Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.06.2016.

12:00

Dan XI: Dve utakmice – kvota 106!

U nedelju je počelo treće kolo Evropskog prvenstva u Francuskoj i sada će svaki rezultat direktno uticati na plasman u sledeću rundu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan XI: Dve utakmice – kvota 106!
Photo by Dennis Grombkowski/Getty Images

Već smo videli nekoliko iznenađujućih rezultata, pa su u dobroj situaciji pred rasplet neke reprezentacije za koje to sigurno nismo očekivali.

Ponedeljak nam donosi mečeve grupe B u kojoj bismo, ukoliko dođe do neverovatnog scenarija, mogli da vidimo ispadanje jednog od favorita iz senke.

Pa, da vidimo šta bismo danas mogli na tikete.

21.00 Rusija – Vels

Spomenuli smo neka pozitivna iznenađenja, ali je na Evropskom prvenstvu bilo i nekoliko negativnih. Osim Austrije i Turske, to je svakako selekcija Rusije koja je i pored remija sa Engleskom prikazala poprilično loš fudbal. Međutim, i dalje imaju šansu da se plasiraju dalje jer im je neophodan trijumf nad Velsom, uz poraz Slovačke od Engleske. Bejl i družina ispustili su remi sa Engleskom u poslednjim trenucima i pred treći duel imaju imperative pobede. Bolje raspoloženje sigurno vlada u redovima ekipe koju vodi Kris Kolman – očekuje se neizvestan meč u kojem će verovatno jedan ili dva detalja odlučiti pobednika.

Predlog: 2&vg2 (Vels će pobediti i u drugom poluvremenu će biti postignuto više golova nego u prvom) – kvota 6.25.

21.00 Slovačka – Engleska

‘Gordi Albion’ je zahvaljujući rezultatima u kvalifikacijama i pripremnim utakmicama u Francusku stigao kao potencijalno iznenađenje, ali su jedva spasli živu glavu protiv Velšana. Hari Kejn, Rahim Sterling, Adam Lalana i Dele Ali potpuno su podbacili, što se odrazilo i na rezultate. Slovaci su popravili sliku protiv Rusije, postigli neverovatne pogotke, a i sada bi mogli da naštete poroznoj odbrani Engleske. U kvalifikacijama su pokazali da mogu da se nose sa favoritima i možemo očekivati golove u Sent Etjenu.

Predlog: 2-X (Engleska će voditi na poluvremenu, a meč će biti završen remijem) – kvota 17.

*Ukupna kvota tiketa – 106.25.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve