Nova vest
Fudbal

Petak, 10.06.2016.

14:00

Tipovi od sada i u fudbalu, kombinacija na premijeri

Već mesecima unazad rubrika “Tipovi” osnovni je deo specijala na svakom od četiri Gren slema, a sada pokrećemo tradiciju i u fudbalu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Tipovi od sada i u fudbalu, kombinacija na premijeri
Photo by Dennis Grombkowski/Getty Images

Najjače evropsko fudbalsko takmičenje konačno počinje i u sledećih mesec dana imaćete priliku da prognozirate sa nama.

Naravno, poenta jeste da se dobro zabavimo, pokušamo nešto i da zaradimo, ali da sve ostane u sportskom i prijateljskom duhu.

Zbog toga, koncept rubrike “Tipovi” biće nešto drugačiji nego inače – davaćemo neke neobične predloge, mnogi od njih neće obuhvatati ‘fikseve’, a s vremena na vreme spremaćemo vam i ‘lude tikete’ i one ne baš realne pokušaje.

Radujemo se novom zajedničkom druženju,

B92 Sport

Francuska – Rumunija

Običaj je da velika fubalska takmičenja otvaraju domaćini i da to bude jedini meč prvog dana takmičenja. Evropsko prvenstvo u Francuskoj označava i novi početak za ‘Galske petlove’ koji, čini se, od generacije koju je predvodio Zinedin Zidan, nisu izgledali ovoliko ozbiljno. Važe za jednog od prva tri favorita za osvajanje trofeja, predvodi ih nekadašnji igrač Didije Dešan, dok na terenu ne znate u koju zvezdu prvo da gledate.

Prvi protivnik biće im selekcija Rumunije koja je u kvalifikacijama zauzela drugo mesto grupe F i direktno overila vizu za Francusku. Rumuni peti put učestvuju na EURO, a kompaktni tim prožet je nekolicinom talentovanih i kreativnih igrača. Da li će namučiti Francuze? To je pitanje, očekuje se trijumf Pogbe, Grizmana i družine, ali ne mora da znači da će on biti ubedljiv.

Predlog: 1&2-3 (Pobeda Francuske u meču kojem će biti viđeno dva ili tri gola) – kvota 2.35

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve