Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.06.2016.

12:00

Dan XV: Favoriti sigurni, biće i golova

Prvi dan osmine finala doneo nam je nekoliko velikih uzbuđenja, dve utakmice otišle su u produžetke, dok su Poljaci morali da šutiraju penale kako bi prošli.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan XV: Favoriti sigurni, biće i golova
Photo by Dennis Grombkowski/Getty Images

Vrhunac drame viđen je u Lansu gde je Portugal golom Rikarda Kvarežme u 117. minutu eliminisao Hrvatsku, koja je do tog trenutka bila mnogo bolji rival.

Nedelja je dan kada će scenario biti mnogo drugačiji – tri favorita za polufinale igraju svoje mečeve i trebalo bi da prođu dalje.

15.00 Francuska – Irska

Nema mnogo dileme kada je ova utakmica u pitanju, Francuskoj je već upisan trijumf zbog mnogo kvalitetnijeg sastava. Irci se neće predati, pobedili su jednu Italiju u grupi i na herojski način obezbedili osminu finala, ali to će biti kraj njihovom putu na Evropskom prvenstvu.

Predlog: 1&2+ (Francuska će pobediti u meču u kojem će biti dva i više gola) – kvota 2.17.

18.00 Nemačka – Slovačka

Izabranici Joahima Leva nisu prikazali igru koja se od njih očekivala u Francuskoj, ali su rutinski prošli i sada će samo dizati formu pred završnicu. Nemačka želi da posle Španije bude selekcija koja će objediniti evropsku i svetsku titulu, a nova prepreka će im biti selekcija Slovačke. Slovaci su nakon odličnih kvalifikacija nastavili u istom ritmu u grupi, iskoristivši katastrofalne nastupe Rusije. Marek Hamšik i Vladimir Vajs će pokušati da ugroze Nojera, ali teško da će u tome uspeti.

Predlog: 1&2-3 (Nemačka će pobediti u meču u kojem će ‘pasti’ dva ili tri gola) – kvota 3.30.

21.00 Mađarska – Belgija

Pored reprezentacija Islanda i Velsa, najprijatnije iznenađenje na Evropskom prvenstvu svakako je ekipa Mađarske. Nova ‘laka konjica’, kako ih mnogi u zemlji upoređuju sa legendarnom generacijom, završila je prva u grupi u kojoj su bili Portugal i Austrija, ali nije imala sreće sa rasporedom. Belgija je veliki favorit da čak dođe i do finala, a Zoltan Gera i drugovi imaju kvalitet da ih barem uspore u toj nameri.

Predlog: 2&GG (Belgija će pobediti u meču u kojem će obe ekipi postići berem po gol) – kvota 5.45.

*Ukupna kvota tiketa – 39.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve