Nova vest
Fudbal

Subota, 19.06.2021.

08:45

Lovren: Kako da skačem? Kao sveća, bez ruku?

Reprezentativac Hrvatske Dejan Lovren priznao je da neke stvari u redovima "vatrenih" ne funkcionišu.

Izvor: MT

Autor: MT

Lovren: Kako da skačem? Kao sveća, bez ruku?
EPA-EFE/Paul Ellis

Hrvatska posle dva kola ima samo jedan, a naredni, odlučujući duel čeka ih protiv Škotske u Glazgovu.

Lovren nije zadovoljan izdanjem vicešampiona sveta u remiju sa Češkom (1:1).

"Neke stvari ne štimaju. Prvo poluvreme nije bilo na našem nivou, imali su ne znam koliko centaršuteva u prvih deset minuta. Ne znam zašto smo im to dopustili. Ne znam šta se čekalo, da oni odigraju svoje poluvreme? Nećemo da se lažemo, ne izgledamo dobro. Mi smo u nekim situacijama poluaktivni, umesto da ih stisnemo, mi Čehe gledamo. Uz sav respekt, nemaju Česi kvalitet kao mi, ali mi ih pustimo. Moramo svi da sednemo i porazgovaramo, jer ako ovako nastavimo, neće biti dobro", rekao je Lovren.

Lovren je napravio penal u završnici prvog dela, kada je laktom u skoku udario Patrika Šika.

"Ma, kako ne bih bio razočaran? Ja Šika uopšte nisam video. Išao sam na loptu i to je bila prirodna pozicija mojih ruku. Tako skačem celi život. Kako da skačem? Kao sveća, bez ruku? Ja nikad za ovo ne bih svirao penal za to. Pa ni sudija nije video u tom trenutku, tek je kasnije doneo odluku. Ne mogu to da ispravim, šta da radim?", upitao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve