Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.06.2021.

19:47

Selektor Hrvatske se kocka u meču odluke

Izašli su sastavi za presudan meč Hrvatske i Škotske za prolaz iz D grupe Evropskog prvenstva.

Izvor: MS

Autor: MS

Selektor Hrvatske se kocka u meču odluke
EPA-EFE/Robert Perry

Selektor "kockastih" Zlatko Dalić je za duel na Hempden parku odlučio da napravi nekoliko značajnih promena, među kojima je da će na desnom boku u odbrani igrati Josip Juranović.

On se našao u postavi umesto Šima Vrsaljka i upisaće tek deveti nastup za reprezentaciju fudbalera Legije iz Varšave, uz koga će u odbrani biti Dejan Lovren, Domagoj Vida i Joško Gvardiol na levoj strani.

Vezni red će da čine kapiten Luka Modrić, Marcelo Brozović, Mateo Kovačić i Nikola Vlašić, koji je takođe bio na klupi u prve dve utakmice.

Ispred njih u samom napadu biće Ivan Perišić i Bruno Petković, još jedan rezervista do sada i to ispred Andreja Kramarića i Anta Rebića!

Škotska će igrati u sastavu: Maršal, O'Donel, Mektomini, Henli, Tirni, Robertson, Mekgin, Armstrong, Mekgregor, Adams i Dajks. Bez iznenađenja su "suknjice" kojima će faliti Ben Gilmor zbog koronavirusa.

Hrvatska posle dve runde ima jedan bod, isto koliko i Škotska, dok su Engleska i Škotska na četiri.

Početak meča u Glazgovu je zakazan za 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve