Beržo: "Pobedili smo timskim duhom"

Izvor: B92

Sreda, 21.09.2005.

01:28

Default images

Selektor kosarkaške reprezentacije Francuske Klod Beržo izjavio je posle pobede nad selekcijom SCG da je ključ pobede bio u zajedništvu njegove ekipe.

"Znali smo da će biti teška utakmica i da moramo da rizikujemo, posebno u odbrani, kako bismo ostali što duže u igri. Za razliku od prethodnih utakmica večeras, nas je krasila zajednička igra i u odbrani i u napadu", rekao je selektor Francuza na konferenciji za novinare.

On je dodao da je pre ovog šampionata Evrope cilj njegove ekipe bio plasman na prvenstvo sveta, ali je dodao da nikada nije ni pomislio da će igrati protiv domaćina.

"Volim ovu zemlju i njenu košarku, i redovno, dva do tri puta tokom godine, dolazim ovde, u posetu klubovima i školama košarke. Mislim da sada ne smemo da poletimo, već da i u sledećoj utakmici moramo da pokažemo želju da pobedimo", rekao je Beržo.

Klod Želabal je bio veoma zadovoljan zbog pobede njegove ekipe.

"Pobedili smo jer smo igrali svoju igru, kvalitetno i u napadu i u odbrani", kratko je rekao Želabal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: