Debakl selekcije SCG u SPENS-u!

Izvor: B92

Utorak, 20.09.2005.

21:27

Default images

Košarkaška reprezentacija SCG oprostila se od Evropskog prvenstva pre četvrtfinala i prelaska u Beogradsku arenu!

“Plavi” su u borbi za ulazak u osam najboljih poraženi od selekcije Francuske 74:71 (18:23, 17:21, 19:13, 20:14).

Francuska će u četvrtfinalu igrati sa Litvanijom.

Posle prvog poluvremena utakmice osmine finala reprezentacija SCG vodila je 44:35.

Osim na samom početku, selekcija SCG je bila konstantno u vođstvu, a u jednom trenutku vodila je i sa 12 razlike. U finišu Francuzi smanjuju, ali je poluvreme završeno serijom SCG za pristojnih 9 poena prednosti.

U nastavku se igra naše selekcije potpuno raspala, a Toni Parker zaigrao na nivou iz NBA plej ofa. U finišu reprezentativci SCG nisu uspevali da pogode bacanja ni otvorene šuteve, pa su Francuzi uprkos nedovoljnom kvalitetu došla do četvrtfinala.

Debaklu je u finišu znatno doprinelo vođenje sa klupe – Vladimir Radmanović nije bio na terenu u poslednjim minutima, iako je za tri poena do tada šutirao 4/4, dok je Darko Miličić prvi put uveden devet sekundi pre kraja.

Statistika sa meča

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

136 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: