Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.06.2021.

08:22

Danac u suzama: Bili smo slomljeni VIDEO

Reprezentacija Danske izgubila je iznenađujuće od Finske na startu EURO, ali to sada nije u prvom planu.

Izvor: MS

Autor: MS

Danac u suzama: Bili smo slomljeni VIDEO
EPA-EFE/Liselotte Sabroe

Danci nisu uspeli da se u nastavku utakmice u Kopenhagenu oporave od šoka, izazvanim jezivim scenama oko Kristijana Eriksena, što je komšije iskoristile i slavile na Parkenu 1:0.

Emotivan govor posle meča imao je selektor Kasper Hjulmand, koji je bio u suzama pred novinarima.

"Bio je ovo jako težak dan. Sve nas je ovo podsetilo da je život najbitniji", rekao je Hjulmand, koji je pohvalio igrače iako su izgubili utakmicu od autsajdera.

Nastavio je...

"Ovo su odnosi do kojih nam je stalo. Ljudi oko nas, prijatelji i porodica. Sada smo mislima uz Kristijana i njegovu porodicu. Imam grupu igrača koju ne mogu dovoljno da pohvalim, ne bih mogao da budem ponosniji na to kako brinu jedni o drugima", dodao je selektor.

On je objasnio i kako je njegov tim skupio snagu da se vrati na teren.

"Odlučili smo da ništa ne radimo pre nego što saznamo da je sa Kristijanom sve u redu. Imali smo mogućnost da igramo isti dan ili u nedelju u podne, a svi su se složili za prvu opciju. Pokušali smo da pobedimo, ali bilo je igrača koji su bili emotivno slomljeni", završio je.

Danska sledeći meč igra protiv Belgije, takođe u Kopenhagenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve