Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.07.2016.

13:35

Predvideo gol Edera, osvojio milion £, ali nestao

Potpuno luda priča proširila se društvenim mrežama zbog nestanka jednog instant milionera, ali ne bilo kakvog.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Predvideo gol Edera, osvojio milion £, ali nestao
Photo by Matthias Hangst/Getty Images

U pitanju je 32-godišnji čovek koji je osvojio milion funti tako što je pogodio tačan minut i strelca prvog gola u finalu Evropskog prvenstva u fudbalu.

Onlajn kladionica „BetVictor“ pokrenula je nagradnu igru tokom EURO u Francuskoj i igračima pružila šansu da postanu instant milioneri.

„BetVictor“ je saopštio da će dati tačno milion funti srećnom dobitniku koji tačno predviti minut postizanja prvog gola u finalu i strelca. U opisu igre pisalo je i da, ukoliko ne bude tačnih predloga, pobednik će biti onaj koji bude najbliži u prognozi.

Jedan navijač Aston Vile pogodio je da će Eder prvi zatresti mrežu protivničkog gola u 84. minutu, što se nije desilo, ali je pogodio strelca. Napadač Lila je postigao jedini gol na susretu i doneo Portugalu prvu titulu šampiona Evrope u istoriji.

Međutim, umesto da uživa u velikom novcu koji je osvojio, dobitnik je nestao, tačnije „BetVictor“ još uvek pokušava da ga nađe. Ova kladionica objavila je da je u potrazi za navijačem Aston Vile i sada pokušava da svojim resursima pronađe čoveka na društvenim mrežama.

Neverovatna priča koja možda neće imati srećan kraj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve