Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.07.2016.

23:24

Bejl: Nije nam bilo suđeno

Garet Bejl razočaran je porazom od Portugala u polufinalu EP ali je ponosan na igru i uspeh svog tima u Francuskoj.

Izvor: AK

Autor: AK

Bejl: Nije nam bilo suđeno
Foto: Getty images

Portugal je nošen Kristijanom Ronaldom savladao Vels 2:0 u Lionu, i izborio finale u Parizu u nedelju.

"Dobro su zatvorili prilaze golu. Ograničili su nam prilike i zasluženo pobedili. Ne žalimo ni za čim. Mi smo ponosna nacija, ponosni smo na svoj uspeh. Naravno da bismo voleli da smo igrali u finalu i borili se za tofej, ali nije nam bilo suđeno", rekao je Bejl.

Vels je dobro parirao rivalu u prvih 45 minuta, ali su Ronaldo i Nani u roku od tri minuta u drugom rešili meč.

"Ronaldo je rođeni golgeter, opet je postigao gol. Nisu bili u pitanju oni, nego mi. Razočarani smo, ali ćemo se oporaviti. Dali su prvi gol i uz mnogo sreće drugi. Pokušali smo da se vratimo u igru, borili smo se do poslednje sekunde, žao mi je što nismo izborili finale, ali smo dali sve", dodaje najbolji strelac Velsa.

Vels je u Francuskoj savladao Slovačku, Rusiju, Severnu Irsku i Belgiju, a osim Portugalije dobila ga je još samo Engleska, u grupnoj fazi.

"Teško je sada bilo šta analizirati jer smo veoma razočarani. Moramo biti ponosni na ono što smo uradili. Dali smo sve od sebe na i van terena. Pokušali smo da uživamo u takmičenju. Hvala navijačima koji su bili apsolutno neverovatni. onosna smo grupa koja će ostati zajedno i podići duh i krenuti ispočetka. Niko nije očekivao da odemo ovako daleko, zato ni za čim ne žalimo. Nastavićemo da se borimo", zaključio je Bejl.

Vels će igrati sa Srbijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, od septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve