teodosic su bili bili ubedljivo najbolji veceras i zasluzili su sve pohvale a njih jesu stvorili Zvezda i FMP. Nije bitno da li se nekome svidja ali to je cinjenica i ne razumem minuse grobara. Radite i vi u klubu pa cete jednog dana moci da kazete da ste i vi stvorili nekog igraca.

Editor

pre 8 godina

Nedović pokrenuo preokret, odlična partija za njega. Bjelica je košarkaška veličina. Centri moraju bolje. One dve trojke na kraju Bjelice i Bogdanovića... hladnokrvnost teška. Svaka čast!

Beobrad

pre 8 godina

Sad i definitivno znaju da mogu sa svakim protivnikom!
Ispumpali smo ego Spancima!
Jos ako bi zreb nekako naneo Hrvate na nas, da ih pregazimo po ko zna koji put...!
Da se smire HR komentatori ovde, da ih smestimo gde im je mesto, u rupu, s pokrivenim usima!

Vila

pre 8 godina

Kako je dobro kad čitaš komentare od prvog ka poslednjem ahahaha! Stručnjaci, sutra prvo sačekajte kraj meča pa onda pametujte, čisto da se ne blamirate bez veze :P

@Ana,znamo da razumeš...vi to stvarno znate najbolje :)

Grobar

pre 8 godina

Navijam za Partizan, ali ne vidim kakve veze imaju Partizan i Zvezda sad u ovom trenutku. Kakvi su to komentari, ljudi pa sad navijamo za Srbiju, zar je bitno koji igrac je iz kog kluba, a i nisu Partizan i Zvezda jedini klubovi. Takodje hejtujete Djordjevica i pojedine igrace vec posle prve cetvrtine, a utakmica se igra cetri cetvrtine. I da nista ne urade, pokazali su ko su i sta su na svetskom prvenstu, zar to nije bilo dovoljno da im verujemo i da ih bodrimo i volimo? Napred Sale, napred momci, napred Srbijo!!!!!!

kox

pre 8 godina

Sve je ovo odraz zdravog drustva i sistema,koje je nasa vlada na celu sa Aleksandrom Vucicem uspostavila..Cestitke i kosarkasima,i oni imaju udela u ovoj pobedi!

Novi Sad je nas ti to dobro znas...

pre 8 godina

Evo citam vesti i ulgavnom su da je Srbija ponizila i bacila na kolena mocnu Spaniju.
Mocnu Spaniju sa jedva 3 igraca, nisu cak ni petorka.
Riki Rubio,Navaro,Mark Gasol,Ibaka,Kalderon,Abrines- ova 6 je otkazala sto zbog povreda,umora/odmora,klubova... to je sad njihova briga.
Mi smo bez Bobija, bez njega smo bili i na SP pa smo uzeli srebro.
Nama ce u borbi za zlato jedini konkurenti biti Frnacuzi.
Po kvotamo smo drugi/treci(sa Spancima, zavisi od kladionica, Frnacuzi su prvi) ali jedino Francuzi imaju jaci sastav od nas.
Ako ne budemo bili u 1/2 katastrofa
1 ili 3. mesto u grupi - Francuze izbegavamo do finala.
Ako sve bude kako treba 1/2
Francuska-Grcka
Srbija-Litvanija

Namerno sam izbacio Spance jer u njih ne verujem, Italijani,Turci,Nemci,Hrvati,Slovenci-njihov maksimum je 1/4(Rusi su "prvi od favorita" za neprolazak grupe)

Kad pogledam sastave,ovi Grci izgledaju kao kaznena ekspedicija, izuzetno izbiljna ekipa(Spanulis,Antetokunmpo,Printezis,Zizis,Kalates,Slukas,Perperoglu,Kajmakoglu,Mancaris,Burusis,Papanikolau,Kufos)
Da se malo poigram:
Finale Srbija-Grcka(samo zato sto je kriza kod nas i njih, pa radi ponos i nacionalizam).

Dragan VG

pre 8 godina

@ Aj realno

Bjelica najgori u prvom poluvremenu!?
Polupio sve lopte pod nasim kosem, a koje su trebali da pokupe nasi predominantni centri...

ex DS

pre 8 godina

Sjajna ekipa...ali u daljem toku prvenstva, moramo aktivirati centra. Sa ovakvim Raduljicom, necemo imati resenje u reketu u narednim utakmicama. Ma koliko da je neiskusan, Milutinov se mora uvoditi u igru u narednim utakmicama.

Bravo momci

pre 8 godina

Bjelica, Teodosic, Kalinic prva postava? Propast u najavi
(todor, 05. septembar 2015 18:08)

Pa ti onda gledaj Daloa, Bezbradicu i Đumića pa uživaj. Škole Zvezde i FMP-a najbolje na planeti!

draganz

pre 8 godina

RTS - vase pravo da slika kasni u odnosu na zvuk i da vas to izludjuje.
------------
Ama ljudi ulozite 200 e u laptop i gledajte preko neta.

misko

pre 8 godina

Sale će morati da se kocka i u igru više uvodi sve sa klupe.Teodosic i Bjelicu neće moći da iznesu ovoliku minutazu jer postoji velika mogućnost povredjivanja istih,šta onda?

ziks

pre 8 godina

Teodosic maestralan, dodao je gas kada je trebalo. Najvise kritikovan u odbrani, a odigrao vrhunski potez u istoj. Samo je bilo pitanje trenutka kad ce Bjelica eksplodirati. Nema igraca na toj pozicija ko ga moze cuvati na ovom prvenstvu. Dobra partija momci

Vlada djordjevic

pre 8 godina

Imam utisak da Srbija zdravi u svim domenima i grabi napred!!?? Da li je to efekat Vucica ili ne ali bravo momci , bravo Srbijo, bravo selektoru, i bravo svima vama u Srbiji!!!!

Utuneluusredmrakasijaflasaodvinjaka

pre 8 godina

Konacno sve karte polako izlaze na videlo. Odlican posao selektora i igraca. Sistem je tako postavljen da se da sve od sebe, da se igra glavom i koriste sve prednosti. Gasol je najbolji evropski centar svih vremena. Nasi centri ce biti mnogo bolji protiv svih drugih protivnika. Sale je ovu utakmicu igrao varijantu sa Ercegom na 5, i to je dalo odlican rezultat u napadu, medjutim mislim da protiv drugih ekipa nece to toliko koristiti i to zato sto ce Erceg imati vecu ulogu na cetvorci kako se Bjelica nebi premorio jos u grupnoj fazi. Vec protiv Nemacke vidim vecu ulogu Milosavljevica, Milutinova i Simonovica, i mozda jos vise minuta za Nedovica. Jednostavno treba verovati u sve momke i ukoliko u pravom trenutku svi budu na maksimumu samopouzdanja bicemo nedodirljivi.

Voip

pre 8 godina

Bravo momci odlicna igra spoljne linije ali zato pod kosem smo ziva katastrofa. Ako nam centri ne prorade muka ziva, sreca pa je Gasol kasno uso u mec.

my way

pre 8 godina

ja ne znam za vas, ali ja imam svoju drzavu od 1878. i nisam je menjao, odvajao se, ni bilo sta.
(my way, 5. septembar 2015 19:48)

Brateee, pa koliko ti imas godina sad?? Hahahaha...
(Figo, 05. septembar 2015 20:38)

Da, imam je kao Srbin, bas kao sto je svi mi Srbi imamo, iako se niko od nas nije rodio tada. Neki imaju i tisucljetne snove i kulturu :)

mister mister

pre 8 godina

Hahaha moze da bude i dvojica Novickog(kig smatram najboljim Evropljaninom koji je igrao u NBA i velicinom) ali na koju foru Nemci da nas dobiju,realno...

mitar

pre 8 godina

E moja drzavo Srbijo,utukla si stotine miliona poslednjih 15 godina u svoje mezimce zarad vestackog odrzavanja rivaliteta,i evo kako ti vracaju njihovi simpatizeri,prvo su nam unistili fudbalsku reprezentaciju svojim ispadima,sada pljuju jednog Sasu Djordjevica zato sto nije poveo rezervistu iz tima,i navijaju protiv kosarkaske reprezenacije zbog toga,a ovamo su samozvani stubovi,ugasili se dabogda

egil vangen

pre 8 godina

Prelomni trenutak je Kuzmiceva ukradena lopta Ljulju. A vi samo pljujte coveka, sutra kad spakuje Plajsa u dzep ima da ga dizete u nebesa.

Fica

pre 8 godina

NEMANJA BJELICA NIVI BOG SRPSKE KOSARKE! Apsolutni MVP prvog kola takjicenja.
Ercegu za odigrano na centru skidam kapu,Nedovic neverovatan,Teo ispunio ocekivanja. Idemo SRBIJAAA!

Ana

pre 8 godina

Moj komentar je bio upucen komsijama koji kazu da smo slucajno osvojili srebro na SP i da smo mnogo poleteli. Htela sam da kazem da oni to nikad nece shvatiti jer nikad nece biti drugi na svetu! Da li je moguce da je toliko ljudi pogresno shvatilo moj komentar?!?!?!?

NikNik

pre 8 godina

Pozdrav za mog drugara Hrvoja, a i za ostale komentatore. Svako ko omalovaži tim i trenera koji su igrali finale svetskog prvenstva prošle godine nije mnogo bistar. Prvi mačići se bacaju u vodu, i ova pobeda neće značiti ništa ako prava forma ne dodje u zavrsnici, medjutim, niko ne sme podceniti ove momke. Momci su šampioni šta god uradili na ovom prvenstvu.

ivanchuk

pre 8 godina

Da mi je samo na trenutak uci u glave ljudi koji pisu ovakve besmislene gadosti u trenutku prve krize koja se javi u igri (a pritom nigde nikakvog znanja o sportu i zivotu uopste), pa da bar pokusam da shvatim u kakvom vrtlogu pakla izazvanog teskim kompleksima, besa, duhovne bede i zla se nalaze...Gadite mi se.

raka

pre 8 godina

Raduljica ocajan, Erceg slicno los, Bjelica i Nedovic sjajni, Teo ispod svog nivoa, mislim da bi Nedovic trebalo cesce da preuzima odgovornost i da sutira sa distance.

UltrasBG

pre 8 godina

Citam komentare dok smo gubili, hit! Nemate ama bas nikakvo znanje o kosarci, niti znate da cenite neciji uspeh. Ali ,,Sale odlazi" posle prve cetvrtine hahahahahaha objasnili ste. Napred momci, pokazite koja zemlja je zemlja kosarke!

bojan

pre 8 godina

Najbolje od svega je sto smo ih dobili sa 50% snage! Ako nas zaobidju povrede igracemo u finalu opet protiv Spanije, to je jasno ko samar.

NeLePFC

pre 8 godina

Svaka cast momci. Nikad nisam bio sigurniji i spokojniji pred start nekog velikog takmicenja,cak ni kad smo imali bolji tim i iskusnije trenere. Doktor Djordjevic nas je preporodio :) Ziv i zdrav nam bio!

Pantelija

pre 8 godina

Čitam komentare ovih pljuvaca i ne mogu da vjerujem... Sram vas bilo, pa nije ni čudo što ćemo uskoro nestati kao narod, jer sa ovakvom stokom od pojedinaca (a ima ih) ništa bolje nismo ni zaslužili. Pozdrav za sve PRAVE Srbe iz Banjaluke...

procenitelj

pre 8 godina

U pravu je bio Janik Noa. Počelo izduvavanje doping majstora, ovi su isti onaj tužni Nadal. Sledeća faza kod španskih košarkaša je da gube kosu, kao što se kod Rafe već izvesno vidi.

ocekivano

pre 8 godina

Kakve smo mi paljevine od ljudi, neverovatno. Neznalice krenule da pljuju Sala, a samo slep covek nije mogao videti, da cemo ih razvaliti u drugom delu. Kao sto sam i rekao, njihov trener je teski diletant, Sale ga je takticki unakazio.

Dusan

pre 8 godina

Ma kakav mi imamo tim, kakav duh u ekipi. Pa koliko sam samo srećan što je tako zdrava i lepa atmosfera u ekipi. Đorđević i njegova deca će da se prošetaju do zlata. Volim Vas, momci i hvala Vam!

manuginobili

pre 8 godina

Nema ljepseg osjecaja od ovoga-gledati nase kako ginu na terenu i razvaljuju najodvratniju ekipu ikada sastavljenu u svim sportovima-kosarkasku reprezentaciju Spanije...sto bi rekli ono cuveno-NEPROCJENJIVO!:)

DedaMiloje

pre 8 godina

Nedović ih je načeo, a Bjelica dokusurio...ovo je večeras bila košarkaška klinika Nemanje Nedovića, mi od Bodirige nismo imali ovako kvalitetnog igrača. Sudije na svom nivou naravno, smešno i bezobrazno...Bogdanović odličan, Milosavljević po mom mišljenju dao jedan od važnijih koševa. 11 igrača u rotaciji to je to...najviše što me raduje je klupa Španije, pet igrača u životi nisam video...Srbija do konačne pobede.

Simke

pre 8 godina

Sramota! Mi Srbi stvarno ne znamo gde nam je mesto, stizemo 10 razlike, zabijamo trojke sa 8 metara, a igramo odbranu sa pola snage na centrima. I pobedjujemo! Pa ovo je sramota, mene je stid od susjeda, igramo sa 20% kapaciteta i opet smo 10x bolji od njih. Strasno, da sam "susjed" nikada vise ne bi gledao prenos neke utakmice gde igra Srbija. Pa to je samo za komplekse i neprospavane noci... A selektor Sale zvani "evo trojke u zadnjoj sekundi cisto da vam se smuci vece drage komsije".

leila

pre 8 godina

Biće ovo samo još jedna lagana utakmica za Špance - realno, 20-ak razlike.
(Igramo bez pleja..., 5. septembar 2015 18:18)

realno, pojma nemas!

Nebojša

pre 8 godina

Klikneš na ne preporučene i imaš šta videti gomila jadnika isti oni koji se javljaju i kad Novak igra
bravo za naše nadam se da mogu do medalje.

021

pre 8 godina

Bravo momci, samo hrabro i stalozeno dalje!
U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi... To nek vam je na umu i bice sve kako treba da bude.

Vitez Koja

pre 8 godina

@ Ana

Susedko, bolje gledaj kako cete da se vratite na postolje, je kako ste sisli sa njega 95' u Atini, niste se vratili do dana danasnjeg.

ricard

pre 8 godina

Moram ovom prilikom da izrazim svoje divljenje prema svim onim hejterima koji su posle +11 vec promenili kanal.Da je bilo +30 pa da ih razumem ali onakvih expertskih misljenja bi se postideo i Zika Obretkovic.

Rooney-utd

pre 8 godina

teo doktore bjeliceeeee doktorcino bogdanova trojka na kraju neverovatno,teova blokada ma savrseno kakva pobeda gledao sam sa drugarima nismo mogli da sednemo celu utakmicu bravo momci ali raduljica boze dragi.Nije vreme za lose stvari fantasticno bre dosli smo po titulu i uzecemo je!!!!!

Svaka cast

pre 8 godina

Kakva neverovatna podrska sa tribina,sad gledam ponovljene snimke trojki i najezim se kakva buka nastane posle svake ubacene,svaka cast tim ljudima tamo.

decko sa barikada

pre 8 godina

Јел се јављају навијачи звезде тј фмп-а коју су до јуче пљували кошаркашку репрезентацију србије?

hippy

pre 8 godina

Kod one nepotrebne pe...erske asistencije kroz noge Rudy Fernandeza rekao sam i drustvu oko sebe "Zbog ovoga ce da izgube deset razlike" ....

Milan

pre 8 godina

Nedović je bio ključni igrač za povratak a Bjelica je kralj. Ipak najvažnije fa svi daju doprinos, Gagi važan koš, Teo lupa bananu Rejesu..
Sutra očekujem više od centara.

dasa

pre 8 godina

Svi su igrali dobro... Centri su nam najtanji trenutno, ali verujem da će da krenu kad bude trebalo... Jer tako je bilo i na svetskom, uvek je neko drugi blistao uz konstantno dobrog Tea i Bjelicu... Danas je nedović bio x faktor, ali imamo stvarno veliki kvalitet i veliko srce... Hvala vam momci na ovoj sreći stvarno ste pravi HEROJI nacije...

west serbia

pre 8 godina

Bez velikih igraca smo, ali smo yebeno dobar tim. Da ne kazem masina. Samo pazite da vas Angela ne pohapsi zbog prekomjerne upotrebe sile. Ipak je to Berlin.

djc-xxx

pre 8 godina

"Nedostajali su poeni centara" ! Mislim da je sada svima jasno zašto fali Bobi... Bila bi to potpuna dominacija, kao nekad Jugoslavija :-)

Komar

pre 8 godina

@ HAHA..kako su se srbi hvalili sami....a vidi sada..pa ovaj radulica ne da nema poima..pa tomic je za njega Jordan!!!
(hrvoje, 05. septembar 2015 18:22)

E moj Hrvoje,voleo bih sada facu da ti vidim...samo cu ti jedno napisati HAHA.

Mladen

pre 8 godina

Tako je momci,svaka vam cast.
Jos jednom ste pokazali kako se gine za dres,i pokazali ste ovim spanskim zvjezdama da je kosarka timski sport.
P.S.moram samo jedno ime da spomenem,a vidim da ga malo ko spominje veceras a to je Stefan Markovic.

shanon

pre 8 godina

sretan sam zbog pobede ali iskreno najvise zbog ovih pametnjakovica koji su se javljali posle prve cetvrtine. sutra gledajte parove.farmu nije ovo za vas

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Sad udjoh ovde i ne mogu da verujem koliko pljuvanja po Djordjevicu, Kalinicu, Raduljici, Bogdanovicu medju prvim komentarima!? Kao da posle svake akcije krenu na kucanje. To je bolest, bre! Da l' su to stvarno nasi ili komsije bas dobro glume?

shame boner

pre 8 godina

Svaka cast momcima! Samo ne mogu da shvatim koliko neko moze biti truo ili klupski ostrascen da pljuje po covjeku koji je najbolji srpski play svih vremena, koji je vratio kult repr, vratio nam vjeru u tu reprezentaciju,po covjeku kojem je interes srpske kosarke iznad svega. Da zivim jos tri zivota ne bih mogao shvatiti tu kolicinu zlobe,zavisti i nepostovanja.

xy

pre 8 godina

Gde ste sada,pljuvaci Aleksandra Djordjevica i ovih divnih momaka?Cutite kao p...e!Bravo nasi,ulepsali ste mi dan!Kako pukose prepotentni Spanci!Srbija do finala,Srbija do zlata,SRBIJA DO RIJA!

laki

pre 8 godina

Naravno da ne ostavljam komentare dok utakmica traje, ali sad kad sam počeo da čitam, ne mogu da dođem sebi šta sve ljudi lupetaju. Alo, bre, početak prvenstva, nesigurni su na startu bili i jedni i drugi. Što je vodio ovog, a nije onog, bezveze. Ova ekipa ima karakter, inače ne bi bili drugi u svetu. Pa neće naši centri igrati samo protiv Gasola. Možda je mogao da proba i Milutinova,ali verujem da bi mu nalepili tri faula dok dlanom o dlan: Ja verujem Saletu i ovoj ekipi. Bjelica..uh!

Zlatko

pre 8 godina

Legenda Šarenac posle odlučujuće Bjeličine trojke: "Bjelica, Bjeeeliiiicaaaaaa", pa par sekundi tišine i onda "spreman je za Minesotu"!

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Moje zapazanje... Po meni u ovoj utakmici Raduljica je trebao da igra najmanje od centara. Sigurno bi i Milutinov odigrao bolje. Mladji, brzi i skocniji je. Bas mnogo propusta je imao Raduljica, sto ofanzivno, sto defanzivno. Niko ne moze imati neki poseban ucinak protiv Gasola ali ovo je bas bilo ocigledno da ce Raduljica, ne samo protiv njega nego tokom celog meca imati mnogo poteskoca.
Ali i pored toga smo prava timcina! Timska igra i borbenost, iznad svega, plus kad jos isplivaju oni nosioci iz toga, mozemo sve da pobedjujemo! Imamo materijal u sebi za ono sto svi zelimo da se dogodi za dve nedelje...

drvobradi

pre 8 godina

Kakav igrač je Bjelica, to je neverovatno. Spakovao Mirotica u džep, ubio ih u napadu, više od pola koševa dao igrom jedan na jedan. Da je malo brza košarka i da se igra 48 minuta imao bi tripl dabl. Ovi sto igraju virtuelnog selektora se posebno raduju.
Ono što me raduje je da ceo tim ima prostor za napredovanje, a dobili su i najtežu utakmicu u grupi.

Foka

pre 8 godina

Hehehe. Jao sto mi je drago za ove sto pricaju da necemo ni grupu da prodjemo. Pre neki dan sam rekao da nemamo najbolju "petorku" ali zato imamo kluuuuupu! Nijedan ekipa nema klupu kao mi. I sa ovakvom klupom idemo do finala. Da li osvajamo, videcemo.

marko_reus_bgd

pre 8 godina

koliko ljudi ovde pojma nema,secam se proslog svetskog prvenstva,svi vredjali saleta,a kad smo usli u finale,svi ti isti ga dizali u nebesa...mi srbi smo g....,toliko,pozdrav.

Pisem pa pomalo brisem

pre 8 godina

Nije mi bas najjasnija uloga Kuzmica, BRaduljica ce morati mnogo bolje, Milutinov je morao da igra, ostali vrh, iznenadjen maksimalno kako je Djordjevic to ukomponovao, srecno momci!

lobi

pre 8 godina

Dobro je, mislim da smo uz Francuze i Spance najjaci, ali polako samo, ima jos da se igra. Bjelica ceo mec doktorski, Teova blokada i Bogdanova trojka u presudnim momentima.

Dogodine ako da Bog uz Bobija kobija i Jokica iz nba bicemo jos jaci.

Fridek

pre 8 godina

Svako prvenstvo svako takmicenje sam radio i ponasao se kao ovi pljuvaci ovde, iskren sam.. ali posle svetskog prvenstva sam reko sebi utakmica se igra 40min, sale zna najbolje. To se i desilo, zna sale najbolje.... Jesam se nervirao ali igrali smo protiv spanije, nisu spanci dosli da spuste samo gace da ih napunimo i da se radjemo bez nervoze. Tako da vredelo je.. polako ljudi igracemo sve bolje i bolje videcete. Ajde pa da sutra slavimo i drugu pobedu. Ziveli!!!

Bravo momci

pre 8 godina

Bjelica, Nedović i Teodosić trio fantastiko! Ljudi moji kako ova trojica igraju ovo je uživanje da se gleda! Nedović fenomenalan! Bjelica definitivno najbolji igrač Evrope a Teodosić najveći umetnik košarke.

cikita

pre 8 godina

fantasticna igra momci. na zalost, centra I nemamo. raduljuca, ocaj, pasivan, ne moze da skoci. a nije ni cudo, lik ne igra godinu dana, samo znam da ispija piva ovde u kafani stara hercegovina :).

Lošmi

pre 8 godina

Vidim poceli vas rasklapati Spanjolci ko po obicaju. Drago mi je da vas malo spuste na zemlju. Previse ste poletjeli .
(Luka ZG, 05. septembar 2015 18:24)

A ti Luka kako si? :))))

zzbz

pre 8 godina

Skidam kapu nasim navijacima tamo u Berlinu, neuporedivo sa pozoristem u areni protiv Rusa u pripremnom mecu. Sta reci, Bjelica nije normalan :)

Кванте

pre 8 godina

Сећам се када је Владо Ђуровић током ЕП 2007. рекао да је Русија просечна екипа а Руси касније постали прваци Европе. И сада је рекао да смо 10-15 разлике слабији од Шпанаца. Стручњак.

Goran

pre 8 godina

Ako se secate kada je dolazio na mesto selektora Djordjevic je rekao da mu je cilj da pobedimo Spaniju, Spaniju koja nas je na par predjasnih sampionata redovno dobijala sa 20 i kusur razlike... ovo danas je bila toliko zrela,toliko hrabra, toliko kvalitetna igra nasih igraca da mi je prosto zao sto ovo nije bio polufinalni ili finalni mec... a Bjelica je izdominirao, definitivno je najzasluziniji za ovu pobedu,ali i Teo, Nedovic, Bogdan,svi nasi igraci... imamo tim, strasan tim.

Slavko-RS

pre 8 godina

Molim sve ljude ovdje sto pisu negativno i pljuju nase pojedine igrace da to ne rade, momci ovo sve citaju i samo im treba velika podrska, jel vidite kako nam vracaju.Ovo je timcina.Uzivajmo ljudi

Milan

pre 8 godina

Bravo Srbija!!! Pljuvaci ps stvarno ste bre preterali, kako uspete svuda i svakome da nađete zamerku svaka vam cast, realno treba talenta za to. Čitam komentare, sad kao da je poveo Stimca i Dangubica oni bi razvalili?!?! Delija sam ali ovo sto pišete stvarno nema veze.... Kako moze neko da pljuje Saleta, pa taj čovek je sinonim za uspeh i rad.... Od kako znam za sebe samo je radost i srecu donosio....
A cak i da ne ostvarimo uspeh na ovom EP to je samo iz jednog razloga- NEMAMO CENTRA. Nemamo pa nemamo. Bobi ne igra, Krle se povukao, i mi nemamo centra. Krle je bio nezamenljiv skoro deceniju, broj jedan, menjali su se razni igrači kao njegove izmene ali sada NEMAMO CENTRA. I nike kriv no Sale, ni Đilas, ni Tole, jednostavno NEMAMO CENTRA. Eto tako, ajmo Srbijo ajmo Braćo

Milan

pre 8 godina

Koliko je ljudi pljuvalo Nedovica pre reprezentacije..Tipa nije neki igrac, nema sut, samo zna da zakuca...A danas nas je vratio sa 2 suta za 3 i 1 sut sa 2...Nedovic igracina!

From Srbija

pre 8 godina

Rts hd samo za one koji imaju televizore sa digitalnim signalom,ima ga na sbb,open,kopernikus,i sa ovim obicnim t2 tjunerom , samo noviji tv

Milan

pre 8 godina

Pogledajte, molim vas, nepreporučene komentare! Kakvih nas sve ima! Više vole da pljuju nego da pobedimo! A da se bar razumeju u košarku.

Pravoslavlje idemo

pre 8 godina

Napred Spanija!
(Adem Sandzak, 5. septembar 2015 19:43)

Koliko moras da budes JADAN i NESRECAN da zivis u Srbiji a da navijas za drugu zemlju auuuuuuuuuuuu

Milan

pre 8 godina

Odlična ideja da igramo sa dve četvorke kad Erceg glumi centra ali zašto Sale nije poveo još nekog na toj poziciji? Ako Kalinić ne bude igrao na 4 Bjelica će umreti od umora.

Љубо

pre 8 godina

Пишем из хале са лица мјеста. Навијање је било одлично, поготово у другом полувремену. Сутра против домаћина по нову побједу... Ајмо Србија, Српска је уз тебе.

aj realno

pre 8 godina

Bjelica prvo poluvreme najgori, poklonio Spancima 10 razlike, ulazi Nedovic i vezuje kljucne trojke, podize moral celoj ekipi i kasnije krecu Bjelica, Bogdan i Teo. Da nije bilo Nedovica, pukli bi 20 razlike ali niko ne gleda vaznost njegovih koseva pri vodjstvu Spanije, nego brojite poene Bjelice i Tea kada smo vec poveli 10 razlike. Ne treba gledati pojedinacno, svi igraju za Srbiju, ali ako vec hocete nekoga da istaknete, danas to zasluzuje Nedovic, ispred svih!

MASTER

pre 8 godina

@zzbz
Decko jel si ti gledao pripremne tekme Milutinov je sto se tice fizicke snage najslabiji u timu daleko je od Kuzmica i Radiljuce!!!!Samo BraduLJa na namesti ruku!!!!!!

jeste

pre 8 godina

Svaka cast momci! Tako se igra basket!
Svi vi hejteri sad imate sansu lepo da zapalite sa ovim azilantima preko. Ne znam sto maltretirate sebe i svoje napacene zivote pracenjem ovih momaka.
Odigrali smo sjajno, Bjelica dokazuje da je trenutno mozda i najbolji evropski igrac. Samo smireno do kraja, tekma po tekmu i dolazimo do zavrsnice turnira.

Bilbija

pre 8 godina

Svaka cast momci na odlicnoj utakmici i veoma vaznoj pobedi.EvroBasket nije mogao bolje da pocne,bilo bi jako dobro da zavrsimo grupu na 1 mestu,sto je itekako moguce posle pobede nad Spancima.Ovo govorim iz prostog razloga jer ako budemo 1 u grupi automatski necemo igrati sa Francuzima do finala.

Batko

pre 8 godina

1. klasa: Francuska, Španija 
2. klasa: Grčka, Hrvatska, Litva 
3. klasa: Srbija, Italija, Turska
(realista, 05. septembar 2015 18:28)

Vole bi da nisi baš toliko glup ?!

Srpski sin

pre 8 godina

Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti veoma dobro prvenstvo, nadam se najbolje do sada, imamo kvalitet i sve što je potrebno za medalju, i to zlatnu, samo hrabro !
SRBIJA !!!

DAŽDEVNJAK

pre 8 godina

Znači Španci neće ponovo igrati sa nama. Zna se da ne možeš dva puta pobediti istu ekippuna jednom turniru, stoga Španija mora ispasti pre eventualnog susreta sa nama. Au, što bi lego Bobi:(

cika kure

pre 8 godina

Svaka cast nasim...Meni je jedna stvar bila upecatljiva.Ako se secate pred sam kraj,na nekih 50-tak sekundi do kraja kada je Bjelica pokupio jednu loptu,odmah se uhvatio za koleno uz bolnu grimasu.Naravno,posle par sekundi je pokazao da nije nista da je sve Ok.A Nedovic koji je bio pored njega je ga odgurnuo maltene do reklama,u stilu:-idi bre covece u tri lepe,uplasi me.To samo pokazuje koliko je dobra hemija u ekipi,i koliko nema zlobe i neke negativne atmosfere.

crni_redstar

pre 8 godina

pobedili smo,ali imamo problem sa centrima.sta ovo drvece radi medju najboljima? ovo je ljudi pobeda svih ostalih igraca,mi smo na centrima nula. ajde bobi nije tu,krle rekao zbogom,milutinov je zelen,imamo li bolje? kako je moguce da amateri igraju u reprezentaciji,jos se slepaju na bjelicu,nedovica,bogdana i ostale igracine. stvarno savez da se upita! i stimac je dr za kuzmica.

Milica

pre 8 godina

Bravo smekeri!
I jedva cekam da Pao Boze zdravlja dodje u Beograd ove godine. Sedecu na stolicama na terenu blizu Saleta...lepo cemo caskati npr o njegovim centrima....

Миле

pre 8 godina

Браво момци, браво!
Још да имамо доброг центра, већ бих сада потписао за злато.
част свима, али посебно се морам осврнути на Стефана Марковића, на овим дискусијама годинама најоспораванијег играча.
И да, браво за ону ћирилицу на мајицама.

Batko

pre 8 godina

Odlicna strategija Đorđevića da igra sa dve "četvorke" na njihovu klasičnu postavu !!!
Kada su pokušali da i oni igraju sa dve "četvorke" kao odgovor na nasu postavu samo su pukli.
Bjelica sa Miroticem "1na1" kao sa osnovcem
Dobar početak !!!

bosko zg.

pre 8 godina

cestitke na pobjedi susjedi ali tesko ce te do zavrsnice bez centara, osim ako onog bradatog Radojicu ne zovete centrom, pa taj kod nas ni u Sibenci ne bi igrao.

Dovla

pre 8 godina

Bjelicaaaaa trojke, skokovi, Teo sa onom blokadom i skakanjem na klupi, o ulazima da ne pricam, Bogdan 2 trojke u kljucnim trenucima (ko je napisao da on ne treba da podje neka ne gleda vise kosarku), Nedovic covek preokreta, Erceg jako dobar, Milosavljevic neka ulazi i neka daje po dva poena ja cu njegov poster da okacim na zid zajedno sa svima ostalima. Samo jos Raduljica da se probudi, ali sta god da urade, ja za njih navijam do kraja i uvek.
P. S. Svaka cast navijacima bili su sjajni, samo nisu trebali da vredjaju Mirotica, dobar je momak i igra za koga on hoce. Ja to postujem.

SamoSrbija

pre 8 godina

Marjanovic nam fali u napadu vidi se da Kuzmic i Raduljica bas ne mogu toliko,ali i bez Bobana smo uspeli da pobedimo,prezadovoljan sam sutom.Vidi se napradek! Ogromna podrska nasem selektoru!

Čučavac

pre 8 godina

Mitrović i Dangubić su morali biti deo rotacije, to je i laiku jasno.
(Saša, 05. septembar 2015 19:09)

Pa baš zato što su laici im je i jasno, inače bi bili selektori, ne bi pisali komentare...Idemo Srbija!

danilo

pre 8 godina

1. klasa: Francuska, Španija
2. klasa: Grčka, Hrvatska, Litva
3. klasa: Srbija, Italija, Turska
(realista, 5. septembar 2015 18:28)

Zaista sam ostao zapanjen pred monumentalnom gluposti ovog komentara!
Svaka čast,Realisto, postavio si letvu na nove visine, teško će ih iko doseći?

vladek

pre 8 godina

Dobili smo sa 60 posto snage.Nervozan pocetak,ali u 3/4 kada se dodao gas,odmah smo otisli na plus 10.Ja sam to vec i pisao,na centru smo najslabiji,ali ovo veceras su vam bili najaci centri na EP Gasol-Rejes,i oprasmo ih.Nece nam to biti preveliki hendikep,jer Raduljica i Kuzma,jeste da nisu puno igrali,ali su svezi

rimidalV

pre 8 godina

Svi koji su bili u kontaktu sa Fernandezom, odmah na pranje ruku. Nevidjeno prljav igrac. Jeste dobar, ali izuzetno prljav i iritantan. Kako je samo provocirao Bogdanovica, ali i druge.
BRAVO MOMCI !!!!!!!!!!!

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Tooo bre Srbija, prvo poluvreme se vratili na vreme, a onda ih rasturili. Neki kažu isti protivnik se teško dobija dva puta za redom, videćemo ali mislim da ovi momci to mogu, i da definitivno špance pošaljemo u penziju!! Samo gazite momci sve redom, ne može nam niko ništa!

killy81

pre 8 godina

Bjelica - 24 poena, 10 skokova protiv Spanije! Kakvog mi igraca imamo, ljudi! Vulvsi, dobro ste pazarili.:-) Bogdan dve JAKO bitne trojke, Nedovic pokrenuo ekipu krajem druge cetvrtine. Braduljica ispod proseka, pojeli su ga ispod kosa, mislim da je imao sut 2/9, malo skokova, ali dobro, on ce siguran sam biti bitan igrac u nekoj od narednih utakmica. Utisak meca - Teova blokada.:-) Bravo momci,bitna pobeda za samopouzdanje. NAPRED SRBIJA!

devlinjo

pre 8 godina

Hvala Kuzmicu sto nije dosao u Zvezdu! Srecno Srbija!(Djape, 05. septembar 2015 18:05)

Kada bi nešto znao, video bi kako lik brani pik. (ovo se rimuje).

Figo

pre 8 godina

ja ne znam za vas, ali ja imam svoju drzavu od 1878. i nisam je menjao, odvajao se, ni bilo sta.
(my way, 5. septembar 2015 19:48)

Brateee, pa koliko ti imas godina sad?? Hahahaha...

za prvu više nego dobro

pre 8 godina

Španski centri 50% za 2 poena, Srbija 12 skokova više. Pitam struČnjakeee čiji centri su zatvarali španske kada naši nemaju pojma?

rajko

pre 8 godina

Bravo za momke protiv Španije 44 skoka, odbrana na bekovima Španije nestvarna Ljulj, Rodrigez I Fernandez šutirali 4/25 iz igre!Još samo da Raduljica ubaci poneki zicer!?Erceg, Milosavljević i Kuzmić svaka čast od ostalih sam ovakvu igru i očekivao, i da Kalinić mora bolje.

Mijat voli Hajduka

pre 8 godina

"Ne plasim se vojske lavova koju predvodi ovca, plasim se vojske ovaca koju predvodi lav" - Aleksandar Veliki.
A Evropa se sada plasi vojske lavova koju predvodi tatko na lavovi - Aleksandar Veliki Djordjevic.

Zmaj

pre 8 godina

Germanske gnjide nisu dale nijedan mec u grupi Srbiji posle 18h. tacnije, ovo je jedini. Svi ostali su prvi na programu. Zato cemo u nedelju i njihove "pulene" da razmontiramo.

Grayhund

pre 8 godina

Kvalitetniji smo of spanaca u svakom pogledu, imaju samo dominantnijeg centra i to je to. Kratka im je klupa a Gasol ne moze da odigra 40 minuta mator je. Djordjevic, vidi se da je zelen, spanci stizu na pocetku poslednje deonice a on ne trazi tajm aut, takodje, u cetiri napada, Braduljica kuca jednom, jednom dobije bananu i promasi dva suta. Ne ide ga, izvuci ga. Bice bolje. Kako su nam bile vezane ruke u prvom delu, kad smo se razleteli po terenu odmah razlika. Prva je utakmica, ima puno da se igra, ali momci pokazuju suvi kvalitet, uz dobru kondiciju i da nas zaobidju povrede, mozemo do zavrsnice. Jako smo kvalitetni. Bobi fali. Cestitke momcima na pobedi, samo hrabro.

Crnogorac

pre 8 godina

Bravo bracooooo!!! Do zlata ovo prvenstvo bre! Najvise mi se svidjao dio kad su navijaci skandirali Miroticu,i kad je Nemanja ,,CEPAO'' one trojke!
Jos samo nasi da dobiju veceras fudbal,i odlican dan!
Pozdrav iz Podgorice

Samo da kažem

pre 8 godina

@Auu pa sta niste vi najbolja momcad europe hahah :)
(Zigzag, 05. septembar 2015 18:23)


Jok, vi ste najbolja momčad .
Mi smo vice šampioni sveta!
Gledaj samo sta ce vam Slovenci veceras uraditi.

Aj sad

pre 8 godina

Ocemo da Vlade Djurovic bude gost za svaku nasu utakmicu,covek uvek realno prica i ako to mnogima smeta,covek razume kosarku i uvek je realan za razliku od mnogih koji su nam vec okacili medalju oko vrata i pojma nemaju nego samo znaju da hvale kad se pobedjuje,a prvi su da pljuju kad ne ide.

beograd

pre 8 godina

Šta sam napisao na poluvremenu?????? nije još ni počelo a već pljuvanje, a n kraju svi majstori....E SMRADOVI JEDNI HEJTERSKI......molim za objavu komentara

maki

pre 8 godina

odigrali smo zrelo, nema sta, bjelica video da nema sale pa upalio drugi motor, nedovic je pokrenuo ekipu, a bogdan dotukao na kraju, teo na nivou, jedino smo na centarskim pozicijama odigrali slabije, ali za to je odgovoran gasol, i bice bolje i na centru jer ipak je gasol prekaljeni igrac

banja luka

pre 8 godina

Moze li ovaj Raduljica ista dobro da uradi?? Najgori igrac ikad. Nespreman, spor, trom, ogranicen. Katastrofa. Svi ostali su odlicni, ponosan sam na vas. Na njega i Kuzmica nisam!

Stella

pre 8 godina

Jaoooo pivo se pije, Srbija sve bije! Bjelica majstorcina ih je unakazio! Bogdan snajperista, Nedovic masina, Teo mozak, Kalina robokap hapsi, Raduljica kao medjed sve redom nosi! Bravo momciiiiii! Gazi spance!

kewl_bron

pre 8 godina

Bravo za pozrtvovanje momcima,svi koji su ulazili su dali neki doprinos koliko toliko,imamo sjajan timski duh,a svi znamo da prvenstva osvajaju timovi,a ne individualci.

my way

pre 8 godina

Bravo, junaci!!! Setim se ja nekih jugonostalgicara koji su pre prvenstva kao zalili za nekim timom sa Miroticem, Ukicem, Tomicem... ma umesto koga, Bjelice, Ercega, Tea, Nedovica, Markovica, Bogdanovica, koga? Jos nam sad licemeri spore medalje nase drzave, ja ne znam za vas, ali ja imam svoju od 1878. i nisam je menjao, odvajao se, ni bilo sta.

Hare

pre 8 godina

Cestitke, uvijek ste igrali najljepsu kosarku i oravo je uzivanje vas gledat, steta sto Bobija nema, mnogo ce falit, svim srcem uz vas. Pozz iz Sarajeva :)

MARQITO

pre 8 godina

Mene je sramota sta ovdje citam. Pljujete po Saletu?! Alo ljudi, covjek je osvojio srebro na Svetskom sa, u najmanju ruku, prosjecnom ekipom! Znate li vi koji je to podvig bio?! Sta vam je bre ljudi, Sale je vrhunski trener i covjek a bio je i vrhunski igrac! Stidite se svi.

komentator

pre 8 godina

kakav je ovo melem za oci posle farme, maldiva, parova, maje nikolic, zmaja i ostalih imbecila, osecam kako mi se culo vida oporavlja dok gledam nase momke u punom sjaju

zagor

pre 8 godina

@ana
:D
neko poleti kad je vicesampion sveta, a neko kad mu komsija gubi na poluvremenu, ali samo jedan dozivi tvrdo prizemljenje pre 8 uvece.

dzonikaaa

pre 8 godina

dakle..u prvoj petorci mi imamo tea(najbolji i najplaceniji plej evrope), mvp-a eurolige, rising star eurolige 2 godine zaredom. itd....reci da smo losi je jedna velika glupost! da jr tu bobi bili bu prvi favoriti..ovako se kidamo sa spanijom i francuskom! ne hejtujte igra Srbija! ajdeeee

vlada

pre 8 godina

Ljudi Sale zna ko treba da igra i ne treba da se mesamo.. Danas je Kalina slabije odigrao ali ne plasim se za njega on ce da busi u nastavku sigurno. Medjutim plasim se za centre Radulja je dosta los kad god je bio u igri ili smo gubili ili su nas stizsli Spanci..

crni_redstar

pre 8 godina

bravo! samo da kazem da su mec dobili individualci i dobra odbrana,lose je sale vodio mec,kuzmic je uzasno los i to ce svi koristiti.zao mi je sto nemamo centra. ostale pozicije su odlicno popunjene. nedovic,bogdanovic,bjelica kapa dole majstori! kalinicu razocarao si kao nikada do sad!

karudijan73

pre 8 godina

A siroti Gasol sad sigurno cupa kosu i udara glavom u zid..Ko ga je vukao za jezik da nas ponizava, evo kako igraju sampioni..I to sa pola gasa..NAPRED SRBIJO

Gajetano

pre 8 godina

2 x Nemanja + Teo = LUDNICA!!!

Bravo momci, nema stajanja, IDEMO PO ZLATO, to je sada vec jasno.

Eto, ostvario se i Saletov san da dobije Spance.
Dabogda ga i drugi put odsanjao u finalu EP!

Pozdrav,

milan

pre 8 godina

Kakvi i ciji interesi su u pitanju da Djordjevic dovede Raduljicu i Kuzmica u Pao, kada ocigledno ljudi nemaju kvalitet. Prvi put za svojih 45godina sam gledao kosarkasku utakmicu u kojoj dva centra za poluvrijeme nisu dali nijedan poen!!!

unapred zahvalan na odgovoru

pre 8 godina

Ljudi da li neko zna sta je sa kanalom rts hd. Zasto ga nema vise. Kako je bilo lepo gledati prosle godine kosarku u hd rezslouciji i to jos bez reklama.

jackie

pre 8 godina

Ne igramo loše. Problem je što pod košem nismo opasni, pa njihovi spoljni igrači mogu da guše Bogdana i Teodosića. Ne znam za ovu utakmicu, ali sa ovakvom igrom bi trebali da ostale utakmice dobijemo. Samo da krene šut za 3.

panini

pre 8 godina

takooo je breee i protiv sudija i protiv spanacaaa bravooo majstori idemoooo dalje redom..kuzmicu svaka cast za onu odbranu decko resio mozda i mec time i posle bogdan doktor onom trojkom sa 8 metara za plus 7 to je resilo auu kakva utakmicaa..teo bjelica markovic kakvi doktori sta reci

Toliko

pre 8 godina

Jos nisam video da je neki centar popio ovoliki broj banana na jednoj utakmici kao nas Raduljica.Umesto da razgrne sve,svojom konstitucijom,njemu lupaju banane ko nekom klincu ili beku.

Kakarot

pre 8 godina

Posle ove pobede
-Sale da napusti klupu jer je dobio Spaniju iako je bila favorit
-Bogdanovic da se vrati kuci jer je dao poslednju trojku
-Nedovic isto da ide jer je bio veceras x faktor
A vi pljuvaci da od sada vodite repku

zgontronoman

pre 8 godina

Koliko volim ove nase sto placu po portalima,pa onda pobegnu i sakriju se pod cebe kad pobedimo.Moto takvih je bolje da se ne nadam nicemu pa ne mogu da se razocaram.Jadni su stvarno.BRAVO MOMCI NAPRED SRBIJA.

neki tamo

pre 8 godina

Bjelica puni svaku kolonu u statistici, po navici naravno :)
Bravo momci, brine ke igra Raduljice, ali doci ce valjda na svoje. Tea necu komentarisati, klasa covek. Nedovic i Bigdan sa svojim rolama i u igri koju igraju najbolje. Bravo i za Kuzmica kako je igrao sa Gasolom.

Ma BRAVO za sve!

Nedović je Džordan za Bogdanovića

pre 8 godina

Ljudi moji kako igra Nedović! Bjelica, Teodosić i Nedović 99% ove reprezentacije. Kad krene i Kalinić to će biti svih 100%. Hvala do neba Zvezdi za ovu trojicu i Čoviću za Tea!

Jovan

pre 8 godina

"Bjelica...daleko je to, daleko je i za NBA.....Bjelicaaaaaaaaa, Spreman je za NBA !!!" Ajmo Srbija do zlata sta god bilo u ovoj utakmici !

Влада

pre 8 godina

Тео магија, Бјелица МВП, Недовић покретач. Свака част Кузмићу на борби са Гасолом. Сви остали су били солидни осим Радуљице. Па он не би дао кош да му живот зависи од тога. Шалу на страну, идемо у нове победе

Hames

pre 8 godina

Alo hejteri u mišju rupu do kraja EP! Igra se 40 minuta borbe a ne 5 i po.

I meni nedostaju i Bobi i Štimac i Mitar i Danguba ali nema mesta za sve a a rekao bih da se gdin Đorđević razume u košarku bolje od svih nas ovde zajedno!

dare slovenac

pre 8 godina

ovako izjednačene ekipe super igrača srbija odavno nije imala, svako može svakog da zameni, španija je jedina koja može da nas ustavi, ostale srbija gazi ko plitki potok

JPR23

pre 8 godina

Sve super, timski, jedan gresi drugi popravi itd.. Samo su nam centri bili tanki veceras, sredice Sale i to.. A i pored toga smo dobili, dokazatelj koliko je iva ekipa solidna!

SonGoran iz Berlina

pre 8 godina

Slabi su nam centri. Nista od Raduljice Do poluvremena i od Kuzmica. Reyes u prvom poluvremenu dominira pod nasem kosu. Dobar Bjelica i Nedovic.

laRS0n

pre 8 godina

Ovaj Kuzmic bi mi igrao svaki put pre Radiljice, ne mora do kraja prvenstva postici ni jedan poen, ali covek igra vrhunsku odbranu za razliku od Raduljice koji je mozda bolji u napada ali je rupcaga u odbrani

stecky

pre 8 godina

Uh, toliko bih toga napisao! Dabl-dabl Bjelica, strašan kolektiv. Gledao sam na Amerima, ljudi su prosto oduševljeni košarkom koju igramo i neskriveno su navijali za nas. Bravo momci, bravo Srbijo!

McGrady

pre 8 godina

Pozdrav za sve pljuvace! Sram vas bilo!
A pogotovo ove sto dele na zvezdu i partizan...gde je koji ponikao itd... a onaj ko napise nesto protiv Djordjevica, taj stvarno ima ozbiljan problem pa makar imao i 9 godina.
Podrska za nas tim pa makar sve do kraja izgubio...pogotovo ako napravimo paralelu izmedju njih i fudbalera od odnosa igraca prema igri, borbenosti, zajednistvu, timskom duhu i ostalo.

Necke 26

pre 8 godina

Kakvu su bre ovo komentari,zabole me prst od lupanja minusa?? Stvarno nisam očekivao.. 

A momcima svaka čast šta god da urade!
(Hetfild, 05. septembar 2015 19:18)

Pa normalno kad mi se gleda tekma a ja ko kreten stojim u butiku!

Kakarot

pre 8 godina

Idemooo to je to sut I odbrana I odmah dvocifrena razlika. Izgurajte i ovu poslesnju 4. Zvezdas sam, ali koliko gotivim ovog Milosavljevica, prvi sut i kos. Samo smireno sada.

Talicni Tom

pre 8 godina

Pa susjedi, normalno je da neko poleti kad je drugi na svetu! Ali to je vama neshvatljivo...potpuno razumem!
(Ana, 05. septembar 2015 19:13)
Normalno je da neko ostane bez postolja 20+ godina kad ima kompleks nize vrednosti!

Milan

pre 8 godina

Kad španci vode ove metuzaleme trebao je i Krle da pođe... Više bi vredelo njegovih 15 minuta nego sva minutaža ova dva balvana. Voleo bih neko da izračuna koliko su minuta zajedno Raduljica i Kuzmic odigrali ove sezone... Ali sta je tu je idemo Sale idemo momci idemo Srbijaaaaa!!!!

snowy

pre 8 godina

Eto dusebriznici, pljuvaste u poluvremenu samo tako i sad svi okrenuli curak pa hvale. Mi Srbi smo nezahvalna bagra, ne umemo da hvalimo, tu smo samo da pljujemo i blatimo nase. Svaka cast Sasi i momcima!

nemanja

pre 8 godina

Pisao sam ranije, nekima se nije svidjelo, ali Raduljica fizicki nije spreman, spor je, trom, ne moze da skoci, a Kuzmic nema kvalitet, na centru smo ubjedljivo najlosiji. Ajmo momcii!!!

Mr_Melbourne

pre 8 godina

Ja vas Srbe nikako ne kontam. Prije ove tekme pricali ste da ste vi favoriti broj 1.Spanija ima puno bolji tim i to se vidi evo nakon 1 cetvrtine.Vi osim Teodosica i Bjelice nemate igraca koji moze da pravi razliku.Navijam za vas ali Spanija ovo hladno dobija , ko se i malo razumije u kosarku zna o cemu pricam.Centri su vam uzas!!

bg

pre 8 godina

Kuzmić nije toliko loš koliko je Raduljica loš. Ne zna čovek gde će.
Nadam se da ce se probiti malo i da ce mo uspeti da pobedimo ako ne bože moj ovo je samo grupa bice slađa pobeda u završnici.
Ajmo do pobede!!!!!!

Bili

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu. Drzimo se iskljucivo zbog bravure Nedovica. Onog trena kad je izasao Bogdan Bogdanovic, razbijamo, hala eksplodirala, procvetao ruzmarin, savio se beli krin.

dark

pre 8 godina

Sale molim te ako Boga znas izbaci Raduljicu pa covek ne moze da se sastavi 0 pts, 5 izgubljenih, igramo bez centra. Malo je reci da je razocarao. Daj malog Milutinova bolji je garant. Nedovic sef

о шонеси

pre 8 godina

Једино је сигурно да Шпанци финале неће видети..Радуља им је шести играч, али прва је утакмица, бићемо само бољи

ole gunar

pre 8 godina

Spanci ce nas oprati al nema veze bitno je samo da se dobije jos jedna utakmica ako racunamo da sigurno dobijamo Island i prolazimo dalje,sto kaze Djurovic lakse je kasnije doci do medalje nego proci nasu grupu.

Vuk

pre 8 godina

Propustili smo veliku šansu u prvih 5 min,previše grešaka i morali smo da napravimo veću razliku..Previše nedostaje Bogdan,on je jedini bek koji može na individualni kvalitet da koš..Kalinić je vrh igrač,ali zavisi od ekipe..Hvali puno

Oliver Nedeljković

pre 8 godina

Zanimljivo, iako Španci nisu dali koš prvih 5 minuta, dali su 21 u preostalih 5 u prvoj četvrtini, a mi 11 poena za tih 10 minuta.
Užas. Jedino da pobeđujemo ostale ekipe, a ovima vratimo u polufinalu ili finalu, jer teško je pobediti neku ekipu 2 puta.

banjaluka

pre 8 godina

Hejtujem Raduljicu zbog fizicke nespremnosti cijelo SP, i sad tokom priprema i dalje. Najantipaticniji mi je igrac, umislio da je igracina, a on i Kuzmic daleko najlosiji. Spor, neinteligentan, sve na petama radi, nespreman.

Dragan

pre 8 godina

Gasol je najmanje za 5 klasa bolji od nasih centara,koji su se uzgred budi receno "presekli" od njegovog prisustva...tesko,tesko je dobiti Spance sa ovakvim centrima.

Herceg

pre 8 godina

Neverovatno koliko prevrtljivih hulja ima medju nama. Uzasna kolicina defetizma provejava kroz komentare. Kukavci crni, kako li prolazite kroz zivot, kad nakon par lose odigranih minuta kosarkaske utakmice odmah klonete duhom i spremni ste da popljujete sve u sta ste verovali? Srbija uz Spaniju i Francusku JESTE najjaca u Evropi, a kakav ce konacan poredak biti, zavisice od sportske srece i trenutne inspiracije.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Gasol igra sa 30% snage u napadu, to nam je sansa...
Erceg i Bodgan nule al ima vremena...
Spanci i Francuzi finale..
Nama trece mesto realno...

zzbz

pre 8 godina

Najbolje se snasao Erceg na petici, Raduljica i Kuzmic zali Boze. Mnogo smo tanki na centru, mozda treba probati sa Milutinovim. Nedovic me prijatno iznenadio, samo neka nastavi.

v.han

pre 8 godina

Sta god bilo...ovo je jako teska utakmica..ali me je iznenadio gospodin strucnjak Djurovic koji nas smatra za neke amatere tipa island i estonija...strasno

Stiven Sigal

pre 8 godina

Kalina u OCAJNOJ formi,a prvi centar nam Raduljica koji nije odigrao normalnu utakmicu jos od finala svetskog prvenstva,Bogdan verovatno ne moze ni 50 posto da pruzi zbog povrede,ja nisam bio optimista ni pre prvenstva,a sad sam jos manje.

Krle

pre 8 godina

Neverovatne greske vec na pocetku utakmice,Gasol poceo da deli juzno voce odmah ako nastavi ovako nasi ce na kraju utakmice otici u svlacionicu punih gajbi.

beograd

pre 8 godina

nikad srbi neće naučiti ništa.....nije još ni počelo, a već pljuvanje......a posle će biti sale kralju, monstruljice, teo majstore i td... e, srbi, srbi.....

Dejan

pre 8 godina

E bedo jedna, citam komentare tipa "Djordjevicu odlazi!"
Pa da li je moguce, zbog ovakvih i propadamo...Uzmi ti pa vodi selekciju, ne palamudi osvajacu svetske medalje!

Vlada djordjevic

pre 8 godina

Svi ste već nervozni i menjate selektira i igrače, polako ima još pola utskmice, pa oni su svetska sila a i mi nismo loši, treba buti strpljiv i biti uz njih!!!

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

A pantelije jedva docekale -12 da opljuju po Djordjevicu jer ne povede njihove ljubimce iz Zeleznika. Jadno li je biti jedan od njih.
Ovo nasi momci dobijaju.

mc 911

pre 8 godina

Nedovicccc! 10 poena zaredom kad smo bili u velikom minusu u 2\4!!! Ajdee. Svi su odlicni osim centarske linije, 0 poena. Bolje kad igraju Bjelica i Erceg.

kewl_bron

pre 8 godina

Sta vam je ljudi,zasto pljujete igrace posle jednog poluvremena,ili posle jedne utakmice? Pa ovo je tek prva od mnogo utakmica koje cemo odigrati. Ne mogu da verujem kol'ko smo zloban narod..

србин ло

pre 8 godina

Показаћемо овде да смо само нека просечна екипа. Мислим да то и Сале зна. Пролазак у други круг је успех.

Banja Luka

pre 8 godina

evo vec je pocelo pljuvanje iskompleksirani ljudi koji nista nisu uradili u zivotu,kako ovu utakmicu gubimo 20 razlike,pljuvanje po saletu,po nasim kosarkasima.Kakvih sve kretena ima,Boze ti pomozi

Mrki

pre 8 godina

Mi nemamo krstenog centra i ne znam na cemu se samo zasnivao taj neverovatni optimizam Djordjevica koji je popalio novinare i stvorila se neverovatna euforija da smo mi vec osvojili medalju samo je pitanje koja je ona boje,lepo je sve rekao Vlade Djurovic u uvodnoj emisiji i svaka rec koju je izgovorio je bila tacna i istinita koliko god se to nekom ne svidjalo covek je rekao istinu.

Kakarot

pre 8 godina

Nedovicu u ruku te ljubim!
Dobro je za sada, samo centri nista ne uspevaju pored ovog Gasola. Sad da se resetuju i da nas krene sut i mozemo do pobede. Srbija!!!

hjk

pre 8 godina

treba nam ovakva jedna utakmica.da nas neko spusti na zemlju sa 15-20 razlike,bolje cemo posle igrati,mnogo smo visoko poleteli,i znamo kako prolazimo kad smo tako euforicni...

bagzi

pre 8 godina

Nemamo centra! Kuzmic se nesto kao trudi ali je drvo, Braduljica nije u formi. Izgleda da ce Milutinov da bude najbolji. Bjelica dobar, Nedovic odlican, Tea udavise, Kalina borben. Bogdan ocigledno povredjen. E da... Markovic super.

realno

pre 8 godina

Startujemo sa dva pleja (Teodosić, Marković) i onda ih istovremeno zameni sa dva beka (Bogdanović, Nedović)? Centri očekivano katastrofa, Bogdanović fudbalski Lazar Marković (Prevara od igrača). Sve ispod 30 razlike za Španiju biće uspeh za nas u ovom meču.

uništena hemija

pre 8 godina

Ubiše nas ispod koša, daj ubaci Štimca da malo razmrda ekipu! A da nema ga... Daj ubaci bar onda bar Mitrovića da uzima lopte u napadu i da im promeša odbranu. Nema ni njega? Dobro onda ako nas već ubijaju atletski ubaci Dangubića da se juri sa Fernandezom. Šta ni njega nema?? Pff šta je sledeće, da je poveo povređenog Milosavljevića da sedi na klupi? Ma nema šanse. Ko bi to uradio?

branislav

pre 8 godina

Spanci drze cas kosarkaskom Murinju!Ne mozes igrati protiv Kine pripreme i tvrditi da imas najbolji tim!Drag mi je ,ali je Sale zelen i srecan

dr. mr.

pre 8 godina

odbrana ok, napad ozbiljno škripi... al' tek je kraj prve četvrtine, ima vremena... samo da se opuste, bice magije... iskreno verujem! srbija!

Tool

pre 8 godina

Centri su nam očajni, mnogo nam fali Krle. Ne Bobi nego Krle. A vi pljuvači nemojte da smarate i da prozivate Saleta, ovo je tek prvo poluvreme prve utakmice. Većina vas navija za Zvezdu i zbog toga pljujete Saleta, jer ne igra tamo neki Dangubić ili Mitrović. Preča vam glupa Zvezda od reprezentacije.

Dejan

pre 8 godina

Uh loše izgledamo, svi ukočeni, nema organizacije i preciznosti... Centri blagi užas... Valjda ce se popraviti, ali 1/4 ne obećava...

Moralni gmizavac

pre 8 godina

Prljavi Spanci doveli odbojkasa (broj 4) da lupa prvi tempo! Zar nema neko da ulozi protest? Poklizace se neko na kore od banane.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Ljigašpanija da pukne u finalu, Francuska je domacin, ugazice ih parker!
Raduljica da ode da prodaje kokice, za ovo nije.

sasha

pre 8 godina

Popravili smo se pri kraju poluvremena.moraju da prorade trojke i osmišljeniji napadi.Raduljica je zaista krut i spor.Još kad bi malo zakočili Rodrigeza...

Banja luka

pre 8 godina

Komentarise ti edin na federalnoj ovaj bosnjackoj televiziji...pa ti ako uzivas u mazohizmu..slusaj kako navija za spaniju...osim ako nisi srbin onda razumijem u potpunosti...

milanovac

pre 8 godina

Spanski igrac hvata sa dve ruke sa ledja Ercega i nije namjerna licna greska? Pa kako? Spanci su favoriti nema tu dileme, ali ne treba im pomoc sudija.

koshke

pre 8 godina

a koga ni ti Todore stavio?Sto pljujete po igracima na pocetku?Pa iako i izgubimo nije propast sveta.I svetsko smo lose poceli pa smo stigli do finala.Treba dati podrsku Saletu i igracima pa sta urade,zasluzili su to!

Talicni Tom

pre 8 godina

Pa susjedi, normalno je da neko poleti kad je drugi na svetu! Ali to je vama neshvatljivo...potpuno razumem!
(Ana, 05. septembar 2015 19:13)
Normalno je da neko ostane bez postolja 20+ godina kad ima kompleks nize vrednosti!

Pravoslavlje idemo

pre 8 godina

Napred Spanija!
(Adem Sandzak, 5. septembar 2015 19:43)

Koliko moras da budes JADAN i NESRECAN da zivis u Srbiji a da navijas za drugu zemlju auuuuuuuuuuuu

danilo

pre 8 godina

1. klasa: Francuska, Španija
2. klasa: Grčka, Hrvatska, Litva
3. klasa: Srbija, Italija, Turska
(realista, 5. septembar 2015 18:28)

Zaista sam ostao zapanjen pred monumentalnom gluposti ovog komentara!
Svaka čast,Realisto, postavio si letvu na nove visine, teško će ih iko doseći?

karudijan73

pre 8 godina

A siroti Gasol sad sigurno cupa kosu i udara glavom u zid..Ko ga je vukao za jezik da nas ponizava, evo kako igraju sampioni..I to sa pola gasa..NAPRED SRBIJO

my way

pre 8 godina

Bravo, junaci!!! Setim se ja nekih jugonostalgicara koji su pre prvenstva kao zalili za nekim timom sa Miroticem, Ukicem, Tomicem... ma umesto koga, Bjelice, Ercega, Tea, Nedovica, Markovica, Bogdanovica, koga? Jos nam sad licemeri spore medalje nase drzave, ja ne znam za vas, ali ja imam svoju od 1878. i nisam je menjao, odvajao se, ni bilo sta.

komentator

pre 8 godina

kakav je ovo melem za oci posle farme, maldiva, parova, maje nikolic, zmaja i ostalih imbecila, osecam kako mi se culo vida oporavlja dok gledam nase momke u punom sjaju

leila

pre 8 godina

Biće ovo samo još jedna lagana utakmica za Špance - realno, 20-ak razlike.
(Igramo bez pleja..., 5. septembar 2015 18:18)

realno, pojma nemas!

beograd

pre 8 godina

nikad srbi neće naučiti ništa.....nije još ni počelo, a već pljuvanje......a posle će biti sale kralju, monstruljice, teo majstore i td... e, srbi, srbi.....

Vitez Koja

pre 8 godina

@ Ana

Susedko, bolje gledaj kako cete da se vratite na postolje, je kako ste sisli sa njega 95' u Atini, niste se vratili do dana danasnjeg.

Jovan

pre 8 godina

"Bjelica...daleko je to, daleko je i za NBA.....Bjelicaaaaaaaaa, Spreman je za NBA !!!" Ajmo Srbija do zlata sta god bilo u ovoj utakmici !

MARQITO

pre 8 godina

Mene je sramota sta ovdje citam. Pljujete po Saletu?! Alo ljudi, covjek je osvojio srebro na Svetskom sa, u najmanju ruku, prosjecnom ekipom! Znate li vi koji je to podvig bio?! Sta vam je bre ljudi, Sale je vrhunski trener i covjek a bio je i vrhunski igrac! Stidite se svi.

Aj sad

pre 8 godina

Ocemo da Vlade Djurovic bude gost za svaku nasu utakmicu,covek uvek realno prica i ako to mnogima smeta,covek razume kosarku i uvek je realan za razliku od mnogih koji su nam vec okacili medalju oko vrata i pojma nemaju nego samo znaju da hvale kad se pobedjuje,a prvi su da pljuju kad ne ide.

laRS0n

pre 8 godina

Ovaj Kuzmic bi mi igrao svaki put pre Radiljice, ne mora do kraja prvenstva postici ni jedan poen, ali covek igra vrhunsku odbranu za razliku od Raduljice koji je mozda bolji u napada ali je rupcaga u odbrani

Hames

pre 8 godina

Alo hejteri u mišju rupu do kraja EP! Igra se 40 minuta borbe a ne 5 i po.

I meni nedostaju i Bobi i Štimac i Mitar i Danguba ali nema mesta za sve a a rekao bih da se gdin Đorđević razume u košarku bolje od svih nas ovde zajedno!

Kakarot

pre 8 godina

Idemooo to je to sut I odbrana I odmah dvocifrena razlika. Izgurajte i ovu poslesnju 4. Zvezdas sam, ali koliko gotivim ovog Milosavljevica, prvi sut i kos. Samo smireno sada.

Љубо

pre 8 godina

Пишем из хале са лица мјеста. Навијање је било одлично, поготово у другом полувремену. Сутра против домаћина по нову побједу... Ајмо Србија, Српска је уз тебе.

Lošmi

pre 8 godina

Vidim poceli vas rasklapati Spanjolci ko po obicaju. Drago mi je da vas malo spuste na zemlju. Previse ste poletjeli .
(Luka ZG, 05. septembar 2015 18:24)

A ti Luka kako si? :))))

kralj

pre 8 godina

Vidim poceli vas rasklapati Spanjolci ko po obicaju. Drago mi je da vas malo spuste na zemlju. Previse ste poletjeli .
(Luka ZG, 05. septembar 2015 18:24)

Vidim ja da ti neces moci da zaspis od ovolikih kompleksa veceras.Prvo fudbal(svetski prvaci) pa vaterpolo(svetski i evropski prvaci) pa kosarka(svetski vicesampioni i nadam se evropski sampioni)

Herceg

pre 8 godina

Neverovatno koliko prevrtljivih hulja ima medju nama. Uzasna kolicina defetizma provejava kroz komentare. Kukavci crni, kako li prolazite kroz zivot, kad nakon par lose odigranih minuta kosarkaske utakmice odmah klonete duhom i spremni ste da popljujete sve u sta ste verovali? Srbija uz Spaniju i Francusku JESTE najjaca u Evropi, a kakav ce konacan poredak biti, zavisice od sportske srece i trenutne inspiracije.

Fica

pre 8 godina

NEMANJA BJELICA NIVI BOG SRPSKE KOSARKE! Apsolutni MVP prvog kola takjicenja.
Ercegu za odigrano na centru skidam kapu,Nedovic neverovatan,Teo ispunio ocekivanja. Idemo SRBIJAAA!

koshke

pre 8 godina

a koga ni ti Todore stavio?Sto pljujete po igracima na pocetku?Pa iako i izgubimo nije propast sveta.I svetsko smo lose poceli pa smo stigli do finala.Treba dati podrsku Saletu i igracima pa sta urade,zasluzili su to!

Samo da kažem

pre 8 godina

@Auu pa sta niste vi najbolja momcad europe hahah :)
(Zigzag, 05. septembar 2015 18:23)


Jok, vi ste najbolja momčad .
Mi smo vice šampioni sveta!
Gledaj samo sta ce vam Slovenci veceras uraditi.

Dejan

pre 8 godina

E bedo jedna, citam komentare tipa "Djordjevicu odlazi!"
Pa da li je moguce, zbog ovakvih i propadamo...Uzmi ti pa vodi selekciju, ne palamudi osvajacu svetske medalje!

milanovac

pre 8 godina

Spanski igrac hvata sa dve ruke sa ledja Ercega i nije namjerna licna greska? Pa kako? Spanci su favoriti nema tu dileme, ali ne treba im pomoc sudija.

Komar

pre 8 godina

@ HAHA..kako su se srbi hvalili sami....a vidi sada..pa ovaj radulica ne da nema poima..pa tomic je za njega Jordan!!!
(hrvoje, 05. septembar 2015 18:22)

E moj Hrvoje,voleo bih sada facu da ti vidim...samo cu ti jedno napisati HAHA.

Banja Luka

pre 8 godina

evo vec je pocelo pljuvanje iskompleksirani ljudi koji nista nisu uradili u zivotu,kako ovu utakmicu gubimo 20 razlike,pljuvanje po saletu,po nasim kosarkasima.Kakvih sve kretena ima,Boze ti pomozi

dzonikaaa

pre 8 godina

dakle..u prvoj petorci mi imamo tea(najbolji i najplaceniji plej evrope), mvp-a eurolige, rising star eurolige 2 godine zaredom. itd....reci da smo losi je jedna velika glupost! da jr tu bobi bili bu prvi favoriti..ovako se kidamo sa spanijom i francuskom! ne hejtujte igra Srbija! ajdeeee

sl

pre 8 godina

znaci 'vako..fudbaleri u20 prvaci sveta, kosarkasice prve u evropi, kosarkasi klinci prvi u evropi, vaterpolisti osvajaci svetske lige i svetskog prvenstva, odbojkasi vicesampioni svetske lige i ovo, nadajmo se, zlato. Odbojkasice vec na olimpijadi prakticno..Individualce da ne spominjem. produktivna godina, a? niti manje zemlje niti vise sampiona..bice nas ko mrava u riu ;-)

zzbz

pre 8 godina

Najbolje se snasao Erceg na petici, Raduljica i Kuzmic zali Boze. Mnogo smo tanki na centru, mozda treba probati sa Milutinovim. Nedovic me prijatno iznenadio, samo neka nastavi.

СрбинсонКрусо

pre 8 godina

HAHA..kako su se srbi hvalili sami....a vidi sada..pa ovaj radulica ne da nema poima..pa tomic je za njega Jordan!!!
odg:
De se bre Hrvoje kućo stara, ja napisah komentar kao odgovor jednom tvom zemljaku, al bio na ćirilici, a vi Hrvati možda i ne znate ćirilicu, vi protiv nas izgubite utakmicu pre nego što počne, jednostavno nemate pobednički mentalitet... ne bio vam u kožu ako budete morali da igrate protiv nas... veruj mi tvoji reprezentativci se plaše naših, videlo im se to u očima svaki put kad smo igrali... Želim vam da prođete grupu... ali prokletstvo traje od 1995, sami ste krivi!

kewl_bron

pre 8 godina

Sta vam je ljudi,zasto pljujete igrace posle jednog poluvremena,ili posle jedne utakmice? Pa ovo je tek prva od mnogo utakmica koje cemo odigrati. Ne mogu da verujem kol'ko smo zloban narod..

Milan

pre 8 godina

Kad španci vode ove metuzaleme trebao je i Krle da pođe... Više bi vredelo njegovih 15 minuta nego sva minutaža ova dva balvana. Voleo bih neko da izračuna koliko su minuta zajedno Raduljica i Kuzmic odigrali ove sezone... Ali sta je tu je idemo Sale idemo momci idemo Srbijaaaaa!!!!

Hare

pre 8 godina

Cestitke, uvijek ste igrali najljepsu kosarku i oravo je uzivanje vas gledat, steta sto Bobija nema, mnogo ce falit, svim srcem uz vas. Pozz iz Sarajeva :)

Srbin pa grobar

pre 8 godina

Grobar sam ali hvala Zvezdi do neba za Bjelicu! Od izgubljenog igrača dobio Karijev tretman u Zvezdi i danas najbolji igrač Evrope! Oduševio me i Nedović i ne mogu da verujem da ga skoro niko ne pominje. Pa on je upravo taj koji je prelomio utakmicu sa 8 vezanih poena! Što se Teodosića tiče to odavno više nije košarka, to je prava umetnost.

Kakarot

pre 8 godina

Posle ove pobede
-Sale da napusti klupu jer je dobio Spaniju iako je bila favorit
-Bogdanovic da se vrati kuci jer je dao poslednju trojku
-Nedovic isto da ide jer je bio veceras x faktor
A vi pljuvaci da od sada vodite repku

shanon

pre 8 godina

sretan sam zbog pobede ali iskreno najvise zbog ovih pametnjakovica koji su se javljali posle prve cetvrtine. sutra gledajte parove.farmu nije ovo za vas

Beobrad

pre 8 godina

Sad i definitivno znaju da mogu sa svakim protivnikom!
Ispumpali smo ego Spancima!
Jos ako bi zreb nekako naneo Hrvate na nas, da ih pregazimo po ko zna koji put...!
Da se smire HR komentatori ovde, da ih smestimo gde im je mesto, u rupu, s pokrivenim usima!

mitar

pre 8 godina

E moja drzavo Srbijo,utukla si stotine miliona poslednjih 15 godina u svoje mezimce zarad vestackog odrzavanja rivaliteta,i evo kako ti vracaju njihovi simpatizeri,prvo su nam unistili fudbalsku reprezentaciju svojim ispadima,sada pljuju jednog Sasu Djordjevica zato sto nije poveo rezervistu iz tima,i navijaju protiv kosarkaske reprezenacije zbog toga,a ovamo su samozvani stubovi,ugasili se dabogda

draganz

pre 8 godina

kakav je ovo melem za oci posle farme, maldiva, parova, maje nikolic, zmaja i ostalih imbecila, osecam kako mi se culo vida oporavlja dok gledam nase momke u punom sjaju
(komentator, 5. septembar 2015 19:25)

Dao sam ti minus jer gledas ono gore sto si nabrojao, a niko te ne bije da to radis.

banjaluka

pre 8 godina

Hejtujem Raduljicu zbog fizicke nespremnosti cijelo SP, i sad tokom priprema i dalje. Najantipaticniji mi je igrac, umislio da je igracina, a on i Kuzmic daleko najlosiji. Spor, neinteligentan, sve na petama radi, nespreman.

Batko

pre 8 godina

1. klasa: Francuska, Španija 
2. klasa: Grčka, Hrvatska, Litva 
3. klasa: Srbija, Italija, Turska
(realista, 05. septembar 2015 18:28)

Vole bi da nisi baš toliko glup ?!

Boston

pre 8 godina

Niko ne pominje Nedovica, a zahvaljujuci njemu smo i stigli Spance. Sto se tice utakmice nismo dobro poceli ali verovao sam u ove momke i uvek cu verovati sta god da urade na ovom prvenstvu.

Toliko

pre 8 godina

Jos nisam video da je neki centar popio ovoliki broj banana na jednoj utakmici kao nas Raduljica.Umesto da razgrne sve,svojom konstitucijom,njemu lupaju banane ko nekom klincu ili beku.

palop

pre 8 godina

Hahaha moze da bude i dvojica Novickog(kig smatram najboljim Evropljaninom koji je igrao u NBA i velicinom) ali na koju foru Nemci da nas dobiju,realno...
(mister mister, 05. septembar 2015 21:38)

Sport je to, nemoj baksuzirati bezveze. Mogu da krenu da ubacuju trojke kao nenormalni, a nasi da ne mogi nista da pogode...

unapred zahvalan na odgovoru

pre 8 godina

Ljudi da li neko zna sta je sa kanalom rts hd. Zasto ga nema vise. Kako je bilo lepo gledati prosle godine kosarku u hd rezslouciji i to jos bez reklama.

Milan

pre 8 godina

Pogledajte, molim vas, nepreporučene komentare! Kakvih nas sve ima! Više vole da pljuju nego da pobedimo! A da se bar razumeju u košarku.

zzbz

pre 8 godina

Skidam kapu nasim navijacima tamo u Berlinu, neuporedivo sa pozoristem u areni protiv Rusa u pripremnom mecu. Sta reci, Bjelica nije normalan :)

Vz

pre 8 godina

Igrao je sa dve 4 jer centra nemamo. Nije Sale genije. Vec totalni amater.
(Hogar, 05. septembar 2015 22:56)
O tome koliki je amater govori njegova karijera, a o tome koliki si ti amater govori tvoja izjava :) da li si primetio kada smo najvise igrali sa dva igraca na poziciji 4? kada izadje gasol iz igre ;) misli o tome malo... I da se ne lazemo, jedan od njih je 2.10 visok ;)

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

A pantelije jedva docekale -12 da opljuju po Djordjevicu jer ne povede njihove ljubimce iz Zeleznika. Jadno li je biti jedan od njih.
Ovo nasi momci dobijaju.

egil vangen

pre 8 godina

Prelomni trenutak je Kuzmiceva ukradena lopta Ljulju. A vi samo pljujte coveka, sutra kad spakuje Plajsa u dzep ima da ga dizete u nebesa.

cika kure

pre 8 godina

Svaka cast nasim...Meni je jedna stvar bila upecatljiva.Ako se secate pred sam kraj,na nekih 50-tak sekundi do kraja kada je Bjelica pokupio jednu loptu,odmah se uhvatio za koleno uz bolnu grimasu.Naravno,posle par sekundi je pokazao da nije nista da je sve Ok.A Nedovic koji je bio pored njega je ga odgurnuo maltene do reklama,u stilu:-idi bre covece u tri lepe,uplasi me.To samo pokazuje koliko je dobra hemija u ekipi,i koliko nema zlobe i neke negativne atmosfere.

Nedović je Džordan za Bogdanovića

pre 8 godina

Ljudi moji kako igra Nedović! Bjelica, Teodosić i Nedović 99% ove reprezentacije. Kad krene i Kalinić to će biti svih 100%. Hvala do neba Zvezdi za ovu trojicu i Čoviću za Tea!

Tool

pre 8 godina

Centri su nam očajni, mnogo nam fali Krle. Ne Bobi nego Krle. A vi pljuvači nemojte da smarate i da prozivate Saleta, ovo je tek prvo poluvreme prve utakmice. Većina vas navija za Zvezdu i zbog toga pljujete Saleta, jer ne igra tamo neki Dangubić ili Mitrović. Preča vam glupa Zvezda od reprezentacije.

Svaka cast

pre 8 godina

Kakva neverovatna podrska sa tribina,sad gledam ponovljene snimke trojki i najezim se kakva buka nastane posle svake ubacene,svaka cast tim ljudima tamo.

Editor

pre 8 godina

Nedović pokrenuo preokret, odlična partija za njega. Bjelica je košarkaška veličina. Centri moraju bolje. One dve trojke na kraju Bjelice i Bogdanovića... hladnokrvnost teška. Svaka čast!

zagor

pre 8 godina

@ana
:D
neko poleti kad je vicesampion sveta, a neko kad mu komsija gubi na poluvremenu, ali samo jedan dozivi tvrdo prizemljenje pre 8 uvece.

beograd

pre 8 godina

Šta sam napisao na poluvremenu?????? nije još ni počelo a već pljuvanje, a n kraju svi majstori....E SMRADOVI JEDNI HEJTERSKI......molim za objavu komentara

v.han

pre 8 godina

Sta god bilo...ovo je jako teska utakmica..ali me je iznenadio gospodin strucnjak Djurovic koji nas smatra za neke amatere tipa island i estonija...strasno

Mustafa

pre 8 godina

Sjajan pocetak, kakav se pozeljeti moze i to protiv Spanije...fenomenalno...momci respekt, selektore kapa dolje! Sve najbolje u nastavku takmicenja, da zdravlje posluzi, bez povreda i sve ce biti OK!

о шонеси

pre 8 godina

Једино је сигурно да Шпанци финале неће видети..Радуља им је шести играч, али прва је утакмица, бићемо само бољи

ex DS

pre 8 godina

Sjajna ekipa...ali u daljem toku prvenstva, moramo aktivirati centra. Sa ovakvim Raduljicom, necemo imati resenje u reketu u narednim utakmicama. Ma koliko da je neiskusan, Milutinov se mora uvoditi u igru u narednim utakmicama.

Grobar

pre 8 godina

Navijam za Partizan, ali ne vidim kakve veze imaju Partizan i Zvezda sad u ovom trenutku. Kakvi su to komentari, ljudi pa sad navijamo za Srbiju, zar je bitno koji igrac je iz kog kluba, a i nisu Partizan i Zvezda jedini klubovi. Takodje hejtujete Djordjevica i pojedine igrace vec posle prve cetvrtine, a utakmica se igra cetri cetvrtine. I da nista ne urade, pokazali su ko su i sta su na svetskom prvenstu, zar to nije bilo dovoljno da im verujemo i da ih bodrimo i volimo? Napred Sale, napred momci, napred Srbijo!!!!!!

snowy

pre 8 godina

Eto dusebriznici, pljuvaste u poluvremenu samo tako i sad svi okrenuli curak pa hvale. Mi Srbi smo nezahvalna bagra, ne umemo da hvalimo, tu smo samo da pljujemo i blatimo nase. Svaka cast Sasi i momcima!

Gajetano

pre 8 godina

2 x Nemanja + Teo = LUDNICA!!!

Bravo momci, nema stajanja, IDEMO PO ZLATO, to je sada vec jasno.

Eto, ostvario se i Saletov san da dobije Spance.
Dabogda ga i drugi put odsanjao u finalu EP!

Pozdrav,

Crnogorac

pre 8 godina

Bravo bracooooo!!! Do zlata ovo prvenstvo bre! Najvise mi se svidjao dio kad su navijaci skandirali Miroticu,i kad je Nemanja ,,CEPAO'' one trojke!
Jos samo nasi da dobiju veceras fudbal,i odlican dan!
Pozdrav iz Podgorice

Bane

pre 8 godina

(Luka ZG, 05. septembar 2015 18:24)

Druže košarka se igra 4 pua 10 minuta. A ti poslao komentar još u drugoj četvrtini. Što se sad ne javljaš. Malo te je ipak sramota, razumem ja to.

Dragan VG

pre 8 godina

@ Aj realno

Bjelica najgori u prvom poluvremenu!?
Polupio sve lopte pod nasim kosem, a koje su trebali da pokupe nasi predominantni centri...

Mijat voli Hajduka

pre 8 godina

"Ne plasim se vojske lavova koju predvodi ovca, plasim se vojske ovaca koju predvodi lav" - Aleksandar Veliki.
A Evropa se sada plasi vojske lavova koju predvodi tatko na lavovi - Aleksandar Veliki Djordjevic.

Banja luka

pre 8 godina

Komentarise ti edin na federalnoj ovaj bosnjackoj televiziji...pa ti ako uzivas u mazohizmu..slusaj kako navija za spaniju...osim ako nisi srbin onda razumijem u potpunosti...

Mirko

pre 8 godina

Da je Bobi tu i Gasol bi bio rešen, ovako nismo mogli da prigvirimo od njega,podelio nam je banane svima i Radulji i Bjelici i Kalini i Ercegu.. Strašan igrač ali i mi imamo sve careve a ne samo jednog.

dare slovenac

pre 8 godina

ovako izjednačene ekipe super igrača srbija odavno nije imala, svako može svakog da zameni, španija je jedina koja može da nas ustavi, ostale srbija gazi ko plitki potok

Ana

pre 8 godina

Moj komentar je bio upucen komsijama koji kazu da smo slucajno osvojili srebro na SP i da smo mnogo poleteli. Htela sam da kazem da oni to nikad nece shvatiti jer nikad nece biti drugi na svetu! Da li je moguce da je toliko ljudi pogresno shvatilo moj komentar?!?!?!?

Zlatko

pre 8 godina

Zao mi je sto na danasnju vest da pocinje prvenstvo nisam napisao samo recenicu podrske kao promil pozitivnih vibracija za nasu ekipu. Mozda cu nekad napisati komentar koji ce liciti na pljuvacki, ali nikad necu pisati komentar posle prve cetvrtine. Isti komentari i kad Nole izgubi prvi set. Sta vredi sto ima 520 komentara, kad je 150 napisano do 18:40. Neka moderatori idu na kvalitet komentara a ne na kvantitet. I da smo izgubili 30 razlike, da li je realno da se pisu komentari dok traje utakmica? :( Imam jos dva zapazanja koja bih hteo da napisem.
1. Da li se samo meni cini da je Spancima dozvoljena rukometna odbrana a da je nasima sviran svaki kontakt? Pogotovo u drugom poluvremenu. Cak sam prokomentarisao u trecoj da je nemoguce to sto smo izasli iz bonusa, sto Spanci imaju samo jedan faul a da mi vodimo 10 razlike.
2. Zvezdas sam otkad znam za sebe. Na kraju su trojke dali Bjelica (bivsi igrac Zvezde) i Bogdan (bivsi igrac Partizana). Molio bih sve ostrascene i sa jedne i sa druge strane da svoje frustracije lece na drugom mestu. Obojici na dresu pise Srbija.

Kakarot

pre 8 godina

Nedovicu u ruku te ljubim!
Dobro je za sada, samo centri nista ne uspevaju pored ovog Gasola. Sad da se resetuju i da nas krene sut i mozemo do pobede. Srbija!!!

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Sad udjoh ovde i ne mogu da verujem koliko pljuvanja po Djordjevicu, Kalinicu, Raduljici, Bogdanovicu medju prvim komentarima!? Kao da posle svake akcije krenu na kucanje. To je bolest, bre! Da l' su to stvarno nasi ili komsije bas dobro glume?

SonGoran iz Berlina

pre 8 godina

Slabi su nam centri. Nista od Raduljice Do poluvremena i od Kuzmica. Reyes u prvom poluvremenu dominira pod nasem kosu. Dobar Bjelica i Nedovic.

zgontronoman

pre 8 godina

Koliko volim ove nase sto placu po portalima,pa onda pobegnu i sakriju se pod cebe kad pobedimo.Moto takvih je bolje da se ne nadam nicemu pa ne mogu da se razocaram.Jadni su stvarno.BRAVO MOMCI NAPRED SRBIJA.

Dacha

pre 8 godina

MA IDI ....
"Sto Marku do kolena bese, Bjelici se po podu vuklo..."
Dovoljno ;))))

Mislio sam da posle Djordjevica i Bodiroge necu doziveti da vidim nasem igraca sa takvim mu...a, al hvala Bogu, pa sam se prevario :)))
Bjelice.. KAPA DOLE :)))

kox

pre 8 godina

Sve je ovo odraz zdravog drustva i sistema,koje je nasa vlada na celu sa Aleksandrom Vucicem uspostavila..Cestitke i kosarkasima,i oni imaju udela u ovoj pobedi!

marko_reus_bgd

pre 8 godina

koliko ljudi ovde pojma nema,secam se proslog svetskog prvenstva,svi vredjali saleta,a kad smo usli u finale,svi ti isti ga dizali u nebesa...mi srbi smo g....,toliko,pozdrav.

Zmaj

pre 8 godina

Germanske gnjide nisu dale nijedan mec u grupi Srbiji posle 18h. tacnije, ovo je jedini. Svi ostali su prvi na programu. Zato cemo u nedelju i njihove "pulene" da razmontiramo.

ziks

pre 8 godina

Teodosic maestralan, dodao je gas kada je trebalo. Najvise kritikovan u odbrani, a odigrao vrhunski potez u istoj. Samo je bilo pitanje trenutka kad ce Bjelica eksplodirati. Nema igraca na toj pozicija ko ga moze cuvati na ovom prvenstvu. Dobra partija momci

Batko

pre 8 godina

Odlicna strategija Đorđevića da igra sa dve "četvorke" na njihovu klasičnu postavu !!!
Kada su pokušali da i oni igraju sa dve "četvorke" kao odgovor na nasu postavu samo su pukli.
Bjelica sa Miroticem "1na1" kao sa osnovcem
Dobar početak !!!

jackie

pre 8 godina

Ne igramo loše. Problem je što pod košem nismo opasni, pa njihovi spoljni igrači mogu da guše Bogdana i Teodosića. Ne znam za ovu utakmicu, ali sa ovakvom igrom bi trebali da ostale utakmice dobijemo. Samo da krene šut za 3.

aj realno

pre 8 godina

Bjelica prvo poluvreme najgori, poklonio Spancima 10 razlike, ulazi Nedovic i vezuje kljucne trojke, podize moral celoj ekipi i kasnije krecu Bjelica, Bogdan i Teo. Da nije bilo Nedovica, pukli bi 20 razlike ali niko ne gleda vaznost njegovih koseva pri vodjstvu Spanije, nego brojite poene Bjelice i Tea kada smo vec poveli 10 razlike. Ne treba gledati pojedinacno, svi igraju za Srbiju, ali ako vec hocete nekoga da istaknete, danas to zasluzuje Nedovic, ispred svih!

Влада

pre 8 godina

Тео магија, Бјелица МВП, Недовић покретач. Свака част Кузмићу на борби са Гасолом. Сви остали су били солидни осим Радуљице. Па он не би дао кош да му живот зависи од тога. Шалу на страну, идемо у нове победе

Luki

pre 8 godina

Svi su odlicno odigrali. Posebno me odusevilo Erceg i Bjelica u tandemu, tu smo napravili razliku u poenima. Kalinic je lose sutirao, valjda ce popraviti sut.

DedaMiloje

pre 8 godina

Španski centri 50% za 2 poena, Srbija 12 skokova više. Pitam struČnjakeee čiji centri su zatvarali španske kada naši nemaju pojma?
(za prvu više nego dobro, 05. septembar 2015 20:53)

Naše Četvorke su ih pojele, oni osim Gasola nemaju klasičnog centra, Mirotić je tu negde. Dovoljno je bilo da igramo sa Bjelicom i Ercegom posebno kada Gasol nije bio u igri. To ti je to, naša snaga u odnosu na ostale reprezentacije.

Vlada djordjevic

pre 8 godina

Svi ste već nervozni i menjate selektira i igrače, polako ima još pola utskmice, pa oni su svetska sila a i mi nismo loši, treba buti strpljiv i biti uz njih!!!

Zlatko

pre 8 godina

Legenda Šarenac posle odlučujuće Bjeličine trojke: "Bjelica, Bjeeeliiiicaaaaaa", pa par sekundi tišine i onda "spreman je za Minesotu"!

za prvu više nego dobro

pre 8 godina

Španski centri 50% za 2 poena, Srbija 12 skokova više. Pitam struČnjakeee čiji centri su zatvarali španske kada naši nemaju pojma?

shame boner

pre 8 godina

Svaka cast momcima! Samo ne mogu da shvatim koliko neko moze biti truo ili klupski ostrascen da pljuje po covjeku koji je najbolji srpski play svih vremena, koji je vratio kult repr, vratio nam vjeru u tu reprezentaciju,po covjeku kojem je interes srpske kosarke iznad svega. Da zivim jos tri zivota ne bih mogao shvatiti tu kolicinu zlobe,zavisti i nepostovanja.

Зоран

pre 8 godina

Није Шаренац видовит, него тон путује мало брже него слика. То се дешава када је коментатор на лицу места, јер слика иде преко сателита. Када коментарише из студија није никада испољио видовитост. Чуди ме да то, барем они који редовно прате спортске преносе не знају.

UltrasBG

pre 8 godina

Citam komentare dok smo gubili, hit! Nemate ama bas nikakvo znanje o kosarci, niti znate da cenite neciji uspeh. Ali ,,Sale odlazi" posle prve cetvrtine hahahahahaha objasnili ste. Napred momci, pokazite koja zemlja je zemlja kosarke!

lobi

pre 8 godina

Dobro je, mislim da smo uz Francuze i Spance najjaci, ali polako samo, ima jos da se igra. Bjelica ceo mec doktorski, Teova blokada i Bogdanova trojka u presudnim momentima.

Dogodine ako da Bog uz Bobija kobija i Jokica iz nba bicemo jos jaci.

SamoSrbija

pre 8 godina

Marjanovic nam fali u napadu vidi se da Kuzmic i Raduljica bas ne mogu toliko,ali i bez Bobana smo uspeli da pobedimo,prezadovoljan sam sutom.Vidi se napradek! Ogromna podrska nasem selektoru!

vazno je pobediti

pre 8 godina

Razumem igrace ma tetenu igraju se, dodaju, sutiraju na kos, pogode, promase, pobede,...ali ovaj Djordjevic, tako samouveren, pun optimizma, vodi ekipu kao da igraju protiv nekih amatera, siguran u pobedu.

NikNik

pre 8 godina

Pozdrav za mog drugara Hrvoja, a i za ostale komentatore. Svako ko omalovaži tim i trenera koji su igrali finale svetskog prvenstva prošle godine nije mnogo bistar. Prvi mačići se bacaju u vodu, i ova pobeda neće značiti ništa ako prava forma ne dodje u zavrsnici, medjutim, niko ne sme podceniti ove momke. Momci su šampioni šta god uradili na ovom prvenstvu.

mister mister

pre 8 godina

Hahaha moze da bude i dvojica Novickog(kig smatram najboljim Evropljaninom koji je igrao u NBA i velicinom) ali na koju foru Nemci da nas dobiju,realno...

mc 911

pre 8 godina

Nedovicccc! 10 poena zaredom kad smo bili u velikom minusu u 2\4!!! Ajdee. Svi su odlicni osim centarske linije, 0 poena. Bolje kad igraju Bjelica i Erceg.

ricard

pre 8 godina

Moram ovom prilikom da izrazim svoje divljenje prema svim onim hejterima koji su posle +11 vec promenili kanal.Da je bilo +30 pa da ih razumem ali onakvih expertskih misljenja bi se postideo i Zika Obretkovic.

vladablok9a

pre 8 godina

nema veze komentar sa utakmicom, ali kada ovakve gluposti procitam, jednostavno ne mogu da ignorisem, 2 najgluplja komentara koje sam prociao u zadnje vreme, naravno prvo ide jedna glupost gde se jos vecom gluposcu odgovori

Bjelica, Teodosic, Kalinic prva postava? Propast u najavi
(todor, 05. septembar 2015 18:08)

Pa ti onda gledaj Daloa, Bezbradicu i Đumića pa uživaj. Škole Zvezde i FMP-a najbolje na planeti!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bravo momci, 5. septembar 2015 21:52)

Kalinic je decko poceo karijeru u Spartaku, produzio u vojvodini pa radnickom

Teodosic je poceo u Studentu pa nastavio u metalcu

Bjelica je poceo u Partizanu gde su tadasnji znalci otpustili tu celu generaciju pa je decko nastavio karijeru u Austriji

Gde je tu zvezdina i FMP-ova skola meni stvarno nije jasno. A, o todorovom idijotskom komentaru tek nemam reci.
Batalite vise komentare o sportu koji pratite zadnje 3 godine, jer ne znate, i ovde je reprezentacija u pitanju manite se klubaskih gluposti i komentara

nemanja

pre 8 godina

Pisao sam ranije, nekima se nije svidjelo, ali Raduljica fizicki nije spreman, spor je, trom, ne moze da skoci, a Kuzmic nema kvalitet, na centru smo ubjedljivo najlosiji. Ajmo momcii!!!

Lošmi

pre 8 godina

Dovoljno sam video. Nemamo ni promil sansi da ih dobijemo.
(Stan, 05. septembar 2015 18:18)

Ceniš da nemamo ?!
(Batko, 05. septembar 2015 20:39)

Onaj osećaj kad Batko dobije 130 pluseva a tebi drago. :)))

Milos

pre 8 godina

Vidim poceli vas rasklapati Spanjolci ko po obicaju. Drago mi je da vas malo spuste na zemlju. Previse ste poletjeli .
(Luka ZG, 05. septembar 2015 18:24)
Samo nemoj opet da pobegnete kao strine.

Milan

pre 8 godina

Odlična ideja da igramo sa dve četvorke kad Erceg glumi centra ali zašto Sale nije poveo još nekog na toj poziciji? Ako Kalinić ne bude igrao na 4 Bjelica će umreti od umora.

hippy

pre 8 godina

Kod one nepotrebne pe...erske asistencije kroz noge Rudy Fernandeza rekao sam i drustvu oko sebe "Zbog ovoga ce da izgube deset razlike" ....

Bravo momci

pre 8 godina

Bjelica, Nedović i Teodosić trio fantastiko! Ljudi moji kako ova trojica igraju ovo je uživanje da se gleda! Nedović fenomenalan! Bjelica definitivno najbolji igrač Evrope a Teodosić najveći umetnik košarke.

bravo, momci!

pre 8 godina

Bradulja mora da prvu akciju ide na kucanje i po cenu faula u napadu, treba nam raspolozen i nasmejan onda ga svasta posle hoce.
Sa pola gasa ugasili Spance sta ce biti tek kad nagaze samo nebo zna...

neko iz mase

pre 8 godina

Idemooooo... Podici centre, ali odlicno je kada ima na cemu da se radi u toku turnira! Da sve bas pocelo idealno, opala bi forma do zavrsnice.

Nema mesta za obaziranje na komsijske komentare!

dr. mr.

pre 8 godina

odbrana ok, napad ozbiljno škripi... al' tek je kraj prve četvrtine, ima vremena... samo da se opuste, bice magije... iskreno verujem! srbija!

kewl_bron

pre 8 godina

Bravo za pozrtvovanje momcima,svi koji su ulazili su dali neki doprinos koliko toliko,imamo sjajan timski duh,a svi znamo da prvenstva osvajaju timovi,a ne individualci.

Bravo momci

pre 8 godina

Bjelica, Teodosic, Kalinic prva postava? Propast u najavi
(todor, 05. septembar 2015 18:08)

Pa ti onda gledaj Daloa, Bezbradicu i Đumića pa uživaj. Škole Zvezde i FMP-a najbolje na planeti!

Milan

pre 8 godina

Koliko je ljudi pljuvalo Nedovica pre reprezentacije..Tipa nije neki igrac, nema sut, samo zna da zakuca...A danas nas je vratio sa 2 suta za 3 i 1 sut sa 2...Nedovic igracina!

my way

pre 8 godina

ja ne znam za vas, ali ja imam svoju drzavu od 1878. i nisam je menjao, odvajao se, ni bilo sta.
(my way, 5. septembar 2015 19:48)

Brateee, pa koliko ti imas godina sad?? Hahahaha...
(Figo, 05. septembar 2015 20:38)

Da, imam je kao Srbin, bas kao sto je svi mi Srbi imamo, iako se niko od nas nije rodio tada. Neki imaju i tisucljetne snove i kulturu :)

Novi Sad je nas ti to dobro znas...

pre 8 godina

Evo citam vesti i ulgavnom su da je Srbija ponizila i bacila na kolena mocnu Spaniju.
Mocnu Spaniju sa jedva 3 igraca, nisu cak ni petorka.
Riki Rubio,Navaro,Mark Gasol,Ibaka,Kalderon,Abrines- ova 6 je otkazala sto zbog povreda,umora/odmora,klubova... to je sad njihova briga.
Mi smo bez Bobija, bez njega smo bili i na SP pa smo uzeli srebro.
Nama ce u borbi za zlato jedini konkurenti biti Frnacuzi.
Po kvotamo smo drugi/treci(sa Spancima, zavisi od kladionica, Frnacuzi su prvi) ali jedino Francuzi imaju jaci sastav od nas.
Ako ne budemo bili u 1/2 katastrofa
1 ili 3. mesto u grupi - Francuze izbegavamo do finala.
Ako sve bude kako treba 1/2
Francuska-Grcka
Srbija-Litvanija

Namerno sam izbacio Spance jer u njih ne verujem, Italijani,Turci,Nemci,Hrvati,Slovenci-njihov maksimum je 1/4(Rusi su "prvi od favorita" za neprolazak grupe)

Kad pogledam sastave,ovi Grci izgledaju kao kaznena ekspedicija, izuzetno izbiljna ekipa(Spanulis,Antetokunmpo,Printezis,Zizis,Kalates,Slukas,Perperoglu,Kajmakoglu,Mancaris,Burusis,Papanikolau,Kufos)
Da se malo poigram:
Finale Srbija-Grcka(samo zato sto je kriza kod nas i njih, pa radi ponos i nacionalizam).

draganz

pre 8 godina

Vrh je ono na tajmautu, skoro svi oko Saleta, Bijelica sedi sa strane pognute glave prolazi rukom kroz onu kratku kosu, kao otprilike, u redu je sve to... dodacu i na neto na terenu...

bojan

pre 8 godina

Najbolje od svega je sto smo ih dobili sa 50% snage! Ako nas zaobidju povrede igracemo u finalu opet protiv Spanije, to je jasno ko samar.

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Moje zapazanje... Po meni u ovoj utakmici Raduljica je trebao da igra najmanje od centara. Sigurno bi i Milutinov odigrao bolje. Mladji, brzi i skocniji je. Bas mnogo propusta je imao Raduljica, sto ofanzivno, sto defanzivno. Niko ne moze imati neki poseban ucinak protiv Gasola ali ovo je bas bilo ocigledno da ce Raduljica, ne samo protiv njega nego tokom celog meca imati mnogo poteskoca.
Ali i pored toga smo prava timcina! Timska igra i borbenost, iznad svega, plus kad jos isplivaju oni nosioci iz toga, mozemo sve da pobedjujemo! Imamo materijal u sebi za ono sto svi zelimo da se dogodi za dve nedelje...

west serbia

pre 8 godina

Bez velikih igraca smo, ali smo yebeno dobar tim. Da ne kazem masina. Samo pazite da vas Angela ne pohapsi zbog prekomjerne upotrebe sile. Ipak je to Berlin.

KayserSoze

pre 8 godina

Molim vas bez preterane euforije, ovo je tek prvi mec. Dobra pobeda nad Spanijom, koja je jako lose sutirala, sutra nas ceka tezak mec sa domacinom Nemackom, i protiv sjajnog Novickog, i Šredera.
Ono što mi se nije svidelo danas jeste odbrana Raduljice, kao da je nezainteresovan, fizicki je nespreman, isto tako i Kuzmic u napadu, mislim da nije bas mnogo koristan. Nadam se da ce u napadu i Kalina da proradi, falili su i njegovi poeni.
Idemo, mec, po mec, puna podrska Saletu i momcima! SAMO HRABRO!

Bravo momci

pre 8 godina

Ljudi moji kako igra Nedović! Bjelica, Teodosić i Nedović 99% ove reprezentacije. Kad krene i Kalinić to će biti svih 100%. Hvala do neba Zvezdi za ovu trojicu i Čoviću za Tea!
(Nedović je Džordan za Bogdanovića, 05. septembar 2015 19:35)

Zasto ovaj komentar ima toliko minuseva? Sta je covek netacno rekao?? Bjelica, Nedovic i Teodosic su bili bili ubedljivo najbolji veceras i zasluzili su sve pohvale a njih jesu stvorili Zvezda i FMP. Nije bitno da li se nekome svidja ali to je cinjenica i ne razumem minuse grobara. Radite i vi u klubu pa cete jednog dana moci da kazete da ste i vi stvorili nekog igraca.

Huan Karlos Navaro

pre 8 godina

Najzaslužniji za dobijenu utakmicu je Nedović koji je sam napravio seriju od 10 poena (sa dvije vezane trojke) u prvom poluvremenu i naravno najbolji i najkonstantniji igrač u reprezentaciji Bjelica sa dabl-dabl učinkom. Nedović je dosta napredovao u odbrani, a Bjelica je 50 % ekipe u ovom trenutku. To se bar na današnjoj utakmici vidjelo.

cikita

pre 8 godina

fantasticna igra momci. na zalost, centra I nemamo. raduljuca, ocaj, pasivan, ne moze da skoci. a nije ni cudo, lik ne igra godinu dana, samo znam da ispija piva ovde u kafani stara hercegovina :).

Utuneluusredmrakasijaflasaodvinjaka

pre 8 godina

Konacno sve karte polako izlaze na videlo. Odlican posao selektora i igraca. Sistem je tako postavljen da se da sve od sebe, da se igra glavom i koriste sve prednosti. Gasol je najbolji evropski centar svih vremena. Nasi centri ce biti mnogo bolji protiv svih drugih protivnika. Sale je ovu utakmicu igrao varijantu sa Ercegom na 5, i to je dalo odlican rezultat u napadu, medjutim mislim da protiv drugih ekipa nece to toliko koristiti i to zato sto ce Erceg imati vecu ulogu na cetvorci kako se Bjelica nebi premorio jos u grupnoj fazi. Vec protiv Nemacke vidim vecu ulogu Milosavljevica, Milutinova i Simonovica, i mozda jos vise minuta za Nedovica. Jednostavno treba verovati u sve momke i ukoliko u pravom trenutku svi budu na maksimumu samopouzdanja bicemo nedodirljivi.

jovann

pre 8 godina

ovo je bila jako dobro utakmica sa nase strane. svaka cast momcima i naravno saletu. bjelica odlican,bogdanovic kada je bilo najvaznije pogadjao je,nedovic prelomio utakmicu,teodosic doktor,kalinic dobar u odbrani ali u napadu mora i moze on bolje,erceg me prijatno iznenadio,ali mnogi ovde zaboravljaju markovica.taj igrac je u odbrani jedan od najboljih igraca u evropi a to je dokazao i veceras.ono sto me brine je raduljica.verujem da ce biti bolji protiv drugih protivnika, jer ipak nije lako igrati protiv gasola ali ni protiv drugog spanskog centra se nije snasao.kuzmic solidan u odbrani u ofanzivini se ne zna ko je bio gori on ili raduljica.voleo bi da gresim ali kada je sale mogao da ceka tako dugo milosavljevica, zar nije mogao sacekati i marjanovica? ono sto je dobro je da ne verujem da raduljica moze da odigra gore od ove utakmice protiv spanaca.

banja luka

pre 8 godina

Moze li ovaj Raduljica ista dobro da uradi?? Najgori igrac ikad. Nespreman, spor, trom, ogranicen. Katastrofa. Svi ostali su odlicni, ponosan sam na vas. Na njega i Kuzmica nisam!

djc-xxx

pre 8 godina

"Nedostajali su poeni centara" ! Mislim da je sada svima jasno zašto fali Bobi... Bila bi to potpuna dominacija, kao nekad Jugoslavija :-)

b78

pre 8 godina

a ti si Ademe po toj tvojoj logici pretpostavljam Spanac. Da pojasnim zivis u jednoj zemlji a navijas za drugu i saljiv komentar za Srbe iz republike Srpske.....

Figo

pre 8 godina

ja ne znam za vas, ali ja imam svoju drzavu od 1878. i nisam je menjao, odvajao se, ni bilo sta.
(my way, 5. septembar 2015 19:48)

Brateee, pa koliko ti imas godina sad?? Hahahaha...

Pisem pa pomalo brisem

pre 8 godina

Nije mi bas najjasnija uloga Kuzmica, BRaduljica ce morati mnogo bolje, Milutinov je morao da igra, ostali vrh, iznenadjen maksimalno kako je Djordjevic to ukomponovao, srecno momci!

bg

pre 8 godina

Kuzmić nije toliko loš koliko je Raduljica loš. Ne zna čovek gde će.
Nadam se da ce se probiti malo i da ce mo uspeti da pobedimo ako ne bože moj ovo je samo grupa bice slađa pobeda u završnici.
Ajmo do pobede!!!!!!

stecky

pre 8 godina

Uh, toliko bih toga napisao! Dabl-dabl Bjelica, strašan kolektiv. Gledao sam na Amerima, ljudi su prosto oduševljeni košarkom koju igramo i neskriveno su navijali za nas. Bravo momci, bravo Srbijo!

Stella

pre 8 godina

Jaoooo pivo se pije, Srbija sve bije! Bjelica majstorcina ih je unakazio! Bogdan snajperista, Nedovic masina, Teo mozak, Kalina robokap hapsi, Raduljica kao medjed sve redom nosi! Bravo momciiiiii! Gazi spance!

Dovla

pre 8 godina

Bjelicaaaaa trojke, skokovi, Teo sa onom blokadom i skakanjem na klupi, o ulazima da ne pricam, Bogdan 2 trojke u kljucnim trenucima (ko je napisao da on ne treba da podje neka ne gleda vise kosarku), Nedovic covek preokreta, Erceg jako dobar, Milosavljevic neka ulazi i neka daje po dva poena ja cu njegov poster da okacim na zid zajedno sa svima ostalima. Samo jos Raduljica da se probudi, ali sta god da urade, ja za njih navijam do kraja i uvek.
P. S. Svaka cast navijacima bili su sjajni, samo nisu trebali da vredjaju Mirotica, dobar je momak i igra za koga on hoce. Ja to postujem.

Dragan

pre 8 godina

Gasol je najmanje za 5 klasa bolji od nasih centara,koji su se uzgred budi receno "presekli" od njegovog prisustva...tesko,tesko je dobiti Spance sa ovakvim centrima.

sasha

pre 8 godina

Popravili smo se pri kraju poluvremena.moraju da prorade trojke i osmišljeniji napadi.Raduljica je zaista krut i spor.Još kad bi malo zakočili Rodrigeza...

Misko

pre 8 godina

Koliko ce se puta ljudi ovdje jos morati blamirati ishitrenim komentarima dok ne skuze da je pametnije likovati NAKON sto saznaju definitivni rezultat jednog sportskog nadmetanja?

milan

pre 8 godina

Kakvi i ciji interesi su u pitanju da Djordjevic dovede Raduljicu i Kuzmica u Pao, kada ocigledno ljudi nemaju kvalitet. Prvi put za svojih 45godina sam gledao kosarkasku utakmicu u kojoj dva centra za poluvrijeme nisu dali nijedan poen!!!

draganz

pre 8 godina

RTS - vase pravo da slika kasni u odnosu na zvuk i da vas to izludjuje.
------------
Ama ljudi ulozite 200 e u laptop i gledajte preko neta.

Rooney-utd

pre 8 godina

teo doktore bjeliceeeee doktorcino bogdanova trojka na kraju neverovatno,teova blokada ma savrseno kakva pobeda gledao sam sa drugarima nismo mogli da sednemo celu utakmicu bravo momci ali raduljica boze dragi.Nije vreme za lose stvari fantasticno bre dosli smo po titulu i uzecemo je!!!!!

Nebojša

pre 8 godina

Klikneš na ne preporučene i imaš šta videti gomila jadnika isti oni koji se javljaju i kad Novak igra
bravo za naše nadam se da mogu do medalje.

bagzi

pre 8 godina

Nemamo centra! Kuzmic se nesto kao trudi ali je drvo, Braduljica nije u formi. Izgleda da ce Milutinov da bude najbolji. Bjelica dobar, Nedovic odlican, Tea udavise, Kalina borben. Bogdan ocigledno povredjen. E da... Markovic super.

dark

pre 8 godina

Sale molim te ako Boga znas izbaci Raduljicu pa covek ne moze da se sastavi 0 pts, 5 izgubljenih, igramo bez centra. Malo je reci da je razocarao. Daj malog Milutinova bolji je garant. Nedovic sef

Milan

pre 8 godina

Bravo Srbija!!! Pljuvaci ps stvarno ste bre preterali, kako uspete svuda i svakome da nađete zamerku svaka vam cast, realno treba talenta za to. Čitam komentare, sad kao da je poveo Stimca i Dangubica oni bi razvalili?!?! Delija sam ali ovo sto pišete stvarno nema veze.... Kako moze neko da pljuje Saleta, pa taj čovek je sinonim za uspeh i rad.... Od kako znam za sebe samo je radost i srecu donosio....
A cak i da ne ostvarimo uspeh na ovom EP to je samo iz jednog razloga- NEMAMO CENTRA. Nemamo pa nemamo. Bobi ne igra, Krle se povukao, i mi nemamo centra. Krle je bio nezamenljiv skoro deceniju, broj jedan, menjali su se razni igrači kao njegove izmene ali sada NEMAMO CENTRA. I nike kriv no Sale, ni Đilas, ni Tole, jednostavno NEMAMO CENTRA. Eto tako, ajmo Srbijo ajmo Braćo

021

pre 8 godina

Bravo momci, samo hrabro i stalozeno dalje!
U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi... To nek vam je na umu i bice sve kako treba da bude.

Neko iz mase

pre 8 godina

Tako je bilo u Poljskoj 2009 da smo ih dobili sa nekih 9 ili 10 razlike u prvoj utakmici pa su na kraju razmontirali u finalu,doduse u najjacem sastavu tada su nastupili, ali opet, ne bi trebalo da nas uhvati euforija zbog ovoga vec korak po korak..Jer lako je uzdizati kad se dobija a kada se izgubi neka utakmica onda ce krenuti da pljujete..Takva smo nacija.

Simke

pre 8 godina

Sramota! Mi Srbi stvarno ne znamo gde nam je mesto, stizemo 10 razlike, zabijamo trojke sa 8 metara, a igramo odbranu sa pola snage na centrima. I pobedjujemo! Pa ovo je sramota, mene je stid od susjeda, igramo sa 20% kapaciteta i opet smo 10x bolji od njih. Strasno, da sam "susjed" nikada vise ne bi gledao prenos neke utakmice gde igra Srbija. Pa to je samo za komplekse i neprospavane noci... A selektor Sale zvani "evo trojke u zadnjoj sekundi cisto da vam se smuci vece drage komsije".

Necke 26

pre 8 godina

Kakvu su bre ovo komentari,zabole me prst od lupanja minusa?? Stvarno nisam očekivao.. 

A momcima svaka čast šta god da urade!
(Hetfild, 05. septembar 2015 19:18)

Pa normalno kad mi se gleda tekma a ja ko kreten stojim u butiku!

Vuk

pre 8 godina

Propustili smo veliku šansu u prvih 5 min,previše grešaka i morali smo da napravimo veću razliku..Previše nedostaje Bogdan,on je jedini bek koji može na individualni kvalitet da koš..Kalinić je vrh igrač,ali zavisi od ekipe..Hvali puno

devlinjo

pre 8 godina

Hvala Kuzmicu sto nije dosao u Zvezdu! Srecno Srbija!(Djape, 05. septembar 2015 18:05)

Kada bi nešto znao, video bi kako lik brani pik. (ovo se rimuje).

rajko

pre 8 godina

Bravo za momke protiv Španije 44 skoka, odbrana na bekovima Španije nestvarna Ljulj, Rodrigez I Fernandez šutirali 4/25 iz igre!Još samo da Raduljica ubaci poneki zicer!?Erceg, Milosavljević i Kuzmić svaka čast od ostalih sam ovakvu igru i očekivao, i da Kalinić mora bolje.

Milan

pre 8 godina

Nedović je bio ključni igrač za povratak a Bjelica je kralj. Ipak najvažnije fa svi daju doprinos, Gagi važan koš, Teo lupa bananu Rejesu..
Sutra očekujem više od centara.

Кванте

pre 8 godina

Сећам се када је Владо Ђуровић током ЕП 2007. рекао да је Русија просечна екипа а Руси касније постали прваци Европе. И сада је рекао да смо 10-15 разлике слабији од Шпанаца. Стручњак.

sovuljaga

pre 8 godina

Srbin pa grobar,decko je prosao mladje kategorije Partizana,nije bio odbacen kao netalentovan nego ga je cale(koji mu kontrolise karijeru od kad je bio klinac) odveo iz kluba.doveo ga u Zvezdu Kari Pesic,Partizanovac(za razliku od tebe),sto mozes mozes da vidis na konferencijibza stampu kada su novinari pitali Stimca da li je istina da navija za Partizan a Pesic odgovorio sa obojica navijaju za Partizan ali da su profesionalci.hvala Pesicu za Bjelicu,i hvala Partizanovoj kosarkaskoj skoli.

decko sa barikada

pre 8 godina

Јел се јављају навијачи звезде тј фмп-а коју су до јуче пљували кошаркашку репрезентацију србије?

vlada

pre 8 godina

Ljudi Sale zna ko treba da igra i ne treba da se mesamo.. Danas je Kalina slabije odigrao ali ne plasim se za njega on ce da busi u nastavku sigurno. Medjutim plasim se za centre Radulja je dosta los kad god je bio u igri ili smo gubili ili su nas stizsli Spanci..

Milica

pre 8 godina

Bravo smekeri!
I jedva cekam da Pao Boze zdravlja dodje u Beograd ove godine. Sedecu na stolicama na terenu blizu Saleta...lepo cemo caskati npr o njegovim centrima....

Čučavac

pre 8 godina

Mitrović i Dangubić su morali biti deo rotacije, to je i laiku jasno.
(Saša, 05. septembar 2015 19:09)

Pa baš zato što su laici im je i jasno, inače bi bili selektori, ne bi pisali komentare...Idemo Srbija!

Mladen

pre 8 godina

Tako je momci,svaka vam cast.
Jos jednom ste pokazali kako se gine za dres,i pokazali ste ovim spanskim zvjezdama da je kosarka timski sport.
P.S.moram samo jedno ime da spomenem,a vidim da ga malo ko spominje veceras a to je Stefan Markovic.

raka

pre 8 godina

Raduljica ocajan, Erceg slicno los, Bjelica i Nedovic sjajni, Teo ispod svog nivoa, mislim da bi Nedovic trebalo cesce da preuzima odgovornost i da sutira sa distance.

McGrady

pre 8 godina

Pozdrav za sve pljuvace! Sram vas bilo!
A pogotovo ove sto dele na zvezdu i partizan...gde je koji ponikao itd... a onaj ko napise nesto protiv Djordjevica, taj stvarno ima ozbiljan problem pa makar imao i 9 godina.
Podrska za nas tim pa makar sve do kraja izgubio...pogotovo ako napravimo paralelu izmedju njih i fudbalera od odnosa igraca prema igri, borbenosti, zajednistvu, timskom duhu i ostalo.

Voip

pre 8 godina

Bravo momci odlicna igra spoljne linije ali zato pod kosem smo ziva katastrofa. Ako nam centri ne prorade muka ziva, sreca pa je Gasol kasno uso u mec.

DedaMiloje

pre 8 godina

Nedović ih je načeo, a Bjelica dokusurio...ovo je večeras bila košarkaška klinika Nemanje Nedovića, mi od Bodirige nismo imali ovako kvalitetnog igrača. Sudije na svom nivou naravno, smešno i bezobrazno...Bogdanović odličan, Milosavljević po mom mišljenju dao jedan od važnijih koševa. 11 igrača u rotaciji to je to...najviše što me raduje je klupa Španije, pet igrača u životi nisam video...Srbija do konačne pobede.

From Srbija

pre 8 godina

Rts hd samo za one koji imaju televizore sa digitalnim signalom,ima ga na sbb,open,kopernikus,i sa ovim obicnim t2 tjunerom , samo noviji tv

misko

pre 8 godina

Sale će morati da se kocka i u igru više uvodi sve sa klupe.Teodosic i Bjelicu neće moći da iznesu ovoliku minutazu jer postoji velika mogućnost povredjivanja istih,šta onda?

Goran

pre 8 godina

Ako se secate kada je dolazio na mesto selektora Djordjevic je rekao da mu je cilj da pobedimo Spaniju, Spaniju koja nas je na par predjasnih sampionata redovno dobijala sa 20 i kusur razlike... ovo danas je bila toliko zrela,toliko hrabra, toliko kvalitetna igra nasih igraca da mi je prosto zao sto ovo nije bio polufinalni ili finalni mec... a Bjelica je izdominirao, definitivno je najzasluziniji za ovu pobedu,ali i Teo, Nedovic, Bogdan,svi nasi igraci... imamo tim, strasan tim.

Vila

pre 8 godina

Kako je dobro kad čitaš komentare od prvog ka poslednjem ahahaha! Stručnjaci, sutra prvo sačekajte kraj meča pa onda pametujte, čisto da se ne blamirate bez veze :P

@Ana,znamo da razumeš...vi to stvarno znate najbolje :)

killy81

pre 8 godina

Bjelica - 24 poena, 10 skokova protiv Spanije! Kakvog mi igraca imamo, ljudi! Vulvsi, dobro ste pazarili.:-) Bogdan dve JAKO bitne trojke, Nedovic pokrenuo ekipu krajem druge cetvrtine. Braduljica ispod proseka, pojeli su ga ispod kosa, mislim da je imao sut 2/9, malo skokova, ali dobro, on ce siguran sam biti bitan igrac u nekoj od narednih utakmica. Utisak meca - Teova blokada.:-) Bravo momci,bitna pobeda za samopouzdanje. NAPRED SRBIJA!

drvobradi

pre 8 godina

Kakav igrač je Bjelica, to je neverovatno. Spakovao Mirotica u džep, ubio ih u napadu, više od pola koševa dao igrom jedan na jedan. Da je malo brza košarka i da se igra 48 minuta imao bi tripl dabl. Ovi sto igraju virtuelnog selektora se posebno raduju.
Ono što me raduje je da ceo tim ima prostor za napredovanje, a dobili su i najtežu utakmicu u grupi.

manuginobili

pre 8 godina

Nema ljepseg osjecaja od ovoga-gledati nase kako ginu na terenu i razvaljuju najodvratniju ekipu ikada sastavljenu u svim sportovima-kosarkasku reprezentaciju Spanije...sto bi rekli ono cuveno-NEPROCJENJIVO!:)

laki

pre 8 godina

Naravno da ne ostavljam komentare dok utakmica traje, ali sad kad sam počeo da čitam, ne mogu da dođem sebi šta sve ljudi lupetaju. Alo, bre, početak prvenstva, nesigurni su na startu bili i jedni i drugi. Što je vodio ovog, a nije onog, bezveze. Ova ekipa ima karakter, inače ne bi bili drugi u svetu. Pa neće naši centri igrati samo protiv Gasola. Možda je mogao da proba i Milutinova,ali verujem da bi mu nalepili tri faula dok dlanom o dlan: Ja verujem Saletu i ovoj ekipi. Bjelica..uh!

ocekivano

pre 8 godina

Kakve smo mi paljevine od ljudi, neverovatno. Neznalice krenule da pljuju Sala, a samo slep covek nije mogao videti, da cemo ih razvaliti u drugom delu. Kao sto sam i rekao, njihov trener je teski diletant, Sale ga je takticki unakazio.

zver

pre 8 godina

Nemanja Bjelica i Ole Gunar Solskjer, ubice dečijijh lica.
(juzer, 5. septembar 2015 23:09)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Niti Bjeli ima decje lice, niti ribar sme u istu recenicu sa njim. A da je ubica to stoji.

maki

pre 8 godina

odigrali smo zrelo, nema sta, bjelica video da nema sale pa upalio drugi motor, nedovic je pokrenuo ekipu, a bogdan dotukao na kraju, teo na nivou, jedino smo na centarskim pozicijama odigrali slabije, ali za to je odgovoran gasol, i bice bolje i na centru jer ipak je gasol prekaljeni igrac

xy

pre 8 godina

Gde ste sada,pljuvaci Aleksandra Djordjevica i ovih divnih momaka?Cutite kao p...e!Bravo nasi,ulepsali ste mi dan!Kako pukose prepotentni Spanci!Srbija do finala,Srbija do zlata,SRBIJA DO RIJA!

Slavko-RS

pre 8 godina

Molim sve ljude ovdje sto pisu negativno i pljuju nase pojedine igrace da to ne rade, momci ovo sve citaju i samo im treba velika podrska, jel vidite kako nam vracaju.Ovo je timcina.Uzivajmo ljudi

Vlada djordjevic

pre 8 godina

Imam utisak da Srbija zdravi u svim domenima i grabi napred!!?? Da li je to efekat Vucica ili ne ali bravo momci , bravo Srbijo, bravo selektoru, i bravo svima vama u Srbiji!!!!

ole gunar

pre 8 godina

Spanci ce nas oprati al nema veze bitno je samo da se dobije jos jedna utakmica ako racunamo da sigurno dobijamo Island i prolazimo dalje,sto kaze Djurovic lakse je kasnije doci do medalje nego proci nasu grupu.

Adem Sandzak

pre 8 godina

Napred Spanija!
(Adem Sandzak, 5. septembar 2015 19:43)

Koliko moras da budes JADAN i NESRECAN da zivis u Srbiji a da navijas za drugu zemlju auuu…uu
(Pravoslavlje idemo, 5. septembar 2015 20:25)

Auuuuuu, ako te cuju ovi iz Republike Srpske, naljutice se zestoko..

NeLePFC

pre 8 godina

Svaka cast momci. Nikad nisam bio sigurniji i spokojniji pred start nekog velikog takmicenja,cak ni kad smo imali bolji tim i iskusnije trenere. Doktor Djordjevic nas je preporodio :) Ziv i zdrav nam bio!

DAŽDEVNJAK

pre 8 godina

Znači Španci neće ponovo igrati sa nama. Zna se da ne možeš dva puta pobediti istu ekippuna jednom turniru, stoga Španija mora ispasti pre eventualnog susreta sa nama. Au, što bi lego Bobi:(

maki

pre 8 godina

Sarenac,postao vidovit lopta leti kroz vazduh a on je vec video kos.
(Dane, 05. septembar 2015 22:02)
Uvek je i bio.Nadji snimak Teodosiceve trojke protiv Spanaca i tu ces videti da je ''vrisnuo'' odmah po Teovom izbacaju!!!

rimidalV

pre 8 godina

Svi koji su bili u kontaktu sa Fernandezom, odmah na pranje ruku. Nevidjeno prljav igrac. Jeste dobar, ali izuzetno prljav i iritantan. Kako je samo provocirao Bogdanovica, ali i druge.
BRAVO MOMCI !!!!!!!!!!!

uništena hemija

pre 8 godina

Ubiše nas ispod koša, daj ubaci Štimca da malo razmrda ekipu! A da nema ga... Daj ubaci bar onda bar Mitrovića da uzima lopte u napadu i da im promeša odbranu. Nema ni njega? Dobro onda ako nas već ubijaju atletski ubaci Dangubića da se juri sa Fernandezom. Šta ni njega nema?? Pff šta je sledeće, da je poveo povređenog Milosavljevića da sedi na klupi? Ma nema šanse. Ko bi to uradio?

neki tamo

pre 8 godina

Bjelica puni svaku kolonu u statistici, po navici naravno :)
Bravo momci, brine ke igra Raduljice, ali doci ce valjda na svoje. Tea necu komentarisati, klasa covek. Nedovic i Bigdan sa svojim rolama i u igri koju igraju najbolje. Bravo i za Kuzmica kako je igrao sa Gasolom.

Ma BRAVO za sve!

Миле

pre 8 godina

Браво момци, браво!
Још да имамо доброг центра, већ бих сада потписао за злато.
част свима, али посебно се морам осврнути на Стефана Марковића, на овим дискусијама годинама најоспораванијег играча.
И да, браво за ону ћирилицу на мајицама.

Bilbija

pre 8 godina

Svaka cast momci na odlicnoj utakmici i veoma vaznoj pobedi.EvroBasket nije mogao bolje da pocne,bilo bi jako dobro da zavrsimo grupu na 1 mestu,sto je itekako moguce posle pobede nad Spancima.Ovo govorim iz prostog razloga jer ako budemo 1 u grupi automatski necemo igrati sa Francuzima do finala.

Pantelija

pre 8 godina

Čitam komentare ovih pljuvaca i ne mogu da vjerujem... Sram vas bilo, pa nije ni čudo što ćemo uskoro nestati kao narod, jer sa ovakvom stokom od pojedinaca (a ima ih) ništa bolje nismo ni zaslužili. Pozdrav za sve PRAVE Srbe iz Banjaluke...

ivanchuk

pre 8 godina

Da mi je samo na trenutak uci u glave ljudi koji pisu ovakve besmislene gadosti u trenutku prve krize koja se javi u igri (a pritom nigde nikakvog znanja o sportu i zivotu uopste), pa da bar pokusam da shvatim u kakvom vrtlogu pakla izazvanog teskim kompleksima, besa, duhovne bede i zla se nalaze...Gadite mi se.

sasa jokic

pre 8 godina

Najbitnije je da su dobar tim, da taj sefment stima. Danas je bila prva utakmica, nervoza, jak orotivnik u orvoj utakmici....sve to treba uzeti u obzir, tako da ce u narednim utakmicama sigurno biti bolje.

jeste

pre 8 godina

Svaka cast momci! Tako se igra basket!
Svi vi hejteri sad imate sansu lepo da zapalite sa ovim azilantima preko. Ne znam sto maltretirate sebe i svoje napacene zivote pracenjem ovih momaka.
Odigrali smo sjajno, Bjelica dokazuje da je trenutno mozda i najbolji evropski igrac. Samo smireno do kraja, tekma po tekmu i dolazimo do zavrsnice turnira.

Fridek

pre 8 godina

Svako prvenstvo svako takmicenje sam radio i ponasao se kao ovi pljuvaci ovde, iskren sam.. ali posle svetskog prvenstva sam reko sebi utakmica se igra 40min, sale zna najbolje. To se i desilo, zna sale najbolje.... Jesam se nervirao ali igrali smo protiv spanije, nisu spanci dosli da spuste samo gace da ih napunimo i da se radjemo bez nervoze. Tako da vredelo je.. polako ljudi igracemo sve bolje i bolje videcete. Ajde pa da sutra slavimo i drugu pobedu. Ziveli!!!

Foka

pre 8 godina

Hehehe. Jao sto mi je drago za ove sto pricaju da necemo ni grupu da prodjemo. Pre neki dan sam rekao da nemamo najbolju "petorku" ali zato imamo kluuuuupu! Nijedan ekipa nema klupu kao mi. I sa ovakvom klupom idemo do finala. Da li osvajamo, videcemo.

wer

pre 8 godina

(Adem Sandzak, 5. septembar 2015 23:47)

bademe, lepo si savladao maternji jezik, e sad jos himnu da zapevas pa te vodimo na kobasicijadu...

Krle

pre 8 godina

Neverovatne greske vec na pocetku utakmice,Gasol poceo da deli juzno voce odmah ako nastavi ovako nasi ce na kraju utakmice otici u svlacionicu punih gajbi.

panini

pre 8 godina

takooo je breee i protiv sudija i protiv spanacaaa bravooo majstori idemoooo dalje redom..kuzmicu svaka cast za onu odbranu decko resio mozda i mec time i posle bogdan doktor onom trojkom sa 8 metara za plus 7 to je resilo auu kakva utakmicaa..teo bjelica markovic kakvi doktori sta reci

MASTER

pre 8 godina

@zzbz
Decko jel si ti gledao pripremne tekme Milutinov je sto se tice fizicke snage najslabiji u timu daleko je od Kuzmica i Radiljuce!!!!Samo BraduLJa na namesti ruku!!!!!!

vladek

pre 8 godina

Dobili smo sa 60 posto snage.Nervozan pocetak,ali u 3/4 kada se dodao gas,odmah smo otisli na plus 10.Ja sam to vec i pisao,na centru smo najslabiji,ali ovo veceras su vam bili najaci centri na EP Gasol-Rejes,i oprasmo ih.Nece nam to biti preveliki hendikep,jer Raduljica i Kuzma,jeste da nisu puno igrali,ali su svezi

dasa

pre 8 godina

Svi su igrali dobro... Centri su nam najtanji trenutno, ali verujem da će da krenu kad bude trebalo... Jer tako je bilo i na svetskom, uvek je neko drugi blistao uz konstantno dobrog Tea i Bjelicu... Danas je nedović bio x faktor, ali imamo stvarno veliki kvalitet i veliko srce... Hvala vam momci na ovoj sreći stvarno ste pravi HEROJI nacije...

Moralni gmizavac

pre 8 godina

Prljavi Spanci doveli odbojkasa (broj 4) da lupa prvi tempo! Zar nema neko da ulozi protest? Poklizace se neko na kore od banane.

Dusan

pre 8 godina

Ma kakav mi imamo tim, kakav duh u ekipi. Pa koliko sam samo srećan što je tako zdrava i lepa atmosfera u ekipi. Đorđević i njegova deca će da se prošetaju do zlata. Volim Vas, momci i hvala Vam!

bosko zg.

pre 8 godina

cestitke na pobjedi susjedi ali tesko ce te do zavrsnice bez centara, osim ako onog bradatog Radojicu ne zovete centrom, pa taj kod nas ni u Sibenci ne bi igrao.

procenitelj

pre 8 godina

U pravu je bio Janik Noa. Počelo izduvavanje doping majstora, ovi su isti onaj tužni Nadal. Sledeća faza kod španskih košarkaša je da gube kosu, kao što se kod Rafe već izvesno vidi.

Grayhund

pre 8 godina

Kvalitetniji smo of spanaca u svakom pogledu, imaju samo dominantnijeg centra i to je to. Kratka im je klupa a Gasol ne moze da odigra 40 minuta mator je. Djordjevic, vidi se da je zelen, spanci stizu na pocetku poslednje deonice a on ne trazi tajm aut, takodje, u cetiri napada, Braduljica kuca jednom, jednom dobije bananu i promasi dva suta. Ne ide ga, izvuci ga. Bice bolje. Kako su nam bile vezane ruke u prvom delu, kad smo se razleteli po terenu odmah razlika. Prva je utakmica, ima puno da se igra, ali momci pokazuju suvi kvalitet, uz dobru kondiciju i da nas zaobidju povrede, mozemo do zavrsnice. Jako smo kvalitetni. Bobi fali. Cestitke momcima na pobedi, samo hrabro.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Gasol igra sa 30% snage u napadu, to nam je sansa...
Erceg i Bodgan nule al ima vremena...
Spanci i Francuzi finale..
Nama trece mesto realno...

Srpski sin

pre 8 godina

Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti veoma dobro prvenstvo, nadam se najbolje do sada, imamo kvalitet i sve što je potrebno za medalju, i to zlatnu, samo hrabro !
SRBIJA !!!

lerma

pre 8 godina

nedovicu kapa dole za drzkost kada ostale sut nije sluzio. nedovoljno pomenuta njegova igra. velika vrednost ove ekipe sto svaku tekmu neko drugi moze da iskoci.

Bili

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu. Drzimo se iskljucivo zbog bravure Nedovica. Onog trena kad je izasao Bogdan Bogdanovic, razbijamo, hala eksplodirala, procvetao ruzmarin, savio se beli krin.

crni_redstar

pre 8 godina

bravo! samo da kazem da su mec dobili individualci i dobra odbrana,lose je sale vodio mec,kuzmic je uzasno los i to ce svi koristiti.zao mi je sto nemamo centra. ostale pozicije su odlicno popunjene. nedovic,bogdanovic,bjelica kapa dole majstori! kalinicu razocarao si kao nikada do sad!

drno

pre 8 godina

neo brate najrodjeniji ono je bilo doktorski. ovom decku treba dati vise slobode u igri. nije dzaba bio u gsw. ucio je od stefa karija ne moze da bude los

JPR23

pre 8 godina

Sve super, timski, jedan gresi drugi popravi itd.. Samo su nam centri bili tanki veceras, sredice Sale i to.. A i pored toga smo dobili, dokazatelj koliko je iva ekipa solidna!

****

pre 8 godina

Ako se vratite na pocetak i procitate vecinu od prvih stotinak komentara videcete da smo nacija glupih ljudi koji misle da sve znaju a veze sa mozgom nemaju

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Ljigašpanija da pukne u finalu, Francuska je domacin, ugazice ih parker!
Raduljica da ode da prodaje kokice, za ovo nije.

Mr_Melbourne

pre 8 godina

Ja vas Srbe nikako ne kontam. Prije ove tekme pricali ste da ste vi favoriti broj 1.Spanija ima puno bolji tim i to se vidi evo nakon 1 cetvrtine.Vi osim Teodosica i Bjelice nemate igraca koji moze da pravi razliku.Navijam za vas ali Spanija ovo hladno dobija , ko se i malo razumije u kosarku zna o cemu pricam.Centri su vam uzas!!

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Tooo bre Srbija, prvo poluvreme se vratili na vreme, a onda ih rasturili. Neki kažu isti protivnik se teško dobija dva puta za redom, videćemo ali mislim da ovi momci to mogu, i da definitivno špance pošaljemo u penziju!! Samo gazite momci sve redom, ne može nam niko ništa!

Dejan

pre 8 godina

Uh loše izgledamo, svi ukočeni, nema organizacije i preciznosti... Centri blagi užas... Valjda ce se popraviti, ali 1/4 ne obećava...

Mrki

pre 8 godina

Mi nemamo krstenog centra i ne znam na cemu se samo zasnivao taj neverovatni optimizam Djordjevica koji je popalio novinare i stvorila se neverovatna euforija da smo mi vec osvojili medalju samo je pitanje koja je ona boje,lepo je sve rekao Vlade Djurovic u uvodnoj emisiji i svaka rec koju je izgovorio je bila tacna i istinita koliko god se to nekom ne svidjalo covek je rekao istinu.

hjk

pre 8 godina

treba nam ovakva jedna utakmica.da nas neko spusti na zemlju sa 15-20 razlike,bolje cemo posle igrati,mnogo smo visoko poleteli,i znamo kako prolazimo kad smo tako euforicni...

Oliver Nedeljković

pre 8 godina

Zanimljivo, iako Španci nisu dali koš prvih 5 minuta, dali su 21 u preostalih 5 u prvoj četvrtini, a mi 11 poena za tih 10 minuta.
Užas. Jedino da pobeđujemo ostale ekipe, a ovima vratimo u polufinalu ili finalu, jer teško je pobediti neku ekipu 2 puta.

realno

pre 8 godina

Startujemo sa dva pleja (Teodosić, Marković) i onda ih istovremeno zameni sa dva beka (Bogdanović, Nedović)? Centri očekivano katastrofa, Bogdanović fudbalski Lazar Marković (Prevara od igrača). Sve ispod 30 razlike za Španiju biće uspeh za nas u ovom meču.

branislav

pre 8 godina

Spanci drze cas kosarkaskom Murinju!Ne mozes igrati protiv Kine pripreme i tvrditi da imas najbolji tim!Drag mi je ,ali je Sale zelen i srecan

Stiven Sigal

pre 8 godina

Kalina u OCAJNOJ formi,a prvi centar nam Raduljica koji nije odigrao normalnu utakmicu jos od finala svetskog prvenstva,Bogdan verovatno ne moze ni 50 posto da pruzi zbog povrede,ja nisam bio optimista ni pre prvenstva,a sad sam jos manje.

crni_redstar

pre 8 godina

pobedili smo,ali imamo problem sa centrima.sta ovo drvece radi medju najboljima? ovo je ljudi pobeda svih ostalih igraca,mi smo na centrima nula. ajde bobi nije tu,krle rekao zbogom,milutinov je zelen,imamo li bolje? kako je moguce da amateri igraju u reprezentaciji,jos se slepaju na bjelicu,nedovica,bogdana i ostale igracine. stvarno savez da se upita! i stimac je dr za kuzmica.

србин ло

pre 8 godina

Показаћемо овде да смо само нека просечна екипа. Мислим да то и Сале зна. Пролазак у други круг је успех.

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Gasol igra sa 30% snage u napadu, to nam je sansa...
Erceg i Bodgan nule al ima vremena...
Spanci i Francuzi finale..
Nama trece mesto realno...

Nedović je Džordan za Bogdanovića

pre 8 godina

Ljudi moji kako igra Nedović! Bjelica, Teodosić i Nedović 99% ove reprezentacije. Kad krene i Kalinić to će biti svih 100%. Hvala do neba Zvezdi za ovu trojicu i Čoviću za Tea!

Mr_Melbourne

pre 8 godina

Ja vas Srbe nikako ne kontam. Prije ove tekme pricali ste da ste vi favoriti broj 1.Spanija ima puno bolji tim i to se vidi evo nakon 1 cetvrtine.Vi osim Teodosica i Bjelice nemate igraca koji moze da pravi razliku.Navijam za vas ali Spanija ovo hladno dobija , ko se i malo razumije u kosarku zna o cemu pricam.Centri su vam uzas!!

branislav

pre 8 godina

Spanci drze cas kosarkaskom Murinju!Ne mozes igrati protiv Kine pripreme i tvrditi da imas najbolji tim!Drag mi je ,ali je Sale zelen i srecan

realno

pre 8 godina

Startujemo sa dva pleja (Teodosić, Marković) i onda ih istovremeno zameni sa dva beka (Bogdanović, Nedović)? Centri očekivano katastrofa, Bogdanović fudbalski Lazar Marković (Prevara od igrača). Sve ispod 30 razlike za Španiju biće uspeh za nas u ovom meču.

uništena hemija

pre 8 godina

Ubiše nas ispod koša, daj ubaci Štimca da malo razmrda ekipu! A da nema ga... Daj ubaci bar onda bar Mitrovića da uzima lopte u napadu i da im promeša odbranu. Nema ni njega? Dobro onda ako nas već ubijaju atletski ubaci Dangubića da se juri sa Fernandezom. Šta ni njega nema?? Pff šta je sledeće, da je poveo povređenog Milosavljevića da sedi na klupi? Ma nema šanse. Ko bi to uradio?

kox

pre 8 godina

Sve je ovo odraz zdravog drustva i sistema,koje je nasa vlada na celu sa Aleksandrom Vucicem uspostavila..Cestitke i kosarkasima,i oni imaju udela u ovoj pobedi!

србин ло

pre 8 godina

Показаћемо овде да смо само нека просечна екипа. Мислим да то и Сале зна. Пролазак у други круг је успех.

bosko zg.

pre 8 godina

cestitke na pobjedi susjedi ali tesko ce te do zavrsnice bez centara, osim ako onog bradatog Radojicu ne zovete centrom, pa taj kod nas ni u Sibenci ne bi igrao.

Vlada djordjevic

pre 8 godina

Imam utisak da Srbija zdravi u svim domenima i grabi napred!!?? Da li je to efekat Vucica ili ne ali bravo momci , bravo Srbijo, bravo selektoru, i bravo svima vama u Srbiji!!!!

banja luka

pre 8 godina

Moze li ovaj Raduljica ista dobro da uradi?? Najgori igrac ikad. Nespreman, spor, trom, ogranicen. Katastrofa. Svi ostali su odlicni, ponosan sam na vas. Na njega i Kuzmica nisam!

crni_redstar

pre 8 godina

bravo! samo da kazem da su mec dobili individualci i dobra odbrana,lose je sale vodio mec,kuzmic je uzasno los i to ce svi koristiti.zao mi je sto nemamo centra. ostale pozicije su odlicno popunjene. nedovic,bogdanovic,bjelica kapa dole majstori! kalinicu razocarao si kao nikada do sad!

banjaluka

pre 8 godina

Hejtujem Raduljicu zbog fizicke nespremnosti cijelo SP, i sad tokom priprema i dalje. Najantipaticniji mi je igrac, umislio da je igracina, a on i Kuzmic daleko najlosiji. Spor, neinteligentan, sve na petama radi, nespreman.

Bili

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu. Drzimo se iskljucivo zbog bravure Nedovica. Onog trena kad je izasao Bogdan Bogdanovic, razbijamo, hala eksplodirala, procvetao ruzmarin, savio se beli krin.

Adem Sandzak

pre 8 godina

Napred Spanija!
(Adem Sandzak, 5. septembar 2015 19:43)

Koliko moras da budes JADAN i NESRECAN da zivis u Srbiji a da navijas za drugu zemlju auuu…uu
(Pravoslavlje idemo, 5. septembar 2015 20:25)

Auuuuuu, ako te cuju ovi iz Republike Srpske, naljutice se zestoko..

milan

pre 8 godina

Kakvi i ciji interesi su u pitanju da Djordjevic dovede Raduljicu i Kuzmica u Pao, kada ocigledno ljudi nemaju kvalitet. Prvi put za svojih 45godina sam gledao kosarkasku utakmicu u kojoj dva centra za poluvrijeme nisu dali nijedan poen!!!

misko

pre 8 godina

Sale će morati da se kocka i u igru više uvodi sve sa klupe.Teodosic i Bjelicu neće moći da iznesu ovoliku minutazu jer postoji velika mogućnost povredjivanja istih,šta onda?

sovuljaga

pre 8 godina

Srbin pa grobar,decko je prosao mladje kategorije Partizana,nije bio odbacen kao netalentovan nego ga je cale(koji mu kontrolise karijeru od kad je bio klinac) odveo iz kluba.doveo ga u Zvezdu Kari Pesic,Partizanovac(za razliku od tebe),sto mozes mozes da vidis na konferencijibza stampu kada su novinari pitali Stimca da li je istina da navija za Partizan a Pesic odgovorio sa obojica navijaju za Partizan ali da su profesionalci.hvala Pesicu za Bjelicu,i hvala Partizanovoj kosarkaskoj skoli.

Bravo momci

pre 8 godina

Ljudi moji kako igra Nedović! Bjelica, Teodosić i Nedović 99% ove reprezentacije. Kad krene i Kalinić to će biti svih 100%. Hvala do neba Zvezdi za ovu trojicu i Čoviću za Tea!
(Nedović je Džordan za Bogdanovića, 05. septembar 2015 19:35)

Zasto ovaj komentar ima toliko minuseva? Sta je covek netacno rekao?? Bjelica, Nedovic i Teodosic su bili bili ubedljivo najbolji veceras i zasluzili su sve pohvale a njih jesu stvorili Zvezda i FMP. Nije bitno da li se nekome svidja ali to je cinjenica i ne razumem minuse grobara. Radite i vi u klubu pa cete jednog dana moci da kazete da ste i vi stvorili nekog igraca.

raka

pre 8 godina

Raduljica ocajan, Erceg slicno los, Bjelica i Nedovic sjajni, Teo ispod svog nivoa, mislim da bi Nedovic trebalo cesce da preuzima odgovornost i da sutira sa distance.

Oliver Nedeljković

pre 8 godina

Zanimljivo, iako Španci nisu dali koš prvih 5 minuta, dali su 21 u preostalih 5 u prvoj četvrtini, a mi 11 poena za tih 10 minuta.
Užas. Jedino da pobeđujemo ostale ekipe, a ovima vratimo u polufinalu ili finalu, jer teško je pobediti neku ekipu 2 puta.

Moralni gmizavac

pre 8 godina

Prljavi Spanci doveli odbojkasa (broj 4) da lupa prvi tempo! Zar nema neko da ulozi protest? Poklizace se neko na kore od banane.

Mrki

pre 8 godina

Mi nemamo krstenog centra i ne znam na cemu se samo zasnivao taj neverovatni optimizam Djordjevica koji je popalio novinare i stvorila se neverovatna euforija da smo mi vec osvojili medalju samo je pitanje koja je ona boje,lepo je sve rekao Vlade Djurovic u uvodnoj emisiji i svaka rec koju je izgovorio je bila tacna i istinita koliko god se to nekom ne svidjalo covek je rekao istinu.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

A pantelije jedva docekale -12 da opljuju po Djordjevicu jer ne povede njihove ljubimce iz Zeleznika. Jadno li je biti jedan od njih.
Ovo nasi momci dobijaju.

hjk

pre 8 godina

treba nam ovakva jedna utakmica.da nas neko spusti na zemlju sa 15-20 razlike,bolje cemo posle igrati,mnogo smo visoko poleteli,i znamo kako prolazimo kad smo tako euforicni...

mitar

pre 8 godina

E moja drzavo Srbijo,utukla si stotine miliona poslednjih 15 godina u svoje mezimce zarad vestackog odrzavanja rivaliteta,i evo kako ti vracaju njihovi simpatizeri,prvo su nam unistili fudbalsku reprezentaciju svojim ispadima,sada pljuju jednog Sasu Djordjevica zato sto nije poveo rezervistu iz tima,i navijaju protiv kosarkaske reprezenacije zbog toga,a ovamo su samozvani stubovi,ugasili se dabogda

Stiven Sigal

pre 8 godina

Kalina u OCAJNOJ formi,a prvi centar nam Raduljica koji nije odigrao normalnu utakmicu jos od finala svetskog prvenstva,Bogdan verovatno ne moze ni 50 posto da pruzi zbog povrede,ja nisam bio optimista ni pre prvenstva,a sad sam jos manje.

Bravo momci

pre 8 godina

Bjelica, Teodosic, Kalinic prva postava? Propast u najavi
(todor, 05. septembar 2015 18:08)

Pa ti onda gledaj Daloa, Bezbradicu i Đumića pa uživaj. Škole Zvezde i FMP-a najbolje na planeti!

Šika Momšilo s' ljubavlju

pre 8 godina

Ljigašpanija da pukne u finalu, Francuska je domacin, ugazice ih parker!
Raduljica da ode da prodaje kokice, za ovo nije.

Krle

pre 8 godina

Neverovatne greske vec na pocetku utakmice,Gasol poceo da deli juzno voce odmah ako nastavi ovako nasi ce na kraju utakmice otici u svlacionicu punih gajbi.

Aj sad

pre 8 godina

Ocemo da Vlade Djurovic bude gost za svaku nasu utakmicu,covek uvek realno prica i ako to mnogima smeta,covek razume kosarku i uvek je realan za razliku od mnogih koji su nam vec okacili medalju oko vrata i pojma nemaju nego samo znaju da hvale kad se pobedjuje,a prvi su da pljuju kad ne ide.

zver

pre 8 godina

Nemanja Bjelica i Ole Gunar Solskjer, ubice dečijijh lica.
(juzer, 5. septembar 2015 23:09)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Niti Bjeli ima decje lice, niti ribar sme u istu recenicu sa njim. A da je ubica to stoji.

Milan

pre 8 godina

Kad španci vode ove metuzaleme trebao je i Krle da pođe... Više bi vredelo njegovih 15 minuta nego sva minutaža ova dva balvana. Voleo bih neko da izračuna koliko su minuta zajedno Raduljica i Kuzmic odigrali ove sezone... Ali sta je tu je idemo Sale idemo momci idemo Srbijaaaaa!!!!

decko sa barikada

pre 8 godina

Јел се јављају навијачи звезде тј фмп-а коју су до јуче пљували кошаркашку репрезентацију србије?

my way

pre 8 godina

Bravo, junaci!!! Setim se ja nekih jugonostalgicara koji su pre prvenstva kao zalili za nekim timom sa Miroticem, Ukicem, Tomicem... ma umesto koga, Bjelice, Ercega, Tea, Nedovica, Markovica, Bogdanovica, koga? Jos nam sad licemeri spore medalje nase drzave, ja ne znam za vas, ali ja imam svoju od 1878. i nisam je menjao, odvajao se, ni bilo sta.

Pravoslavlje idemo

pre 8 godina

Napred Spanija!
(Adem Sandzak, 5. septembar 2015 19:43)

Koliko moras da budes JADAN i NESRECAN da zivis u Srbiji a da navijas za drugu zemlju auuuuuuuuuuuu

Tool

pre 8 godina

Centri su nam očajni, mnogo nam fali Krle. Ne Bobi nego Krle. A vi pljuvači nemojte da smarate i da prozivate Saleta, ovo je tek prvo poluvreme prve utakmice. Većina vas navija za Zvezdu i zbog toga pljujete Saleta, jer ne igra tamo neki Dangubić ili Mitrović. Preča vam glupa Zvezda od reprezentacije.

vladablok9a

pre 8 godina

nema veze komentar sa utakmicom, ali kada ovakve gluposti procitam, jednostavno ne mogu da ignorisem, 2 najgluplja komentara koje sam prociao u zadnje vreme, naravno prvo ide jedna glupost gde se jos vecom gluposcu odgovori

Bjelica, Teodosic, Kalinic prva postava? Propast u najavi
(todor, 05. septembar 2015 18:08)

Pa ti onda gledaj Daloa, Bezbradicu i Đumića pa uživaj. Škole Zvezde i FMP-a najbolje na planeti!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bravo momci, 5. septembar 2015 21:52)

Kalinic je decko poceo karijeru u Spartaku, produzio u vojvodini pa radnickom

Teodosic je poceo u Studentu pa nastavio u metalcu

Bjelica je poceo u Partizanu gde su tadasnji znalci otpustili tu celu generaciju pa je decko nastavio karijeru u Austriji

Gde je tu zvezdina i FMP-ova skola meni stvarno nije jasno. A, o todorovom idijotskom komentaru tek nemam reci.
Batalite vise komentare o sportu koji pratite zadnje 3 godine, jer ne znate, i ovde je reprezentacija u pitanju manite se klubaskih gluposti i komentara

ole gunar

pre 8 godina

Spanci ce nas oprati al nema veze bitno je samo da se dobije jos jedna utakmica ako racunamo da sigurno dobijamo Island i prolazimo dalje,sto kaze Djurovic lakse je kasnije doci do medalje nego proci nasu grupu.

maki

pre 8 godina

Sarenac,postao vidovit lopta leti kroz vazduh a on je vec video kos.
(Dane, 05. septembar 2015 22:02)
Uvek je i bio.Nadji snimak Teodosiceve trojke protiv Spanaca i tu ces videti da je ''vrisnuo'' odmah po Teovom izbacaju!!!

Neko iz mase

pre 8 godina

Tako je bilo u Poljskoj 2009 da smo ih dobili sa nekih 9 ili 10 razlike u prvoj utakmici pa su na kraju razmontirali u finalu,doduse u najjacem sastavu tada su nastupili, ali opet, ne bi trebalo da nas uhvati euforija zbog ovoga vec korak po korak..Jer lako je uzdizati kad se dobija a kada se izgubi neka utakmica onda ce krenuti da pljujete..Takva smo nacija.

Vuk

pre 8 godina

Propustili smo veliku šansu u prvih 5 min,previše grešaka i morali smo da napravimo veću razliku..Previše nedostaje Bogdan,on je jedini bek koji može na individualni kvalitet da koš..Kalinić je vrh igrač,ali zavisi od ekipe..Hvali puno

Dragan

pre 8 godina

Gasol je najmanje za 5 klasa bolji od nasih centara,koji su se uzgred budi receno "presekli" od njegovog prisustva...tesko,tesko je dobiti Spance sa ovakvim centrima.

Toliko

pre 8 godina

Jos nisam video da je neki centar popio ovoliki broj banana na jednoj utakmici kao nas Raduljica.Umesto da razgrne sve,svojom konstitucijom,njemu lupaju banane ko nekom klincu ili beku.

v.han

pre 8 godina

Sta god bilo...ovo je jako teska utakmica..ali me je iznenadio gospodin strucnjak Djurovic koji nas smatra za neke amatere tipa island i estonija...strasno

aj realno

pre 8 godina

Bjelica prvo poluvreme najgori, poklonio Spancima 10 razlike, ulazi Nedovic i vezuje kljucne trojke, podize moral celoj ekipi i kasnije krecu Bjelica, Bogdan i Teo. Da nije bilo Nedovica, pukli bi 20 razlike ali niko ne gleda vaznost njegovih koseva pri vodjstvu Spanije, nego brojite poene Bjelice i Tea kada smo vec poveli 10 razlike. Ne treba gledati pojedinacno, svi igraju za Srbiju, ali ako vec hocete nekoga da istaknete, danas to zasluzuje Nedovic, ispred svih!

Figo

pre 8 godina

ja ne znam za vas, ali ja imam svoju drzavu od 1878. i nisam je menjao, odvajao se, ni bilo sta.
(my way, 5. septembar 2015 19:48)

Brateee, pa koliko ti imas godina sad?? Hahahaha...

Talicni Tom

pre 8 godina

Pa susjedi, normalno je da neko poleti kad je drugi na svetu! Ali to je vama neshvatljivo...potpuno razumem!
(Ana, 05. septembar 2015 19:13)
Normalno je da neko ostane bez postolja 20+ godina kad ima kompleks nize vrednosti!

Dejan

pre 8 godina

Uh loše izgledamo, svi ukočeni, nema organizacije i preciznosti... Centri blagi užas... Valjda ce se popraviti, ali 1/4 ne obećava...

laRS0n

pre 8 godina

Ovaj Kuzmic bi mi igrao svaki put pre Radiljice, ne mora do kraja prvenstva postici ni jedan poen, ali covek igra vrhunsku odbranu za razliku od Raduljice koji je mozda bolji u napada ali je rupcaga u odbrani

nemanja

pre 8 godina

Pisao sam ranije, nekima se nije svidjelo, ali Raduljica fizicki nije spreman, spor je, trom, ne moze da skoci, a Kuzmic nema kvalitet, na centru smo ubjedljivo najlosiji. Ajmo momcii!!!

SonGoran iz Berlina

pre 8 godina

Slabi su nam centri. Nista od Raduljice Do poluvremena i od Kuzmica. Reyes u prvom poluvremenu dominira pod nasem kosu. Dobar Bjelica i Nedovic.

danilo

pre 8 godina

1. klasa: Francuska, Španija
2. klasa: Grčka, Hrvatska, Litva
3. klasa: Srbija, Italija, Turska
(realista, 5. septembar 2015 18:28)

Zaista sam ostao zapanjen pred monumentalnom gluposti ovog komentara!
Svaka čast,Realisto, postavio si letvu na nove visine, teško će ih iko doseći?

draganz

pre 8 godina

RTS - vase pravo da slika kasni u odnosu na zvuk i da vas to izludjuje.
------------
Ama ljudi ulozite 200 e u laptop i gledajte preko neta.

karudijan73

pre 8 godina

A siroti Gasol sad sigurno cupa kosu i udara glavom u zid..Ko ga je vukao za jezik da nas ponizava, evo kako igraju sampioni..I to sa pola gasa..NAPRED SRBIJO

unapred zahvalan na odgovoru

pre 8 godina

Ljudi da li neko zna sta je sa kanalom rts hd. Zasto ga nema vise. Kako je bilo lepo gledati prosle godine kosarku u hd rezslouciji i to jos bez reklama.

crni_redstar

pre 8 godina

pobedili smo,ali imamo problem sa centrima.sta ovo drvece radi medju najboljima? ovo je ljudi pobeda svih ostalih igraca,mi smo na centrima nula. ajde bobi nije tu,krle rekao zbogom,milutinov je zelen,imamo li bolje? kako je moguce da amateri igraju u reprezentaciji,jos se slepaju na bjelicu,nedovica,bogdana i ostale igracine. stvarno savez da se upita! i stimac je dr za kuzmica.

DAŽDEVNJAK

pre 8 godina

Znači Španci neće ponovo igrati sa nama. Zna se da ne možeš dva puta pobediti istu ekippuna jednom turniru, stoga Španija mora ispasti pre eventualnog susreta sa nama. Au, što bi lego Bobi:(

cikita

pre 8 godina

fantasticna igra momci. na zalost, centra I nemamo. raduljuca, ocaj, pasivan, ne moze da skoci. a nije ni cudo, lik ne igra godinu dana, samo znam da ispija piva ovde u kafani stara hercegovina :).

sl

pre 8 godina

znaci 'vako..fudbaleri u20 prvaci sveta, kosarkasice prve u evropi, kosarkasi klinci prvi u evropi, vaterpolisti osvajaci svetske lige i svetskog prvenstva, odbojkasi vicesampioni svetske lige i ovo, nadajmo se, zlato. Odbojkasice vec na olimpijadi prakticno..Individualce da ne spominjem. produktivna godina, a? niti manje zemlje niti vise sampiona..bice nas ko mrava u riu ;-)

bagzi

pre 8 godina

Nemamo centra! Kuzmic se nesto kao trudi ali je drvo, Braduljica nije u formi. Izgleda da ce Milutinov da bude najbolji. Bjelica dobar, Nedovic odlican, Tea udavise, Kalina borben. Bogdan ocigledno povredjen. E da... Markovic super.

komentator

pre 8 godina

kakav je ovo melem za oci posle farme, maldiva, parova, maje nikolic, zmaja i ostalih imbecila, osecam kako mi se culo vida oporavlja dok gledam nase momke u punom sjaju

leila

pre 8 godina

Biće ovo samo još jedna lagana utakmica za Špance - realno, 20-ak razlike.
(Igramo bez pleja..., 5. septembar 2015 18:18)

realno, pojma nemas!

Novi Sad je nas ti to dobro znas...

pre 8 godina

Evo citam vesti i ulgavnom su da je Srbija ponizila i bacila na kolena mocnu Spaniju.
Mocnu Spaniju sa jedva 3 igraca, nisu cak ni petorka.
Riki Rubio,Navaro,Mark Gasol,Ibaka,Kalderon,Abrines- ova 6 je otkazala sto zbog povreda,umora/odmora,klubova... to je sad njihova briga.
Mi smo bez Bobija, bez njega smo bili i na SP pa smo uzeli srebro.
Nama ce u borbi za zlato jedini konkurenti biti Frnacuzi.
Po kvotamo smo drugi/treci(sa Spancima, zavisi od kladionica, Frnacuzi su prvi) ali jedino Francuzi imaju jaci sastav od nas.
Ako ne budemo bili u 1/2 katastrofa
1 ili 3. mesto u grupi - Francuze izbegavamo do finala.
Ako sve bude kako treba 1/2
Francuska-Grcka
Srbija-Litvanija

Namerno sam izbacio Spance jer u njih ne verujem, Italijani,Turci,Nemci,Hrvati,Slovenci-njihov maksimum je 1/4(Rusi su "prvi od favorita" za neprolazak grupe)

Kad pogledam sastave,ovi Grci izgledaju kao kaznena ekspedicija, izuzetno izbiljna ekipa(Spanulis,Antetokunmpo,Printezis,Zizis,Kalates,Slukas,Perperoglu,Kajmakoglu,Mancaris,Burusis,Papanikolau,Kufos)
Da se malo poigram:
Finale Srbija-Grcka(samo zato sto je kriza kod nas i njih, pa radi ponos i nacionalizam).

Vitez Koja

pre 8 godina

@ Ana

Susedko, bolje gledaj kako cete da se vratite na postolje, je kako ste sisli sa njega 95' u Atini, niste se vratili do dana danasnjeg.

Srbin pa grobar

pre 8 godina

Grobar sam ali hvala Zvezdi do neba za Bjelicu! Od izgubljenog igrača dobio Karijev tretman u Zvezdi i danas najbolji igrač Evrope! Oduševio me i Nedović i ne mogu da verujem da ga skoro niko ne pominje. Pa on je upravo taj koji je prelomio utakmicu sa 8 vezanih poena! Što se Teodosića tiče to odavno više nije košarka, to je prava umetnost.

ex DS

pre 8 godina

Sjajna ekipa...ali u daljem toku prvenstva, moramo aktivirati centra. Sa ovakvim Raduljicom, necemo imati resenje u reketu u narednim utakmicama. Ma koliko da je neiskusan, Milutinov se mora uvoditi u igru u narednim utakmicama.

dark

pre 8 godina

Sale molim te ako Boga znas izbaci Raduljicu pa covek ne moze da se sastavi 0 pts, 5 izgubljenih, igramo bez centra. Malo je reci da je razocarao. Daj malog Milutinova bolji je garant. Nedovic sef

beograd

pre 8 godina

nikad srbi neće naučiti ništa.....nije još ni počelo, a već pljuvanje......a posle će biti sale kralju, monstruljice, teo majstore i td... e, srbi, srbi.....

Kakarot

pre 8 godina

Posle ove pobede
-Sale da napusti klupu jer je dobio Spaniju iako je bila favorit
-Bogdanovic da se vrati kuci jer je dao poslednju trojku
-Nedovic isto da ide jer je bio veceras x faktor
A vi pljuvaci da od sada vodite repku

Zmaj

pre 8 godina

Germanske gnjide nisu dale nijedan mec u grupi Srbiji posle 18h. tacnije, ovo je jedini. Svi ostali su prvi na programu. Zato cemo u nedelju i njihove "pulene" da razmontiramo.

СрбинсонКрусо

pre 8 godina

HAHA..kako su se srbi hvalili sami....a vidi sada..pa ovaj radulica ne da nema poima..pa tomic je za njega Jordan!!!
odg:
De se bre Hrvoje kućo stara, ja napisah komentar kao odgovor jednom tvom zemljaku, al bio na ćirilici, a vi Hrvati možda i ne znate ćirilicu, vi protiv nas izgubite utakmicu pre nego što počne, jednostavno nemate pobednički mentalitet... ne bio vam u kožu ako budete morali da igrate protiv nas... veruj mi tvoji reprezentativci se plaše naših, videlo im se to u očima svaki put kad smo igrali... Želim vam da prođete grupu... ali prokletstvo traje od 1995, sami ste krivi!

Banja Luka

pre 8 godina

evo vec je pocelo pljuvanje iskompleksirani ljudi koji nista nisu uradili u zivotu,kako ovu utakmicu gubimo 20 razlike,pljuvanje po saletu,po nasim kosarkasima.Kakvih sve kretena ima,Boze ti pomozi

MARQITO

pre 8 godina

Mene je sramota sta ovdje citam. Pljujete po Saletu?! Alo ljudi, covjek je osvojio srebro na Svetskom sa, u najmanju ruku, prosjecnom ekipom! Znate li vi koji je to podvig bio?! Sta vam je bre ljudi, Sale je vrhunski trener i covjek a bio je i vrhunski igrac! Stidite se svi.

Milan

pre 8 godina

Odlična ideja da igramo sa dve četvorke kad Erceg glumi centra ali zašto Sale nije poveo još nekog na toj poziciji? Ako Kalinić ne bude igrao na 4 Bjelica će umreti od umora.

kralj

pre 8 godina

Vidim poceli vas rasklapati Spanjolci ko po obicaju. Drago mi je da vas malo spuste na zemlju. Previse ste poletjeli .
(Luka ZG, 05. septembar 2015 18:24)

Vidim ja da ti neces moci da zaspis od ovolikih kompleksa veceras.Prvo fudbal(svetski prvaci) pa vaterpolo(svetski i evropski prvaci) pa kosarka(svetski vicesampioni i nadam se evropski sampioni)

my way

pre 8 godina

ja ne znam za vas, ali ja imam svoju drzavu od 1878. i nisam je menjao, odvajao se, ni bilo sta.
(my way, 5. septembar 2015 19:48)

Brateee, pa koliko ti imas godina sad?? Hahahaha...
(Figo, 05. septembar 2015 20:38)

Da, imam je kao Srbin, bas kao sto je svi mi Srbi imamo, iako se niko od nas nije rodio tada. Neki imaju i tisucljetne snove i kulturu :)

Huan Karlos Navaro

pre 8 godina

Najzaslužniji za dobijenu utakmicu je Nedović koji je sam napravio seriju od 10 poena (sa dvije vezane trojke) u prvom poluvremenu i naravno najbolji i najkonstantniji igrač u reprezentaciji Bjelica sa dabl-dabl učinkom. Nedović je dosta napredovao u odbrani, a Bjelica je 50 % ekipe u ovom trenutku. To se bar na današnjoj utakmici vidjelo.

zzbz

pre 8 godina

Najbolje se snasao Erceg na petici, Raduljica i Kuzmic zali Boze. Mnogo smo tanki na centru, mozda treba probati sa Milutinovim. Nedovic me prijatno iznenadio, samo neka nastavi.

Hames

pre 8 godina

Alo hejteri u mišju rupu do kraja EP! Igra se 40 minuta borbe a ne 5 i po.

I meni nedostaju i Bobi i Štimac i Mitar i Danguba ali nema mesta za sve a a rekao bih da se gdin Đorđević razume u košarku bolje od svih nas ovde zajedno!

Kakarot

pre 8 godina

Idemooo to je to sut I odbrana I odmah dvocifrena razlika. Izgurajte i ovu poslesnju 4. Zvezdas sam, ali koliko gotivim ovog Milosavljevica, prvi sut i kos. Samo smireno sada.

Milan

pre 8 godina

Pogledajte, molim vas, nepreporučene komentare! Kakvih nas sve ima! Više vole da pljuju nego da pobedimo! A da se bar razumeju u košarku.

Grayhund

pre 8 godina

Kvalitetniji smo of spanaca u svakom pogledu, imaju samo dominantnijeg centra i to je to. Kratka im je klupa a Gasol ne moze da odigra 40 minuta mator je. Djordjevic, vidi se da je zelen, spanci stizu na pocetku poslednje deonice a on ne trazi tajm aut, takodje, u cetiri napada, Braduljica kuca jednom, jednom dobije bananu i promasi dva suta. Ne ide ga, izvuci ga. Bice bolje. Kako su nam bile vezane ruke u prvom delu, kad smo se razleteli po terenu odmah razlika. Prva je utakmica, ima puno da se igra, ali momci pokazuju suvi kvalitet, uz dobru kondiciju i da nas zaobidju povrede, mozemo do zavrsnice. Jako smo kvalitetni. Bobi fali. Cestitke momcima na pobedi, samo hrabro.

za prvu više nego dobro

pre 8 godina

Španski centri 50% za 2 poena, Srbija 12 skokova više. Pitam struČnjakeee čiji centri su zatvarali španske kada naši nemaju pojma?

Milica

pre 8 godina

Bravo smekeri!
I jedva cekam da Pao Boze zdravlja dodje u Beograd ove godine. Sedecu na stolicama na terenu blizu Saleta...lepo cemo caskati npr o njegovim centrima....

jovann

pre 8 godina

ovo je bila jako dobro utakmica sa nase strane. svaka cast momcima i naravno saletu. bjelica odlican,bogdanovic kada je bilo najvaznije pogadjao je,nedovic prelomio utakmicu,teodosic doktor,kalinic dobar u odbrani ali u napadu mora i moze on bolje,erceg me prijatno iznenadio,ali mnogi ovde zaboravljaju markovica.taj igrac je u odbrani jedan od najboljih igraca u evropi a to je dokazao i veceras.ono sto me brine je raduljica.verujem da ce biti bolji protiv drugih protivnika, jer ipak nije lako igrati protiv gasola ali ni protiv drugog spanskog centra se nije snasao.kuzmic solidan u odbrani u ofanzivini se ne zna ko je bio gori on ili raduljica.voleo bi da gresim ali kada je sale mogao da ceka tako dugo milosavljevica, zar nije mogao sacekati i marjanovica? ono sto je dobro je da ne verujem da raduljica moze da odigra gore od ove utakmice protiv spanaca.

KayserSoze

pre 8 godina

Molim vas bez preterane euforije, ovo je tek prvi mec. Dobra pobeda nad Spanijom, koja je jako lose sutirala, sutra nas ceka tezak mec sa domacinom Nemackom, i protiv sjajnog Novickog, i Šredera.
Ono što mi se nije svidelo danas jeste odbrana Raduljice, kao da je nezainteresovan, fizicki je nespreman, isto tako i Kuzmic u napadu, mislim da nije bas mnogo koristan. Nadam se da ce u napadu i Kalina da proradi, falili su i njegovi poeni.
Idemo, mec, po mec, puna podrska Saletu i momcima! SAMO HRABRO!

Jovan

pre 8 godina

"Bjelica...daleko je to, daleko je i za NBA.....Bjelicaaaaaaaaa, Spreman je za NBA !!!" Ajmo Srbija do zlata sta god bilo u ovoj utakmici !

Fica

pre 8 godina

NEMANJA BJELICA NIVI BOG SRPSKE KOSARKE! Apsolutni MVP prvog kola takjicenja.
Ercegu za odigrano na centru skidam kapu,Nedovic neverovatan,Teo ispunio ocekivanja. Idemo SRBIJAAA!

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Moje zapazanje... Po meni u ovoj utakmici Raduljica je trebao da igra najmanje od centara. Sigurno bi i Milutinov odigrao bolje. Mladji, brzi i skocniji je. Bas mnogo propusta je imao Raduljica, sto ofanzivno, sto defanzivno. Niko ne moze imati neki poseban ucinak protiv Gasola ali ovo je bas bilo ocigledno da ce Raduljica, ne samo protiv njega nego tokom celog meca imati mnogo poteskoca.
Ali i pored toga smo prava timcina! Timska igra i borbenost, iznad svega, plus kad jos isplivaju oni nosioci iz toga, mozemo sve da pobedjujemo! Imamo materijal u sebi za ono sto svi zelimo da se dogodi za dve nedelje...

Banja luka

pre 8 godina

Komentarise ti edin na federalnoj ovaj bosnjackoj televiziji...pa ti ako uzivas u mazohizmu..slusaj kako navija za spaniju...osim ako nisi srbin onda razumijem u potpunosti...

kewl_bron

pre 8 godina

Sta vam je ljudi,zasto pljujete igrace posle jednog poluvremena,ili posle jedne utakmice? Pa ovo je tek prva od mnogo utakmica koje cemo odigrati. Ne mogu da verujem kol'ko smo zloban narod..

snowy

pre 8 godina

Eto dusebriznici, pljuvaste u poluvremenu samo tako i sad svi okrenuli curak pa hvale. Mi Srbi smo nezahvalna bagra, ne umemo da hvalimo, tu smo samo da pljujemo i blatimo nase. Svaka cast Sasi i momcima!

SamoSrbija

pre 8 godina

Marjanovic nam fali u napadu vidi se da Kuzmic i Raduljica bas ne mogu toliko,ali i bez Bobana smo uspeli da pobedimo,prezadovoljan sam sutom.Vidi se napradek! Ogromna podrska nasem selektoru!

Bravo momci

pre 8 godina

Bjelica, Nedović i Teodosić trio fantastiko! Ljudi moji kako ova trojica igraju ovo je uživanje da se gleda! Nedović fenomenalan! Bjelica definitivno najbolji igrač Evrope a Teodosić najveći umetnik košarke.

Boston

pre 8 godina

Niko ne pominje Nedovica, a zahvaljujuci njemu smo i stigli Spance. Sto se tice utakmice nismo dobro poceli ali verovao sam u ove momke i uvek cu verovati sta god da urade na ovom prvenstvu.

Vila

pre 8 godina

Kako je dobro kad čitaš komentare od prvog ka poslednjem ahahaha! Stručnjaci, sutra prvo sačekajte kraj meča pa onda pametujte, čisto da se ne blamirate bez veze :P

@Ana,znamo da razumeš...vi to stvarno znate najbolje :)

milanovac

pre 8 godina

Spanski igrac hvata sa dve ruke sa ledja Ercega i nije namjerna licna greska? Pa kako? Spanci su favoriti nema tu dileme, ali ne treba im pomoc sudija.

Samo da kažem

pre 8 godina

@Auu pa sta niste vi najbolja momcad europe hahah :)
(Zigzag, 05. septembar 2015 18:23)


Jok, vi ste najbolja momčad .
Mi smo vice šampioni sveta!
Gledaj samo sta ce vam Slovenci veceras uraditi.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Sad udjoh ovde i ne mogu da verujem koliko pljuvanja po Djordjevicu, Kalinicu, Raduljici, Bogdanovicu medju prvim komentarima!? Kao da posle svake akcije krenu na kucanje. To je bolest, bre! Da l' su to stvarno nasi ili komsije bas dobro glume?

west serbia

pre 8 godina

Bez velikih igraca smo, ali smo yebeno dobar tim. Da ne kazem masina. Samo pazite da vas Angela ne pohapsi zbog prekomjerne upotrebe sile. Ipak je to Berlin.

marko_reus_bgd

pre 8 godina

koliko ljudi ovde pojma nema,secam se proslog svetskog prvenstva,svi vredjali saleta,a kad smo usli u finale,svi ti isti ga dizali u nebesa...mi srbi smo g....,toliko,pozdrav.

Beobrad

pre 8 godina

Sad i definitivno znaju da mogu sa svakim protivnikom!
Ispumpali smo ego Spancima!
Jos ako bi zreb nekako naneo Hrvate na nas, da ih pregazimo po ko zna koji put...!
Da se smire HR komentatori ovde, da ih smestimo gde im je mesto, u rupu, s pokrivenim usima!

Dragan VG

pre 8 godina

@ Aj realno

Bjelica najgori u prvom poluvremenu!?
Polupio sve lopte pod nasim kosem, a koje su trebali da pokupe nasi predominantni centri...

b78

pre 8 godina

a ti si Ademe po toj tvojoj logici pretpostavljam Spanac. Da pojasnim zivis u jednoj zemlji a navijas za drugu i saljiv komentar za Srbe iz republike Srpske.....

Milos

pre 8 godina

Vidim poceli vas rasklapati Spanjolci ko po obicaju. Drago mi je da vas malo spuste na zemlju. Previse ste poletjeli .
(Luka ZG, 05. septembar 2015 18:24)
Samo nemoj opet da pobegnete kao strine.

koshke

pre 8 godina

a koga ni ti Todore stavio?Sto pljujete po igracima na pocetku?Pa iako i izgubimo nije propast sveta.I svetsko smo lose poceli pa smo stigli do finala.Treba dati podrsku Saletu i igracima pa sta urade,zasluzili su to!

bg

pre 8 godina

Kuzmić nije toliko loš koliko je Raduljica loš. Ne zna čovek gde će.
Nadam se da ce se probiti malo i da ce mo uspeti da pobedimo ako ne bože moj ovo je samo grupa bice slađa pobeda u završnici.
Ajmo do pobede!!!!!!

Herceg

pre 8 godina

Neverovatno koliko prevrtljivih hulja ima medju nama. Uzasna kolicina defetizma provejava kroz komentare. Kukavci crni, kako li prolazite kroz zivot, kad nakon par lose odigranih minuta kosarkaske utakmice odmah klonete duhom i spremni ste da popljujete sve u sta ste verovali? Srbija uz Spaniju i Francusku JESTE najjaca u Evropi, a kakav ce konacan poredak biti, zavisice od sportske srece i trenutne inspiracije.

Влада

pre 8 godina

Тео магија, Бјелица МВП, Недовић покретач. Свака част Кузмићу на борби са Гасолом. Сви остали су били солидни осим Радуљице. Па он не би дао кош да му живот зависи од тога. Шалу на страну, идемо у нове победе

zgontronoman

pre 8 godina

Koliko volim ove nase sto placu po portalima,pa onda pobegnu i sakriju se pod cebe kad pobedimo.Moto takvih je bolje da se ne nadam nicemu pa ne mogu da se razocaram.Jadni su stvarno.BRAVO MOMCI NAPRED SRBIJA.

Lošmi

pre 8 godina

Vidim poceli vas rasklapati Spanjolci ko po obicaju. Drago mi je da vas malo spuste na zemlju. Previse ste poletjeli .
(Luka ZG, 05. septembar 2015 18:24)

A ti Luka kako si? :))))

Pantelija

pre 8 godina

Čitam komentare ovih pljuvaca i ne mogu da vjerujem... Sram vas bilo, pa nije ni čudo što ćemo uskoro nestati kao narod, jer sa ovakvom stokom od pojedinaca (a ima ih) ništa bolje nismo ni zaslužili. Pozdrav za sve PRAVE Srbe iz Banjaluke...

Љубо

pre 8 godina

Пишем из хале са лица мјеста. Навијање је било одлично, поготово у другом полувремену. Сутра против домаћина по нову побједу... Ајмо Србија, Српска је уз тебе.

shame boner

pre 8 godina

Svaka cast momcima! Samo ne mogu da shvatim koliko neko moze biti truo ili klupski ostrascen da pljuje po covjeku koji je najbolji srpski play svih vremena, koji je vratio kult repr, vratio nam vjeru u tu reprezentaciju,po covjeku kojem je interes srpske kosarke iznad svega. Da zivim jos tri zivota ne bih mogao shvatiti tu kolicinu zlobe,zavisti i nepostovanja.

Pisem pa pomalo brisem

pre 8 godina

Nije mi bas najjasnija uloga Kuzmica, BRaduljica ce morati mnogo bolje, Milutinov je morao da igra, ostali vrh, iznenadjen maksimalno kako je Djordjevic to ukomponovao, srecno momci!

hippy

pre 8 godina

Kod one nepotrebne pe...erske asistencije kroz noge Rudy Fernandeza rekao sam i drustvu oko sebe "Zbog ovoga ce da izgube deset razlike" ....

draganz

pre 8 godina

kakav je ovo melem za oci posle farme, maldiva, parova, maje nikolic, zmaja i ostalih imbecila, osecam kako mi se culo vida oporavlja dok gledam nase momke u punom sjaju
(komentator, 5. septembar 2015 19:25)

Dao sam ti minus jer gledas ono gore sto si nabrojao, a niko te ne bije da to radis.

palop

pre 8 godina

Hahaha moze da bude i dvojica Novickog(kig smatram najboljim Evropljaninom koji je igrao u NBA i velicinom) ali na koju foru Nemci da nas dobiju,realno...
(mister mister, 05. septembar 2015 21:38)

Sport je to, nemoj baksuzirati bezveze. Mogu da krenu da ubacuju trojke kao nenormalni, a nasi da ne mogi nista da pogode...

Mirko

pre 8 godina

Da je Bobi tu i Gasol bi bio rešen, ovako nismo mogli da prigvirimo od njega,podelio nam je banane svima i Radulji i Bjelici i Kalini i Ercegu.. Strašan igrač ali i mi imamo sve careve a ne samo jednog.

Lošmi

pre 8 godina

Dovoljno sam video. Nemamo ni promil sansi da ih dobijemo.
(Stan, 05. septembar 2015 18:18)

Ceniš da nemamo ?!
(Batko, 05. septembar 2015 20:39)

Onaj osećaj kad Batko dobije 130 pluseva a tebi drago. :)))

Dejan

pre 8 godina

E bedo jedna, citam komentare tipa "Djordjevicu odlazi!"
Pa da li je moguce, zbog ovakvih i propadamo...Uzmi ti pa vodi selekciju, ne palamudi osvajacu svetske medalje!

dare slovenac

pre 8 godina

ovako izjednačene ekipe super igrača srbija odavno nije imala, svako može svakog da zameni, španija je jedina koja može da nas ustavi, ostale srbija gazi ko plitki potok

Necke 26

pre 8 godina

Kakvu su bre ovo komentari,zabole me prst od lupanja minusa?? Stvarno nisam očekivao.. 

A momcima svaka čast šta god da urade!
(Hetfild, 05. septembar 2015 19:18)

Pa normalno kad mi se gleda tekma a ja ko kreten stojim u butiku!

egil vangen

pre 8 godina

Prelomni trenutak je Kuzmiceva ukradena lopta Ljulju. A vi samo pljujte coveka, sutra kad spakuje Plajsa u dzep ima da ga dizete u nebesa.

bojan

pre 8 godina

Najbolje od svega je sto smo ih dobili sa 50% snage! Ako nas zaobidju povrede igracemo u finalu opet protiv Spanije, to je jasno ko samar.

Fridek

pre 8 godina

Svako prvenstvo svako takmicenje sam radio i ponasao se kao ovi pljuvaci ovde, iskren sam.. ali posle svetskog prvenstva sam reko sebi utakmica se igra 40min, sale zna najbolje. To se i desilo, zna sale najbolje.... Jesam se nervirao ali igrali smo protiv spanije, nisu spanci dosli da spuste samo gace da ih napunimo i da se radjemo bez nervoze. Tako da vredelo je.. polako ljudi igracemo sve bolje i bolje videcete. Ajde pa da sutra slavimo i drugu pobedu. Ziveli!!!

Nebojša

pre 8 godina

Klikneš na ne preporučene i imaš šta videti gomila jadnika isti oni koji se javljaju i kad Novak igra
bravo za naše nadam se da mogu do medalje.

djc-xxx

pre 8 godina

"Nedostajali su poeni centara" ! Mislim da je sada svima jasno zašto fali Bobi... Bila bi to potpuna dominacija, kao nekad Jugoslavija :-)

Ana

pre 8 godina

Moj komentar je bio upucen komsijama koji kazu da smo slucajno osvojili srebro na SP i da smo mnogo poleteli. Htela sam da kazem da oni to nikad nece shvatiti jer nikad nece biti drugi na svetu! Da li je moguce da je toliko ljudi pogresno shvatilo moj komentar?!?!?!?

mister mister

pre 8 godina

Hahaha moze da bude i dvojica Novickog(kig smatram najboljim Evropljaninom koji je igrao u NBA i velicinom) ali na koju foru Nemci da nas dobiju,realno...

bravo, momci!

pre 8 godina

Bradulja mora da prvu akciju ide na kucanje i po cenu faula u napadu, treba nam raspolozen i nasmejan onda ga svasta posle hoce.
Sa pola gasa ugasili Spance sta ce biti tek kad nagaze samo nebo zna...

Dacha

pre 8 godina

MA IDI ....
"Sto Marku do kolena bese, Bjelici se po podu vuklo..."
Dovoljno ;))))

Mislio sam da posle Djordjevica i Bodiroge necu doziveti da vidim nasem igraca sa takvim mu...a, al hvala Bogu, pa sam se prevario :)))
Bjelice.. KAPA DOLE :)))

Misko

pre 8 godina

Koliko ce se puta ljudi ovdje jos morati blamirati ishitrenim komentarima dok ne skuze da je pametnije likovati NAKON sto saznaju definitivni rezultat jednog sportskog nadmetanja?

DedaMiloje

pre 8 godina

Španski centri 50% za 2 poena, Srbija 12 skokova više. Pitam struČnjakeee čiji centri su zatvarali španske kada naši nemaju pojma?
(za prvu više nego dobro, 05. septembar 2015 20:53)

Naše Četvorke su ih pojele, oni osim Gasola nemaju klasičnog centra, Mirotić je tu negde. Dovoljno je bilo da igramo sa Bjelicom i Ercegom posebno kada Gasol nije bio u igri. To ti je to, naša snaga u odnosu na ostale reprezentacije.

Bane

pre 8 godina

(Luka ZG, 05. septembar 2015 18:24)

Druže košarka se igra 4 pua 10 minuta. A ti poslao komentar još u drugoj četvrtini. Što se sad ne javljaš. Malo te je ipak sramota, razumem ja to.

Kakarot

pre 8 godina

Nedovicu u ruku te ljubim!
Dobro je za sada, samo centri nista ne uspevaju pored ovog Gasola. Sad da se resetuju i da nas krene sut i mozemo do pobede. Srbija!!!

о шонеси

pre 8 godina

Једино је сигурно да Шпанци финале неће видети..Радуља им је шести играч, али прва је утакмица, бићемо само бољи

dzonikaaa

pre 8 godina

dakle..u prvoj petorci mi imamo tea(najbolji i najplaceniji plej evrope), mvp-a eurolige, rising star eurolige 2 godine zaredom. itd....reci da smo losi je jedna velika glupost! da jr tu bobi bili bu prvi favoriti..ovako se kidamo sa spanijom i francuskom! ne hejtujte igra Srbija! ajdeeee

beograd

pre 8 godina

Šta sam napisao na poluvremenu?????? nije još ni počelo a već pljuvanje, a n kraju svi majstori....E SMRADOVI JEDNI HEJTERSKI......molim za objavu komentara

Crnogorac

pre 8 godina

Bravo bracooooo!!! Do zlata ovo prvenstvo bre! Najvise mi se svidjao dio kad su navijaci skandirali Miroticu,i kad je Nemanja ,,CEPAO'' one trojke!
Jos samo nasi da dobiju veceras fudbal,i odlican dan!
Pozdrav iz Podgorice

devlinjo

pre 8 godina

Hvala Kuzmicu sto nije dosao u Zvezdu! Srecno Srbija!(Djape, 05. septembar 2015 18:05)

Kada bi nešto znao, video bi kako lik brani pik. (ovo se rimuje).

procenitelj

pre 8 godina

U pravu je bio Janik Noa. Počelo izduvavanje doping majstora, ovi su isti onaj tužni Nadal. Sledeća faza kod španskih košarkaša je da gube kosu, kao što se kod Rafe već izvesno vidi.

shanon

pre 8 godina

sretan sam zbog pobede ali iskreno najvise zbog ovih pametnjakovica koji su se javljali posle prve cetvrtine. sutra gledajte parove.farmu nije ovo za vas

MASTER

pre 8 godina

@zzbz
Decko jel si ti gledao pripremne tekme Milutinov je sto se tice fizicke snage najslabiji u timu daleko je od Kuzmica i Radiljuce!!!!Samo BraduLJa na namesti ruku!!!!!!

Batko

pre 8 godina

1. klasa: Francuska, Španija 
2. klasa: Grčka, Hrvatska, Litva 
3. klasa: Srbija, Italija, Turska
(realista, 05. septembar 2015 18:28)

Vole bi da nisi baš toliko glup ?!

lobi

pre 8 godina

Dobro je, mislim da smo uz Francuze i Spance najjaci, ali polako samo, ima jos da se igra. Bjelica ceo mec doktorski, Teova blokada i Bogdanova trojka u presudnim momentima.

Dogodine ako da Bog uz Bobija kobija i Jokica iz nba bicemo jos jaci.

cika kure

pre 8 godina

Svaka cast nasim...Meni je jedna stvar bila upecatljiva.Ako se secate pred sam kraj,na nekih 50-tak sekundi do kraja kada je Bjelica pokupio jednu loptu,odmah se uhvatio za koleno uz bolnu grimasu.Naravno,posle par sekundi je pokazao da nije nista da je sve Ok.A Nedovic koji je bio pored njega je ga odgurnuo maltene do reklama,u stilu:-idi bre covece u tri lepe,uplasi me.To samo pokazuje koliko je dobra hemija u ekipi,i koliko nema zlobe i neke negativne atmosfere.

ziks

pre 8 godina

Teodosic maestralan, dodao je gas kada je trebalo. Najvise kritikovan u odbrani, a odigrao vrhunski potez u istoj. Samo je bilo pitanje trenutka kad ce Bjelica eksplodirati. Nema igraca na toj pozicija ko ga moze cuvati na ovom prvenstvu. Dobra partija momci

Editor

pre 8 godina

Nedović pokrenuo preokret, odlična partija za njega. Bjelica je košarkaška veličina. Centri moraju bolje. One dve trojke na kraju Bjelice i Bogdanovića... hladnokrvnost teška. Svaka čast!

Zlatko

pre 8 godina

Zao mi je sto na danasnju vest da pocinje prvenstvo nisam napisao samo recenicu podrske kao promil pozitivnih vibracija za nasu ekipu. Mozda cu nekad napisati komentar koji ce liciti na pljuvacki, ali nikad necu pisati komentar posle prve cetvrtine. Isti komentari i kad Nole izgubi prvi set. Sta vredi sto ima 520 komentara, kad je 150 napisano do 18:40. Neka moderatori idu na kvalitet komentara a ne na kvantitet. I da smo izgubili 30 razlike, da li je realno da se pisu komentari dok traje utakmica? :( Imam jos dva zapazanja koja bih hteo da napisem.
1. Da li se samo meni cini da je Spancima dozvoljena rukometna odbrana a da je nasima sviran svaki kontakt? Pogotovo u drugom poluvremenu. Cak sam prokomentarisao u trecoj da je nemoguce to sto smo izasli iz bonusa, sto Spanci imaju samo jedan faul a da mi vodimo 10 razlike.
2. Zvezdas sam otkad znam za sebe. Na kraju su trojke dali Bjelica (bivsi igrac Zvezde) i Bogdan (bivsi igrac Partizana). Molio bih sve ostrascene i sa jedne i sa druge strane da svoje frustracije lece na drugom mestu. Obojici na dresu pise Srbija.

Voip

pre 8 godina

Bravo momci odlicna igra spoljne linije ali zato pod kosem smo ziva katastrofa. Ako nam centri ne prorade muka ziva, sreca pa je Gasol kasno uso u mec.

Grobar

pre 8 godina

Navijam za Partizan, ali ne vidim kakve veze imaju Partizan i Zvezda sad u ovom trenutku. Kakvi su to komentari, ljudi pa sad navijamo za Srbiju, zar je bitno koji igrac je iz kog kluba, a i nisu Partizan i Zvezda jedini klubovi. Takodje hejtujete Djordjevica i pojedine igrace vec posle prve cetvrtine, a utakmica se igra cetri cetvrtine. I da nista ne urade, pokazali su ko su i sta su na svetskom prvenstu, zar to nije bilo dovoljno da im verujemo i da ih bodrimo i volimo? Napred Sale, napred momci, napred Srbijo!!!!!!

sasa jokic

pre 8 godina

Najbitnije je da su dobar tim, da taj sefment stima. Danas je bila prva utakmica, nervoza, jak orotivnik u orvoj utakmici....sve to treba uzeti u obzir, tako da ce u narednim utakmicama sigurno biti bolje.

Зоран

pre 8 godina

Није Шаренац видовит, него тон путује мало брже него слика. То се дешава када је коментатор на лицу места, јер слика иде преко сателита. Када коментарише из студија није никада испољио видовитост. Чуди ме да то, барем они који редовно прате спортске преносе не знају.

vazno je pobediti

pre 8 godina

Razumem igrace ma tetenu igraju se, dodaju, sutiraju na kos, pogode, promase, pobede,...ali ovaj Djordjevic, tako samouveren, pun optimizma, vodi ekipu kao da igraju protiv nekih amatera, siguran u pobedu.

stecky

pre 8 godina

Uh, toliko bih toga napisao! Dabl-dabl Bjelica, strašan kolektiv. Gledao sam na Amerima, ljudi su prosto oduševljeni košarkom koju igramo i neskriveno su navijali za nas. Bravo momci, bravo Srbijo!

zzbz

pre 8 godina

Skidam kapu nasim navijacima tamo u Berlinu, neuporedivo sa pozoristem u areni protiv Rusa u pripremnom mecu. Sta reci, Bjelica nije normalan :)

xy

pre 8 godina

Gde ste sada,pljuvaci Aleksandra Djordjevica i ovih divnih momaka?Cutite kao p...e!Bravo nasi,ulepsali ste mi dan!Kako pukose prepotentni Spanci!Srbija do finala,Srbija do zlata,SRBIJA DO RIJA!

Кванте

pre 8 godina

Сећам се када је Владо Ђуровић током ЕП 2007. рекао да је Русија просечна екипа а Руси касније постали прваци Европе. И сада је рекао да смо 10-15 разлике слабији од Шпанаца. Стручњак.

Dovla

pre 8 godina

Bjelicaaaaa trojke, skokovi, Teo sa onom blokadom i skakanjem na klupi, o ulazima da ne pricam, Bogdan 2 trojke u kljucnim trenucima (ko je napisao da on ne treba da podje neka ne gleda vise kosarku), Nedovic covek preokreta, Erceg jako dobar, Milosavljevic neka ulazi i neka daje po dva poena ja cu njegov poster da okacim na zid zajedno sa svima ostalima. Samo jos Raduljica da se probudi, ali sta god da urade, ja za njih navijam do kraja i uvek.
P. S. Svaka cast navijacima bili su sjajni, samo nisu trebali da vredjaju Mirotica, dobar je momak i igra za koga on hoce. Ja to postujem.

Mijat voli Hajduka

pre 8 godina

"Ne plasim se vojske lavova koju predvodi ovca, plasim se vojske ovaca koju predvodi lav" - Aleksandar Veliki.
A Evropa se sada plasi vojske lavova koju predvodi tatko na lavovi - Aleksandar Veliki Djordjevic.

Milan

pre 8 godina

Koliko je ljudi pljuvalo Nedovica pre reprezentacije..Tipa nije neki igrac, nema sut, samo zna da zakuca...A danas nas je vratio sa 2 suta za 3 i 1 sut sa 2...Nedovic igracina!

ricard

pre 8 godina

Moram ovom prilikom da izrazim svoje divljenje prema svim onim hejterima koji su posle +11 vec promenili kanal.Da je bilo +30 pa da ih razumem ali onakvih expertskih misljenja bi se postideo i Zika Obretkovic.

NikNik

pre 8 godina

Pozdrav za mog drugara Hrvoja, a i za ostale komentatore. Svako ko omalovaži tim i trenera koji su igrali finale svetskog prvenstva prošle godine nije mnogo bistar. Prvi mačići se bacaju u vodu, i ova pobeda neće značiti ništa ako prava forma ne dodje u zavrsnici, medjutim, niko ne sme podceniti ove momke. Momci su šampioni šta god uradili na ovom prvenstvu.

From Srbija

pre 8 godina

Rts hd samo za one koji imaju televizore sa digitalnim signalom,ima ga na sbb,open,kopernikus,i sa ovim obicnim t2 tjunerom , samo noviji tv

neko iz mase

pre 8 godina

Idemooooo... Podici centre, ali odlicno je kada ima na cemu da se radi u toku turnira! Da sve bas pocelo idealno, opala bi forma do zavrsnice.

Nema mesta za obaziranje na komsijske komentare!

draganz

pre 8 godina

Vrh je ono na tajmautu, skoro svi oko Saleta, Bijelica sedi sa strane pognute glave prolazi rukom kroz onu kratku kosu, kao otprilike, u redu je sve to... dodacu i na neto na terenu...

Luki

pre 8 godina

Svi su odlicno odigrali. Posebno me odusevilo Erceg i Bjelica u tandemu, tu smo napravili razliku u poenima. Kalinic je lose sutirao, valjda ce popraviti sut.

Vz

pre 8 godina

Igrao je sa dve 4 jer centra nemamo. Nije Sale genije. Vec totalni amater.
(Hogar, 05. septembar 2015 22:56)
O tome koliki je amater govori njegova karijera, a o tome koliki si ti amater govori tvoja izjava :) da li si primetio kada smo najvise igrali sa dva igraca na poziciji 4? kada izadje gasol iz igre ;) misli o tome malo... I da se ne lazemo, jedan od njih je 2.10 visok ;)

dr. mr.

pre 8 godina

odbrana ok, napad ozbiljno škripi... al' tek je kraj prve četvrtine, ima vremena... samo da se opuste, bice magije... iskreno verujem! srbija!

sasha

pre 8 godina

Popravili smo se pri kraju poluvremena.moraju da prorade trojke i osmišljeniji napadi.Raduljica je zaista krut i spor.Još kad bi malo zakočili Rodrigeza...

jackie

pre 8 godina

Ne igramo loše. Problem je što pod košem nismo opasni, pa njihovi spoljni igrači mogu da guše Bogdana i Teodosića. Ne znam za ovu utakmicu, ali sa ovakvom igrom bi trebali da ostale utakmice dobijemo. Samo da krene šut za 3.

Hare

pre 8 godina

Cestitke, uvijek ste igrali najljepsu kosarku i oravo je uzivanje vas gledat, steta sto Bobija nema, mnogo ce falit, svim srcem uz vas. Pozz iz Sarajeva :)

vlada

pre 8 godina

Ljudi Sale zna ko treba da igra i ne treba da se mesamo.. Danas je Kalina slabije odigrao ali ne plasim se za njega on ce da busi u nastavku sigurno. Medjutim plasim se za centre Radulja je dosta los kad god je bio u igri ili smo gubili ili su nas stizsli Spanci..

Gajetano

pre 8 godina

2 x Nemanja + Teo = LUDNICA!!!

Bravo momci, nema stajanja, IDEMO PO ZLATO, to je sada vec jasno.

Eto, ostvario se i Saletov san da dobije Spance.
Dabogda ga i drugi put odsanjao u finalu EP!

Pozdrav,

zagor

pre 8 godina

@ana
:D
neko poleti kad je vicesampion sveta, a neko kad mu komsija gubi na poluvremenu, ali samo jedan dozivi tvrdo prizemljenje pre 8 uvece.

neki tamo

pre 8 godina

Bjelica puni svaku kolonu u statistici, po navici naravno :)
Bravo momci, brine ke igra Raduljice, ali doci ce valjda na svoje. Tea necu komentarisati, klasa covek. Nedovic i Bigdan sa svojim rolama i u igri koju igraju najbolje. Bravo i za Kuzmica kako je igrao sa Gasolom.

Ma BRAVO za sve!

killy81

pre 8 godina

Bjelica - 24 poena, 10 skokova protiv Spanije! Kakvog mi igraca imamo, ljudi! Vulvsi, dobro ste pazarili.:-) Bogdan dve JAKO bitne trojke, Nedovic pokrenuo ekipu krajem druge cetvrtine. Braduljica ispod proseka, pojeli su ga ispod kosa, mislim da je imao sut 2/9, malo skokova, ali dobro, on ce siguran sam biti bitan igrac u nekoj od narednih utakmica. Utisak meca - Teova blokada.:-) Bravo momci,bitna pobeda za samopouzdanje. NAPRED SRBIJA!

Komar

pre 8 godina

@ HAHA..kako su se srbi hvalili sami....a vidi sada..pa ovaj radulica ne da nema poima..pa tomic je za njega Jordan!!!
(hrvoje, 05. septembar 2015 18:22)

E moj Hrvoje,voleo bih sada facu da ti vidim...samo cu ti jedno napisati HAHA.

Simke

pre 8 godina

Sramota! Mi Srbi stvarno ne znamo gde nam je mesto, stizemo 10 razlike, zabijamo trojke sa 8 metara, a igramo odbranu sa pola snage na centrima. I pobedjujemo! Pa ovo je sramota, mene je stid od susjeda, igramo sa 20% kapaciteta i opet smo 10x bolji od njih. Strasno, da sam "susjed" nikada vise ne bi gledao prenos neke utakmice gde igra Srbija. Pa to je samo za komplekse i neprospavane noci... A selektor Sale zvani "evo trojke u zadnjoj sekundi cisto da vam se smuci vece drage komsije".

jeste

pre 8 godina

Svaka cast momci! Tako se igra basket!
Svi vi hejteri sad imate sansu lepo da zapalite sa ovim azilantima preko. Ne znam sto maltretirate sebe i svoje napacene zivote pracenjem ovih momaka.
Odigrali smo sjajno, Bjelica dokazuje da je trenutno mozda i najbolji evropski igrac. Samo smireno do kraja, tekma po tekmu i dolazimo do zavrsnice turnira.

Srpski sin

pre 8 godina

Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti veoma dobro prvenstvo, nadam se najbolje do sada, imamo kvalitet i sve što je potrebno za medalju, i to zlatnu, samo hrabro !
SRBIJA !!!

manuginobili

pre 8 godina

Nema ljepseg osjecaja od ovoga-gledati nase kako ginu na terenu i razvaljuju najodvratniju ekipu ikada sastavljenu u svim sportovima-kosarkasku reprezentaciju Spanije...sto bi rekli ono cuveno-NEPROCJENJIVO!:)

laki

pre 8 godina

Naravno da ne ostavljam komentare dok utakmica traje, ali sad kad sam počeo da čitam, ne mogu da dođem sebi šta sve ljudi lupetaju. Alo, bre, početak prvenstva, nesigurni su na startu bili i jedni i drugi. Što je vodio ovog, a nije onog, bezveze. Ova ekipa ima karakter, inače ne bi bili drugi u svetu. Pa neće naši centri igrati samo protiv Gasola. Možda je mogao da proba i Milutinova,ali verujem da bi mu nalepili tri faula dok dlanom o dlan: Ja verujem Saletu i ovoj ekipi. Bjelica..uh!

ivanchuk

pre 8 godina

Da mi je samo na trenutak uci u glave ljudi koji pisu ovakve besmislene gadosti u trenutku prve krize koja se javi u igri (a pritom nigde nikakvog znanja o sportu i zivotu uopste), pa da bar pokusam da shvatim u kakvom vrtlogu pakla izazvanog teskim kompleksima, besa, duhovne bede i zla se nalaze...Gadite mi se.

rajko

pre 8 godina

Bravo za momke protiv Španije 44 skoka, odbrana na bekovima Španije nestvarna Ljulj, Rodrigez I Fernandez šutirali 4/25 iz igre!Još samo da Raduljica ubaci poneki zicer!?Erceg, Milosavljević i Kuzmić svaka čast od ostalih sam ovakvu igru i očekivao, i da Kalinić mora bolje.

ocekivano

pre 8 godina

Kakve smo mi paljevine od ljudi, neverovatno. Neznalice krenule da pljuju Sala, a samo slep covek nije mogao videti, da cemo ih razvaliti u drugom delu. Kao sto sam i rekao, njihov trener je teski diletant, Sale ga je takticki unakazio.

021

pre 8 godina

Bravo momci, samo hrabro i stalozeno dalje!
U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi... To nek vam je na umu i bice sve kako treba da bude.

Batko

pre 8 godina

Odlicna strategija Đorđevića da igra sa dve "četvorke" na njihovu klasičnu postavu !!!
Kada su pokušali da i oni igraju sa dve "četvorke" kao odgovor na nasu postavu samo su pukli.
Bjelica sa Miroticem "1na1" kao sa osnovcem
Dobar početak !!!

Zlatko

pre 8 godina

Legenda Šarenac posle odlučujuće Bjeličine trojke: "Bjelica, Bjeeeliiiicaaaaaa", pa par sekundi tišine i onda "spreman je za Minesotu"!

UltrasBG

pre 8 godina

Citam komentare dok smo gubili, hit! Nemate ama bas nikakvo znanje o kosarci, niti znate da cenite neciji uspeh. Ali ,,Sale odlazi" posle prve cetvrtine hahahahahaha objasnili ste. Napred momci, pokazite koja zemlja je zemlja kosarke!

Rooney-utd

pre 8 godina

teo doktore bjeliceeeee doktorcino bogdanova trojka na kraju neverovatno,teova blokada ma savrseno kakva pobeda gledao sam sa drugarima nismo mogli da sednemo celu utakmicu bravo momci ali raduljica boze dragi.Nije vreme za lose stvari fantasticno bre dosli smo po titulu i uzecemo je!!!!!

Mustafa

pre 8 godina

Sjajan pocetak, kakav se pozeljeti moze i to protiv Spanije...fenomenalno...momci respekt, selektore kapa dolje! Sve najbolje u nastavku takmicenja, da zdravlje posluzi, bez povreda i sve ce biti OK!

wer

pre 8 godina

(Adem Sandzak, 5. septembar 2015 23:47)

bademe, lepo si savladao maternji jezik, e sad jos himnu da zapevas pa te vodimo na kobasicijadu...

mc 911

pre 8 godina

Nedovicccc! 10 poena zaredom kad smo bili u velikom minusu u 2\4!!! Ajdee. Svi su odlicni osim centarske linije, 0 poena. Bolje kad igraju Bjelica i Erceg.

Vlada djordjevic

pre 8 godina

Svi ste već nervozni i menjate selektira i igrače, polako ima još pola utskmice, pa oni su svetska sila a i mi nismo loši, treba buti strpljiv i biti uz njih!!!

panini

pre 8 godina

takooo je breee i protiv sudija i protiv spanacaaa bravooo majstori idemoooo dalje redom..kuzmicu svaka cast za onu odbranu decko resio mozda i mec time i posle bogdan doktor onom trojkom sa 8 metara za plus 7 to je resilo auu kakva utakmicaa..teo bjelica markovic kakvi doktori sta reci

kewl_bron

pre 8 godina

Bravo za pozrtvovanje momcima,svi koji su ulazili su dali neki doprinos koliko toliko,imamo sjajan timski duh,a svi znamo da prvenstva osvajaju timovi,a ne individualci.

Stella

pre 8 godina

Jaoooo pivo se pije, Srbija sve bije! Bjelica majstorcina ih je unakazio! Bogdan snajperista, Nedovic masina, Teo mozak, Kalina robokap hapsi, Raduljica kao medjed sve redom nosi! Bravo momciiiiii! Gazi spance!

McGrady

pre 8 godina

Pozdrav za sve pljuvace! Sram vas bilo!
A pogotovo ove sto dele na zvezdu i partizan...gde je koji ponikao itd... a onaj ko napise nesto protiv Djordjevica, taj stvarno ima ozbiljan problem pa makar imao i 9 godina.
Podrska za nas tim pa makar sve do kraja izgubio...pogotovo ako napravimo paralelu izmedju njih i fudbalera od odnosa igraca prema igri, borbenosti, zajednistvu, timskom duhu i ostalo.

JPR23

pre 8 godina

Sve super, timski, jedan gresi drugi popravi itd.. Samo su nam centri bili tanki veceras, sredice Sale i to.. A i pored toga smo dobili, dokazatelj koliko je iva ekipa solidna!

maki

pre 8 godina

odigrali smo zrelo, nema sta, bjelica video da nema sale pa upalio drugi motor, nedovic je pokrenuo ekipu, a bogdan dotukao na kraju, teo na nivou, jedino smo na centarskim pozicijama odigrali slabije, ali za to je odgovoran gasol, i bice bolje i na centru jer ipak je gasol prekaljeni igrac

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Tooo bre Srbija, prvo poluvreme se vratili na vreme, a onda ih rasturili. Neki kažu isti protivnik se teško dobija dva puta za redom, videćemo ali mislim da ovi momci to mogu, i da definitivno špance pošaljemo u penziju!! Samo gazite momci sve redom, ne može nam niko ništa!

Миле

pre 8 godina

Браво момци, браво!
Још да имамо доброг центра, већ бих сада потписао за злато.
част свима, али посебно се морам осврнути на Стефана Марковића, на овим дискусијама годинама најоспораванијег играча.
И да, браво за ону ћирилицу на мајицама.

rimidalV

pre 8 godina

Svi koji su bili u kontaktu sa Fernandezom, odmah na pranje ruku. Nevidjeno prljav igrac. Jeste dobar, ali izuzetno prljav i iritantan. Kako je samo provocirao Bogdanovica, ali i druge.
BRAVO MOMCI !!!!!!!!!!!

Svaka cast

pre 8 godina

Kakva neverovatna podrska sa tribina,sad gledam ponovljene snimke trojki i najezim se kakva buka nastane posle svake ubacene,svaka cast tim ljudima tamo.

Milan

pre 8 godina

Nedović je bio ključni igrač za povratak a Bjelica je kralj. Ipak najvažnije fa svi daju doprinos, Gagi važan koš, Teo lupa bananu Rejesu..
Sutra očekujem više od centara.

Čučavac

pre 8 godina

Mitrović i Dangubić su morali biti deo rotacije, to je i laiku jasno.
(Saša, 05. septembar 2015 19:09)

Pa baš zato što su laici im je i jasno, inače bi bili selektori, ne bi pisali komentare...Idemo Srbija!

drvobradi

pre 8 godina

Kakav igrač je Bjelica, to je neverovatno. Spakovao Mirotica u džep, ubio ih u napadu, više od pola koševa dao igrom jedan na jedan. Da je malo brza košarka i da se igra 48 minuta imao bi tripl dabl. Ovi sto igraju virtuelnog selektora se posebno raduju.
Ono što me raduje je da ceo tim ima prostor za napredovanje, a dobili su i najtežu utakmicu u grupi.

Dusan

pre 8 godina

Ma kakav mi imamo tim, kakav duh u ekipi. Pa koliko sam samo srećan što je tako zdrava i lepa atmosfera u ekipi. Đorđević i njegova deca će da se prošetaju do zlata. Volim Vas, momci i hvala Vam!

Bilbija

pre 8 godina

Svaka cast momci na odlicnoj utakmici i veoma vaznoj pobedi.EvroBasket nije mogao bolje da pocne,bilo bi jako dobro da zavrsimo grupu na 1 mestu,sto je itekako moguce posle pobede nad Spancima.Ovo govorim iz prostog razloga jer ako budemo 1 u grupi automatski necemo igrati sa Francuzima do finala.

Goran

pre 8 godina

Ako se secate kada je dolazio na mesto selektora Djordjevic je rekao da mu je cilj da pobedimo Spaniju, Spaniju koja nas je na par predjasnih sampionata redovno dobijala sa 20 i kusur razlike... ovo danas je bila toliko zrela,toliko hrabra, toliko kvalitetna igra nasih igraca da mi je prosto zao sto ovo nije bio polufinalni ili finalni mec... a Bjelica je izdominirao, definitivno je najzasluziniji za ovu pobedu,ali i Teo, Nedovic, Bogdan,svi nasi igraci... imamo tim, strasan tim.

Mladen

pre 8 godina

Tako je momci,svaka vam cast.
Jos jednom ste pokazali kako se gine za dres,i pokazali ste ovim spanskim zvjezdama da je kosarka timski sport.
P.S.moram samo jedno ime da spomenem,a vidim da ga malo ko spominje veceras a to je Stefan Markovic.

vladek

pre 8 godina

Dobili smo sa 60 posto snage.Nervozan pocetak,ali u 3/4 kada se dodao gas,odmah smo otisli na plus 10.Ja sam to vec i pisao,na centru smo najslabiji,ali ovo veceras su vam bili najaci centri na EP Gasol-Rejes,i oprasmo ih.Nece nam to biti preveliki hendikep,jer Raduljica i Kuzma,jeste da nisu puno igrali,ali su svezi

Slavko-RS

pre 8 godina

Molim sve ljude ovdje sto pisu negativno i pljuju nase pojedine igrace da to ne rade, momci ovo sve citaju i samo im treba velika podrska, jel vidite kako nam vracaju.Ovo je timcina.Uzivajmo ljudi

Milan

pre 8 godina

Bravo Srbija!!! Pljuvaci ps stvarno ste bre preterali, kako uspete svuda i svakome da nađete zamerku svaka vam cast, realno treba talenta za to. Čitam komentare, sad kao da je poveo Stimca i Dangubica oni bi razvalili?!?! Delija sam ali ovo sto pišete stvarno nema veze.... Kako moze neko da pljuje Saleta, pa taj čovek je sinonim za uspeh i rad.... Od kako znam za sebe samo je radost i srecu donosio....
A cak i da ne ostvarimo uspeh na ovom EP to je samo iz jednog razloga- NEMAMO CENTRA. Nemamo pa nemamo. Bobi ne igra, Krle se povukao, i mi nemamo centra. Krle je bio nezamenljiv skoro deceniju, broj jedan, menjali su se razni igrači kao njegove izmene ali sada NEMAMO CENTRA. I nike kriv no Sale, ni Đilas, ni Tole, jednostavno NEMAMO CENTRA. Eto tako, ajmo Srbijo ajmo Braćo

NeLePFC

pre 8 godina

Svaka cast momci. Nikad nisam bio sigurniji i spokojniji pred start nekog velikog takmicenja,cak ni kad smo imali bolji tim i iskusnije trenere. Doktor Djordjevic nas je preporodio :) Ziv i zdrav nam bio!

Foka

pre 8 godina

Hehehe. Jao sto mi je drago za ove sto pricaju da necemo ni grupu da prodjemo. Pre neki dan sam rekao da nemamo najbolju "petorku" ali zato imamo kluuuuupu! Nijedan ekipa nema klupu kao mi. I sa ovakvom klupom idemo do finala. Da li osvajamo, videcemo.

dasa

pre 8 godina

Svi su igrali dobro... Centri su nam najtanji trenutno, ali verujem da će da krenu kad bude trebalo... Jer tako je bilo i na svetskom, uvek je neko drugi blistao uz konstantno dobrog Tea i Bjelicu... Danas je nedović bio x faktor, ali imamo stvarno veliki kvalitet i veliko srce... Hvala vam momci na ovoj sreći stvarno ste pravi HEROJI nacije...

DedaMiloje

pre 8 godina

Nedović ih je načeo, a Bjelica dokusurio...ovo je večeras bila košarkaška klinika Nemanje Nedovića, mi od Bodirige nismo imali ovako kvalitetnog igrača. Sudije na svom nivou naravno, smešno i bezobrazno...Bogdanović odličan, Milosavljević po mom mišljenju dao jedan od važnijih koševa. 11 igrača u rotaciji to je to...najviše što me raduje je klupa Španije, pet igrača u životi nisam video...Srbija do konačne pobede.

Utuneluusredmrakasijaflasaodvinjaka

pre 8 godina

Konacno sve karte polako izlaze na videlo. Odlican posao selektora i igraca. Sistem je tako postavljen da se da sve od sebe, da se igra glavom i koriste sve prednosti. Gasol je najbolji evropski centar svih vremena. Nasi centri ce biti mnogo bolji protiv svih drugih protivnika. Sale je ovu utakmicu igrao varijantu sa Ercegom na 5, i to je dalo odlican rezultat u napadu, medjutim mislim da protiv drugih ekipa nece to toliko koristiti i to zato sto ce Erceg imati vecu ulogu na cetvorci kako se Bjelica nebi premorio jos u grupnoj fazi. Vec protiv Nemacke vidim vecu ulogu Milosavljevica, Milutinova i Simonovica, i mozda jos vise minuta za Nedovica. Jednostavno treba verovati u sve momke i ukoliko u pravom trenutku svi budu na maksimumu samopouzdanja bicemo nedodirljivi.

drno

pre 8 godina

neo brate najrodjeniji ono je bilo doktorski. ovom decku treba dati vise slobode u igri. nije dzaba bio u gsw. ucio je od stefa karija ne moze da bude los

lerma

pre 8 godina

nedovicu kapa dole za drzkost kada ostale sut nije sluzio. nedovoljno pomenuta njegova igra. velika vrednost ove ekipe sto svaku tekmu neko drugi moze da iskoci.

****

pre 8 godina

Ako se vratite na pocetak i procitate vecinu od prvih stotinak komentara videcete da smo nacija glupih ljudi koji misle da sve znaju a veze sa mozgom nemaju