Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.06.2016.

12:00

Dan III: Verujemo u Hrvate, 'fiksevi' na Nemce i Poljake

Posle dana pauze tokom kojeg ste se družili sa kolegom Kovačevićem vraćam se sa novim predlozima, nadam se uspešnim.

Izvor: B92

Autor:B92

Dan III: Verujemo u Hrvate, 'fiksevi' na Nemce i Poljake
PHOTO BY DENNIS GROMBKOWSKI/GETTY IMAGES

Nas dvojica ćemo se menjati svakoga dana i truditi da osim odvojenih parova, dnevno kompletiramo čitav tiket od tri utakmice.

Prvog dana smo imali sreće, drugog baš i nismo, ali tako je u klađenju – nikada ne znate šta može da krene po zlu.

Da vidimo šta bi danas moglo da se igra.

15.00 Turska – Hrvatska

Obe reprezentacije upale su u grupu u kojoj Španci važe za favorita za prvo mesto. Hrvati i Turci će za najvećeg protivnika imati Češku, a u takvoj konstalaciji snaga ‘Vatreni’ su ti koji imaju najveće šanse. Već godinama grade reprezentaciju i možda bi upravo Evropsko prvenstvo u Francuskoj mogao da bude turnir na kojem će eksplodirati. Imaju fantastičnu veznu liniju, odličnu hemiju u ekipi i poznati su kao fanatici, kada je u pitanju nacionalni tim. S druge strane, Turci gaje istu strast prema fudbalu, ali im fali više kvalitetnih igrača. Arda Turan je predvodnik ove generacije, tu su još Hakan Čalhanolu i Selčuk Inan, ali je pitanje da li će to biti dovoljno za neki ozbiljniji rezultat.

Predlog: 2&2+ (Pobeda Hrvatske u meču u kojem će biti dva ili više golova) – kvota 2.95

18.00 Poljska – Severna Irska

Severni Irci su napravili istorijski rezultat u kvalifikacijama i prvi put obezbedili plasman na EURO. Odigrali su fantastično u protekle dve godine i u Nicu stigli bez prevelikog pritiska. Međutim, nisu imali mnogo sreće jer su smešteni u grupu C, u kojoj se nalaze Poljska i Nemačka. Poljaci će im biti prvi rivali, a Levandovski i družina žele da na najbolji način započnu takmičenje, pre duela sa Nemcima, i tako se vrate u sjajnu formu iz kvalifikacija.

Predlog: Pobeda Poljske – kvota 1.72

21.00 Nemačka – Ukrajina

Izabranici Joahima Leva slično razmišljaju kao Poljaci, iako u poslednjih nekoliko meseci ne pružaju partije na nivou onih koje su im donele svetsku krunu. ‘Panceri’ imaju priliku da objedine titule svetskog i evropskog prvaka, nastave dominaciju i sa trona skinu Španiju, što će im biti dodatni motiv. Utakmica sa Ukrajinom biće teška, verovatno na mali broj golova, ali se očekuje da Mesut Ezil, Tomas Miler i Mario Gomez nekako probiju odbranu ‘žutih’.

Predlog: Pobeda Nemačke – kvota 1.60

*Ukupna kvota tiketa – 8.12

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve