Izvor: Beta |

Komentari: Ni češki fudbaleri neće klečati pre početka utakmica na EP

Fudbaleri Češke neće klečati pre početka utakmica na Evropskom prvenstvu, saopštila je danas ta reprezentacija.

Pošaljite komentar
 1. I u pravu su !! Ameri neka rešavaju svoje probleme !! Mi možemo biti caknuti itd za dosta stvari, ali nam ne pada na pamet da mrzimo nekog zato sto mu je koza crna, oči zelene ili kosa riđa !!
  (JPR24, 14. jun 2021 13:47)

  # Link komentara

 2. Mešate pojmove. Ili ste protiv rasizma ili za antiAmerikazam. Onaj ko je protiv rasizma priključuje se i daje podršku antirasističkim kampanjama. Svaki oblik osporavanja antirasističkih kampanja je pritajeni rasizam. Mnoge zapadne zemlje su imale kolonijalne periode. Ali su i prošle kroz procese sazrevanja i osvešćivanja. Nove generacije ne treba da imaju teret svojih predaka. U tim zemljama je senzibilnost prema rasizmu povećana. Istok je dugo bio u izolaciji iza zida. Tamo mnoge ideje globalnog sveta ne razumeju. Tamo ljudi po inerciji glume da su progresivni. Nasleđe komunizma gde su se svi pretvarali da podržavaju režim. Deklarativna podrška, ne i praktična. Ako žele da ih svet razume oni moraju da razumeju svet. Kako očekuju da sutra njih neko podrži ako oni ne podržavaju jednu plemenitu ideju koja je temelj modernog sveta: Sloboda, Pravda, Jednakost...
  (ZigZagler, 14. jun 2021 11:52)

  # Link komentara

 3. Bravo Cesi,nijedna reprezentacija iz istočne Evrope na ovom Euru ne kleci-Rusija,Ceska,Slovačka,Madjarska,Hrvatska..videćemo Poljsku sta ce da uradi,oni su veliki americki poltron,ali su jaka desnica i preziru levo-liberalne blm-antifa gluposti.
  (Oliver, 14. jun 2021 09:58)

  # Link komentara

 4. Ne gledam ovo. Fudbal jedva. Ali očito su ga zagadili i odvratnošću "političke korektnosti". Sad i ovde BLM fore iz NBA? Nikakvo čudo, ova Merkel-Evropa je samoubistvo iz zasede. Kakvo crno klečanje? Prezreo sam Divca što je otpustio čoveka ni krivog ni dužnog jer nije ovako šenio, a ne ove klečatore.
  Sve najgore onima koji su lutke za to pogano ideološko ispiranje mozga.
  (znanje-imanje, 14. jun 2021 08:51)

  # Link komentara

 5. Neka klece tokom intoniranja svojih drzavnih himni u znak izvinjenja i molbe za oprost samo one drzave koje su porobljavale crnce i druge rase, one drzave koje ih izrabljuju i dan danas kao jeftinu radnu snagu i koje ih tretiraju kao gradjane treceg reda.
  (DuffNS, 14. jun 2021 07:54)

  # Link komentara

 6. Kada oni koji su zapoceli rasizam u svetu, citaj Englezi(Ameri), propagiraju klecanje protiv istog, znas da ne trebas da radis kao i oni. Podrzavam
  (Munja, 14. jun 2021 07:23)

  # Link komentara

 7. Slovenski svet ne kleči!!!
  (BORac, 14. jun 2021 06:24)

  # Link komentara

 8. Tako i treba
  (urke, 14. jun 2021 04:25)

  # Link komentara

 9. Naravno
  (Sheriff, 14. jun 2021 01:02)

  # Link komentara