Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.06.2021.

18:28

Sterling: Zasluženo

Engleski fudbaler Rahim Sterling rekao je nakon meča protiv Hrvatske na Evropskom prvenstvu da je njegova reprezentacija zasluženo pobedila.

Izvor: Beta

Autor:Beta

Sterling: Zasluženo
EPA-EFE/Catherine Ivill

"Odigrali smo odlično na sredini terena, pametno smo igrali. Prenosili smo loptu na način na koji smo zamislili, i ostvarili rezultat koji smo zaslužili", rekao je Sterling, a prenela je Hina.

Engleska je sa 1:0 pobedila Hrvatsku u prvom meču Grupe D na Evropskom prvenstvu, a jedini gol postigao je upravo Sterling, u 57. minutu.

"Sjajno se osećam. Ostvarili smo pobedu, igrali smo na Vembliju, nedaleko od kuće gde sam odrastao. Kao dečak sam gledao kako se gradio novi Vembli", dodao je Sterling, koji je rođen na Jamajci, a čija se porodica preselila u London kada je imao pet godina.

Napadač Mančester sitija istakao je da je reprezentacija Engleske pokazala "veliko zajedništvo na terenu".

"Odigrali smo super, kao prava ekipa. Bili smo koncentrisani i pokazali smo zajedništvo na terenu, a to je najvažnije", ocenio je on.

Sterling je dodao da je još uvek rano za velika očekivanja, nakon odigrane prve utakmice na takmičenju.

"Još je rano za prognoze, ovo je tek prva utakmica. Ali bilo je važno krenuti pobedom", zaključio je Sterling.

Sutra od 15.00 svoj prvi meč u Grupi D igraju Škotska i Češka, a Engleska u drugom kolu igra protiv Škotske na Vembliju, 18. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve