Bonuči: Kada Konte priča, vi slušate

Fudbaler Juventusa Leonardo Bonuči upozorio je igrače Čelsija da ne shvataju olako novog trenera Antonija Kontea, koji preuzima londonski klub.

Izvor: Beta

Sreda, 13.07.2016.

18:13

Bonuči: Kada Konte priča, vi slušate
Getty images

"Igrači u Italiji su mu dali nadimak Kum. To znači da kad on priča, vi slušate. Radite ono što kaže i ne raspravljate se. Mada, igrači žele da ga slušaju", rekao je Bonuči za italijanske medije.

Italija je pod Konteovim vodjstvom igrala odlično na minulom Evropskom prvenstvu, na kome je pobedila dvostrukog uzastopnog šampiona Španiju, a onda na penale izgubila od Nemačke u četvrtfinalu.

Italijanski selektor danas preuzima Čelsi, samo 33 dana pre početka sezone, ali je Bonuči ocenio da će se njegov uticaj odmah osetiti.

"Niko Italiji nije davao mnogo šansi u Francuskoj, a na kraju smo ispali tek posle penala od svetskog prvaka. Konte će postići veliki uspeh u Engleskoj. Čelsi već ima dobar tim i napašće i titulu u Engleskoj i Evropu. Konte voli vodje, voli velike ličnosti, ali ne podnosi igrače koji misle da su veći od njega. On je gazda, i ako ga slušate i poštujete, videćete jednog od najboljih trenera u sportu", rekao je Bonuči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: