Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.06.2016.

12:00

Dan VII: Prvi ludi tiket – korneri, kartoni i 'lisica' Miler

Već smo najavili da ćemo tokom Evropskog prvenstva imati neke nesvakidašnje predloge i 'lude' tikete, pa je pravo vreme da počnemo tu tradiciju.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan VII: Prvi ludi tiket – korneri, kartoni i 'lisica' Miler
Photo by Dennis Grombkowski/Getty Images

Na turnirskim takmičenjima uvek je neugodno prognozirati rezultate zbog brojnih iznenađenja, zbog čega sada pokrećemo novi pristup.

Mnogi znaju da kladionice redovno prave specijale za određene utakmice, sada je takav slučaj, a zbog veličine takmičenja sva tri meča predviđena programom su dobro snabdevena mogućnostima.

Pa, da vidimo zbog čega ćemo danas grickati nokte.

15.00 Engleska – Vels

Duel dve ostrvske reprezentacije koje na Olimpijskim igrama nastupaju u okviru Velike Britanije i između kojih vlada veliko rivalstvo. Englezi su na turnir u Francuskoj došli kao jedan od potencijalnih favorita, ali ih je remi sa Rusijom sputao na startu. S druge strane, Velšani su savladali Slovačku i imaju dobru šansu da se plasiraju u osminu finala. Na stadionu u Lansu očekuje nas pravi engleski fudbal sa mnogo trčanja, klizećih startova i posebno napada 'Gordog Albiona' zbog situacije u kojoj se nalazi. Velšani će često morati da budu agresivni i prekidaju akcije, a s obzirom na to da će pravdu deliti Feliks Brih iz Nemačke, možemo očekivati dosta javnih opomena.

Predlog: Vels će dobiti 3 i više žutih kartona na meču – kvota 2.00.

18.00 Ukrajina – Severna Irska

Obe selekcije poražene su u prvom kolu – Ukrajinci su dobro parirali, ali su izgubili od Nemačke sa 2:0, dok je Severna Irska bila neuspešna protiv Poljske – 1:0. Utakmica u Lionu je biti ili ne biti za oba sastava, a prema prognozama kladionica i do sada prikazanom, igrači Mihaila Fomenka su favoriti. Ipak, ni zeleno-bela armija se neće predati, pa očekujemo čvrstu i takmičarsku utakmicu u kojoj neće biti previše uzbuđenja na startu.

Predlog: Prvi korner 'pada' posle 9. minuta – kvota 1.95.

21.00 Nemačka – Poljska

Već sada bismo mogli da dobijemo prvog učesnika osmine finala Evropskog prvenstva iz grupe C, ukoliko jedna od reprezentacija bude slavila. Oba tima se dobro poznaju, nekoliko Poljaka je sa uspehom nosilo ili nosi dresove bundesligaša i nema mnogo tajni. Takođe, Nemačka i Poljska verovatno odlučuju o prvom mestu u grupi, a takve utakmice su kao stvorene za jednog čoveka – Tomasa Miler. Napadač Bajerna, koji preti da postane najbolji strelac svetskih prvenstava, sada ima priliku da zablista na evropskom. Na premijeri nije pružio najbolju partiju i očekuje se da već protiv Poljaka bude na svom nivou. Kada to kažemo, mislimo na to da pokupi svaki odbitak, da sve 50-50 lopte padaju njemu na nogu i da svojim čuvenim osećajem i 'frljokama' načne odbranu rivala.

Predlog: Tomas Miler daje prvi gol na meču – kvota 4.50.

*Ukupna kvota tiketa – 17.55

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve