Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.06.2021.

20:25

Bejl: Trudio sam se da ne mislim na promašen penal

Zvezda reprezentacije Velsa, Garet Bejl, odigrao je sjajno u pobedi "zmajeva" nad Turskom u Bakuu od 2:0 (1:0).

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Bejl: Trudio sam se da ne mislim na promašen penal
Foto: Profimedia

Sa ova tri boda izabranici selektora Roberta Pejdža imaju velike izglede da se nađu u osmini finala završnog kontinentalnog turnira.

Bejl je bio gotovo u svim bitnim akcijama tima, imao je i sam nekoliko prilika, ali generalno, ostavio je odličan utisak i proglašen je igračem meča.

Imao je priliku u 61. minutu pogodi sa penala, ali je njegov šut bio krajnje loš, lopta je završila visoko preko gola.

"Apsolutno sam oduševljen ovom pobedom, borili smo se žestoko, odradili posao muški. Promašio sam taj penal ali sam posle toga pokazao jaku želju da nastavim kao da se ništa nije dogodilo. Taj drugi gol na kraju bio je šlag na tortu", izjavio je Bejl.

On kaže da i tu poslednju utakmicu u grupi sa Italijom, treba odigrati maksimalno ozbiljno.

"Bilo je važno da pobedimo danas. Voleli bismo svi da mislimo da je četiri boda dovoljno, ali moramo da sačekamo i vidimo rasplet u grupi. Da nam je neko ponudio četiri boda pre starta turnira, ruku bismo mu odgrizli!", priznao je Bejl.

Strelac drugog gola na meču u nadoknadi vremena bio je Konor Roberts.

"Najlepši momenat u mojoj karijeri, to se nikada neće zaboraviti. Igrati na velikom turniru je bila već ogromna stvar za mene, ali postići gol koji nas verovatno vodi dalje, to je neverovatan osećaj", zaključio je Roberts.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve