Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.06.2021.

12:55

Francuz i Englez ne veruju u Italijane

Italija je sjajno startovala na Euro 2020. ali nisu svi uvereni da će "azuri" stići do kraja.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Francuz i Englez ne veruju u Italijane
Foto: EPA-EFE/Alessandra Tarantino

Bez obzira što ih mnogi svrastavaju u krug favorita, ima i onih koji su ubeđeni da će oni uskoro pokazati kako kažu, svoje pravo lice.

Bivšu vezista Arsenala Patrij Vijera sumnja da oni mogu do titule.

"Prva dva meča koji su odigrali bili su laki. Naravno, morate da pobedite ono što je pred vama, ali i dalje sumnjam da mogu da idu do kraja. Nedostaje im intenziteta, snage, brzine da budu još opasniji napred, i dalje čekam da vidim šta će biti. Mislim da je rano uzeti ih u obzir u smislu da mogu da idu do finala", kaže Vijera.

Gerbi Nevil je sličnog mišljenja o igri tima Roberta Mančinija.

"Nisu imali problem tokom utakmice nijeednom, briga Italijana je što još nisu bili dovoljno testirani. Dostižu svoj maksimum, ali saglasan sam sa Patrikom, mislim da će pasti negde usput baš zato što im je sve išlo tako dobro do sada. Nema sumnje da će dati sve od sebe, oni pokrivaju prostor, imaju dobre veziste. Imaju strast kao tim i biće interesantno videti ih kakvi su protiv dobrog tima", zaključio je Nevil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve