Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.06.2021.

20:55

Ramzi: Laknulo mi je, sad hoću da pobedim drugare iz Juventusa

Aron Ramzi je bio jedan od najboljih u pobedi Velsa nad Turskom u meču A grupe na Euro 2020.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Ramzi: Laknulo mi je, sad hoću da pobedim drugare iz Juventusa
Foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Fudbaler Juventusa je imao barem četiri dobre prilike, iskoristio je jednu i to onu u 42. posle sjajne asistencije Gareta Bejla.

Po završetku meča u Bakuu bio je vidno zadovoljan.

"Osećam olakšanje, imao sam dve velike šanse pre tog gola, ali to prvo poluvreme je bilo odlično, dominirali smo. U drugom smo pokazali jak karakter i mislim da smo zasluženo pobedili", kaže Ramzi.

Pročitajte još * Vels srušio Tursku u Bakuu!

Garet Bejl nije iskoristio penal u 61. minutu ali to nije koštalo Velšane osvajanja tri boda.

"Penal je bio veliki trenutak, ali nismo paničili, nismo ostavili prostora, borili smo se jedan za drugog. Sada imamo briljantnu priliku, ostala je još jedna velika utakmica, u dobroj smo poziciji. U Italiji igra nekoliko mojih drugara iz Juventusa, biće lepo da se sretnemo, ali igram za svoju zemlju i daću sve da ih pobedimo", zaključio je nekadašnji igrač Arsenala.

Prolitajte još * Bejl: Trudio sam se da ne mislim na promašen penal

Selektor Velsa Robert Pejdž nije krio oduševljenje ishodom meča.

"Ne mogu biti ponosniji, rekao sam da je broj šansu koje smo stvorili, neverovatan. Razočarani smo što nismo postigli više, ali sve čestitke igračima na svemu što su uradili. Bez da potcenjujem Tursku, ali oni su sasvim drugačiji od Švajcarske, znali smo da moramo da igramo volje. Prvi meč je uvek težak, ali sa četiri boda iz dva, to je sjajna stvar. Imamo Dana Džejmsa, Arona Ramzija, Gareta Bejla, Kifera Mura, uvek ćemo praviti probleme pred golom protivnika. Svi su dorasli zadatku, a i navijači su nam pomogli", rekao je Pejdž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve